درسهای زمانه شناسی - محرم الحرام 1447

مديران انجمن: نبض زمان, نبض زمان

درسهای زمانه شناسی - محرم الحرام 1447

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:14 pm

بسم الله الرحمان الرحیم
00343179

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 001

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:24 pm

فرمانده سابق سپاه ولی امر (حفاظت از رهبری) و مشاور فعلی فرمانده سپاه:
آن کسی که علی‌رغم مطالبه فرماندهان، مانع انجام وعده صادق‌۳ شد، رهبر عزیز بودند و
و آن کسی که تصمیم به مذاکره غیر مستقیم گرفت، شخص رهبر انقلاب بود

https://www.khabarfoori.com/fa/tiny/news-3150052
نتيجتا
1- تمام اتهامات چندين ساله به رئيس جمهورهاى اصلاح طلب و دولتها و وزراى خارجه، از سوي كل جرياني كه هرگونه مذاكره (حتى با دستور و مديريت رهبر در جزئيات) ووو را خيانت جلوه ميدادند = اتهامات دروغ بود / و چون جريان افراطي باطنا مطلع بود از اينكه اگر مذاكره مي شود يا نمي شود بدستور رهبر است ودولتها و رؤساي جمهور و وزراى خارجه شان اختياري مستقل ندارند = بنابراين تمام جوسازيها بهتان و صرفا براى حذف جناح رقيب و سوء استفاده و بخاطر بي اطلاعي مردم از منشا تصميمات بود و عدم منع جرياين افراطي در اتهامات و انتشار فقط مواضع (ضد مذاكره ووو رهبر) و عدم نشر دستورات مذاكره ووو كه نتيجتا دولتها رؤسا و وزراى خارجه شان متهم مي شدند

2- براى عدم پاسخ واقعي سپاه و ارتش (مثل ضربات اخير به تلاويو وحيفا)
به عملياتهاى حذفي امريكا و اسرائيل از حذف سردارسليماني و فرماندهان در سوريه و لبنان تا حادثه بالگرد و ترور هنيه و فرماندهان لبناني و نصرالله )
نيروهاى نظامي و متهم كردن فرماندهان سپاه به نفوذ و خيانت فرماندهان شهيد (در برخي اظهارات خصوصي)
تا برسد به وعده صادق هاى نمايشي ووو
= همه بهتان و ظلم به آن فرماندهان شهيد بود
و منع اقدام يا اكتفا به عمليات نمايشي يا عدم بازدارنده در همين وعده صادق سه
و شدت و ضعف پاسخها هم مربوط به عدم تصميم رهبر حكومت بوده و برهمين منوال بوده است
و فرماندهان نظامي شهيد سپاه و ارتش كوتاهي نكرده اند
بلكه حتى عدوم ورود به ميدان بعد شروع طوفان الاقصى در غزه و لبنان
(برخلاف توافق قبلي همزمان از همه ميدانها (وحدة الساحات ايران عراق و سوريه وفلسطين و يمن)
و تنها ماندن اهل غزه و لبنان وووو
هيج ربطي به فرماندهان سپاه نداشته و تصميم بالاتر بوده است
حتى اجازه شليك ندادن به حزب‌الله تا اينكه همه راشهيد وانبارهاى موشكش را اسرائيل نابود كند
ناشي از ضعف در وقت اقدام عملي فوري محكم بازدارنده بود
كه دشمن پیام ضعف و ترديد بگيرد و يكي يكي از بين ببرد و اخر كار ايران تنها بماند
فقط حيف و صد حيف و هزار حيف براى از دست رفتن فرماندهان ايراني سپاه و حزب الله
و عواقب عدم حمايت كوبنده و مستقيم ايران
و آثارش درغزه و لبنان و يمن وايران

3- ترديد كردن در وقت عمل
آن هم بعد دهها سال شعار تندتر از توانايي
و عدم جرأت اقدام به موقع
= بسيار خسارت بار است بلكه دشمن را مثل الان چنان جري كرده است كه مي بينيد
و اينها با راهپيمايي و تشييع جنازه با شكوه و ثواب شهادت و صبر مردم داغديده غزه و لبنان و يمن و ايران وووو جبران نمي شود

خداوندا فقط بايد امام زمان را با اختيارات و قدرت كامله به فرياد مواليان آل محمد ومسلمين برساني
و الا طواغيت و ابليس و جنودشيطان و دشمنان خداوند و مخالفان دين حق خوشحال می شوند
= خداوندا اينقدر به اين دشمنان خودت ميدان نده آمين رب العالمين
00343179

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 002

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:28 pm

کل اینترنت را در ۱۸ روز به زبانهاىى مختلف ترجمه می‌کنیم!

https://www.jomhornews.com/fa/news/183307/
یارک کوتایلوفسکی، بنیانگذار و مدیرعامل DeepL می‌گوید: کمپانی ترجمه‌ی متن مبتنی‌بر هوش مصنوعی، وعده داد کل اینترنت را فقط در ۱۸ روز به زبان‌های مختلف ترجمه کند.
چطور چنین چیزی ممکن است؟ سرویس ترجمه‌ی هوش مصنوعی DeepL موفق شد زمان لازم برای ترجمه‌ی کل محتوای اینترنت را به فقط ۱۸٫۵ روز کاهش دهد؛ این عدد درمقایسه با رکورد قبلی ۱۹۴ روز بیش از ۹۰ درصد بهبود یافته است
بر اساس بیانیه‌ی رسمی DeepL، این دستاورد با استفاده از ابرکمپیوتر انویدیا DGX SuperPOD با تراشه‌های DGX GB200 در دیتاسنتر EcoDataCenter محقق شده است. این سومین‌بار است که شرکت مورد اشاره از فناوری‌های پیشرفته‌ی تیم سبز برای ارتقای پلتفرم هوش مصنوعی زبان خود بهره می‌برد.
اينشركت دقيقترين ترجمه را ارائه مي كند
https://www.deepl.com/en/translator
https://play.google.com/store/apps/deta ... ator&hl=fa

DeepL دستیار ترجمه و نوشتن هوش مصنوعی شما برای ترجمه های دقیق، اصلاحات گرامری قدرتمند و بهبود سبک واضح است. با قدرت هوش مصنوعی زبان پیشرفته، DeepL به شما امکان می دهد متن، عکس، فایل و حتی گفتار را به بیش از 30 زبان در حال حرکت ترجمه کنید. همچنین پیشنهادهای نوشتاری هوشمندانه ای را برای انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و اسپانیایی ارائه می دهد تا به شما کمک کند متون واضح، بدون خطا و تاثیرگذار را به راحتی ایجاد کنید. بنابراین تمام ارتباطات تلفن همراه شما، از ایمیل ها گرفته تا پست های رسانه های اجتماعی، با حرفه ای بودن و اعتماد به نفس می درخشد.
00343179

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 003

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:30 pm

حملات مردم اسرائيلي مخالف حكومت و ارتش اسرائيل
به تأسیسات شامل یک سامانه فناوری متعلق به فرماندهی مرکزی ارتش رژیم
حمله كرده و بعد از آنكه اجناس مفيد آنرا غارت كردند و بردند
ساختمان آنرا نيز به آتش كشيدند که بر اثر آتش‌سوزی آسیب دید.

https://akharinkhabar.ir/world/10568098/
00343179

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 004

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:37 pm

گزارش يك ايراني از نحوه رفتن به فلسطين اشغالي در ايام جنگ 12 روزه اسرائيل عليه ايران

از قاهره به بیت‌المقدس؛ «سوار بر موشک به اسرائیل آمده‌ای؟»‌
نویسنده,ژیار گل = شغل,خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی در امور بین‌الملل
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... 9.jpg.webp
روز حمله اسرائیل به ایران، به عنوان تیمی از بی‌بی‌سی فارسی در تلاش بودیم که از طریق اردن به اسرائیل پرواز کنیم. اما وقتی به سمت فرودگاه هیثرو لندن می‌رفتیم، پیامی روی گوشی ظاهر شد: «پرواز لغو شد. حریم هوایی اردن و اسرائیل بسته شده است.»
بلافاصله مسیر جایگزینی پیدا کردیم: پروازی به قاهره در مصر و از آنجا به شهر ساحلی شرم‌الشیخ در دریای سرخ. از آنجا باید راهی برای رسیدن به گذرگاه مرزی طابا به اسرائیل پیدا می‌کردیم.
اما مصراجازه حمل وسا‌يل فیلمبرداری و پخش زنده را نمی‌دهد. قرار شد فیلمبردار با اولین پرواز ممکن از اردن خود را به اسرائیل برساند و من راهی مصر شدم.
در فرودگاه شرم‌الشیخ، در میان جمعیت به دنبال کسی می‌‌گشتم که سفر مشابهی در پیش داشته باشد. ترجیحا خبرنگار برای عبور از صحرای سینا. آن‌جا بود که با جیمز آشنا شدم: مردی قوی‌هیکل و حدودا سی ساله که چندین کوله‌پشتی بر شانه‌هایش آویزان بود.
خودش را یک معلم آمریکایی معرفی کرد که به سمت طابا می‌رود. باهم ماشینی کرایه کردیم و از صحرای خالی و خشک سینا عبور کردیم؛ منظره‌ای حکاکی‌شده در سنگ‌های آتشفشانی.
از نحوه حرکت جیمز و تسلطش به زبان عربی حدس زدم که دقیقاً کسی نیست که ادعا می‌کند. جیمز منطقه را به‌خوبی می‌شناخت. ایست‌های بازرسی نیروهای امنیتی مصر مانند دست انداز در مسیر عبور ما پراکنده بودند. تقریبا هر ایست بازرسی ما را متوقف می‌ کردند.
اما جیمز با مهارت با آن‌ها برخورد می‌‌کرد، چند دلار اینجا، یک بسته سیگار آنجا. گاهی ماموران سر مقدار پول چانه می‌‌زدند. از او پرسیدم، برخورد با ماموران مصری را از کجا یاد گرفته است. گفت آن طرف مرز برایم توضیح خواهد داد.
پس از سه ساعت در جاده، به مرز طابا با اسرائیل رسیدیم، به محض اینکه پلیس مصر فهمید من روزنامه نگار هستم، تمام وسایلم را تفتیش کرد. می‌‌خواست مطمئن شود که من در داخل مصر فعالیت رسانه‌ای نداشته‌ام.
پس از عبور از مصر، جیمز بدون مکث با نشان دادن کارت شناسایی از مقابل ماموران گذرنامه اسرائیل عبور کرد. اما من زیاد خوش‌شانس نبودم.
افسر گذرنامه مرزی، مردی در اواخر پنجاه سالگی، با لبخندی مؤدبانه پرسید چرا به اسرائیل می‌‌روم. گفتم: « خبرنگارم.» پرسید آیا قبلاً به اسرائیل آمده‌ام. گفتم: «هرجا جنگ باشد، من هستم... بله، بارها آمده‌ام.»
وقتی متوجه شد که محل تولدم ایران است، لحنش تغییر کرد. گوشی را برداشت و با اشاره از من خواست که دنبالش بروم. نیم ساعت منتظر ماندم و سپس مرا به اتاقی جداگانه بردند. بعد از بیست دقیقه سئوال در مورد این که: کجا بوده‌ام، آخرین بار کی در ایران بوده‌ام، چند گذرنامه دارم، کسی را در اسرائیل می‌‌شناسم و ... بالاخره اجازه عبور پیدا کردم.
جیمز یا آن‌طور که بعداً فهمیدم، آوی در طرف دیگر منتظرم بود.
گفت: «باید از تو عذرخواهی کنم. اسم من آوی‌ است. داستان‌هایی که برایت تعریف کردم واقعیت نداشت. من افسر ارتشم. باید سریعا خودم را به یگانم معرفی کنم.»
به محض اینکه به بیت‌المقدس رسیدم، پوشش خبری از حملات موشکی ایران به اسرائیل را آغاز کردم.
هر روز و شب به این شکل آغاز می‌‌شد،
اپلیکیشن فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل هشدار می‌‌داد که «موشک یا پهپاد ایران در حال نزدیک شدن است، پناه بگیرید.»
بعد از چند دقیقه آژیر در سراسر شهر به صدا در می‌‌آمد.
سپس انفجار شنیده می‌‌شد،
گاهی بر اثر اصابت موشک یا شلیک سیستم دفاع موشکی اسرائیل. این وضعیت برای بسیاری عادی شده بود.
در یکی از رستوران‌های فلافل در بخش شرقی بیت‌المقدس با تهیه‌کننده فلسطینی نشسته بودم.
چند مرد پرسیدند که اهل کجا هستم. گفتم، ایران. همه همزمان با صدای بلند خندیدند. فکر کردند شوخی می‌‌کنم. یکی از آن‌ها با شوخی پرسید: «سوار بر موشک به اسرائیل آمده‌ای؟»‌
به محض حضور در اسرائیل مقررات سانسور به روزنامه‌نگاران اعلام ‌‌شد.
خبرنگاران داخلی و خارجی اجازه نداشتند به محل اصابت موشک‌ها به مراکز استراتژیک و نظامی‌ بروند یا فیلم‌برداری کنند. به ما اجازه داده می‌‌شد از مناطق مسکونی که هدف موشک‌های ایران بود گزارش تهیه کنیم.
رسانه‌های ایران نوشته بودند که موشک‌های ایران به مقر موساد، سازمان اطلاعات خارجی موساد در هرتزیلیا در حومه تل‌آویو، اصابت کرده است.
تلاش کردم به آنجا برویم. اما تهیه‌کننده محلی ما گفت معمولا اگر این خبر صحت هم داشته باشد، پلیس اجازه گزارش از محل را نخواهد داد.
یکی از تهیه کننده های ما به شوخی گفت:
«اگر موشک به مقر موساد اصابت کرده باشد، احتمالا کسی زخمی هم‌ نشده، چون همه ماموران موساد الان در تهران هستند.»
همیشه این نگرانی وجود داشت اگر مردمی‌ که خانه هایشان در حمله موشکی ویران شده بفهمند ما ایرانی هستیم، ممکن است عصبانی شوند و به ما حمله کنند.
اما بسیاری از آنها وقتی متوجه می‌شدند که ایرانی هستم، می‌‌گفتند: «چرا با ایران که ۱۵۰۰ کیلومتر با ما فاصله دارد باید بجنگیم؟
00343179

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 005

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 10:50 pm

موارد متعدد انفجار و فعاليت بدافند هواني بعد آتش بس رخ داده است؛
آيا حملات غير رسمي اسرائيل است؟
يا انفجار گاز و تمرين پدافند ووو؟ا

در روزهای اخیر، با وجود اعلام «توقف درگیری‌ها» میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، گزارش‌هایی از انفجارها و آتش‌سوزی‌های مشکوک همراه با فعالیت سامانه‌های ضدهوایی در تهران و شهرهای دیگر منتشر شده است.
پیشتر رسانه‌های حکومتی دلیل برخی از انفجارها را «نشت گاز» عنوان کرده‌ بودند. اما کاربران ایرانی تردید خود را نسبت به صحت ادعای این گزارش‌ها اعلام کرده‌اند.
مقامات همچنین در موارد مختلف فعالیت ضدهوایی‌ها را «تمرین» عنوان کرده‌اند. اما این هفته گزارش‌هایی از خسارت دیدن برخی از خودروها در جریان فعالیت «ضدهوایی» در شرق تهران و فعالیت پهپادی،‌ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.
اسرائیل که طبق گزارش‌ها در جریان درگیری‌های ۱۲روزه از حملات پهپادی نیز استفاده کرد گفته است که به اقدامات خود برای حفظ «برتری هوایی» در ایران و جلوگیری از احیا و پیشرفت برنامه هسته‌ای و موشکی جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد
.
اما گزارش‌های داخلي متفاوت است:

1- انفجار و پدافتد هوايي در بابلسر
ساعاتی پس از اعلام آتش‌بس یک‌جانبه از سوی رژیم صهیونیستی، گ
زارش‌هایی از وقوع انفجار و فعالیت پدافند هوایی در منطقه بابلسر مازندران ایران منتشر شد. منابع محلی از صدای انفجار مهیب و درگیری پدافند هوایی خبر داده‌اند.
خبرگزاری صدای افغان(آوا) ـ سرویس بین الملل: رسانه‌های اسرائیلی این حمله را تأیید و آن را «نمادین» توصیف کرده‌اند. منابع نزدیک به ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که هدف حمله یک ایستگاه راداری پدافندی در اطراف بابلسر بوده است.

2- شنیده شدن "شلیک‌های پیاپی پدافند هوایی" در تهران
طبق خبرهای منتشره در شبکه‌های اجتماعی در برخی مناطق شمالی و شرقی تهران صدای مکرر شلیک پدافند هوایی به گوش می‌رسد. ویدئوهایی منتسب به مناطق مختلف نیز در شبکه‌ها منتشر شده که در آن‌ها به‌وضوح این صداها شنیده می‌شود.
ظاهرا این صداها شامگاه دوشنبه ۹ تیرماه در مناطقی مانند تهرانپارس، لویزان، سوهانک، حکیمیه و شهرک محلاتی شنیده شده است.
این خبر در برخی رسانه‌های داخلی جمهوری اسلامی تأیید شده اما علت آن "تست پدافندی" خوانده شده است.
خبرگزاری تسنیم از شنیده شدن این صداها در شمال و شمال شرقی تهران خبر داده و از قول بعضی منابع آگاه اعلام کرده که منشاء این اصوات مربوط به "تست پدافندی است و درگیری با هدف متخاصم گزارش نشده است."
خبرگزاری فارس نیز نوشت: «صدای شنیده‌شده در تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است.»

3- صدای انفجار در تبریز؛ ماجرا چیست؟

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی، دلیل صدای انفجار غرب تبریز را امحای راکت‌های عمل نکرده دوره جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد.
آفتاب‌‌نیوز : مجید فرشی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا، اظهار کرد: صدای انفجار امروز ۱۴.۳۰ به بعد در غرب تبریز به ویژه پایگاه دوم شکاری مربوط به خنثی سازی و امحای راکت‌های عمل نکرده بمباران اخیر است. این صداها جای نگرانی ندارد و شهروندان نگران نباشند.
روابط عمومی و تبلیغات سپاه عاشورا نیز در خصوص حادثه دیگری گزارش داد: در جریان تعویض مخزن ازت در پالایشگاه تبریز نیز به علت افزایش فشار و نقص فنی، این مخزن دچار انفجار شده و دود برخاسته از اطراف پدافند هوایی مربوط به این موضوع است و بررسی اولیه نشان از ایراد فنی است.
در این انفجار هشت نفر دچار جراحت سطحی شدند.

4- صدای انفجار در استان مرکزی پس از آتش‌بس؛

توضیح سپاه روح‌الله استان مرکزی درخصوص شنیده شدن صدای انفجار منتشر شد.
ایسنا نوشت: روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای درخصوص صداهای انفجاری که امروز شنیده شد، توضیح داد و تأکید کرد که هیچ جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
در این اطلاعیه آمده است: صداهای انفجاری که در بین ساعات ۱۲ ظهر الی۱۴ شنیده شده است، به جهت خنثی کردن راکت های عمل نکرده در طول جنگ اخیر بوده و جای هیچ گونه نگرانی، وجود ندارد.

5- علت شنیده شدن صدای انفجار در آران و بیدگل چه بود؟

تسنیم : روابط عمومی سپاه آران و بیدگل در اطلاعیه ای تاکید کرد: شنیده شدن صدای پدافند در برخی مناطق تست های پدافندی است.
برخی از صدای انفجار در آران و بیدگل خبر ن می‌دهند در حالی که بر اساس پیگیری‌ها این صدا ناشی از تست پدافندی است.
ساعاتی پیش برخی کاربران شهرستان آران و بیدگل از شنیده شدن صدای پدافند در بخشی از شهرستان خبر می‌دهند اما تا این لحظه صدای هیچ انفجاری گزارش نشده است.
برخی منابع آگاه تاکید کردند صدای شنیده شده مربوط به تست پدافندی است و درگیری با هدف متخاصم گزارش نشده است.
00343179

درسهای زمانه شناسی محرم 1447 شماره 006

پستتوسط 00343179 » جمعه آگوست 01, 2025 11:12 pm

شهید همت: مراقب بیسیمچی‌های نفوذی باشید

https://t.me/tv1irib_sima/29659
بیسیمچی‌ يعني شخص هميشه همراه فرمانده وكسى كه اسرار زودر از فرمانده خبردار مىشود و فرمانده زودتر از هركسي برنامه اش را به او مي كويد
كفتن اين هشدار به ديكران خودش علامت,,,,است ديكران كه نميتوانند نزديكترين به فرمانده را مراقب باشند و اعلامش زودتر از همه دشمن را مطلع كرده است = برفرض باهوش باشند و نفوذي را بشناسند تدبير لازم را براى منع نفوذ ندارند

نفوذ عميق اسرائيل در مراكز امنيتي و ميان مقامات عاليه سپاه پاسداران
ضربه از درون؛ خط نفوذ چگونه ایران را غافلگیر کرد؟

نفوذ اسرائیل، از تورقوزآباد تا ترور فرماندهان
حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، نه بر پایه برتری نظامی، بلکه با اتکا به سال‌ها سرمایه‌گذاری اطلاعاتی، شبکه‌سازی هدفمند و بهره‌گیری از بسترهای داخلی انجام شد؛ روندی که بارها از زبان مسئولان امنیتی پیشین و حتی برخی مقامات عالی‌رتبه هشدار داده شده بود، اما به‌جای شنیده شدن، به حاشیه رانده شد.
وحیده کریمیدبیر گروه سیاست روزنامه شرق
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، پس از حمله غافلگیرکننده اسرائیل به مراکز حساس نظامی ایران و حتی منازل فرماندهان که منجر به شهادت دهها فرمانده ارشد شد،
شبکه سی‌ان‌ان جزئیاتی از نحوه نفوذ موساد به خاک ایران منتشر کرد.
طبق این گزارش، عملیات با مشارکت حدود ۲۰۰ هواپیما و پشتیبانی مستقیم نیروهای میدانی موساد در داخل کشور انجام شد؛
واقعیتی که وسلی کلارک، فرمانده پیشین ناتو، آن را مصداق بارز «جنگ ترکیبی و هوشمند» در عمق خاک دشمن توصیف کرد.
اما آنچه امروز به‌عنوان «غافلگیری» از آن یاد می‌شود،
پیش‌تر بارها هشدار داده شده بود. علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات، تیرماه ۱۴۰۰ صراحتاً اعلام کرده بود: «نفوذ موساد در بخش‌های مختلف نگران‌کننده است» و افزود: «سازمان‌های اطلاعاتی به‌جای مقابله با این نفوذ، سرگرم برخورد با نیروهای خودی‌اند.» به‌گفته او، ضعف در مقابله با نفوذ ناشی از «موازی‌کاری امنیتی، تضعیف وزارت اطلاعات و تمرکز بر کنترل منتقدان به‌جای شناسایی تهدید واقعی» است.
یونسی همچنین با تأکید بر خطر نفوذ از مسیر افراط‌گرایی هشدار داد:
«اگر عناصر چاپلوس و افراطی کنار گذاشته شوند، دروازه ورود نفوذی‌ها بسته می‌شود.» به باور او، اغلب شبکه‌های جاسوسی از همین درگاه‌ها وارد می‌شوند؛ درگاه‌هایی که در برخی نهادهای داخلی، ناخواسته به‌روی دشمن گشوده شده است.
هم‌زمان، محمود احمدی‌نژاد نیز در گفت‌وگویی بی‌سابقه از وجود «شبکه نفوذی» در قلب وزارت اطلاعات پرده برداشت
و افشا كرد: «بالاترین مقام مسئول در مقابله با اسرائیل، خودش جاسوس اسرائیل بود.» او همچنین به سرقت اسناد هسته‌ای از تورقوزآباد اشاره کرد و از «پنهان‌کاری و عادی‌سازی این رویداد» توسط برخی نهادها انتقاد کرد؛ امری که عملاً به تثبیت خط نفوذ موساد در کشور کمک کرد.

در همان دوران، یوسی کوهن، رئیس سابق موساد نیز اذعان کرد که عملیات تورقوزآباد با مشارکت ۲۰ عامل غیر‌اسرائیلی اجرا شده است که شماری از آن‌ها هنوز در داخل ایران فعال‌اند و مستقیماً با مرکز عملیات در تل‌آویو در تماس هستند.
مجموع این شواهد نشان می‌دهد که حمله اخیر، نه محصول برتری پهپادی یا دقت تسلیحاتی، بلکه نتیجه یک فرسایش امنیتی درونی و بی‌توجهی به زنگ خطرهای تکرارشونده است.
و اين بخاطرروي كارآمدن اقشار جابلوس در مراكز مهم است و اين امر بخاطر ضعف شخصيتي مقامات عاليرتبه و ترجيح دادن متملقان بر متخصصان امين است

نبرد واقعی، پیش از آنکه در آسمان آغاز شود، در ضعف عملکردی دستگاه‌های اطلاعاتی ما کلید خورد.
البته با رفع اختلالات سایبری گسترده که خود نشانه‌ای از نفوذ عمیق در زیرساخت‌های پدافندی کشور بود،
اما نباید ما را از زخم عمیق‌تری که در عمق ساختار امنیتی کشور نشسته، غافل سازد.
جسارت اسرائیل برای اجرای چنین عملیاتی، به‌دلیل وجود یک «خط نفوذ» سازمان‌یافته در دل خاک ایران ممکن شد؛
شبکه‌ای از عوامل، همکاران میدانی و بسترهای اطلاعاتی که طی سال‌ها و در سایه غفلت یا انحراف مأموریت‌ها، امکان پیشروی تا سطح تهدید مستقیم فرماندهان ارشد را یافته‌اند.
این خط نفوذ، حاصل یک روند مزمن است؛ روندی که طی آن، نهادهای مسئول به‌جای تمرکز بر تهدید واقعی، درگیر رقابت‌های درون‌سازمانی، برخوردهای جناحی، و پاکسازی‌های سیاسی شده‌اند.
در این میان، دشمن با اتکا به «اطلاعات» ضربه می‌زند، نه صرفاً موشک و پهپاد. و همان‌گونه که یونسی و احمدی‌نژاد هشدار داده بودند، وقتی عالی‌ترین مقام مقابله با نفوذ، خود تحت نفوذ باشد، دیگر هیچ‌چیز بعید نیست.
در چنین شرایطی، بازسازی امنیت، صرفاً با پاسخ نظامی ممکن نیست. ضرورتی تاریخی پیش روی ایران قرار دارد؛
بازنگری کامل در ساختارهای اطلاعاتی، پالایش نیروها و مقامات امنيتي متملق خواه، تعریف مجدد مأموریت‌ها و مقابله بی‌اغماض با بسترهای رشد نفوذی‌ها. افراط‌گرایی، تملق، و سیاست‌زدگی باید از بدنه امنیتی کشور زدوده شود؛ چراکه میدان نبرد امروز، تنها در آسمان نیست، بلکه در درون ساختار و نهادهاب امنيتي كه با نشر شوهاى قدرتنمايي نفوذ در اسرائيل رخنه ها و ضعفهاى خودشان را مي بوشانند
در روزهای پس از حمله وآتش بس، شواهد متعدد از تداوم عملیات‌های ایذایی در تهران و چندین استان دیگر منتشر شده است.
از پرواز ریزپرنده‌ها در مناطق حساس گرفته تا انفجارهای کوچک، بمب‌گذاری محدود، آتش‌سوزی‌های عمدی، كهصرفا تكذيب شده و به كبسول كاز و تمرين بدافند ووو نسبت داده شده است
وقتي بطرورسمي اينجور دروغ كفته مي شود و براى بوشاندن ضعفها به جعليات رو مي اورند
اديكر یجاد اختلال در بزرگراه‌ها با آتش زدن لاستیک و حتی تولید و انتشار شایعات هدفمند در شبکه‌های اجتماعی. این اقدامات، توجه نشده
با اينكه مرحله تازه‌ای از جنگ ترکیبی اسرائیل علیه ایران را نمایان می‌کند؛ مرحله‌ای که بیش از آنکه به‌دنبال تلفات انسانی باشد، قصد ایجاد رعب، تزلزل روانی و بی‌اعتمادی به توان امنیتی کشور را دارد.
دردآورتر آنکه، شماری از این عملیات‌ها با همکاری مستقیم عناصر داخلی در حال اجراست؛ همان خط نفوذی که در ماجرای ترورها، خرابکاری‌ها و سرقت اطلاعات حساس ایفای نقش کرد، اکنون در قالب حملات سبک خیابانی و جنگ روانی، ماموریت خود را ادامه می‌دهد.
گرچه بخشی از این عملیات‌ها شناسایی و خنثی شده‌اند، اما آنچه جامعه را بیش از هر موشک و پهپادی می‌ترساند، حضور مؤثر و فعال شبکه نفوذ در قلب تصميم كيري کشور است؛ شبکه‌ای که اگر به‌طور ساختاری و ریشه‌ای مهار نشود، هر پیروزی نظامی را کم‌اثر خواهد کرد.
امنیت ملی، فقط به‌دست تسلیحات پیشرفته حفظ نمی‌شود؛
بلکه با اعتماد به ساختارهای سالم، پالایش درون و حذف بی‌امان خائنان ممکن خواهد شد. امروز زمان آن است که دستگاه‌های مسئول، بیش از تهدید خارجی، از تهدید داخلی بترسند؛ همان تهدیدی که اگر نادیده گرفته شود، نه‌تنها ضربه بعدی را محتمل‌تر، بلکه هر دستاوردی را موقتی و لرزان خواهد کرد.
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1021917

و لاپوشانی در سپاه و نسبت دادن مشكل خودشان به افغانيها

سخنانی از آقامیری منتشر شده است. او گفته :
افغانی نمی‌دونه امروز سردار سپاه با دو تا معاون کجا جلسه داره… افغانی نمی‌دونه باقری امشب کجا می‌خوابه... افغانی نمی‌دونه منبع موشک های ما کجاست…نفوذ جایی دیگه هست… اینا میخوان لاپوشونی کنن
https://eghtesaad24.ir/fa/news/311351/
00343179

بازگشت به درسهای زمانه شناسی سال 1447

Aelaa.Net