معرفت به زمان ربیع الاول 1443

قال أبو جعفر محمد الباقر عليه السلام: في حكمة آل داود: ينبغي للمسلم أن يكون مالكا لنفسه، مقبلا على شأنه، عارفا بزمانه (بأهل زمانه)، فاتقوا الله ولا تذيعوا حديثنا...
1- خويشتن دارى 2- تمركز در كار و وظيفه خويش 3- عارف به زمان (به أهل زمان)
هدف؛ آگاهي از احوال زمان و انجام مسؤوليت در برابر آن است، نقل گزارشي علامت تأييد (كليات؛ چه برسد جزئيات؛ يا تعبيرات آن) نيست، و صرفا جهت اطلاع از فضا و محيط موضوع مى باشد، نشر مطالب صرفا براى آگاهى و تأمل و تفكر و شناخت محيط و افراد و امكانات و موانع بوده، و همه براى حصول انگيزه كافي جهت تلاش براى مقصد اعلى است،

مدير انجمن: نبض زمان

معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:14 pm

.
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:15 pm

بسم الله الرحمان الرحیم

Image

قال أبو جعفر محمد الباقر علیه السلام : في حكمة آل داود علیه السلام:
ينبغي للمسلم أن يكون مالكا لنفسه، مقبلا على شأنه، عارفا بزمانه (بأهل زمانه)، فاتقوا الله ولا تذيعوا حديثنا...

1- خويشتن دارى 2- تمركز در كار و وظيفه خويش 3- عارف به زمان (به أهل زمان)

هدف؛ آگاهي از احوال زمان و انجام مسؤوليت در برابر آن است،
نقل گزارشي علامت تأييد (كليات؛ چه برسد جزئيات؛ يا تعبيرات آن) نيست،
و صرفا جهت اطلاع از فضا و محيط موضوع مى باشد،
نشر مطالب صرفا براى آگاهى و تأمل و تفكر و شناخت محيط و افراد و امكانات و موانع بوده،
و همه براى حصول انگيزه كافي جهت تلاش براى مقصد اعلى است،

كسانى كه اين گزارشها را استفاده مي كنند؛ از افتادن به دسته بنديها پرهيز نموده و بر محور تعاليم الهي:
1- ابتدا اجتناب از طاغوت و عبادت و پيروى و التزام به آن كنند.
2- توجه عميق و با تمام وجود به درگاه و مسير الهي بنمايند.
3- در معرفت احوال زمان؛ هرجه بيشتر بشنوند و بخوانند، و بهترينش را (كه در چهارچوب تعاليم مكتب وحي است) پيروي كنند.


توضيحات
ممكن است شما اين گزارشات را در رسانه ها ديده باشيد، اما نكته اى كه بخاطرش در اين گاهنامه مطرح مي شود؛ غالبا فراتر از ان عنوان و پنجره اى كه اين مطالب در رسانه ها مطرح مي شود، فلذا نگاهي سطحي و ديتايي نشود، اين نكته در خواندن گاهنامه معرفت زمان بسيار بايد لحاظ شود، خصوصا كه گاهنامه معرفت زمان هدف و اهتمام رسانه خبري را ندارد، ولذا غالبا بعد ايامى از وقوع گزارشهايش؛ اين گاهنامه منتشر مي شود، پس بايد فهميده شود كه با وجود رسانه هاى نشر خبر فوري؛ اين نوع نشر آن گزارشات؛ چه فايده اى دارد، اين امر چند حكمت دارد:

1- اين گاهنامه عنوانش معرفت است، نه علم و اطلاع، اولي (معرفت) ماندگار و ساختاري است، دومي (علم و اطلاع) گذرا و مصرفي است.

2- فلذا غالب اخبار روزمره كه راديو و تويزيون به آن اهتمام داشته؛ و مرتبا تكرار شده، و معمولا مردم مطلع مي شوند، جزو مطالب اين گاهنامه نيست.

3- اگر احيانا مطلبي كه جنبه روزمره دارد؛ در آن مطرح شود؛ به جهت روزمره گيش نيست، بلكه بلحاظ تاثيرش در حصول معرفت است.

4- ازين رو بايد خواننده دنبال اين امر باشد كه اين نكته كليدي در كجاي اين گزارش است. البته اين نكات بنحوي مشخص و اشاره مي شود :

الف: يا با محل درج آن از بخشهاى گاهنامه (كه عنوان خاص دلالت دارد).
ب: يا با رنگي كردن برخي فقرات (اگر رنك مال سايت منبع و متن اصلي گزارش نباشد).
ج: و بعضا در غالب نكته و توضيح و تعليقي (كه در صدر يا ميان يا ذيلش مي آيد) تبيين مى گردد.

5- از فوايد ديگر اين گاهنامه؛ دريافت گزارشهاى كليدي و مهم در يك فايل آماده؛ براى كساني كه فرصت جستجوي همه سايتها را ندارند.

معرفي و توصيه گاهنامه معرفت زمان فقط براى افرادي باشد كه ذهن پويا داشته و منحصر در رسانه هاى دولتي نيستند، براي اين افراد اگرچه اين گاهنامه دسترس است؛ و محتوياتش هم از همان رسانه هاى دولتى است غالبا، اما با اين حال؛ تاكيد و توصيه به گاهنامه براى آنها مصلحت نيست. بگذاريد خودشان در وقت خودش به مطلب برسند.



عناوین بخش هاى گاهنامه معرفت به زمان

احوال مراكز دينى - احوال محور مقاومت - احوال برجام ايران - احوال استقامت ايران دربرابر بحران سازى امريكا - احوال اقتصاد مقاومتي - احوال پيشرفتهاى نظامي يا تكنولوژيك(دخيل در تشخيص و تحليل)- احوال مقاومت در يمن - احوال عراق - احوال حاشيه خليج فارس (از عمان و دويلات خليج تا عربستان ويمن)- احوال شامات (اردن، فلسطين، لبنان سوريه) - احوال بلاد ترك ( از تركیه و قفقاز تا قرقيزستان و مغولستان) - احوال هند (از پاكستان تا هندوستان و بنگلادش و اراكان) - احوال افغانستان و تاجيكستان و ازبكستان - احوال چين - احوال کره شمالى و جنوبى - احوال امور و روابط با روسيه - احوال خاوردور(ژاپن و آسياي جنوب شرقي تا استراليا و نيوزلند) -احوال مصر بزرگ (مصر، بلادسودان: سودن، سودان جنوبى، دارفور، و بلاد حبشه: نوبه، اريتره، جيبوتي) - احوال مغرب بزرگ (ليبي، تونس، الجزاير، مراكش، صحراء، موريتاني مالي سنگال چاد نيجر) - احوال بقيه افريقا - احوال اروپا - احوال امريكا - احوال قاره سرخ(از كانادا تا مكزيك و شيلى و آرژانتين) - احوال ارگانهاى بنام بشريت (سازمان ملل، صليب سرخ، يونسكو، انرزي اتمى، .....) - احوال روابط خارجي ايران - احوال مجلس، نگهبان، مصلحت، خبرگان - احوال جوامع سنيان جهان - احوال قوميتها، اتباع مذاهب، مسالك و اديان ديگر / زندانيان تبعيديان در ايران - احوال وهابيان و تكفيريان و ارهابیان - احوال موريانه هاى نفوذى در انقلاب و جمهوري اسلامى - احوال نابساماني در حكومت - احوال مسائل ديگر ايران و جهان- احوال افكار و انديشه ها.
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:16 pm

 پشیمانی یک کشور اروپایی از تحریم روسیه
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%A ... B%8C%D9%87

«ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان روز سه‌شنبه از اتحادیه اروپا خواست پیش ازآنکه خیلی دیر شود درباره تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه با واشنگتن رایزنی شود.

وی تاکید کرد که در پی تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه، ساکنان اتحادیه اروپا فقیرتر شده‌اند.

نخست وزیر مجارستان گفت: «شرکت‌های اروپایی در سایه تحریم‌های اعمال شده نمی‌تواند بهای (بالای) حامل‌های انرژی را تحمل کند. همه ما منتظر پاسخ هستیم. همه اروپا منتظر پاسخی از بروکسل درباره مدت زمانی که این روند ادامه خواهد یافت، هستند. زمان آن فرا رسیده که پیش از آنکه خیلی دیر شود با صراحت در این باره با دوستان آمریکایی‌مان صحبت کنیم».

وی تاکید کرد که به دلیل تحریم‌ها علیه روسیه، ساکنان اروپا فقیرتر شده و استفاده از این سلاح تاثیر معکوس داشته است.

مجارستان همواره به بسته‌های تحریم‌ها در رای‌گیری در شورای اتحادیه اروپا رای مثبت داده اما اوربان در ماه‌های اخیر از تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه انتقاد کرده است. این شورا مسئول تصمیم‌گیری بر مبنای اتفاق نظر درباره این تحریم‌ها است.

مجارستان توانست با انجام مذاکراتی خودش را از تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه روسیه معاف کند.

اوربان بیان داشت: دولت مجارستان در راستای یک «رایزنی ملی اولین دولت در اروپا خواهد بود که از مردم درباره تحریم‌ها علیه روسیه پرسش می‌کند.»

نخست وزیر مجارستان مشخص نکرد، این همه‌پرسی چه زمان برگزار خواهد شد.

نخست وزیر راستگرای پوپولیست مجارستان همه‌پرسی‌هایی را تحت عنوان «رایزنی‌های ملی» به جهت تایید سیاست‌هایش، به عنوان مثال در ارتباط با محدودیت‌ها علیه حق پناهندگی برگزار می‌کند.
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:17 pm

رئیس انجمن پزشکان ایرانی آمریکا، به دلیل دیدار با ابراهیم رئیسی (در سفر امريكا) مجبور به استعفا شد
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%A ... 8%B3%D8%AA

در این اطلاعیه آمده‌: جلسه‌ هیات مدیره انجمن پزشکان ایرانی آمریکا برگزار شد تا درباره دیدار شروین مرتضوی با ابراهیم رئیسی هنگام سفر او به نیویورک صحبت شود.

دکتر مرتضوی اعلام کرد که این امری شخصی بوده و ارتباطی با نقش او در انجمن ندارد. اما این دلیل برای ما غیرقابل قبول بود و اعضای هیات مدیره از او خواستند تا استعفا دهد و به صورت کامل از انجمن فاصله بگیرد.
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:19 pm

افشاى سه کشور تولید کننده محتوای ضداسلامی در جهان
https://www.alef.ir/news/4010628093.html

به گزارش الف؛ "شبکه تی آر تی وُرلد" در گزارشی بر اساس یافته های پژوهشی، کشورهای انگلستان، آمریکا و هند را به مثابه منابع اصلی تولید محتوای ضداسلامی و با محوریت نفرت پراکنی علیه مسلمانان و جامعه اسلامی معرفی کرده و در عین حال از کم کاری های فزاینده مدیران شبکه اجتماعی "توئیتر" و سازوکارهای این شبکه اجتماعی جهت مقابله با این وضعیت که در نوع خود موجب اوج گیری جرایم و خشونت‌ها علیه مسلمانان نیز شده، خبر داده است.

شبکه تی آر تی وُرلد در این رابطه می نویسد:

«سال گذشته، سازمان ملل متحد قویا جامعه بین المللی را تشویق کرد تا کلیه اقدامات لازم و ضروری را جهت مبارزه با اِعمال تبعیض علیه مسلمانان انجام دهند و از هرگونه حمایت از نفرت پراکنیِ مذهبی که در نوع خود می تواند مشوق اِعمال خشونت باشد، دست بردارند. سازمان ملل متحد در گزارش خود هشدار داده که خشونت و نفرت پراکنی علیه مسلمانان از وضعیتی شبیه به یک بیماری اپیدمیک و همه‌گیر برخوردار شده است.

متاسفانه و نگران کننده است که شاهدیم این هشدارها با هیچ بازخورد و توجه چندانی نیز رو به رو نشده و نمی‌شوند. این مساله مخصوصا مورد بی توجهی مدیران شبکه های اجتماعی مهم دنیا نیز قرار می گیرد که عملا جهت حذف و مقابله با بارگذاری محتوای ضداسلامی و مسلمانان در شبکه های اجتماعی خود، یا کاری نمی کنند و یا اقدامات بسیار محدودی را انجام می دهند.

این انفعال و ناکارآمدی، تاثیرات ویرانگری را بر اقلیتِ مسلمان جوامع گوناگون در اقصی نقاط جهان داشته و دارد و به طور خاص مثلا شاهد تکثیر جریان اسلام هراسی و ایجاد نفرت از مسلمانان در شبکه اجتماعی توئیتر بوده ایم.

مدیران توئیتر به عنوان یک شبکه اجتماعی مهم، بر اساس جدیدترین یافته های پژوهشی بایستی توجهات خود را در زمینه مقابله با نفرت پراکنی علیه مسلمانان به طور خاص معطوف به سه کشور کنند. یافته های جدید نشان می دهند که آمریکا، انگلستان و هند، سه منبع اصلی تولید 86 درصد از محتوای ضداسلامی در توئیتر در یک دوره زمانی سه ساله بوده اند.

بر اساس یافته های پژوهشیِ نهاد موسوم به "شورای اسلامی ویکتوریا" در استرالیا، تقریبا چهار میلیون پُستِ ضداسلامی و مسلمانان در یک دوره زمانی 24 ماهه در فاصله زمانی میان سال های 2017 تا 2019 ایجاد شده است.

در مورد کاربران هندیِ توئیتر، پژوهشگران تا حد زیادی حزب حاکم این کشور موسوم به "بهاراتیا جاناتا" را به دلیل تشویق و تحریک رویه های اسلام هراسانه تا حد زیادی سرزنش می کنند و آن را مسوول اوج گیری قابل توجه تولیدِ محتوای ضداسلامی و مسلمانان از سوی کاربران توئیتر در این کشور ارزیابی می کنند. در این راستا بسیاری از ناظران و تحلیلگران بر این باورند که حزب حاکم هند عملا نفرت پراکنی علیه مسلمانان را عادی‌سازی کرده است. به نحوی که اکنون 55.12 درصد از مجموعِ توئیت های ضداسلامی در جهان از مبدا هندوستان انجام می‌شوند.

شورای اسلامی ویکتوریا همچنین به قوانین تبعیض آمیزی که حق شهروندی مسلمانان و دیگر حقوق آن ها را در راستای نفرت پراکنی آنلاین در میان حساب های کاربری هندی در توئیتر انکار می کنند نیز اشاره داشته است. در ایالات متحده آمریکا، توسعه و ترویجِ خشونت ورزی و نفرت پراکنی علیه مسلمانان در توئیتر تقریبا از لفاظی ها و سیاست های آزاردهنده "دونالد ترامپ" ، رئیس جمهور سابق آمریکا علیه مسلمانان جدایی ناپذیر است.

ترامپ بر اساس برخی یافته های پژوهشی، سومین فردی در جهان بوده که در تولید محتوای ضداسلامی در جهان به وی اشاره شده است. در واقع، اغلب کاربران توئیتر که مواضع اسلام هراسانه و ضداسلامی داشته اند، به سیاست های ترامپ در مواردی نظیر اِعمال ممنوعیت مهاجرتی از سوی او علیه مسلمانانی که قصد ورود به آمریکا را داشته اند و یا تئوری های توطئه ای که او در رابطه با مسلمانان به آن ها اشاره می کرد(از جمله طرح این ادعای عجیب که دموکرات ها با اسلام گرایان در ارتباط هستند تا با همکاری یکدیگر، غرب را در کنترل خود بگیرند)، استناد کرده اند.

در مورد انگلستان نیز پژوهشگران افزایش قابل توجه تولید محتوای ضداسلامی و مسلمانان را به شمار مختلفی از عوامل نسبت داده اند که از جمله آن ها می توان به مواردی نظیر لفاظی های تهاجمی ترامپ علیه مسلمانان، اوج گیری احساسات ضدمهاجرتی در انگلستان ناشی از بحران پناهجویان در این کشور، گفتمان های همراه با مساله برگزیت(خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) و نژادپرستی های گاه و بی گاه "بوریس جانسون" نخست وزیر سابق انگلیس که گهگاه توهین هایی را نیز به اعتقادات مسلمانان انجام می داد، اشاره کرد.

پژوهشگران از طریقِ تحلیل محتوایِ ضداسلامی تولید شده توسط سه کشور هند، انگلیس و آمریکا، توانسته اند به برخی سرنخ های قابل توجه دست پیدا کنند که از جمله آن ها می توان به مواردی نظیرِ: همراه سازی اسلام با تروریسم، تصویرسازی از مسلمانان به مثابه افرادی که اقدام به خشونت های جنسی می کنند، ترس و وحشتی که مسلمانان بنا دارند ایجاد کنند، این تئوری توطئه که مهاجران مسلمان در حال کسب موقعیت برتر در غرب در قیاس با سفیدپوستان و یا هندوها در هند هستند و تصویر سازی برخی از رویه های اسلامی و مسلمانان به مثابه اقداماتی وحشیانه، در تولید محتوای مغرضانه علیه مسلمانان در شبکه اجتماعی توئیتر اشاره کرد.

با این همه، مساله نگران کننده تر این است که تنها 14.83 درصد از توئیت های ضداسلامی در نهایت حذف می‌شوند. مساله ای که خروجی اصلی آن افزایش قابل توجه انجام جرایم گوناگون و خشونت علیه مسلمانان است. البته که شاهد افزایش قابل ملاحظه لفاظی های ضداسلامی در محیط آنلاین نیز هستیم.

نتیجه این نفرت پراکنی را عملا در حادثه حمله به مسجد "کریس چرچ نیوزیلند" شاهد بودیم. در قالب این حمله تروریستی، یک مرد مسلح که تحت تاثیر جریان های ضداسلامی در محیط آنلاین بود، در سال 2019 به مسجد کریس چرچ حمله کرد و موجب به قتل رسیدن 52 مسلمان شد که در حال عبادت بودند. در مدت زمان کمی پس از این حمله، حملات و رویه های اسلام هراسانه و نفرت پراکنی علیه مسلمانان در نیوزیلند 1300 درصد و در بریتانیا 600 درصد افزایش پیدا کرد. در این رابطه به طور خاص افزایش نرخ جرم و جنایت علیه مسلمانان در انگلستان و اسکاتلند، بی سابقه بود.

بر اساس یافته های یک گزارش، از سال 2014 تا به امروز، آلمان شاهدِ بیش از 800 مورد حمله یِ علیه افراط‌گرایانِ راست گرا علیه مسلمانان و جامعه اسلامی بوده است. ماه گذشته، شاهد انجام حملاتی از سوی هندوهای مهاجر افراطی علیه جامعه مسلمانان در "آناهایمِ" آمریکا و "لستر"انگلستان نیز بوده ایم.

این حملات نه تنها تاثیرات مخرب روانی را بر مسلمانان تحمیل کرده اند بلکه همچنین بر کلیت جوامع اسلامی در غرب نیز آسیب های جدی را وارد ساخته اند. کاملا عجیب است که توییتر در این چهارچوب اقدامات بسیار محدودی را جهت مقابله با روند اسلام هراسی و نفرت پراکنی علیه مسلمانان انجام داده است. این وضعیت کار را به جایی رسانده که بسیاری از پژوهشگران و تحلیلگران از وجود ارتباط مستقیم میان کم کاری توئیتر در مهار رویه های ضداسلامی و وقوع جرایم عینی علیه جامعه اسلامی سخن می گویند.

توجه و تمرکز بر حساب های کاربری توئیتری که از شمار قابل توجهی از دنبال کنندگان نیز در آمریکا برخوردارند، نشان می دهد که افزایش جرایم و رخدادهای مرتبط با نفرت از مسلمانان، از زمان حضور ترامپ در کاخ سفید(سال 2016)، افزایش چشمگیری را تجربه کرده است.

توئیت های مرتبط با اسلامِ دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، اغلب با اقدامات منفی و جرایم خطرناک علیه مسلمانان و جامعه اسلامی در آمریکا و حتی در برخی دیگر از کشورها همراه شده اند. با این همه باید توجه داشت که هیچ کدام از این داده ها، جدید و یا افشاگرانه نیستند. پیش از این توئیتر در همکاری با برخی نهادهای پژوهشی اعلام کرده بود که "ما خواهان مقابله با نفرت پراکنی علیه مسلمانان هستیم و در این مسیر با دیگر نهادهایی که این هدفِ مشترک را دنبال می کنند نیز همکاری داریم".

توئیتر به همراه "گوگل" و "مِتا" همچنین قول داده اند تا محتوای غیراسلامی را از پلتفرم های خود در سال 2019 حذف کنند(در بحبوحه حمله تروریستی به مسجد کریس چرچ نیوزیلند). با این حال، هنوز به این وعده‌ها به صورت میدانی عمل نشده است. در این راستا برخی گزارش های پژوهشی تاکید دارند که توئیتر در اقدام علیه 89 درصد از پُست هایی که محتوای ضداسلامی دارند و نفرت پراکنی علیه مسلمانان را ترویج می‌کنند، شکست خورده و ناکام بوده است.

تردیدی نیست که اگر توئیتر همچنان در مقابله با تلاش ها جهت نفرت پراکنی علیه مسلمانان کوتاهی کند، بر شدت تهدیدات و یا حتی انجام اقدامات مجرمانه خطرناک علیه مسلمانان افزوده خواهد شد. در نتیجه، مسلمانان در اقصی نقاط کشورهای غربی شاهد حملاتی خواهند بود که در سال های اخیر علیه مسلمانان در مساجد کشورهایی نظیر نیوزیلند، کانادا، انگلیس، آلمان و آمریکا، شاهد بوده ایم.

همبستگی و ارتباط میان نفرت پراکنی در محیط آنلاین و وقوع جرایمِ عینی در این زمینه، امری است که کاملا درستی آن اثبات شده است. توئیتر باید فورا وارد عمل شود و جلوی این روند را بگیرد».
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:19 pm

تفاوت برجام ديروز و امروز
به گزارش ایسنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت و عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس وشورای اسلامی
امروز دعوای برجام بر سر چند کیلو و چند روز است.
برجام امروز همان برجام قبلی است.
آنهایی که به برجام روحانی بد و بیراه می گفتند باید به این برجام هم همان را بگویند.
اگر از برجام روحانی هم تعریف می کردند باید از این برجام هم تعریف کنند.
هیچ فرقی بین برجام رئیسی با روحانی نیست.
بنده نمی دانم چرا عده ای اینقدر در برابر حقیقت مقاومت می کنند.
در برجام روحانی امضای کری تضمین بود و در این برجام سخنرانی بایدن تضمین است!!؟.
تنها تفاوت برجام روحانی و رئیسی در این است که روحانی همه تمرکز خود را گذاشته بود و از ظرفیت فضای جامعه نیز استفاده می‌کرد تا برجام را به نتیجه برساند اما رئیسی این نگاه را ندارد. می گوید شد که شد. اگر هم نشد اشکالی ندارد. تفاوت در این نگاه است.
اکنون اختلاف بر این است که ما می‌گوییم اگر دولت بعدی آمریکا به یکباره از برجام خارج شد، دو سال و نیم فرصت باشد که شرکت های خارجی قراردادهای خود را با ایران فسخ کنند. این موضوع برای ما خیلی مهم است.
اما آمریکایی ها می گویند باید فرصت دو سال و نیم داده شود اما باید دو سال و نیم طول بکشد تا شما هم به سطح غنی سازی قبل برجام بازگردید. ما این را قبول نداریم.
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:20 pm

«عرین الاسود»؛ گروه مقاومت جدیدی که وحشت به جان تل‌آویو انداخته است
http://www.ion.ir/news/795100
معناى فارسى نام اين گروه فلسطینی جدید موسوم به «عرین الاسود» (بیشه شیرها) مى باشد
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:21 pm

عصبانیت تل‌آویو از افشاگری مجری الجزیره درباره اغتشاشات در ایران
جمال ریان (مجرى سرشناس الجزيرة قطر) طی پستی در توئیتر نوشته بود که اعتراضات در ایران، صد در صد ساخته و پرداخته رژیم صهیونیستی و سرویس‌های جاسوسی آن و به طور مشخص واحد ۸۲۰۰، سری‌ترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل دانسته بود.
http://fna.ir/1rqgd9
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:22 pm

اثبات دزدی باستان‌شناس بزرگ انكليسى از مقبره توت‌عنخ آمون!
https://www.isna.ir/news/1401052215984/
اين نمونه اى است از هزاران اقدام باستان شناسانه غربيها در سرتاسرجهان
زوجين باستان شناس فرانسوى وقتي قاطرهاى فراوان از گنجينه تخت جمشيد را بار مى كند و سرستونهايي خيلي زيبا بوده كه چند تن وزن داشته و نمى توانسته ببرد آنها را با پتك خرد مي كند = خودش در خاطراتش نوشته
https://www.tabnak.ir/fa/news/780803/
https://www.javanonline.ir/fa/news/415390/
خاطراتش ترجمه شده كتاب كامل را دانلود و بخوانيد
http://asmaneketab.ir/product/%DA%A9%D8 ... %B4%D9%86/
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

Re: معرفت به زمان ربیع الاول 1443

پستتوسط نبض زمان » جمعه مارس 03, 2023 5:23 pm

بالاخره عمليات با آثار محسوس
دور جدید حملات سپاه به مقر گروهک‌های تروریستی با موشک‌های نقطه زن و پهپاد انتحاری
https://tn.ai/2780803
https://tn.ai/2781091
البته باز با آن همه سروصدصا حتى اسم منطقه را ذكر نكرده در رسانه هاى محلي بررسي شد نامش كويسنجق (كويه) است
https://www.google.com/maps/place/%D9%8 ... 44.6199368

تعليق بر گزارشهاى (عمليات موشكباران داخل عراق)
1- شكي نيست كه تعقيب و انهدام پايگاههاى تجزيه طلبان و مفسدين و تروريستها لازم است

2- وقتي كه دولت مجاور مانع آنها نمي شود = اگر در كوه و كمر پايگاهي و مقري داشته باشند زدن با موشك و پهپاد و توپ ووو اشكالي ندارد

3- اما بعد چند روز كوه و بيابان و روستا را بطور كور بمباران كردن
ضعف اطلاعاتى و تجهيزاتي ايران
نمي تواند مجوز باشد براى زدن دفاتر آنها ميان شهرهاى مرزي و بلكه در عمق 200 كيلومتري عراق

4- ناامني و وحشت و تخريب در جو كل آن شهر درست كردن ولو موشك نقطه زن باشد
مردم بيچاره شهر كويسنجق با صدهزار جمعيت يكدفعه دهها موشك و پهپاد بخورد؟

5- خصوصا كه اينها كه ايران هدف قرا مي دهد عنوان پناهندگان كورد ايراني (ولو مخالف ايران) آواره داشته باشند و مشتمل بر زن و بچه ووو باشند
علاوه بر تبعات و محكوميت بين المللي اين عملياتهاى عليه شهرها

6- بيش از چهل سال است كه مرزهاى غربي مشكل داشته و ماهها و سالهايي تا تجزيه استانها و شهرهاى غربي هم پيش رفته
و ما هنوز صدمتر حصار كشي مرزها نداشته ايم
با آن همه خطرات نفوذ تروريستها و قاچاق اسلحه
در حاليكه تركيه در همين سالهاى اخير به اين امر اهتمام كرده
و بخش عمده اى از مرزش با ايران را حصاركشي كرده است

7- همچنين اشراف محكم امنيتي برمنافذ رخنه تروريستها ظاهرا وجود ندارد
كه دهها نفري مي آيند داخل و آشوب مي كنند و بر مي گردند
و در برابرشان سيستم امنيتي ناتوان است
و مي خواهند با زدن دفتر گروهكها ميان شهرهاى عراق جبران ضعف نموده و اقتدار بنمايند

8- اين گروهكها عنوان و نشانشان در كوردستان عراق و مقرهاي نظاميشان همه معلوم است
عوامل وابسسته به ايرن هم كه فراوانند
انهدام مقرهايشان بدون نياز به دشت و كوه و شهر را بمباران (توپ و موشك و پهپاد انفجاري) كردن هم عملي است
اين نوع بمباران از راه دور مال موردي است كه ايران دسترسي نداشته باشد و عواملي كه بتوانند در عمق دشمن عمل كنند
مثل كوبيدن پايگاههاى رسمي امريكايي و اسرائيلي در منطقه و كشورهاى مجاور

فلذا بايد تدبير جامعى با لحاظ نمونه نكات فوق بذل شود
تا هم كشور به آشوب كشيده نشود هم گروهكها دفع شرشان بشود هم محكوميت مردمى (كشور همسايه) و بين المللي ببار نياورد هم مگس را با مشت نكوبيده باشند
نبض زمان
 
پست ها : 1860
تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

بعدي

بازگشت به گاهنامه معرفت به زمان


Aelaa.Net