احوال مجلس، نگهبان، مصلحت، خبرگان

ارائه موضوعي شمارگان منتشره از{گاهنامه معرفت به زمان}

مدير انجمن: نبض زمان

Re: احوال مجلس، نگهبان، مصلحت، خبرگان

پستتوسط 00343179 » دوشنبه آپريل 10, 2023 3:58 am

دموکراسیِ اکثریّت یا الیگارشیِ اقلیّت؟

Image
امیر بحرینی‌فرد، دانشجوی دانشگاه فرهنگیان در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «انتخابات؛ دموکراسیِ اکثریّت یا الیگارشیِ اقلیّت؟» درباره‌ی انتخابات ۱۴۰۰ نوشت:

«رئیس‌جمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد، اگر با رأی بالا انتخاب بشود، رئیس‌جمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی می‌تواند انجام بدهد».

این گزاره، بخش مهمی از سخنان مقام معظّم رهبری دو روز پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری بود؛ جمله‌ای که کمتر کسی در صحّت آن شک و تردید دارد. همواره رأی بالای مردمی، پشتوانه‌ای قدرتمند و عاملی نانوشته اما مهم در تقویت قدرت رئیس‌جمهور برای پیشبرد اهداف و برنامه‌هایش به‌ویژه در عرصه‌ی خارجی به شمار می‌رود. اکثر رؤسای جمهور ایران، در انتخابات با کسب اکثریت آرای واجدین شرایط انتخاب شدند و به معنای واقعی رئیس «جمهور» بودند، اما گاهی نیز شاهد رؤسای دولتی بوده‌ایم که نتوانسته‌اند رأی اکثریت مردم را به دست بیاورند. ابتدا نگاهی کلّی به درصد آرای رؤسای جمهور تاریخ جمهوری اسلامی نسبت به میزان واجدین شرایط بیندازیم:

۱- ابوالحسن بنی صدر: ۵۱ درصد
۲- محمدعلی رجایی: ۵۲ درصد
۳- سیّدعلی خامنه ای: ۷۰ درصد
۴- سیّدعلی خامنه ای: ۴۷ درصد
۵- علی اکبر هاشمی رفسنجانی: ۵۱ درصد
۶-‌علی اکبر هاشمی رفسنجانی: ۳۱ درصد
۷- سیّدمحمّد خاتمی: ۵۵ درصد
۸- سیّدمحمّد خاتمی: ۵۱ درصد
۹- محمود احمدی نژاد: ۳۷ درصد
۱۰- محمود احمدی نژاد: ۵۲ درصد
۱۱- حسن روحانی: ۳۷ درصد
۱۲- حسن روحانی: ۴۱ درصد

همانطور که مشاهده کردید، بعضی از رؤسای جمهور با رأی اقلیت مردم انتخاب شده‌اند نه اکثریت آنان. درصد استقبال آرای مردمی از آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله هاشمی در دور دوم ریاست‌جمهوری‌شان روند کاهشی داشت، آرای محمد خاتمی به رغم افزایش ۱ میلیونی در دور دوم با کاهش ۴ درصدی مواجه شد، آرای احمدی‌نژاد در دور دوم هم به لحاظ تعداد آرا و هم از نظر درصد آرای واجدین شرایط افزایش یافت، هرچند در دور اول ریاست‌جمهوری‌اش ۱۷ میلیون رأی آورد اما حدود ۱۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت نکردند و در نهایت حسن روحانی نیز علیرغم اینکه در دور دوم، هم به لحاظ تعداد آرا و هم از نظر درصد آرای واجدین شرایط رأی بیشتری را کسب کرد اما می‌توان گفت او هیچگاه انتخاب «همه»ی مردم ایران نبود و در هر دو دوره کمتر از نصف آرای واجدین شرایط را به خود اختصاص داد.

البته این مسئله صرفاً مربوط به نظام سیاسی ایران نیست، بلکه در انتخابات نظام‌های ریاستی همواره این احتمال وجود دارد که «رئیسِ» جمهور «منتخبِ» جمهور نباشد، امری که در اکثریت قریب به اتفاق رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحدهٔ آمریکا و تقریباً نیمی از انتخابات‌های ریاست‌جمهوری ایران اتفاق افتاده است. این مسئله نوعی خلأ سیاسی در انتخابات و دموکراسی است؛ چراکه هدف نهایی در دموکراسی و به‌ویژه انتخابات – به عنوان نماد مردم‌سالاری – حکومتِ اکثریت است، اما گاهی همین انتخابات به حکومتِ اقلیت می‌انجامد! درواقع وقتی طیف قابل توجّهی از مردم با صندوق رأی قهر می‌کنند زمینه را برای روی کار آمدن فردی با پشتوانه‌ی مردمی ضعیف آماده کرده‌اند، هرچند او حائزِ اکثریتِ قاطعِ آراء باشد؛ چراکه در خوشبینانه‌ترین حالت او منتخبِ اکثریتِ رأی‌دهندگان است، نه اکثریتِ مردم.

در انتخابات ۱۴۰۰ نیز شاهد این مسئله بودیم، امری که به دلیل پایین بودن میزان مشارکت، به راحتی پیش‌بینی می‌شد. پایین بودن نرخ مشارکت – که علل آن متعددند و محل بحث نیست – موجب شد تا آرای رئیس‌جمهور منتخب نیز بسیار پایین باشد. حجت‌الاسلام رئیسی که در دوره‌ی قبل با ۱۶ میلیون رأی از کسب جایگاه نخست در رقابت انتخاباتی بازمانده بوده، این بار با ۲ میلیون رأی بیشتر از دوره‌ی قبل، پیروز انتخابات شد و کلید پاستور را از حسن روحانی تحویل گرفت؛ دو نفری که هردو رئیس جمهورِ همه بودند اما هیچکدام منتخبِ همه نبودند. واقعیت آن است که گرچه حجت‌الاسلام رئیسی توانست به آسانی پیروز انتخابات شود، اما او تنها ۳۰ درصد آرای مردم را به دست آورد؛ کمترین درصد رأی در بین رؤسای جمهور در نظام جمهوری اسلامی!

در دو انتخابات اخیر ایران، برای اولین بار نرخ مشارکت به زیر ۵۰ درصد سقوط می‌کند، اتفاقی که نتیجهٔ آن، شکل گیری مجلس و دولت حداقلی است. تحلیل‌گران دلایل زیادی برای این اتفاق ذکر کرده‌اند؛ از عملکرد ضعیف دولت گرفته تا ردصلاحیت‌های همیشگی شورای نگهبان، از بحران اقتصادی و وضعیت بد معیشتی تا حوادث آبان و سقوط هواپیمای اوکراین، و از عدم تأیید کاندیدای مناسب جهت نمایندگی گرایش‌های منزوی شده در جامعه تا شیوع کرونا، همه و همه مواردی هستند که به عنوان عوامل کاهش میزان مشارکت ذکر می‌شوند؛ عواملی که نمی‌توان برای همه‌ی آنها سهم یکسان قائل شد. اما در هر صورت، نتیجه‌ی این نوع انتخابات طبیعتاً ریاست‌جمهوری کسانی است که نیمی از جامعه به آنان رأی نداده‌اند، و این یعنی بحران مقبولیت و عدم پشتوانه‌ی عظیم مردمی؛ امری که رهبری چند روز پیش از انتخابات بر آن تأکید داشت.

شاید خود ابراهیم رئیسی هم پیش‌بینی چنین اتفاقی را می‌کرد؛ آنجا که به محض اعلام نتیجه‌ی بررسی صلاحیت‌ها شروع به رایزنی کرد تا بلکه بتواند شورای نگهبان را راضی به تاییدصلاحیت افراد شاخص کند و شور و مشارکت انتخابات را افزایش دهد، تلاشی که نتیجه نداد و باعث شد او بدون زحمت به صندلی ریاست‌جمهوری برسد. البته ممکن است مدیریت، توانمندی، برنامه‌ها و تلاش او در این چهار سال چنان باشد که با عملکرد خوب و موفقیت در قوه‌ی مجریه، بتواند در انتخابات آینده با درصد آرای بیشتری به پیروزی برسد و به معنای واقعی منتخب مردم باشد، امری که دور از انتظار نیست.

به هر حال حجت الاسلام رئیسی خود نیز به این امر واقف است که رئیس جمهور باید رئیس همه‌ی جمهور باشد تا بتواند با اعتماد به نفس بهتری در امور داخلی و عزت نفس بیشتری در عرصه‌ی خارجی اهداف خود را دنبال کند، چنانکه در اولین بیانیه‌ی خود پس از پیروزی در انتخابات نوشت: «منتخب این انتخابات بر اساس قاعده‌ی مردم‌سالاری دینی، منتخب همه‌ی ملت و خادم همه‌ی جمهور است. چه آنانی که بنده را برگزیدند و چه عزیزانی که به نامزدهای محترم دیگر رای دادند و چه آنانی که به هر دلیلی در پای صندوق‌های رای حاضر نشدند».

http://www.ensafnews.com/300285
00343179

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

پستتوسط 00343179 » سه شنبه آپريل 11, 2023 11:40 pm

دكتر روحانی:
از ١٢ مرداد (روز تحويل به رئيس جمهور جديد) ان‌شاءالله سه قوه با هم هماهنگ می‌شوند؛ بعضی‌ که انتقادهای غیرمنصفانه می‌کردند هم بیکار خواهند شد 

روحانی: از ١٢ مرداد ان‌شاءالله سه قوه با هم هماهنگ می‌شوند؛ بعضی‌ که انتقادهای غیرمنصفانه می‌کردند هم بیکار خواهند شد / ریشه مشکلات برق نبود قدرت سرمایه‌گذاری است؛ بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد / حالا که در جنگ اقتصادی پیروز شدیم، باید تحریم را برداریم و FATF را نهایی کنیم؛ FATF دست خودمان است؛ همین فردا می توانیم این مسئله را حل کنیم

رییس‌جمهوری تاکید کرد: اگر تولید در بخشی می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری شود. اگر در بخش کشاورزی یا صنعت، تولید خاصی مدنظر ماست، باید سرمایه‌گذاری شود. سرمایه‌گذاری از اصول اساسی است. بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد

Image

رییس جمهور با ابراز تاسف از مشکلات ایجاد شده برای مردم بدلیل کمبود و قطعی های برق در روزهای اخیر، گفت: همواره در جامعه بین واقعیت هایی که روزانه می بینیم با آنچه مطلوب است، فاصله وجود دارد و باید تلاش کنیم درصورت امکان این فاصله را برداریم و یا کم کنیم.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به مشکلات ایجاد شده در روزهای اخیر در زمینه تامین و توزیع برق کشور، افزود: مهم این است که علت های اصلی فاصله موجود بین واقعیت و مطلوب را مورد بررسی دقیق قرار دهیم و برای رفع آن مشکل تلاش کنیم.

روحانی با بیان اینکه پیش بینی ها گاهی دقیق نیست و ممکن است با حوادث طبیعی و غیر طبیعی از جمله سیل و زلزله ، خشکسالی و تحریم و جنگ اقتصادی مشکلاتی برای مردم ایجاد شود، اظهار داشت: درمورد کمبود برق در کشور باید ریشه مشکلات را بشناسیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برای دستیابی به نتیجه مطلوب و موفقیت در حوزه های مختلف باید سرمایه گذاری لازم صورت گیرد، گفت: بدون سرمایه و با دست خالی نمی توان کاری انجام داد و امروز باید برای مردم توضیح داده شود که مشکل چیست و چرا نمی توانیم به اندازه کافی سرمایه وارد بازار کشور کنیم

روحانی با بیان اینکه امروز 200، 300 میلیارد دلار طرح آماده بزرگ در کشور برای سرمایه گذاری درحوزه های مختلف زیر ساختی و توسعه ای از جمله آب داریم که مطالعات آن صورت گرفته و حتی جانمایی آن هم انجام شده است، گفت: بدلیل نبود سرمایه و سرمایه گذار اجرای این طرح ها با مشکلاتی مواجه است .

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امیدواریم از 12 مرداد به بعد هماهنگی کاملی بین سه قوه کشور ایجاد شود و با هماهنگی های لازم، وضع بهتر شود، گفت: متاسفانه دولت مانند مرغی است که در عروسی و عزا سربریده می شود.

او توضیح داد: در داخل برخی مشکلات است که می‌شود حل و فصل کرد اگر همه با هم هماهنگ باشند و دستگاه قانون‌گذاری، دولت، همه با هم باشند، آن مشکلات از بین می‌رود. ان‌شاء الله امیدواریم از ۱۲ مرداد به آن طرف، هماهنگی کاملی بین سه قوه بوجود بیاید، البته بعضی‌ها از شغل‌شان می‌افتند و بیکار می‌شوند، دیگر انتقاد‌های عجیب و غریب و غیرمنصفانه آن‌ها تعطیل می‌شود. اما در عین حال یک هماهنگی است. به قول معروف از یک تفکر، جناح و فکر، ان‌شاء الله امیدواریم وضع بهتر شود.

روحانی با اشاره به بلاتکلیف ماندن لوایح موسوم به "اف. ای. تی. اف" در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: تا این موضوع حل نشود روابط بانکی ما با دنیا حل نخواهد شد و هیچ سرمایه گذاری اعم ازداخلی و خارجی حاضر به سرمایه گذاری در طرح ها و پروژه ها نخواهد شد.

رئیس جمهور اضافه کرد: اگر پول در اختیار نداشته باشیم و نتوانیم بخاطر FATF با بانک‌های جهان رابطه برقرار کنیم، در نتیجه سرمایه کافی نخواهیم داشت و نمی‌توانیم طرح های بزرگ را نهایی کنیم.

روحانی خاطر نشان کرد: معتقدم FATF موضوعی مربوط به داخل کشور و دست خودمان است و می‌توانیم آن را حل و فصل کنیم و روابط را با بانک‌ها تغییر دهیم. در جنگ اقتصادی پیروز شدیم و مسأله تحریم باقی مانده است که این دست خودمان است. البته یک بخشی هم دست دیگران است ولی اصل خودمان هستیم همین هفته می‌توانیم تصمیم بگیریم و تمام کنیم. می‌تواند ماه‌ها هم ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه نباید مسایل اساسی کشور را فراموش کرده و به فرعیات بچسبیم، اظهار داشت: برق در دولت یازدهم و دوازدهم به اندازه معمول دولت‌های پیشین اضافه شده است. لذا از نمایندگان مجلس و مسئولین قوه قضائیه خواهش می‌کنم که از بیان حرف‌های غیردقیق در این زمینه خودداری کنیم.

روحانی با اشاره به تأثیر خشکسالی، افزایش گرمای هوا و افزایش تولید بخش صنعتی در ایجاد مشکلات برقی، اظهار داشت: وقتی مصرف بخش صنعتی نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است معنایش این است که صنعت کشور توسعه پیدا کرده است و بخاطر توسعه در این عرصه‌ها بود که توانستیم در جنگ اقتصادی پیروز شویم و امروز هم برای رفع مشکلات موجود در برق کشور تصمیماتی اتخاذ کردیم که برخی مراکز بزرگ صنعتی برای 2، 3 هفته تعطیل شده یا ساعات کاری خود را کاهش دهند.

رئیس جمهور با ارایه آماری از صادرات و واردات غیرنفتی کشور در 8 سال گذشته و مقایسه آن نسبت به 8 سال دولت قبل گفت: میزان واردات در 8 سال قبل از این دولت 421 میلیارد دلار بود و در این دولت به 367 میلیارد دلار کاهش یافت و در مقابل صادرات غیرنفتی نیز در آن دولت 218 میلیارد دلار بود که در دولت یازدهم و دوازدهم به 346 میلیارد دلار رسیده است و فقط در سال 99 بیش از 11 میلیارد دلار در پتروشیمی سرمایه‌گذاری انجام دادیم.

روحانی گفت: به واسطه اقدامات بزرگ انجام شده در حوزه صنعت، انرژی، صادرات گاز و برق و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی، توانستیم در مقابل جنگ اقتصادی مقاومت کنیم. لذا اگر مشکلی پیش می‌آید باید به گونه‌ای سخن بگوییم که منجر به حل مشکلات شود و به نوعی جلوه داده نشود که کشور به نقطه لاینحل رسیده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه شب گذشته وضع برق نسبت به 2، 3 شب قبل از آن بهتر بوده است، گفت: اگر نیاز به خاموشی بود، حتماً باید ساعات و محل آن از قبل به مردم اعلام شود و تلاش دولت این است که با تصمیماتی که اتخاذ کرده برق منازل قطع نشود.

روحانی در ادامه مردم را به صرفه‌جویی در مصرف برق توصیه کرد و گفت: اینگونه مشکلات برای مردم رنج‌آور است اما بدانند که در این نوع موارد دولت بیش از مردم رنج می‌برد. در عین حال نباید به‌ گونه‌ای سخن گفته شود که هیچ اقدامی در حوزه برق و نیروگاه انجام نشده است در حالی که حدود 20 هزار مگاوات برق در این دولت به ظرفیت کشور اضافه شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: از صدا و سیما می‌خواهم در این مسأله با وزارت نیرو در حوزه تبلیغات و توضیح مسایل همراهی و همکاری داشته باشد.

https://www.entekhab.ir/fa/news/626554
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 14, 2023 10:06 pm

تبصره‌ای که همه با آن مخالفند اما تغییر نمی‌کند!

Image
«خدا می‌داند من به عنوان معلم زمانی که تبصره‌ی ماده ۴۸ اضافه می‌شد مخالف بودم. تبصره ماده ۴۸ ننگی برای قانون است».

به‌گزارش انصاف نیوز‌، شاید این صریح‌ترین اظهارنظر یک مقام ارشد قضایی درباره‌ی تبصره‌ی ماده‌ی ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری باشد؛ تبصره‌ای که بر اساس آن متهمان پرونده‌های امنیتی تنها می‌توانند وکیل خود را از فهرست وکلای مورد تایید رئیس قوه قضاییه انتخاب کنند.

حجت‌الاسلام محمد مصدق که ساعاتی قبل به‌عنوان معاون اول دستگاه قضایی منصوب شد، در شهریور ۹۸ که معاون حقوقی رئیس قوه قضاییه بود با اشاره به این تبصره گفته بود: «زمانی که معلم بودم در کلاس‌ها و محافل مخالفت خود را با این تبصره که به قانون آیین دارسی کیفری اضافه شد اعلام کردم. تبصره ماده ۴۸ ننگی برای قانون است. بعد از تصویب این تبصره خواستند فهرستی از وکلا را اعلام کنند و من به مسئولان گفتم که اشتباه اول تصویب تبصره و اشتباه دوم تنظیم فهرست بود و می‌توانستند به بهانه تصویب نشدن آیین‌نامه از اعلام فهرست خودداری کنند»

بنا بر آنچه آقای مصدق در همین سخنرانی دو سال قبل خود گفته ابراهیم رئیسی، رئیس وقت قوه قضاییه نیز با تبصره ماده ۴۸ مخالف بوده و یکی از نخستین دستورات او در روزهای آغازین ریاست بر دستگاه قضایی نیز یافتن راهی برای تغییر این تبصره بوده است: «زمانی که آیت الله رئیسی مسئولیت قوه قضاییه را به دست گرفت، به من در زمینه‌هایی تاکید کرد تا سریع‌تر اقدام کنم که یکی از این موارد تبصره ماده ۴۸ بود و به دستور وی در کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی شرکت و در این مورد صحبت کردم».

نکته‌ی جالب توجه آن است که علاوه بر رئیسی و مصدق، رئیس اسبق و فعلی قوه قضاییه نیز با این تبصره مخالف هستند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، معاون اول وقت دستگاه قضایی در خرداد ۹۷ در پاسخ به انتقادها از این تبصره گفته بود: «این تبصره پیشنهاد قوه قضاییه نبوده است و وقتی هم که در مجلس مطرح شد و قوه قضاییه از آن باخبر شد از چند کانال مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد. این تبصره از جهت اجرایی و از جنبه‌ی ماهیتی اشکال دارد».

صادق آملی لاریجانی، رئیس اسبق قوه قضاییه نیز حدود سه سال قبل درباره‌ی این تبصره گفته بود: «به هیچ وجه پیشنهاد ما آنچه که نهایتاً در تبصره اصلاحی مذکور آمد، نبود و از ابتدا هم با آن مخالف بودیم. این مخالفت را همان زمان هم اعلام کرده بودیم و حتی در ملاقات برخی از اعضای هیئت مدیره کانون وکلاء با اینجانب، این مطلب را به صراحت بیان داشتم. سخن ما این بود که تبصره‌ی مورد بحث، مسئولیتی را به رئیس قوه قضاییه واگذار می‌کند که نباید به این صورت وجود داشته باشد. تا مدت مدیدی نیز از اجرای آن طفره رفتیم اما این امر موجب شده بود که رسیدگی به برخی پرونده‌های امنیتی با بن‌بست مواجه شود. نهایتاً برای رفع این انسداد ناگزیر از اجرای قانون شدیم».

در نهایت این مخالفت‌های رئیس اسبق، سابق و فعلی دستگاه قضایی با تبصره ماده ۴۸ درباره‌ی پرونده‌های امنیتی سبب تصویب حذف این تبصره در کمیسیون حقوقی مجلس دهم شد اما این مصوبه‌ی کمیسیون نه در مجلس پیشین و نه در مجلس «انقلابی» یازدهم به صحن پارلمان راه نیافت!

شنیده‌های خبرنگار انصاف نیوز حاکی از آن است که با وجود اعلام علنی مخالفت مقام‌های ارشد سابق و‌ فعلی دستگاه‌ قضایی، کانون وکلا و بسیاری از حقوقدانان از طیف‌های مختلف فکری و سیاسی با تبصره ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری نهادهای امنیتی کشور تا به امروز تمایلی به حذف این تبصره نداشته‌اند و‌ به‌ همین دلیل این تبصره که همه با آن مخالفند، تغییری نکرده است!

http://www.ensafnews.com/301986

حتى مسؤولان قوه قضائيه ديروز و امروز مدعيند كه مخالفند اما نهادهاى امنيتي و مجلس (تابع انها) اين تبصره را الزام كرده اند بر قوه قضائيه؟!
  تبصره‌ای که بر اساس آن متهمان پرونده‌های امنیتی تنها می‌توانند وکیل خود را از فهرست وکلای مورد تایید رئیس قوه قضاییه انتخاب کنند

اكر واقعا مسؤولان قضائيه مخالف بودند تنظيم ليست وكلا را طوري قرار مي دادند كه شامل وكلاي مستقل و مقاوم در دفاع از زندانيان نيز بشود
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 15, 2023 3:53 am

راست می‌گوید آقای محسنی اژه‌ای…؟! | 

Image
مجتبی لطفی، از مسئولان دفتر و شاگردان آیت الله منتظری می‌گوید که امیدوار است گفته‌های محسنی اژه‌ای، رییس جدید قوه قضاییه در مورد بازداشت‌ها با درس گرفتن از رفتارهای گذشته به اصلاحات قضایی منجر شود.

به گزارش انصاف نیوز، او در این باره به بازداشت خود در سال ۸۳ توسط اداره‌ی اطلاعات قم در دولت خاتمی اشاره می‌کند که آن اداره توانسته بود برای آن بازداشت از کسی در شعبه‌ی قم دادگاه ویژه‌ی روحانیت حکم بگیرد؛ دادگاهی که در آن زمان زیرمجموعه‌ی محسنی اژه‌ای در قوه قضاییه محسوب می‌شده است.

متن یادداشت آقای لطفی با عنوان «راست می‌گوید آقای محسنی اژه‌ای…!» در پی می‌آید:

از آقای محسنی اژه‌ای رئیس جدید قوه قضاییه نقل شده است: « شاید چند ساعت بازداشت یک فرد برای ما عادی باشد اما حتما بی اطلاعی خانواده او برای اطرافیانش نگرانی ایجاد می کند که این مساله باید برطرف شود.»

ما که آدم بی انصافی نباید باشیم، یک نمونه از آنچه محسنی اژه‌ای گفته را مرور می‌کنیم:

یک صبح پاییزی در سال ۸۳ نزدیک دفتر آیت الله منتظری، با دو ماشین مأمور از اداره اطلاعات قم محاصره شدم. درب ماشین باز شد. فردی کت شلواری نشست جلوی ماشین. گفت حرکت کن. از صدای پیخ که از جیب کتش بلند شد، معلوم گشت بی سیم دارد و مأمور است. گفتم کجا؟ چرا؟ گفت حرکت کن تا بگویم. دیدم ترافیک می‌شود حرکت کردم. هیچ گاه مزه اسکورت از جلو و عقب را نچشیده بودم! در جای خلوتی زدم کنار گفتم کجا باید بروم. گفت خیابان راه آهن اداره اطلاعات. گفتم چرا؟ به چه حکمی؟ گفت برو آنجا نشان می‌دهم. ماشین را خاموش کردم و گفتم: بدون حکم و کارت شناسایی نمی‌آیم. تماس گرفت: حاج آقا حکم می‌خواهد، حکم رسمی! حاجی گفت: خب بهش نشان بده! از جیبش کاغذ کوچکی در آورد به اندازه این کاغذهایی که قدیما داخلش توتون ریخته، با زبان خیس کرده و می‌پیچیدند و می کشیدند. با خودکار مشکی نوشته شده بود(نقل به مضمون): با توجه به گزارشات اخیر از تحرکات مجتبی لطفی مجاز به بازداشت وی و انتقال به دادسرا هستید. امضا: حسین بهرامی. حسین بهرامی که حالا مرحوم شده دادستان ویژه روحانیت قم بود. کاغذ را با بی اعتنایی انداختم و گفتم آخه این حکم بازداشته؟ نه شماره‌! نه آرم! نه تاریخ! نه سربرگ! نه مهر! من می‌روم دفتر آقای منتظری، شما حکم قانونی بیاورید. دست بردم ماشین را روشن کنم که مأمور دست بند در آورد که با زور به من بزند. از من مقاومت و از وی زور! با دستنبد، دستم زخم برداشت. عمامه را داشتم صاف می کردم خونی شد… . بعد آرام شدیم. گفتم من حرف کج می‌زنم؟! با کدام حکم قانونی مرا دستگیر می‌کنی؟ باز هم تماس گرفت. پشت تماس گفتند خب ببرید دادسرا و حکم بازداشتش را بگیرید! خیلی جالب شد! ولی چاره نداشتم. رفتیم دادسرای روحانیت و حکمی از آقای اربابی جانشین دادستان گرفتند و تا آمدیم به بازداشتگاه، نزدیک ظهر شده بود. یکی دو ساعت گذشت که خودشان فهمیدند چه کردند که همان مامور آمد و عذرخواهی کرد. گفتمش: بخشیدم ولی مگر من حرف کجی زده بودم؟!
وقتی به سلول انفرادی هدایت شدم، اصرار کردم لابد به خانواده خبر دهید. موافقت نشد. در خانه چه گذشت باید روضه‌اش را همسرم بخواند. تا فردایش، نگرانی، دلواپسی، استرس… . به همه جا زنگ زده بودند از بیمارستان تا پاسگاه تا پزشکی قانونی! حتی به دادسرا که اظهار بی اطلاعی کرده بودند!
آن شبِ تار، در شهر غربت، خواب به چشم خانم من و بچه‌ها نیامده بود اصلا! همسرم صبح به آقای سعید منتظری زنگ می زنند. سعید به رابطی از اطلاعات قم ـ که دوران بازداشت وی و برای رفع حصر آیت الله منتظری مذاکراتی داشتندـ زنگ می زند و سوال می کند این دوست ما نزد شماست؟ پاسخ می‌دهد: بله از دیروز صبح!

القصه! آن روز رئیس دادگاه و دادسرای ویژه روحانیت همین آقای محسنی اژه ای بود(۸۴ـ۷۷) راست می گوید او. سخن او در باره نگرانی اطرافیان را باید امروز خواند فقط! تجربه ها آموختند؟! با چه بهایی و روی چه کسانی آزمودند؟! و حالا نوش داریی بعد از مرگ سهراب؟!
می خواهند از روش گذشته برگردند، خدا کند!

http://www.ensafnews.com/302334
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه آپريل 18, 2023 1:18 am

نقد سخنان دبیر و نيز سخنان سخنگوی شورای نگهبان | احمد حیدری

شهادت ایشان چون خود عضو و دبیر آن شورا است همچون شهادت بزرگان نظام در
باره فقهای شورای نگهبان، در دادگاه افکار عمومی پذیرفتنی نیست زیرا شهادت
ایشان، شهادتی است به نفع خود [چون از جمله اعضای شورا است] همچنان که
شهادت آن بزرگان هم شهادتی است بر حسن فعل و حسن انتصاب خودشان. البته
معنای پذیرفته نبودن این شهادت‌ها، عملکرد ناصواب فقهای شورا هم نیست بلکه
معنایش این است که عملکرد صواب شورا باید با ادلّه محکم از جمله شهادت
«شاهدان آگاه و بی‎طرف و تأیید اکثریت مردم» اثبات گردد.   

عملکرد اعضای شورای نگهبان در این چند دهه شفاف نبوده تا مورد قضاوت عمومی
قرار گیرد؛ علاوه این که این شورا خود را نسبت به افکار عمومی هم جوابگو
ندیده و مقامی هم آن شورا را به جوابگویی عمومی امر نکرده است؛ از این رو
در باره عملکرد این شورا سؤالات بی‌جواب بی‌شماری در افکار عمومی مطرح است و
تا زمانی که مشروح و مستدلّ جواب داده نشوند، نمی‌توان در باره عملکرد این
شورا قضاوت قطعی کرد.

وقتی این شورا بنا است نگهبان قانون اساسی، که میثاق مردم با حاکمان
برای اداره کشور است، باشد، باید «فصل الخطاب» را «قانون» قرار دهد نه هیچ
چیز دیگر حتّی به بیان عضو شورا: «منویّات رهبری»؛ زیرا اصل و معیار
فراگیر، «قانون» است و همه، حتی رهبری باید مطابق قانون عمل کنند. «منویات
رهبری» تا زمانی که لباس «قانون» به خود نگرفته، فقط نظر و پیشنهاد است.
«فصل الخطاب» قرار دادن «منویات رهبری» بیان دیگر همان «فوق قانون» بودن
رهبری است که از جانب شورا مطرح شده و بنیان قانون‌مداری را سست کرده و
معضله‌ساز می‌باشد. 

http://www.ensafnews.com/302714
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه آپريل 18, 2023 1:40 am

حجاریان :

از گذشته یک بحث انتخاباتیِ استراتژیک میان سران نظام در جریان بوده است که
منتهی به یک پرسش شده است و آن اینکه، از میان
انتخابات مطمئن و
پیش‌بینی‌پذیر
و
انتخابات باشکوه و پیش‌بینی‌ناپذیر
کدامیک مناسب حال کشور
است؟.

در این زمینه مواضع دو چهره قابل مطالعه است.
آیت‌الله هاشمی به‌عنوان
یکی از موثرترین نیروهای سیاسی -دست‌کم تا پیش از دوم خرداد- نگاه اول را
نمایندگی می‌کرد
و آیت‌الله خامنه‌ای به نگاه دوم معتقد بود.
آقای هاشمی
انتخابات را به‌مثابه یک پروژه می‌دید که نباید در آن الگوی اداره کشور و
انباشت قدرت تغییری ایجاد کند
و آقای خامنه‌ای انتخابات را پروسه‌ای می‌دید
که به‌واسطه غلبه گفتمانی و سیاسی حاکمیت نتیجه‌اش از پیش مشخص است.
اما،
در این دوره از انتخابات گویی نگاه اول پیروز شده است
و گمان نمی‌رود به
شرط حیات تا سالیان متمادی این شیوه مرضیه ترک شود!
یعنی ارتباط نظام سیاسی
و مردم کم و کمتر خواهد شد.

http://www.ensafnews.com/303192

برخی اصلاح‌‌طلبانِ صندلی‌طلب معتقدند
 سیاست مقدمه کسب‌وکار است؛
باید به
آن میزان دُز سیاسی فعالیت‌‌ را بالا ببریم
تا حساسیت هیچ فرد و نهادی بالا
نرود.
از منظر اینان سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبانه یعنی اعلام نظر درباره مسائل
روبنایی و دعواهای اداری-استخدامی تا حد فرماندار و استاندار!    
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 21, 2023 10:58 pm

درباره اخرين جلسه دولت دوازدهم با رهبر

شروع جلسه هیات دولت با رهبر
 بدون حضور حسن روحانی بوده است
و عدم اهدای قرآن از سوی شخص رهبر طبق مرسوم
و نگرفتن عکس یادگاری،
همچنین کوتاه بودن این جلسه در مقایسه با موارد مشابه،
موضوع سردی برخورد رهبر ایران با رییس دولت دوازدهم و اعضای هیات این دولت را تقویت کرده است.
معلوم نيست بخاطر اطلاع از فضاى جلسه و سخنان و رويكرد رهبر با دولت دوزادهم - رئيس جمهور دير رفته - يا دير رفتن بخاطر رويكردهاى اخير سبب دير رفتن و نهايتا به ايجاد فضاي سخنراني و رويكرد متفاوت و منفي با هيئت دولت شده است
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 12:29 am

با انتصاب رئيس جمهور جديد
محتوای پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری و حساب‌های کاربری آن در فضای مجازی نیز تغییر محتوا داد.  = مطالب قبلي كلا حذف و مطالب جديد درج شد

البته صفحات غير رؤيس جمهور مثلمعاون اول و سخنكوي دولت روحاني هنوز هست

https://dolat.ir/
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 10:01 pm

در حاشیه برگزاری مراسم تحلیف اعضای شورای
ششم و انتخاب هیات رئیسه، اظهارات مهدی چمران در گفتگو با نرجس سلیمانی در
مورد انتخاب شهردار با حاشیه‌های قابل تاملی همراه بود.

Image
مهدی چمران که اطلاعی از روشن بودن
میکروفن خود نداشت در پاسخ به انتقادات نرجس سلیمانی
مبنی بر اینکه کاش رای
های ما شفاف و آشکار بود و این مسأله پیش نمی آمد، پاسخ داد: من دیشب یکی
از بدترین شب‌‌ها را داشتم، حتی از جنگ بدتر بود. آنقدر ناراحت شدم از
اینکه اسامی اینگونه منتشر شده است در حالی که( از قبل) این همه ما اعلام
کرده بودیم.

سلیمانی در واکنش به گفته‌های چمران ادامه
داد: اگر رای گیری به صورت شفاف و در روز یکشنبه انجام می‌شد بهتر بود.
چمران در واکنش گفت: عده‌ای فشار می‌آورند.

سلیمانی در ادامه افزود: عده‌ای از دوستان
از اول رایشان این نبود. رایشان اشتباه رفته و باید از رای خود صیانت کنند
و بهتر است موضوع شفافیت را خودمان شروع کنیم. چه اشکالی دارد رای آشکار
باشد.

چمران در واکنش تاکید کرد: البته در قانون
نوشته شده رای را مخفی بگیرید که این هم دلایلی دارد. یک عده را
می‌ترسانند، اصلا تهدیدشان کردند. همین حالا که رای مخفی هم دادند، به آنها
گفتند اگر رای ندهید چنین می‌کنیم! و به من گفتند و من چند وقت پیش تذکر
دادم که این کارها را نکنید و شما آن موقع تشریف نداشتید.

https://aftabnews.ir/fa/news/720845

حتى اكر انتخابات را جناح حاكم ببرند ميان خودشان هم آزاد نيستند و محافل حاكم همديكر را تهديد مي كنند
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 10:40 pm

باسخ به اشكالي كه درباره دست بوسيدن و نبوسيدن رؤساي جمهور مطرح شد:

ارتباط عاقبت به خيري با بوسيدن و عدم عاقبت به خيري در نبوسيدن تجربه 42 ساله رياست جمهوري ايران
اولين رئيس دولت موقت  بازركان = كه نبوسيد و عاقبت بخير نشد و مجبور به استعفا شد
دومين رئيس بني صدر كه نبوسيد 

و عاقبت بخير نشد
 و فراري شد
سومين رئيس رجايي كه بوسيد 

و عاقبت بخير شد 
و شهيد شد
جهارمين رئيس خامنه اي  

كه بوسيد  و عاقبت بخير شد و شد رهبر 
بنجمين رئيس  رفسنجاني 

كه نبوسيد  و عاقبت بخير نشد حتى در حد نماز ميت
ششمين رئيس  خاتمي  كه نبوسيد  و عاقبت بخير نشد و كلا حذف شد
هفتمين رئيس  احمدينجاد كه بار آخر نبوسيد  و عاقبت بخير نشد و حدف شد حتى در حد شركت در مراسم 
هشتمين رئيس  روحاني  كه نبوسيد  و عاقبت بخير نشد حتى در حد مشاركت دادن در دست به دست كردن حكم رئيس حمهور جديد
ولذا نهمين رئيس = رئيسي = كه عزم دستبوسي بود ولي بخاطر كرونا ممنوع بود ياداوري كرد كه بخاطر كرونا نبوسيده و كسي انرا به حساب دستنبوسي نكذارد تا سبب مشكلي نشود

درجات مغضوبيت از نخواندن حكم تنفيذ تا مشاركت ندادن در اعطاي حكم تنفيذ و دست بدست كردن تا دعوت نشدن 

Image
Image
ان شاء الله كه نحوست دست نبوسيدن و نحوست عدد سيزده (رئيس دولت سيزدهم) و بركزاري مراسم تحليف در آخرين روز قبل محاق ماه كه موجب تقليل خاصيت مي شود بر اين دوره رياست و دولت تاثيري نداشته باشد و مشكلاتي كه تا كنون بوده برطرف شود ان شاء الله
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 10:51 pm

فشارها و ترساندنها كه جمران به دختر سليماني كفت در كزارش قبلي كه ميكروفون روشن مانده و خبرنداشتند
مربوط به الزام شوراي شهر به راي دادن به زاكاني براى شهرداري تهران بوده است = حالا كه رياستجمهوري نشد اقلا شهردار تهران كه معروف است سكوي احمدينجاد براى رياست جمهوري بوده

در شورای شهر تهران چه خبر است؟/ شهرداری زاکانی منتفی شد؟

Image
تا زاکانی از مجلس استعفا ندهد و این استعفا به رای گذاشته نشود حتی نمی تواند سرپرستی شهرداری تهران را برعهده بگیرد.

رویداد۲۴ روزگذشته و در حالی که اعضای منتخب شورای شهر جدید برای اولین بار جلسه مشترک تشکیل داده بودند ناگهان خبر رسید که اعضا، رای گیری درباره انتخاب شهردار را در دستور کار قرار داده اند. این رای گیری در حالی اتفاق افتاد که حتی برخی خبرها از اختلاف در مورد شکل رای گیری و زمان رای گیری حکایت داشت. دقایقی از پایان این جلسه نگذشته بود که بلافاصله خبری منتشر شد مبنی بر اینکه رای گیری تمام شده و علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران انتخاب شده است. ترکیب آرا هم آنگونه که از جلسه بیرون آمده بود به این صورت بود: علیرضا زاکانی 12 رای و مازیار حسینی 9 رای.

دقایقی بعد اما یک خبر رسانه ها را متعجب ساخت. مهدی چمران که در همان جلسه به عنوان رییس شورای شهر انتخاب شده بود از قطعی نبودن این انتخاب سخن گفت و از رای گیری رسمی در این مورد در جلسه هفته بعد خبر داد. این مصاحبه نشان از برخی اختلاف نظرها و البته موانع جدی بر سر شهردار شدن علیرضا زاکانی داشت. ضمن اینکه یک نکته بسیار مهم هم در این مورد وجود دارد و آن اینکه تا زاکانی از مجلس استعفا ندهد و این استعفا به رای گذاشته نشود حتی نمی تواند سرپرستی شهرداری تهران را برعهده بگیرد.

زاکانی و موانع مهمی برای شهردار شدن

امروز اما در برخی محافل خبر از آن رسیده است که علیرضا زاکانی مشکلات جدی برای شهردار شدن دارد . اول اینکه او در مورد تحصیلات مرتبط یک چالش جدی دارد . پیش از این سخنگوی وزارت کشور در صفحه اینستاگرام خود بخشنامه جدید وزیر کشور درباره فهرست رشته‌ها و مدارک تحصیلی مورد نیاز جهت تصدی سمت «شهرداران» را منتشر کرده بود. بر اساس رشته هایی که او فهرست کرده، علیرضا زاکانی شانسی برای شهردار شدن نخواهد داشت.این بزرگترین مانع زاکانی بر برعهده گرفتن پست شهرداری تهران و تایید آن از سوی وزرات کشور است.

چالش دوم اما ماجرای استعفای زاکانی از نمایندگی مجلس است. طبق آیین نامه او باید از نمایندگی استعفا کرده و این استعفا را به هیات رییسه مجلس برساند تا در دستور کار مجلس برای رای گیری قرار گیرد. مجلسی که از همین امروز درگیر کابینه سید ابرهیم رییسی خواهد شد و احتمالا در اولین روز کاری خود در هفته آینده با دریافت لیست کابینه پیشنهادی مشغول بررسی این گزینه ها خواهد شد.

مساله دیگر صحن شوراست. همانطور که چمران گفته شهرداری زاکانی باید در جلسه رسمی به رای گذاشته شود . این نکته هم قابل ذکر است که زاکانی فعلا نمی تواند فعلا تا زمان قبول استعفا از مجلس به عنوان شهردار انتخاب شود. بنابراین شورا احتمالا در اولین جلسه دستور کار انتخاب سرپرست برای شهرداری را خواهد داشت. خبرنگار نامه مطلع شده است که برخی اعضا در حال بررسی برخی گزینه های جدید هستند.هر چه هست به نظر می رسد شهرداری تهران به این راحتی ها شهردار خود را نخواهد شناخت.

https://www.rouydad24.ir/fa/news/273673
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 10:55 pm

علی لاریجانی به همراه برادرش صادق آملی لاریجانی در مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی حضور نداشتند

غیبتی آشکار که از عمق اختلاف و شکاف در جریان اصولگرایی حکایت
می‌کند. چرا برادران لاریجانی به پارلمان نیامدند؟ 

آنچه قابل پیش بینی نبود غیبت
صادق آملی لاریجانی رئیس سابق دستگاه قضا و رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت
نظام و عضو شورای نگهبان بود. وی که در مراسم تنفید ریاست جمهوری رئیسی با
حضور رهبری حضور داشت اما حاضر نشد به پارلمان بیاید و در مراسم تحلیف
ابراهیم رئیسی شرکت کند. اگرچه این غیبت قابل پیش بینی نبود اما دلایل آن
روشن و قابل بررسی است.
  صادق لاریجانی در نامه‌نگاری‌هایی با مرحوم محمد یزدی درباره فساد
قائم مقام قالیباف و معاون اقتصادی سپاه افشاگری کرد 
  از سویی دیگر نه تنها صادق
لاریجانی در جلسه تحلیف ابراهیم‌ رییسی غایب بود بلکه او تنها عضو شورای
نگهبان است که تصویر او در عکس‌های امضای اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب توسط
اعضای شورای نگهبان دیده نمی‌شود. در سایت شورای نگهبان تصویر ۱۱ عضو دیگر
منتشر شده است.

https://www.rouydad24.ir/fa/news/273721
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 11:18 pm

تصاوير مراسم تحليف سيزدهمين

= از رعايتهاي بروتوكولي در فشردكي اجتماع و معانقه و دست دادن رئيس مجلس با همه ميهمانان تا بوشش زنان ميهمان (از محجبه تا مكشفه) كه با دعوتنامه رسمي دولت سيزدهم آمده اند = بالاخره بذيرفتن نحوه بوشش خارجيها اصل است يا تخلف است يا يك بام و دو هواست؟

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/05/14/2549735

Image
Image
Image
Image

اين صحنه ها در دولتهاي غير وابسته به حاكميت خط قرمز و اتفاق انها وسيله كوبيدن جناحهاى غير حاكميتي
اما الان معمولي است
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 26, 2023 11:40 pm

عليرغم تبليغات وسيع رسانه اى حاكميت بر تحول وضع اقتصادي كشور با رئيسي اما يك جمله در سخنراني مراسم تنصيب بود كه حساب را به دست افراد جيزفهم مي دهد و آن اينكه كفته شد:

همه بدانند حل مشکلات اقتصادی زمان‌بر است

Image

اين جمله شاه بيت سخنراني بود
يعني از همين شروع نشده همه بدانند و كسي منتظر تغييري نباشد و حرف و انتقادي و شكايتي هم نباشد

https://aftabnews.ir/fa/news/720532
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 2:21 pm

انتقاد تند علی مطهری از سخنگوی سابق شورای نگهبان

Image

https://www.khabaronline.ir/news/1542933/
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 3:40 pm

كانديداى رياست جمهوري = زاكاني:  در صحبت با رییس مجلس و رئیس جمهور، ایشان پیشنهاد وزارت رفاه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ریاست دفتر ریاست جمهوری را مطرح کردند. ...

برنامه‌ای برای زنده کردن روح شهر با نگاه جدید به این کلان شهر را ارائه دادم.
+ كزارش ميكروفون روشن بودن و معلوم شدن اينكه براى شهردار شدن زاكاني اعضاي شوراى شهر را ترسانده و تهديد كرده اند
= نتيجه اينكه اينها بناست منصبي بيدا كنند رئيس جمهوري نشد وزارت خانه ها نشد شهردار تهران = اصلا بحث تخصص و تجربه و مهارت در مناصب مطرح نيست = و براى اين نحو به اصطلاح خدمت از همه راهها حتى ترساندن اعضاي شوراي شهر هم دريغ نيم شود

زاکانی: رییسی استدلال کرد به شهرداری بروم/ وزارت رفاه، وزارت بهداشت و ریاست دفتر ریاست جمهوری را پیشنهاد کردند
علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: بین حضور در شهرداری تهران و حضور در کابینه نتیجه گرفتم که در شرایط کنونی و افزایش نارضایتی‌های مردم از شهرداری تهران و نیاز تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی در شهرداری تهران حاضر شوم.
Image
زاکانی: رییسی استدلال کرد به شهرداری بروم/ وزارت رفاه، وزارت بهداشت و ریاست دفتر ریاست جمهوری را پیشنهاد کردند
به گزارش جماران؛ نماینده قم گفت: پس از انتخابات از من خواسته شد که باید شانه به کار اجرایی بدهم و با حضور در مسئولیت‌های اجرایی باید در جهت رضایت حداکثری مردم از انقلاب و کاهش مشکلات کشور حرکت کرد.

علیرضا زاکانی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در نشست با جمعی از اساتید، نخبگان و فضلای حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه تعدادی از اعضای شورای شهر تهران موضوع شهرداری تهران را با من مطرح کردند و من این موضوع را به صحبت با سران قوا منوط کردم.

وی افزود: در صحبت با رییس مجلس و رئیس جمهور، ایشان پیشنهاد وزارت رفاه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ریاست دفتر ریاست جمهوری را مطرح کردند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: بین حضور در شهرداری تهران و حضور در کابینه نتیجه گرفتم که در شرایط کنونی و افزایش نارضایتی‌های مردم از شهرداری تهران و نیاز تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی در شهرداری تهران حاضر شوم.

وی افزود: پس از انتخابات برای شهرداری تهران تعدادی از اعضای شورای شهر تهران برنامه عملیاتی خواستند و من و تعدادی دیگر از افراد برنامه دادیم و پس از دفاع از برنامه خود؛ خروجی تصمیم اعضای شورای شهر تهران این شد که پس از جمع بندی‌ها، برنامه من برای مدیریت شهرداری تهران انتخاب شد و در برنامه خود نیاز شهر تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی را طرح کردم و برنامه‌ای برای زنده کردن روح شهر با نگاه جدید به این کلان شهر را ارائه دادم.

آقای زاکانی تصریح کرد: در صحبت با آقای رییسی گفتم برای رفع مشکلات شهر تهران نیاز به کمک و یاری ۳ قوه و همه دستگاه‌ها است و آقای رییسی استدلال کردند شما بروید شهرداری و من هم کمک می‌کنم تا مشکلات شهرداری تهران کمتر شود و با خدمت رسانی و همکاری دولت و مجلس، کام مردم شیرین شود و بنده نیز به ایشان قول دادم با همکاری دولت و مجلس بار تهران را از روی دوش دولت بردارم.

وی با بیان اینکه اراده من حضور در مرکز پژوهش‌های مجلس و نمایندگی مردم شریف قم است و مگر اینکه نیاز به حضور در عرصه‌ای باشد افزود: پس از انتخابات از من خواسته شد که باید شانه به کار اجرایی بدهم و با حضور در مسئولیت‌های اجرایی باید در جهت رضایت حداکثری مردم از انقلاب و کاهش مشکلات کشور حرکت کرد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرداری نزدیک‌ترین عرصه به زندگی مردم است افزود: کمبود‌ها و خلا‌ها در بخش فرهنگی و اجتماعی وجود دارد که با خدمت به مردم می توان با الگو سازی کارآمدی و حل معضلات بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند: شهرداری تهران؛ شهرداری کل کشور است، می‌توان این الگو را در آنجا پیاده کرد.

زاکانی با بیان اینکه قرار است بیانیه‌ای خطاب به مردم قم در خصوص حضور در شهرداری تهران تنظیم شود گفت: در خصوص شهرداری تهران با آیت الله اعرافی، آیت الله بوشهری جریان‌های انقلابی، اصولگرایان قم، و نیروهای جهادی نشست‌هایی داشتم و قرار است بیانیه جمع بندی صادر شود و دفتر قم نیز فعال باشد و مرکزی نیز با محوریت حوزه ایجادشود تا پشتوانه فکری تحول فرهنگی، اجتماعی و کالبد شهری باشد.

https://www.jamaran.news/%D8%A8%D8%AE%D ... 9%86%D8%AF
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 3:48 pm

هر نماینده مجلس از دو محل حقوق ماهانه و پرداخت هزینه‌ها، ماهانه بین ۳۱ تا ۳۴ میلیون و در مجموع امسال بین ۳۷۲ تا ۴۰۸ میلیون تومان دریافتی خواهد داشت

افشای حقوق نمایندگان مجلس /31 میلیون تومان در ماه یا 34 میلیون؟

شرق نوشت:هنوز ماجرای انتشار فیش 200 میلیون تومانی نمایندگان مجلس و حتی درخواست ماشین شاسی‌بلند آنها را فراموش نکرده‌ایم.
Image

به گزارش اقتصادنیوز در این مطلب آمده است؛

در مجموع هرکدام از نمایندگان مجلس به‌ جز حقوق ماهانه، بین ۱۹ تا ۲۲ میلیون تومان برای پرداخت هزینه‌های جاری و موارد مختلف، دریافت می‌کنند. به تعبیر دیگر هر نماینده مجلس از دو محل حقوق ماهانه و پرداخت هزینه‌ها، ماهانه بین ۳۱ تا ۳۴ میلیون و در مجموع امسال بین ۳۷۲ تا ۴۰۸ میلیون تومان دریافتی خواهد داشت.

هرچند تسنیم هم در گزارشی سال گذشته درباره میزان حقوق و مزایای نمایندگان این‌گونه نوشت: رقم‌ها متفاوت است. یکی فیش حقوقی نشان می‌دهد که دریافتی نماینده بیش از ۳۰ میلیون تومان است تا برخی نمایندگان که در پاسخ می‌گویند: «نمی‌دانم رقم دقیق دریافتی‌ام چقدر است». بنابراین خود نمایندگان مجلس اصولگرا از نجومی‌بگیران در ایران هستند.

https://www.eghtesadnews.com/%D8%A8%D8% ... khabar_com

جندين نكته قابل تامل است:
داد و جنجالشان براى حقوقهاى مشابه در مديران دولتي
و بدتر مديران مؤسساتي كه بخاطر هنر مديريتي كه مؤسسه از ورشكستكي و زيان دهي به سوددهي
 و در هر صورت عجيب است كه حقوق كاركران معدن ششماه ششماه به تاخير مي افتد و يا حقوق كادر درمان در كرونا دوماه و يا موارد بسيار كه حقوق كارمندان ضعيف و يا بدهيهاي شركتهاى بيمانكار آنقدر به تعويق مي افتد كه ورشكست مي شوند 
جرا هر وقت كسري بودجه دارند اين حقوقهاى سنكين را مدتي تعويق نمي اندازند كه صاحبانش با تاخير دوسه ماه مشكل معيشت و كرسنكي ندارند؟ 
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 3:52 pm

اختلاف زودهنگام رئیسی با معاون اولش

Image
گزینه مخبر برای وزارت اقتصاد، محمدرضا فرزین بود که برعکس گزینه آقای رئیسی مورد قبول اقتصاددانان است و کارنامه علمی و اجرایی قابل دفاعی دارد. اما اطرافیان آقای رئیسی با بهانه‌های واهی فرزین را از لیست کنار گذاشتند. این درحالیست که برنامه اقتصادی دولت رئیسی را هم محمدرضا فرزین نوشته بود.

جمهوریت : اقتصاد آنلاین مدعی شد: پس از تغییرات دقیقه ۹۰ رئیسی در لیست وزرای اقتصادی که بدون هماهنگی مخبر انجام شده بود، قرار بود ۱۰ صبح امروز لیست کابینه به مجلس ارایه شود.

با مقاومت آقای مخبر خصوصا در مخالفت با وزیر اقتصاد پیشنهادی یعنی آقای زاهدی وفا و رییس سازمان برنامه و بانک مرکزی که نیاز به تایید مجلس ندارند، ارسال لیست کابینه به تاخیر افتاده است.

حتی مخبر با انتشار حکم معاون اولی خودش هم مخالفت کرده و اعلام کرده که با این افراد نمیشود اقتصاد کشور را در شرایط بحرانی فعلی مدیریت کرد.

گزینه مخبر برای وزارت اقتصاد، محمدرضا فرزین بود که برعکس گزینه آقای رئیسی مورد قبول اقتصاددانان است و کارنامه علمی و اجرایی قابل دفاعی دارد. اما اطرافیان آقای رئیسی با بهانه‌های واهی فرزین را از لیست کنار گذاشتند. این درحالیست که برنامه اقتصادی دولت رئیسی را هم محمدرضا فرزین نوشته بود.

https://jomhouriat.net/121944
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 3:59 pm

حسابرسي غايبان تحليف شروع شد:

نماینده مجلس: ۲۵ نماینده در روز تحلیف کجا بودند؟

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۵ نماینده مجلس
در روز تحلیف رییس جمهوری غایب مجلس بودند و باید مشخص شود این آقایان در
این مراسم مهم کجا بودند.«سید غنی نظری خانقاه» در جلسه علنی روز یکشنبه
مجلس شورای اسلامی و در تذکری گفت: در مراسم تحلیف رییس جمهوری که روز ۱۴
مردادماه برگزار شد، ۲۵ نماینده مجلس غایب بودند. مگر مهمتر از این روز،
روز دیگری هست که آقایان در مراسم تحلیف غیبت داشتند.
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 4:02 pm

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی:

اخیراً در فضای مجازی و رسانه ها مطالبی منعکس می شود درباره حضور تعدادی از نمایندگان در دولت، شهرداری و یا سایر مسئولیت ها
و با توجه به اینکه مقام معظم رهبری بیاناتی نقل به مضمون در مورد اهمیت وظیفه نمایندگی و اینکه نباید مجلس را پله ترقی کرد، داشتند،
شاید بد نباشد فایل سخنان رهبری پخش شود تا اشتیاق بعضی آقایان به پست کم شود.

محمود احمدی بیغش در نشست علنی امروز (یکشنبه 17
مرداد) مجلس شورای اسلامی در اخطاری ناظر بر اصل 84 قانون اساسی گفت:
 نباید مجلس را پله ترقی کرد و رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با نمایندگان
مجلس در بیاناتی نقل به مضمون به این نکته تاکید داشتند.
وی افزود:استان قم
کلاً 3 نماینده دارد و اگر یک نماینده آن به شهرداری و یکی دیگر به دولت
برود، تنها یک نماینده باقی می ماند و در آن صورت تکلیف اعتماد مردم و
مرجعیت و حمایت های آنان چه می شود؟

اشاره به زاكاني و رفتنش به شهرداري
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 4:10 pm

پزشکیان: شهردار شدن زاکانی مشکل قانونی دارد

نماینده تبریز در مجلس گفت:
حضور زاکانی در سمت شهرداری تهران مشکل
قانونی دارد و باید از مجلس استعفا دهد.

مسعود پزشکیان نماینده تبریز،
آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب علیرضا زاکانی
نماینده قم در مجلس یازدهم به عنوان شهردار تهران از سوی شورای این شهر
گفت:
این موضوع از نظر قانونی مشکل دارد و باید سابقه اجرایی مرتبط با
جایگاه شهرداری وجود داشته باشد. ح
داقل بر اساس اطلاعات همخوانی میان سِمت
شهرداری و شخص نماینده قم نمی بینم؛ اگرچه زاکانی برای شهردار شدن باید از
نمایندگی استعفا دهد.وی در پاسخ به اینکه آیا مجلس با استعفای نماینده قم
موافقت می کند؟ گفت: چرا موافقت نکند؟ موافقت کند.پزشکیان همچنین در پاسخ
به اینکه آیا فضای پارلمان با استعفای این نماینده برای حضور در شهرداری
تهران مثبت است؟ اظهار کرد: نمی دانم. بالاخره این دسته از نمایندگان با هم
یک گروه و جناح روشن هستند و با هم تصمیم می‌گیرند. وقتی با یکدیگر هماهنگ
کرده اند، به هم رأی می دهند و ممکن نیست بدون هماهنگی با یکدیگر کار
کنند.این نماینده یادآور شد: این جناح می‌گفتند کار را به ما بدهید و ما
درستش می کنیم. الان هم کار را میان خود تقسیم می کنند تا درستش کنند، ما
نیز دعا می کنیم درستش کنند.

شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم از علیرضا زاکانی نماینده این شهر به خاطر کاندیدا شدن و
ارائه برنامه برای حضور در شهرداری تهران انتقاد کرده و در نامه‌ای سر
گشاده گفته بود:
« رفتن شما به شهرداری تهران در مخالفت صد درصد با فرمایشات
اخیر رهبری است. باید در قیامت بابت تک تک آرایی که قمی‌ها به شما دادند
پاسخگو باشید. برای مردم ثابت شده که دیگر روی شما حساب هم نکنند.»

ایرادات قانونی مدرک تحصیلی زاكاني که خارج از چارچوب قوانین موجود برای شهردار شدن است

ایرادات حقوقی انتخاب زاکانی در شهرداری 
مهمترین
ضابطه‌ای که درباره حضور افراد در شهرداری‌ها مطرح است، در تصویب نامه
هیئت وزیران در مورخ 4/10/ 1397 به تصویب رسیده و با شماره 130730/ت 54153
در روزنامه رسمی مورخ 13 دی 97 منتشر شده است.
ماده ۳ این تصویب نامه
شرایط انتخاب شهرداران را برشمرده که طبق آن برای شهرهای بالای یک میلیون
نفر جمعیت باید شهردار سابقه ۹ سال مدیریت ارشد داشته باشد. در تبصره ۱ این
ماده نیز عنوان شده که مدارک و رشته‌های تحصیلی مرتبط توسط وزیر کشور
متناسب با درجه شهرداری تعیین می‌شود.

مشکل اصلی درباره علیرضا زاکانی به رشته
تحصیلی نامرتبط و تخصص او بر می‌گردد.

همانطور که در تبصره ذیل ماده ۳
تصویب نامه هیئت وزیران آمده است، وزارت کشور مامور شده تا رشته‌ها و
تخصص‌های مرتبط با شهرداران را احصا و اعلام کند.
وزارت کشور هم در
راستای این وظیفه قانونی در تاریخ 13/11/97 به استانداران سراسر کشور
بخشنامه شماره 210557 را ابلاغ کرده و در آن رشته‌ها و مدارک تحصیلی مجاز
شهرداران را نوشته که در این بخشنامه هیچ نامی از رشته‌های پزشکی یا پزشکی
هسته‌ای که مدرک تحصیلی زاکانی است نیامده؛ با این حساب حالا که زاکانی
برای تکیه زدن بر صندلی شهرداری تهران انتخاب شده است حقوقدانان نسبت به
این موضوع معترض هستند. البته در نهایت وزارت کشور دولت سیزدهم است که باید
حکم شهردار را امضا و ابلاغ کند اما باید دید برای شهردار شدن زاکانی
مقررات را تغییر می‌دهند یا بی‌توجه به مقررات و ضوابط انتخاب شهرداران،
زاکانی را به عنوان شهردار تهران انتخاب می‌کنند؟

قانون باید اصلاح شود؟!
علیرضا زاکانی روز
گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روز چهارشنبه استعفای خود را تقدیم
رئیس مجلس کرده است، گفت:
«برای تطابق مدرک تحصیلی‌ام با جایگاه شهرداری
نیاز به اصلاح قانون وجود دارد!
»
با این حال سوال اینجاست که آیا قانون و
آئین نامه احراز تصدی سمت شهردار دارای خلاء یا مشکلاتی است که نیاز به
تغییر داشته باشد؟ یا صرفا برای اینکه علیرضا زاکانی قرار است شهردار شود
باید قوانین را تغییر داد؟ آیا این دور زدن قانون نیست؟
کامبیز نوروزی، حقوقدان در این خصوص به آفتاب یزد گفت:
«
قانون را برای اشخاص نمی‌نویسند، قانون برای موارد کلی است. اگر قرار باشد
به خاطر یک نفر، هر کسی که میخواهد باشد، قانون را تغییر بدهند این نهایت
بی‌قانونی است.»
وی تصریح کرد:« قانون صرفا چند ورق کاغذ نیست بلکه
نشان‌دهنده نظم عمومی یک جامعه است. من کاری با شخص آقای زاکانی ندارم و
هیچ قضاوتی هم در خصوص ایشان ندارم اما مسئله اصلی این است که مقررات
قانونی نمی‌تواند ابزاری باشد برای سایر مسائل. چنین روالی اگر بخواهد
اتفاق بیفتد مختصری از مفهوم قانون که در کشور باقی مانده هم از بین خواهد
رفت. از نظر اصول و مبانی حقوقی چنین دیدگاهی از پایه اشتباه است. اگر
شورای شهر تهران و شخص آقای زاکانی می‌دانند که شخص ایشان شرایط احراز سمت
شهرداری را ندارد، نه شورای شهر باید ایشان را انتخاب کند و نه آقای زاکانی
باید این مسئولیت را بپذیرد. توقع اینکه قانون باید برای آقای زاکانی
تغییر کند اساسا با تمام مبانی حقوقی در تضاد و تعارض است.» با این همه به
نظر می‌رسد این انتخاب آزمونی برای قانون پذیری دولت سیزدهم به شمار
می‌آید. از طرفی چنانچه این انتخاب مورد شکایت حقوقدانان قرار گیرد و از
مصوبه شورای شهر تهران به دیوان عدالت اداری شکایت کنند، باز هم آزمونی
برای قوه قضائیه تحت ریاست حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای محسوب
می‌شود که در انطباق مصوبات سیاسی شوراها با ضوابط، چقدر به قانون توجه
می‌کنند؟

هنوز رسما پست شهرداری به آقای زاکانی تعلق نگرفته اما آقای رئیسی به او تبریک گفته است = انتصابات قبل از انتخابات    
  مالک شریعتی، نماینده مجلس در توییتی نوشت: «امروز پس از مراسم تحلیف ریاست
جمهوری در مجلس، لحظاتی قبل از ثبت تصویر زیر، شنیدم آیت الله رییسی،
انتخاب دکتر زاکانی به عنوان شهردار تهران را قریب به این مضمون تبریک گفت:
ان شاءالله مبارک باشد، هم برای شما و مردم تهران؛ هم برای ما.» بر اساس
این توییت ظاهرا رئیسی نیز پیش از رای‌گیری نهایی شورای شهر به زاکانی
تبریک گفته است.   

محمد مهاجری فعال رسانه‌ای اصولگرا انتخاب زاکانی را به نوعی مهره چینی حداد عادل می‌داند. او در یادداشتی در کانال تلگرمی اش نوشت:
 «جناب آقای حدادعادل، شهردارتان مبارک! انتخاب آقای زاکانی، کاندیدای
جنابعالی، به شهرداری تهران را تبریک می‌گویم. تلاش وافرتان برای مهره‌چینی
در شهرداری تهران بالاخره نتیجه داد. سعیکم مشکور!»

او در بخش دیگری از این یادداشت نوشته که افرادی که مامور این کار
بودند« مردانه پای کار ایستادند» و گفته که این افراد «وظایف محوله را در
مورد خالی کردن زیر پای دیگر کاندیداها و رساندن نتیجه بازی به نتیجه
دلخواه شما خوش درخشیدند. از جمله آنهایی که به قول آقای چمران متوسل به
تهدید شدند.» و گفته «از این پس شما را به عنوان ولی شهردار تهران، مسئول
همه کارهای او» می دانم و به شما ارجاع می‌دهم چون «مشارالیه متصف به هتاکی
و فحاشی و بددهنی» است.

یاشار سلطانی، مدیر مسئول استان‌نیوز، نیز فیلمی منتشر کرده که گفته می‌شود
در پارک شهر (مقابل ساختمان شورای شهر) ضبط شده و در آن مهدی بابایی و
میثم مظفر دو عضو جدید شورای شهر در حال حرف زدن درباره انتخاب شهردار
تهران هستند. در این فیلم اینطور شنیده می‌شود که می‌گویند:
«چه کسی حاضر
است باج بدهد؟ بیاید به ما باج بدهد.»   

اعضای شورای شهر ششم اعلام کردند روز ۱۳ مرداد پیش از آغاز فعالیت رسمی
این دوره شورا و پیش از مراسم تحلیف، مرحله بررسی نامزدهای شهرداری تهران
را به اتمام می‌رسانند و گزینه نهایی شهرداری تهران را از میان شش نامزد
مرحله نیمه نهایی معرفی کنند. در همان جلسه نخست، رای‌گیری برای انتخاب
شهردار تهران نیز انجام گرفت. علیرضا زاکانی، محسن پیرهادی و مازیار حسینی
(نزدیک به قالیباف) سه کاندیدای اصلی برای تصدی این مقام بوده‌اند. در
نخستین دور رای‌گیری، زاکانی ۹ رای، مازیار حسینی ۸ رای و محسن پیرهادی ۳
رای آوردند. در دور نهایی با انصراف پیرهادی آرای زاکانی به ۱۲ نفر رسید.

بلافاصله خبر شهردار شدن زاکانی در رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی به طور
گسترده منتشر شد. اما رسانه‌ای که اولین بار خبر شهرداری زاکانی را منتشر
کرد فارس‌نیوز نزدیک به سپاه بود.

مراسم تحلیف اعضای شورای شهر ششم روز ۱۴مرداد و یک روز پس از انتخاب
هیات رئیسه برگزار شد. مهدی چمران رئیس و پرویز سروری، نایب رئیس شورا
شدند. مهدی چمران در واکنش به خبر انتخاب زاکانی گفت که گزارش‌ها بر مبنای
رای‌گیری غیررسمی بوده و زاکانی باید رسما پس از آغاز به کار شورا به این
مقام انتخاب شود. چمران گفت: «ما رای‌های استمزاجی و قبلی گرفتیم. اما تا
موقعی که نیاید در صحن شورا و رای‌گیری صورت نگیرد رسمی نخواهد بود.» او
گفت که روز یک‌شنبه (۱۷ مرداد) شهردار تهران مشخص خواهد شد.

هم‌زمان روز ۱۴ مرداد فایل صوتی از مهدی چمران در رسانه‌ها منتشر شده که
در آن به نرجس سلیمانی می‌گوید اعضای شورای شهر برای انتخاب شهردار تحت
فشار قرار دارند و از شدت ناراحتی درباره این موضوع تا صبح نخوابیده است.
در این فایل صوتی چمران که ظاهرا از روشن بودن میکروفن خود بی‌خبر است به
دختر قاسم سلیمانی و عضو این دوره شورای شهر تهران می‌گوید که برخی اعضا را
با وجود رای مخفی، ترسانده و تهدید کرده‌اند.

سلیمانی به چمران می‌گوید
که کاش رای‌های ما شفاف بود و آشکار بود
و چمران می گوید:
«من دیشب تا صبح
نخوابیدم و یکی از بدترین شب‌ها بود حتی از زمان جنگ هم بدتر بود. اسامی
غلط و غلوط رفته است، آخر یعنی چه؟ نمی‌شود. یک عده فشار می‌آورند
. البته
قانون نوشته انتخاب شهردار باید با رأی مخفی باشد آن هم دلایلی دارد چون یک
عده‌ای را می‌ترسانند و تهدید می‌کنند. حتی همین حالا با اینکه رأی مخفی
بوده گفته‌اند اگر رای ندهید چنین می‌کنیم و چنان می‌کنیم.
» در سخنان او
واضح نیست که چه کسی چه کسانی را برای رای دادن به کدام نامزد شهرداری تحت
فشار قرار داده است.

بر اساس اخبار غیر رسمی
 زاکانی با دخالت حسین طائب رئیس اطلاعات سپاه، و
تماس فدایی رئیس دفتر بازرسی رهبری و از دوستان صمیمی زاکانی، با مهدی
چمران، به سمت شهردار تهران منصوب شد.
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 4:39 pm

مشکل قانونی شهردار شدن زاکانی برطرف شد / قانون اصلاح می شود

پرویز سروری نایب رئیس شورای ششم گفت : در حال رایزنی با دولت و مجلس برای اصلاح قانون انتخاب شهردار هستیم
وقتی مجری در مورد تحصیلات غیرمرتبط شهردار منتخب سوال پرسید،
سروری گفت قانون اشتباه است! و با مذاکره با مجلس و وزارت کشور درصددیم
مدرک پزشکی هسته‌ای هم جزو رشته‌های مرتبط با مدیریت شهری قراردهند
زیرا
سلامت جامعه هم مهم است.     

لطفا كفاشي را هم جزو رشته هاى صلاحيت شهردارشدن قرار دهيد جون نياز به كفش همكاني جامعه است
همجنين بقالي و نانوايي و باكبان و كاركر شهرداري كه اينها ضروريترين نيازهاى مردم و شهر است
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 4:42 pm

علی لاریجانی خطاب به شورای نگهبان:
مُهرِ محرمانه نامه‌ عدم احراز صلاحیت من را بردارید

دفتر لاریحانی درباره اظهارات امروز هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان
اطلاعیه ای صادر کرده است. متن پاسخ دفتر لاریجانی به شرح زیر است: سخنگوی
شورای نگهبان در اولین نشست خبری خود فرموده‌اند: «دلایل عدم احراز صلاحیت
آقای علی لاریجانی به ایشان اعلام شده است».  متن زیر، تکمله‌ی دکتر علی
لاریجانی است در ادامه‌ی اظهارات سخن‌گوی محترم:

شورای محترم نگهبان
با سلام؛
احتراماً
سخنگوی محترم آن شورا اعلام فرمودند، دلایل عدم احراز اینجانب را اعلام
نموده‌اید. متاسفانه نامه‌ای که اخیراً برای اینجانب ارسال فرمودید با مهر
محرمانه است که از طریق اینجانب به دلیل محرمانگی قانوناً قابل انتشار
نیست؛ مرحمت فرمایید مهر محرمانه نامه را حذف نمایید تا بتوانم نامه‌ی شورا
را برای اطلاع عموم علنی نمایم.
بنده‌ی خدا؛ علی لاریجانی
۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۰ »
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 4:49 pm

سوابق شغلي (محمد مخبر دزفولي) معاون اول رئيس جمهور جديد

محمد مخبر؛ از دزفول تا پاستور

Image

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، محمد مخبر را به عنوان معاون اول خود معرفی کرده است. پیشتر از آقای مخبر به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی این پست نام برده می‌شد. اعلام نام آقای مخبر اولین انتصاب رسمی کابینه رئیس جمهور جدید ایران است.

آقای رئیسی با کسب ۱۸ میلیون و ۲۰ هزار رای به عنوان برنده سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام شد. بنابر آرای تکمیلی مجموع آرای باطله هم سه میلیون و ۷۴۰ هزار رای اعلام شد که همچنان بیش از آرای نامزدهای رقیب آقای رئیسی است. در این انتخابات محسن رضایی، دیگر نامزد این انتخابات نیز بیش از سه میلیون و چهارصد هزار رای به دست آورد. عبدالناصر همتی هم با ۲ میلیون و چهارصد هزار رای در مقام بعدی قرار گرفت. این انتخابات روز ۲۸ خرداد ماه برگزار شد.

آقای مخبر فردای روز رای‌گیری، در پیامی به آقای رئیسی، پیروزی او را به دلیل "دعای مستجاب حضرت ولی‌الله الاعظم" دانست که قرار است "دور تازه‌ای از مدیریت را در کشور رقم زده و میدان برای تلاشی نو و مدیرانی تازه‌نفس" فراهم شود.

از پاییز سال ۹۹ برخی رسانه ها از او به عنوان یکی از نامزدهای بالقوه اصولگرایان نام می‌بردند که به دلیل فعالیتهای اقتصادی مورد تایید و زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی می تواند راهگشای تحریمهای کنونی باشد. حتی برخی سایتها نام او را به عنوان گزینه معاون اولی محمدباقر قالیباف مطرح کردند.

محمد مخبر متولد دزفول از شهرهای استان خوزستان است. خانواده مخبر یک خانواده بزرگ در دزفول هستند

در سرشناسه یکی از کتابهای منتسب به او که دانشگاه امام صادق منتشر کرده نوشته شده که متولد ۱۳۴۳ است. او به ندرت درباره سوابق پیش از انقلاب خود سخن گفته و تنها در برخی مصاحبه‌ها نقش عباس مخبر از روحانیون شاخص دزفول در مبارزات قبل از انقلاب را تشریح کرده است.

مدیرعاملی شرکت مخابرات خوزستان، معاونت استانداری خوزستان، از جمله سوابق او در این استان بود. رشد او در بنیاد مستضعفان در دوره محمد فروزنده رخ داد که او هم خوزستانی بود. او معاون بنياد و مديرعامل سازمان بازرگانی و حمل و نقل شد.

یکی از موضوعات جنجال برانگیز در دوره معاونت مخبر ممانعت مجلس از فعالیت ترک‌سل در ایران و جانشینی ایرانسل بود. او به عنوان معاون بنیاد مستضعفان موضوع همکاری شرکت ام.تی.ان با ایرانسل و راه اندازی خط دوم اپراتور همراه را پیگیری کرد.

۱۹ شهریور ۸۶ نیز اعلام شد که نام شركت مالی و اعتباری سينا در فهرست نرخ‌های تابلوي فرعی بورس اوراق بهادار تهران درج شد و عبدالناصر همتی و محمد مخبر به عنوان مدير عامل و رييس هيات مديره اين شركت فعاليت می‌كنند. او سپس مدیر عامل بانک سینا بانک زیر نظر این بنیاد شد. این موضوع فرصت مناسبی را برای مخبر فراهم کرد که با دیگر مقامات سیاسی از جمله اصغر حجازی، معاون دفتر رهبر جمهوری اسلامی، نزدیک شود.

همین روابط زمینه ریاست او بر ستاد اجرایی فرمان امام از سال ۸۶ را فراهم کرد. او همچنین همزمان با این سمت عضویت در هیات مدیره برخی مجموعه های اقتصادی را حفظ کرده بود و از جمله حداقل تا ۱۰ سال بعد همچنان ریاست هیات مدیره بانک سینا را برعهده داشته است.

مخبر در مراسم معارفه خود سه اصل "اسلامی بودن، انقلابی بودن و منضبط بودن" را به عنوان برنامه خود اعلام کرد. او چند ماه بعد از ورود به این مجموعه، بنیاد جدیدی به نام "برکت" تاسیس کرد و هدف از آن را "رویکرد جدید فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی" برای ستاد از سوی رهبر جمهوری اسلامی "با اولویت دادن به قشر‌های محروم جامعه در مناطق محروم کشور" اعلام کرد.

مخبر در دوره ریاست بر ستاد اجرایی فرمان امام این ستاد را نیز شبیه به بنیاد مستضعفان کرد و فعالیت‌های اقتصادی این ستاد افزایش یافت.

اینک ستاد اجرایی فرمان امام یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی است که صاحب مجموعه‌ای از کارخانجات، بنگاههای مالی و اعتباری و تولیدی است که به برآورد ۹ سال پیش خبرگزاری رویترز حداقل ۹۵ میلیارد دلار ارزش دارایی های آن است.

سال ۲۰۱۰ در جریان تحریم‌های اتحادیه اروپا، محمد مخبر نیز به اتهام ارتباط با برنامه‌های موشکی و هسته‌ای ایران تحریم شد اما دو سال بعد بدون هیچ توضیحی نامش از فهرست تحریم‌شدگان اتحادیه اروپا حذف شد. دی ماه سال گذشته اما، نام او و احمد مروی تولیت آستان قدس به لیست تحریمهای وزارت خزانه داری آمریکا اضافه شد.

در سالهای اخیر رسانه های وابسته به جمهوری اسلامی خبرهای کمک این بنیاد در بلایا و حوادث طبیعی را منتشر کردند.

یکی از جنجال برانگیزترین موضوعات مربوط به ستاد اجرایی فرمان امام واکسن ایرانی کرونا بود.

دی ماه سال ۹۹ از معدود زمان هایی است که از خانواده مخبر در رسانه ها نام برده شد؛ در آن تاریخ گفته شد طیبه مخبر، دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام داوطلب نخستین تزریق واکسن ایرانی بوده است.

سجاد مخبر ، فرزند محمد مخبر نیز در حوزه های اقتصادی و درمانی فعالیت دارد و از جمله ، مدیرعامل نسیم سلامت پاسارگاد است. همچنین شایعاتی درباره بدهکاری ۸۵ میلیاردی او به بانک پاسارگارد منتشر شد.

با این حال بانک پاسارگاد اعلام کرد : "آنچه در ارتباط با مبلغ ۸۵۰ میلیارد ریال در صورت‌های مالی بانک پاسارگاد مشاهده شده سهم افزایش سرمایه و یا در و اقع بدهی بانک پاسارگاد به شرکت نسیم سلامت پاسارگاد بوده که ابتدائا و بنا به قاعده تا زمان افزایش سرمایه در حساب بدهکاران ثبت می‌شود.» در این اطلاعیه اعلام شده بود که شرکت نسیم سلامت پاسارگاد و ‌ سجاد مخبر به عنوان مجری ماموریت دارند ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی در سطح کشور به منظور توسعه زیرساخت‌های سلامت احداث کنند."

در کنار پروژه پر سر وصدای واکسن برکت، طی ماههای اخیر عناوین دیگری نیز در پیوند با نام "برکت" و البته محمد مخبر رسانه ای شده است. از "مؤسسه دانش‌بنیان برکت" با هدف توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان "بر اساس الگوهای اسلامی ایرانی" و شرکت "برکت تل" برای طرح سلامت الکترونیک تا "بنیاد برکت احسان"، "شهرک دارویی برکت" و "قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان امام."

با این حال خود او به ندرت در برنامه تلویزیونی حاضر شده و یا با دیگر رسانه ها مصاحبه می‌کند.

گاهی اما برخی از سخنان او جنجال برانگیز شده است. از جمله در دی ماه ۹۹ سخنان او درباره مقایسه امنیت زنان در ایران و اروپا جنجال برانگیز شد.

او گفته بود: "یک دختر تنهایی در ایران ساعت ۲ شب از چالوس راه می افتد و تا تهران می آید. در همین کشورهای اروپایی مردانشان ساعت ۱۰ شب جرأت نمی کنند بیرون بیایند. امنیت معنایش این است."

به جز این موارد جزیی او به ندرت درباره موضوعات سیاسی و اجتماعی سخن گفته است.

https://www.bbc.com/persian/58092745
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 9:17 pm

مخالفت سازمان بازرسی با انتصاب زاکانی به عنوان شهردار

سازمان بازرسی کل کشور در
نامه‌ای خطاب به مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران تاکید کرده است که
انتخاب شهردار تهران باید بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه از جمله مدرک
تحصیلی و سابقه مدیریت مرتبط انجام شود. شورای شهر تهران اخیرا با ۱۸ رای
علیرضا زاکانی را به عنوان شهردار پایتخت انتخاب کرده است؛ این در حالی است
که بر اساس تصویب نامه هیات دولت که سال ۱۳۹۷ ابلاغ شده، رشته تحصیلی
زاکانی یعنی پزشکی هسته از رشته‌های مجاز برای احراز سمت شهرداری محسوب
نمی‌شود.   
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 9:22 pm

وکیل دادگستری:
  رأی شورای شهر تهران به زاکانی، باطل است 

با توجه به مقررات جاری
کشور کسی که می‌خواهد پست دولتی داشته باشد برابر قانون منع دوشغله‌ها
نمی‌تواند هم‌زمان شغل دیگری در سازمان، نهاد یا ارگان دولتی و حتی
غیردولتی داشته باشد

https://www.khabarfoori.com/detail/2818949
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 9:28 pm

اختلاف رئیسی و اصولگرایان بر سر کابینه

در حالی که همگان منتظر بودند روز یکشنبه ۱۷ مرداد اسامی اعضای کابینه
رئیسی به مجلس برسد، این اتفاق رخ نداد و خبرها حاکی از آن است که اختلافات
داخلی در دفتر رئیس‌جمهور جدید مانع از این کار شده است و شاید رئیسی
نتواند طبق وعده‌ای که داده است، عمل کند.

انتخاب اعضای کابینه رئیسی از همان ابتدا هم با حرف و حدیث‌هایی همراه
بود، حتی مطرح شد جریان‌های حامی وی در انتخابات به دنبال سهمی از دولت
هستند و رئیس دولت جدید هم باید این سهم را بپردازد، سهم‌خواهانی که هم در
مجلس هستند، هم از جریان‌های اصولگرایی و هم از تندروها؛ کسانی که ادعا
می‌کنند بدون  حمایت‌شان رئیسی امروز رئیس‌جمهور نبود آن هم در حالی که
خبرها حاکی از آن است رئیسی نه خودش و نه مشاورانش دیداری با احزاب اصولگرا
برای بستن کابینه نداشته‌اند.

https://www.khabarfoori.com/detail/2819179
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 29, 2023 9:34 pm

یک عضو هیات علمی دانشگاه:
  آقای قالیباف! گفتید حاضرید برای حل مشکلات مردم کفش هر کسی را واکس بزنید/ کلید همه مشکلات کشور درست زیر پای خودتان قرار دارد

برخی مدیران می گویند در نظام اداری ۵۰ درصد از ظرفیت فکری خودشان را برای
خنثی‌سازی توطئه‌هایی که برای گرفتن صندلی‌ صورت می‌گیرد، مصرف می‌کنند و
۴۰ درصد هم خودشان برای دیگران توطئه می‌کنند.   

این طرح که ما وزرا و معاونان وزرا را وادار خواهیم کرد که از نخبگان
جامعه به‌عنوان دستیار، مشاور و... استفاده کنند تا از معدن ذهن آنها،
راه‌حل مشکلات را استخراج کنند، ساده‌انگاری از درک مسئله است.

زیرا اساسا زبان مشترکی بین مدیران و نخبگان وجود ندارد. زیرا ورود
نخبگان به حوزه مدیریتی کسانی که بعضا در ستادهای انتخاباتی جریان پیروز
پوستر می‌چسباندند و حالا بعد از انتخابات بر مسند قدرت نشسته‌اند، غیر از
ویرانی حوزه مدیریتی آنها یا خروج نخبه‌ها از نظام اداری، دستاورد دیگری
نداشته است.
  روزی یکی از همین جنس مدیران به دستیار نخبه‌اش گفته بود: ببین دکتر، من
در نظام اداری ۵۰ درصد از ظرفیت فکری خودم را برای خنثی‌سازی توطئه‌هایی
که برای گرفتن صندلی‌ام صورت می‌گیرد، مصرف می‌کنم و ۴۰ درصد هم خودم توطئه
می‌کنم‌ (یا برای گرفتن صندلی مدیران بالاتر یا برای مشغول‌کردن دیگران که
از این به بعد با نقاط ضعف من کاری نداشته باشند). بنابراین از ظرفیت فکری
من برای حل مشکلات وزارتخانه بیشتر از ۱۰ درصد باقی نمی‌ماند. بنابراین به
ناچار تو هم باید متناسب با آن ظرفیت ۱۰‌ درصدی به من مشاوره بدهی!

نتیجه آن طرح مشخص بود، ترک نخبگان از نظام اداری و انباشتگی مشکلات ‌روی هم و تولید نارضایتی عمومی.
  قانون انتخاباتی ما افراط و تفریط‌های خیلی زیادی دارد. صلاحیت فردی به
موجب قانون برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی شهر خودش تأیید نمی‌شود ولی
صلاحیت همان فرد بعد از دو سال به موجب همان قانون برای انتخابات
ریاست‌جمهوری تأیید می‌شود! رؤسای قوا (رئیس‌جمهور در دوره قبل و رئیس
دستگاه قضا در دوره فعلی) بدون استعفا با سایر کاندیداهای معمولی در یک
شرایط نابرابر به رقابت انتخاباتی می‌پردازند. آیا این بیانگر وجود
حفره‌هایی در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری نیست؟!   
  کاندیداهای ریاست‌جمهوری به‌هیچ‌وجه قادر به پیش‌بینی نیستند که اگر
چهار سال وقت بگذارند و برنامه‌ای برای اداره کشور تدوین کنند، آیا
صلاحیت‌شان به موجب قانون انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید می‌شود یا نه؟ حاصل
چنین قانونی آن خواهد شد که فرد تأییدشده بعد از تأیید صلاحیت تا انتخابات
فقط یک‌ ماه فرصت پیدا می‌کند که برای اداره کشور برنامه بنویسد و آن‌ وقت
باید ما انتظار داشته باشیم آن برنامه بتواند مشکلات پیچیده این کشور را حل
کند!؟‌ یا در قانون انتخابات مجلس اگر یک فرد صاحب‌صلاحیتی که در ردیف
مقامات کشور هم به شمار می‌رود، باید به موجب قانون انتخابات شش ‌ماه زودتر
استعفا دهد و برای او هم روشن نیست که در پایان این شش‌ ماه که هم پست‌ و
هم درآمد و هم موقعیت اجتماعی خود را از دست می‌دهد، آیا صلاحیت او برای
نمایندگی مجلس توسط شورای نگهبان تأیید می‌شود؟

در این شرایط به نظرتان آیا آدم عاقلی پیدا می‌شود که نقد را به نسیه
بفروشد و با این ریسک‌های بزرگ در انتخابات مجلس شرکت کند؟ نتیجه چنین
قانونی خالی‌کردن میدان از چنین افراد مجربی است، تا عرصه برای ورود جوانان
30ساله و کم‌تجربه برای قانون‌گذاری فراهم شود. جوانانی که یک‌روز در قوه
مجریه به‌عنوان مدیر کار نکرده‌اند و از مشکلات عمیق آنجا خبر ندارند و آن‌
وقت تصور می‌کنیم که آنها بتوانند برای حرکت لوکوموتیوی که ۸۳ میلیون
مسافر دارد، اقدام به ریل‌گذاری کنند. نه به آن شوری شور (استعفای شش‌ ماه
قبل انتخابات مجلس) و نه به این بی‌نمکی (عدم‌ نیاز به استعفا در انتخابات
ریاست‌جمهوری).

درباره قانون انتخابات شهر و روستا هم وضع به همین منوال است.
به‌تازگی
از این قانون فردی ۸۰‌ساله که قوای جسمانی او تحلیل رفته است، برای
سیاست‌گذاری پایتخت کشوری که بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه سالانه
دارد، انتخاب شده است
یا خانمی که یک روز کار اجرائی نکرده به موجب این
قانون پیروز انتخابات شد تا بدون مقبولیت سازمانی برای «مدیران شهر تهران» با ۹۹۰ پست مدیریتی، تصمیم‌

سازی کند.

بنابراین برادر عزیز همان‌طور که گفته شد، کلید همه مشکلات کشور درست
زیر پای خودتان قرار دارد و مسیر حل مشکلات کشور از مسیر اصلاح قوانین
انتخابات می‌گذرد. ولی از آنجایی که چاقو دسته خودش را نمی‌برد و مجلس
شورای اسلامی به‌نوعی در اصلاح انتخابات ذی‌نفع محسوب می‌شود،
بهتر است که
پکیج انتخابات‌ (ریاست‌جمهوری، مجلس و شوراها) به‌ طور ‌کامل به مجمع تشخیص
مصلحت نظام برای اصلاح و بازنگری سپرده شود.

https://www.khabarfoori.com/detail/2819307                 
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه آپريل 30, 2023 8:19 pm

رئیسی فهرست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم را به مجلس اعلام کرد + سوابق افراد

به گزارش ایلنا، اسامی وزیران پیشنهادی رئیس جمهور برای دولت سیزدهم به ترتیب حروف الفبا به این شرح است:
ظاهرا ترتيب حروف الفبا را هم بلد نيستند نه اب ت ث است نه اب ج د؟؟؟! بطور نمونه حرف آ و الف در ليست بولد شده است

۱- عیسی زارع پور (ارتباطات و فناوری اطلاعات)
از محفل قضائيه+

از دولت احمدينجاد
  ۲- حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب (اطلاعات)
از محفل اطلاعات سباه

۳- احسان خاندوزی (امور اقتصادی و دارایی)
از محفل حاكم بر تلويزيون

۴- حسین باغگلی (آموزش و پرورش)
از محفل مشهد

۵- بهرام عین اللهی (بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)
مورد تاييد حراست وزارت بهداشت

۶-  حجت‌الله عبدالملکی (تعاون، کار و رفاه اجتماعی)
از محفل تلويزيون

۷-  سیدجواد ساداتی نژاد (جهاد کشاورزی)
دولت احمدينجاد

۸- حسین‌امیر عبداللهیان ( امور خارجه)
از محفل اطلاعات سباه

۹-  امین‌حسین رحیمی (دادگستری)
از محفل قضائيه

۱۰- امیر سرتیپ ستاد محمد رضا آشتیانی (دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)
خدمت در مشاغل اطلاعاتي كشور

۱۱-  رستم قاسمی  (راه و شهرسازی)
از محفل سباه و وزير احمدينجاد

۱۲- سیدرضا فاطمی امین (صنعت ،معدن و تجارت)
دولت احمدينجاد
۱۳- محمدعلی زلفی گل (علوم، تحقیقات و فناوری)
دولت احمدينجاد
  ۱۴-  محمدمهدی اسماعیلی (فرهنگ و ارشاد اسلامی)
محفل تلويزيون و دولت احمدينجاد

۱۵   سردار احمد وحیدی (کشور)
از سباه و نيروي قدس+

از دولت احمدينجاد
  ۱۶-  سید عزت الله ضرغامی (میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری)
محفل تلويزيون

۱۷-  جواد اوجی (نفت)
از دولت احمدينجاد

۱۸-  علی اکبر محرابیان (نیرو)
از دولت احمدينجاد

۱۹-  سیدحمید سجادی هزاوه (ورزش و جوانان)
وزير جوانان 52 ساله = 

دولت احمدينجاد
20- مسعود مير كاظمي (معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان بودجه)
از دولت احمدينجاد
21- مخبر (معاون اول رئيس جمهور)
نهادهاى رهبري

شرح تحصيلات و سوابق شغلي

https://www.ilna.news/fa/tiny/news-1116824
https://fararu.com/fa/news/500540

تيم اقتصادي

https://fararu.com/fa/news/500563
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه مه 03, 2023 9:47 pm

محسن رضایی از مجمع تشخيص مصلحت می‌رود = به كجا مى رود؟

رهبرم سؤال کردند که نظرت برای آینده چیست؛ (يعني كه ديكر در مجمع نخواهي بود) بنده نیز گفتم من سرباز جناب‌عالی هستم، هر جایی که شما مأموریت بدهید به آن عمل می‌کنم».   
از نكات مفيد = روش تصب مسؤولان= 
فرمودند: مدتی قبل، آقای هاشمی، آقایان (و) و (ر) و (آ) را برای دبیری مجمع
تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد کردند که من با انتصاب آقای (و) به این مسئولیت،
موافقت کردم؛ ولی دیشب، دیروقت که برای استراحت می‌رفتم، شما به ذهنم
آمدید
و آقای محمدی‌گلپایگانی را نزد آقای هاشمی فرستادم و گفتم که آقای
رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شوند

https://fararu.com/fa/news/500561
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه مه 03, 2023 9:58 pm

با يك بازديد رئيس قوه قضائيه از زندان معلوم شد:
دادياران و بازجويان و زندانبانان كزارش دروغ مي دهند

فلذا = رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید اخیر از بازداشتگاه‌های موقت و امنیتی اوین و گفتگو با افرادی که به اتهام امنیتی یا غیر امنیتی در این بازداشتگاه‌ها به سر می‌برند، به رؤسای کل دادگستری ها، دادستان‌ها و قضات دستور داد که هر چند وقت یک بار از بازداشتگاه‌ها و زندان‌ها سرکشی نمایند.
محسنی اژه‌ای گفت: مسئولان قضایی نباید به گزارش دادیاران و ناظران زندان اکتفا کنند، بلکه باید بیش از پیش بر زندان‌ها نظارت داشته باشند تا بتوانند درخصوص بازداشت شدگان تصمیمات درست اتخاذ نمایند.  
وی گفت: در بازدید روز جمعه با افرادی مواجه شدم که مدت قابل توجهی بازداشت موقت بودند، پیگیری کردم و مشخص شد از نظر قانونی این امکان وجود دارد که این افراد بازداشت موقت نباشند و در این مورد تذکرات لازم داده شد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه قضات را خطاب قرار داد و به آن‌ها متذکر شد که در موارد غیر ضروری از صدور قرار بازداشت موقت پرهیز کنند و اگر نیاز به بازداشت موقت بود نیز، در تعیین تکلیف افراد بازداشتی تسریع نمایند.
كاه مي شود افرادي سالها دربازداشت موقت و سلول انفرادي در شرايط سخت و شكنجه هستند
اژه‌ای با ذکر دو نمونه از پرونده‌هایی که بیش از ۷ سال و در مورد دیگر بیش از ۳ سال است در دادگاه تجدیدنظر تعیین تکلیف نشده‌اند، تأکید کرد این موضوع با هیچ منطقی سازگار نیست و این قبیل مسائل منشاء بسیاری از نارضایتی‌ها و سوءاستفاده دلالان نفوذی در سیستم قضایی است. = كشف شغل شايع غيرقانوني در ميان قوه قضائيه = دلالان نفوذي!!!؟؟ و انداختن بي عدالتهيهاى ساختاري قوه قضائيه به كردن نفوذيان

جهل سال است همين آش و كاسه است و ايشان قبل از رئيس قوه قضائيه شدن كه رتبه اش بائين تر بوده با اين تخلفات سر و كار داشته و مطلع بوده بلكه هر كسي مواردي را انتقاد و شكايت مي كرده مورد تعقيبقرار مي داده اند = كذشته از هزاران شاكي افراد عادي حتى مسؤولاني كرفتار شده و شكايت كرده اند ليست طولاني وكلايي كه بخاطر بيكيري اين تخلفات خودشان به زندان افتاده يا بروانه وكالتشان ملغا شده طولاني است

همجنين كفت:
هیچ ایرانی که تبعه ایران و اکنون در خارج از کشور است، ممنوع‌الورود نیست و منعی برای بازگشت به کشور ندارد. 

= البته يك "مگر" آخر اين جمله هست = مكر اينكه عنوان امنيتي ...داشته باشد = كه عنوان شايعي است و مسؤولان همواره تكرار مي كنند و اين بار ايشان براى جذابيت نمايشش ذكر نكرده است

ياد داستان وقتي كفتارها جوبان كله مي شوند مي افتد

https://aftabnews.ir/fa/news/721340

البته همين كه اعتراف به وجود اين جرمها و تخلفات مي كنند اميد فرج مضطرين مي رود

00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه مه 03, 2023 10:06 pm

در موضوع شهردارشدن غيرقانوني "زاكاني" و بشت صحنه و روي صحنه

علیرضا زاکانی و آرای ناپایدار/ مدیران قالیبافی شورای شهر با شهردار هسته‌ای چه می‌کنند؟
علیرضا زاکانی با ۱۸ رای از ۲۱ رای اصولگرایان شورای شهر به عنوان شهردار تهران انتخاب شد. این انتخاب، اما یکی از پر حاشیه‌ترین انتخاب‌های اصولگرایان بود که واکنش خود آن‌ها را در پی داشت. در این گزارش به حاشیه‌هایی که به شهردار شدن زاکانی ختم شد، پرداخته شده است.

Image

میثم سعادت: علیرضا زاکانی با ۱۸رای اعضای شورای شهر تهران به عنوان شهردار پایتخت انتخاب شد. این انتخاب در حالی بود که بر اساس آیین نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار، مصوب ۹۷/۹/۲۵ هیات وزیران، او شرایط شهردار تهران شدن را نداشت. در قانون آمده که «رشته‌های عمران، سازه، راه و ترابری، حمل و نقل، مدیریت ساخت، محیط زیست، ساختمان‌های هوشمند، شهرسازی، ساخت و تولید، نقشه برداری، طراحی محیط زیست از گروه فنی و مهندسی و رشته‌های فضای سبز، بهداشت محیط، علوم و مهندسی محیط زیست، ارزیابی و آمایش سرزمین و آلودگی‌های محیط زیست، مدیریت مالی، بازرگانی، دولتی، طراحی سازمان‌های دولتی، بودجه و مالیه عمومی، خط مشی گذاری عمومی، مدیریت پیشرفته و توسعه شهری و روستایی، مدیریت سازمان‌های دولتی، مالی و اقتصادی، برنامه ریزی و نظارت، برنامه‌ریزی محیط زیست، مدیریت محیط زیست، مدیریت بحران، مدیریت شهری، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، آمایش شهری، محیط زیست شهری، برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری، کاربری اراضی و ممیزی املاک، برنامه‌ریزی آمایش سرزمین، علوم اقتصادی، توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی، اقتصاد شهری، جامعه شناسی، برنامه‌ریزی اجتماعی، مدیریت خدمات اجتماعی، برنامه‌ریزی توسعه منطقه‌ای، توسعه محلی (شهری)، حقوق عمومی، حقوق محیط زیست، حقوق اقتصادی، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق حمل و نقل، مدیریت نظارت و بازرسی، حقوق مالی، اقتصادی، مدیریت ثبت اسناد و املاک، علوم سیاسی، حسابداری، حسابداری مدیریت، مدیریت بازرگانی، طراحی شهری، معماری (مسکن، پایداری، فناوری) و معماری برای احراز مدرک تحصیلی سمت شهردار تعیین شده‌اند.

رشته تحصیلی زاکانی پزشکی هسته‌ای بود که هیچ ارتباطی با رشته‌های ذکر شده در قانون نیست. البته زیاد هم اهمیتی نداشت که مدرک تحصیلی زاکانی مرتبط با کار شهرداری نیست؛ چه آنکه نه تنها زاکانی، بلکه سایر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری که پیروز رقابت نمی‌شوند هم معمولا عاقبت خوشی دارند؛ زمانی لاریجانی به شورای عالی امنیت ملی و سپس ریاست مجلس رسید. محمدباقر قالیباف به شهرداری تهران رسید. در دوره قبل ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضاییه رسید. این دوره هم طبیعی بود کاندیداهای شکست‌خورده به جایگاهی بهتر برسند؛ آنهم در شرایطی که از همان ابتدا معلوم بود زاکانی کاندیدای پوششی ابراهیم رئیسی در جریان انتخابات ریاست جمهوری است.

در جریان اولین مناظره انتخاباتی، همتی خطاب به زاکانی گفته بود: «آقای زاکانی از پوششی بودن دربیایید! یعنی چه که این همه متهم می‌کنید؟ شما دو کلاس اقتصاد خوانده‌اید؟ اقتصاد نمی‌دانید! هسته‌ای پزشکی‌تان هم که مشخص است چطور مدرک گرفتید. دهن من را باز نکنید. من می‌خواهم محترمانه صحبت کنم.»

اشاره همتی به مشروطی‌های مکرر زاکانی بوده که خودش گفته «حضور در جبهه باعث شد نتوانم تحصیلات دانشگاهی را به اتمام برساند و تا آستانه اخراج از دانشگاه پیش رفتم. با این حال با استفاده از تبصره‌هایی که شرایط تحصیل را برای رزمندگان و جانبازان، ساده‌تر می‌کرد، دو باره به دانشگاه بازگشتم و تنها یک ترم (نخست سال ۷۰-۷۱) مشروط شدم و علت اعلام این مشروطی‌ها (سه ترم)، تاخیر در اعلام نمره توسط اساتید یا گروه‌های آموزشی -امری رایج در دانشگاه‌ها - بوده است که بعداً اعلام و تصحیح شده است»

پرویز سروری که نقش او در شهردار شدن زاکانی غیر قابل انکار است درباره مدرک تحصیلی زاکانی گفته «در بحث قانون وزارت کشور مدارک مرتبط شهردار یک اشتباهی رخ داده و مدرکی با موضوع سلامت در این قانون فراموش شده که امیدواریم به زودی این مشکل هم رفع شود.»

به این ترتیب اصولگرایان که حضور ناهید خداکرمی را به خاطر مدرک مامایی مسخره می‌کردند، حالا به اهمیت بهداشت پی برده‌اند و یک پزشک هسته‌ای را به عنوان شهردار تهران انتخاب کرده‌اند!

هماهنگ با آیت الله و حوزه‌های علمیه

علیرضا زاکانی گفته در صحبت با رییس مجلس و رئیس جمهور، پیشنهاد، وزارت رفاه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ریاست دفتر ریاست جمهوری را مطرح کردند. بین حضور در شهرداری تهران و حضور در کابینه نتیجه گرفتم که در شرایط کنونی و افزایش نارضایتی‌های مردم از شهرداری تهران و نیاز تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی در شهرداری تهران حاضر شوم.

دایره وسیع مسئولیت‌هایی که به زاکانی پیشنهاد شده است، سوژه شوخی در فضای مجازی شده است که این چهره سیاسی را متخصص همه امور می‌خوانند. البته زاکانی معتقد است برای قرار گرفتن در این مسئولیت، با اهل فن مشورت کرده است.

او گفته «در خصوص شهرداری تهران با آیت الله اعرافی، آیت الله بوشهری جریان‌های انقلابی، اصولگرایان قم، و نیرو‌های جهادی نشست‌هایی داشتم و قرار است بیانیه جمع‌بندی صادر شود و دفتر قم نیز فعال باشد و مرکزی نیز با محوریت حوزه ایجادشود تا پشتوانه فکری تحول فرهنگی، اجتماعی و کالبد شهری باشد.»

Image

انتخاب زاکانی خیلی هم بدون حاشیه نبود. چمران که خبر نداشت رسانه‌ها جلسات شورا را پخش زنده روی آپ‌های مختلف به اشتراک می گذارند، خطاب به نرجس سلیمانی عضو دیگر شورای شهر تهران گفته بود : «دیشب تا صبح نخوابیدم و یکی از بدترین شب‌ها بود حتی از زمان جنگ هم بدتر بود از این که اسامی رفته است غلط و غلوط، آخه یعنی چی، این همه ما گفتیم. نمی‌شود یک عده فشار می‌آورند. البته قانون نوشته انتخاب شهردار باید با رای مخفی باشد آن هم دلایلی دارد. چون یک عده ای را می ترسانند و تهدید شون می کنند، حتی همین حال با اینکه رای مخفی بوده گفته اگر رای ندید چنین می‌کنیم و چنان می‌کنیم آمدند گفتند و من تذکر دادم.»

مهدی چمران به دنبال شهردار کردن مازیار حسینی بود اما از ائتلاف سروری شکست خورد. البته سه نفر از مخالفان زاکانی در همین ابتدای کار حاضر به رای دادن به او نشدند تا زاکانی با ۱۸ رای شهردار تهران شود. وقتی اصلاح طلبان از میان عباس آخوندی و پیروز حناچی یکنفر را انتخاب می‌کردند، تک‌رای علی اعطا شرایط را به نفع حناچی تغییر داد و او شهردار شد. آن زمان رسانه‌های اصولگرا نوشته بودند اصلاح طلبان نتوانستند در شورایی کاملا یکدست به توافق برسند با رای کامل شهردار انتخاب کنند. حالا همین اتفاق برای بار دیگر تکرار شده است و با تمام فشارها و تهدیدهایی که از بیرون شده و با تمام توصیه‌ها، باز هم شهردار جدید اجماع تمام اعضا را به دست نیاورده و از همین ابتدا سه مخالف در مقابل خود دارد.

بخشی از اعضای شورای شهر تهران از مدیران قدیمی شهرداری تهران هستند و کاملا به مناسبات اجرایی شهرداری مسلط هستند؛ از این جهت زاکانی تا همین الان ۳ رای مخالف را فعلا ذخیره کرده و احتمال دارد به خاطر ناآشنایی او با شهرداری تهران و امور اجرایی، تعداد مخالفانش همچنان افزایش یابد؛ کما آنکه او خود بهتر می‌داند که نه به خاطر تجربه و تخصص بلکه به خاطر نسبت‌های سیاسی به این مقام دست پیدا کرده است.

البته احتساب ۳ رای مخالف در خوشینانه‌ترین حالت است چراکه در همان رای‌گیری نهایی مازیار حسینی ۹ رای کسب کرده بود و این یعنی دست‌کم زاکانی ۹ مخالف در شورای شهر تهران دارد. اگر تهدیدهای بیرونی مورد اشاره چمران را هم محاسبه کنیم، احتمالا این عدد بیشتر خواهد شد.

اصلاح طلبان که با چهره‌هایی مثل نجفی، افشانی و حناچی که مدرک تحصیلی معتبر و سابقه اجرایی طولانی داشتند، نتوانستند در تهران تحول ایجاد کنند. باید دید این پزشک هسته‌ای که تخصصش حضور مداوم در صداوسیما و سایر رسانه‌های جریان اصولگرا بوده، آیا می‌تواند در تهران تغییری ایجاد کند یا این مسئولیت هم برای زاکانی، گذری برای رسیدن به مسئولیت‌های بالاتر است؟

http://tik.ir/fa/news/352069
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه جولاي 11, 2023 6:33 am

مجلس در سهم خواهی از کابینه رئیسی شکست خورد

تاجگردون نماینده ادوار پارلمان با اشاره به شکست مجلس در سهم‌خواهی از دولت تصریح کرد: مجالس همسو با دولت زمانی که سهم خود را در کابینه کسب نمی‌کنند، اعتراض خود را در جلسات رأی اعتماد، به شکل رأی مخالف نشان می‌دهند. به نظر می‌رسد این اتفاق در روزهای آینده در قبال کابینه سیزدهم نیز رخ دهد؛ هرچند عوامل مختلفی از جمله دفاع رئیس‌جمهور از وزرای پیشنهادی، می‌تواند منجر به کاهش آرای مخالف شود./خبرآنلاین
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه ژانويه 28, 2024 8:48 pm

تحليل محمد هاشمی رفسنجانی از اعضای پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره كابيه رئيسي

محمد هاشمی: همه نحله‌های اصولگرایی هم در کابینه رئیسی نیستند چه برسد به اصلاح‌طلبان!/ دولت احمدی نژاد با شایسته سالاری فاصله زیادی داشت حالا چه اتفاقی رخ داده؟!/ وزارت خارجه در دولت رئیسی مجری است یا تصمیم گیر؟

محمد هاشمی رفسنجانی عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد وزرای پیشنهادی دولت رئیسی عنوان کرد: کمتر کسی این افراد را می شناسد حتی یکی از نمایندگان مجلس که سخنگوی یکی از کمیسیون ها بود گفته بود حتی ما نام برخی از وزرایی که آقای رییسی به مجلس معرفی کردند را نمی دانیم. بنابراین‌ حضور وزرا و مدیران دولت احمدی نژاد که جزو اصولگرایان آن زمان بودند، حضور افرادی که چندان شناخته شده نیستند و عدم حضور چهره های شناخته شده ای از اصلاح طلبان یا دولت آقای روحانی در لیست کابینه رییسی بیانگر این است که آن وعده ها و حرف های که در زمان انتخابات و حتی بعد از رأی آوردن در مراسم تنفیذ و تحلیف حکم مطرح شده هیچ کدام از آنها واقعیت ندارد و خلاف آن اظهارات مطرح شده است.

Image

پایگاه خبری جماران: محقق نشدن شعارهای انتخاباتی رئیسی و حتی سخنان چندی قبل وی در مراسم تنفیذ و تحلیف مبنی بر لحاظ کردن دو شاخص«فراجناحی بودن» و همچنین «شایسته سالاری» در انتخاب اعضای کابینه، مورد انتقاد بسیاری از سیاسیون حتی از اصولگرایان هم شده است. در واقع اصولگرایان که تا پیش از انتخابات و معرفی لیست کابینه به مجلس، این نوید را می دادند که رئیسی از همه طیف ها و گروه‌ها در کابینه‌اش استفاده خواهد کرد و مفهوم فراجناحی بودن را به معنای واقعی تحقق می‌بخشد با مشاهده لیست کابینه دچار شگفتی شدند.

محمد هاشمی رفسنجانی چهره سیاسی اصلاح طلب و از اعضای پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با جماران بر این باور است که فراجناحی بودن به مفهوم حضور همه نحله‌های اصولگرایی محقق نشده است و به نظر نمی رسد همه نحله ها در این کابینه نامزدی داشته باشند.

او می‌گوید ابراهیم رییسی در میان سخنانش، هرگونه فشار از سوی گروه‌ها و افراد را رد کرده است به بیان دیگر اگر به سخنان وی استناد کنیم ایشان نباید تحت فشار هیچ کس قرار گیرد حال اگر سخنانش ملاک نباشد و در حد واقعیت عینی نبوده باشد آن زمان ممکن است هر اتفاق دیگری رخ دهد.

مشروح گفت و گوی خبرنگار جماران با محمد هاشمی رفسنجانی را در ادامه می‌خوانید؛

*آقای هاشمی! بسیاری از چهره های سیاسی اصولگرا، اصلاح طلب و حتی شخص آقای رییسی اعلام می کردند که کابینه آقای رییسی کابینه ای فراجناحی است اما این گونه نشد و به نظر می رسد اصولگرایان در اظهارات خود اعتنایی به این ویژگی کابینه ندارند، ارزیابی شما در این باره چیست؟ علت را چه می دانید؟

بنده چندان به این مسائل واقف نیستم اما در لیستی که منتشر شده ۹ نفر از آنها از مدیران و وزرای دولت احمدی‌نژاد هستند البته عیناً در آن جایگاهی که قبلاً بودند نیستند اما در لیست حضور دارندد بقیه افرادی که در لیست هستند شناخت چندانی نسبت به آنها وجود ندارد و افراد صاحب نامی نیستند یعنی کسانی نیستند که یا در کشور معروف باشند یا تجربه عملیاتی یا سیاسی داشته باشند.

عدم حضور چهره‌های شناخته شده از اصلاح طلبان و کابینه روحانی خلاف اظهارات انتخاباتی رئیسی است

بنابراین کمتر کسی این افراد را می شناسد حتی یکی از نمایندگان مجلس که سخنگوی یکی از کمیسیون ها بود گفته بود حتی ما نام برخی از وزرایی که آقای رییسی به مجلس معرفی کردند را نمی دانیم. بنابراین‌ حضور وزرا و مدیران دولت احمدی نژاد که جزو اصولگرایان آن زمان بودند، حضور افرادی که چندان شناخته شده نیستند و عدم حضور چهره های شناخته شده ای از اصلاح طلبان یا دولت آقای روحانی در لیست کابینه رییسی بیانگر این است که آن وعده ها و حرف های که در زمان انتخابات و حتی بعد از رأی آوردن در مراسم تنفیذ و تحلیف حکم مطرح شده هیچ کدام از آنها واقعیت ندارد و خلاف آن اظهارات مطرح شده است.

کارآمدی و تجارب و نوع تفکر کابینه به زودی آشکار می شود
اگر این گونه باشد قاعدتا آن تعهداتی که باید در اجرای برنامه ها وجود داشته باشد نیست. البته هنوز قضاوت زود است ولی بعد از اینکه مجلس رای بدهد و به هر حال در کشور بدین گونه نیست که تجارب یا شخصیت ها شناخته نشوند چراکه بسیار زود جناحشان زودتر شناخته خواهند شد و نوع تفکرشان ، میزان تجارب و کارآمدی‌شان بسیار زود آشکار می شود.‌

حتی همه نحله‌های اصولگرایی هم در کابینه نیستند چه برسد به اصلاح طلبان و دیگران
به هر حال الان طلیعه، طلیعه خوبی نیست در واقع توقعاتی وجود داشت فرض کنید تعدادی هم از گروه های دیگر اعم از اصلاح طلبان یا اعتدالگرایان، دانشمندان و افراد متخصص و مجرب دانشگاه و حوزه های اجرایی انتخاب می شدند در حال حاضر به نظر می رسد این گونه نیست و این فراجناحی بودن به مفهوم حضور همه نحله‌های اصولگرایی محقق نشده است و به نظر نمی رسد همه نحله ها در این کابینه نامزدی داشته باشند.

ابراهیم رئیسی باید به افکار عمومی پاسخگو باشد
* آیا ناشناخته بودن افراد دلیل بر این است که در چینش کابینه رییسی سهم خواهی صورت نگرفته است؟

در این باره نمی توان اظهارنظر دقیقی ارائه داد نکته ای که این روزها بحث می شد این بود که گاهی من حدود ۲۵۰ نفر اسم در قالب لیست های مختلف دیدم که این افراد برای تاییدصلاحیت به نهادهای امنیتی داده شده که آنها تایید کنند.

از بین همان ۲۵۰ نفر، افرادی از طیف های مختلف هم بودند اما می بینیم در این لیستی که داده شده هیچ کدام از آنها حضور ندارند و این بدین معناست که نهادهای امنیتی آنها را تایید نکردند و یا شخص آقای رییس جمهور یا حلقه نزدیک به ایشان آنها را انتخاب نکردند. بنابراین اینها سوالاتی است که برای همه وجود دارد و پاسخش را هم خودشان می دانند و یک زمانی به افکار عمومی در این باره توضیح دهند.‌

ابراهیم رئیسی به استناد سخنانش نباید تحت فشار قرار گیرد مگر اینکه...
* احتمال دارد برخی گروه ها و اشخاص فشارهایی را به آقای رییسی برای بستن لیست وارد کرده باشند؟ با توجه به اینکه برخی چهره های اصولگرا از جمله سلیمی نمین هم این موضوع را تا حدودی تایید کردند..

در این باره اطلاعی ندارم البته آقای ابراهیم رییسی در میان سخنانش، هرگونه فشار از سوی گروه‌ها و افراد را رد کرده است به بیان دیگر اگر به سخنان وی استناد کنیم ایشان نباید تحت فشار هیچ کس قرار گیرد حال اگر سخنانش ملاک نباشد و در حد واقعیت عینی نبوده باشد آن زمان ممکن است هر اتفاق دیگری رخ دهد.

عملکرد احمدی نژاد و تیمش مشخص است/ قرار بود مبنای کابینه رئیسی شایسته‌سالاری باشد و فراجناحی بودن اما....
*غیرجناحی بودن وزرای کابینه رییسی را نکته مثبت می دانید یا نظر دیگری دارید؟

مبنای ترکیب دولت یا افرادی که انتخاب می شوند این بود که براساس شایسته سالاری باشد و فراجناحی بودن. این دو خصیصه و ویژگی که آقای ابراهیم رییسی ادعا می کردند و در تبلیغاتشان می گفتند مبنی بر اینکه دولت مردمی چنین ویژگی های را دارد در این مرحله قابل اثبات نیست در واقع افرادی هم که شناخته شده هستند تجربه ای ندارند در واقع آنهایی که در دولت آقای احمدی نژاد بودند عملکردشان مشخص است و عملکرد آقای احمدی نژاد هم مشخص است.

دولت احمدی نژاد با شایسته سالاری فاصله زیادی داشت حالا چه اتفاقی رخ داده؟!
بنابراین فاصله زیادی با شایسته سالاری داشتند چراکه عملکرد دولت آقای احمدی نژاد کشور را به سمت و سوی بدی برد و کشور را متزلزل کرده است حال آنهایی که در آن زمان بودند و آن عملکرد را داشتند باید پرسید در حال حاضر چه اتفاقی رخ داده است که می توانند بر مبنای شایسته سالاری عمل کنند این موضوع جای سوال است.

یک ابهام بزرگ مقابل عملکرد رییسی در آینده قرار دارد
افرادی که هم تجاربشان چندان مشخص نیست و کسی از آنها حمایت و دفاع نمی کند الان وضعیتشان معلوم نیست بنابراین در مجموع یک ابهام بزرگ جلوی عملکرد آقای رییسی در آینده قرار دارد که با این انتخاب و این تیم چگونه می توانند مشکلات و معضلاتی کشور را حل کنند به هر حال با مردم عهد و پیمان بستند و در این حال قول و وعده دادند چراکه اینها هم نوشته شده و هم در ذهن و خاطر مردم ضبط شده است یعنی این گونه نیست که بتوان فراموش کرد.

عدم اعتماد مردم به دولتشان و فاصله بین دولت و مردم زیان آور است
متاسفانه این مسئله خوبی نیست که مردم به دولتشان اعتماد نداشته باشند و این فاصله بین مردم و دولت برای کشور زیان آور است و هر چه فاصله کمتر باشد مردم به دولت بیشتر اعتماد داشته باشند و دولت در ارتباط با مردم ، به حرف و قولی که داده بهتر بتواند عمل کند نکات مثبتی برای کابینه و در نتیجه کوتاه کردن فاصله بین دولت و مردم می شود. در مقابل اگر اینها عملی نشود یقینا فاصله بین دولت و مردم افزایش می یابد.

*کابینه آقای رییسی از نگاه شما به کابینه دولت احمدی نژاد شباهت دارد یا .....؟

به هر حال ۹ نفر که از دولت احمدی نژاد هستند بقیه هم که از آنها شناختی ندارم هیچ تجربه عینی در جامعه نداشتند بنابراین هنوز نمی توان قضاوت کرد.

وزارت خارجه در دولت رئیسی مجری است یا تصمیم گیر؟!
*گزینه وزارت امور خارجه کابینه آقای رییسی(امیرعبداللهیان) را چگونه می بینید؟ با توجه به اینکه ایران درگیر احیا برجام و مذاکرات با غرب است...

مسند وزارت امور خارجه از دو جهت قابل بررسی است نخست اینکه ما وزیر خارجه را فقط مجری بدانیم و استراتژی و سیاست در جای دیگر تعیین شود که در اواخر دولت آقای روحانی به طور رسمی این اظهارات مطرح شد که وزارت خارجه در حد مجری است و تصمیم گیری نیست.

حال اگر این نگاه همچنان وجود داشته باشد باید ببینیم بزرگواران چه تصمیمی می گیرند که دولت و وزارت خارجه اجرا کند اگر وزارت خارجه خودش تصمیم گیر و سیاست گذار باشد بدین گونه که سیاست را تعیین کند بعد آن را اجرا کند و حتی بعضی از وزارتخانه های دیگر تابع نظر وزارت خارجه باشند مثلا در بحث اقتصاد، داشتن تعامل اقتصادی با کشورهای مختلف بسیار مهم است این مسئله می تواند یک استراتژی باشد که وزارت خارجه در پیش گیرد.

اما وزارت صمت، بازرگانی و ... در اجرا آن گونه عمل کنند یا مثلا در مسائل فرهنگی یا سیاسی، احتماعی، گردشگری، مواردی در روابط بین الملل وجود دارد که نیازمند یک سیاستگذاری و هدف گذاری اسا اگر این سیاست و هدف را بزرگان نظام تعیین کنند وزارت خارجه یک مجری است که برایش حدی تعیین می کنند و به آن می گویند فلان سخنان را بیان کن.

رئیسی باید در مورد روابط خارجی شفاف سازی کند
اما اگر به وزارت خارجه بگویند که استراتژی روابط خارجی نه فقط سیاست خارجی را تعیین کند چراکه روابط خارجی با سیاست خارجی متفاوت است روابط خارجی شامل همه عوامل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و نظامی و اطلاعاتی می شود که این مسائل الان مبهم است اما در دولت آقای روحانی در مورد بخشی از این مسائل گفته شد که وزارت خارجه درباره آنها تصمیم گیر نبود بلکه مجری نبود در یک بخش هایی خوب عمل کرد و در بخش های دیگر ممکن است خوب عمل نکرده باشد. اینکه می خواهند برجام باشد به نفع ما است یا به زیان ما است و باید چگونه باشد الان مشخص نیست در این باره وزیر خارجه می تواند تصمیم بگیرد یا اینکه در جای دیگر تصمیم گرفته می شود و به وزیر خارجه مأموریت داده می شود که خودش و یا با تیمش برود مذاکره کند و برخی هم ناظر باشند در مجموع از آن مسائلی که در گذشته هم بوده است.

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1521696
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه ژانويه 28, 2024 9:22 pm

نماینده مردم رشت در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت:

باید به تجربه کاری افراد دقت کرد و ایشان حتی سابقه یک روز مدیریت در دستگاه‌های دولتی و استخدامی را ندارد.

خانواده آموزش و پرورش ۵۰ میلیون نفر است

آقای رئیس جمهور گفتند ایشان در کودکستان و دبستان کار اجرایی کردند!!!، تا جایی که می‌دانم مهدکودک را مردان نمی‌چرخانند، خانم‌ها می‌چرخانند. خود ایشان اعتراف کردند سه سال در دبیرستان کار کردند. ....خواهش من این است اگر می‌خواهید یک مدیر برای آموزش انتخاب کنید سابقه کارش را نگاه کنید. باید سابقه ده تا دوزاده‌ساله داشته باشد که در ادامه مدیر (كل) آموزش و پرورش (كشور) شود.

https://www.kebnanews.ir/news/438090
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:04 pm

عضو هیئت رئیسه مجلس:
هر وزیر ۸ نفر همراهش بود که با نماینده‌ها لابی بازی کند

https://www.entekhab.ir/fa/news/634392
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:09 pm

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
امروز نفوذ از پنجره فساد به کشور وارد شده است

اگر فخری‌زاده‌های ما
را می‌زنند به دلیل فساد در نقطه‌هایی است که باید روی آن نقاط رصد کرد. من
در دوجلسه‌ای که با آقای خطیب داشتم، عرض کردم آنچه دوستان ما در مورد ۸۸،
قم و غیره آن می‌گویند به کنار، شما با آنچه در فساد در وزارت شکل گرفته
چه خواهید کرد؟

نادران گفت: هیچ تعارفی با هم نکنیم ما مدیران پاکدست می‌خواهیم،
نهادهای اطلاعاتی و امنیتی باید سالم‌ترین افراد باشند. به دیگر وزیرانی هم
که با آنها جلسه داشتم همین را می‌گفتم.

دوستان ما استناد می‌کنند که گزارش‌های اطلاعات و نهادهای امنیتی اینطور و
آنطور است. من خدمت دوستان و آقای مخبر عرض کردم و گفتم پرونده دیمیتریز
کامبیز را چه زمانی رو کردند؟ چه زمانی موضوع دکل‌های گمشده، کشتی‌هایی که
مال این مملکت بود را (خوردند؟) رو شد درست روزی که از فرودگاه حضرت امام
(ره) رفت؟ آیا آن روز نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نبودند؟

https://www.entekhab.ir/fa/news/634414
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:11 pm

توصیه های فلاحت پیشه رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس دهم به امیرعبداللهیان وزير خارجه رئيسي:

براساس واقعیات تصمیم بگیرید / تنش زدایی کنید / از سخنرانی های زاید بی نتیجه پرهیز کنید
در عالم واقع، واقعیت قضیه این است که از قدرتهای روز دنیا تا یک سری
گروه‌های میلیشیایی تمایل دارند ایران، آدم شلوغ کار تحولات روز دنیا باشد و
هر کدام سعی می کنند ایران در اولین خاکریز، چالش داشته باشد و از محل
چالش هایی که ایران هزینه اش را می‌دهد، آنها سیاستهایشان را پیش ببرند.
ایران با اعضای برجام می‌توانند یک فرجه زمانی یک ماهه را مشخص کنند اما مذاکره کند نه موضع گیری. موضعگیری کار وزارت امور خارجه نیست حتی سخنگوی
وزارت امور خارجه درباره تحولات توضیح می‌دهد و نظر رسمی وزارت خارجه را
اعلام می‌کند اما کار وزارت امور خارجه، دیپلماسی است و می تواند دیپلماسی
را به طور آشکار و پنهان دنبال کند. بخش عمده‌ای از دشمنی‌ها علیه ایران،
دشمنی‌های کاذب است به عبارت دیگر ایران به صورت مصنوعی در معرض تحولات
قرار گرفته که در شأن 85 میلیون جمعیت ایران و برنامه‌های توسعه‌ای کشور
نیست.

به عنوان مثال برخی سخنرانی های زائدِ بی نتیجه، در چهارساله اول دوران
اوباما که می توانست برجام در آن زمان اجرا شود و به حدی ریشه بدواند که
ترامپ نتواند برجام را از بین ببرد، باعث شد این فرصت ها از دست برود.

الان مجموعه ای از کشورها با ایران قطع ارتباط هستند از کشوهای کوچک مانند
جیبوتی گرفته تا کشورهای بزرگتر و قدرتهای بین المللی. باید این چالش ها
را کاهش داد.

https://www.entekhab.ir/fa/news/634359
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:12 pm

يكي از مفاسد قضائيه موضوع كارشناسي و قيمت كذاري است

رئيس قضائيه:

بخش قابل‌توجه مشکلات پرونده‌های بانکی ناشی از نظر کارشناسان دادگستری است/ کارشناسان در تبعات نظرشان سهیم هستند
بسیاری از آراء قضایی مبتنی بر
کارشناسی‌ها است و کارشناسی نیز به‌اندازه قضاوت و داوری خطیر است، چرا که
کارشناس نقش تصمیم‌ساز برای قاضی را ایفا می‌کند.
وی ادامه داد: کارشناس
باید مسئولیت کارش را به‌عهده بگیرد و به‌هراندازه که نظرات کارشناسی از
استحکام و مبانی صحیح و دقیق برخوردار باشد اثر مثبت دارد و اگر بی‌دقتی
شود و نظری ناحق ارائه شود، هر حکم باطلی بر اساس این نظریه صادر شود،
مسئولیت آن به‌عهده کارشناس است.
منشأ بخش قابل‌توجهی از
مشکلات در پرونده‌های بانکی کارشناسی‌های نادرست و غیراصولی است که باعث
تشکیل پرونده قضایی و بازداشت افراد و گرفتاری خانواده‌ها و ایجاد ذهنیت
نادرست در جامعه می‌شود.
وی تصریح کرد: در این پرونده‌ها کارشناسی‌های غیرمتعارف صورت می‌گیرد و گاهی یک ملک تا ده برابر قیمت واقعی و یا بالعکس کمتر از قیمت ارزش­‌گذاری می‌شود که باعث عدم‌اخذ تضمین لازم برای ارائه تسهیلات می­‌گردد.
حجت‌الاسلام
والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: گاهی شنیده می‌شود که دستگاهی فردی
بی‌تجربه یا آلوده به فساد را به‌عنوان کارشناس استخدام می‌کند و آن فرد با
ارائه نظر نادرست، هم باعث تضییع حقوق بیت‌المال و بدنامی جامعه شریف و
تلاش­گر کارشناسان می‌شود و هم برای مردم دردسر ایجاد می‌کند.
رئیس دستگاه قضا در ادامه به ذکر نمونه‌ دیگری از مشکلات ناشی از کارشناسی‌های نادرست اشاره کرد و گفت: در
پرونده‌های خصوصی‌سازی نیز شاهد کارشناسی‌های غیراصولی و مسئله‌دار هستیم
که باعث تشکیل پرونده‌های قضائی زیادی در این زمینه شده است.
https://tn.ai/2560373
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:14 pm

محسن رضایی از رئیسی سه حکم مسئولیت گرفت

رئیس‌جمهور در حکمی محسن رضایی را به سمت «معاون
اقتصادی» خود، «دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» و «دبیر ستاد
اقتصادی دولت» منصوب کرد.

https://tn.ai/2560189
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه ژانويه 30, 2024 11:17 pm

مغلطه و دوكانه رفتاري:

Image

جرا در دولت روحاني مسؤوليت وزرا با مجلس نبود؟
علم‌الهدی:
اگر در آینده یکی از این وزرا ناکارآمد درآمد، مردم
گریبان نمایندگان مجلس را می‌گیرند| دیگر به دولت فحش نمی‌دهند، چون
رئیس‌جمهور را بابصیرت انتخاب کرده‌اند و او را می‌شناسند

https://aftabnews.ir/fa/news/722875
00343179

پستتوسط 00343179 » دوشنبه فبريه 05, 2024 8:00 am

به مناسبت اولين نمايش دولت سيزدهم

معاون اول رئيس جمهور = مخبر:
قول هایی که رئیس جمهور و وزرا به مردم داده اند باید ماهانه چک شود

به عنوان نمونه همان اولين جلسه مثالي مي زند كه قولها را تا يكهزارم مقداروعده اصلي را تخفيف داده و براى مصداقيت كافي اعلام مي كند
معاون اول رئیس جمهور افزود:
مثلاً اگر آقای قاسمی قرار است یک میلیون
مسکن (در سال) بسازد باید مشخص بشود که ماهی ۸۰ تا ۹۰ خانه ساخته شود!!!؟؟ و طوری باشد که
پیشرفت فیزیکی آن معلوم باشد.

اشكال اول:
بعيد است تقسيم و ضرب بلد نباشد = با اين كاركرد 90 خانه در ماه كه مي شود سالي هزار خانه؟؟!؟؟ كجا تا يكمليون خانه؟؟

اشكال دوم:
جالبتر اينكه اصلا معاون رئيس جمهور بايد اول اين مطلب را بداند كه ساخت مسكن مثل تخم كذاشتن مرغ نيست كه بعضي مرغها بتوانند هر روز تخم بكذارند، بنا براين در ساخت مسكن نمي شود كاركرد وزير مسك را روزانه جك كرد كه 90 تا خانه ساخته باشد فوقش سريع باشد تا آخر سال يكجا 90 يا 90 هزار مسكن بايد ساخته باشد

https://www.alef.ir/news/4000604021.html

نظرات كاربران

یادش بخیر دوره اول روحانی قرار بود روزانه چک بشه 8 سال گذشت و هیچ نشد

آقا(مخبر) خود شما هم پارسال یک قولی برای تولید واکسن داده بودید ها یادتون هست میشه یک چک بفرمایید؟
از واکسن برکت شروع کنیم. ایشون جدولی از ادعا و زمانبندی از عملکرد خودشون بدن.
شما فعلا قول خودت برا واکسن یه گزارش بده تا بعد برسیم به جدول زمان بندی قول های بقیه
آیا شامل قول های شما در خصوص واکسن هم میشود؟
قول های قبلی خودت چی جناب مخبر
شما اول به قول هایی که در مورد واکسن به مردم دادی عمل کن بقیه قول ها پیشکش
الان شما قولهایی که در مورد تولید و صادرات واکسن داده بودید عملی شد؟

موضوع مهمتر اینکه وقتی قراره در سال یه میلیون ساخته بشه به معنی ماهی نود هزار تا نیست. با این حساب باید روزی سه هزار تا ساخته بشه !! ایشون باید بدونه که این یه میلیون با هم شروع میشه و با هم تموم میشه. ساخت مسکن با ساخت واکسن متفاوته.
00343179

پستتوسط 00343179 » دوشنبه فبريه 05, 2024 8:02 am

همه باید مراقب باشند که حریم خصوصی افراد خدشه دار نشود

اژه‌ای:
اگر کسی ممنوع‌الخروج شده باید به او اعلام شود نه اینکه در فرودگاه متوجه شود
رئیس
قوه قضاییه به قضات و همکاران دستگاه قضا متذکر شد که در صدور احکامی چون
ممنوع‌الخروجی، ممنوع المعامله شدن، مسدود الحسابی، رأی توقیف اموال و
املاک و هر نوع قراری که محدودیتی برای افراد ایجاد می‌کند بر اساس تشخیص
خود و نه ضابطین عمل کنند.

https://aftabnews.ir/fa/news/723833

ان شاء الله كه نمايش نباشد اما جيزي كه زير سؤال مي برد اين است كه كسي كه 40 سال است در قوه قضائيه است و تمام اين سالها اين موارد صدها مورد شكايت مي ششد و مرتبا تكذيب مي كرديد حتى وكلايي كه تخلفات قوه قضائيه را بيكيري كردند به زندان رفتند، اين هشدارها و فرمانها كه مي دهد را خودش مطلع بوده است و جطو الان مثل كسي كه دفعه اول است مواجه مي شود حرف مي زنذ
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه فبريه 09, 2024 4:24 pm

سوتي بزرك وزيرخارجه رئيسى در اولين سفر خارجي و اولين كنفرانس بين الملي و منطقه اي

= متن خواني به عربي در كنفرانس عرب زبان خوب است = اما درست خواندن متن شرط اصلي است = جون جملات عربي با غلط خواندن معنايش عوض مي شود = لااقل معمم رئيس دولت تفاوت فارسي و عربي را تذكر دهد = البته از شروع اين دولت غلط خواني متن فارسي در مراسمهاى تنفيذ و تحليف و مصاحبه ها مكرر اتفاق افتاده بجز غلط كويي آمارها و محاسبه مقدار توليد مسكن روزانه از مقدار سالانه = غير از اينكه توليد مسكن از شروع دولت آمار روزانه ندارد و مثل تخم كذاردن مرغان نيست

واکنش علی مطهری به ‏عربی صحبت کردن امیرعبداللهیان در اجلاس بغداد

علی مطهری نوشت: کاش متن نطق امیر عبداللهیان قبلا توسط یک استاد زبان عربی اعراب گذاری می‌شد تا دقیق خوانده شود.

به گزارش جماران؛ علی مطهری، نماینده پیشین تهران در مجلس، در حساب شخصی خود در توییتر نوشت: «‌عربی صحبت کردن جناب امیر عبداللهیان در اجلاس بغداد که اکثر مهمانان عرب بودند کار بسیار خوبی بود اما ای کاش متن نطق ایشان قبلا توسط یک استاد زبان عربی اعراب گذاری می‌شد تا دقیق خوانده شود. زمانی که مجلس بودم گفتم به مهمانان عرب باید به زبان عربی خوش آمد گفت نه انگلیسی و اجرا شد.»

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1522948
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه فبريه 09, 2024 4:37 pm

ظریف:
مصاحبه من با آقای لیلاز 7 ساعت بود/ نصف دیگر آن را دوستان صلاح ندانستند منتشر کنند = هدف تحريف تيرخلاص زدن به ظريف و دولت روحاني بود

محمدجواد ظریف در رابطه با مصاحبه جنجالی خود که چند ماه پیش منتشر شد، گفت: این هم قصه پر غصه‌ای است که بالاخره یک روز مشخص می‌شود. به هر حال این نیز بگذرد.

Image

به گزارش جماران؛ محمدجواد ظریف اظهار کرد: باید چشم‌هایمان را بشوییم و بدانیم که همه ما در دنیا در یک کشتی نشسته‌ایم.

محمدجواد ظریف در نشستی در کلاب هاوس که به منظور تقدیر از فعالیت‌های وی در طول هشت سال گذشته در سمت وزیر امور خارجه با حضور علی‌اکبر صالحی رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی و محمدجواد جهرمی وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، تصریح کرد: ما باید چشم‌هایمان را بشوییم و بدانیم که همه ما در دنیا در یک کشتی نشسته‌ایم.

وی با تقدیر از زحمات علی‌اکبر صالحی و تشکر از مطالبی که در این نشست بیان کردند، گفت: امروز (یکشنبه هفتم شهریور) پایان ریاست آقای دکتر صالحی بر سازمان انرژی اتمی بود. آقای دکتر صالحی حق بزرگی بر گردن مردم ایران دارند البته ما همه قدردان حمایت‌ها و فداکاری‌های مردم ایران هستیم و مردم ایران بر همه ما حق دارند.

وی ادامه داد: آقای صالحی زحمت زیادی کشیدند. در مذاکرات هسته‌ای زحمات و تلاش‌های زیادی انجام دادند و تحولات در شش، هفت ماه اخیر نشان داد که ایشان در مذاکرات هسته‌ای چقدر خوب مذاکره کرده و منافع کشور را حفظ کرده‌اند.

ظریف در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تشکر از آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایشان نیز برای پاسداری از فضای مجازی فشار زیادی تحمل کردند. ایشان زحمت زیادی برای پاسداری از فضای مجازی کشیدند که این فضا مورد صیانت عده‌ای قرار نگیرند.

ظریف همچنین با اشاره به حضور خود در دانشگاه در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار کرد: به جای تقدیر از افراد باید کاری کنیم که راه آینده کشور و راه فکر کردن برای حفظ و تحقق مصالح کشور بازتر شود. باید چشم‌هایمان را بشوییم و بدانیم همه ما در دنیا در یک کشتی نشسته‌ایم.

وی با بیان اینکه بعضا تفکرات ما براساس پارادایم‌های بی‌معنا است و باید در راه رفع این پارادایم‌ها و گسترش نگرش‌های جدید کوشش کنیم، در پاسخ به سوالی در مورد نوار صوتی منتشر شده از وی و اینکه آیا این نوار صوتی سه ساعت و نیم بوده یا بیشتر، گفت: این مصاحبه هفت ساعت بود. نصف آن پخش شده و نصف دیگر آن را دوستانی که بخش اول را پخش کردند، صلاح ندانستند که منتشر کنند.

وی ادامه داد: این قصه پر غصه‌ای است که بالاخره یک روزی مشخص می‌شود و در کل باید گفت به هر حال این نیز بگذرد.

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1522971
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه فبريه 21, 2024 1:58 pm

صادق آملی لاریجانی از عضویت شورای نگهبان استعفا کرد

صادق آملی لاریجانی که در انتخابات اخیر به یکی از اعضای ناراضی شورای نگهبان تبدیل شده بود، از عضویت در این شورا استعفا کرد.

آقای لاریجانی در جریان انتخابات ریاست‌ جمهوری سال ۱۴۰۰، به رد صلاحیت برادر کوچکترش علی لاریجانی توسط شورای نگهبان معترض بود و در نهایت حتی اعتبارنامه ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی را امضا نکرد.

در پی استعفای آقای لاریجانی از شورای نگهبان، آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی، یک روحانی دیگر به نام احمد حسینی خراسانی را به عضویت این شورا منصوب کرد.

شورای نگهبان یکی از نهادهای بسیار قدرتمند در ساختار جمهوری اسلامی در ایران است که ۱۲ عضو دارد. شش تن از ۱۲ عضو، روحانیونی هستند که توسط رهبر جمهوری اسلامی منصوب می‌شوند و شش نفر دیگر، حقوقدانانی که توسط رئیس قوه قضائیه انتخاب می‌شوند.

صادق آملی لاریجانی از اعضای روحانی شورای نگهبان بود که حالا جایش را به آقای حسینی خراسانی داده است.

احمد حسینی خراسانی از اعضای مجلس خبرگان رهبری بود که حالا به این سمت مهم منصوب شده است.

شورای نگهبان نهادی است که در ایران نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را پیش از رای مردم انتخاب می‌کند.

همچنین تمامی قوانینی که در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شوند باید از سوی شورای نگهبان نیز تایید شوند.

مشکل صادق لاریجانی چه بود؟

صادق آملی لاریجانی خود یکی از روحانیون محافظه‌کار و با نفوذ ساختار جمهوری اسلامی محسوب می‌شود. او همین حالا نیز به رغم کناره‌گیری از عضویت شورای نگهبان، سمت ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده دارد.

آقای لاریجانی همچنین در فاصله دو ماه بعد ازانتخابات سال ۸۸ و همزمان با اعتراض‌های گسترده به نتیجه انتخابات به سمت ریاست قوه قضائیه منصوب شد و دو دوره (نزدیک به یک دهه) در این سمت ماند.

اما در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰، اختلافی میان او و خانواده‌اش و گروهی از محافظه‌کاران نزدیک به آقای خامنه‌ای شکل گرفت. در این انتخابات برادر آقای لاریجانی در تلاش بود تا نامزد شود و با ابراهیم رئیسی رقابت کند.

از ابراهیم رئیسی به عنوان نامزد مورد نظر اصولگرایان تندرو و نزدیک به سپاه نام برده می‌شد. اما به رغم اینکه خانواده لاریجانی نیز خود از اصولگرایان نزدیک به آیت‌الله خامنه‌ای محسوب می‌شوند، کماکان یکی از اعضای این خانواده در انتخابات نامزد شد.

نامزدی علی لاریجانی به این گمانه دامن زد که جریان‌های میانه‌روی حامی حسن روحانی یا حتی اصلاح‌طلبان از او در برابر ابراهیم رئیسی حمایت کنند.

همزمان در پی گمانه‌زنی‌ها درباره گزینه‌های جانشینی آیت‌الله خامنه‌ای، مساله رقابت احتمالی صادق آملی لاریجانی و ابراهیم رئیسی به عنوان کسانی که بختی برای رهبری دارند نیز مطرح شد.

اما برخلاف پیش‌بینی‌ها، علی لاریجانی از سوی شورای نگهبان برای نامزدی ریاست جمهوری، انتخاب نشد.

کمی بعد، صادق آملی لاریجانی که خود عضو شورای نگهبان بود، بیانیه‌‌ای صادر کرد و به روند انتخاب نامزدهای انتخابات از سوی شورای نگهبان معترض شد.

او در این بیانیه نوشت که "بعد از ۲۰ سال عضویت در شورای نگهبان" هیچ گاه تصمیمات شورا، "چه در تأیید صلاحیت‌ها و چه در عدم احراز صلاحیت‌ها تا این حد غیرقابل دفاع" نبوده است.

او در این بیانیه خبرساز، نهادهای امنیتی را متهم کرد که در روند انتخاب نامزدهای انتخابات مداخله کرده‌اند.

بعد از برپایی مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی نیز رسانه‌ها خبر دادند که اعتبارنامه ریاست‌جمهوری آقای رئیسی توسط صادق لاریجانی به عنوان عضو شورای نگهبان امضا نشده است.

این خبر توسط هادی طحان نظیف، سخنگوی جدید شورای نگهبان تایید شد. اما او تاکید کرد که امضا نشدن اعتبارنامه ابراهیم رئیسی توسط یکی از اعضای شورای نگهبان، خدشه‌ای به مشروعیت حقوقی و قانونی ریاست جمهوری آقای رئیسی وارد نمی‌کند.

به گفته‌ آقای طحان نظیف، این اعتبارنامه به طور معمول توسط اعضایی امضا می‌شود که در مراسم تحلیف حضور دارند.

در تصاویر مراسم تحلیف آقای رئیسی، اثری از صادق آملی لاریجانی و برادرش علی لاریجانی دیده نمی‌شد.

https://www.bbc.com/persian/iran-58448936
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه فبريه 21, 2024 3:32 pm

حمايت دكتر علی مطهری به کناره گیری آملی لاریجانی از شورای نگهبان

«کناره گیری جناب صادق لاریجانی از شورای نگهبان یک کار حکیمانه بود. وقتی نهادی استقلال و فلسفه وجودی خود را از دست می دهد و فرمانبر و ابزار دست یک محفل امنیتی و اطلاعاتی می شود و دیگر نمی توان از حقوق ملت دفاع کرد بهترین کار کناره گیری است.»

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1523989
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه فبريه 21, 2024 5:28 pm

مجلس و رفتر دوكانه = اصحاب ابن الوقت / چگونه در یک ماه، توافق با آژانس برای اصولگرایان از وادادگی تبدیل به دستاورد شد؟

در دیدار دیروز گروسی و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، دو طرف
برای تعویض کارت‌های حافظه دوربین‌های نظارتی آژانس توافق کردند. در این
دیدار توافق شد که ادامه مذاکرات در وین و سپس بار دیگر در تهران برگزار
شود. توافق اخیر و «نامحدود» دولت رئیسی با آژانس درمورد ادامه کار
دوربین‌های نظارتی در سایت‌های اتمی ایران، تمجید اصولگرایان را در پی
داشته است. این درحالیست که ۶ ماه پیش همین توافق در دولت روحانی، آن هم به
صورت محدود و ۳ ماهه با تندترین حملات همان اصولگرایان مواجه شده بود.

https://www.entekhab.ir/fa/news/637515

واکنش فریدون عباسی به توافق ۳ ماهه ایران و آژانس در دولت روحانی:
اشتباه محض است، فریب نخورید؛ همکاری با آژانس باید قطع شود
واکنش فریدون
عباسی به تمدید نامحدود همان توافق در دولت جدید: جلوی بهانه‌ها گرفته شد

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه
توافق با آژانس بین المللی انرژی اتمی جلوی بهانه‌ها را می‌گیرد، گفت: اگر
به تعهدات خود عمل کنند، مطمئنا داده‌های نظارتی در اختیار آژانس بین
المللی انرژی اتمی قرار می‌گیرد که وظایف قانونی خود را انجام دهد. این
موضع گیری عباسی در حالی است که او اسفند ماه سال گذشته به توافق ایران و
آژانس در دولت روحانی که مشابه همین توافق فعلی آن هم فقط برای مدت سه ماه
بود، با بیان اینکه نباید در این دام بیفتیم گفته بود: فریب نخوریم، اینطور
نیست که بخواهیم وقفه‌ای گذاشته و چیز جدیدی گیرمان آید. این‌ها همان‌هایی
هستند که می‌خواستند برجام را برای مسائل موشکی و منطقه‌ای الگو کنند.

https://www.entekhab.ir/fa/news/637445
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه فبريه 21, 2024 10:51 pm

شباهت رفتاری اصولگرایان و اشرف غنی / خطر تکرار فرودگاه کابل برای اصولگرایان

http://emtedad.news/?p=4145
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه فبريه 23, 2024 9:03 pm

هفته گذشته، نمایندگان مردم در مجلس یازدهم با تصویب طرح «تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار»، به انحصار شصت ساله کانون‌های وکلا و سایر انحصارها از جمله کارشناسی رسمی و سردفتری پایان دادند.

پایان دادن به رانت و تبعیض نمایندگان و قضات برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون از دیگر بخش‌های این مصوبه بود.
پیش از این برخی قضات با سی سال خدمت یا در پاره‌ای موارد حتی پیش از بازنشستگی، برای کسب حق‌الوکاله‌های میلیاردی پای به عرصه وکالت می‌گذاشتند؛ برخی نمایندگان مجلس هم که به اعتبار عنوان و ارتباطاتی که برای خود در طول دوره نمایندگی ایجاد کرده بودند بعد از وکیل شدن محل مراجعات میلیونی و میلیاردی می‌شدند.

http://fna.ir/4c1pb
00343179

پستتوسط 00343179 » شنبه فبريه 24, 2024 10:15 pm

دكتر «علی مطهری» استاد دانشگاه و نماینده و نايب رئيس سابق مجلس

خواستار اصلاح برخی روندها و فرایندهای قضایی از جمله
تغییر نحوه انتخاب وکیل برای متهمان سیاسی و امنیتی و متهمان دادگاه ویژه روحانیت
و برگزاری دادگاه متهمان سیاسی با حضور هیأت منصفه بر اساس قانون جرم سیاسی شد.
استقلال قوه قضائیه،
اجرای حکم «تشهیر» درباره مرتکبان جرائم خشن،
به رسمیت شناختن منتقدین
و تفاوت قائل شدن در روند رسیدگی به پرونده های قضایی منتقدان با توهین کنندگان به مقامات نظام،
پرهیز از برخوردهای سلیقه ای با فعالان سیاسی و مدنی،
اطلاع رسانی درباره برخورد با بعضی قضات و کارکنان متخلف،
یکپارچگی مدیریت زندان ها از سوی قوه قضاییه
و سرکشی از خانواده های زندانیان در کنار بازدید مقامات قضایی از زندان ها
از دیگر مسائل مطرح شده از سوی دكتر مطهری بود.

https://www.farsnews.ir/news/14000802000376
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه فبريه 27, 2024 7:34 pm

باسخ علی لاریجانی به اتهامات شورای نگهبان

| یک کلام بگویید بنا داشتیم شما را حذف کنیم | می‌دانید چه بدعت خطرناکی پایه گذاری می‌کنید؟

https://www.hamshahrionline.ir/news/644105
00343179

پستتوسط 00343179 » سه شنبه فبريه 27, 2024 8:14 pm

«ازنظر شورای نگهبان فرزند لاریجانی چون سفر خارجی برای ادامه تحصیل داشته در صلاحیتش نقش داشته ولی پسر محسن رضایی که پناهنده شده بود نقشی در صلاحیتش نداشت:».

کاربر دیگری در پایین این توئیت نوشت: «یا دختر زاکانی!». کاربر دیگری توئیت کرد که «ازنظر شورای نگهبان علی لاریجانی در ناکارآمدی دولت روحانی سهیم بوده اما عبدالناصر همتی (رئیس‌کل بانک مرکزی دولت روحانی) نه!»

https://www.khabaronline.ir/news/1585737

تغييري در رويكرد حاكميت رخ نمي دهد؛ بايكاني مي شود، آنجه مقصود بود (عد حضور لاريجاني در انتخابات) بدست آمد، رفتار ناشيانه شوراي نكهبان در استناد ضعيف براشان مهم نيست
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه مارس 24, 2024 12:16 pm

افشاگری حسینی قطب‌آبادی، نماینده مجلس:

می خواهیم وزرا را استیضاح کنیم، اما اصلا اجازه نمی دهند؛ به اشکال مختلف ما را تحت فشار قرار می دهند / دولت اصلا نمی‌داند بورس چیست / با این بودجه ای که دولت بسته، انقدر فشارها بر مردم زیاد می شود که بحث بورس یادشان می رود / اهانت ها بابت برنامه نداشتن دولت را؛ مجلس می شنود
«برخی از وزرا خبره هستند و روش کار خودشان را دارند اما بعضی تازه کار هستند. عمده عزل و نصب‌ها در دولت اگرچه تحت عنوان جوانگرایی، اصلاح و... عنوان شده اما به دلیل آشنایی، رفاقت و منتسب به طیف خاص آقای رئیس جمهور، انتخاب شدند.

«ما هم از مردم و در کنار مردم هستیم ولی اگر بخواهیم بر حقوق آن‌ها پافشاری کنیم، ما را متهم به غیر انقلابی بودن، می‌کنند. مردمی که از مجلس توقع دارند، بدانند که دست مجلس بسته و همه چیز در اختیار دولت است.»

«در دولت اقای روحانی کسانی که به دنبال استیضاح ایشان بودند و این بحث را مطرح می‌کردند، نگاه سیاسی داشتند چراکه می‌خواستند زمین را آماده تا رقیب را از میدان به در کنند تا طیف آقای رئیسی و جریان اصولگرایی بر مسند حاکم شود. اما طرف مقابل هم می‌گفت که آخر دولت است، صرف نمی‌کند و کشور به هم می‌ریزد.

حال که دولت آقای رئیسی بر سر کار آمده است، بحث‌های استیضاح وزرا که مطرح می‌شود، میگویند اول دولت است و فرصت دهید. آقای روحانی که آخر دولت بود، آقای رئیسی هم که اول دولت است، دو روز دیگر هم می‌گویند مذاکرات وین تحت تاثیر قرار می‌گیرد، دشمن پشت دروازه‌هاست، دو سال دیگر هم می‌گویند که آخر دولت است.»

https://www.entekhab.ir/fa/news/658727
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه مارس 24, 2024 12:42 pm

انتقاد تند نماینده شيراز در مجلس: دولت حرف مفت می‌زند

نماینده شیراز اظهار داشت:
در دنیا بیشتر کسانی که تحول‌گرا و دنبال حق و عدالت بودند، قشر متوسطند، چون قشر ضعیف تا حد زیادی به دنبال این است که نانی برای خوردن پیدا کند و قشر خیلی غنی هم دنبال خوشگذرانی خودش است. از این‌رو، اکثراً قشر متوسط دنبال عدالت است و حرف می‌زند. اگر قشر متوسط با این تصمیم دولت حذف شود و به عبارت ساده، فقیرتر شود، برای آینده و استقلال کشور بسیار مضر است.
اینکه دولت می‌گوید حذف ارز ترجیحی را جبران می‌کنیم و مثلاً دارو و نهاده‌های دامی را مدل دیگری تامین می‌کنیم، حرف مفت است و ممکن است دو ماه بتوانند این کار را بکند، ولی بعد دیگر توان اداره کار را ندارد. تاریخ هم همین را می‌گوید. در گذشته قیمت مرغ کیلویی سه تومان بود، بعد کم‌کم حذف شد و گفتند مابه‌التفاوتش را می‌دهیم که آن را هم ندادند. پنیر هم به همین صورت و این‌ها همه کوپنی بودند. گفتند اگر یکی‌یکی حذف بشود ما کمک می‌کنیم، ولی حذف شد و هیچ کمکی هم نکردند.

https://www.baharnews.ir/news/317926

نكات مهم:
1- ميزان مصرف ضروريات مردم از هزينه هاى خوراكي بوشاكي حمل و نقل و بهداشت و درمان و آموزش ووو كه دولت برايش سوبسيد و ارز دولتي صرف مي كند همه ريز به ريزش معلوم است
تعداد و نوع مردم مصرف كننده آن از علاي و داني معلوم است
اكر دولت بنا ندارد يك سرقت عظيم ديكر از جيب ملت بكند
اول وجوه سوبسيد و ارز دولتي را واربز كند به حساب مردم و بعد اعلام ندادن سوبسيد و ارز دولتي كند
آنوقت هيج اضطرابي در جامع اتفاق نمي افتد و فشاري هم به مردم وارد نمي شود و حتى ان سودجويان كران كنندكان (از كاركر و كشاورز و بقال و فروشنده و راننده تاكسي و واحد و ابتوبوس و قطار و هوابيما و بزشك و بيمارستان ومدرسه ووووو) هم مثل قبل قيمتها را بالا نيم برند و اكر بالا بردند هزينه اش قبلا در جيب مردم است اكر اين نكته را دولت رعايت كرد به فكر مردم است و الا شعار باند متقلب به اسم مردم مي شود

2- و عجيب است كه دولتهاي تاكنون و فعلي= براى دادن ارز و سوبسيد به كروههايي كه مصرف مي كنند و باز قيمت بالا مي برند و به مردم نيم رسد = بدون هيج ترديد جهل سال است برداخت مي كند و تجربه غلطش را رها نمي كند

اما براىدادن به خود مردم مستقيما 40 سال است مردد است؟؟!؟ و اين همه بحث مي كنند و به اسمش نان مي خورد (بكي به اسم كارشناس يكي به اسم اقتصاد دان يكي به اسم دولتي يكي به اسم مجلسي يكي به اسم امام شنبه ووو) و حاضر نيستند به خود مردم بدهند آنوقت مي خواهند كوبني كنند كه مبادا بول نان را بدهد كلوجه بخرد؟
حتما در اين وسط براى دادن به انها كه ارز را مصرف مي كنند متصديان و عملجات دولت؛ حق و حساب مي كيرند و منفعتي مي برند كه با واريز كردن مستقيم به مردم ديكر نمي تاونند از مردم بخواهند باج به انها داده شود

3- تازه اين ارز و مابه التفات كه بخواهد بدهند به مردم مال خود ملت است كه به خودش مي دهد
اينكه در اسلام درامد بيت المال را بيشترش را بين مردم تقسيم مي كردند براى جلوكيري از همين لفت و ليسها بود
آنوقت مردم با كم و زيادش مي سازند
اما وقتي ملت از ذخاير و اموالش درامد دارد
و بعد صرف بخش عمده اش به مصارفي كه خبرش ندارند
وبرخي هم به صرف عملجات حكومت و برخي هم بقول خودشان زيرساختها (كه شامل مجسمه سازي و بتخانه كردن شهرها وووو اينجور مصارف نيم شود)
اقلا تتمه اش را كه به سوبسيدخورها و ازرخورها و بانكها مي دهيد بدهيد به مردم
نه اينكه يك بيستم بلكه كمترش را صدقه وار بدهيد به برخي اقشار،
همه مردم ايران در منافع و درامد كشور ايران شريك هستند
و همه بايد مابه التفاوت را دريافت كنند
بيت المال متعلق به همه است
و مملكت اسلامي؛ سوسياليستي و كمونيستي نيست
و محدود به فقرا نيست
و امروز كه 90 درصد به خطر فقر رسيده اند
وقتي مابه التفاوت ارز را كرفتند آن ده درصد هم بكيرند
- مشكل ملت از كرفتن ان قشر ده درصد نيست
مشكل از ندادن تمام سهم و حق به 90 درصد ملت است به دادن به انها
و اكر دلتان براى فقرا مي سوزد در زيرساختها و هزينه هاى عمومي كشور اين شرط را رعايت كنيد و مناطق محروم و فرودست نداشته باشيد
قطار برقي براى ده درصد كشور در كنار اتوبوس برقي كاظي و تاكسي و مترو درست مي كنيد و اتوبانهاي جندين بانده و انواع امكانات مدرن
اما به بقيه اقشار كه مي رسد مي بنيم يكجاده اسفالته بعضي جاها ندارد و يا كمترين امكانات در ان نيست
اينجا دم خروس معلوم مي شود و شعار به اسم فقرا و بر عليه ثروتمندان معلوم مي شود حقه بازي است
جون هزينه هاى هزارملياردي كه مثلا براى جاده شمال مي شود بع از اينكه سه جهار جاده برايش ساخته شده و اخيرا تله كابين هم دارد و قطار هم دارد وووو اينها هزينه هايي است كه براى رفاه اشراف مصرف مي كنيد نه يارانه وسوبسيد ان ده درصد را قطع كردن با هزار تبليغات دولتي و مجلسي وامامشنبه اي كويا رفع محروميت كرده اند و حق فقرا را از دشمنانشان كرفته به مردم فقير بركردانده اند
و متاسفانه 40 سال است كه عوام از اين شعارهاي بوبوليستي جريانهاى متاثر از ماركسيستي سابق و انقلابي امروز فريب خورده اند
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه آپريل 10, 2024 1:39 pm

نماینده مردم تهران در مجلس:
امروز بدون حضور رئیس مجلس، برخی اعضای شورای عالی فضای مجازی و دولتی‌ها بدون رای‌گیری صرفا گفته‌اند که ‎طرح صیانت بهتر است درمجلس تصویب شود.

انگار فقط خواسته‌اند از خودشان سلب مسئولیت کنند.
کسی نمی‌خواهد افتضاح طرح صیانت را گردن بگیرد

https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/689251/
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 3:11 pm

مجتبی ذوالنوری در صحن علنی امروز ( سه شنبه، ۱۱ مردادماه ) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با تسلیت به مناسبت ماه محرم خطاب به رئیس و هیات رئیسه مجلس، گفت:

اگر پای صحبت تک تک نمایندگان بنشینید جز اندکی شاید رضایت وجدانی از حضورشان در مجلس نداشته باشند

زیرا نقشی از مجلس در حل مشکلات عمیق جامعه نمی بییند و هر روز در حوزه انتخابیه با انتقاد و پرخاش مردم روبرو هستند اما تاثیری در حل مشکلات آنها در کارشان نمی بینند.

https://www.khabaronline.ir/news/1657863/
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 3:12 pm

محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس :

رهبری به برخی نمایندگان بابت انتقادات تند از دولت ، تذکر دادند
00343179

پستتوسط 00343179 » يکشنبه آپريل 21, 2024 12:07 am

واکنش روزنامه جمهوری اسلامی به اظهارات نماینده مجلس:

او نگفته که همکار نماینده‌اش در کدام محله خانه اجاره کرده و متراژ خانه هم چقدر بوده / این قبیل زمزمه‌ها برای افزایش پرداختی‌ها به نمایندگان است؟

احمد امیرآبادی نماینده قم در مجلس گفته نماینده‌ای داریم که می‌گوید صاحبخانه او اجاره را دو برابر کرده؛ برای پرداخت اجاره با مشکل مواجه شده است. امیرآبادی البته نگفته که همکار نماینده‌اش در کدام محله خانه اجاره کرده و متراژ خانه هم چقدر بوده است.

https://www.entekhab.ir/002u98
00343179

پستتوسط 00343179 » پنج شنبه آپريل 25, 2024 4:45 pm

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور می گوید که
اسامی ۹ نماینده که بیانیه قدردانی از دولت را امضا نکردند در جلسه هیات دولت خوانده و مطرح شده چرا این افراد حاضر به قدردانی نشدند.

https://www.tazenews.com/news/255925/
00343179

پستتوسط 00343179 » پنج شنبه آپريل 25, 2024 5:00 pm

ملاقات ندادن دفتر رهبري به اعضای مجلس خبرگان (برخلاف معمول سنواتي) ظاهرا به عدم تامين توقع حمايت محكم از جانشيني فرزند مربوط مي شود

https://www.independentpersian.com/node/267306/

مجلس خبرگان رهبری پس از سال‌ها سکوت، با انتشار بیانیه‌ای، به گزارش‌ها و شایعات درباره موروثی شدن رهبری در جمهوری اسلامی واکنش نشان داد و آن‌ها را «شبهه‌پراکنی» خواند.
اجلاس مجلس «خبرگان رهبری» یک ماه پس از هشدار میرحسین موسوی، از رهبران اعتراض‌ها به نتایج انتخابات سال ۱۳۸۸ در ایران، درباره جانشینی موروثی رهبری در حکومت جمهوری اسلامی برگزار شد.
این چهره سیاسی که از بهمن ۱۳۸۹ در حصر خانگی است، در متنی که به عنوان مقدمه ترجمه عربی بیانیه‌های او منتشر شد، با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال رسیدن مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری به عنوان رهبر بعدی جمهوری اسلامی نوشت: «زبانشان لال! مگر سلسله‌های ۲۵۰۰ ساله بازگشته‌اند که فرزندی پس از پدرش به حکومت برسد؟.»
در افتتاحیه اجلاس مجلس «خبرگان رهبری»، ۳۰ عضو از ۸۸ عضو این مجلس از جمله صادق لاریجانی غایب بودند. با این حال اعلام شد که در نشست اختتامیه ۷۳ نفر از اعضای مجلس خبرگان رهبری حضور داشتند.

https://shahraranews.ir/fa/news/124459/

ديدارى كه اعلام شده و لغوشد
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه مه 03, 2024 3:38 pm

حضور نمایندگان مجلس بدون كت و شلوار انگليسى رايج وبا لباس محلی در جلسه علنی مجلس + عکس

https://www.eghtesadonline.com/n/3Q2L

ان شاء الله بعد 44 سال انقلاب و جمهورى اسلامى و 70 سال مبارزه با استعمار حاكميت ايران اقلا از نظر ظاهر ولباس مصداقيت شعارهايش را رعايت كند
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه مه 03, 2024 6:07 pm

یک نماینده مجلس در صحن علنی بیهوش شد

https://www.irna.ir/news/84909232/
توضيح:
بيهوش شدن ايشان ربطي به كشت ارشاد ندارد
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه مه 03, 2024 7:12 pm

زمانه شناسي ربيع الأول شماره 187
حرف های درگوشی محمود احمدی نژاد با رئیس قوه قضائیه درديدار رهبرى + عکس

http://www.shomalnews.com/view/235750/

رسانه ها بيخود تعجب كرده اند ظاهرا ضرب المثل همه سر در يك آخور + جنگ زرگري را نشنيده اند
00343179

پستتوسط 00343179 » چهارشنبه مه 08, 2024 6:38 am

زمانه شناسي ربيع الآخر 1444 شماره 162

مقدار فعاليت و سرعت عمل مجلس شوربا:

وزیر اقتصاد: یک لایحه دوفوریتی فرستاده‌ایم که باید ظرف ۷۲ ساعت بررسی می‌شد؛ ۳۰۰ روز گذشته و هنوز اعلام وصول هم نشده!
جه برسد بررسى و مذاكره واصلاح يا تصويب

https://www.entekhab.ir/002wjb
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه مه 17, 2024 11:46 pm

زمانه شناسي ربيع الآخر 1444 شماره 298
عجيب است كه مجلس شوربا كه تعطيلات مناسبتهاى ديني را مي كويد زياد است و بايد كم شود اما بيشنهاد براى تعطيلي به مناسبت برد فوتبال مي دهد؟!؟؟

نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به رییس جمهور: با صعود تیم ملی فوتبال، فردا تعطیل عمومی اعلام شود

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-862957

اين برنامه به تقليد از عربستان بود!؟
https://www.mashreghnews.ir/news/1438704/
00343179

پستتوسط 00343179 » جمعه ژوئن 07, 2024 6:49 pm

زمانه شناسي جمادى الآولى 1444 شماره 013
دزدی رسمی دولت از جیب مردم با چراغ سبز مجلس انقلابی

https://www.etemadonline.com/fa/tiny/news-584905
00343179