روز دوشنبه: مزارات وادی السلام و زیارت حرم نجف

آیت الله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی، و سید مصطفی خمینی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:21 pm

آیت الله محمدحسین غروی اصفهانی،
از اولیای الهی مرجع تقلید و فقیه اصولی و حکیم و فیلسوف و شاعر- قرن چهاردهم. (مشهور به کمپانی)
از مدفونین مناره سمت شمالی؛
البته اين لقب کمپانی پسندشان نبود و راضي نبودند
چون بدرشان شركت تجارت بين المللي داشتند كمپاني مشهور شده بودند

خانواده مرحوم كمباني اصالتا نخجواني بودند وقتي نخجوان از ايران جدا كردند و به اشغال روسها در آمد خيلي از شيعيان براى زندگي در دولت مسلمان به بلاد ايران که تحت حكومت قاجاري باقي بود مهاجرت كردند
از جمله حاج محمد اسماعيل نخجوانى (پدر بزرگ محقق غروى ) كه به همراه خانواده اش به شهر تبريز كوچ كرد.
اما در تبريز هم اوضاع را مساعد نديد و پس از چند صباحى به شهر اصفهان روى آورد. ساليانى را در آن شهر سپرى ساخت تا آنجا كه خود و فرزندانش ‍ به (( اصفهانى )) شهرت يافتند.
نهايتا حاج محمد حسن اصفهانى (پدر مرحوم آيت الله غروى اصفهانى )از اصفهان هم كوچ كردند به شهر كاظمين متوطن شدند در آنجا حاج محمد حسن اصفهانى (پدر غروى اصفهانى ) بخاطروسعت كار تجارتيش در ميان مردم و تاجران سرشناس ‍ عراق به نيك مردى و كارسازى پرآوازه بود و تاجرى صاحب نام و آبرومند بود و همگان وى را با شهرت ((معين التجار)) ياد مى كردند در ادامه حاج محمد حسن پدرشان بخاطرداشتن شركت و كمپاني صادرات و واردات بين المللى شهرت كمپاني هم داشت
در روز دوم محرم سال 1296 ق .خداوند به معين التجاراصفهانى كمپانى فرزندى عطا فرمود كه((محمد حسين )) ناميده شد.
وقتى پسرش رشد يافته به نوجوانى رسيد حاج محمد حسن معين التجار تنها همان يك پسر را داشت و دلخوش بود كه وى مى تواند پس از مرگش راه او را در جهان تجارت دنبال كند. اما پسرش محمد حسين در سر سودايى ديگر و فكرى فراتر از فكر پدر داشت . تنها آرزويش اين بود كه پدرش اجازه دهد تا راه علم و كمال و تحصيل علوم دينى پيش گيرد.
محمد حسين هر گاه فرصت را مناسب مى ديد، آرزوى خود را با پدر در ميان مى نهاد و با اصرار از او مى خواست كه رضايت دهد تا وارد حوزه علميه شود. اما پدر كه پسرى جز او نداش ، راضى به اين كار نمى شد.
اما هر چه زمان پيشتر مى رفت اشتياق محمد حسين به تحصيل علوم دينى بيشتر مى شد و پدر خود را بيشتر از پيش پيرتر احساس مى كرد و با جديت از پسر مى خواست كه فن تجارت را ياد گيرد و فكر طلبه شدن را از سر بيرون كند. نهايتا متوسل به حضرت باب الحوائج امام موسى كاظم عليه السلام شد او خود مى گويد:
((آن روز هم مثل هر روز با پدرم در نماز جماعتى كه در صحن مطهر كاظمين برپا مى شد شركت جسته بودم . نماز تمام شده بود اما صفوف نمازگزاران هنوز به هم نخورده بود. من در حالى كه زانوى غم در بغل گرفته بودم ، با فاصله اندكى پدرم را مى پاييدم كه ديدم با يكى از تجار بغداد گرم صحبت است . همچنانكه نشسته بودم داشتم در آتش اشتياق رفتن به حوزه علميه مى سوختم . چشمم در گنبد زيباى امام كاظم عليه السلام بود در اين حال از دلم گذشت كه اى باب الحوائج ، اى موسى بن جعفر، تو عبد صالح و از بندگان برگزيده خدايى و در پيش ‍ حضرت حق آبرودارى ، تو را چه مى شد اگر از خدا مى خواستى دل پدرم را به من نزديكتر مى كرد تا با تصميم من - كه چيزى جز تحصيل علم و كمال در مكتب شما نيست - راضى مى شد... در همين انديشه ها بودم كه ديدم پدرم صدايم مى كند:
محمد حسين ! محمد حسين ، پسرم ! اگر هنوز هم آرزومندى كه به حوزه بروى تا علوم دينى بخوانى برو! از طرف من خاطرت جمع باشد، ناراحت نمى شوم ... اگر دلت مى خواهد به نجف اشرف بروى برو
و اينشد كه به نجف مشرف شد و مشغول تحصيل علوم ديني شد و بخاطر شهرت خاندانش به اصفهانى و بخاطرشهرت بدرش هم به كمبانى معروف بوذ و بعد سالهاى بودندر نجف به غروي هم شهرت پيدا كرد

جناب مستطاب آقای آقا سیّد نصرالله مستنبط نقل کردند از مرحوم حاج شیخ محمّد حسین اصفهانی (کمپانی) که ایشان فرمودند: در خواب دیدم پدرم را (والد ایشان از تجّار متدیّن کاظمین و نیز عارف مسلک بوده‌اند) و به ایشان عرض کردم: حال شما چگونه است؟ گفتند: بسیار خوب!
گفتم: حال شما بهتر است یا حال میرزای شیرازی (ره)؟ گفتند: حال ایشان و مقام ایشان کجا مقام من کجا؟! مقام ایشان قابل قیاس با مقام من نیست!
گفتم: مقام شیخ انصاری بالاتر است یا مقام میرزا؟ گفتند: مقام شیخ بسیار عالی‌تر است!
گفتم: آیا حضرت أمیرالمؤمنین علیه السّلام را ملاقات می‌کنید؟ گفتند: إنّه کالله لا یَراه أحَد!
گفتم: حضرت اباعبدالله الحسین علیه السّلام را ملاقات می‌کنید؟ گفتند: حضرت سالی یک مرتبه بر ما تجلّی می‌کند. انتهی.


از جمله ویژگی های مرحوم آیت اللَّه مرجع حاج شیخ محمّدحسین اصفهانی این بوده است که
1- در مجلس عزای حسینی عليه اسللام، خودشان مبادرت به پذیرایی کرده (بشت دستكاه جايي ريختن نشسته و شخصا جايى براى حضار مجلس روضه مي ريختند با همه عناوين علمي و مرجعيت)
2- و بالاتر حتى کفش های واردین را جفت می کردند
و در حین پذیرایی از حضار نیز مرتب چیزی می خواندند.
مرحوم آيت الله حاج شیخ علی محمّد بروجردی(از اصحاب استجاره به سهله و از شاگردان مرحوم قاضي و از اساتيد مرحوم آيت الله نجابت) از ایشان می پرسد:
آقا شما چه می خوانید؟
ایشان نیز فرموده بود:
خوب است انسان شبانه روز هزار مرتبه سوره مبارکه قدر را بخواند.

اينقدر دائم الذكر و التلاوة بوده و لحظه اى از هر چه بيشتر استفاده كردن معنوى اوقاتشان غفلت نداشتند
رضوان الله عليه

ـ الشيخ محمّد حسين الأصفهاني
1296 ـ 1361
الشيخ محمّد حسين بن محمّد حسن معين التجّار الأصفهاني الشهير بـ (الكمباني)
من مشاهير علماء عصره
ولد في 2 محرم سنة 1296 (54) ، وقرأ السطوح العلمية في النجف على الشيخ حسن التويسركاني وكان من مبرزي تلامذته ، ثمّ حضر الأبحاث العالية في الفقه وأُصوله على السيّد محمّد الفشاركي والشيخ أغا رضا الهمداني والشيخ محمّد كاظم الخراساني ، والفلسفة على الشيخ محمّد باقر الأصطهباناتي وعليه تخرج.
استقل بالبحث والتدريس في الفقه وأُصوله والفلسفة زمناً طويلا وتخرج عليه العشرات من المجتهدين والعلماء ، وكان متميزاً لطول باعه في كلّ فن ، متضلعاً في الأدب العربي وله أراجيز شعرية رائقة في أُسلوبها وجزالتها.
وقد رجع إليه الكثير من المسلمين بالتقليد في العراق وغيرها من البلدان الإسلامية.
مؤلفاته : (1) الاجتهاد والتقليد ـ ط ـ. (2) الأُصول على النهج الحديث ـ ط ـ. (3) الأنوار القدسية ـ مجموعة أراجيز في حياة أهل البيت عليهم‌السلام ـ ط. (4) تحفة الحكيم ـ أرجوزة في الفلسفة ـ ط ـ. (5) حاشية المكاسب للأنصاري ـ ط ـ. (6) ديوان شعر فارسي ـ خ ـ. (7) نهاية الدراية في حاشية الكفاية 1 ـ 2 ط. (8) الوسيلة ـ رسالة عملية ـ ط.
توفي بالنجف 5 ذي الحجة سنة 1361 ودفن بالصحن الشريف بحجرة جنب المئذنة الشمالية من جهة الكيشوانية.
اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

آیت الله شهید سید مصطفی خمینی رحمة الله علیه
که بدست عوامل صدام شهید شد
از اصحاب استجاره ص 424

1- سيد حسين خميني نوه امام خميني و آيت الله حائرى يزدي =
از پدر و پدربزرگش (آيت الله سيد مصطفى خمينى و امام خمينى) مى گويد
سوال: مرحوم آقا مصطفی تا چه حد در جریان مبارزه و نهضت، بر امام تأثیرگذار بود؟ آیا حضرت امام از مشاوره ایشان هم استفاده می‌کرد؟

خُب پدرم از اختیارات خاصی برخوردار بود؛ تا جایی که حتی اعلامیه‌ها را پیش از چاپ شدن نگاه می‌کرد.
آقای اشراقی درباره سخنرانی عاشورای ۱۵ خرداد۱۳۴۲ می‎گفت: «امام خمینی در مدرسه فیضیه بالای منبر بود و خیلی تند صحبت می‌کرد. مردم رنگشان پریده بود و خیلی ترسیده بودند. یک‌باره آقا مصطفی گفت: بس است دیگر! و آیت‌الله خمینی هم گفت: و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته» یعنی تا این اندازه به هم نزدیک بودند.

سوال:روش تفسیر مرحوم حاج آقا مصطفی برگرفته از چه مکتبی بود؟
باید گفت که ائمه روش تفسیر را به ما آموخته‌اند.
«انی تارکم فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی» حضرت رسول بارها این را فرموده بود و حتی در خطبه‎ای که یک هفته پیش از وفاتش ایراد کرد به این مسئله اشاره داشت. قرآن و تفسیر را ائمه به ما آموختند؛ اما متأسفانه علمای شیعه و سنی با تفاسیری که نوشتند مانع یادگیری درست قرآن شدند.
من تا جایی که خودم تفسیر را آموختم، فهمیدم که روش تمامی علمای ما از ابتدا تا انتها غلط بوده است.
.....

3- از فضائل ايشان علاوه بر مقامات علمى و معنوى و مجاهدتهاي مبارزاتي
4- اينكه جزو اصحاب استجاره بودند و سالهاى سال همه شبهاى جهارشنبه در مسجدسهله بيتوته داشتند در كتاب اصحاب استجاره ذكر شده است

5- معرفت نابی نسبت به ائمه اطهار(علیهم السلام) داشتند، بخصوص نسبت به حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) که معرفت نادری بود.
این از التزام او نسبت به زیارت این بزرگواران معلوم بود. البته معرفت مراتبی دارد، اما ایشان از مراتب والای آن برخوردار بود.

6- معمول است که در ایام زیارتی حضرت ابی عبدالله(علیه السلام) (اول رجب، نیمه شعبان، عرفه و بخصوص اربعین) از نقاط دور و نزدیک عراق به زیارت آن حضرت می روند. عشق و علاقه ای که ایشان نسبت به آن حضرت داشت، به حدی بود که در طی سالهایی که در عراق حضور داشت این سنّت (جهار موسمبياده رفتن به كربلا) را ترک نکرد؛ پیاده به زیارت امام حسین(علیه السلام) می رفت، مگر اوقاتی که مریض یا در سفر بود.

7- از نظر معرفتى خالى از تقصير درمعرفت بود بلكه اهل حق معرفت به حضرات بودد و اين امر (نداشتن تقصير درمعرفت) درميان علماء فراوان نيست
8- فوت ايشان و جلسات ختم براى ايشان منشا بيدايش حركت انقلاب اسلامى در ايران و همينطورهفته و جهلم شهر به شهر سبب فعال شدن انقلاب در شهرهاى ايران شدتا به بيروزي انقلاب منتهى شد
9- پیش از فوت ایشان ونزديك آن، بعضی همین موضوع فوت ايشان را در خواب دیده بودند؛ از جمله
آيت الله آقا شیخ محمود غروی که از نزدیکان امام(س) و آدم متدیّن و ملاّیی است. ایشان مدتی بود که صبحها با مرحوم والد مباحثه ای داشت. درست یک هفته پیش از فوت ایشان، آقا شیخ محمود خواب می بیند که مرحوم والد فوت کرده است. ایشان می گفت: صبحها که برای مباحثه با ایشان می آمدم، خجالت می کشیدم آن خواب را مطرح کنم.
و
آيت الله آقای سجّادی هم که یکی از شاگردان ایشان است، دو ماه پیش از آن خواب دیده بود که جنازۀ ایشان را به طرف صحن حضرت امیر(علیه السلام) می بردند، گویی «تحمله الملائکه» و دور و بر آن، جلو، پشت سر، ... آیات قرآن... حرکت می کرد. جنازه داخل ضریح حضرت علی(علیه السلام) رفت!!! و به سوی بهشت سوق داده شد: «من جعل القرآن امامه ساقه الی الجنّة».
ایشان می گفت: طی این دو ماه هرچه خواستم این خواب را نقل کنم، نمی توانستم.

10- اين مقبره مدفن ايشان است مربوط به حاج محمد حسن امین الضرب بود و مرحوم آيت الله آقا شیخ محمد حسین اصفهانی (کمپانی) و مرحوم آقا سید نصرالله بنی صدر هم در آن مدفونند. علامه حلّی هم در همين سرداب دفن است،
مقبرۀ ایشان هفت، هشت متر بیشتر با ضریح مبارک حضرت فاصله ندارد. در آن زمان، اجازه نمی دادند هیچ کس در آنجا دفن شود، هیچ کس هم نمی توانست چنین اجازه ای بدهد، حتی کلیددار نجف. اگر علما و بزرگانی هم فوت می کردند، آنها را در مقابر اطراف صحن دفن می نمودند. اما به کسی اجازه نمی دادند که میت خود را در چنین جایی دفن کند، مگر با اجازۀ مستقیم خود رییس جمهور (عراق = حسن البكر). برای دفن ایشان، عده ای از افراد با رییس جمهور عراق تماس گرفتند. او هم برای حفظ ظاهر، چون به امام احترام می گذاشت، دستور داد ایشان را در آنجا دفن کنند.
http://www.imam-khomeini.ir/fa/n136256/

السيّد مصطفى الخميني
1349 ـ 1397
السيّد مصطفى بن روح الله بن مصطفى الموسوي الخميني
عالم فاضل محقق
ولد في قم شهر رجب سنة 1349 ونشأ بها على والده الزعيم المشهور. قرأ المقدّمات الأدبية والشرعية على فضلاء المدرّسين ، والسطوح الفقهية والاُصولية على الشيخ مرتضى اليزدي الحائري والشيخ محمّد الصدوقي والسيّد محمّد باقر السلطاني وغيرهم ، ثمّ حضر الأبحاث العالية على والده والسيّد حسين البروجردي.
كان صريحاً شجاعاً مناصراً لوالده ضد الشاه المقبور ، فسجن وهجّر معه واستقر أخيراً في النجف ، واُشيع أنّ جواسيس الشاه دسوا إليه السم.
مؤلفاته : (1) تحرير العروة الوثقى. (2) تحريرات الاُصول 1 ـ 8.
(3) تحريرات الفقه 1 ـ 4. (4) تعليقات على الحكمة المتعالية. (5) ثلاث رسائل : ولاية الفقيه ، الفوائد والعوائد ، دروس الأعلام ونقدها. (6) مستند تحرير الوسيلة 1 ـ 2 وكلّها مطبوعة.
توفي بالنجف 9 ذي القعدة سنة 1397 ودفن بالصحن الشريف في حجرة جنب المئذنة الشمالية من جهة الكيشوانية.

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مزارات در حویش

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:34 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد آیت الله سید محسن حکیم در مسجد هندی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:35 pm

مرقد آیت الله سید محسن حکیم در مسجد هندی
مسجد هِنْدی یا جامعُ الهِنْدی از مساجد نجف و از مراکز تدریس در حوزه علمیه است که در کنار کتابخانه آیت‌‌الله حکیم قرار دارد. این مسجد در سال ۱۳۲۳ق تجدیدبنا شد و سید محسن حکیم ساختمان آن را توسعه داد. مسجد حکیم به نام‌های دیگری چون «الحمام» و «القیساریه» نیز شهرت دارد.

مسجد هندی در طول تاریخ، به‌عنوان مدرسه‌ای دینی شناخته شده و اساتید بسیاری از حوزه علمیه نجف در آن تدریس کرده‌اند. نمازهای جماعت فراوانی به امامت خاندان نجف نظیر شیخ حسن، شیخ جواد، شیخ محمد، شیخ طه برگزار شده و امام خمینی، محمدرضا طالقانی و شیخ محمدباقر قمی در آن نماز جماعت به‌جا آورده‌اند

مرقد آیت الله سید محسن حکیم از مراجع نجف در آن می باشد
سید محسن طباطبایی حکیم در سال 1306 ه.ق در نجف دیده به جهان گشود و در سال 1390 ه.ق در نجف دیده از جهان فرو بست

-------------------

يكي از علما نقل كرده است
(آيت الله) آقا شیخ عبد الحسین واعظ زاده خراسانی رحمة الله علیه
که از منبری‌های ملا و با سواد بود و در نقل مطالب دقت کاملی داشت، می‌فرمود:
مراجع نجف اشرف پس از تمام شدن مراسم معمول شب عاشورا خصوصی به وادی السلام نجف می‌رفتند
و تا صبح عزاداری و سینه زنی می‌کردند.
ایشان اسم این بزرگواران را می‌برد که متأسفانه فراموش کرده‌ام
و از میان همه آنها تنها نام مرحوم آیة‌ الله خویی رحمة الله علیه را به خاطر دارم.
ولی گمان می‌کنم بقیه هم امثال آیات عظام حکیم و شاهروی رضوان الله تعالی علیهم بودند.

توضيحات:
1- خلاصه؛ اين واقعه مي فهماند
شدت اهميت مراجع به عزاداري
(بيش از شركت در مجالس و كرفتن مجالس و گريه ووو =
بلكه عزاداري كردن تا حد سينه زني رسمي جدي؛ و محكم مثل هيئات جدي؛
آن هم عليرغم برنامه هاو اشتغالات علمي و مرجعيت شان
درخفاء مثل وادي السلام نجف كه هفتاد سال هيچ چراغ و روشنايي نبود
بروند از نيمه شب تا صيح عاشورا
اين خيلي مهم است و شدت اعتقاد و اهتمامشان را مي رساند

2- آن جلسات شبهاى وادي السلام خصوصى بوده
و احدى از عموم اطلاع نداشته
مرحوم شيخ عبدالحسين خراساني هم كه مطلع بوده و نقل كرده است
چون روضه خوان و مرثيه خوان سينه زنى آن مجلس مخفى مراجع در وادي السلام نجف بوده است

3- علت رفتن به وادي السلام در شب تاريك و مخفيانه دور از انظار عزادارى كردن
براى اين بوده كه مبادا جنبه نمايشي بكيرد
و به نظرخودشان خلوصش محفوظ بماند

4- البته اين تشخيص آنها بوده
بااين تفسير كه
مردم عادي مورد توجه خاص يكديگر نيستند
ولذا در جلسات هرجاباشد سينه زني كنند = معمولي است
و اشكالى از نظر شبهه در خلوص رخ نمي دهد
اما مثل آن مراجع؛ چون توجه شديد مردم به آنها بوده
اگر درميان جمع سينه زني حدي؛ انجام دهند
چه بسا از نظر خودشان = خلوص عملى شان مشكلي پيدا كند
بخاطر شدت مراقبت از انجام عمل با خلوص
اين برنامه مخفيانه را داشتند

5- اما برخي از مراجع آن شبهه را نداشتند
مثل مرحوم آيت الله مرجع حاج سيد تقي قمي
كه رسما وعلنا در مجلس روضه بيت خودشان
در سينه زنى محكم و سخت؛ شركت مي كردند
حتى مثل سينه زنيهاى جدى پرشور؛
تا كمر برهنه مي شدند
و مثل آنها سينه زني محكم و جدي داشتند
فيلمش هم در نت منتشر شده است

6- البته متصديان اونلاين؛
چون زنان هم در اونلاين حاضر هستند؛ فيلم آنرا نمايش نمي دهند
چون ان مجلس مردانه بوده
و آن مرحوم و ان مردان كه براى سينه زنى؛ سينه برهنه كرده اند
مطمئن بوده اند كه هيج زن حضورندارد
و الا اكر مي دانسته اند كه زني مي بيندشان براى سينه زني؛ بالاتنه شان را برهنه نمي كردند

7- خاطره اى مشابهى از مرحوم مرجع اية الله مرعشى نجفي با مرحوم امام خميني هم هست
كه در مصاحبه تلويزيون ايران همان اويل تاسيس جمهورى مطرح كرده اند
كه خلاصه اش اين بود
وقتي در جوانى در مدرسه فيضيه اين دو بزرگوار همدرس بودند
و زمان رضاخان بوده و روضه ها و هيئات ممنوع بوده
شبهاى محرم دو نفري درب حجره را مي بستند كه مامورى مزاحمشان نشود
و با هم روضه خواني و سينه زني تا صبح داشتند

8- قاعدتا ويديو اين مصاحبه هم در ارشيو مصاحبات مرحوم نحفي مرعشي
بابد در سايت خودشان باشد

9- البته برنامه مراجع نجف و مرحوم قمى در دوره مرجعيتشان
مهمتر از برنامه دومرجع (آيت الله مرعشي وآيت الله خميني) در زمان جواني وطلبگيشان است

10- اللهم وفقنا لحق معرفة الجسين
و اداء حق عزائه في اتَمّ الخلوص
مع قبوله عند الحسين و أمه و أبيه و اخيه و جده و مولانا صاحب العصر و الزمان عليهم السلام
آمين رب العالمين

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image

مختصات
31.994849312964657, 44.31475124603298
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مشهد آثار مهدوی خانه آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:42 pm

منزل ایشان از مشاهد آثار مهدوی:
منزل آية اللَه سيد جمال الدين گلپايگاني سابقاً در كوچه صد توماني در نجف اشرف؛ و بين منزل ايشان و مرحوم آقا سيّد ابوالحسن اصفهاني يك منزل فاصله بود؛ و آن هم منزل مرحوم آقا حاج محمد حسين اخوان بود.

در آن منزل آية اللَه سيد جمال الدين گلپايگاني در نهايت فقر و سختي و شدّت به سر مي‌بردند
و بسيار وضع معيشت ايشان سخت بود؛ بطوري كه اهل منزل ناراحت شد{ه} و به ايشان فشار مي آورد؛ و از هرگونه دعوي و اوقات تلخي خودداري نمي‌كرد{ند} و هر روز بطوري ايشان را ناراحت مي‌نمود،
تا كار بر ايشان تنگ شد؛ و يك شب همين كه خواست بخوابد، تصميم گرفت صبحگاه كه از خواب برمي‌خيزد پس از زيارت اميرالمؤمنين عليه السّلام سر به بيابان بگذارد، و برود؛ در كوهها و بيابانها كه هيچ اثري از او نباشد؛
در خواب ديد كه به او گفتند: اينك حضرت صاحب الزّمان عليه السّلام به منزل شما مي‌آيند.
در اين حال ديد كه يك حُقّه نوري از سمت قبله از روي آسمان آمد و كوچه را طيّ كرده،
و از دريچه اطاق داخل منزل ايشان شد؛
و آن نور در عالم خواب، حضرت صاحب ارواحنا فداه بودند
و چون داخل در اطاق شد،
در زير رختخواب ايشان يك سكّه قرار‌داد.

ايشان از خواب بيدار مي‌شوند و در زير رختخواب سكّه‌اي نمي‌بينند؛
وليكن مي‌دانند كه تعبير اين خواب گشايش در امر معيشت است؛
و همين‌طور هم شد
يعني ايشان از آن به بعد در سعه نسبي قرارگرفته
و از رفتن به بيابان و آن جريانات منصرف شدند.

موقعیت کوچه صد تومانی:
در لحه عراقی: سِتمانی گفته می شود
این کوچه دو کوجه بعد از کوچه مسجد هندی و کوجه ای است که در آن مدرسه یزدی قرار دارد
31.99388651150748, 44.31505567675599

Image
Image

شرح احوال و مزار ایشان
viewtopic.php?f=2481&t=12257&start=0

عمل اينجا = بيان واقعه + سلام به حضرت صاحب الزمان عليه السلام + دعاى براى خاتمه يافتن آنى دوران ستر و غيبت و ظهور جهانى فورى

سلام الله على مولانا صاحب الامروالعصر و الزمان محمد بن الحسن المهدي القائم بأمر الله
وأنهَى الله غَيبته وسَتره بظُهوره الفَورى على طواغيت العالَم وجعلنا الله من الموفقين بِخِدمته ونُصرته والاتصال بحضرته
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد آیت الله سید عبد الاعلی افقهی سبزواری

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:47 pm

از اصحاب استجاره به مسجد سهله
شرح در کتاب اصحاب استجاره به سمجد سهله ص 397تا 399

خانه شان همسایه خانه مرجوم امام خمینی بوده و در خانه خود مدفون شدند
از شاگردان مرحوم آیت الله قاضی بودند

31.993150209125705, 44.315117638176616
https://goo.gl/maps/vgdD9RmCW19FRRXo6

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بیت مرحوم امام خمینی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:49 pm

در مدت 14 سال اقامت در نجف در اینجا ساکن بودند و منزل اجاره ای بوده است
اخیرا بازسازی و نوسازی شده است به همان شکل قدیم

دو درب دارد؛
درب اندرونی که با ورود از آنجا در سمت چپ اولین غرفه؛ محل دیدارهایشان بوده است
مختصات درب اندرونی
https://goo.gl/maps/WX9PoqbBksmU9Jhx5

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد علامه امینی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:54 pm

مرقد علامه امینی صاحب کتاب الغدیر
و مکتبه (کتابخانه) ایشان به نام مکتبة امیر المومنین علیه السلام
در انتهای کوچه ای است که مرقد مرحوم آیت الله سبزواری و بیت امام خمینی در آن واقع است
کتابخانه ایشان نیز در ساعات اداری باز است و قابل بازدید در میان قفسه های کتاب آن

https://goo.gl/maps/ungauhtuey1FW1RV9

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

جامع شیخ انصاری

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:54 pm

مسجد شیخ انصاری در بازار حویش واقع است

مسجد شیخ انصاری (جامِعُ الشّيخ الاَنْصاري) از مساجد مهم نجف اشرف و محل درس خارج فقه است. این مسجد توسط شیخ مرتضی انصاری ساخته شد و محل نماز و درس او بوده است.
امام خمینی نیز به مدت سیزده سال در این مسجد به اقامه نماز جماعت و تدریس می‌پرداخت.
آیت الله سید محمدکاظم یزدی نیز در این مکان تدریس داشته

یکی از تجار هندی در مسیر خود به مکه برای انجام فریضه حج به نجف اشرف آمد و دید شیخ خانه محقری دارد و مبلغی هنگفت به شیخ انصاری تقدیم کرد تا برای خود خانه‌ای تهیه کند. شیخ پول را پذیرفت ولی با آن مسجدی بنا کرد و تاجر که از حج برگشت دید شیخ با آن مسجدی بنا کرده است
این مسجد مشهور به مسجد ترکها نیز شده است

31.993512240937644, 44.31359353079163

Image

نماز و درس مرجوم امام خمینی در جامع انصاری
Image

Image

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

منزل علامه سید محمد علی موحد ابطحی
در کوچه روبروی جامع شیخ انصاری
در سمت چپ دومین خانه؛ منزل علامه سید محمد علی موجد ابطحی رحمة الله علیه بوده است (منزل اجاره ای)
که امروزه دو پلاک شده است (خانه دوم و سوم در سمت چپ)
اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مشهد آثار مهدوی: خانه آیت الله محمد طاها نجف در حویش

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:58 pm

مشهد آثار مهدوی: خانه آیت الله محمد طاها نجف در حویش
کوچه بعد جامع شیخ انصاری
سه راهی ابتدای کوجه
و خانه شیخ محمدطاها نجف داحل کوچه از مشاهد آثار مهدوی است

تفصیل
viewtopic.php?f=2477&t=12277&start=0

Image
Image

عمل اينجا = بيان واقعه + سلام به حضرت صاحب الزمان عليه السلام + دعاى براى خاتمه يافتن آنى دوران ستر و غيبت و ظهور جهانى فورى

سلام الله على مولانا صاحب الامروالعصر و الزمان محمد بن الحسن المهدي القائم بأمر الله
وأنهَى الله غَيبته وسَتره بظُهوره الفَورى على طواغيت العالَم وجعلنا الله من الموفقين بِخِدمته ونُصرته والاتصال بحضرته
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مزار عمران بن علی (علیه السلام)

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 3:59 pm

عمران بن علی علیه السلام پسر حضرت مولا در جنک نهروان زحمی و در کوفه به شهادت می رسند
در وادی السلام در حویش امروزی مرقدشان است
كوچه بعد كوچه منزل طاها نجف
= مزار تصرف شده و در سرداب خانه اي بوده و انباري شده
و راه هم براى زيارت نمى دهند
فعلا متصرف هتل کنار آن می باشد
درب کوچکی که کنار هتل می باشد و سمت چپ آن حوزه علمیه حضرت رسو الله می باشد؛
با باز شدن درب کوچک؛ در سمت چپ پله به سمت سرداب می رود
مختصات
31.99264919077131, 44.3147322522722
https://goo.gl/maps/7LrRr5tVgcZan1FD7

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image

Image

Image

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مزار آمنة بنت الحسن علیه السلام

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:02 pm

قبر آمنه بنت الحسن علیه السلام

کلید مقبره در نزد همسایه مقبره می باشد

https://goo.gl/maps/6budi7hhpiCQZjmF8

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مزار محمد حنفیه

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:02 pm

مزار محمد حنفیه نیز در سردابی در محله حویش می باشد

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مزارات در محله براق

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:03 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بیت علامه سید محمد علی موحد ابطحی و خانه آیت الله شیخ حسین ح

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:07 pm

در کوچه روبروی مرقد آیت الله سید عبد الاعلی سبزواری:

بیت علامه سید محمد علی موحد ابطحی (خانه اجاره ای)
در بعد هتل در سمت راست که امروزه تخریب شده واقع بوده است که اخرین خانه ایشان در نجف بوده است
ادرس جهت ترویح و یاد ایشان:
خانه مرجوم سید محمد علی موحد ابطحی
https://goo.gl/maps/JvDJkBnCnZ9zoJBa7

معرفی علامه سید محمد علی موحد ابطحی:
viewtopic.php?f=2327&t=11480

و روبروی آن خانه آیت الله شیخ حسین حلی (مرجع در نجف) بوده است که بسیار ساده زیست و بی تکلف بوده اند که این خانه نیز تخریب شده
از فقهاء و مراجع نجف بود‎ خيلي زاهدانه زندگي مي کرد‎ كنار پياده رو شارع الرسول مي نشست و جواب سؤالات مي داد‎
‎ خانه كوچكي داشت
پنجره كوچكي به بيرون داشت‎؛ شاگردان مي آمدند پاي درب جواب سؤال مي گفت‎
از همان پنجره بالاخانه باز مي كرد و جواب مي داد و با صداي بلند‎
نامش بنويسيد در جستجو نت خيلي از علماء معروف شاگردش بودند از جمله مرحوم علامه طهراني لاله زاري‎
مرتبا هر روز از جلوي ايشان در بياده رو رد مي شديم‎
يك پارچه كوچك بسرش بسته بود و يك داشداشه‎ و يقه اش هم تا سينه بخاطر گرمي هوا باز بود‎؛ فرشش هم همان عبايش بود
كه كل ان لباسها قيميت نداشت‎
معاصر مرجع اعلاي عراق مرحوم سيد محسن حكيم و مرجع شاهرودي وخويي و همان ايام اقامت امام خميني در نجف بود‎
1309 ـ 1394

منزل مرحوم شاهرودی:
«مرحوم آیةالل‍ه‌ مرجع سیّد محمود شاهرودی، دارای قلبی رئوف و مهربان بود
و رقّت قلب ایشان زبانزد خاص و عام بود.
اگر برای کسی گرفتاری پیش می‌آمد، خیلی ناراحت می‌شد؛
و اگر خودشان قدرت داشتند، در رفع مشکل کوشش و همّت می‌کرد.
و اگر نمی‌توانست، به فرزندان‌شان امر می‌کردند که مشکل این شخص را مرتفع کنند.
و اگر باز هم ممکن نمی‌شد، به حرم مطهّر حضرت امیرمؤمنان (عليه السلام) می‌رفت و برای حلّ آن مشکل دعا می‌کرد.
گاهی که از کوچه‌ای می‌گذشت، اگر می‌دید که کودکی گریه می‌کند،
می‌ایستاد. سؤال می‌کرد که این کودک کیست و چرا گریه می‌کند.
و تا بچه آرام نمی‌شد، عبور نمی‌کرد».

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

معرفی:
viewtopic.php?f=2477&t=12292#p75873

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد علامه طریحی و جامع طریحی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:07 pm

مرقد علامه طریحی صاحب کتاب مجمع البحرین
https://goo.gl/maps/reg3SrCe4Tq4jGkc9

جامع طریحی: محل نماز مرحوم آیت الله قاضی
روبروی مرقد علامه طریحی
https://goo.gl/maps/reg3SrCe4Tq4jGkc9
این مسجد مواقع نماز باز است

فخرالدين بن محمدعلی بن احمد بن علی طریحی (۹۷۹-۱۰۸۵ یا ۱۰۸۷ق)، مشهور به «فخرالدين طريحى نجفى»، فقيه، محدث، مفسر، اديب و لغوى مشهور و مؤلف کتاب مجمع البحرین وى از لغت‌شناسان متبحر است كه كتاب «مجمع البحرين» او يك فرهنگ‌نامه دينى مشتمل بر مبانى لغوى و قرآنى است.
نسب این خاندان به حبیب بن مُظاهر اسدی، صحابی مشهور امام علی و امام حسین علیهماالسلام می‌رسد.
طریحی دوران جوانی را در نجف نزد پدرش و عمویش، محمدحسین طریحی، گذراند.
در ۱۰۶۲ از عراق به مکه رفت و شماری از آثار خود را در اثنای این سفر نگاشت. پس از آن به ایران سفر کرد. وی بنابر زمان تألیف آثارش در ۱۰۷۹ به مشهد رفته است. وی تألیف ایضاح الحساب را در ۱۰۸۳ در اصفهان به پایان رسانده است که نشان می‌دهد مدتی نیز در اصفهان اقامت داشته است. او پس از سفر به چند شهر دیگر، به نجف بازگشت.

آثار:
المنتخب للطريحي في جمع المراثي و الخطب المشتهر بالفخري؛
تفسير غريب القرآن الكريم؛
مجمع البحرين و مطلع النيرين؛
شرح مختصر النافع؛
تميز المتشابه من أسماء الرجال؛
جواهر المطالب في مناقب الإمام علي بن أبي‌طالب علیهما‌السلام؛
جامع المقال في ما يتعلق بأحوال الحديث و الرجال.
الاحتجاج فی مسائل الاحتیاج
الاربعون حدیثاً

شاگردان
طریحی شاگردان بسیاری از ملت‌های مختلف به دور خود جمع نموده و از خود نامداران عالی مقداری را به یادگار گذارد. درس وی در حوزه علمیه نجف یکی از درس‌های پرجمعیت بود. درس و بحث او فقط در شهر نجف محدود نبود بلکه از شهرهای نجف و کربلا فراتر رفته، در شهرهایی همچون مشهد مقدس، اصفهان، شیراز، رماحیه نیز ادامه داشت و در آن شهرها به تدریس می‌‌پرداخت و به عده‌ای که شایسته بودند، اجازه نقل حدیث می‌‌داد.

از جمله شاگردان طریحی:
صفی‌الدین بن فخرالدین طریحی،
محمدباقر مجلسی،
سید هاشم بحرانی
و سید هاشم بن سلیمان کتکانی،

عده‌ای از شاگردان و یا کسانی که از وی روایت کرده‌اند:
علامه مجلسی رحمه‌الله علیه
سید هاشم بن سلیمان بحرانی
شیخ صفی‌الدین
شیخ حسام‌الدین بن جمال‌الدین طریحی
شیخ حر عاملی محمد بن حسن
شیخ محمدامین بن محمدعلی کاظمی
مولی محمدطاهر بن محمدحسن نجفی
شیخ محمد بن عبدالرحمن بن حلی
شیخ عنایت‌الله بن محمدحسین مشهدی
سید نعمة‌الله جزائری
سید محمد بن اسماعیل نجفی
سید محمود بن فتح الله نجفی کاظمی
شیخ عبدالواحد بن محمد بورانی نجفی
جمال‌الدین بن محمدعلی طریحی
شیخ شمس‌الدین بن فخرالدین طریحی
شیخ محمد بحرانی

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد بنات الحسن (علیه السلام)

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:08 pm

مرقد بنات الحسن (علیه السلام): دختران امام حسن علیه السلام
https://goo.gl/maps/EwjhSRCZ3ah5YXhL9

تحقیق مرقد بنات الحسن علیه السلام (رقیه بنت الام الحسن علیه السلام)
http://www.alburhangroup.com/images/sayida_ruqaya.pdf

Image

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرقد زهرا بنت الحسن علیه السلام

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:11 pm

مرقد زهرا بنت الحسن علیه السلام
https://goo.gl/maps/TgQqzg3qTfnoAegBA

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبر علامه آغا بزرگ طهرانی و مکانهای در محله جدیده

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 29, 2024 4:13 pm

مکان:
در خیابان جدیده (مقابل شارع رسول) که وارد می شویم اولین فرعی در سمت چپ (جدیده اول) که داخل شویم در اولین چهار راه به سمت چپ به مقبره علامه می رسد
مختصات
https://goo.gl/maps/BTv7bpgro2i8o74d6

سه نفر از شخصيتهاى جهان تشيع همزمان تصمصم مي گیرند كه سه كار ارزشمند علمي را ارائه بدهند براى معرفي نقش عظيم مكتب اهل بيت عليهم السلام و تقد و بيشتازيشان در علوم مختلف اسلامي و تصنيف و تاليف و تحقيق و جايكاه عظيم شخصيتهاى مختلف شيعي جه علمي جه اجتماعي جه سياسي ووو

مرحوم آيت الله سيد حسن صدر كتاب تاسيس الشيعة لعلوم الإسلام را مي نويسد كه در اىن بيان مي كند كه همه يا بيشتر علوم اسلامي را شيعه بنيانگزارش بوده است
http://wiki.ahlolbait.com/%D8%AA%D8%A3% ... 8%A7%D8%A8

مرحوم آيت الله محسن امين كتاب مفصل دهها جلدي أعيان الشيعة را مي نويسد كه در آن شخصيتهاي مختلف بيشمار يعي كه در تاريخ اسلام مطرح و نقش داده اند را معرفي مي كند
http://wiki.ahlolbait.com/%D8%A7%D8%B9% ... 8%A7%D8%A8

و مرحوم آيت الله حاج آقا بزرك شيخ محسن طهراني هم كتاب دهها جلدي الذريعة الى تصانيف الشيعة را مي نويسند
فهرست کتبی که دانشمندان شیعه نوشته اند
و وسعت علوم شیعیان را نه تنها به جهانیان بلکه به خود شیعه که مطلع نبودند شناساندند
http://wiki.ahlolbait.com/%D8%A7%D9%84% ... 8%B9%D9%87

مرحوم الذريعة اينجا در خانه خودشان
و مرحوم صدر در كاظمين
و مرحوم امين در ورودي صحن حضرت زينب در شام مدفونند

اشاره اي بود تا بهتر ارزش كار علمي ايشان و معاصران ايشان و بالاتر از همه ارزش مكتب اهل بيت و دانشمندان و شخصيتهاى آن معلوم گردد

اين صلوات برايش فضيلت بسيار نقل شده است ثواب آن هر دفعه‌اش؛ معادل ده هزار بار صلوات است
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8795
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبلي

بازگشت به راهنمای زیارت اونلاین مشاهد الهی


Aelaa.Net