لوز المر

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 7:39 am

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 7:39 am

بادام تلخ مقدار روغن ثابت كمتر است (حدود  ۴۴  درصد) ولى مقدار دياستاز امولسين بيشتر است

و به علاوه داراى يك هتروزيد بنام آميگدالين   است.
آميگدالين ماده متبلورى است با فرمول خام C ٢٠  H ٢٧  No ١١٣  H ٢ o مادۀ امولسين يك نوع دياستاز يا سيناپتاز   است

كه در تركيب بادام وجود دارد و موجب هيدروليز مادۀ آميگدالين مى‌شود.

از هيدروليز آميگدالين در مجاورت آب و تحت تأثير دياستاز امولسين موادى مانند قند گلوكز و اسيد سيانيدريك ) HCN( و اسانس بادام

تلخ حاصل مى‌شود. اسانس بادام تلخ يا آلدئيد بنزوئيك  ۵ ) C ۶  H ۵  CHo( در عطرسازى به كار مى‌رود و در صنايع رنگ نيز براى تهيۀ رنگ

سبزى به نام سبز مالاشيت   كاربرد دارد و به علاوه خواص طبى آن نيز مورد توجه است.

تازۀ آن مايع بى‌رنگى است ولى پس از كهنه شدن كمى زرد مى‌شود. بوى قوى و طعم سوزان دارد.

چون كمى اسيد سيانيدريك دارد كمى تلخ است. در بادام  ٠٢۵ / ٠  ميلى‌گرم در هريك صد گرم ارسنيك يافت مى‌شود.

در هر يكصد گرم مغز بادام خشك مواد زير وجود دارد:

آب  ٧ / ۴  گرم، انرژى غذايى  ۵٩٨ ، پروتئين  ۶ / ١٨  گرم، روغن  ٢ / ۵۴  گرم، هيدراتهاى كربن  ۵ / ١٩  گرم، كلسيم  ٢٣۴  ميلى‌گرم، فسفر  ۵٠۴ 

ميلى‌گرم، آهن  ٧ / ۴  ميلى‌گرم، پتاسيم  ٧٧٣  ميلى‌گرم، ويتامين A صفر، تيامين  ٢۴ / ٠  ميلى‌گرم، رايبوفلاوين  ٩٢ / ٠  ميلى‌گرم و نياسين

 ۵ / ٣  ميلى‌گرم. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 1 ص 425
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ل


cron
Aelaa.Net