خبّه

مديران انجمن: pejuhesh237, pejuhesh237, pejuhesh237

صور دارويي

پستتوسط pejuhesh237 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 8:28 pm

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

تركيبات شيميايي

پستتوسط pejuhesh237 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 8:28 pm

.از نظر تركيبات شيميايى در دانۀ خاكشير روغن چرب يافت مى‌شود و در اين روغن چرب مواد لينولئيك اسيد   ، لينولنيك اسيد ، اولئيك اسيد   ، اروسيك اسيد   ، پالمى‌تيك اسيد و استئاريك اسيد مشخص شده است.

در اسانس روغنى كه از تقطير تخم با بخار تهيه مى‌شود مواد بنزيل   ، آليل   ، پروپنيل-ايزوتيو-سيانات   و همچنين آليل دى‌سولفيد  [باسلاس]يافت مى‌شود .

در گزارش بررسى‌هاى ديگرى دربارۀ تركيبات شيميايى خاكشير چنين آمده است:

در تخم خاكشير يك اسانس روغنى فرّار وجود دارد كه داراى ايزوتيوسيانات  ، آليل ايزوتيوسيانات   و آليل دى‌سولفيد   مى‌باشد.

در تخم خاكشير روغن چرب ثابت وجود دارد كه شامل لينولنيك اسيد، لينولئيك اسيد، اولئيك اسيد، اروسيك اسيد، پالميتيك اسيد و استئاريك اسيد مى‌باشد. اين روغن از نوع نيمه‌خشك است.

مقدار اسانس روغنى فرّار تخم خاكشير در حدود  ٠٢۵ / ٠  درصد مى‌باشد .

گياه خاكشير پس از مالش داراى بوى تند نامطبوع و طعم زننده‌اى مى‌باشد كه اين در اثر وجود يك آلكالوئيد فرّار در آن است.کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 3 ص 173
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به خ


cron
Aelaa.Net