کبابه

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارويي

پستتوسط pejuhesh237 » جمعه سپتامبر 20, 2013 10:13 am

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

تركيبات شيميايي

پستتوسط pejuhesh237 » جمعه سپتامبر 20, 2013 10:14 am

.از نظر تركيبات شيميايى در ميوۀ كبابه يا در كبابۀ چينى وجود اسانس روغنى فرّار به مقدار قابل ملاحظه‌اى ( ٢٠ - ١٠  درصد) گزارش شده

است. اسانس كبابۀ چينى شامل سسكى‌ترپن هايدرات   ، كوببيك اسيد   و يك مادۀ عامل تلخ به نام كوببين   است .

در تحقيقات ديگرى كه انجام داده است، نشان مى‌دهد كه در اسانس روغنى فرّار كبابۀ چينى كادينن ، سينئول   ، دى‌پنتن   ، كارن   ،

سابينن   ، پى‌نن، كامفن، آزولن   ، تورپى‌نئول   ، كوببين و كوببيك اسيد وجود دارد.

ساير اجزاى تشكيل‌دهندۀ كبابۀ چينى طبق نظر هر دو دانشمند يادشده مواد نشاسته، صمغ، رزين، روغن ثابت و غيره است.

براى تهيۀ اسانس، ميوه‌ها را  ٣ - ٢  روز در آب خيس كرده پس از آن تقطير مى‌كنند.

اسانس خالص، بى‌رنگ و به‌طور معمولى كمى مايل به سبز است.

از نظر تركيبات شيميايى در برگهاى گياه Litsea دو نوع روغن فرّار وجود دارد.

اولا ليتسئا اويل  ١ كه شامل مقدار زيادى آلدئيد   ، سيترونلال   و سيترال   است

و ثانيا كرانجين اويل   كه در آن مقدار كمى آلدئيد ولى مقدار زيادى سينئول وجود دارد

در ميوه‌هاى آن لوريك اسيد   ، كاپريك اسيد   ، اولئيك اسيد، اسانس روغنى فرّار، يك رزين گلوكوزيدى   ،

دو رزين خنثى   و دو آلكالوئيد   يافت مى‌شود. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 3 ص -252 249-
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ک


cron
Aelaa.Net