زعفران

مديران انجمن: pejuhesh237, pejuhesh237, pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » شنبه سپتامبر 14, 2013 8:24 am

Image
Image.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » شنبه سپتامبر 14, 2013 8:25 am

.از نظر تركيبات شيميايى پياز زعفران سمى است و مصرف بيش از حد مجاز آن براى حيوانات جوان مهلك و كشنده است.

خوردن كلاله گل يا خوردن زعفران بيش از حد مجاز مخدر است. در زعفران گلوكوزيد كروسين‏، كروستين‏، پيكروكروسين‏

و اسانس روغنى فرّار وجود دارد و به علاوه در زعفران سافرانول‏، بتا- گاما- كاروتن‏، ليكوپن و پيكروسين‏ (يك گلوكوزيد تلخ) وجود دارد.


در زعفران خشك محصول كشمير در حدود 10 درصد آب و 13- 5 درصد خاكستر وجود دارد.

در گرده پرچم گل زعفران يك گلوكوزيد متبلور وجود دارد كه مقدار آن در حدود 56/ 0- 3/ 0 درصد مى‏باشد.کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد2 ص 343
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ز


cron
Aelaa.Net