بصل

مديران انجمن: pejuhesh237, pejuhesh237, pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 7:44 am

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 7:45 am

از نظر تركيبات شيميايى در پياز اسانس و سولفيدهاى آلى يافت مى‌شود.

در فلسها و ورقه‌هاى پياز مواد كاتچول  و پروتوكاتچوئيك اسيد وجود دارد.

مقدار اسانس پياز در حدود  ٠۵ / ٠  درصد تمام گياه است.

در پياز يك مادۀ محرك قلب وجود دارد.

خوردن پياز قند خون را كاهش مى‌دهد و ترشح صفرا را زياد مى‌كند جزء عمدۀ اسانس خام پياز مادۀ آليل پروپيل دى سولفيد است.

شيرۀ پياز تازه تا حدودى باكترى‌كش است.

تزريق زيرجلدى  ٢  ميلى‌ليتر عصارۀ پياز براى هر كيلوگرم وزن خرگوش مقدار ترشح ادرار آن را از  ١٣  به  ٢۶  ميلى‌ليتر در روز افزايش داده است.

در پياز مادۀ عاملى به نام گلى‌كوليك اسيد   وجود دارد. از پوست پياز كوورستين خالص گرفته شده است.

از پوسته‌ها و ورقه‌هاى قهوه‌اى خشك خارجى پياز فلاونوئيد   و ساير تركيبات فنلى گرفته شده

و از پوسته‌هاى گوشتى وسط آن نيز مواد فوق الذكر به دست آمده است.

در اعضاى مختلفه گياه اسيدهاى فنلى از جمله فنوليك اسيد   و تركيبات قندى .وجود دارد.

در هريك صد گرم پياز خام رسيده مواد زير موجود است:

آب  ٨٩  گرم، پروتئين  ۵ / ١  گرم، هيدراتهاى كربن  ٧ / ٨  گرم، خاكستر  ۶ / ٠  گرم، كلسيم  ٢٧  ميلى‌گرم، فسفر  ٣۶  ميلى‌گرم، آهن  ۵ / ٠  ميلى‌گرم،

پطاسيم  ١۵٧  ميلى‌گرم، ويتامين A  ۴٠  واحد بين المللى، تيامين  ٠٣ / ٠  ميلى‌گرم، رايبوفلاوين  ٠۴ / ٠  ميلى‌گرم، نياسين  ٢ / ٠  ميلى‌گرم، ويتامين C 10 ميلى‌گرم، انرژى غذايى 38 كالرى. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 1 ص 24-23
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ب


Aelaa.Net