برنامه آموزشی روز هفتم اردوی سلامت34 گام دوم

مدير انجمن: pejuhesh231

برنامه آموزشی روز هفتم اردوی سلامت34 گام دوم

پستتوسط pejuhesh231 » يکشنبه ژوئن 30, 2013 12:02 am

بسم الله الرحمان الرحیم

طی دو جلسه گذشته مطالب مفیدی را درباره:

آناتومی کبد، آناتومی کیسه صفرا، فایده کسیه صفرا، نقش حیاتی کبد، علل جرم گرفتن کبد، چگونگی جرم گرفتن کبد، عوارض و علائم جرم گرفتن کبد، بیماریهای شایع کبد، دیدگاه طب کهن بر ارتباط پاک نبودن کبد با بروز بیماریها، نقش تصفیه کبد در سلامتی انسان و درمان بیماریهای حاد و مزمن، نگرش دانش جدید به کبد و اهمیت آن، طب جامع و گام هشتم سلامت

بیان نمودیم
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:33 pm

در سومین جلسه از راهنمای گام هشتم سلامت قصد داریم شما را با این مطالب آشنا نماییم:

نتایج موفق اجرای گام هشتم سلامت از زبان سلامتجویان داخلی

تجربیات و نظرات سلامتجویان خارجی از اجرای تصفیه کبد

روشهای همسو با طب جامع در درمان مشکلات کبد

فایل صوتی این جلسه را از آدرس زیر دریافت نمائید:

.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:36 pm

نتایج موفق حاصل از اجرای گام هشتم سلامت از زبان سلامتجویان داخلی
در اینجا به بررسی نظرات چند نفر از سلامتجویان شرکت کننده در برنامه پاکسازی کبد می پردازیم که به نتایج موفق بسیاری دست پیدا نموده اند:
سلامتجوی 1: من قبل از شرکت در گام هشتم سلامت دچار سردرد، سرگیجه، خارش بدن، کسالت و خواب آلودگی در طول روز بودم و در معاینه: سفیدی چشمم در سمت پایین چشم زرد، و زبانم باردار سبز رنگ بود. وضعیت اجابت مزاجم: روزانه به تعداد دفعات غذاي اصلي نبود و نحوه آن هم با عدم سهولت و عدم تناسب همراه بود. بلافاصله بعد از برنامه سرگیجه ام بهبود پیدا کرد، سنگینی سرم که بعد از خواب صبح وجود داشت برطرف شده است، سردرد و خواب آلودگی و خارش بدن و دانه های ریز در پوست صورتم خوب شده، احساس سبکی می کنم. صورتم سفیدتر شده است. قبل از انجام برنامه آنزیمهای کبدیم بالا بود ولی بعد از انجام برنامه آنزیمهای کبدیم به حد نرمال رسیده است زردی چشمم هم کمتر شده است.
تعداد سنگ دفع شده از کبد و مجاری کبدیم: 250 عدد بود. بخاطر همه این تغییرات مفید و مثبتی که در جهت سلامتی در بدن من اتفاق افتاد من خیلی خوشحالم و خدا را شکر می کنم.
سلامتجوی 2: از این برنامه بسیار راضی هستم. قبل از شرکت در این برنامه بخاطر دردهای ناشی از پوکی استخوان داروی مسکن مصرف می کردم. اما در این مدت که رژیم غذایی را بر اساس توصیه های این گام سلامت رعایت کردم نیازی به خوردن مسکن نداشتم و الان خیلی سر حال هستم و دفع بهتری نسبت به قبل داشته ام. با اجرای این برنامه تعداد زیادی سنگ از من دفع شد.
سلامتجوی 3: من مبتلا به چربی خون بالا بودم. سفیدی چشمم زرد، و زبانم باردار سفید بود. وضعیت اجابت مزاجم روزانه بود ولی به تعداد دفعات غذاي اصلي نبود و نحوه دفع آن هم با سهولت همراه نبود. چون از دیگران راجع به آثار خوب این برنامه بر روی سلامتی زیاد شنیده بودم تصمیم گرفتم شرکت کنم. با یک جلسه شرکت در آن؛ ضمن دفع تعداد 632 سنگ از من، این تغییرات هم در من ایجاد شد: احساس سبکی زیادی بعد از اجرای گام هشتم سلامت داشتم. با اجرای مرحله مقدماتی، چربی خونم کاهش پیدا کرد که در علائم آزمایشگاهی نشان داده شده است. بار زبانم هم کمتر شده است.
سلامتجوی 4: مشکلات من قبل از شروع اردو اینها بود: پادرد، معده درد، و ضعف رفتن پاها. در معاینه هم: زبانم کمی باردار بود. از نظر اجابت مزاج: روزی 1 بار دفع داشتم که به تعداد دفعات غذاي اصلي نبود که هم حجم آن متناسب نبود و هم نحوه دفع آن با سختی همراه بود.
با شرکت در گام هشتم؛ درد معده ام بهبود پیدا کرد، سوزش سر معده از بین رفت، مور مور شدن دست و پاهایم از بین رفته، احساس سبکی و چالاکی دارم، رنگ چهره ام بازتر شده است، سیاهی پای چشمانم بهتر شده، کاهش وزن داشته ام، وضعیت خوابم بهتر شده و اینکه قبلا در خواب از درد سرمعده اذیت می شدم الان برطرف گردیده، همینطور خشکی پوستم رفع شده، سفیدی چشمم شفاف شده است ضمن اینکه تعداد سنگ دفع شده ام هم در این دوره اردو: 10 عدد بود.
سلامتجوی 5: من قبل از شروع اردو مشکل خاصی نداشتم فقط در معاینه: سفیدی چشمم زرد بود و وضعیت اجابت مزاجم هم در حد قابل قبولی نبود. در طی برنامه و با اجرای این گام، تعداد سنگی که از کبد و کیسه صفرای من خارج شد حدود 98 تا بود البته تعدادی هم بشکل لجن و پوسته یا سنگهای خیلی ریز بود که نتوانستم شمارش کنم.
الان احساس سبکی خوبی دارم. رنگ قرمز تیره پایین چشمم شفافتر و روشن تر شده، زردی چشمم کم شده است
سلامتجوی 6: با شرکتم در این گام سلامت، احساس خشکی صدا بر طرف شده است. بار زبان کمتر شده است، زردی چشم کمتر شده است و تعداد 70 سنگ از بدنم خارج شد.
سلامتجوی 7: احساس می کنم خیلی سبک و راحت شده ام. از اینکه مواد زائد بدنم دفع شده خیلی خوشحالم. در موقع انجام کارهای خانه توانایی و نیروی بیشتری نسبت به قبل دارم. اجرای نسخه همگانی 1 بیش از هفتاد درصد مشکلات سیستم دفعم را رفع کرده است.
سلامتجوی 8: من اکثر اوقات خصوصا در فصلهای گرم سال دچار آفت دهان بودم. زخم بازویم هم مدتی بود که ایجاد شده بود و اذیتم می کرد. در معاینه هم ؛ سبزی زبان، قاچهای زیاد روی سطح زبان، هاله زرد در سفیدی چشم را به من گفتند. وضعیت اجابت مزاجم هم از نظر تعداد دفعات هم از نظر حجم و هم از نظر راحتی و سهولت در دفع متناسب نبود.
با اجرای این برنامه؛ تعداد سنگ قابل شمارشی که از من خارج شد 160 تا بود.
آفت دهانم به طور کلی برطرف شده، زخم بازو هم به طور کلی برطرف شده است، و آرامش بیشتری پیدا کرده ام. سبزی زبان خیلی کمتر، عمق قاچها کمتر، چشم شفاف تر، زردی چشمم هم به کلی از بین رفته است. خیلی خوشحال شدم که این تغییرات در من ایجاد شد و مهمتر از همه اینکه توفیق پیدا کردم در برنامه شرکت کنم و الزام در اجرای برنامه داشته باشم.
سلامتجوی 9: جالب بود برایم که با وجودیکه مشکل خاصی را احساس نمی کردم ولی با شرکت در گام هشتم سلامت،بیش از 1100 عدد سنگ از من دفع شد و البته از طرفی هم این کمی نگران کننده است که با وجود اینهمه سموم و سنگها و لجنها در بدن ما و خاصتا ارگان حیاتی ما یعنی کبد باز هم ما متوجه نمی شویم و رعایت نمی کنیم. این برنامه یک هشدار است به ما که گاهی هم به فکر کبد خود و کلا بدن خود و سلامتی خودمان باشیم.
من فقط کمی بی حال و کسل بودم که با اجرای این برنامه، الان بهتر شده ام و در معاینه هم فقط سفیدی چشمم کمی زرد، و زبانم باردار بود که سفیدی چشمم شفاف شده، و بار زبانم کمتر شده است.
سلامتجوی 10: از اینکه فرصت پیدا کردم مواد شیمیایی و صنعتی همینطور مواد غیر ارگانیک و ژنتیک را در برنامه غذائی و کلا زندگیم طی این دوره کم یا حذف کنم خوشحالم چون در مواقع دیگر با وجودیکه دوست داریم رعایت کنیم اما به این میزان نمی شود. احساس می کنم خیلی سر حالم و اجابت مزاج بهتری نسبت به قبل دارم و راحتتر می توانم بین الطلوعین را بیدار بمانم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:39 pm

سلامتجوی 11: من مشکل خاصی نداشتم ولی با وصفی که از گام هشتم و تاثیراتش شنیده بودم تصمیم گرفتم بعنوان پیشگیری و حفظ سلامتی ام هم که شده در این گام شرکت کنم. گرچه می دانستم تاثیر این برنامه بیش از اینهاست. در معاینه؛ زبانم باردار سفید با دانه های قرمز بود. بعد از برنامه این تغییرات را داشتم: روشن شدن پوست صورتم، احساس سبکی در بدنم و بار زبانم هم کمتر شده است. ضمن اینکه تعداد 408 سنگ دفع کردم.
سلامتجوی 12: قبل از برنامه دچار کمردرد بودم ولی الان بهتر شده ام.
سلامتجوی 13: در این برنامه ما از گروه خون درمانی استفاده کردیم. با مشخص شدن گروه خونی ام فهمیدم چه چیزهایی برایم خوب و چه چیزهایی مضر است که از این بابت خیلی خوشحالم.
سلامتجوی 14: خیلی احساس سبکی دارم و خوشحالم که توانستم این کار را انجام دهم خصوصا که من یبوست داشتم و الان بهتر شده ام.
سلامتجوی 15: بخاطر دفع سنگها احساس خوبی دارم. سنگهای دفع شده ریز است اما باعث آرامش ذهنیم شده است
سلامتجوی 16: احساس سبکی شکم دارم و درد زیر دنده راستم برطرف شده است. من مبتلا به دیابت هستم و با رژیم غذایی و اجرای این برنامه میزان قند خونم حدود 60 درجه پایین آمده است و فعلا 120 میباشد.
سلامتجوی 17: برنامه بسیار عالی بود و احساس سبکی و سرحالی دارم و خوشحالم که سنگها را دفع کرده ام
سلامتجوی 18: احساس سبکی و راحتی دارم. قبل از برنامه دائم دلشوره داشته و ناراحت بودم ولی بعد از پاکسازی بسیار شاداب و سرحال هستم.
سلامتجوی 19: بعد از تصفیه کبد احساس سبکی خوشایندی در ناحیه قفسه سینه داشتم که روزهای اول بیشتر محسوس بود. من اگزما دارم و با اجرای این برنامه خارش دستها یم کمتر شده، همچنین ترک خوردگی پوست دستهایم هم کمتر شده است.
سلامتجوی 20: در مدت تصفیه کبد مشکلی نداشتم وبعد از تصفیه کبد احساس سبکی در ناحیه قفسه سینه دارم
سلامتجوی 21: در طول مدت تصفیه کبد مشکل خاصی نداشتم و بسیار از اجرای برنامه راضی بودم همچنین بعد از اجرای برنامه احساس سبکی و سرزندگی خاصی داشتم مثل اینکه تازه متولد شده بودم و تلخی دهانم در هنگام صبح کمتر شد
سلامتجوی 22: از این نوع درمان بسیار راضی بودم و علاقمند به ادامه این برنامه هستم. بعد از اجرای درمان احساس نشاط و سبکی، رفع خستگی تا حد زیادی دارم و میزان بیلی روبین خونم هم پایین آمده است.
سلامتجوی 23: این جانب بعد از تصفیه کبد فوق العاده احساس سبکی و راحتی می کنم و رنگ صورت و چشمهایم فوق العاده تغییر کرده و احساس می کنم اشتهای کاذبم کم شده است و احساس میکنم بدنم از هر گونه خستگی و خواب آلودگی دور شده است و احساس طراوت و تازگی و سرزندگی در بدنم میکنم
سلامتجوی 24: از مشکلات جسمی ام قبل از اردو؛ درد دست راستم از ناحیه آرنج تا انگشتان دست بود و اینکه انتهای زبانم سبز رنگ و سفیدی چشمانم زرد بود. با حضور در گام هشتم سلامت، دفع تعداد 205 عددسنگ، احساس سبکی و آرامش، برطرف شدن درد دست راستم و رفع بار سبز زبان و زردی چشمانم از آثار ظاهری برنامه برایم بود.
سلامتجوی 25: من قبلا با ورود غذا به معده ام دچار درد می شدم و اذیت بودم و شبها غالبا دچار ضعف می شدم. صبح که از خواب بیدار می شدم دچار تهوع می شدم. اما الان و بعد از اجرای گام هشتم، مشکل معده ام رفع شده، دست درد و پا دردم رفع شده، احساس آرامش زیادی دارم. دیگر حالت تهوع صبحگاهی را ندارم و کلا خیلی از برنامه راضی ام.
سلامتجوی 26: بیشترین تاثیری که من از شرکت در این برنامه گرفتم احساس سبکی زیاد در روحم بود. مثل کسی که قله مرتفعی را فتح کرده و بر فراز قله کوه ایستاده. حس خیلی خوبیست.
سلامتجوی27: من تا کنون دو دوره در گام هشتم شرکت داشته ام. سلامتجو در سه مرحله این گام، برنامه های خوب زیادی را اجرا می کند که از هر برنامه تاثیری مثبت در جهت حفظ یا افزایش سطح سلامتی اش می بیند. من در بین اینهمه برنامه ها و روشهای خوب گام هشتم، تاثیر خوبی بود که از مصرف کامبوجا در رفع معده درد مزمنم گرفتم. همینطور شفافیت و روشنی رنگ پوستم بوده. یبوستم رفع شده بود ولی متاسفانه با برگشت به عادتهای غلط زندگی باز دچار یکسری علائمی می شویم که اجرای این برنامه آنها را از ما جدا و رفع کرده بود.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:42 pm

سلامتجوی 28: من قبل از حضور در اردوی سلامت، در معاینه زبانم بار زیادی داشت، همچنین سبزی کل زبانم، و زردی چشمها از موارد دیگر بود.
تغییر علائم بالینی در من از این قرار بود: باز زبان خیلی کمتر، سبزی کمتر، چشم شفاف تر، زردی کمتر، پلک صورتی تر شد و تعداد سنگ: 450 عدد سنگ هم دفع کردم. در ضمن انگیزه ام جهت مصرف طیبات هم بیشتر شده است
سلامتجوی 29: ابراز می دارد که قبل از شرکت در گام هشتم، دچار استرس و تشویش بود. همچنین وسط زبانش قاچ قاچ و گنگره گنگره بود، و بار سبز رنگی روی زبانش بود، اطراف چشمش هم زرد بود. در طول مرحله حضوری تعداد 50 سنگ: دفع کرد و به سبکی و آرامش خوبی رسید و استرسش کمتر شد، چشم ها شفاف تر و زردی آن کمتر گردید.
سلامتجوی 30: من دچار يبوست و بدنبال آن هموروئيد بودم و کم خونی شديد. دو لکه در ناحیه بين دو سينه ام وجود داشت که با شرکت در دو اردوی گام هشتم، لکه ها کامل از بين رفت، یبوستم برطرف شد در نتیجه هموروئید و کم خونیم هم کاهش پیدا کرد. آن زردیی که در سفيدي چشمم بود کمرنگ شد و بار زبانم کمتر شده است. تعداد سنگ دفعی: 400-500 جمع آوري شده و بيش از 1000 عدد هم دفع شده که بخاطر نرم و ریز بودن نتوانستم جمع آوری کنم. حالا و بعد اردو احساس سبکي و نشاط دارم امیدوارم بتوانم چنین برنامه غذایی را همیشه اجرا کنم که دیگر مبتلا به این عوارض نشوم.
سلامتجوی 31: سردرد و چشم درد زيادی داشتم. همچنین دچار يبوست بودم. یعنی روزانه به تعداد دفعات و حجم وعده اصلي غذايم دفع نداشتم و عدم سهولت در هنگام دفع داشتم. خشکي پوست از مشکلات دیگرم بود. پای چشمم کبود بود. دردهاي قاعدگي و تهوع بعد از غذا خوردن از مشکلات دیگرم بوده است. در معاينه سفيدي چشم کدرورت داشت و زبانم باردار سفيد بود. در گام هشتم؛ تعداد سنگ جمع آوری شده 23 سنگ و بيش از 105 عدد هم دفع شد. از مشکلاتی که با اجرای این برنامه رفع شد: برطرف شدن سردرد، جشم درد، يبوست، زردي چهره و شفاف تر شدن سفیدي چشم بوده است. امید دارم که با شرکت در اردوهای بعدی گام هشتم، و رعایت بهتر برنامه های آن، سایر مشکلاتم نیز رفع شود.
سلامتجوی 32: درد در قسمت گودی کمر، پهلو درد، سردرد، درد در ناحیه پاها، خارش بدن، زردی سفيدي چشم همراه با لکه قهوه اي تيره، زبان باردار سفيد، اینها از علائم و مشکلات من قبل از شرکت در گام هشتم بود. تعداد سنگ های دفع شده در این گام 1000 عدد بود و به دنبال آن بهبود درد پهلو و سر لکه ها چشم کم رنگ تر شده و بار زبان کمتر شده است.
سلامتجوی 33: از جمله مشکلات من زوناي پوست، يبوست، درد عصب مچ دست چپ، دانه هاي قرمز آبکي همراه با سوزش و خارش از شش ماه قبل، زردی سفيدي چشم، زبان باردار است. با شرکت در اردو تعداد 38 سنگ از من دفع شد. بعد از اردو این اثرات برای من بوجود آمد: سبکي بدن، کم شدن وزن، راحتي اجابت مزاج، خواب راحت، برطرف شدن خونمردگي که در کشاله ران بوده است، کم شدن ادرار صبح گاهي که قبلا زياد بوده است، شفاف تر شدن چشم.
سلامتجوی 34: فشارخون من بالاست. کيست پارا یورترال دارم و زانو درد در قسمت زانوي چپ به علت کيست پنجه غازي مشکل دیگر من بود. واريس در ناحیه پشت زانو دارم در پشت چشم و پائين چشمم ورم دارد. سفیدي چشمم در معاینه زرد و زبانم باردار. یبوست هم دارم.
تعداد سنگی که از من در این اردو دفع شد 700 عدد بود. پس از اجرای تصفیه کبد، احساس سبکي و نشاط خوبی داشتم وزنم کم شد فشارخونم كاهش پیدا کرد. سفیدي چشم شفاف شده و بار زبان کم شده است
سلامتجوی 35: در این اواخر من دچار خارش بدن- خونريزی شديد در موقع قاعدگي- تنگي کانال مچ دست و لکه روی بيني بودم. روي زبانم باردار سفيد و سفيدي چشمم لکه هاي زرد کم رنگ داشت. دارای لکه هاي پوستي به رنگ سياه هم بودم. با اچرای پیراستن کبد تعداد سنگی که از من دفع شد 1250 عدد بود. سبکي بدن، بهبود درد کبد، بي رنگ شدن لکه بدن، برطرف شدن لکه بيني بار زبان کمتر شده، سفيدي چشم شفاف تر شده.
سلامتجوی 36: من خیلی خوشحالم که با این گام آشنا شدم. دچار کم کاری تيروئيد، کوليت روده، آشالازي، تکرر ادرار، اضطراب، نفخ معده بودم. سفيدي چشمم همراه با زردي است زبان داراي شکاف متعدد به صورتي عرضي و عمودي بود.
آنچه که در این پاکسازی از من دفع شد به شکل لجنهای کبدی بود. پس از انجام برنامه؛ بهبود يبوست بهبود کسالت و خواب الودگي، بهبود درد پهلو، پايين امدن فشار خون و شفا ف شدن سفيدي چشم شدم.
سلامتجوی 37: من مدتی بود که ناراحتي معده، نفخ و سنگيني معده و سوزش در معده را بعضی اوقات داشتم. اجابت مزاجم هم روزانه و به تعداد دفعات غذاي اصلي نبود لکه ی قهوه ه اي در چشم داشتم. با حضور در سه مرحله مقدماتی، حضوری، و تکمیلی گام هشتم علاوه بر اینکه تعداد 80 عدد سنگ از من دفع شد؛ احساس سبکی و راحتی خوبی در کل بدنم و خاصتا معده ام دارم، یبوستم هم برطرف شده و سفیدي چشمم شفاف شده است.
سلامتجوی 38: ضعيفي چشم، بصورت نزديك بينی، پيچ خوردگي مچ پاي چپ چندين بار و مچ پاي راست يكبار، چربي خون با سابقه سه ساله، اضافه وزن، خواب زياد، از مشکلات من قبل از حضور در اردو بود. در معاينه انجام شده هم: پوستم تيره و کمی گرفته زير پلک چشمم قرمز پررنگ بود. تعداد سنگ دفع شده: 500عدد در اردو و 8 عدد در منزل بود. خوابم کمتر شده، تحملم نسبت به خوردن يا نخوردن بعضي غذاها خيلي زيادتر شده و احساس سبکي دارد. سفیدي چشمم شفاف شده و شکافهاي زبان کمتر شده
سلامتجوی 39: خارش پوستي خصوصا روي دست و گردن از عمده مشکلاتم بود. البته زبان باردار سفيد با دانه هاي قرمز، سفيدي چشم در سمت خارج کمي زرد و لکه هايي روي دست و گردن اجابت: روزانه، به تعداد دفعات غذاي اصليتان نبوده و نحوه آن هم با سهولت و عدم تناسب می باشد. تعداد سنگ: 10 عدد بزرگ و به تعداد زياد به صورت سنگ ريزه بود. بعد از آن احساس سبکي زیادی داشتم و آن سنگینی سمت راستم که در ناحیه کبد بود رفع شد. خارشم کاهش پیدا کرد و بار زبانم کمتر شده، سفيدي چشمم هم شفاف تر شده است.
سلامتجوی 40: نتایجی که من بعد از حضور در اردو به ان رسیدم اینها بود: سفيدي چشمم که در سمت خارج و پائين زرد بود برطرف شده –زبانم باردار سفيد با شکاف در لبه هاي ان و شکاف طولي عميق و دانه هاي قرمز بود باز زبانم و شکافهاي آن کمتر شده، احساس سبکي در کل بدن خاصتا زیر دنده های راست دارم و یک احساس راحتي، و عمل دفعم منظم و بهتر شد. تعداد سنگ : 105 عدد سنگ هم دفع کردم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:44 pm

سلامتجوی 41: مدتی است که مبتلا به چربی خون بالا، فشار خون، سر درد در هنگام صبح و خواب آلودگی، خارش در کل بدن هستم. در معاینات طب جامع هم سفيدي چشمم زرد، زبانم داراي شکاف عميق و باردار بود. با انجام گام هشتم سلامت یعنی پیراستن کبد هم تعداد 85 عدد سنگ در همان محل اردو و 8 عدد سنگ هم در منزل از من دفع شد و هم چربي خونم از 500 به 230 کاهش يافته است، فشار خونم هم از 13 روی 9به 12 روی 6.5 کاهش پیدا کرد. ضمن اینکه سفیدي چشمم شفاف تر شده بار زبانم کمتر شده است.
سلامتجوی 42: من یک راننده هستم. در موقع رانندگي و همینطور در شب، پهلو درد خیلی اذیتم می کرد. خصوصا پهلوی راستم. زبانم شکافهای زیاد و عميق در کناره ها و قسمت مياني اش داشت. پلک پائينی چشمم کم رنگتر از حد معمول بود. یبوست هم داشتم. بخاطر همین و بر اساس شنیده هایم از تجربیات دیگران، تصمیم گرفتم در این برنامه شرکت کنم. با انجام مرحله مقدماتی و حضوری؛ تعداد سنگی که دفع شدنش از کبدم را دیدم و توانستم سنگها را جمع کنم 30عدد بود. ولی فکر می کنم سنگهای ریز و پوسته ای و لجنی هم داشتم. بعد از اردو درد پهلویم کمتر شد و شکافهاي زبانم کم شده، پلک پائينی ام هم صورتي تر و طبیعی تر شد.
سلامتجوی 43: درد معده و ورم معده داشتم. همینطور درد در حدود قفسه سينه، اکثر اوقات هم یک احساس خستگي و کوفتگي داشتم و اصلا خواب خوبی نداشتم. زبانم باردار و وسط زبانم سبز رنگ بود. سفیدی چشمم هم زرد بود.
با حضور در گام هشتم؛ تعداد 150 تا سنگ دفع کردم. از مشکلاتم هم خوابم خوب شد و الان خیلی راحت تر در شب می خوابم. بار زبانم و آن سبزي وسط زبانم کمتر شده، همینطور زردي دور چشمهایم.
سلامتجوی 44: این اواخر رنگ پوستم زرد و تیره و كدر شده بود. زبانم بار سفيد داشت. تصمیم گرفتم هم برای سلامتی ام و هم بخاطر پوستم در اردوی تصفیه کبد شرکت کنم.
با اجرای این برنامه تعداد 204 عدد سنگ در روز اردو و حدود 20 عدد هم بعد از رفتن به خانه و بعد از برنامه دفع کردم. الان بدنم سبك شده و احساس شادابي خوبی دارم. رنگ چهره ام شفاف و روشن شده و بار زبانم از بين رفته.
سلامتجوی 45: درطول روز خواب الوده وکسل بودم، پاهایم مورمور می شد و دچار خواب رفتگي می شد. ضمن اینکه پوستم هم کدر بود و زبانم بادار سفيد. کمی هم یبوست داشتم. تصمیم گرفتم در گام هشتم شرکت کنم. تعداد 241 عدد در برنامه و 7 عدد هم در منزل سنگ دفع کردم. درد ناحيه پهلوي راستم خوب شد، پوست صورتم روشن و شفاف شد. سفیدي چشمم شفاف و بار زبانم کمتر شد گرچه کاملا از بین نرفت. فکر می کنم برای برخورداری و سودبردن از همه تاثیرات برنامه و رفع بیشتر مشکلاتم باید باز هم در این برنامه شرکت کنم.
سلامتجوی 46: من خیلی مواقع دهانم آفت می زند، با وجودی که لاغر و ضعیف هستم ولی بدنم چرب است. روی سطح زبانم سفيد است و در سفيدي چشمم لکه های قرمز و زرد وجود دارد. در برنامه گام هشتم شرکت کردم.
با دفع تعداد 100 عدد سنگ احساس سبكي در بدن دارم. چربی پوستم کمتر شده. تعداد آفتها و مدت زمان بودنشان کمتر شده، سفيدي زبان کمتر شده
سلامتجوی 47: من با شرکت در گام این سلامت بصورت كلي انرژي و استقامت جسمي ام بيشتر شده و حالت آرامش و احساس سبكي و راحتي ام هم در حين برنامه به وضوح نمايان بود. زردي چشمهایم هم کمتر شده. تعداد سنگ دفع شده 300 عدد بود.
سلامتجوی 48: گاهي معده درد داشتم و سردرد، همچنین يبوست، ضعف چشم، درد پا و کمر و سائيدگی زانوي چپ، دلشوره و سينوزيت مزمن. زردي زير چشمم زياد و کمي هم در دو طرف ان، مقدار کمي لکه قهوه اي کنار سياهي چشم و در گوشه چشم چپم زردي بيشتر بود. سفيدي چشمم کمي کدر و وسط زبانم کمي سبز رنگ بود.
بخاطر رفع مشکلاتم در گام هشتم شرکت کردم. دفع 181 عدد سنگ نرم و سنگ سفت و سخت مانند سنگريزه در برنامه اردو داشتم.
با اجرای برنامه های گام هشتم، يبوستم برطرف شد و التهاب سينوسهایم رفع گردید. طبق راهنمایی طب جامع و با روشهای توصیه شده که یکسری نرمش و ورزش چشم است ضعف بینائیم بهتر شده و امید دارم با ادامه این ورزشها مشکل چشمم کامل رفع گردد. در مورد علائم چشم و زبانم هم زردی چشم و سفیدي زبان و سبزي وسط زبان کمتر شده است. شنیده ام طب جامع برای درمان کمردرد سیاتیکی روش درمانی ای دارد که تصمیم دارم ان شاء الله در آن برنامه هم شرکت نمایم.
سلامتجوی 49: من در اردوی سلامت شرکت کردم و تعداد سنگی که در خود مکان اردو دفع شد 200 عدد بود و البته در منزل هم 16 عدد سنگ دیگر. ضمن اینکه يبوستم هم رفع شد خصوصا در طول اجرای برنامه های گام هشتم سلامت. از اثرات دیگر اردوی گام هشتم؛ بهبود لكه بيني ام بود. رنگ سبز وسط زبانم هم رفع شده و سفيدي زبانم کمتر شده است. وضعیت زردی و کدورت و لکه های چشمیم بعد اردو بهتر شده است.
سلامتجوی 50: کليه درد، سائيدگی زانو، کشیدگی رباط دست راست و گردن، سينوزيت مزمن، کمر درد و پادرد، ضعف و درد معده به خصوص در مواقع خوردن غذاهاي ترش مثل ليمو، ابغوره، سرکه و....از مشکلاتم قبل از شرکت در اردو بود. وسط زبانم هم مقداري سفيد و سبز رنگ و کناره و نوک زبان کمي ملتهب بود. در دو چشمم در زير و گوشه چشم زردي زیادي وجود داشت و مقداري هم قرمزي.
الان و بعد از اردو درد کليه ام کمتر شده، سينوزيت با انجام شستشوي بيني (ابزار بيني پاک) بهتر شده، رنگ سبز وسط زبان و سفيدي زبان کمتر شده و تعداد 170 عدد سنگ در برنامه اردو و در منزل حدود 10 عدد سنگ ريزه دفع کردم
سلامتجوی 51:خارش بدن، لکه بینی و خونریزی شدید در موقع قاعدگی، تنگی کانال مچ دست، دیسک کمر، سوزش در پهلو، همینطور روی زبانم بار سفید و رنگ سفیدی چشمم سفید با لکه های زرد کم رنگ بود لکه های پوستی به رنگ سیاه هم داشتم.
در این گام سلامت بیش از 1130 عدد سنگ از بدن من دفع شده هم در دو روز برنامه حضوری و هم در مرحله تکمیلی، و بدنبال آن؛ از نتایجی همچون: برطرف شدن خارش بدن، بهبودی خون ریزی شدید دوران قاعدگی، برطرف شدن سوزش در پهلو، شفاف شدن سفیدی چشم و کمترشدن بار زبان بهره مند شدم
سلامتجوی 52: من مثل خیلی دیگر از افراد شرکت کننده در این برنامه، ظاهرا مشکل خاصی را حس نمی کردم مگر لکه زرد رنگ در چشم، قرمزی و پرخونی چشم، زبان پر خون و خیلی قرمز. اما بخاطر سلامتیم و اینکه شنیده بودم بدن ما بخاطر عدم رعایتهای ما مستعد تجمع سموم و فضولات و سنگها هست در این گام سلامت شرکت کردم. تعداد سنگ دفعی من 1000 تا در اردو و 700 تا هم بعد از اردوی سلامتي بود. تغييراتی که در بدن من ایجاد شد بعد از اردو: احساس سبکی، روشن شدن پوست صورت، شفاف شدن سفیدی چشم و کمتر شدن بار زبانم بود. بخاطر این تغییرات و دفع سنگها و کلا اینکه در این گام سلامت شرکت کردم خوشحالم خصوصا که فکر می کردم بدنم بدون سموم است ولی دیدم و ثابت شد که ما از بدن خودمان و سلامتیمان غافلیم و خیلی خبر نداریم.
سلامتجوی 53: من مدت طولانی است که خارش شديد پوست داشتم به حدي كه در اثر خاراندن پوست خون مي افتد، لكه هاي قهوه اي تيره روي پوست بدن، یبوست، زردی چشم، زبان باردار سفید، لکه های پوستی مایل به سیاه، خارش در کل بدن از بقیه مشکلات من بود. بخاطر همین تصمیم گرفتم چند دوره در اردوهای سلامت شرکت کنم تا بلکه کم کم این علائمم رفع شود. این اولین مرتبه شرکت من در گامهای سلامت است. در این دوره 270 عدد سنگ در اردو و 10 عدد بعد از اردو از من دفع شد. خارش پوستم كمتر شده است، اجابت مزاجم منظم شده و لکه های پوستی در بازو و کمر کمرنگ شده است. سفیدی چشمم هم شفاف شده است. ان شاء الله با شرکت در اردوهای بعدی از نتایج بیشتری از این اردوها سود ببرم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 02, 2013 11:47 pm

سلامتجوی 54: من فشار خون بالا داشتم. تا حدودی هم یبوست داشتم. در معاينه سفیدی چشمم سفید با لکه های زرد پر رنگ بود و زبان باردار سفید، لکه های پوستی قهوه ای روشن داشتم. با انجام گام هشتم؛ تعداد 62 عدد سنگ از بدن من خارج شد. دیگر اینکه فشار خون بالایم بهبود پیدا کرد، یبوستم برطرف شد، احساس سبکی و آرامش دارم. سفیدی چشمم شفاف شده است
سلامتجوی 55: رسوب چربی در کبد و ایجاد کبد چرب از مشکلات اصلی من بود. ضمن اینکه یبوست و سرگیجه هم داشتم. در معاينه زبانی با شکافهای عمیق داشتم.
تعداد سنگی که من در یک اردو موفق به خارج کردنشان از بدنم شدم : 70 عدد در اردو و 26 عدد بعد از اردوی سلامت بود. ضعف پا و یبوستم هم برطرف شد. سفیدی چشمم شفاف شده است.
سلامتجوی 56: بعد از عادت ماهانه افت فشار شديد و بي حالي داشتم. دچار ورم اثني عشر و همچنین ضعف چشم، سوزش چشم، خشکی زیاد پوست، لکه های پوستی، خواب الودگی و کسالت زیاد، استرس و اضطراب، سستی در انجام کارها بودم. سفیدی چشمم هم زرد با هاله ای از زردی در سمت داخل چشم و کدورت همراه بود. شکافهایی عمیق عرضی در زبانم وجود داشت و غالبا زبانم باردار بود. تعداد 180 عدد سنگ دفع کردم و بعد از پاکسازی؛ احساس سبکی و راحتی زیادی داشتم. درد معده ام برطرف شد و همینطور احساس ضعف در پاها و یک حالت چالاکی و رفع سستی داشتم.
سلامتجوی 57: مشکلات قبل از شروع اردو در من یبوست، خواب رفتن دست و پا، احساس ضعف و خستگی، حالت تهوع مزمن، درد در برست و در معاينه؛ رنگ سفیدی چشم همراه شده بود با لکه های زرد کم رنگ و زبان باردار سفید. دارای لکه های پوستی به رنگ قهوه ای روشن هم بودم. تعداد سنگ دفع شده؛ به شکل لجن کبد و تغيير مشکلات؛ بصورت بهبود یبوست و رفع خستگی و اینکه سفیدی چشمم شفاف شده و بار زبانم هم تمیز شده است.
سلامتجوی 58: من مدتهاست که ناراحتی گوارشی بشکل نفخ شدید و یبوست داشتم. همینطور کم خونی، سرگیجه در بعضی اوقات، سفیدی چشم با لکه های زرد کم رنگ، زبان باردار سفید و لکه های پوستی قهوه ای روشن همچنین خارش در پوست بدن.
تعداد سنگ: 140عدد بود. بعد از اردو تغيير مشکلات به این شکل ظاهر شد: از بین رفتن استرس و اضطراب، احساس سبکی، شفافیت در بینایی، احساس راحتی در معده، شفاف شدن سفیدی چشم و کمتر شدن باز زبان
سلامتجوی 59: از عمده مشکلات من قبل اردو؛ کبد چرب، ورم روی پا، زانو درد، خارش در پوست بدن، ریزش غیر معمول مو باضافه علائمی همچون سفیدی چشم لکه های زرد کمرنگ، زبان باردار سفید و لکه های پوستی قهوه ای تیره. از نظر وضعيت اجابت روزانه به تعداد دفعات غذاي اصلي ام نبود. تعداد سنگی که دفع شد: 170 عدد در اردو و 20 عدد بعد از اردو بوده است. بعد از اردو تغيير مشکلاتم به این شکل بود: احساس سبکی، سفیدی چشم شفاف شده، پلک پایینی چشم قرمز شده، بار زبانم هم کمتر شد.
سلامتجوی 60: مشکل من عمدتا كمر درد بود که وقتی شنیدم این مشکل من با سه گام سلامت رفع می شود تصمیم گرفتم مرحله اول درمان یعنی حضور در گام هشتم را انجام دهم تا مراحل بعد را هم تکمیل کنم. از دیگر علائم من؛ درد جلوي پيشاني، لکه های زرد کمرنگ در سفیدی چشم، دانه هاي قرمز روی زبان و زبان داراي شكاف بود. لکه های پوستی به رنگ قهوه ای روشن هم داشتم. تعداد 150 عدد سنگ در اردو و 10 عدد بعد از اردو دفع داشتم به اضافه احساس راحت شدن و سبک شدن، انبساط در بدن. ضمن اینکه دقت چشمم بهتر شده و بلندشدن از زمین برایم راحت تر است. سفیدی چشمم شفاف شده و شکاف زبانم کمتر شده است.
سلامتجوی 61: مشکلات قبل از شروع اردو برای من عبارت بودند از: اضطراب شدید، لخته شدن مویرگهای چشم راست و تاری دید در چشم راست همینطور عدم تعادل در ایستادن، فشار خون بالا، سابقه افسردگی و همورئید. در معاينات طبی هم رنگ سفیدی چشمم زرد تیره، زبانم باردار سفید با دانه های قرمز و در وسط و بالای زبان رگه های سیاه و دانه های قرمز روی پا، موقع اجابت مزاج هم تعداد دفع به تعداد دفعات وعده های غذاي اصلي نبوده و موقع دفع؛ هم مقدارش کمتر از حد بود و هم به سختی دفع می شد، مثل یک توده سفت و سخت و دکتر به من گفت همین از مهمترین علتهای ابتلائم به هموروئید بوده است. تعداد سنگی که در اردو دفع کردم 206عدد و بعدا در منزل هم 40 عدد دفع شده است. بعد از آن؛ آثاری همچون: احساس سبکی و نشاط و رفع خستگی، بهبود فشار خون بالا، شفاف شدن سفیدی چشمم، کمتر شدن رزدی پایین چشمم و کمتر شدن بار زبانم را شاهد بودم. البته هر کدام از سه مرحله مقدماتی، حضوری و تکمیلی آثار مثبتی را در من ایجاد کرد.
سلامتجوی 62: من قبل از شروع اردو ورم و سفتی در پهلوی راست، کبد چرب، و افزایش فشار خون داشتم. باضافه؛ حالت خواب الودگی و سنگین بودن، کرختی دست و شانه، سنگینی سینه، خستگی عضلات،
رنگ سفیدی چشمم با لکه های زرد کم رنگ آمیخته بود. زبانم شکاف دار و لکه های پوستی به رنگ قهوه ای تیره داشتم. بیشتر بخاطر کبد چربم و سفتی و درد در زیر دنده های راستم در برنامه حضور پیدا کردم. چون شنیده بودم که افرادی بوده اند که تستهای کبدی بالا و کبد چرب و سنگینی پهلوی راست داشته اند و در این برنامه شرکت نموده اند و مشکلات کبدیشان یا بطور کامل رفع شده یا خیلی خفیف تر شده و حدس می زدم که بدن من هم سموم و فضولات و سنگهای زیادی داشته باشد. در جریان مرحله حضوری گام هشتم سلامت متوجه شدم که حدسم درست بوده. چون تعداد سنگ دفع شده ام در خود اردو 1145عدد و 10 عدد هم بعد اردو بود.
از دیگر تغيير مشکلاتم: رفع سنگینی قفسه سینه، رفع خستگی عضلات، چالاک تر شدن، بهبودی دید چشم، احساس رفع ورم در پهلو، کاهش فشار خون از 16 به 12.5 و شفاف شدن سفیدی چشمم بود. در کل در این اردو به نتایج خوبی دست پیدا کردم و خدا را از این بابت شاکرم.
سلامتجوی 63: مدتی بود که من دچار سرفه های مزمن و مکرر شده بودم. به رایج مراجعه نمودم. ولی سرفه همچنان رهایم نمی کرد. به طب سنتی مراجعه کردم. یکی دو روز بود که داشتم داروهای طب سنتی را مصرف می کردم که خبردار شدم در طب جامع برای اجرای گام هشتم ثبت نام و برنامه ریزی می کنند. تصمیم گرفتم در این برنامه شرکت کنم. پس داروهای طب سنتی را هم دیگر مصرف نکردم و تماما طبق دستورات و برنامه های طب جامع پیش رفتم. خدا را شکر در طول این گام و بعد از آن، علاوه بر دفع سنگ و پاکسازی بدنم از سموم، یکسری مشکلاتم من جمله همین سرفه مزمنم برطرف شد.
سلامتجوی 64: من بدلیل اینکه کمردرد و پادرد خیلی شدید و عود کننده داشتم؛ بصورتی که پایم را نمی توانستم بردارم و بگذارم. یعنی نمی توانستم گام بردارم، بلکه آنرا به دنبال خودم می کشیدم. گاهی درد خیلی شدید و کُشنده بود. طوری که مثل یک برق از توی کمرم می آمد و تا انگشت راستم کشیده می شد. حتی نشستن هم برایم بسیار سخت شده بود.خیلی پیگیر بودم. و دنبال راهی برای درمانم می گشتم. تا اینکه با طب جامع آشنا شدم و شنیدم که روش راحت و بدون عارضه و غیر تهاجمی ائی وجود دارد شامل سه گام سلامت. اولین گام آنرا همین گام هشتم یعنی تصفیه کبد معرفی کردند تا بعد از انجام این گام، گامهای بعد را بعنوان درمان تخصصی تر بیماریم، انجام دهم. پس در اردوی سلامت گام هشتم حضور پیدا کردم. خیلی خوب بود. خود این گام به تنهایی ما را با شرایط پاکزیستی و طیبات، با گروه خون درمانی، با طبیعی درمانی و روشهای دیگر آشنا می کند، سوای نتایج خوبی که از این گام نصیب فرد می شود؛ همچون دفع سنگها و لجن و سموم کبد و کلا بدن. من خوشحالم که در این گام شرکت کردم و عزم جدی دارم که در دو گام دیگر هم شرکت کنم تا مشکل اصلی ام یعنی همان درد کُشنده سیاتیکم برطرف شود.
سلامتجوی 65: من با توجه به آنچه که از اجرا و نتایج گام هشتم شنیده بودم و همچنین با توجه به اینکه می دانم ما خواسته یا ناخواسته در طول زمان طولانی در اثر افراط ها و ناپرهیزی ها، به بدنمان لطمه وارد می کنیم، یک مقداری در صدد برآمدم که به آن رسیدگی کنم پس در این گام شرکت نمودم و تاثیرات خوبی مثل تخفیف گرمی بیش از حد کبدم، رفع مشکل پوستیم، کاهش ابتلاء دهانم به آفت، بهبود وضعیت اجابت مزاجم، سبکی و نشاط و نیرو گرفتن بدنم، رفع خستگی و کسالتم گرفتم و اینرا از لطف و مرحمت خدا می دانم.
سلامتجوی 66: سلامتجویی هستم که در آخرین اردوی گام هشتم در سال 1391 یعنی اردوی 26 شرکت نمودم. البته حدود یکسال و نیم قبل هم در یکی دیگر از اردوهای گام هشتم شرکت نموده بودم و سنگهای درشت سبز رنگی را دفع نمودم و از نتایج آن هم بسیار راضی بودم. در آن دوره اردو، من با انگیزه پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامتیم در اردوی سلامت شرکت کردم اما در این دوره جریان متفاوت بود. در فامیل ما ایجاد سنگهای صفراوی و مشکلات کبد من جمله کبد چرب شایع است. چند روز قبل از اردوی 26 گام سلامت هشتم، من مبتلا به دلدرد و تهوع و سنگینی و درد در ناحیه دنده های سمت راست شدم. به پزشک مراجعه نمودم. انجام سونوگرافی را توصیه نمود. نتیجه سونوگرافی وجود تعدادی سنگ من جمله سنگ ده میلی متری در مجاری صفراوی من بود. جراحم دستور بستری و جراحی و خارج نمودن کیسه صفرایم را در اسرع وقت داد. ولی از آنجا که من از عمل جراحی و چنین اقداماتی بسیار ترس و واهمه داشتم و همچنین خودم تجربه گام هشتم و دفع سنگ کبد و کیسه صفرا را خیلی ساده و به راحتی و بدون عارضه داشتم و از سایر سلامتجویان هم شنیده بودم؛ سریعا با مدیر اردو تماس گرفتم و ثبت نام کردم و ضمن استفاده از توصیه های ارزشمند و خیلی ساده و راحت و بسیار موثر طب جامع در رابطه با مشکل سنگ صفراویم، در اردوی گام هشتم شرکت کردم و تعدادی سنگ از من دفع شد. در حال حاضر تمام مشکلات مربوط به کیسه صفرا و کبدم رفع شده و البته به من گفته شده که برای جلوگیری از عود مشکل، باید مراقبت بر تغذیه ام داشته باشم. من خیلی خوشحالم و خدا را شکر می کنم که با انجام چنین روشهای ساده طب جامع، از عمل جراحی نجات پیدا کردم. جالب اینجاست که من مشکل کمردرد و سیاتیک هم داشتم که در این گام هشتم آن هم بسیار کاهش پیدا کرده و البته پیگیر ادامه درمان تا رفع کامل سیاتیکم از طریق طب جامع و با شرکت در گام دوازدهم سلامت هستم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:00 am

تجربیات و نظرات سلامتجويان خارجي از اجرای تصفيه كبد در نقاط مختلف جهان
Chanin – 12 June 2011: من یک معتقد سر سخت هستم نسبت به این روش پاکسازی و با یک ذهنیت باز به همه استدلالات این برنامه نگاه می کنم. خیلی جالب است.
من تا کنون پاکسازیهای کبد، کیسه صفرا و کلیه را سه بار انجام داده ام و در هر بار تعداد زیادی سنگ دفع کرده ام و طی این برنامه ها به نتایج خوب و قانع کننده ایی رسیده ام.
من ابتدا در این برنامه سه روز امساک بودم و در آستانه سومین غروب، سنگهایی را دفع و شمارش کردم. بعد؛ من برنامه را تا شب بعد ادامه دادم و باز دفع سنگ و شمارش آنها را انجام دادم. و نهایتا برای هفت روز امساک داشتم و هر روز صبح من مقداری سنگ دفع می کردم.
من قبل از پاکسازی اول، سونوگرافی انجام ندادم ولی در دومین پاکسازی یک سونوگرافی از کبد و کیسه صفرایم در بیمارستان انجام دادم و هیچ سنگی در آنها پیدا نکردند.
Chanin friend,s: من دوست Chanin هستم و دوبار پاکسازی را انجام داده ام و در هر دو بار تعدادی سنگ داشتم و سنگهایمان را در آلبوم الکترونیکی خود قرار دادیم. من خوشحالم از انجام این برنامه.
Summers: من سه روز امساک داشتم و فقط آب سیب ارگانیک و آب معدنی استفاده می کردم؛ به همان مقداری که شما می توانید از اینها بنوشید.
در این پاکسازی من تعدادی سنگ دفع نمودم اما سنگهایم را جمع آوری نکردم و هیچ عکسی از آنها ندارم. در این سه روز، من ضمن امساک از بقیه مواد خوراکی؛ آب لیموی تازه فشرده (و نه گوشت و مغز لیمو)، روغن سرد فشرده که همه ارگانیک بودند و آب معدنی استفاده نمودم. بعد هم در وضعیت خوابیده به سمت راست قرار گرفتم. صبح روز بعد سنگهای من در آب در کاسه توالت شناور بودند و اعضاء حیاتی بدن من از سنگ تمیز و خالی شدند؛ شبیه موم سویا؛ بدون هیچگونه دردی.
Boxy - 15 March - 2011: من تا کنون چند بار این پاکسازی را انجام داده ام و از طرفداران بزرگ درمانهای طبیعی هستم. از آنها که این روش را باور ندارند می خواهم که آنرا انجام دهند. مطمئنا خودشان دفع سنگ از کبدشان را به چشم خود خواهند دید. حتی اگر شما بخواهید بطور تئوری دلایلی ارائه دهید بر رد وجود سنگ در کبد، ولی من در اینجا به شما می گویم که من مطالبی خوانده ام راجع به جدا کردن سنگ از کبد و مجاری کبدی از یک جسد.
اگر شما مراحل توصیه شده در این برنامه را اجرا کنید و حدود دوازده ساعت صبر کنید؛ خواهید دید که از شما سنگ دفع می شود.
Marlene Curyer – 16 – April – 2012 : من علائم و مشکلاتی پیدا کرده بودم دال بر وجود سنگهای صفراوی کبد یا کیسه صفرا. به منظور تعیین شرایطم در Feb – 2006 یک سونوگرافی از من انجام شد که آیا زخم است یا سنگ؟ و معلوم شد که حالت دوم صادق است و تعدادی از سنگهای کوچک وجود دارد. پس من به یک جراح ارجاع داده شدم؛ برای جراحی.
من خیلی دلواپس بودم و مایل بودم که مشکلم از طریق مواد طبیعی و روشهای غیر جراحی حل و فصل شود. من دائما حملات درد و تهوع و استفراغ را داشتم. هفت الی هشت حمله حاد که می توانم آنرا به دردهای زایمان تشبیه کنم. بعد از پنج روز یرقان انسدادی در من ایجاد شد. شرایط بسیار بدی ایجاد شده بود بطوری که دیگر فقط می خواستم کیسه صفرایم خارج شود. در اسکن دوم وجود این سنگها به وضوح مشخص بود.
من متاسف شدم که اولا چرا سبک زندگی درستی انتخاب نکردم که منجر به انسداد مجاری کبدی و صفراوی من نشود، و ثانیا چرا دیر به فکر پاکسازی با روشها و درمانهای طبیعی افتادم.
Katheraw – 13 – August – 2012: من تا به حال چهار بار پاکسازی کبد را انجام داده ام و قصد دارم چند بار دیگر هم انجام دهم. هر دفعه صدها سنگ با رنگهای مختلف را از کبدم خارج کرده ام. خیلی مهم است که برای پیشگیری ازمشکلات، این کار را درست انجام دهیم. آب سیب به همراه آبلیمو و روغن زیتون سنگ ها را نرم کرده و موجب می شود که صبح روز بعد صدها سنگ از داخل بدن دفع شود.
SarahB – 25 – July – 2012 : مشکلاتی برای من پیش آمد از قبیل اینکه من دچار مدفوع سفید شدم و شواهدی وجود داشت مبنی بر این که صفرا وارد روده نشده است. این می توانست به معنای انسداد باشد. از من نمونه برداری انجام شد. پس از آن سعی کردم رژیم غذایی ام را اصلاح و بهبود بخشم و این تغییر خیلی زود آثار خود را نمایان کرد. من خارشیر ومیوه هایی که برگ سبز دارند استفاده کردم و در برنامه پاکسازی شرکت کردم. بعد مدفوعم را چک کردم. هیچ بوی بدی ندارد و تقریبا تیره است؛ مثل قبل. من همچنان میوه جات و سبزیجات سبز برگدار ارگانیک را استفاده می کنم و راضی هستم و مشکلی ندارم.
Arend – 24 - may – 2012: من بسیاری از معجزات پاکسازی کبد و کیسه صفرا توسط شرکت کنندگان در این برنامه را خوانده ام. یکی از کارکردهای اصلی داروهای تصفیه کبد این است که مجاری کبد و صفرا را برای دفع راحت تر سنگ ها گشاد کند. من حدس میزنم برای جلوگیری از گیر کردن انها است. نکته مهم دیگری که من در اثر شرکت در برنامه های پاکسازی و تجربه و اطلاعاتم به آن رسیده ام اینکه؛ به نظر می رسد که تفاوت هایی میان سنگ های کبدی (بیشتر سبز) و سنگ های کیسه صفرا (سفید، تیره، قهوه ای مایل به زرد) که از طریق مدفوع خارج می شوند وجود داشته باشد. سنگهای صفراوی مجموعه ای از کلسترول و یا رنگدانه های صفرا و یا ترکیبی از هر دو هستند که در کیسه صفرا یا در داخل مجاری کبدی تشکیل می شوند.
خروج سنگهای کیسه صفرا ممکن است فقط پس از 5 تا 8 جلسه پاکسازی رخ دهد و کلسیفیه و حاوی مواد سمی سنگین تر و کلسترول بسیار کمتر نسبت به سنگهای صفراوی نزولی از کبد است. اینرا من در یک کتاب خواندم. این سنگهای سبز کبد از کلسترول یا مواد صفراوی ساخته شده اند این در حالی است که وقتی یک نمونه را بررسی کردند متوجه شدند که سنگ فرد بیمار؛ حاوی75% اسید چرب بوده است.
من نگرانم وقتی سلامتی یک نفر با وجود این سنگها دچار اختلال شده حال چه در کبد و چه در کیسه صفرا؛ می تواند انرا بدتر کند ولی وقتی با این روش پاکسازی، سنگ ها حل شده و یا به ارامی انها شکسته و دفع می شوند چقدر احساس خوب و شادی آوریست.
من می دانم میلیون ها نفر پاکسازی کبد را انجام داده اند. اگر شما یا هر فرد قابل اعتماد دیگری برای سنگ های بدن خود پاکسازی کبد را مورد استفاده قرار داده من خیلی دوست دارم از نتایج ان مطلع شوم.
Mike Wilmeth – 9 – May – 2012: من نظر افراد زیادی را مطالعه کرده ام که تصدیق کرده اند که این روش پاکسازی می تواند سنگ را به سوی مجرای صفراوی کبد حرکت دهد و آنرا حل و دفع کند.
من هم یک سنگ چهار سانتیمتری دارم. گرچه دکتر من می گوید برداشتن کیسه صفرا می تواند مشکلات دیگری را به همراه داشته باشد. اما می خواهد 6 ماه صبر کند تا دوباره سونوگرافی کند. اما من می ترسم.
پاکسازی می تواند آنرا خارج کند پیش از آنکه ان دوباره رشد کند. من به تازگی این راه پاکسازی و دفع آسان و بدون درد سنگها را یافته ام و می خواهم پاکسازی را امتحان کنم و بعد از 6 ماه سونوگرافی انجام دهم. اگر من این روش را برگزیدم برای این است که هم سنگهایم دفع شود و هم تعداد زیادی از مردم را که پس از پاکسازی احساس خیلی بهتری داشته اند ببینم. آنهایی را که مشکلات و بیماریهای زیادی داشته اند و با انجام این روش؛ بسیاری از مشکلاتشان به طور کامل ناپدید شده. و می دانم که این مردم دروغ نمی گویند. بخاطر همه این موارد من می خواهم بیشتر با این روش آشنا شوم. من سعی کردم مدارکی را پیدا کنم و موفق شدم در مجله انگلیسی ای تحت عنوان دوره جراحی 79 به این مدارک دست پیدا کنم که بررسی پاکسازی کبد و کار ان را نشان می داد و خیلی خوشحال و ذوق زده شدم.
تصوير تصوير تصوير تصوير
تصوير تصوير تصوير تصوير
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:09 am

روشهای همسو با طب جامع در درمان مشکلات کبد
1- اصلاح برنامه غذایی و نقش آن در درمان مشکلات کبد: رعایت پرهیزها گام اصلی و آغازین در راه درمان مشکلات کبد و رسیدن به سلامت این عضو حیاتی بدن ما است: رعایت پرهیزهایی همچون؛ پرهیز از لبنیات، چربیها، گوشت انعام، عدم افراط در مصرف گوشت سفید، عدم مصرف سرخ کردنیها، شکر سفید صنعتی، شیرینی ها، مولد اخلاط غلیظ (مثل آجیلالات، لبنیات، شیرینی جات)، تخم مرغ، حذف تمام فراورده های غذایی صنعتی و شیمیایی، غذاهایی که ساده نبوده و طعم و ذائقه را زیاد بکار می گیرند و کلا پرهیز از مصرف غذاهاي نامناسب و مضر كبد و بجای آن استفاده از رژیم شبه گیاهی، فالوده سیب، فالوده کرفس، سرکه سیب و یا نوشیدنی کامبوجا، آب ترب، گردوی طبی،آب درمانی، آش غوره، برنامه غذایی طبیعی درمانی، برنامه غذایی مناسب گروه خون هر شخص، استفاده از مواد طبيعي و عاري از مواد افزودني و كنستانتره، استفاده از نمك دريا و شكر سرخ و يا شكر نيشكر، استفاده از اب چشمه، استفاده از چاي سبز بجای چای قرمز، استفاده از ظروف مناسب مسی و یا پیرکس.
انتخاب این شیوه مبتنی بر سه رکن است:
پرهیز از اسراف در خوردن و نوشیدن با توجه به آیه شریفه [color=#FF4000](کلوا واشربوا ولاتسرفوا) و در نتیجه دست یافتن به تعادل مزاج
• کاربرد برخی از روشهای طبیعی با استفاده از مواد آفریده خداوند و مکملها در صورت لزوم
• دقت و مواظبت بر تخلیه به موقع فضولات بدن از مسیر طبیعی و عادی مطابق نیازی که خداوند حکیم در خلقت ما قرار داده است. [/color]
2- ضماد نمودن: الف) ضماد خرفه: در فارسی و عربی: بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، دندان سا، رجله، زریرا، عرفجین، فرفین، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، پرپین و پرپینه نامیده می شود. برگ و ساقه‌ی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و برای تسکین حدت تب‌های گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است. ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آن‌ها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای رفع حرارت آنها مفید خواهد بود.
تصوير تصوير تصوير
ب) ضماد برای علاج درد کبد: ضماد کراویا، ضماد شاه افسر (اکلیل الملک)
ج) ضماد برای ورم گرم خونی کبد: به را در سرکه و آب بر آتش بپزد تا از پختن نرم شود. سپس آنرا با صندل مخلوط کرده، کمی روغن گل بر آن ریخته و بر کبد بگذارد
کتاب قانون ابوعلی سینا
د) ضمادی برای بندامدنیها در کبد: کرفس، زرشک و تمر هندی را با همدیگر مخلوط کرده و بر کبد بگذارد.

کتاب قرابادین
3- دم نوشهای گیاهی: یکی دیگر از شیوه‌های کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام‌های داخلی گنجاندن زنجبیل در برنامه‌غذایی روزانه است.
تصوير
تصوير
تصوير
در منابع طب کهن زنجبیل مقوى هاضمه و ملين طبع و مفتح سدهء جگر و مبهى و محلل رياح غليظهء معده و امعأ و مجفف رطوبات و رافع تشنگى بلغمى و مقوى معده و جگر و قوهء حافظه و جهت سموم حيوانى و اخراج اخلاط غليظ و رطوبت دماغ و حلق و رفع برودت هوا و فالج و كرم معده و يرقان و تقطير بول و اسهال كه از فساد غذا باشد بسیار مجرب شناخته شده است. طرز تهیه دم نوش زنجبیل بدین شکل است که اگرتازه است رنده نرم مي كنند، و اگر اضطرارا تازه آن موجود نبود خشك انرا سائيده و در آب مي ريزند مي گذارند پنج دقيقه بجوشد.
در مورد خواص و فواید و اثرات زنجبیل، در کتابی جدا بعنوان نسخه همگانی دوم بطور مفصل پرداخته شده است.
4- مکمل درمانی: MSMبه همراه ویتامینC :
MSM (متیل سولفونیل متان) یک فرم طبیعی گوگرد است که به تولید صفرا و حذف مواد سمی از کبد و تصفیه خون کمک می کند. عنصر گوگرد برای تولید آنتی اکسیدان هایی قوی در بدن به نام گلوتاتیون لازم است. ویتامین C نیز رادیکال های آزاد را خنثی می کند و اثر تخریبی آنها را از بین می برد. در صورت وجود میزان بالای ویتامین C در کبد، مواد سمی خیلی کمتر اثر می گذارند. از این رو پوست ، مو ، دندان ها و ناخن ها سالم تر می ماند. در ایران چنین محصول تجاری در دسترس همگان نیست. از این رو بهتر است از مواد طبیعی حاوی این مواد استفاده کرد. یکی از آنها کلم است . کلم جزء سبزیجاتی است که هم گوگرد دارد و هم ویتامین C ، خصوصاً کلم بروکسل.
تصوير
سلنیوم :
سلنیوم یک ماده معدنی آنتی اکسیدان است که از تخریب کبد جلوگیری می کند. از منابع سلنیوم؛.سبوس گندم، آجیلالات و مغزیجات خاصتا گردو و بادام، سیر و یونجه است.
ویتامین E طبیعی :
تصوير
ویتامین E می تواند جلوی تخریب دیواره سلول های کبدی توسط رادیکال های آزاد را بگیرد. غذاهايي كه شامل ميزان قابل توجهي از ويتامين E هستند عبارت است از: سبوس گندم (غني ترين منبع)، آجيل(شامل بادام، فندق، و گردو)، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، روغن سبزيجات فشرده شده خنك،‌ شامل ذرت، گل آفتابگردان، سويا، دانة پنبه،كانولا، و اسفناج و كلم پيچ، سيب زميني و جوانه ها هستند. ویتامین E نوع طبیعی است. (D-ALPHA-TOCOPHEROL) و فرم های سنتز شده و مصنوعی آن (DL-ALPHA-TOCOPHEROL ) است که از مواد نفتی گرفته می شود و اثرات جانبی دارد.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:18 am

5- هومئوپاتی:
یا مشابه درمانی، داروهایی طبیعی برای درمان بیماریهاست. داروهای هومپوپاتی منشا» طبیعی دارند به طوری که در تهیه آنها 70 درصد از گیاهان(پیاز خوراکی، سیر، قهوه) ، 20 درصد از کانی ها و مواد طبیعی (فلزات، نمک ها، اسیدها، ...) و باقی از منابع حیوانی (سموم مار و زنبور و ...) استفاده می شود که البته غلظت داروها بسیار اندک ماده اولیه است.
این راه حل درمان کل بدن و نه فقط علایم با بهبود عملکرد کبد و ترویج یک کبد سالم با پیشگیری از آسیب بیشتر است. همچنین دیگر قسمت های دستگاه گوارش از جمله صفرا و عوارض آن از قبیل التهاب و تشکیل سنگ کیسه صفرا را بهبود می بخشد. از جمله داروهای هومئوپاتی مرتبط با کبد؛ شاهتره است که در اگزمای مزمن خارش دار ناشی از بیماری کبدی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین قهوه.
تصوير
- قهوه: اگر شما نکات ساده ای را در بکار بردن از قهوه رعایت کنید بسیار از آن سود خواهید برد.
نوشيدن قهوه خودش براى پاكسازي كبد مفيد است؛ فقط چند نكته بايد رعايت شود:
اول: شخص ضربان قلب بالا نداشته باشد
دوم: ناشتا خورده نشود و روي غذا يا هر وقت كه غذا در معده هنوز هست و الا معده را تحريك مي كند
سوم: وقت مصرف با وقت خواب فاصله يكي دوساعته داشته باشد
چهارم: بيش از دوسه فنجان درشبانه روز مصرف نشود و الا عوارض ضربان بالا يا تحريك معده يا بيخوابي خواهد داشت
پنچم: قيمت، جنس، مارك، تيره و روشن بودن، يا نحوه درست كردن قهوه در خواص طبي آن دخالتي ندارد، كافي است دانه هاى قهوه در وقت خريد آسياب شوند، و الا تهيه بودر قبلا آسياب شده، منوط به: محكم بودن بسته بندي، كهنه نبودن، معتبر بودن مارك براى اطمينان از مغشوش نبودن مي گردد.
تصوير
همه خاصيت طبي قهوه با يكبار دم كردن استخراج و مصرف نشده و آنچه متداول است كه بس از يكبار دم كردن تفاله يا ته نشين قهوه ريخته و براى خوردن مصرف نمي شود، به معني بي فايده بودن آن نبوده، و تنها بخاطر مطبوع نبودن دم كردن مجدد آنست.
3- تفاله و ته نشين دم كره قهوه مي تواند در كاربرد درماني ديكر مثل تنقيه قهوه استفاده شود. البته اين بار بايد به مدت 30 دقيقه جوشانيده شود براى بكاربردن تنقيه بايد جوشانده در هر صورت تصفيه شده و فقط جوشانده كاملا صاف شده و بدون تفاله نرم بكار برده شود و الا وجود تفاله نرم سبب گرفتگي لوله يا منفذ خروجي مي شود صافي بايد ريز باشد كه لرد نرم رد نشود نه صافي چاي.
تصوير
4- موضوع رسانه اي انتقادي مصرف قهوه ناشي از ترجمه تحت اللفظي مقالات غربي است كه در رابطه با عادت شايع در غرب در نحوه مصرف آنست و اين عادت غلط طوري شايع است كه هرجا مصرف قهوه مطرح است مساوي با اين عادت غلط است اين عادت غلط مساوي با عدم ملاحظه نكات طبي فوق الذكر است يعني كه در غرب همه آنها كه مي نوشند ملاحظه وضعيت ضربان و معده و خواب و زمان و مقدار مصرف را نكرده و فقط روزي سه ليوان بزرك كه هر ليوان جهارصد سي سي ظرفيت دارد مصرف مي كنند، ولو ناشتا و داشتن مشكل ضربان و ناراحتي معده.
علاوه بر کاربرد قهوه به روش خوراکی به منظور پاکسازی کبد؛ تنقیه با قهوه هم آثار بسیار زیادی در این راستا دارد. قهوه سرشار از پتاسیم است. تنقیه ی قهوه باعث گشاد شدن مجاری صفراوی می شود، در نتیجه به کبد اجازه می دهد تا مواد سمی تجمع پیدا کرده را آزاد کند. قهوه باعث تحریک یک سیستم آنزیمی گلوتاتیون Stransferaseدر کبد است، که قادر به حذف رادیکال های آزاد سمی از جریان خون است. این دو مواد تشکیل دهنده فعال قهوه؛ یعنی coffeecafestolو kahweol باعث افزایش هفت برابری فعالیت گلوتاتیون S- ترانسفراز، که نقش مرکزی را در رفع سموم از کبد دارد، می شود. بهبود بیشتر بیماران با این روش تجربه شده است، حتی پس از چند روز از اجرای برنامه. این پیشرفت ها به عنوان مثال عبارتند از اشتهای بهتر، درد کمتر، انرژی بیشتر و بهبود خواب
فعالیت های طبیعی این آنزیم باعث 600٪ الی 700٪ افزایش انما قهوه و غلبه بر سرطان و سایر بیماری های مزمن می گردد. از این رو نتایج بسیار چشمگیر افزایش سم زدایی را شاهد خواهیم بود.
7- طب سوزنی: طب سوزنی شاخه ای از طب سنتی چین و یکی از معروفترین رشتة های طب مکمل می باشد. قدمت این علم به 2500 سال پیش برمی گردد. اصولاً طب سوزنی و تکنیک آن به این ترتیب است که به کمک آن؛ یا عامل بیماریزا را از آن نقطه و عضو مربوطه خارج می نمایند یا چیزی خوب به آن نقطه اضافه می کنند. در حقیقت کبدی که به خوبی خون ذخیره نکند اولین تظاهر این مشکل در چشم ما نمایان می شود .چشم‌ها متورم می‌شود، تمرکز دید ممکن است دچار اختلال شود. از آنجا که مریدین کبد ممکن است روی بافت‌های اطراف چشم اثر بگذارد لذا چشم‌ها می‌توانند کاملاً تحت تأثیرات کبد قرار بگیرند. آب مروارید چشم، آب سیاه چشم، شب کوری، نزدیک بینی، دوربینی، پارگی پرده‌ها و سایر مسایل غیرعادی چشم‌ انعکاس دهنده‌ی گرفتاری‌های کبد است. کبد به طور وسیعی با عمل گوارش و هضم ارتباط دارد و با سه ارگان معده ، طحال و کیسه صفرا شدیداً ارتباط و هماهنگی دارد و جالب اینجاست که در طب سنتی چین ممکن است کبد باعث بیماری قلب یا بیماری معده و طحال شود ، حتی در مواردی باعث بروز بیماری ریوی می شود لذا برای درمان آن نوع بیماریها، باید کبد تحت درمان قرار گیرد و علائم را از طریق استفاده از سوزن بر روی پوست که باعث تحریک نقاطی برای از بین بردن نشانه های سطحی و ریشه و علت بیماری است تسکین می دهد.
تصوير
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:23 am

8- داروهای صنعتی همسو با طب جامع مانند تیشوک که به شكل کپسول موجود است. موارد مصرف آن عبارتست از:محرك اعمال كبد و محافظت كننده آن در مقابل سموم، صفراآور، موثر در اختلالات هاضمه، پائين آورنده كلسترول، تري گليسريد و ليپوپروتئين هاي خون. اجزاء فرآورده: هركپسول حاوي 400 ميليگرم از عصاره خشك برگ گياه کنگر فرنگی ميباشد.
همچنین لیورگل 70 و 140؛ Livegol70-140 (محافظت کننده کبد): این محصول یکی از فراورده های دارویی گیاهی می باشد که در داروخانه ها یافت می شود. شکل دارو قرص روکش دار موارد مصرف:محافظت کننده کبد، صفراآور، برای درمان هپاتیت حاد و مزمن، سیروزکبدی
اجزای فراورده: حاوی عصاره خشک خار مریم که معادل 70 میلی گرم سیلی مارین می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه فرمائید:
http://www.aelaa.net/Fa/viewtopic.php?f ... 3&start=10
- درمان با عصاره ها: مطالب زیادی در مورد اثار درمانی شگفت آور عصاره ها بیان شده است. این نوع درمان، عمر دوباره به بیماران داده است. عصاره های زیادی اثرات درمانی شگفت آوری بر روی عملکرد کبد، روده و کلیه ها دارد و موجب حذف مواد سمی و زائد از ارگانهای بدن می شود. آب هویج یکی از این عصاره هاست. همچنین آب سیب.
10- ورزش: در کتب طب کهن بعنوان یکی از معالجات سوء مزاج کبد؛ از ورزش نام برده شده است. در طب رایج نیز برای رفع بعضی مشکلات کبدی مثلا کبد چرب، تاکید زیادی بر انجام ورزش منظم شده است. در طب کهن چین هم اعتقاد بر این است که ورزش عوارض مربوط به التهاب کبد را تسکین می دهد؛ عوارضی چون بی قراری، بی خوابی، افسردگی و سایر عوارض. یک عامل شفابخش مهم؛ تاثیر ورزش در تسریع جریان خون در حفره شکم و بهبود هضم است. ماساژ در تسهیل جریان خون در کبد و اطراف آن بسیار موثر است. به خاطر داشته باشید که تمرینهای ورزشی را باید آهسته و به تدریج انجام دهید. تمرینهای ساده و آرام از قبیل کشش و نرمش، بدمینتون، قدم زدن آرام خوبست.
11- عرقیجات: عرق گیاهی شاه‌تره، خارشتر و کاسنی از جمله داروهای گیاهی موثر در کنترل و درمان مشکلات کبد مثل انسدادها، سیروز کبدی، و یا کبد چرب به شمار می‌آیند. این نوشیدنی‌های گیاهی از آنجا که طبعی سرد و تر دارند موجب کاهش میزان کلسترول خون می‌شوند و در عین حال به پاکسازی کبد و بدن از سموم و مواد زائد هم کمک می‌کنند. به اعتقاد درمانگران، نوشیدن یك تا 2 لیوان ازیکی از عرقیات شاه‌تره، کاسنی و خارشتر یا ترکیبی از آنها می‌تواند تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های کبد داشته باشد و احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را به صفر برساند.

کاسنی: استفاده از ریشه کاسنی برای حالات مزاجی کبد، طحال و کلیه ها مدتهای طولانی در طب کهن استفاده شده است. ریشه کاسنی هم مثل قهوه مادهء محرکی دارد. ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است. ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون است.
ريشه هاي اين گياه حاوي ويتامين هاي C و A است و به طرز موثری كبد، كليه و قلب را فعال مي كند.
با كمك به جريان جذب كليسم، در حفاظت از دندان ها و استخوان ها موثر است. تقويت سيستم ايمني بدن نيز از مهم ترين اثرات مصرف منظم كاسني است. دارای خاصیت افزایش میکروب‌ های مفید و کاهش باکتری‌ های بیماری ‌زا در روده می ‌باشند.
کاسنی برای افرادی که از ناخوشی صفراوی مزمن و یبوست رنج می برند بسیار مناسب است و در مورد یرقان، بزرگی کبد، نقرس و دردهای روماتیسمی هم موثر شناخته شده است.
خطر بروز سرطان روده بزرگ به دليل وجود اينولين موجود در ريشه كاسني كاهش مي يابد.
مطالعات جدید نشان می ‌دهند که برخی ترکیبات موجود در کاسنی، در مشکلاتی از جمله یبوست، اسهال های میکروبی، سرطان و بیماری ‌های قلبی- عروقی، می ‌توانند موثر واقع گردند. ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است. ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است.
از آنجایی که ریشه کاسنی اثرات درمانی و کاربردی بسیار بالایی دارد سعی کنید همیشه در فهرست گیاهان داروئی منزل در دسترس داشته باشید.
اصطلاح شيكوره ريشه كاسني است كه بقدر دانه قهوه خرد شده و سپس تا اندازه اي كه مثل قهوه رنگش قهوه اي تيره بشود تفت داده مي شود، اين محصول بجاي قهوه و به عنوان قهوه سالم در اروپا و امريكا بفروش مي رسد. از انجا كه ريشه كاسني جسم سخت دارد و با جوشاندن معمولي مواد تاثير گذارنده بيرون نمي ايد، فلذا براى نسخه تنقيه بايد شيكوره بشود
دیدگاه طب کهن راجع به کاسنی اینگونه است: کاسنی؛ مفتح سدد و مقوى جگر و مسكن حرارت و خون و تشنگى و صفرا و التهاب معده و موافق جگر حار و بارد و رافع سدهء آن و منقى مجارى بول و گرده است.
تخم کاسنی: جهت تبهاى صفراوى و سددى و يرقان و خفقان و صداع و امراض جگر موثر است.
12- سکنجبین: سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود می‌آوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند؛ سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می‌کردند ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند. و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.
السکنجبین (رساله فی ... ایضأ تحت عنوان منافع الشراب المسمی سکنجبین) رساله‌ای به زبان عربی و درباب منافع سکنجبین است و از آثار مسلم شیخ ابوعلی سینا می‌باشد. نسخه‌های خطی آن دراغلب کتابخانه‌های جهان و ایران موجود است. ترجمه لاتین آن به سال ۱۵۴۷ میلادی توسط آندره آ آلپاگو بعمل آمده و با ترجمه رساله »دفع‌المضارالکلیه عن‌الابدان الانسانیه بتدارک انواع خطاءالتدبیر» دریک جلد تحت عنوان:Trectus ejussden. de syrupo acetoso در ونیز (ایتالیا) به چاپ رسیده‌است.
فواید: هر غذایی در طب کهن دارای یک یا چند مصلح می‌باشد. منظور از مصلح یعنی نوعی مادهٔ غذایی یا گیاهی دارویی که مصرف آن به همراه غذای مورد نظر، در اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا و جذب غذا و اثر گذاری غذا را در بدن و ارگانهای مربوطه مضاعف خواهد کرد. در تغذیه ایرانیان به روش کهن؛ مصرف مصلحات به طور کامل مراعات می‌شده است و تقریباً غذایی و میوه‌های یافت نمی‌شود که بدون مصلحات مصرف شود. سکنجبین نیز از ان جمله است: برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سردرد، گرم، برای تقویت معده و کبد مفید است. اگر سرکه و عسل برابر باشد برای بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است ولی اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود.
در گام هشتم سلامت، سکنجبین درمانی جزو یکی از مواد مصرفی مراحل مقدماتی و تکمیلی است که با گیاهان دارویی ای که خواص زیاد و ثابت شده ای در باز کردن انسدادها و گرفتگی های مجاری کبدی و صفراوی دارند مثل کبر،ریشه کرفس، غافث، و ....تهیه می گردد که در جای خود به آن می پردازیم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:35 am

13- شیر شتر: تأثيرات شگفت انگيز و خواص درمانى شير شتر آنچنان قوى و آشكار است كه در برخى كشورها انواع كلينيك هاى تخصصي براى درمان انواع بيماريها با شير شتر تأسيس شده است من جمله كلينيك هاى تخصصى در كشورهاى عربى مانند عمان و غيره. شیر شتر براى درمان بيماريهاى كبد و كم خونى و سل و بيماريهاى هنگام پيرى و شكنندگى استخوانها و نرمى استخوان در كودكان و براى درمان سرماخوردگى، تب و آنفولانزا و همچنين درمان هپاتيت ب مفيد است.
شیر شتر همچنين در درمان بيماريهاى تنفسى از جمله سل و آسم و بيماريهاى معده و روده بزرگ و اختلالات گوارشى و كاهش قند و فشار خون و تنظيم ضربان قلب و تنفس و گرمازدگى مفيد مى باشد.
تصوير
با توجه به تحقيقاتى كه اخيراً درباره مصرف شير شتر براى مادران باردار انجام داده اند متوجه شدند كه مصرف شير شتر براى نوزاد و مادر مفيد و در سلامتى آنها موثر است. تحقيق يك دانشجوى كارشناسى ارشد در دانشگاه سودان در خصوص درمان قند خون بوسيله شير شتر: براى انجام اين آزمايش افراد مبتلا به قند خون را به 2 گروه تقسيم كرد. گروه اول روزانه مقدار نيم ليتر شير شتر با شكم خالى ميخوردند و اما دسته دوم خير.
پس از مدتى از هر دو گروه آزمايش بعمل آمد و مشاهده شد كه ميزان قند خون در گروه اول كه روزانه شير شتر مصرف مى كردند بمقدار قابل توجهى كاهش يافته است. پس به اين نتيجه رسيدند كه مصرف مداوم و منظم شير شتر در برنامه غذايى سبب كاهش و چه بسا درمان قند خون مى شود. در آزمايشات و مطالعاتى كه اخيراً در كشور هندوستان توسط محققان عربستانى بعمل آمد موشهاى آزمايشگاهى مبتلا به سرطان را همزمان تحت درمان با مواد دارويى(شيمى درمانى) و شير شتر قرار دادند در پايان مشخص شد كه موشهاى سرطانى كه تحت درمان با شير شتر قرار داشتند درمانشان بمقدار قابل توجهى موفقيت آميز و حتى در برخى موارد از شيمى درمانى هم موفقتر بوده است.
در برخى از كشورهاى عربى بصورت رسمى و عمومى براى درمان برخى بيماريهاى سخت و مزمن در بين بيماران بصورت عمومى شير شتر توزيع مى شود. مانند: اخيرا در ابوظبى در كشور امارات توسط شهردارى اين شهر بين افراد مبتلا به زخم معده بصورت عمومى شير شتر توزيع شد.
در منابع طب کهن همچون کتاب قانون (در قسمت کلیات و همچنین در فن چهاردهم)، از شیر شتر بعنوان درمان راه بندانها و انسدادهای کبدی بسیار نام برده شده است. حتی توصیه شده بعد از فراغت از درمانهای لازم برای رفع انسداد کبد؛ بیمار را باید تشویق کرد که بطور پیوسته از شیر شتر استفاده کند. در علاج استسقا هم بعنوان دارویی بسیار موثر از آن نام برده شده بطوری که گفته شده بیمار در هر وعده غذایی بی شیر شتر نباشد
برای آشنایی بیشتر با خواص شیر شتر به این آدرس مراجعه کنید:
Ersaal/16/Amuzesh/2/SHireSHotor.mp3
- مویز: در کتب طب کهن، از مویز بعنوان یکی از خوراکیهای سازگار با کبد و آنچه که باعث رفع سوء مزاج گرم از کبد می شود، همچنین برای علاج ناتوانی کبد، در رفع دمل کبد نام برده شده است به شرطی که مزه اش تمایل به ترش مزگی داشته باشد. مویز علاوه بر تقویت کنندگی و سازگاری با کبد به حدی مفیداست که اسهال شبیه به آب گوشت درآن شسته را باز می دارد.
تصوير
مویز منضج خلط غليظ و محلل به اعتدال و جالى معده و امعا و محرك باه مبرودين و موافق قصبهء ريه و مسمن و مقوى جگر است.
15- نسخه های همگانی یکم = گردوی طبی، دوم = زنجبیل تازه، سوم = ترب طبی و چهارم = کدو عسلی: همه در رفع انسدادات عروق و مجاری باریک بدن که گرفتگی آنها مشکلات و بیماریهای سختی را همچون سنگ کبد و صفرا می تواند ایجاد کند بسیار مجرب و موثرند
http://aelaa.net/110.aspx?id=2126
Ersaal/16/Amuzesh/2/NoskheHamagaani002.pdf
Ersaal/10/NoskheHamagaani003.pdf
Ersaal/10/NoskheyeHamagaani-04.pdf
16- خونگیری نقطه ای (فصد): خونگيری نقطه اى برای تصفيه كبد براى كسانی كه از عوارض مربوطه يا تصفيه عمومی طالب هستند بكار برده می شود؛ چه به عنوان تصفيه كبد و يا موارد بيماری حاد سلامتجويان و متناسب ان، یا آخر و بعد از برنامه تصفيه، يا خونگيري مختصر دوره هاى اردو.
17- طب انعکاسی یا بازتاب شناسی یا رفلکسولوژی: در این روش درمانی، کف پا مرکز سلامتی انسان است. هر نقطه ای به عضوی از بدن مرتبط است. در صورت اختلال در هر عضو؛ نقاط مربوط به همان عضو در کف پا را ماساژ می دهند. ماساژ عمل ساده ای است که نیروی درمان داخلی را تحریک کرده و به سلامت جسم یک انسان کمک می کند. ماساژ ارزش درمانی عالی دارد، حال ممکن است با یک مشکل سلامتی مخصوص مبارزه کند و یا یک آرامش جسمی و روحی را به وجود آورد.
تصوير تصوير تصوير
در زندگیهای قبل از دوران صنعتی شدن و مدرنیزم؛ که مردم زندگی ساده ای داشتند و محیط زیست نیز تمیز بود، بخشی از روز را با پای برهنه با راه رفتن و فعالیت و حرکت روی خاک و سنگریزه می گذراندند. همین ارتباط، سبب تحریک نقاط مربوط به اعضای مختلف بدن در کف پا شده و سبب نشاط و سلامتی بدن و تقویت اعضاء و رفع کاستیهای اعضاء می گشت. امروزه به اهمیت این دانش پی برده و با ایجاد وسایلی برای کاربرد آن در منزل و پارکها، زمینه راه رفتن روی خاک و سنگریزه را فراهم کرده اند تا جزو برنامه های نرمشی و ورزشی روزانه، وسیله نشاط بدن و سلامتی اعضاء آنرا تامین کرده باشند. در موارد خاص نیز که اختلالی در کارکرد یکی از اعضاء بدن پیش بیاید؛ با ماساژ نقاط مربوطه، به بازیابی سلامتی آن عضو کمک می کنند. نقاط مرتبط با کبد در کف پای راست قرار دارند. روی برجستگی گوشتی ای که دقیقا زیر انگشت کوچک پا قرار دارد.
18- طب فشاری یا شیاتسو: طب فشاری طبی است که در قبل از دوره دستیابی به تمامی نقاط و سوزنهای طب سوزنی مورد استفاده قرار می گرفته است (مخصوصا در کشور ژاپن). طب فشاری توسط انگشتان دست صورت میگیرد. از مهمترین انگشتانی که در طب فشاری بکار میروند،انگشت شست و انگشت میانی میباشد که به کمک انگشت اشاره مورد استفاده قرار میگیرد.
تصوير تصوير
تصوير تصوير
تفاوت بین طب سوزنی و طب فشاری صرفا به دلیل شیوه تحریک نقاط میباشد و لذا نقاط همان نقاط میباشند و تغییری نمی کنند. پس اساساً طب فشاری، ماساژ نقاط طب سوزنی است
مراکز حساس مربوط به کبد در روی دست و پای راست قرار دارند. شست دست چپ خود را روی برجستگی گوشتی (که دقیقا زیر انگشت کوچک دست یا پا قرار دارد) بگذارید. با توجه به تصویر، نقاط مربوط به کبد را مشاهده و آنها را ماساژ دهید. مراکز واکنشی کیسه صفرا هم دقیقا زیر مراکز واکنشی مربوط به کبد است. ماساژ درمانی کبد به کیسه صفرا هم کمک می کند.
تصوير تصوير
pejuhesh231

بازگشت به اردوی 34 - گام دوم سلامت

Aelaa.Net