حوزه علمیه نیمآورد مشهد اثر مهدوی منه السلام

مدير انجمن: مزارات

حوزه علمیه نیمآورد مشهد اثر مهدوی منه السلام

پستتوسط najm155 » دوشنبه نوامبر 03, 2025 12:32 pm

00BF40]مدرسه نیمآورد مشهد اثر مهدوی منه السلام - سید علی حسینی دولت آبادی[/color][/b]

Image

مشهد حضور مهدوی علیه السلام در مدرسه نیم آورد اصفهان معرفي شد .

تشرف مرحوم سید علی حسینی دولت آبادی خدمت حضرت صاحب الامر منه السلام در مدرسه علمیه نیم آورد

از مواردی که مرحوم سید علی حسینی دولت آبادی موفق به ملاقات با امام زمان علیه السلام یا اصحاب ناحيه مقدسه علیهم السلام شده و در آن تشرف نتوانسته حضرت را بشناسد؛
یک بار در فصل زمستان، عصر روز چهارشنبه عازم روستای دولت آباد بودم، اما چون برف سنگین باریده بود، پس از طی مسافتی از ترس حیوانات وحشی به اصفهان بازگشتم و در حجره ام در مدرسه نیم آورد به سر بردم. نه نان و آذوقه ای برای خوردن داشتم و نه زغال برای روشن کردن.
فردای آن روز که پنج شنبه بود روزه گرفتم و در طول شبانه روز برای رهایی از سرمای زمستان پتویی را برسرم کشیدم و خوابیدم. روز جمعه نیز روزه گرفتم و از شدت سرما از حجره ام خارج نشدم .روز جمعه گرسنگی و ضعف شدیدی بر من چیره شده بود. یکی دو ساعت گذشت و احساس کردم شخصی در حجره ام ( حجره ی او در ضلع جنوبی، دوّمین حجره از سمت راست و در طبقه ی فوقانی ) را به صدا درآورده است.

Image

از آن جا که آهی در بساط نداشتم خجالت کشیدم در حجره را باز کنم با خود گفتم اکنون چه وقت دید و بازدید و مهمان شدن است؟
برای بار دوم در اتاق را زدند و من با خود گفتم این شخص کیست که در این سوز سرما میخواهد وارد اتاق من شود؟
شخصی که درب حجره را زد گفت: آسید علی من می دانم در داخل حجره هستی درب را باز کن ناچار درب حجره را گشودم و مشاهده کردم که سیدی بزرگوار و با جلالت به داخل آمد او چند سکه ی دو ریالی به من داد و فرمود: با این پولها، هم زغال بخر و هم برای خودت آذوقه تهیه کن من از آن آقا تشکر کردم.
ایشان از حجره ی من خارج شدند و از پله های مدرسه به سمت پایین رفتند من هم به عنوان سپاسگزاری و خوش آمد گویی پشت سر آن بزرگوار از پله ها پایین آمدم.
فاصله ی میان من و ایشان سه پله بود وقتی وارد حیاط مدرسه شدند ناگهان از نظرم غایب شدند.
از این واقعه تعجب کردم و نزد سرایدار (خادم) مدرسه که نامش محمود بود رفتم و از او پرسیدم آیا همین الآن شخصی با این مشخصات را ندیدی که از مدرسه خارج شود؟
خادم مدرسه (محمود) گفت: آیا خواب آلود هستی یا این که خواب دیده ای؟ اگر کسی به مدرسه آمده بود، جای پایش بر روی برفها معلوم بود. من که سکه ها را در دستانم نگه داشته بودم به بازار رفتم و دیدم که همه ی مغازه ها بسته است و فقط یک مغازه ی خوار و بار فروشی باز بود.
یکی از سکه های دو ریالی را به او پرداخت کردم. اجناس و آذوقه ی مورد احتیاج خود را از آن مغازه خریدم و عصر روز چهارشنبه به روستای دولت آباد نزد خانواده ام رفتم و قضیه را برای پدرم ( سید محمد) بازگو کردم او به من گفت: اگر سکه ی دو ریالی باقی مانده را به من بدهی من هم متقابلاً هزار متر از زمینهای کشاورزی ام را به تو میدهم.
من پذیرفتم پدرم کاغذی نوشت و هزار متر مربع از زمین هایش را به من داد.
صبح روز شنبه که به اصفهان بازگشتم، فوراً به همان مغازه ی خوار و بار فروشی رفتم و از صاحب مغازه خواهش کردم آن سکه ی دو ریالی را به من پس دهد تا من سکه ی دیگری را به جای آن به او بدهم.
من حتی به او گفتم که حاضرم مبلغ بیشتری به او پرداخت کنم.
مغازه دار به من گفت اصرار نکن ،همان آقایی که سکه ی دو ریالی را به تو مرحمت کرد قبل از آن به من فرمود مغازه ات را باز بگذار تا آسید علی بیاید و آذوقه بخرد.
بخشیدن هزار متر زمین توسط مرحوم سیّد محمّد به فرزندش سیّد علی، بیانگر عشق و علاقه ی بسیار زیاد آن مرحوم به امام زمان عليه السلام است.
مرحوم سیّد محمّد پیش از وفات آن سکه را به فرزندش ـ سیّد علی ـ بازگرداند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد باقر شریعت پناه به مؤلّف اظهار کرد: تقریباً در سال ۱۳۴۷ ش که به اتفاق مرحوم آیت الله حاج سیّد بهاءالدین مهدوی به منزل مرحوم سید علی حسینی دولت آبادی رفته بودیم مرحوم سید علی حسینی تکه پارچه ای آورد که اطراف آن به وسیله ریسمان بسته شده بود او ریسمان را باز کرد و پارچه را گشود.
من و مرحوم آیت الله بهاءالدین مهدوی مشاهده کردیم که داخل آن یک سکه قرار داشت مرحوم سيّد علی دولت آبادی فرمود که این سکه توسط امام زمان عليه السلام به او مرحمت شده است و به همین دلیل، شدیداً از آن مواظبت میکرد.

بعد بيان مطالب فوق سلام و دعا به حضرت كه هميشه خوانده مي شود

سلام الله على مولانا صاحب الامروالعصر و الزمان محمد بن الحسن المهدي القائم بأمر الله
وأنهَى الله غَيبته وسَتره بظُهوره الفَورى على طواغيت العالَم وجعلنا الله من الموفقين بِخِدمته ونُصرته والاتصال بحضرته

مولا صاحب الزمان عليه السلام را با افضل زيارات مضمونًا (كه جزو اعمال سرداب مقدس است) زيارت شوند

توضيح قبل زيارت:
زيارتي كه الان خوانده می شود يكي از زيارات حضرت امام زمان علیه السلام است كه در سرداب مقدس هم وارد شده که خوانده شود ، نه اينكه منحصر به انجا باشد. در معرفي اين زيارت گاهي طوري انجام مي شود كه شنونده غير مطلع از جمله گوينده تصور مي كند
دعاى سرداب است . آنوقت سؤال براى شنونده بيش مي ايد كه دعاى سرداب را چرا اينجا خواندند
در حالي كه واقعيتش اين است كه زيارت امام زمان نمودند با اين متن .
حالا چرا اين زيارت را انتخاب كردند چون اين زيارت متن جامعي است و نكات منحصر به فردي دارد چه در
خطاب به حضرت چه در رابطه منتظران با حضرت و چه خواسته هايي كه مطرح شده و لذا
جامعترين متن در زيارت حضرت است و در هر مشهد مهدوي كه زيارت حضرت بجاست اين متن استفاده مي شود ، فلذا در نگاه مستمعين و متصلين اهميت اين زيارت توجه شود و دعاى سرداب تصور نشود.
متن اين زيارت :

اللّٰهُ أَكْبَرُ اللّٰهُ أَكْبَرُ اللّٰهُ أَكْبَرُ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ أَكْبَرُ وَ لِلّٰهِ الْحَمْدُ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِي هَدانا لِهَذا وَعَرَّفَنا أَوْلِياءَهُ وَأَعْداءَهُ، وَوَفَّقَنا

لِزِيارَةِ أَئِمَّتِنا، وَلَمْ يَجْعَلْنا مِنَ الْمُعانِدِينَ النَّاصِبِينَ، وَلَا مِنَ الْغُلاةِ الْمُفَوِّضِينَ، وَلَا مِنَ الْمُرْتابِينَ الْمُقَصِّرِينَ . السَّلامُ عَلَىٰ وَلِيِّ اللّٰهِ وَابْنِ أَوْلِيائِهِ، السَّلامُ عَلَى الْمُدَّخَرِلِكَرامَةِ أَوْلِياءِ اللّٰهِ وَبَوارِ أَعْدائِهِ، السَّلامُ

عَلَى النُّورِ الَّذِي أَرادَ أَهْلُ الْكُفْرِ إِطْفاءَهُ فَأَبَى اللّٰهُ إِلّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ بِكُرْهِهِمْ، وَأَيَّدَهُ بِالْحَيَاةِ حَتَّىٰ يُظْهِرَ عَلَىٰ يَدِهِ الْحَقَّ بِرَغْمِهِمْ، أَشْهَدُ أَنَّ اللّٰهَ اصْطَفَاكَ صَغِيراً، وَأَكْمَلَ لَكَ عُلُومَهُ كَبِيراً، وَأَنَّكَ حَيٌّ لَا تَمُوتُ

حَتّىٰ تُبْطِلَ الْجِبْتَ وَالطَّاغُوتَ؛ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَيْهِ وَعَلَىٰ خُدَّامِهِ وَأَعْوانِهِ عَلَىٰ غَيْبَتِهِ وَنَأْيِهِ، و َاسْتُرْهُ سَتْراً عَزِيزاً، وَاجْعَلْ لَهُ مَعْقِلاً حَرِيزاً، وَاشْدُدِ اللّٰهُمَّ وَطْأَتَكَ عَلَىٰ مُعانِدِيهِ، وَاحْرُسْ مَوالِيَهُ وَزائِرِيهِ . اللّٰهُمَّ كَما

جَعَلْتَ قَلْبِي بِذِكْرِهِ مَعْمُوراً، فَاجْعَلْ سِلاحِي بِنُصْرَتِهِ مَشْهُوراً، وَ إِنْ حالَ بَيْنِي وَبَيْنَ لِقائِهِ الْمَوْتُ الَّذِي جَعَلْتَهُ عَلَىٰ عِبادِكَ حَتْماً، وَأَقْدَرْتَ بِهِ عَلَىٰ خَلِيقَتِكَ رَغْماً، فَابْعَثْنِي عِنْدَ خُرُوجِهِ ظاهِراً مِنْ حُفْرَتِي

مُؤْتَزِراً كَفَنِي حَتَّىٰ أُجاهِدَ بَيْنَ يَدَيْهِ فِي الصَّفِّ الَّذِي أَثْنَيْتَ عَلَىٰ أَهْلِهِ فِي كِتابِكَ فَقُلْتَ: ﴿كَأَنَّهُمْ بُنْيٰانٌ مَرْصُوصٌ﴾. اللّٰهُمَّ طالَ الانْتِظارُ، وَشَمِتَ مِنَّا الْفُجَّارُ، وَصَعُبَ عَلَيْنَا الانْتِصارُ، اللّٰهُمَّ أَرِنا وَجْهَ وَلِيِّكَ

لْمَيْمُون؛ فِي حَياتِنا وَبَعْدَ الْمَنُونِ؛ اللّٰهُمَّ إِنِّي أَدِينُ لَكَ بِالرَّجْعَةِ بَيْنَ يَدَيْ صاحِبِ هٰذِهِ الْبُقْعَةِ (المشهد المهدوی)، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ، قَطَعْتُ فِي وُصْلَتِكَ الْخُلَّانَ، وَهَجَرْتُ

لِزِيارَتِكَ الْأَوْطانَ، وَأَخْفَيْتُ أَمْرِي عَنْ أَهْلِ الْبُلْدانِ، لِتَكُونَ شَفِيعاً عِنْدَ رَبِّكَ وَرَبِّي وَ إِلَىٰ آبائِكَ وَمَوالِيَّ فِي حُسْنِ التَّوْفِيقِ لِي، وَإِسْباغِ النِّعْمَةِ عَلَيَّ، وَسَوْقِ الْإِحْسانِ إِلَيَّ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
أَصْحابِ الْحَقِّ، وَقادَةِ الْخَلْقِ، وَاسْتَجِبْ مِنِّي مَا دَعَوْتُكَ، وَأَعْطِنِي مَا لَمْ أَنْطِقْ بِهِ فِي دُعائِي مِنْ صَلاحِ دِينِي وَدُنْيايَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

برای ایشان سوره ملك +صلوات ده هزار +فاتحه + هفت سوره قدر تلاوت شد

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

بركت معرفت و زيارت مشاهد مهدوى منه السلام:
ما در اين مدت مشاهد متعدده اي را شناختيم و زيارت كرديم
مثلا در همين مرکز شهر چندين مشهد اثر مهدوي منه السلام را تا كنون شناخته ايم
مدرسه نیم آورد - مدرسه صدر- مدرسه جده کوچک - انتهای مسجد خواجه اعلم - مسجد جامع - امامزاده اسماعیل علیه السلام
با فواصل نزديك كه مي شود پياده رفت و در مدت كوتاهي قابل زيارت است . هرچند هر كدامشان جداگانه هم مي توان محل زيارت و توسل باشد.

آدرس مشهد آثار مهدوی علیه السلام در مدرسه نیم آورد

https://maps.app.goo.gl/1oRQXt4pwGYvyAhF8

لینک ويدويي مشهد حضور مهدوی منه السلام در مدرسه نیم آورد

https://drive.google.com/file/d/1r-cb87 ... p=drivesdk

والحمدلله رب العالمين
najm155

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2016 4:54 am

بازگشت به شهر اصفهان و حومه

Aelaa.Net