آگاهي طبي = خطرات

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط najm134 » شنبه مارس 27, 2010 12:04 pm

عناوين گزارشاتي كه تا كنون در اين باره منتشر شده است: شيوع تب مالت در ايران - خطر مصرف داروي مسکّن - سزارين، عامل افرايش احتمال مرگ و مير نوزادان - مصرف بيش از اندازه نمك، سرطانزا است - پس از صرف ميوه آب ننوشيد - شيردهي شبانه شايع ترين علت پوسيدگي دندانهاي كودكان!
مرسولاتي كه تا كنون جداگانه در اين باره منتشر شده است:
طاعون برنده 1 تا 7
http://aelaa.net/110.aspx?id=609
http://aelaa.net/110.aspx?id=611
http://aelaa.net/110.aspx?id=614
http://aelaa.net/110.aspx?id=615
http://aelaa.net/110.aspx?id=616
http://aelaa.net/110.aspx?id=617
http://aelaa.net/110.aspx?id=618
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm134 در چهارشنبه ژانويه 19, 2011 7:00 pm .
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:16 pm

شيوع تب مالت در ايران
رئيس انجمن علمي بيماري‌هاي عفوني، از روند رو به افزايش آمار مبتلايان به تب مالت در کشور اظهار نگراني کرد. دکتر مينو محرز اظهار داشت: متأسفانه بيماري تب مالت در کشور بسيار زياد شده و اين در حالي است که دامپزشکي مدعي است واکسيناسيون دام‌ها را انجام داده است. محرز با اشاره به علاقه وافر مردم براي استفاده از لبنيات محلي و غيرپاستوريزه، اين مسئله را در افزايش بيماري تب مالت مؤثر دانست و تصريح کرد: ناآگاهي مردم از مشکلاتي که مصرف لبنيات محلي به دنبال دارد، تا حدود زيادي بر روند ابتلا افراد به تب مالت اثرگذار است. وي در عين حال، همه محصولات لبني را که به صورت پاستوريزه توليد مي‌شوند، قابل اعتماد ندانست و افزود: بيشتر اين مشکلات از ناحيه کارگاه‌هاي کوچک که مجوز هم دارند، است و اين به خاطر نبود نظارت دقيق بر روند توليدات آنهاست. رئيس انجمن علمي بيماري‌هاي عفوني درباره آمار مبتلايان به تب مالت در کشور، گفت: نمي توان به آماري که وزارت بهداشت اعلام مي‌کند، استناد کرد و آن را واقعي دانست، زيرا، بخشي از بيماران به مطب‌هاي خصوصي مراجعه مي‌کنند و پزشکان نيز به دليل کمبود وقت، گزارش‌هاي خود را نمي‌دهند و در نتيجه، آمار واقعي همواره پنهان مي ماند. محرز افزود: تب مالت بيماري مشترک بين دام و انسان است که مي‌توان با دادن آگاهي به مردم و تشويق آنان به مصرف محصولات لبني پاستوريزه، اين بيماري را کنترل کرد. وي از مصرف پنير محلي و باز به عنوان بيشترين محصولات لبني که از سوي مردم استقبال مي شود، نام برد و گفت: کافي است همين پنير محلي نيز به مدت دو ماه و نيم در آب نمک نگهداري شود، تا مشکلي براي مصرف نداشته باشد.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:19 pm

خطر مصرف داروي مسکّن
آسپيرين، ايبوپروفن و استامينوفن ممکن است فشار خون را بالا ببرند، بنابراين خطر بيماري قلبي را در مردان افزايش دهند. ميليون‌ها نفر هر روز براي درمان سردرد، التهاب مفاصل (آرتريت)، دردهاي عضلاني و سايرها دردهاي بدني از اين قرص‌هاي مسکن استفاده مي ‌کنند.
به گزارش رويترز، داروهاي مسکني که در روز تعداد بسياري از آنها توسط مردم سراسر دنيا مصرف مي شود، از عوامل بالا رفتن فشار خون در افراد و همچنين بروز بيماري هاي قلبي در مردها هستند. تصوير
پژوهشگران در يک تحقيق فشار خون 16000 مرد را براي مدت 4 سال بررسي کردند.
مرداني که شش يا هفت روز هفته استامينوفن (پاراستامول) مصرف مي ‌کردند، نسبت به مرداني که اين دارو را مصرف نمي ‌کردند با احتمال 34 درصد بيشتر فشار خون بالا داشتند. در مورد آسپيرين و مسکن‌هاي شبه ‌آسپيريني يا داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي(NSAIDs) مانند ايبوپروفن و ناپروکسن نيز يافته‌هاي مشابهي بدست آمد.
ميزان مصرف داروهاي آسپيريني هم در بالا بردن فشار خون نقش داشت. مرداني که بيش از 15 عدد از اين قرص‌ها را درهفته مصرف مي ‌کردند، 48 درصد بيشتر در معرض فشار خون بالا بودند.
داروهاي شبه‌ آسپيريني هم بر توانايي عروق در گشاد شدن اثر مي گذارند و هم باعث تجمع سديم در بدن مي ‌شوند( دو عاملي که مي ‌تواند باعث بالا رفتن فشار خون شود). اين تحقيق نشان مي دهد مرداني که امروزه تعداد بيشتري مسکن نسبت به گذشته مصرف مي کنند، خطر بيشتري در مورد مشکلات قلبي از جمله حملات قلبي براي آنان پديد آمده است.
البته دکتر کورهان يکي از محققان دخيل در اين بررسي ياد آوري مي ‌کند مرداني که به توصيه ي پزشک براي کاهش خطر حمله ي قلبي و سکته ي مغزي روزي يک قرص آسپيرين مي ‌خورند، نبايد مصرف آن را قطع کنند، چرا که در اين مورد منافع آسپيرين بر مضرات آن برتري دارد.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:22 pm

سزارين، عامل افرايش احتمال مرگ و مير نوزادان
رئيس انجمن علمي پريناتولوژي ايران گفت سزارين باعث مي‌شود نوزادان نارس تر و با وزن كمتري متولد شوند كه اين امر احتمال مرگ و مير آنها را افزايش مي‌دهد. دكتر "عليرضا مرندي" رئيس نخستين كنگره پريناتولوژي در حاشيه اين كنگره در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا افزود سزارين يك روش علمي است كه ميزان متعادل آن بايد بين ‪ ۱۰‬درصد تا حداكثر ‪ ۲۰‬درصد باشد.
وي با بيان اينكه ميزان سزارين بطور قابل توجهي افزايش يافته است گفت هر چه اين ميزان بالاتر رود مخاطرات بيشتري هم متوجه نوزاد مي‌شود. دكتر مرندي اضافه كرد افزايش سزارين به گونه‌اي است كه در برخي از بيمارستانها هيچ گونه زايماني به روش طبيعي صورت نمي‌گيرد. وي يادآور شد نتيجه يك مطالعه كه از سال ‪ ۱۹۸۴‬تا به حال در برزيل انجام شده نشان مي‌دهد ميزان مرگ و مير نوزاداني كه با روش سزارين متولد شده‌اند و بروز مشكلاتي همچون كم وزني افزايش يافته است.
رئيس انجمن پريناتولوژي ايران با بيان اينكه "نارسي" يكي از علل مهم مرگ و مير نوزادان است افزود اگر نوزاد زير ‪ ۲۵۰۰‬گرم باشد احتمال مرگ او ‪ ۴۰‬برابر بيشتر است. دكتر مرندي افزود چنانچه نوزاد زير ‪ ۱/۵‬كيلوگرم باشد احتمال مرگ او ‪ ۲۰۰‬برابر بيشتر است.
رئيس كنگره پريناتولوژي با بيان اينكه تولد مخاطره آميزترين دوره زندگي است افزود هر چه زمان تولد نزديكتر مي‌شود احتمال مرگ هم بالاتر مي‌رود و نوزاداني كه احتمال مرگشان بالاتر باشد اين اتفاق در همان دو روز اول بعد از تولد رخ مي‌دهد.
دكتر مرندي افزود دوره پريناتولوژي از ابتداي هفته ‪ ۲۳‬بارداري شروع مي‌شود و تا پايان روز بيست و هشتم بعد از تولد ادامه دارد كه بيشترين ميزان مرگ و مير مادر و نوزاد در همين دوره پريناتولوژي اتفاق مي‌افتد. رئيس كنگره انجمن پريناتولوژي ايران گفت از جمله علت‌هاي مرگ و مير نوزاد و مادر در زمان تولد مي‌توان به نرسيدن اكسيژن و خفگي نوزاد و عفونت، خونريزي و فشار خون بالاي مادر اشاره كرد .
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:24 pm

مصرف بيش از اندازه نمك، سرطانزا است
بدن انسان روزانه حداكثر سه الي پنج گرم نمك نيازدارد كه حتي اين ميزان نيز دربسياري از سبزيجات و ميوه‌ها وجود دارد
دكتر”مصطفي نوروزي”افزود:متوسط سرانه نمك مصرفي درسطح كشور بالاي 10 گرم در روز است. نوروزي ادامه داد:همچنين افراط در خوردن سوسيس و كالباس بدليل داشتن ماده ريسك ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد. اين متخصص اضافه كرد: مصرف گوجه فرنگي - پرتقال و نارنگي - پس از خوردن سوسيس وکالباس موجب مي‌شود سم كمتري از نيترات در معده توليد شود. اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي قزوين گفت : مصرف مستمر چاي داغ ريسك ابتلا به سرطان گروه”اپي گالاتها”درچاي معمولي دهان و مري را افزايش مي‌دهد هر چند كه چاي خود ضد سرطان بوده و و بخصوص چاي سبز -ضد سرطان مي باشد.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:26 pm

پس از صرف ميوه آب ننوشيد
براساس بررسي هاي انجام شده، نوشيدن زياد آب پس از صرف ميوه باعث ايجاد عوارض حاد در دستگاه گوارش مي شود.
دکتراحمد مفيدي متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، با بيان اين مطلب گفت: اما نوشيدن مقادير کم آب پس از صرف ميوه صدمه اي به بدن نمي رساند.
وي نفخ شديد معده و قسمت فوقاني روده را از عوارض حاصل از عمل مذکور دانست و اظهار داشت: ضمن آنکه احتمال خفگي، اختلال در عملکرد قلب، تب و اجابت مزاج مشکل و دردناک از ديگر عوارض نوشيدن آب پس از صرف ميوه است.
دکتر مفيدي در ادامه نوشيدن آب پس از صرف ميوه هاي نارس را بسيار خطرناک تر از ميوه هاي رسيده ذکر و عنوان کرد: با نوشيدن آب پس از مصرف ميوه هاي نارس دستگاه گوارش به شدت تحريک شده و عوارض حادي تظاهر مي يابند.
وي در پايان صرف ميوه پس ا
ز نوشيدن آب را مضر ندانست و گفت: چرا که به اين ترتيب آب به سرعت از معده خارج مي شود و عوارضي شامل حال فرد نمي شود.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آكاهي طبي

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آپريل 08, 2010 11:29 pm

شيردهي شبانه شايع ترين علت پوسيدگي دندانهاي كودكان!
دبير هفتمين کنگره بين المللي دندانپزشکي کودکان ايران گفت: "درصد بالايي از پوسيدگي دنداني کودکان ناشي از شيردادن به کودک در هنگام شب است."
به گزارش سلامتيران دکتر غلامحسين رمضاني در آستانه برگزاري هفتمين کنگره بين المللي دندانپزشکي کودکان اضافه کرد: "بيشتر مادران در طول شب به دفعات مکرر و يا با هر بيدار شدن کودک به او شير مي دهند غافل از اينکه همين شيرشبانه بيشترين تاثير را در پوسيدگي دندانها دارد."
وي ادامه داد: "براي پيشگيري از پوسيدگي دندان هاي کودک بعد از يکسالگي بايد شير شب به صورت کنترل شده و نه به دلخواه کودک باشد." اين متخصص دندانپزشکي کودکان با اشاره به برخي عادت ها و باورهاي غلط و تاثير منفي آنها در سلامت دندان کودکان گفت: "يکي از عادت هاي غلط در برخي از ماداران اين است که قاشق و يا پستانک را قبل از اينکه در دهان کودک بگذارند به منظور تميز کردن اول آن را داخل دهان خود مي گذارند."
وي افزود:" همزمان با رويش دندانها، ميکروب هاي پوسيدگي زا وارد دهان شده و شروع به فعاليت مي کنند که اين عادت غلط برخي مادران باعث مي شود اين ميکروب هاي پوسيدگي زا زودتر وارد دهان کودک شوند و به همان نسبت پوسيدگي هاي دندان را در کودک افزايش دهند"
دکتر رمضاني با اشاره به اينکه يکي ديگر از باورهاي غلط در اين زمينه اين است که گفته مي شود عمر دندانهاي شيري تا هفت سالکي است، اظهار داشت: اين تصور سبب مي شود تا درحفظ و بهداشت دندانهاي شيري سهل انگاري شود.
عضو هيات مديره انجمن دندانپزشکي کودکان ادامه داد: "70 درصد از ناهنجاري هاي دنداني در سنين بالا ناشي از کم توجهي به دندانهاي شيري و زود از دست دادن اين دندانهاست. نبود دندانهاي شيري که بايد تا سن 7 تا 12 سال حفظ شوند باعث مي شود فضاي خالي توسط دندانهاي مجاور پر شود که در نهايت اين مشکل سبب مي شود جايي براي رويش دندان هاي دائمي وجود نداشته باشد و ناهنجاري هاي دنداني و فکي رخ دهد."
دکتر رمضاني توصيه کرد: "براي پيشگيري از مشکلات دنداني کودکان با رويش اولين دندان يعني از حدود 6 ماهگي بايد کودک را به دندانپزشک نشان داد و اين روند بايد به طور متناوب هر شش ماه يک بار ادامه داشته باشد."
تذكر مهم: در صورتي كه بعد از شيردهي شبانه آب جوشيده ولرم به كودك داده شود مشكل تاثير روي دندان نيز نخواهد بود،
مؤثرترين عامل پوسيدگي دندان مصرف شكرسفيد و موادغذايي مشتمل بر موادصنعتي است، كودكي كه شير يا آب كرم يا هر نوشيدني و غذاي مكمل او مشتمل بر اين مواد است، ابتلاي به مشكل پوسيدگي دندان او قهري است، همجنين مادري كه از اين مواد استفاده مي كند از طريق شير خود عوارض اين مواد را به كودك منتقل مي نمايد، اين دو عامل اصلي پوسيدگي در توصيه هاى بهداشتي و طبي مدرن مورد غفلت واقع شده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

زندگي به سبك غربي، افزايش سرطان سينه در زنان ايراني

پستتوسط najm134 » دوشنبه مارس 14, 2011 3:52 am

زندگي به سبك غربي، افزايش سرطان سينه در زنان ايراني
در گذشته نه چندان دور،‌ بيشترين موارد سرطان سينه در زنان ايراني در گروه سني بعد از 51 سالگي يعني بعد از دوران يائسگي مشاهده مي‌شد اما در سال‌هاي اخير، تعداد زناني كه از سن 35 سالگي يعني زماني كه اصلاً انتظار آن را ندارند به سرطان سينه مبتلا مي‌شوند بسيار افزايش يافته است.
آماري از ميزان بروز و شيوع سرطان سينه زنان در ايران وجود ندارد زيرا سيستم ثبت سرطان در ايران نداريم اما آماري كه از كشورهاي غربي منتشر شده حاكي از اين است كه از هر 8 زن غربي يك نفر به سرطان سينه مبتلا مي‌شوند، اين آمار در كشور ما پايين‌تر است اما متاسفانه در كشور ما نيز روند گسترش اين بيماري به سمت شاخص‌هاي كشورهاي غربي در حال حركت است.
آلودگي محيط زيست، افزايش استرس، استفاده از مواد هورموني كه در مواد غذايي، لوازم آرايشي و كرم‌هاي‌خارجي وجود دارد، مصرف غذاهاي آماده يا فست فود، بالارفتن سن بارداري، زايمان نداشتن، فقدان شيردهي، كم تحركي و ورزش نكردن و وجود هر نوع سابقه بيماري سرطان در خانواده از جمله مهمترين عوامل خطر بروز سرطان سينه در زنان است.
متاسفانه تمايل به سبك زندگي غربي، استفاده از لوازم آرايشي به خصوص كرم‌هايي كه حاوي مواد هورموني هستند مانند برخي از كرم‌هاي دور چشم، گرايش زنان به زايمان در سن بالا يا حتي گرايش به بچه‌دار نشدن و تمايل نداشتن برخي زنان به شير ندادن فرزندانشان ميزان بروز سرطان سينه را در كشور ما نيز به طور چشمگيري بالا برده است.
براي كنترل اين بيماري در كشور قبل از هر كاري بايد همه زنان نحوه كنترل وضع سينه خود را بياموزند و از سن 20 سالگي به طور مرتب سينه خود را از نظر وجود يك توده كوچك سفت بدون درد كنترل كنند و اگر هر مورد مشكوكي مشاهده كردند به پزشك مراجعه كنند، همچنين همه زنان بايد از سن 35 سالگي هر سال يك بار از نظر سرطان سينه تحت معاينه پزشك قرار گيرند.
غربالگري سرطان سينه زنان در ايران نيز مانند همه كشورهاي غربي لازم است، اين كار بايد به صورت يك برنامه كشوري براي همه زنان بالاتر از 40 سال انجام شود و البته زناني كه در خانواده آنها سابقه هر نوع سرطان وجود دارد بايد به عنوان گروه پر خطر از سن 35 سالگي تحت غربالگري سرطان سينه قرار گيرند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

تب کودکان و غير كودكان هميشه نياز به درمان ندارد

پستتوسط najm134 » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 11:04 am

تب کودکان هميشه نياز به درمان ندارد
تب يک عامل دفاعي در بدن براي مقابله و درمان بيماري هاست
و تنها زماني که بسيار بالا بوده و مزمن باشد براي مداواي آن بايد اقدام کرد.

يک گزارش جديد از جامعه اکادمي پدياتريک امريکاAAP نشان داد:
تب به دليل واکنش بدن به بيماري بروز مي کند که موجب افزايش دماي بدن مي شود
از اين رو سعي در کاهش درجه تب ممکن است به طولاني تر شدن بيماري منجر شود.
والدين تنها بايد در شرايطي به درمان تب فرزندان خود بپردازند که اين تب موجب ناراحتي آنها شود.

پروفسور جانيس ساليوان از مرکز پزشکي دانشگاه لوئيز ويل در کنتاکي در اين خصوص گفت:
تب يکي از دلايل شايعي است که موجب مراجعه والدين به پزشکان مي شود.
والدين در اين باره بسيار نگرانند و فرضيات مختلفي در خصوص اتفاقات بد ناشي از تب در افکار عمومي وجود دارد.
گاهي اوقات والدين فکر مي کنند اگر تب را درمان کنند کودکانشان زودتر بهبود مي يابند
در حالي که مطالعات نشان مي دهد تب نشانه اي از بيماري است و همزمان راهي است که بدن براي بهبود بيماري طي مي کند.

تب يکي از عواملي است که موجب مي‌شود گلبول‌هاي سفيد خون فعال تر شوند و در نتيجه درمان بيماري را تسريع بخشند.

بر پايه اين گزارش محققان متذکر شدند در صورتي که تب کودکان را فوق العاده ناراحت نکرده و موجب بروز شرايط بد جسماني نشود بايد از درمان آن پرهيز کرد.


يك مكتب درماني از فروع طب جامع: طبيعي درماني است
اين با درمان طبيعي مختلف است هر جند اين را نيز بكار مي كيرد
طبيعي درماني = درمان بر اساس طبيعت انسان
همانطور كه حيوانات بيمار مي شوند ولى غالبا براى درمانشان نياز به ديكري ندارند
ولى انسان ايا كمتر از حيوانات است؟ ناتوانتر؟ كم هوش تر است؟
نه خير!
بس جرا انسان در اين موارد مشابه ناتوان است و كمتر از حيوانات توانايي دارد
بخاطر اينكه حيوانات از طبيعتشان دور نمي شوند
و بابيمار شدن فورا متذكر شده و امساك نموده و با مراقبت بر خود به طبيعت بدنشان اجازه مي دهند كه خودشان را معالجه كند
و در غالب موارد بجز اجل حتمي موفق هم هستند

اما انسان خصوصا مدرن
روش زندكيش بسيار دور از طبيعت انساني است
و با انحرافات توليد و تغذيه و عادت اين جدايي بيشتر شده و سبب ابتلايش به بيماريها مي شود
هيج وقت توجه به طبيعت انساني و طبيعت شخصي خود نداشته
و در وقت بيماري هم به طبيعت خويش برنكشته
بلكه با ادامه رويه غلط انرا تشديد مي كند
بدتر از ان با تبعيت از عادت فرهنك روش طبي رايج
چنان بيماري را بيجيده مي كند كه بروسه درمان از حوزه طبيعت انسان بيرون رفته
و توانايي و موفقيتش در درمان كم و كمتر مي شود

=====================

برخي از اقدامات طب كهن در مواجهه با تب:

1- از مصرف نمودن خوردني و نوشيدني با طبع كرم و خشك و جرب و شيرين و غليظ و سنكين ببرهيزيد

2- مواد مصرفي با طبع سرد باشد

3- پاشويه با آب خنك و خنك نمودن اعضاي بسيار كرم شده

4- در فواصل يكساعته هر بار يك استكان عرق كاسني مصرف نماييد

5- از ميوه ها هندوانه براى تخفيف و درمان تب مفيد است

6- از ديكر درمانهاى كياهي جوشانده برك درخت بيد يا عرق بيد نيز مفيد است

7- دعاى نور كه براى علاج تب و تعليم حضرت زهراء به سلمان است بسيار مجرب است


مركز طب جامع

والحمد لله رب العالمين
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

سوختكي قرنيه،ناخنك و آب مرواريد در آفتاب بدون عيك محافظ

پستتوسط najm134 » سه شنبه جولاي 19, 2011 1:39 am

سوختكي قرنيه و ناخنك و اب مرواريد با حضور بدون عيك محافظ در آفتاب
يك جراح و فوق‌تخصص شبكيه چشم در گفت‌وگو با فارس:
اشعه UV در بروز بيماري‌هاي ناخنك و آب مرواريد نقش داردتصوير
يك جراح و فوق‌تخصص شبكيه چشم گفت: يكي از فاكتورهاي مهمي كه در بروز بيماري‌هاي چشمي نظير دژنراسيون ماكولا، ناخنك و آب‌مرواريد نقش دارد، اشعه UV است.
مهدي بهنيا در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص تأثيرات نامطلوب اشعه UV بر چشم‌‌ اظهار داشت: اگر مقدار تابش اشعه UV زياد باشد، مشكلات حادي براي چشم به وجود مي‌آورد.
وي گفت: سوختگي قرنيه چشم يكي از آثار زيان‌آور اشعه UV است، اين مسئله در افرادي كه ورزش اسكي انجام مي‌دهند، بيشتر ديده مي‌شود ضمن اينكه اين خطر افرادي كه به دريا مي‌روند را نيز تهديد مي‌كند.
اين فوق‌تخصص شبكيه چشم افزود: احساس وجود جسم خارجي در چشم، سوزش، خارش، درد شديد و قرمزي از علائم سوختگي قرنيه چشم بر اثر تابش شديد اشعه UV خورشيد به شمار مي‌رود.
بهنيا ادامه داد: يكي از فاكتورهاي مهمي كه در ايجاد بيماري‌هاي چشمي نظير (دژنراسيون ماكولا، ناخنك و آب‌مرواريد) نقش دارد، اشعه UV است.
وي افزود: توصيه مي‌شود افراد خصوصاً كودكان در اين روزها كه تابش اشعه UV خورشيد شدت يافته است، در مواقع ضرورت از منزل خارج شوند ضمن اينكه در بيرون از منزل از عينك‌هاي آفتابي استاندارد و پهن كه اين اشعه را مهار مي‌كند، استفاده كنند.
اين جراح و فوق‌تخصص شبكيه چشم خاطرنشان كرد: در بعضي از موارد افراد، بضاعت مالي براي تهيه عينك‌هاي آفتابي استاندارد ندارند كه به اين افراد توصيه مي‌شود شيشه فوتوكروميك بدون شماره را از عينك‌فروشي‌ها تهيه كرده و با استفاده از يك فريم معمولي از آن استفاده كنند؛ اين اقدام چشم‌ افراد را در برابر نور خورشيد محافظت كرده و در بعضي از موارد بهتر از عينك‌هاي آفتابي استاندارد عمل مي‌كند .
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

بعدي

بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net