آگاهی طبی = سلامت

آگاهی طبی = سلامت

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 20, 2016 11:04 am

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

این نوشیدنی به سرعت درد را تسکین می دهد

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 20, 2016 11:08 am

این نوشیدنی به سرعت درد را تسکین می دهد


Image



برای سال‌ها، ورزشکاران و حتی مربیان با دردها و گرفتگی‌های عضلانی مواجه بوده‌اند و در برخی از مواقع نیز مجبور شده‌اند نیمکت نشین شوند. اگر به شما گفته شود که نوشیدنی وجود دارد که از بروز این درد جلوگیری می‌کند چه کار می‌کنید؟

چه یک ورزشکار حرفه‌ای باشید یا فردی که به دنبال کاهش وزن خود است، ممکن است در زندگی خود گرفتگی عضلانی را تجربه کرده باشید. خوشبختانه برنده جایزه نوبل، عصب شناس و ورزشکار استقامتی، راد مک کینون فرمولی را به دست آورده است که می‌تواند شروع گرفتگی عضلانی را متوقف کند.

ماهیچه‌ها و عضلات مقصر اصلی این ماجرا نیستند. چیزی که باعث ایجاد درد می‌شود عصب‌هاست. برای سال‌ها، متخصصان سلامتی و پزشکان ورزشی فکر می‌کردند که این موضوع به خاطر از دست رفتن آب بدن یا کمبود الکترولیت‌های حیاتی رخ می‌دهد. بعد از یک دهه تحقیق و مطالعه، مک کینون دریافته است که منشا گرفتگی عضلات از خود اعصاب است.

بنابراین فرمولی را به وجود آورده است که می‌تواند جلوی بروز این درد را بگیرد. این فرمول یک نوشیدنی عالی است که شامل سه ماده تشکیل دهنده زنجبیل، دارچین و فلفل می‌باشد. بهتر است این نوشیدنی قبل از ورزش میل شود تا بتواند از بروز درد جلوگیری کند. حالا سوال اینجاست که این نوشیدنی چقدر می‌تواند موثر باشد؟

اعضای مجله Men’s Fitness از این نوشیدنی استفاده کرده‌اند و معتقدند که ۱۰۰ درصد و در همه شرایط مفید نیست.البته افرادی که از این نوشیدنی مصرف کرده‌اند انرژی خوبی به دست آورده‌اند. در نهایت این افراد نتیجه گرفته‌اند که این درمان خانگی برای ورزش‌های استقامتی همچون ماراتون که در آن عملکرد عضلات بسیار مهم است، بهتر کار می‌کند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بهترین زمان اوج بهره وری مغز چه ساعتی است؟

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 27, 2016 11:33 pm

بهترین زمان اوج بهره وری مغز چه ساعتی است؟


Image

دانشمندان با انجام آزمایش‌هایی دریافته‌اند زمانی از روز بهترین فرصت برای انجام کارهایی خاص است زیرا در آن هنگام اوج بهره وری مغز است.

مغز شما در این ساعت ها بهترین عملکرد خود را ارائه می دهند

تحقیق جدید نشان می دهد زمان های مشخصی از روز برای انجام کارهای خاص بهترین هستند. گوش دادن به ساعت طبیعی بدن می تواند به بهرمندی بیشتر، از ۲۴ ساعت روز کمک کند. به گفته علم، بهترین زمان اوج بهره وری طبیعی بدن اواخر صبح است.

استیو کی، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: دمای بدن ما درست قبل از بیدار شدن از خواب به هنگام صبح شروع به افزایش می کند و این روند افزایشی تا اواسط روز ادامه می یابد. این افزایش تدریجی در دمای بدن به معنای بهبود تدریجی عملکرد حافظه، سطح هوشیاری و تمرکز خواهد بود که تا اواسط صبح به اوج می رسد.

سطح هوشیاری معمولا بعد از این مرحله اُفت می کند، اما طبق یافته های یک مطالعه، خستگی نیمروز ممکن است موجب تقویت توانایی های ابتکاری و خلاقیت در ما شود. در مطالعه سال ۲۰۱۱، از ۴۲۸ نفر خواسته شد تا مجموعه ای از دو نوع مسئله را که یا نیاز به تفکر تحلیلی یا تفکر خلاقانه داشت، حل کنند. نتایج نشان داد عملکرد آنها در مورد دومین نوع مسئله زمانی بهترین بود که آنها خسته بودند.

همچنین علم نشان داده است که با افزایش سن، توانایی تفکر سریع و یادآوری اطلاعات نیز تحت تاثیر قرار می گیرد، و اوج آن در حدود سن ۲۰ سالگی است. اما مطالعه سال ۲۰۱۵ نشان داد اوج سن مغز بسیار پیچیده تر از آن چیزی است که قبلا تصور می شد و این نتیجه گیری استنباط شد که در حدود ۳۰ زیرمجموعه هوشی وجود دارد و اوج هریک در سنین مختلف و برای افراد متفاوت فرق می کند.

به عنوان مثال، سرعت اولیه پردازش اطلاعات در حدود سن ۱۸ یا ۱۹ سالگی به اوج می رسد، و بلافاصله سیر نزولی پیدا می کند، اما حافظه کوتاه مدت همچنان تا حدود سن ۲۵ سالگی بهبود می یابد و سپس در سن ۳۵ سالگی تنزل پیدا می کند.

همچنین توانایی ارزیابی سایر حالات احساسی افراد در دهه ۴۰ یا ۵۰ زندگی به اوج می رسد. بعلاوه دامنه لغات ما در دهه ۶۰ یا ۷۰ زندگی در بالاترین حالت قرار دارد. افراد صبح که مایلند زود از خواب بیدار شده و زود هم بخوابند و معمولا در اوایل روز بیشترین میزان بهره وری را دارند و افراد شب که مایلند دیر از خواب بیدار شوند و در هنگام غروب تا شب بهره وری بالایی دارند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه اکتبر 09, 2016 12:06 am

5 میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود


به گزارش مشرق، از آنجائیکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.

انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.

سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.

خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می گیرید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

۲۰ حقیقت باورنکردنی درباره خوراکی‌ها که تا به حال نشنیده‌اید

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه اکتبر 15, 2016 11:59 pm

۲۰ حقیقت باورنکردنی درباره خوراکی‌ها که تا به حال نشنیده‌اید


Image

هیچ فرقی نمی‌کند که عاشق غذا و خوراکی باشید یا فراری از آن! خواندن این مطلب در هر سن و جایگاه و جنسیتی که هستید به شما توصیه می‌شو! شاید دلتان بخواهد بدانید دینامیت از بادام زمینی درست می‌شود و آب نارگیل به عنوان پلاسمای خون استفاده می‌شود. با ما همراه باشید و این ۲۰ مورد جالب را بخوانید.

۱. هر اونس خوراکی مغذی تا ۱۰ برابر بیش‌تر از یک اونس هله هوله هزینه دارد.

۲. مرغ امروز ۲۶۶ درصد بیش‌تر از ۴۰ سال قبل چربی دارد.

۳. یک جایگزین غذا به نام "سویلنت” وجود دارد که هدف از تولیدش این است که تمام نیازهای غذایی روزانه را تامین کند.

۴. می‌توان آب نارگیل را (در مواقع اضطراری) به عنوان جایگزین پلاسمای خون به کار برد.

۵. هر سال تقریبا نیمی از خوراکی‌های دنیا دور ریخته می‌شود.

۶. هویج در اصل بنفش بوده‌است.

۷. عسل تنها خوراکی است که هرگز فاسد نمی‌شود، این خوراکی می‌تواند ۳۰۰۰ سال دوام بیاورد.

۸. پنیر خوراکی‌ای است که بیش‌ترین آمار سرقت را دارد.

۹. دانشمندان می‌توانند کره‌ی بادام زمینی را به الماس تبدیل کنند.

۱۰. یک فرد در امریکا در طول عمرش به‌طور متوسط ۳۵ تن خوراکی می‌خورد. ولذا چاقي در راس عوارض كشنده امريكائيهاست

۱۱. هند در دنیا پایین‌ترین میزان مصرف گوشت را در ازای هر نفر دارد.

۱۲. دینامیت با بادام زمینی درست می‌شود.

۱۳. هیچ خوراکی‌ای وجود ندارد که همه‌ی نیازهای غذایی یک انسان را تامین کند، به جز شیر مادر.

۱۴. غذای هواپیما خیلی خوشمزه نیست چون حس بویایی و چشایی ما ۲۰ تا ۵۰ درصد ضعیف می‌شود.

۱۵. اسکیموها برای محافظت خوراکی‌هایشان از یخ زدگی از یخچال استفاده می‌کنند.

۱۶. خوردن فست فود به‌طور مرتب همان تاثیر هپاتیت را روی کبد دارد.

۱۷. در امریکا آلرژی کودکان به خوراکی‌ها هر سال حدود ۲۵ میلیارد دلار امریکا هزینه دارد.

۱۸. حتی فکر کردن به یک خوراکی مورد علاقه باعث تحریک ترشح دوپامین می‌شود، همان هورمون احساس خوب که هنگام رابطه‌ی جنسی و مصرف مواد مخدر نیز تولید می‌شود. بنابراين با فكر غذاي خوب مي توان بخشي از نتيجه مصرف غذاي خوب را بدست اورد بدون عوارض جسمي و اضافه وزن.

۱۹. در امریکا ۴۹ درصد بزرگسالان یک ساندویچ در روز می‌خورند كه سبب عوارض و بيماريهاى فست فودي و چاقي است.

۲۰. شیشه‌های نوتلایی (شكلات) که در یک سال فروخته می‌شود برای ۸ بار پوشاندن دیوار چین کافی است. اين شكلاتها بخاطر افزودنيها و چربيها ناسالم و موجب اسيب به سلامتي است برخلاف كاكاويي نسائيده يا سائيده خالص كه خوردنش مفيد است
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چرا زنان ژاپنی نه چاق می‌شوند، نه می‌میرند؟!

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 10, 2016 8:30 pm

چرا زنان ژاپنی نه چاق می‌شوند، نه می‌میرند؟!


لابد شما هم درباره طول عمر ژاپنی ها شنیده اید. اینکه آنها بالای صد سال زندگی می کنند و از همین بابت در جمع ۱۵ کشور اول دنیا هستند که سن امید به زندگی در بین مردمانش بالاست. در عین حال ژاپن در رتبه دوم خودکشی را بین کشورها دارد. نکته اینجاست که خودکشی در کشور ژاپن بیشتر بین زنان این سررزمین اتفاق می افتد.

به گزارش حبرانلاین، با این حال باید بدانید به جز آن عده از زنان ژاپنی که با خودکشی خودشان را از بین می برند. طول عمر آنها به شکل قابل توجهی بالاست. علاوه بر این ژاپنی ها بخصوص زنان ژاپنی چاق نمی شوند. قریب به اتفاق آنها روی وزن ایده آل هستند. و شاید همین سلامت فیزیکی باعث می شود که طول عمر آنها هم بیشتر و بیشتر شود. برای سردرآوردن از چم و خم زندگی ژاپنی این مطلب را تا انتخا دنبال کنید.

اسرار فاش می شوند ، مستقیم از ژاپن...

قوانین ژاپنی را دست کم نگیرید. آنهایی که در کشوری قانونمند زندگی می کنند. آنقدر قانونمند که وکلایشان به مرز فقر رسیده اند چون خبری از خبط و خطا و به تبع آن دفاع نیست. همین شدت را به برنامه سبک زندگی شان تعمیم بدهید. شاید حتی کمی جدی تر. به هر حال اینجا پای سلامتی در میان است.

رژیمی شامل میوه، سبزیجات، برنج، سویا و ماهی

بیشتر از اینکه غذای رستورانی بخورند ، غذاهای خانگی و البته ستنی را ترجیح می دهند. اگر می خواهید درباره غذای سنتی ژاپنی بدانید باید به شما بگوییم این غذا شامل سوپ میسو (سوپی که اساس آن از ساقه سبزیجات تهیه می شود) ماهی گریل شده ، سبزیجات پخته شده ، برنج دم کشیده است. فراموش نکنید که ژاپنی ها بعد از هر وعده غذا یک فنجان چای سبز میخورند. میوه هم همواره در کشور ژاپن به عنوان دسر سرو می شود.

وقتی «کاه‌دون» از آن خود شماست!

یکی از مهمترین نکته های سلامت غذایی مردم در ژاپن ، مقدار وعده های غذایی آنهاست. ژاپنی ها غذاهایی خوشمزه اما در مقدار کم را برای هر وعده غذایی خود سرو می کنند. بر اساس آنچه که ژاپنی ها به آن معتقد هستند ، هر انسانی باید حین غذا خوردن از خوراک خود نهایت لذت را ببرد و این ممکن نیست مگر با آهسته خوردن. آنچه که در قاموس سفره های غذایی ژاپنی مرسوم است ، شکل ارائه غذاهاست. به این معنی که شما باید به لحاظ بصری هم از غذا سیر شوید. سایر مواردی هم که به ژاپنی ها کمک می کند تا از غذای خود بیشتر لذت ببرند و البته آهسته تر میل کنند به این ترتیب است:

*آنها هیچوقت بشقابشان را کامل پر نمی کنند
*هر غذا در ظرف جداگانه ای سرو می شود
*غذاها به شکل زیبایی در بشقاب چیده و دیزاین می شوند
*وقتی ۸۰ درصد احساس سیری می کنند از خوردن دست می کشند

آشپزی سبک

ژاپنی ها معمولا غذاهایشان را به یکی از این چند طریق پخت سبک ، طبخ می کنند. بخارپز می کنند ، تفت می دهند ، نیم جوش می پزند و یا اینکه غذایشان را گریل می کنند.

باید این نکته را هم بدانید که ژاپنی ها ، هرگز غذایشان را با حرارت زیاد نمی پزند بلکه از شعله های ملایم استفاده می کنند. ژاپنی ها حتی الامکان از سس ، بخصوص سس سفید روی غذاهایشان استفاده نمی کنند و خب در عین حال سراغ غذاهای تازه می روند، مثلا ماهی هایی که همان روز صید شده اند یا سبزیجاتی که همان روز به بازار آمده اند.

سیستم ژاپنی؛ برنج به جای نان
ژاپنی ها به جای نان در هر وعده غذایی خود از برنج استفاده می کنند. این را بدانید که ژاپنی ها به ندرت آرد گندم تصفیه شده را در برنامه غذایی خود وارد می کنند.

البته اگر بنا باشد یک ژاپنی پیشنهاد غذایی جدیدی مقابل شما بگذارد به شما خواهد گفت : می توانید سراغ نوع سالم تری برنج هم بروید. برنج قهوه ای همان نوع سالم تر است.

صبحانه ای با طعم میسو

صبحانه در ژاپن یک وعده غذایی بسیار مهم است که به صورت متفاوتی سرو می شود. این تفاوت به سرو میسو سوپ در وعده صبحانه ژاپنی برمی گردد. از آنجاییکه میسو سوپ شامل پروبیوتیک است؛ ژاپنی ها ترجیح می دهند در وعده صبحگاهی خود و همراه صبحانه آن را میل کنند. سوپ میسو از سبزیجات و غذاهای دریایی تهیه می شود.

دسر

دسر در ژاپن یک پس غذای مرسوم نیست و اگر سرو شود بدون شک در مقدار بسیار کم خورده خواهد شد. در عین حال ژاپنی ها ترجیح می دهند ، پس از صرف غذا و خوردن چای سبز سراغ انواع میوه ها بروند.

باور ژاپنی در برابر غذا و رژیم

ژاپنی ها ، بخصوص زنان ژاپنی مانند بقیه خانم ها در سراسر دنیا درگیری فکری مقوله ای با عنوان رژیم غذایی را ندارند. آنها از کودکی یاد می گیرند و البته این موضوع برایشان شرطی می شود که از انواع مواد غذایی لذت ببرند. اما در عین حال نباید این نکته را هم فراموش کنید که ژاپنی ها هر روز زندگی شان یک روز فعال و پرکار است. به عنوان مثال آنها هر جایی می خواهند بروند ، پیاده روی را دراولویت می گذارند. همین موضوع آنها را لاغر و خوش اندام نگه می دارد. فراموش نکنید که قند برنج و نشاسته موجود در آن از ضروریات سلامت بدن است البته به شرط اینکه در مقدار مناسب مصرف شود و در عین حال با ورزش و پیاده روی قند اضافی سوخته شود.

مهمترین غذاهای ژاپنی

ماهی: می دانید چرا مردم در ژاپن جوان می مانند ؟ چرا چاق نمی شوند واینکه چرا دیر میمیرند؟ آنها حسابی از ماهی ها تغذیه میکنند.حتما می دانید که ماهی ها منابع غنی امگا۳ هستند. اسید چرب غیر اشباع موجود در ماهی که فواید بسیاری را در خود نهفته دارد. جالب است بدانید که ژاپنی ها ۱۰ درصد ماهی های جهان را مصرف می کنند.

سبزیجات دریایی و البته زمینی: مردم در ژاپن در مقادیر بسیار زیادی سبزیجات استفاده می کنند. بدون اغراق آنها در همه وعده های غذایی خود سبزیجات را دارند و شاید به همین دلیل است که دوز ویتامین ، مینرال و آنتی اکسیدان بدن آنها به شکل عجیب و غریبی بالاست.

برنج خوری به سبک ژاپنی: ژاپنی ها حسابی برنج خور هستند البته نه از نوع چلوهای چرب و چیل بلکه سراغ سالم ترین نوع آن یعنی برنج قهوه ای می روند. هم کلسترول خونشان را کنترل می کند هم درصد چربی های ترنس و اشباع را در بدنشان کاهش می دهد.

سویا بازهای قهار: هر ژاپنی روزانه به طور متوسط ۵۰ گرم سویا مصرف می کند. آیا می دانستید سویا از خوراکی های ضد سرطان است؟

چای سبز چای جاودانی یک رسم متداول ژاپنی همه مردم این کشور را به نوشیدن یک فنان چای سبز بعد از هر وعده غذا عادت داده است. چای سبز ، همان خوراکی است که قلب آنها را در برابر انواع بیماری مصون نگه می دارد. چای سبز یکی دیگر از منابع غنی آنتی اکسیدان است.

و ژاپنی ها زنده می مانند چون؛
یک الگو غذایی صحیح ، یک زندگی فعال و صد البته گرایش شدید در سنین میانسالی به ورزش هایی مانند تایچی که در حفظ تعادل بدن نقش بسزایی ایفا می کند و استرس را کاهش می دهد ، ژاپنی ها را در صدر کشورهایی قرار داده است که چاقی در آن به کمترین میزان ممکن وجود دارد و خب به تبع همین مسائل سن امید به زندگی را در این کشور بالا برده است.همه چیز به همین سادگی است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

7 وسیله که حتما باید بشویید، اما نمی شویید!

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه دسامبر 25, 2016 12:42 pm

7 وسیله که حتما باید بشویید، اما نمی شویید!


همه افراد به بهداشت و پاکیزگی آشپزخانه و سرویس بهداشتی اهمیت می دهند؛ اما جاهایی هم وجود دارند که در محدوده بهداشتی شما جای نگرفته اند. در این مطالب به برخی از آنها اشاره میکنیم.

Image

همه افراد به بهداشت و پاکیزگی آشپزخانه و سرویس بهداشتی اهمیت می دهند؛ اما جاهایی هم وجود دارند که در محدوده بهداشتی شما جای نگرفته اند. درست است که باید آشپزخانه و سرویس بهداشتی را تمیز نگه دارید؛ اما بسیاری از اشیاء در اطراف تان وجود دارند که هرگز آن ها را نمی شویید و کاملا آلوده هستند. در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده و راه حلی برای تمیز کردن هرکدام ارایه خواهیم کرد.

کلیدها
از کیبورد کامپیوتر گرفته تا کلیدهای در خانه، اگر موضوع کلید است، مطمئنا به میکروب آلوده است. اگر شما هم جزو اکثریت هستید، احتمالا هیچ گاه کلیدهای خود را نمی شویید. طبق یک گزارش، یک کیبورد معمولی 5 برابر بیشتر از یک توالت فرنگی عمومی باکتری دارد.
چگونه کلیدها را تمیز کنیم: برای تمیز کردن کلیدها و کیبورد خود کافی است چند ضربه با دستمال مرطوب به کیبورد یا کلید بزنید. این کار میکروب ها را از بین می برد.

گوشی همراه
گوشی همراه در همه جا همراه شما است، بر روی میزها و پیشخوان های مراکز عمومی گذاشته می شود و معمولا گرم است؛ همین موضوع باعث ایجاد زمینه ای مناسب برای باکتری ها و میکروب ها می شود. گوشی همراه شما آهن ربای میکروب و آلودگی است. صفحه شیشه ای صاف و صیقلی آن درواقع انتقال دهنده میکروب ها است.
چگونه گوشی همراه را تمیز کنیم: برای تمیز کردن گوشی همراه نیز دستمال های ضدعفونی کننده یا پدهای الکلی بهترین گزینه محسوب می شوند. گوشی خود را خاموش کرده و دستمال بکشید. سپس تا زمانی که نم دستمال بر روی آن خشک شود، گوشی را روشن نکنید.

کیف دستی
کیف دستی شما نیز همه جا همراه شما است و هر روز حداقل چندبار در مکان های عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. طبق یک گزارش از یک شرکت سرویس بهداشتی در بریتانیا، یک کیفی دستی معمولی از سرویس بهداشتی یک اداره معمولی کثیف تر و آلوده تر است. بخش های آلوده تر کیف دستی بخش دستگیره و ته کیف است.

چگونه کیف دستی را تمیز کنیم: تمیز کردن کیف دستی به جنس آن بستگی دارد؛ اما بیشتر آن ها را می توان با آب و صابون تمیز کرد. اگر جنس کیف شما پارچه ای است، بهترین گزینه خشک شویی است.

بندهای کفش
بندهای کفش ها نزدیک زمین هستند و آلودگی ها و کثیفی های خیابان بر روی آن ها می نشیند. طبق یک تحقیق، کفش ها و بندهای کفش ها میلیون ها ریز سازه وار مانند ویروس ها و تک یاخته ها را در خود جای داده اند.
چگونه بند کفش را تمیز کنیم: بندهای کفش خود را داخل آب داغ و صابون بگذارید یا زمانی که لباس هایتان را می شویید، آن ها را نیز در ماشین لباسشویی بگذارید. به خاطر داشته باشید که بند کفش ممکن است به دور همزن ماشین لباسشویی بپیچد، این امر در مورد ماشین های نیمه خودکار صدق می کند. برای جلوگیری از این اتفاق، آن ها را داخل روبالشی یا جوراب بگذارید.

بالش ها
آیا تاکنون با بینی گرفته یا سردرد خفیف از خواب بیدار شده اید؟ یک تحقیق در مورد بالش های نو و بالش های قدیمی نشان داد که حداقل یک یا دو نوع باکتری مربوط به آسم یا بیماری های دیگر در هر دو نوع بالش وجود دارد. برخی از بالش ها نیز ده ها نوع موجود چندش آور داشته اند. سلول های مرده پوست، کرم های ریز، خاک و قارچ نیز در بالش ها پنهان هستند. همچنین یک موضوع تعجب آور این است که درواقع بالش های مصنوعی نسبت به بالش های طبیعی آلودگی های بیشتری دارند؛ زیرا فیبرهای مصنوعی محکم بافته نشده اند.
چگونه بالش ها را تمیز کنیم: نحوه تمیز کردن بالش ها به نوع بالش بستگی دارد. اگر بالش از پر پرندگان پر شده است، باید آن را به خشک شویی بدهید. این کار تمام آلرژی هایی که شما را نگران کرده، از بین خواهدبرد. بالش های مصنوعی را نیز می توان در ماشین لباسشویی شست. قبل از این کار برچسب راهنمای شستشو را بر روی بالش بخوانید.

ظرف نگه دارنده مسواک ها
طبق گزارشی از National Sanitation Foundation، 27 درصد ظروف نگه دارنده مسواک، به باکتری های بیماری زا مانند استافیلوکوک آلوده هستند؛ استافیلوکوک ها بیماری های گوناگونی مانند عفونت های پوستی موضعی مانند گل مژه را در انسان و حیوانات ایجاد می کنند.
همچنین این گزارش نوع ناشناخته ای از باکتری های مرتبط با اشریشیا کسلی یا E,Coli را شناسایی کرد. درواقع محققان پس از انجام آزمایش های مختلف به این نتیجه رسیدند ظرفی که مسواک های خود را در آن می گذارید، آلوده ترین محل در سرویس بهداشتی است.
چگونه ظرف نگهداری مسواک ها را تمیز کنیم: محققان توصیه می کنند ظرف نگه دارند مسواک را با آب داغ و صابون بشویید یا دو بار در هفته آن را در ماشین ظرف شویی بگذارید تا شسته شود.

مخزن آب دستگاه قهوه ساز
شما تنگ و نگه دارنده فیتلر دستگاه قهوه ساز را تمیز می کنید؛ اما آخرین باری که طبق دستورالعمل های شرکت سازنده، دستگاه خود را تمیز کردید و مخزن آب را ضدعفونی کردید، چه زمانی بود؟ مدت زیادی از آن زمان می گذرد. این موضوع مشکل ساز است؛ زیرا یکی دیگر از تحقیقات نشان می دهد که در 50 درصد مخازن آب دستگاه های قهوه ساز، قارچ یا کپک وجود دارد.
چگونه مخزن آب دستگاه قهوه ساز را تمیز کنیم: قبل از هر کاری، دستورالعمل شرکت سازنده برای تمیز کردن دستگاه را بخوانید؛ اما بیشتر آن ها پیشنهاد می کنند که مخزن آب را با سرکه سفید پرکنید و تا زمانی که نیمی از سرکه به تنگ مورد نظر بریزد، منتظر بمانید. سپس یک ساعت در همین حالت منتظر بمانید و بعد مرحله آماده سازی قهوه را به اتمام برسانید. در آخر، چند مرتبه آب معمولی را داخل قهوه ساز بریزید تا سرکه را بشوید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

آلوده ترین لوازم آشپزخانه شما کدام اند؟

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 31, 2016 12:06 pm

آلوده ترین لوازم آشپزخانه شما کدام اند؟


خیلی‌ها فکر می‌کنند که فقط سینک ظرف‌شویی یا سیم و اسکاچ جزو آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه‌اند و لازم است برای از بین بردن آلودگیشان آنها را میکرب زدایی کرد، درحالی‌که متخصصان صنایع غذایی می‌گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می‌توانند آلودگی‌های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند.
آلوده ترین لوازم آشپزخانه شما کدام اند؟

اگر این وسایل به درستی شسته و استفاده نشوند، حتی می‌توانند عامل انتشار انواع میکروب‌ها مانند ای‌کولای، سالمونلا، لیستریا و قارچ‌ها در میان لوازم آشپزی یا حتی غذاها باشند. در ادامه همین مطلب، شما را با این ۶ وسیله آلوده آشنا می‌کنیم.

دربازکن

معمولاً از دربازکن‌های دستی یا برقی برای باز کردن در انواع کنسرو و تن ماهی استفاده می‌شود و بیشتر ما هم آن را پس از استفاده (بدون شستن) داخل کشوی قاشق‌ها می‌اندازیم اما این کار می‌تواند باعث باقی‌ماندن مقداری از محتویات تن ماهی یا کنسرو روی چرخ‌های دربازکن و رشد و تکثیر انواع قارچ‌ها، کپک‌ها و باکتری‌ها در سطح این وسیله و سایر وسایل داخل کشو شود. دربازکن باید پس از هر بار استفاده با آب گرم و مایع ظرف‌شویی به کمک یک مسواک، خوب شسته شود.

جاچاقویی

این روزها خیلی‌ها دوست دارند بسته‌های بزرگ و کوچک چاقو را که حاوی یک جا چاقویی و تعدادی چاقو با اندازه‌های مختلف است، بخرند و آن را در آشپزخانه قرار دهند تا هر زمانی که به هر مدل چاقو نیاز داشتند، در دسترس‌شان باشد. شما به عنوان خانم خانه، یادتان می‌آید آخرین باری که سطح داخلی و بیرونی این جا چاقویی را با مواد شوینده شستید، کی بود؟

برای شستن این وسیله باید یک ظرف گود را پر از آب گرم، پودر صابون و کمی مواد ضدعفونی‌کننده کنید، سپس جاچاقویی را چند دقیقه داخل این محلول بگذارید و پس از خارج کردن، تمام زوایای آن را با یک مسواک یا برس کوچک به خوبی بشویید و آب بکشید. پس از خشک شدن کامل، می‌توانید چاقوها را در جای مخصوص خود قرار دهید.

از آنجا که شما چاقوها را پس از خارج‌کردن از جایشان و پیش از استفاده نمی‌شویید، بنابراین امکان آلوده شدن چاقوهایی که محفظه نگهداری آنها هرگز شسته نمی‌شود، بسیار زیاد است بنابراین بهتر است جا چاقویی حداقل ماهی یک بار شسته شود.

جامیوه‌ای

اگر عادت دارید میوه‌ها را نشسته داخل جامیوه‌ای بگذارید و جامیوه‌ای را هم سال تا سال نشویید، باید مطمئن باشید که بزرگ‌ترین عامل انتشار لیستریا، سالمونلا، کپک‌ها و قارچ‌ها در یخچال شما جامیوه‌ای است. میوه‌های نشسته، اگر کمی هم رطوبت داشته باشند، می‌توانند باعث تولید میکروب‌های مختلف، کپک‌ها و قارچ‌ها در محل نگهداری‌شان شوند.

اگر این محل نگهداری جامیوه‌ای یخچال باشد، باید برای پیشگیری از رشد، تکثیر و انتشار عوامل آلودگی به درون یخچال و مواد غذایی مختلف، حداقل ماهی یک بار جامیوه‌ای را به‌خوبی بشویید. برای شستن جامیوه‌ای کافیست مقداری آب گرم را با صابون یا هر ماده پاک‌کننده دیگری مخلوط کنید، کمی جوش‌شیرین به آن بیفزایید و این محلول را داخل جامیوه‌ای بریزید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت در آن باقی بماند. سپس جامیوه‌ای را به خوبی آبکشی و خشک کنید و آن را سر جایش قرار دهید.

جاگوشتی در یخچال یا فریزر

آب گوشت خام حاوی سالمونلا و ای‌کولای است. اگر این آب به مواد غذایی دیگر شما نشت کند (به خصوص اگر قرار باشد آن مواد غذایی را خام مصرف کنید) حتماً باعث آلوده شدن آن ماده غذایی و بیمار شدن شما در اثر مصرفش می‌شود بنابراین همیشه طبقه‌های پایینی یخچال یا فریزر را برای نگهداری گوشت انتخاب کنید.

گوشت را طوری بسته‌بندی کنید که آب آن نشت نکند و اگر طبقه‌های یخچال یا فریزر، آلوده به آب و خونابه گوشت شد، بلافاصله آنها را خارج کنید و با آب گرم و مواد شوینده بشویید تا جلوی تکثیر و انتشار میکروب‌ها را در یخچال و فریزرتان بگیرید.

قطعه‌های چرخ‌گوشت

تمام قطعات چرخ‌گوشت که با گوشت خام در تماس مستقیم هستند یا آب گوشت هنگام چرخ کردن روی آنها می‌پاشد، در صورت تمیز نشدن، ‌آلوده به میکروب سالمونلا می‌شوند. به همین دلیل باید تمام قسمت‌های چرخ‌گوشت را پس از استفاده با آب گرم و مواد شوینده خوب بشویید. قسمت‌هایی که قابل جدا کردن نیستند هم با دستمال آغشته به آب گرم و مواد شوینده پاک کنید تا باعث تکثیر و پخش میکروب در آشپزخانه و کابینت نگهداری چرخ‌گوشت نشود.

جاظرفی

جاظرفی‌های استیل که کنار سینک ظرفشویی قرار می‌گیرند، می‌توانند باعث رشد و انتشار انواع میکروب‌ها و باکتری‌ها باشند. این جاظرفی‌ها باید ماهی یک بار از کنار سینک برداشته شوند تا بتوانید زیر آنها را با مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده تمیز کنید. خود جاظرفی هم باید ماهی یک بار در حالی که ظرفی درون آن قرار ندارد، با مواد شوینده و آب گرم شسته شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

برای جلوگیری از آلزایمر کلاه بر سر گذارید

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه ژانويه 14, 2017 9:14 pm

عضو مؤسسه تحقیقات حجامت ایران:
برای جلوگیری از آلزایمر کلاه بر سر گذارید


عضو مؤسسه تحقیقات حجامت ایران با اشاره به اینکه گرم نگه داشتن مغز مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود، گفت: همه مردان در گذشته کلاه یا دستار به سر می‌بستند و حافظه آنان تا سنین بالا قوی و فعال بود.

Image

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، سعید نظری درباره ارتباط تغذیه و جلوگیری از آلزایمر در افراد گفت: یکی از دلایل ایجاد آلزایمر این است که ندانیم هر بدنی از چه مزاجی برخوردار است، نکته قابل توجه این است که حتی اعضا و جوارح فرد نیز دارای طبع‌های مختلفی هستند به عنوان مثال مزاج قلب گرم و‌ تر و مزاج مغز سرد و‌ تر است.

وی در ادامه افزود: اگر سردی در مغز تشدید شود حتی با وجود اینکه سن فرد پایین است در عملکرد مغز مشکل ایجاد می‌شود، به این دلیل که هر عضوی از بدن در شرایط ایده آل می‌تواند بهترین عملکرد خود را داشته باشد.

پرهیز از خوردن شیر و چیپس در شیرخواران

این پزشک عمومی با انتقاد از اینکه هم اکنون عمده غذاهای جوانان برنج، سیب زمینی یا فست فود‌ها هستند، ابراز کرد: متاسفانه فست فود‌ها تولید خلط سوداوی یعنی سرد و خشک می‌کنند؛ یکی از اشکالاتی که دیده می‌شود این است که به مادر شیرده و نوزاد شیرخوار چیپس داده می‌شود و به دلیل طبع سرد شیر و سیب زمینی پس از مصرف این دو ماده با یکدیگر نوزاد تا چند روز دچار یبوست خواهد بود.

عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران تصریح کرد: در جامعه ما یبوست غوغا می‌کند و ام الامراض محسوب می‌شود و به دلیل تغذیه نامناسب ضعف حافظه و بسیاری از بیماری‌های مغز و اعصاب در جوانان ما دیده می‌شود؛ در گذشته همه مردان کلاه یا دستار به سر می‌بستند و با این روش همیشه سر خود را گرم نگه می‌داشتند که دچار سینوزیت نمی‌شدند و حافظه آنان تا سنین بالا قوی و فعال بود.

نظری، با اشاره به اینکه افراد سرد مزاج پیش از خواب 3 تا 4 عدد خرما مصرف کنند، خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود پیش از خواب هیچ غذایی با مزاج سرد مصرف نشود همچنین افرادی که کمبود حافظه دارند دانه‌ای با نام سُعد کوهی را با کندر، زعفران و عسل بکوبند با آب مخلوط کنند و چند مرتبه مصرف کنند تا مزاج مغز آنان گرم شود.

تا قبل از نفوذ غربزدگي به ايران همه مردان و پسران سرشان پوشيده بود
تصوير مربوط به دوره قاجار


تصوير
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

معرفی مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه فبريه 04, 2017 11:23 pm

معرفی مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند


Image

ما عاشق غذاها هستیم. عشق به غذاها آنقدر در ما زیاد است که اتاق های ذخیره ویژه ای برای آن ها قرار داده ایم، به پخت و پز می پردازیم و حتی برنامه های تلویزیونی مرتبط با آن ها را می بینیم. غذاها را به عنوان “سرگرمی” می شناسیم و با خوردن آن ها لذت می بریم. تشخیص طعم، بو و مزه غذاها برایمان راحت است. اما گاه تنوع غذاها آنقدر در زندگیمان زیاد است که اختیار تک تک آن ها را از دست می دهیم. ما در این مقاله به معرفی غذاهای مرگباری می پردازیم که ممکن است در این سیل انبوه آن ها را برای نخستین بار بشناسید.

۱. دانه های میوه
Image

برخی از رایج ترین، تازه ترین و محبوب ترین میوه ها هسته های خطرناکی دارند. هسته های گیلاس، سیب و حتی هلو متشکل از نوعی “هیدروژن سیانید” به نام اسید پروسیک هستند.

هیدروژن سیانید یا اسید پروسیک هردو به طور یکسان برای انسان ها و پستانداران فوق العاده سمی هستند و با بالا بردن غلظت می تواند تنها در چند دقیقه موجب مرگشان شود.

پس پیش از خوردن میوه ها اطمینان حاصل کنید هسته شان را خارج کرده اید.

۲. بادام هندی خام
Image

برخلاف باور عموم، بادام هندی هسته میوه است. و مانند هسته دیگر میوه ها می تواند خطرناک باشد. بادام هندی حاوی یک ماده شیمیایی خطرناک تحت عنوان “اوروشیول” می باشد. اوروشیول مربوط به یک پیچک سمی است که موجب واکنش های شدید آلرژیک می شود.

خوشبختانه، بادام هندی های موجود در فروشگاه ها بدلیل فرآیند آماده سازی (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدایی شده اند.

۳. ریواس
Image

هیچ چیز به اندازه پای ریواس خوشمزه نیست. و فواید ریواس حیرت انگیز است.

اما هیچ می دانید برگ های ریواس سمی هستند؟ برگ های ریواس بدلیل داشتن سم شناخته شده به نام اسید اگزالیک می تواند منجر به سنگ کلیه شود. فقط کافی است چندتا برگ ریواس بخورید تا بیمار شوید. و اگر بیشتر از چندتا بخورید مطمئنا دچار عواقب مرگبار می شوید.

۴. جوز هندی
Image

آیا می دانید جوز هندی توهم زاست؟ درست است! این ادویه به ظاهر بی آزار در آشپزخانه تان یک راز کوچک کثیف به دنبال دارد.

شما با مصرف فقط ۰.۲ اونس جوز هندی می توانید تشنج کنید. و با مصرف ۰.۳ اونس از آن ممکن است دچار یک حمله ناگهانی شدید شوید! خوردن جوز هندی ممکن است منجر به “جنون جوزی” شود که به توهم و سردرگمی می انجامد.

۵. عسل خام
Image

عسل خام غیرپاستوریزه غالبا شامل Graynotoxin می باشد که منجر به عوارض جانبی از جمله تعریق بیش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ می شود. این علائم می تواند تا ۲۴ ساعت به طول انجامد. به این واکنش ها عنوان “مسمومیت عسل” داده اند. بنابراین برای در امان ماندن فقط عسل پاستوریزه بخرید.

۶. دانه های کرچک
Image

چه کسی فکر می کرد این دانه های به ظاهر بی ضرر به مرگ بیانجامند؟ دانه های کرچک حامل نوعی سم تحت عنوان “ریسین” هستند که جزء کشنده ترین سم ها برای انسان شناخته شده است.

ریسین به عنوان یک عامل جنگ مورد بررسی قرار گرفته است. و حتی گزارش شده است ماموران مخفی و آدم کش ها از این سم استفاده کرده اند.

۷. لوبیا لیما
Image

لوبیا کره ای یا لوبیا لیما مانند بسیاری از حبوبات دیگر بی گناه است اما به جز زمانیکه خام خورده شود. مصرف خام این لوبیاها کشنده هستند. چرا که حاوی مقدار زیادی سیانید می باشند. بنابراین موقع خوردن این نوع لوبیاها باید اطمینان حاصل کنید که کاملا پخته شده اند.

۸. بادام زمینی
Image

اجازه ندهید آقای بادام زمینی شما را فریب بدهد. بادام زمینی می تواند جزء مرگبارترین خوراکی ها باشد. حدود ۱% از جمعیت آمریکا به بادام زمینی آلرژی دارند. و بادام زمینی شایع ترین علت مرگ مرتبط به آلرژی مواد غذایی به شمار می رود. بنابراین اگر مطمئن نیستید به این خوراکی حساسیت دارید یا نه، بیشتر مراقب باشید!

۹. جوانه لوبیا
Image

جوانه های لوبیا بسیار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندویچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشید. حداقل ۳۰ مورد گزارش بیماری ناشی از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبیا بوده است.

از آنجا که جوانه های لوبیا در رطوبت رشد می کنند، متاسفانه محیط برای رشد باکتری ها مساعد است.

۱۰. ماهی تُن
Image

حتما شما هم از ماهی تُن مصرف می کنید. باید بگویم این ماهی حاوی جیوه است. وقتی که شما ماهی تُن حاوی جیوه می خورید، جیوه ممکن است از طریق کلیه هایتان عبور کرده و کلا دفع شود و یا به مغزتان برود و دیوانه تان کند!

بنابراین در مصرف ماهی تُن محدودیت ایجاد کنید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بعدي

بازگشت به پاكيزه شناسى


Aelaa.Net