فلفل

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه آگوست 08, 2013 7:21 pm

.Image

Image
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه آگوست 08, 2013 7:22 pm

.از نظر تركيبات شيميايى بررسى‏هاى دانشمندان شيمى نشان مى‏دهد كه فلفل داراى اسانس روغنى فرّار

و آلكالوئيدهايى به نام چاويسين‏، پى ‏پرين و پى ‏پريدين‏ مى‏باشد. و به علاوه در ميوه آن ماده پى‏پرتين‏ وجود دارد.

از تقطير شاخه‏ها و ساقه‏هاى فلفل سياه در حدود 4/ 2- 1 درصد اسانس روغنى فرّار به دست مى‏آيد.

اين اسانس منشأ عطر خاص فلفل است و طعم تند مخصوص فلفل سياه در اثر وجود ماده رزينى چاويسين

و سوزانندگى پس از مزه كردن آن در اثر وجود آلكالوئيد متبلورى به نام پى‏پرين مى‏باشد

كه هر دو اجزاى رزين روغنى فلفل سياه مى‏باشند كه از طريق حلالها آنها را از فلفل سياه ساييده‏شده به دست مى‏آورند.

اسانس فلفل و همچنين رزين روغنى فلفل هر دو در صنايع غذايى مصارف وسيعى دارد.کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 2 ص 377
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ف


cron
Aelaa.Net