دشمنان آئين اعلي در جهان

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئين اعلي در جهان

پستتوسط najm134 » شنبه مارس 27, 2010 12:46 pm

عناوين گزارشاتي كه تا كنون در اين باره منتشر شده است: فيلتر سايت شيعه نيوز و همزمان شروع فعاليت سايت سنی نیوز - پنج هزار سایت اینترنتی برای تبلیغ وهابیت - در صورت مسيحي شدن ايرانيان جوياي پناهندگي؛ از آلمان اخراج نمي شوند - كشتار سازمان يافته شيعيان زيدى و دوازده امامى يمن - ترويج كشتن شيعيان

برای دریافت مطالب مربوط به دشمنان آئين اعلى در هر يك از كشورهاى جهان به غرفه مربوطه در اين تالار با آدرس زیر مراجعه نمایید

http://aelaa.net/Fa/viewforum.php?f=845&start=0
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

افشاي دشمنان آئين اعلى توسط آرمسترانگ مسلمان

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 04, 2014 8:13 am

افشاي دشمنان توسط آرمسترانگ مسلمان


مصاحبه با آرمسترانگ مسلمان شده

لطفاً درباره دلیل و داستان مسلمان شدن خود برای ما توضیح بدهید؟

پل آرمسترانگ: داستان مفصلی دارد؛ ولی خلاصه آن این است که وقتی ۱۸ سال داشتم، خانه را ترک کردم و به دانشگاه رفتم. در این مدت سؤالات زیادی در ذهن من وجود داشت: جهان چگونه است؟ معنای زندگی چیست؟ این سؤالات پیچیده در ذهن من وجود داشت و در نتیجه من را روانه سفری روحانی کرد که نتیجه آن پذیرش دین اسلام بود.

با توجه به مطالعه ای که در خصوص زندگی شما کرده ام متوجه شدم که شما به دقت پیگیر وضعیت کشور بحرین نیز هستید. لطفاً نظر خود را درباره شرایط این کشور بیان کنید.

پل آرمسترانگ: وضعیت این کشور وضعیت بسیار اسف‌باری است. البته این وضع شبیه وضعی است که امروزه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه مشاهده می‌کنیم؛ نه تنها خاورمیانه، بلکه در بسیاری از کشورهای در حال توسعه و سایر کشورهای سراسر جهان. قشر خاصی در این کشورها وجود دارند که می‌خواهند همچنان در قدرت باقی بمانند و هر کاری می‌توانند می‌کنند تا این قدرت به مردم بازنگردد. در حالی که دولت‌ها باید در حقیقت خدمتگذار مردم باشند، نه این‌که مردم در خدمت دولت باشند. همه مشکلات دیگر از جمله نقض حقوق بشر، جنگ و تلاش برای ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی هم از این ناشی می‌شود که افرادی به دنبال قدرت هستند که حق داشتن آن را ندارند.

به نظر شما منشأ اختلاف‌افکنی بین شیعیان و اهل سنت در کشورهای اسلامی چیست؟

پل آرمسترانگ: باید گفت که اختلاف کنونی در حقیقت بین شیعیان و اهل سنت نیست؛ اگر چه همه جا نام آن را اختلاف شیعه و سنی می‌گذارند. در زمان پس از پیامبر (ص) در بین شیعیان و اهل سنت از نظر دینی اختلاف بسیار اندکی وجود داشت. تا دهه‌ها بعد هم اهل سنت در مسجدهای خود نماز می‌خواندند، شیعیان در مسجدهای خود نماز می‌خواندند؛ حتی گاهی در مسجدهای همدیگر نیز نماز می‌خواندند. هر گروه مراسم‌ها و سنت‌های خود را داشت؛ اما بعد از همه این‌ها به هم احترام می‌گذاشتند و تفاوت‌هایشان را می‌پذیرفتند. حتی اگر به مذهب اهل سنت نگاه کنید، چهار فرقه در این مذهب وجود دارد: مالکی‌ها با شافعی‌ها اختلاف دارند، شافعی‌ها با حنبلی‌ها تفاوت دارند و آن‌ها هم با حنفی‌ها متفاوت هستند؛ اما اغلب عقایدشان به هم شباهت دارد. اگر این فرقه‌ها را با مذهب جعفری یا همان تشیع مقایسه کنید، می‌بینید که آن‌چه بین این دو مذهب مشترک است بسیار بیش‌تر از نقاط اختلاف است.
بنابراین به نظر من اختلاف شیعه و سنی یک بهانه است نه یک مشکل واقعی. دلیل این اختلاف نیز افرادی هستند که می‌خواهند این تفاوت‌ها را به مشکل تبدیل کنند و مسلمانان را در برابر مسلمانان قرار دهند و این دوگانگی را ایجاد کنند. زیرا با به وجود آوردن این دوگانگی، تسلط بر مردم بسیار آسان‌تر می‌شود؛ زیرا با خودشان درگیر می‌شوند و دیگری قدرت و اتحادی ندارند. بنابراین به عقیده من اگرچه برخی گروه‌ها در بین مسلمانان وجود دارند که به این اختلافات دامن می‌زنند؛ اما مقصر اصلی افرادی از بیرون هستند که در این ماجرا دست دارند؛ همان اقلیت طرفدار شرکت‌های بزرگ بین‌المللی که می‌خواهند بر همه منابع جهان مسلط شوند تا به قیمت شکنجه مردم به ثروت و قدرت خود بیفزایند؛ این‌ها در واقع دشمن همه مردم دنیا هستند.

به نظر شما چرا با وجود آن‌که بسیاری از بزرگان دینی در اسلام مرتباً می‌گویند که تفاوتی بین شیعه و سنی وجود ندارد، باز هم این دوگانگی وجود دارد و به مسلمانان آسیب می‌رساند؟

پل آرمسترانگ: به نظر من این‌گونه نیست؛ رسانه‌ها هستند که اختلاف بین شیعه و سنی را بزرگ جلوه می‌دهند. اگه به برخی شبکه‌های خبری به ویژه غربی نگاه کنید، این مسئله شیعه و سنی را آن‌قدر بزرگ می‌کنند که به نظر می‌رسد واقعاً بین شیعه و سنی مشکلی وجود دارد. در حالی که واقعیت در همه این کشورها این است که مشکل اصلی فرقه افراطی وهابیت است. این فرقه حتی سنی هم نیستند، بلکه از مذهب اهل سنت هم جدا شده‌اند، اگرچه همچنان می‌خواهند بگویند که سنی هستند. اما این فرقه حتی مزارها و مقبره‌های بسیاری از بزرگان اهل سنت را هم تخریب کرده‌اند. وقتی مزار دانشمندان و بزرگان سنی را تخریب می‌کنند، چگونه ممکن است خودشان سنی باشند؟ این افراد به دنبال اهداف دیگری هستند و فقط ادعا می‌کنند سنی هستند.

به نظر شما راه‌حل این مسئله چیست؟ برای برگرداندن اتحاد بین مسلمانان در مقابل دشمنان مشترک شیعیان و اهل سنت چه باید کرد؟

پل آرمسترانگ: ما باید در دو جبهه کار کنیم: اولاً، دانشمندان شیعه و سنی باید بیش‌تر با گرد هم جمع شوند و از طریق آموزش به مسلمانان، در راه ایجاد اتحاد و درک متقابل گام بردارند. این اقدام بسیار حیاتی است؛ زیرا اگر مسلمانان و به ویژه جوانان به درستی آموزش ببینند، می‌فهمند اسلام چیست و می‌فهمند تشیع و تسنن صرفاً دو طرز تفکر درون اسلام هستند و در اصل تفاوت زیادی با هم نداریم؛ هر دوی ما می‌گوییم لا اله الا الله و محمد رسول الله؛ همه ما مسلمان هستیم و فقط در مسائل کوچکی با هم اختلاف داریم و در اصل اسلام با هم اختلافی نداریم. پس اولاً باید جوانان خود را آموزش بدهیم. دوماً، باید همه با هم با افرادی برخورد کنیم که ایدئولوژی‌های اشتباه دارند، اما ادعای نمایندگی اسلام را می‌کنند. اکثراً افراطی‌ها هستند که ادعا می‌کنند از همه به اسلام وفادارتر هستند. به برخی از ترجمه‌هایی از قرآن نگاه کنید که در کشور عربستان به چاپ می‌رسند و ادعا می‌شود این‌ها بیش‌تر از هر ترجمه دیگری به متن قرآن وفادار هستند؛ به محض آن‌که ترجمه را می‌خوانید متوجه می‌شوید که این ترجمه‌ها، به نسبت سایر ترجمه‌ها، هیچ ارتباطی به متن قرآن ندارند. این نظر مترجمین قرآن از جمله «محمد اسد»، «یوسف علی»، «محمد پیکثال»، «احمد علی»، «ام‌ای‌اس عبدالحلیم» و یا هر کدام از مترجمین دیگر قرآن نیز هست. بخشی‌هایی در این ترجمه‌ها وجود دارد که در هیچ ترجمه دیگری پیدا نمی‌شود؛ در واقع دارند معنای قرآن را تغییر می‌دهند.

تصویری که در اروپا و آمریکا و سایر کشورهای غیر مسلمان از اسلام تبلیغ می‌شود، تصویر وهابی‌ها است. به نظر شما دلیل این چیست و چگونه می‌توانیم این تصویر را تغییر دهیم؟
جازدن وهابيها به عنوان سنيها
پل آرمسترانگ: به نظر من بخش بزرگی از مشکل به این بر می‌گردد که وهابی‌ها تحت حمایت مالی گسترده دولت عربستان هستند. اگر به هر کدام از سازمان‌های بزرگ وهابی فعال در آمریکا یا اروپا نگاه کنید، در حمایت مالی دولت عربستان را خواهید دید. اما هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که توسط قشر عمده اهل سنت اداره شود؛ در حالی که اهل سنت بیش‌تر مسلمانان جهان را تشکیل می‌دهند. از زمانی که خلفای عثمانی سقوط کردند، اهل سنت نیز ستون حمایتی خود را از دست دادند. به علت همین خلأ ایجاد شده هم بود که اکنون دولت عربستان دارد رشد می‌کند و مدعی است نماینده اسلام در جهان است. سپس هم اقدامات اشتباه خود را آغاز کردند و دقیقاً همان افرادی را محکوم کردند که نماینده اسلام بودند؛ چرا که این افراد تهدیدی علیه حکومت سعودی بودند. بنابراین از گروه‌های افراطی حمایت کردند و هزینه‌های بسیار هنگفتی را برای چاپ این کتاب‌ها، نسخه‌های رایانه ای قرآن، نسخه‌های رایانه ای و کوتاه‌شده «صحیح بخاری»، شبکه‌های رایانه ای تلویزیونی مثل «پیس تی‌وی» و شبکه‌های دیگر فعال در سراسر جهان، خرج کردند؛ چنین شبکه‌هایی جز دریافت حمایت مالی راه دیگری برای فعالیت و تبلیغات پر زرق و برق ندارند. و با توجه ایدئولوژی‌هایی که تبلیغ می‌کنند به سادگی می‌توان فهمید توسط چه کسانی حمایت می‌شوند؛ حتی اگر علناً اعلام نکنند.

به نظر شما آیا دولت عربستان سعودی به تنهایی در ایجاد تصویر کنونی از اسلام نقش دارد؟

پل آرمسترانگ: یکی از ابزاری که در دنیا علیه اسلام کار می کند هالیوود است. هالیوود هم مدت‌ها است اعراب را شخصیت‌هایی کارتونی نشان می‌دهد. البته می‌دانم که درون خود هالیوود هم افرادی هستند که با این شیوه مخالف هستند؛ اما سال‌ها است که هالیوود تصویر بسیار منفوری را از مسلمانان نشان می‌دهد، که ذهن انسان را به سمت برخوردهای ضد یهودی می‌برد. مسلمانان هم در هالیوود در بسیاری از موارد افرادی کوته‌ذهن نشان داده می‌شوند.

به عنوان آخرین سؤال، لطفاً درباره وضعیت کنونی اسلام و مسلمانان در انگلیس برای ما توضیح بدهید.

پل آرمسترانگ: گروه‌های مختلفی از مسلمانان در انگلستان فعالیت می‌کنند. از هر فرقه‌ای که در سراسر جهان وجود دارد، افرادی نیز در انگلیس زندگی می‌کنند؛ زیرا بسیاری از مسلمانان این کشور مهاجران کشورهای دیگر هستند و عقاید خود را هم با خود به انگلیس آورده‌اند. سازمانی که من نماینده آن هستم در سال ۱۸۸۹ توسط «شیخ‌الاسلام عبدالله ویلیام کوئیلیام» تأسیس شد؛ البته او از سلطان عبدالحمید دوم اجازه تأسیس این سازمان را اخذ کرده بود و کارش کاملاً مشروع بود. این سازمان محل همکاری اغلب مسلمانان در سال ۱۸۸۹ و سال‌های ابتدایی قرن بیستم بود.

بعدها که مهاجران از کشورهای مختلف به انگلستان آمدند، هر کدام تصمیم گرفتند تا سازمان‌های جدید را تأسیس کنند که نماینده برداشت فرهنگی و مذهبی آن‌ها از اسلام باشد. همین باعث شد تا وحدت بین مسلمانان آن زمان در انگلیس از بین برود. این امکان وجود دارد که مسلمانان انگلیس را دوباره متحد کنیم. اما تعداد بسیار زیادی سازمان‌های تبلیغاتی وهابی تحت حمایت عربستان در این کشور وجود دارد؛ مساجد زیادی وجود دارد که با بودجه حکومت سعودی ساخته شده و بنابراین مشکل دیگر این است که اگر این افراد به پیکره اصلی اهل سنت بپیوندند باعث تخریب جامعه اهل سنت میشوند اما باید خدا را شکر کرد که هنوز هم سازمان‌هایی وجود دارند که وقتی می‌فهمند راه را اشتباه رفته‌اند، باز هم شجاعت به خرج می‌دهند و مسیر خود را عوض می‌کنند. اما در سال‌های اخیر همچنان شاهد ایدئولوژی‌های مختلفی بوده‌ایم که جوانان را کاملاً گیج کرده‌اند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

اینفوگرافیک: خصومت علیه شیعیان جهان در سال ۲۰۱۶

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه دسامبر 04, 2016 2:54 pm

اینفوگرافیک: خصومت علیه شیعیان جهان در سال ۲۰۱۶


شفقنا نظرسنجی- سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی دیده بان حقوق شیعیان به طور ماهانه اقدام به ارائه گزارش درباره فعالیت های ضدشیعی و خشونت های روی داده علیه این گروه از مسلمانان در کشورهای مختلف، می نماید.

به گزارش سرویس نظرسنجی شفقنا، چکیده ای از گزارشات این سازمان در مورد خصومت های اعمال شده علیه شیعیان در ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۶ در اینفوگرافیک ذیل آمده است:

تصوير
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خشونت علیه شیعیان جهان در نیمه نخست سال ۲۰۱۷

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه نوامبر 11, 2017 12:46 pm

اینفوگرافیک: خشونت علیه شیعیان جهان در نیمه نخست سال ۲۰۱۷


شفقنا نظرسنجی- گزارش سازمان دیده بان حقوق شیعیان در مورد فعالت های خصمانه علیه جمعیت شیعه در کشورهای مختلف جهان در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ نشان می دهد در طی این مدت ۶ ماهه ۱۶۸۱ نفر از شیعیان کشته یا زخمی شده اند. به علاوه بیش از هزار نفر از شیعیان دستگیر و بازداشت شده اند که برای ده ها نفر از ایشان حکم اعدام صادر شده است.

سرویس نظرسنجی شفقنا، داده های سازمان دیده بان حقوق شیعیان در مورد حوادث ضدشیعه در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ را در قالب یک گرافیک اطلاع رسان تنظیم نموده که در ادامه به نمابش در آمده است:

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

روایتی از نحوه جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات توسط داعش

پستتوسط najm134 » پنج شنبه ژانويه 18, 2018 11:43 am


روایتی از نحوه جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات توسط داعش


مغز متفکر داعش چگونه تغذیه می‌شد؟

تصوير
در حال حاضر که سازمان تروریستی داعش در حال فروپاشی است، سرویس اطلاعاتی این گروه هنوز هم چالش بزرگی محسوب می‌شود.
به گزارش مشرق، در تاریکی یک خانه امن در موصل که در آن ده سرباز عراقی خوابیده بودند، نور آبی صفحه نمایش تلفن همراه دو افسر اطلاعاتی که مشغول ردیابی ماشین های بمب گذاری شده انتحاری، وسایل انفجاری دست ساز و پایگاه های داعش بودند، به چشم می خورد. این اطلاعات را غیرنظامیانی ارسال می کردند که در عمق قلمرو داعش قرار داشتند.
ورا میرونوا و همکارانش در یادداشتی که فارن افرز آن را منتشر کرد، نوشتند: در طرف دیگر جنگ، فرایندی مشابه و در جهت عکس آن در جریان است که عملیات آنها از هر جهت بسیار پیچیده تر می باشد. حتی در حال حاضر که سازمان تروریستی داعش در حال فروپاشی است، سرویس اطلاعاتی این گروه هنوز هم چالش بزرگی محسوب می شود.

جنگ اطلاعات
بسیاری از غیرنظامیانی که اطلاعاتی از داعش در اختیار مقامات عراق می گذاشتند، این کار را به خاطر مبارزه با وضعیت بغرنج کشور انجام می دادند. یک افسر اطلاعات ارتش عراق اظهار کرده بود: «بسیاری از مردم موصل خواستار همکاری با ما هستند، زیرا آنها به خاطر کشته شدن اعضای خانواده شان خواهان انتقام از داعش هستند». برخی دیگر اما این کار را صرفا به خاطر منافع مادی انجام می دادند.
ارسال اطلاعات از موصل چالش برانگیز بود، شبکه تلفن همراه بخوبی دسترس نمی داد و عوامل اطلاعاتی بایستی پیام خود را بصورت متن از جاهای مرتفع نظیر بام ساختمان ها یا تپه های اطراف پیامک می کردند. البته داعش نیز از این امر آگاه بود و اغلب افراد رفت و آمد کننده به این مناطق را بازرسی می کرد. اگر تلفنی با پیام های نوشتاری پیدا می کردند، صاحب تلفن اعدام می شد و اگر تلفن همراه فرد خالی از پیام بود، بیشتر مشکوک می شدند و طرف را شکنجه می کردند.
علیرغم این خطرات، عوامل اطلاعاتی به کار خود ادامه می دادند و در عملیات ها علیه داعش نقش حیاتی ایفا می کردند.

جمع آوری اطلاعات
همان طور که عوامل اطلاعاتی برای ارسال اطلاعات داعش به نیروهای عراقی، جان خود را به خطر می انداختند، ارسال اطلاعات از طرف مقابل یعنی از سوی طرفداران داعش در خارج از قلمرو این گروه به فرماندهی و کنترل داعش نیز در جریان بود. تکنیک های داعش در جمع آوری اطلاعات هوشمندانه تر و پیچیده تر بود، زیرا آنها از یک طرف از عراقی های باتجربه یعنی از سرویس اطلاعاتی رژیم صدام حسین استفاده می کردند و از طرف دیگر ستیزه جویان خارجی از کشورهای مختلف را برای این کار، استخدام می کردند.
داعش برای بدست گرفتن کنترل شهرهای بزرگ، به نهادهای مختلف دولتی نفوذ کرده و به آغاز جمع آوری اطلاعات می پرداخت. پس از اینکه داعش کنترل منطقه بزرگی را بدست می گرفت، به جمع آوری اطلاعات در مورد مناطق تحت کنترل عراق می پرداخت. رانندگان بومی تاکسی ها بویژه برای این کار مفید بودند، مخصوصا زمانی که مسافرت بین مناطق تحت کنترل داعش و نیروهای عراقی امکانپذیر بود. بسیاری از این رانندگان بعدا دستگیر شدند.
همزمان، داعش از غیرنظامیان قلمرو خویش نیز جاسوسی می کرد. به عنوان مثال، این گروه به استخدام کودکان مبادرت می کرد تا در خیابان ها، بازارها و حتی در میان عبور و مرورهای عمومی، به مکالمات گوش دهند. جاسوسان بزرگسال در دیگر مکان های عمومی فراوان بودند. یک عضو اطلاعاتی داعش می گوید: «من به مساجد می رفتم و بعد از نماز درحالیکه تظاهر به خواندن قرآن می کردم، به گفتگوی مردم گوش می کردم. من همچنین در آرایشگاه ها به نوبت می ایستادم و به حرف مردم گوش می دادم».

جاسوسی و ضد - جاسوسی
در برخی موارد، داعش ظاهرا به نیروی دشمن نفوذ می کرد. همچنانکه بعضی از اعضای پیشمرگ های کرد به ارسال اطلاعات به داعش متهم شدند. در سوریه نیز، داعش به گروه های مسلح غیر- دولتی نفوذ کرده بود که همین اواخر، یک ستیزه جوی خارجی عضو هیئت تحریر الشام (النصره سابق) به عنوان عامل اطلاعاتی داعش شناسایی شد.
از سوی دیگر، داعش عملیات پیچیده ضد - جاسوسی به راه انداخته بود که براساس آن، به دستگیری جاسوسان می پرداخت. نیروی امنیت داخلی داعش (امنیه) مسئول اصلی این عملیات ریشه کنی خائنین بود که از باتجربه ترین و سرسپرده ترین اعضای این گروه تشکیل شده و فرایند گزینش سخت و دشواری داشت. به عنوان مثال، پیوستن ستیزه جویان از گروهی به گروه دیگر معمول بود، اما نیروهای امنیتی از میان افرادی انتخاب می شد که هرگز برای گروهی غیر از داعش جنگ نکرده بودند.
از آنجایی که داعش از نفوذ به سازمان خود بیمناک بود، این گروه برای کنترل اعضای خود پیوسته از عوامل اطلاعاتی مخفی استفاده می کرد. این نظارت برای ستیزه جویان خارجی حتی پیش از ورود آنها به سوریه آغاز می شد. یک ستیزه جوی خارجی سابق می گوید: «همه همیشه در معرض تهدید جاسوسی بودند» وی می افزاید که هر نوع بحثی حتی با دوست هم قبیله ای نیز غیر ممکن بود، زیرا جاسوسان امنیه مکالمات را ضبط می کردند.
هرکسی که به جاسوسی متهم می شد، داعش وی را به زندان امنیت داخلی می فرستاد و در آنجا وی را چنان شکنجه می کردند که نه می توانست راه برود و نه غذا بخورد. اکثر متهمان به جاسوسی اعدام می شدند و اعدام زندانیان بومی معمولا در ملا عام انجام می شد تا مایه عبرت دیگران باشد. ستیزه جویان خارجی غالبا قبل از اعدام، به اقرار جرم مجبور می شدند و فیلم اقرار آنها برای اهداف بین المللی پخش می شد.
یقینا این فعالیت ها در درون داعش نیز بحث برانگیز بود و برخی از ستیزه جویان به دلایل قبیله ای از همکاری با امنیه امتناع می کردند. نیروی امنیه گاهی به جذب محافظان شخصی مقامات ارشد این گروه می پرداخت، اما بسیاری از آنها حاضر به جاسوسی از فردی نمی شدند که قرار است از وی محافظت کنند. برخی از ستیزه جویان عادی در مخالفت خود اصرار داشتند و در چند مورد به عوامل اطلاعاتی داعش حمله کرده بودند. این مخالفت ها گاهی تشدید می شد و حتی برخی واحد های داعش به زندان های امنیه حمله می کردند. به عنوان مثال، در سال 2015، هنگامی که امنیه یک دختر 16 ساله قزاقستانی را بازداشت کرد، پدر وی که عضو واحد تهاجمی داعش بود، ده نفر از ستیزه جویان را دور خود جمع کرده و با سلاح سنگین به این زندان رفته و خواستار آزادی دخترش شد. نگهبانان زندان امنیه از ترس جان خود دختر وی را آزاد کردند اما بعدا همه کسانی که در این حمله شرکت کرده بودند، بازداشت شده یا ناپدید شدند.
اگرچه این نظارت پیچیده داخلی باعث دوام داعش شد، اما به بی اعتمادی در این سازمان و رهبران آن دامن زد که به جنگ داخلی و نابودی داعش منجر شد.

هنوز ادامه دارد
در عراق، جنگ مسلحانه پایان یافته است، اما جنگ اطلاعات هنوز ادامه دارد. از همه مهمتر، بسیاری از اعضای باتجربه و سرسپرده امنیه توانستند در زمان سقوط داعش فرار کنند. اعضای امنیه در مقایسه با ستیزه جویان داعش از آزادی تحرک نسبی برخوردار بودند. از این رو، هنگامی که عملیات عراق در موصل آغاز شد، بسیاری از این عوامل به سرزمین های آزاد شده نقل مکان کرده و از آنجا آخرین اطلاعات در مورد تحرکات نیروهای عراقی را در اختیار داعش می گذاشتند. حتی الان نیز حضور آنها برای غیرنظامیان محلی پوشیده نیست. در ابتدا مردان مناطق آزاد شده از اصلاح ریش های خود خودداری کرده و بیم آن داشتند که امنیه مخفی داعش کسانی را که سیاست های داعش در پوشش و ظاهر را زیرپا بگذارد، تحت نظر دارند. به گفته یک عضو ارشد امنیه که فعلا مخفی شده است. حدود 1500 عضو داعش در موصل مستقر بوده و آماده اند تا دست به سلاح ببرند.
با این حال، معلوم نیست که داعش بتواند بار دیگر بر نهادهای اجرای قانون نفوذ کند. نیروی بسیج قبایل (TMF) عراق، که غالبا متشکل از گروه های سنی است، جایگزین نیروهای غیر بومی شیعه (PMU) شده و مسئولیت امنیت بسیاری از مناطق را برعهده گرفته است. اگرچه افسران نیروی بسیج قبایل بیشتر از نیروهای غیر بومی شیعه قابل اعتماد هستند، اما برخی از غیر نظامیان (و دیگر گروه های مسلح) از نفوذ داعش به نیروی بسیج قبایل بیمناک هستند و نگرانی آنها احتمالا درست است. نیروی بسیج قبایل سال گذشته یک عنصر داعش را در مرحله آموزشی شناسایی و دستگیر کرد. به گفته فیصل جبار، فرمانده یکی از گروه های نیروی بسیج قبایل در غرب موصل، «این خطرها کاملا واقعی است اما ما نهایت تلاش خود را انجام می دهیم تا این خطرها کاهش یابد. به عنوان مثال، برای پیوستن به گروه ما، شخص باید تحت سیطره داعش در موصل قرار نگرفته باشد، توصیه نامه اجتماعی داشته باشد، و نام وی هم در نهادهای امنیتی کردستان و بغداد بررسی می شود». با این وجود، همه گروه ها این قدر دقیق نیستند، بخصوص در گروه هایی که پیدا کردن داوطلب باصلاحیت، دشوار است.
نابودی عوامل اطلاعاتی داعش مستلزم آن است که نیروهای عراقی اعتماد مردم محل را جلب کرده و همکاری اطلاعاتی بین گروه های مختلف مسلح و کشورها را افزایش دهند. اگر گروه مسلح مستقر در یک شهر، به لحاظ اطلاعاتی همکاری کند، دستگیری عوامل اطلاعاتی داعش دشوار نخواهد بود و این تنها مشکل عراق نیست. خارجی های عضو امنیه (و بویژه رهبران آن) به احتمال زیاد جزء فراریان از عراق و سوریه به جاهای دیگر، از جمله اروپا، هستند. بعضی ها هنوز برای امنیه کار می کنند و در نتیجه، می توانند فعالیت داعش را در مکان های جدید از سر گیرند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

اعلام موجوديت دو گروه تكفيري تروريستي براى عوامفريبي و جذب ن

پستتوسط najm134 » جمعه مارس 02, 2018 4:01 pm

اعلام موجوديت دو گروه تكفيري تروريستي با نامهاى مذكور در احاديث اخر الزمان : السفياني - الرايات البيضاء (براى عوامفريبي و جذب نيرو)


«پرچم‌های سفید» و سفياني در عراق چه گروهی هستند؟

روزنامه عربستانی عکاظ نوشت، اعضای گروه "پرچم‌های سفید" در استان صلاح الدین عراق داعشی نیستند بلکه وابسته به یک گروه کرد مسلح هستند.

روزنامه عربستانی عکاظ به نقل از منابع امنیتی عراقی نوشت: گروه مسلح "الرایات البیضاء" (پرچم‌های سفید) در صلاح الدین عراق وابسته به داعش نیستند. اعضای این گروه ساکنان محلی کرد هستند چرا که منطقه‌ای که در آن حضور دارند اکثر ساکنانش کرد بوده و جزو یکی از احزاب سیاسی بانفوذ در کردستان هستند و تروریست نیستند.

این روزنامه نوشت: گروه پرچم‌های سفید در اطراف شهرستان طوزخرماتو هستند و در پی وقوع درگیری‌های متعدد در استان صلاح الدین تشکیل شده است.
پیشتر جاسم محمد جعفر، نماینده گروه ترکمانی گفته بود که تعداد اعضای دو گروه "پرچم‌های سفید" و "السفیانی" حدود ۵۰۰ تن است.

وی معتقد بود، این دو گروه ۱۱ تن را در مسیر بین طوزخرماتو و داقوق ربوده و سه بار شهرستان طوزخرماتو را بمباران کرده‌اند.
محمد جعفر رهبران کرد را به حمایت از این دو گروه متهم کرد.
منبع: ایسنا
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به دشمنان آئين اعلى


Aelaa.Net