دشمنان آئین اعلی در پاکستان

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئین اعلی در پاکستان

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:40 pm


حمله به زائران شیعه در پاکستان، 40 شهید و زخمی به جای گذاشت

دست‌کم ۱۵ زائر شيعه در حمله خمپاره‌اي به اتوبوسي در استان بلوچستان پاکستان شهید و ده‌ها تن زخمي شده‌اند. اين اتوبوس حامل ۴۰ زائر شيعه، روز پنج شنبه (۸ تير) از ايران عازم شهر کويته در استان بلوچستان بود که مهاجمان مسلح ناشناس آن را در منطقه هزار گانگي در حومه کويته هدف شليک خمپاره قرار دادند
مسلمان شیعه پاکستانی در اعتراض به کشتن شیعیان در کویته تظاهرات کرده اند .
دست‌کم ۱۵ زائر شيعه در اين انفجار شهید و ۲۵ نفر زخمي شدند. زخمي‌ها، فورا براي مداوا به بيمارستاني محلي منتقل شدند.
با توجه به این که حال برخي از زخمي‌ها وخيم گزارش شده است، بيم آن مي‌رود شمار تلفات افزايش يابد.
تاکنون فرد يا گروهي مسئوليت اين حمله را برعهده نگرفته است.
در سه سال گذشته، شبه نظاميان تعداد زيادي از مسلمانان شيعه را در بخش‌هاي مختلف پاکستان کشته‌اند. به گفته منابع محلي فقط از سال ۲۰۰۷ ميلادي تاکنون، بيش از ۲ هزار مسلمان شيعه در منطقه کورام کشته شده‌اند.
در چند ماه گذشته نيز، صدها مسلمان شيعه در بخش‌هاي مختلف مناطق خشونت‌زده پاکستان کشته شده‌اند.
در همين حال، رهبران شيعه پاکستاني از دولت خواسته‌اند يک کميته قضايي را براي رسيدگي به اين جنايت تشکيل دهد.
موج اخير حملات عليه غيرنظاميان شيعه پاکستاني، خشم بين‌المللي را موجب شده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

معرفي يکي از عوامل اصلي وهابيت در نسل کشي علويان پاکستان

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:50 pm

در سال ۲۰۱۲، شمار حملات خشونت‌بار علیه جمعیت‌های شیعه در پاکستان، افزایش چشمگیری یافت. در بیشتر این حملات که در استان‌های پاکستان انجام گرفت، گروه‌های شبه نظامی افراط‌گرا، نخست اوراق هویتی افراد را بررسی کرده و در صورت اثبات شیعه بودن، آنان را به قتل می‌رساندند.
بنا بر این گزارش، استفاده از ابزارهای انفجاری و همچنین حملات انتحاری به مساجد شیعیان، از جمله دیگر روش‌های مورد استفاده این گروه‌ها بوده است. این حملات در سال ۲۰۱۳ نیز ادامه پیدا کرد؛ برای نمونه، تنها در دهم ژانویه، ۸۶ شیعه به دست افراط‌گرایان کشته شدند؛ تاکنون گروهی به نام «لشکر جنگوی» مسئولیت بیشتر این حملات را بر عهده گرفته است.
به نقل از سایت «مرکز مبارزه با تروریسم»، لشکر جنگوی، یک گروه شبه نظامی فرقه‌ای و ضدشیعه است که در سال ۱۹۹۶ به دست گروهی از اعضای سازمان فرقه‌ای «سپاه صحابه پاکستان» ایجاد شد. خود سپاه صحابه در سال ۱۹۸۵ و در واکنش به تهاجم شوروی به افغانستان و نیز انقلاب اسلامی ایران تشکیل شده بود.
بر پایه این گزارش، هرچند لشکر جنگوی ساختار رهبری خود را پنهان نگه می‌دارد، یکی از رهبران ارشد این گروه، فردی به نام «ملک اسحاق» است. مرکز مبارزه با تروریسم در گزارش خود به پیشینه اسحاق و نقش او در لشکر جنگوی و همچنین موقعیت کنونی این گروه اشاره کرده است. تصوير
در این گزارش آمده است که ملک اسحاق در سال ۱۹۵۹ در خانواده‌ای طبقه متوسط در شهر «رحیم یار خان» در استان پنجاب متولد شد. هرچند وی پس از کلاس ششم تحصیل را‌‌ رها کرده و در هیچ «مدرسه» مذهبی نیز تحصیل نکرده، نزدیکان او گفته‌اند وی به شدت تحت تأثیر افکار «مولانا حق نواز جنگوی»، روحانی تندرو و پایه‌گذار سپاه صحابه بوده است.
سپاه صحابه که در سال ۱۹۸۵ تأسیس شد، هدف مقابله با نفوذ فزاینده انقلاب اسلامی ایران در میان شیعیان و همچنین اهل سنت پاکستان را دنبال می‌کرد و در این راه، از استفاده از خشونت ابایی نداشت.
اسحاق پس از دیدار با مولانا جنگوی در سال ۱۹۸۹، رسما به سپاه صحابه پیوست و در‌‌ همان سال فعالیت‌های ضدشیعه خود را آغاز کرد. به گفته نزدیکان اسحاق، وی همواره تلاش می‌کرد با مطالعه متون مذهبی، استدلال‌هایی برای تقابل شیعیان و اهل سنت در آن‌ها بیابد.
این گزارش در ادامه می‌آورد، در همین حین، سپاه صحابه به مرور تحول پیدا کرد و در تلاش برای ایفای نقشی آشکار‌تر در سیاست داخلی پاکستان، سرانجام به یک حزب سیاسی تبدیل شد؛ اما از سوی دیگر، وارد شدن این گروه به عرصه سیاست، درجه اعمال خشونت از سوی آن را کاهش داد. این موضوع خشم برخی اعضا را برانگیخت و این خشم به ویژه پس از ترور مولانا جنگوی در سال ۱۹۹۰ تشدید شد؛ تروری که به عوامل شیعه نسبت داده شد.
این موارد سرانجام به تأسیس لشکر جنگوی در سال ۱۹۹۶ منجر شد. شماری از اعضای سپاه صحابه، از جمله محمد اجمل ـ که با نام اکرم لاهوری نیز شناخته می‌شود ـ ریاض بصره و ملک اسحاق، این گروه جدید را تأسیس کرده و نام آن را نیز از مولانا جنگوی الهام گرفتند.
اما با وجود اختلافات، این دو گروه با یکدیگر مرتبط باقی ماندند. در حقیقت، لشکر جنگوی به عنوان بازوی نظامی سپاه صحابه نیز در نظر گرفته می‌شود که در مقابل «سپاه محمد»، شاخه نظامی حزب شیعی «تحریک نفاذ فقه جعفریه» قرار می‌گرفت. در این میان، هرچند سپاه صحابه ارتباط خود را با لشکر جنگوی پنهان می‌کرد، سرانجام دولت پاکستان در سال ۲۰۰۲ این حزب را به دلیل مشارکت در اقدامات نظامی، غیرقانونی اعلام کرد.
در آغاز تشکیل لشکر جنگوی، ریاض بصره رهبری آن را بر عهده داشت، ولی پلیس در ماه می سال ۲۰۰۲ موفق به کشتن وی شد و پس از او، اکرم لاهوری رهبری گروه را بر عهده گرفت؛ اما وی نیز در ژوئن ۲۰۰۲ به دست پلیس بازداشت شد و از آن زمان به بعد، رهبری گروه آشکار نبوده است.
اما با وجود اعلام نشدن نام رهبر گروه، باور عمومی بر آن است که اسحاق ـ که پس از تحمل چهارده سال زندان، در سال ۲۰۱۱ آزاد شد ـ هم‌اکنون نقش اصلی را در آن دارد و شاهد این مدعا آن است که تنها اندکی پس از آزادی اسحاق، شمار حملات به شیعیان در پاکستان به طور بی‌سابقه‌ای افزایش یافت.
اسحاق در سال۱۹۹۷ به جرم قتل، تهدید به قتل و ارعاب بازداشت شده بود. با این حال، گفته می‌شود، وی از درون زندان، به عنوان مغز متفکر گروه خود، حملات سال ۲۰۰۹ به تیم کریکت سریلانکا را سازماندهی کرد. در این حمله، هشت تن کشته و شش تن زخمی شدند؛ افزون بر این، گزارش‌ها حاکی از آن است که اسحاق در سال ۹۷ به کشتار ۱۰۲ نفر اعتراف کرده بود.
با این حال، اسحاق در سال ۲۰۱۱ به سبب در اختیار نبودن شواهد و مدارک کافی، از زندان آزاد شد و بلافاصله پس از آن، وی پیام‌هایی را برای هوادارانش فرستاد که آشکارا به معنای تهدید حملات علیه شیعیان بود.
به فاصله اندکی پس از آزادی اسحاق، حملات به شیعیان در شهرهای گوناگون پاکستان افزایش یافت. در این حملات، مهاجمان از تاکتیک جدیدی بهره می‌گرفتند؛ متوقف کردن اتوبوس‌های حامل شیعیان و کشتن همه کسانی که شیعه بودن آن‌ها اثبات می‌شد.
برای نمونه، در سپتامبر ۲۰۱۱، شبه نظامیان یک اتوبوس زائران شیعه را در استان بلوچستان متوقف کرده و ۲۶ مسافر آن را به قتل رساندند. لشکر جنگوی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و سپس در اوت ۲۰۱۲، این گروه، ۲۵ زائر شیعه را از اتوبوس پیاده کرده و همگی را اعدام کردند. به گفته پلیس، شبه نظامیان نخست اوراق هویتی مسافران را کنترل کرده و سپس شیعیان را به قتل می‌رساندند.
اما در این میان، دولت پاکستان نیز به سبب نشان ندادن واکنش مناسب به این رخدادها، مورد انتقادهای شدید است. دولت این کشور سابقه تیره‌ای در حمایت از حرکت‌های ضدشیعه یا دست‌کم چشم بستن بر این حرکات دارد.
یک تحلیلگر پاکستانی می‌گوید: «برای دولت پاکستان، ملک اسحاق به عنوان طالبان خوب طبقه‌‌‌بندی می‌شود، زیرا گروه وی به ارتش پاکستان حمله نمی‌کند و آماده‌ است دستور کار ملی و منطقه‌ای ارتش را پیاده کند»؛ این در نقطه مقابل گروه «تحریک طالبان پاکستان» است که به اهداف دولتی حمله می‌کنند.
افزون بر این، دادگاه‌ها نیز به سبب نشان ندادن واکنش مناسب، مورد انتقاد هستند؛ در حالی که شماری از قضات، وکلا و خانواده‌های آنان نیز از سوی گروه‌های شبه نظامی مورد تهدید قرار می‌گیرند؛ البته در موارد مرتبط با اسحاق، بسیاری از شاهدان پیش از رسیدن به دادگاه به قتل می‌رسند.
از این بالا‌تر آن که استانداری پنجاب، متهم است که در دوره زندانی بودن اسحاق، به خانواده وی کمک مالی می‌کرده تا جلوی انجام حملات در این استان را بگیرد.
اما به هر روی، روند‌ها حاکی از آن است که گروه‌هایی چون لشکر جنگوی، در اتحاد با دیگر گروه‌ها اندک اندک حمله به منافع دولتی را نیز مورد توجه قرار می‌دهند. در این میان و در شرایطی که زمان خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نزدیک شده و حملات طالبان به مراکز حساس نظامی پاکستان افزایش می‌یابد، اعتماد مردم به دولت و نهادهای نظامی آن کاهش می‌یابد و این امر چالشی را هم برای مردم و هم دولت به همراه خواهد داشت.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

انفجار در شهرک شیعه نشین پاكستان

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:59 pm

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از العالم، زبير محمود فرمانده پليس كويته گفت عامل حمله سعي داشت با خودروي خود به شهرك هزاره حمله كند و هنگامي كه نظاميان مستقر در پست ايست و بازرسي نزديك اين شهرك جلوي او را گرفتند، خودروي خود را منفجر كرد.عبد منصور یکی از مسئولان محلي گفت: در اين انفجار شش نفر از جمله يك نظامي کشته شدند.
تصوير
اين شهرك پیش از این دو بار نيز در ماه هاي ژانويه و فوريه مورد حمله قرار گرفت و در اين حملات ده ها نفر به شهادت رسيدند.اكبر دوراني مسئول دولت محلي، اين آمار را تاييد كرد و گفت: در اين انفجار 37 نفر نیز زخمي شدند.در ماه فوريه براثر انفجار بمب كار گذاشته شده در یک كاميون نفتكش در اين شهرك نود نفر به شهادت رسيدند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

ترويج كشتن شيعيان

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:06 pm

مراسم تشييع جنازه شهداي انفجار حسينيه ديره غازي خان در ماه محرم 1430
تصوير
گروهک‌های ناصبي کراچی (بزركترين شهر باكستان) اخیرا مبادرت به پخش برگه‌هایی در شهر کرده اند که برروی آن نوشته شده است: کشتن شیعه ثواب زیادی دارد و هر مسلمانی باید دست به کشتار شیعیان بزند ... اگر شیعیان تا یک ماه آینده مسلمان نشوند زنان و دختران آنان را خواهیم ربود!! به گزارش شیعه نیوز به نقل از ابنا؛ افراطیون وهابی، طالبان و جنایتکاران ناصبي، از چند روز گذشته در یک اقدام بی‌سابقه با پخش برگه‌هایی درمناطق مختلف این شهر ـ از جمله در مناطق شیعه‌نشین ـ ضمن برشمردن اجر و ثواب برای قاتلین شیعه نوشته‌اند: «بر هر مسلمانی واجب است که این کافرانِ بظاهر مسلمان را از بین ببرد»! جانیان ضد شیعه که خود را مسلمان نامیده و اجر و ثواب اخروی را برای قتل شیعیان قائل هستند در پایان این اطلاعیه‌ها با نقض همه تعلیمات دینی و مذهبی، نوشته‌اند: چنانچه همه شیعیان منطقه در مدت یک ماه آینده "مسلمان" یعنی سنی نشوند زنان و دخترانشان از مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و بیمارستان‌ها ربوده خواهند شد! و مسؤولیت آسیب‌هایی که به آنان خواهد رسید بر عهده خود شیعیان است»!! این تهدید های غیراسلامی و غیرانسانی اینک از طریق پیامک و تلفن‌های همراه نیز در سراسر کراچی در بین موافقان و مخالفان چنین اقداماتی مبادله می‌شود.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

شهادت ۲۲ زائر شیعه پاکستانی در راه بازگشت از ایران

پستتوسط najm134 » يکشنبه ژانويه 26, 2014 12:26 am

مقامات پاکستان از شهادت ۲۲ زائر شیعی و زخمی شدن ۲۰ تن دیگر در انفجار بمبی در استان بلوچستان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از دیلی استار، مقامات پاکستان از شهادت 22 زائر شیعی و زخمی شدن 20 تن دیگر در انفجار بمبی در استان بلوچستان خبر دادند.

به گفته این مقامات، اتوبوس این زائران در حال بازگشت از ایران بود که در روستایی در 60 کیلومتری غرب کویته در جنوب غرب پاکستان هدف یک انفجار قرار گرفت.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

حمله مسلحانه به منزل روحاني شيعه در پاكستان

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه جولاي 22, 2016 2:16 pm

حمله مسلحانه به منزل روحاني شيعه در پاكستان


به گزارش «شيعه نيوز»، به گفته پلیس شنبه شب مهاجمان مسلح در ناحیه بانی گالا در اسلام آباد به خانه یک روحانی شیعه حمله کردند که در این واقعه همسر این روحانی شیعه به شهادت رسیده و خودش مجروح شد.

Image

به گزارش پلیس 3 مرد مسلح نزدیکی ساعت 10:30 شب به خانه صغیر احمد سیفی یورش برده و به روی او آتش گشوده، و سبب به شهادت رسیدن همسر ایشان سوبیا سیفی و مجروح شدن او شدند.

این روحانی شیعه امام جماعت مسجد شیعیان است که به حرفه معلمی مشغول می‌باشد و به گفته پلیس دزدی انگیزه این جنایت نبوده است و این جنایت یکی دیگر از وقایع فرقه‌ای علیه شیعیان پاکستان محسوب می‌شود.

همچنین گفته شده است که اختلاف بر سر مالکیت زمین مدرسه اسلامی «گلستان اهل بیت» انگیزه این جنایت بوده است. سیفی امام و معلم مسجد «گلستان اهل بیت» بوده است و هنگام وقوع این جنایت همراه با همسر و فرزندانش در محل زندگی‌شان داخل مدرسه علمیه حضور داشته‌اند. خوشبختانه 5 فرزند این روحانی پاکستانی در این واقعه آسیبی ندیده‌اند.

برپایه این گزارش به نقل از tribune.com.pk طالب مولا، یکی از افسران تحقیق ایستگاه پلیس بانی گالا با بیان اینکه پلیس تمامی جنبه‌های این جنایت را مورد ارزیابی قرار می‌دهد گفت: شواهد نشان می‌دهد که این یک حمله فرقه‌گرایی بوده است که البته هنوز نظر قطعی داده نشده است.

یکی از مهاجمان مسلح شناسایی شده توسط پلیس وقاص با نام مستعار ویکی بوده است، و زمانی که سوبیا او را در حیات منزل‌شان مشاهده می‌کند به رویش آتش گشوده است. سوبیا فریاد کشیده و به داخل منزل می‌دود. هنگامی که سیفی به خارج از خانه می‌آید، وقاص حداقل 4 بار به سمت او شلیک می‌کند.

هدف مهاجمان، اشغال مدرسه علمیه بوده است

به گفته این روحانی شیعه انگیزه مهاجمان، اشغال مدرسه علمیه بوده‌است. او همچنین اعلام کرده که در صورت مشاهده دوباره مهاجمان می‌تواند آن‌ها را شناسایی کند.

وقاص و همدستانش پیش از این نیز به 2 روحانی شیعه دیگر با نام‌های مولوی شر محمد و دکتر الفت بر سر اشغال مدارس علمیه اسلامی حمله کرده‌ بودند. و پیشتر آن‌ها را تهدید کرده‌اند تا مدرسه را ترک کنند.

هنوز هیچ مظنونی در پی این جنایت بازداشت نشده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

یک بانوی انگلیسی به اتهام شیعه شدن به قتل رسيد

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 13, 2016 1:17 pm

یک بانوی انگلیسی به اتهام شیعه شدن به قتل رسيد


به گزارش «شيعه نيوز»، یک بانوی مسلمان انگلیسی که به گفته همسرش، بیش از دو سال پیش به مذهب تشیع گرویده بود، پس از آنکه برای دیدن خانواده اش به پاکستان سفر کرد، توسط یکی از اعضای خانواده اش مورد سوء قصد واقع شد و به شهادت رسید.

«مختار کاظم» همسر «سامیا شهید» روز پنجشنبه در گفتگو با رسانه ها از دولت پاکستان و انگلیس خواست هرچه سریعتر نسبت به این اقدام عکس العمل نشان دهند و عدالت را در مورد قاتل همسرش اجرا سازند.

وی که روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در مرکز پلیس شهر راولپندی سخن می گفت، اظهار داشت: من از دولت انگلیس و پاکستان می خواهم که هرچه سریعتر محاکمه عادلانه ای ترتیب دهند و عامل این جنایت را به سزای عملش برسانند.

مختار در گفتگو با مقامات پلیس اعلام کرد: همسرش برای دیدن خانواده اش به روستای محل سکونت آنان در ایالت پنجاب پاکستان سفر کرده بود و چون شیعه شدن او به هیچ عنوان مطابق میل خانواده اش نبود، ایشان وی را به شهادت رسانده اند.

پدر سامیا شهید، این اتهام را رد کرده و مخالفت خود را با انجام هرگونه بازجویی اعلام کرده است.

پدر سامیا مدعی شده است، دخترش به مرگ طبیعی فوت کرده است، این در حالی است که در تحقیقات اولیه، پلیس متوجه وجود آثار خفگی بر روی گردن سامیا شد.

کاظم و سامیا، که اصلیتی پاکستانی - انگلستانی داشتند دو سال پیش با هم ازدواج نمودند و در طول دو سال گذشته در دبی سکونت داشتند و به عقیده کاظم، شهید به دلیل شیعه شدن، توسط یکی از اعضای خانواده اش به قتل رسیده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

۲۰ شهید در انفجار منطقه شیعه نشین پاراچنار پاکستان

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه فبريه 11, 2017 3:22 pm

۲۰ شهید در انفجار منطقه شیعه نشین پاراچنار پاکستان


به گزارش «شیعه نیوز»، انفجار امروز صبح در منطقه شیعه نشین پاراچنار دستکم 19 شهید و بیش از 35 زخمی برجا گذاشته است.

احتمال افزایش آمار تلفات این حادثه وجود دارد.

تاکنون فرد یا گروهی این حمله را به عهده نگرفته است.

پیش از این «د نیشن» نوشته بودکه مردم «پاراچنار» منطقه شیعه نشین ناآرام پاکستان می‌گویند که عناصر افراطی و وهابی علاوه بر آدم ربایی، حملات انتحاری و بمب‌گذاری را نیز تشدید کرده‌اند.

به نوشته این روزنامه، این نخستین بار نیست که شیعیان پاراچنار شامل اقوام «طوری» و «بنگش» توسط فرقه‌گرایان پاکستان هدف قرار می‌گیرند.

هزاران خانواده‌ پاراچناری به دلیل تهدیدات امنیتی در این منطقه در اسلام‌آباد و «روالپندی» شهر متصل به پایتخت پاکستان پناه گرفته‌اند اما تکفیری‌ها خواب را از چشمان شیعیان پاراچنار در شب‌های پایتخت نیز ربوده‌اند.

«ساجد حسین طوری» نماینده پاراچنار در پارلمان پاکستان نیز تاکید کرده بود که پلیس اسلام‌آباد حتی در ثبت شکایت علیه تکفیری‌ها نیز با شیعیان پاراچنار همکاری نمی‌کند.

پاراچنار منطقه مرزی شیعه نشین پاکستان با افغانستان که از سال 2007 تا 2012 میلادی در محاصره تحریک طالبان و سایر گروه‌های افراطی- تکفیری بود بار دیگر هدف قرار گرفته است.

انفجار تروریستی چندی قبل نیز در این منطقه 24 نفر شهید و 65 نفر دیگر زخمی برجا گذاشت.

Image
Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

یکی از بانیان مجلس امام حسین(علیه السلام) در پاکستان به شهاد

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 18, 2017 6:26 am

یکی از بانیان مجلس امام حسین(علیه السلام) در پاکستان به شهادت رسید


یکی از شخصیت‌های برجسته شیعیان در دره اسماعیل خان که هر ساله به تبعیت از اجدادش از ۱۱۵ سال گذشته مجلس عزاداری امام حسین (علیه السلام) را در محرم برگزار می‌کند، به دست تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.
به گزارش «شيعه نيوز»، روز گذشته یکی دیگر از شخصیت‌های برجسته شیعیان در دره اسماعیل خان در یکی از مناطق پاکستان، به دست اعضای یک گروه تروریستی تکفیری به مقام شهادت نائل شد.

به این ترتیب با حساب دو پلیس شیعه که روز جمعه در ناحیه خیبر پختونخوا با آتش گلوله تروریست‌ها به شهادت رسیده بودند، آمار شهدای این هفته شیعیان به 3 نفر می‌رسد.

به گفته پلیس تیراندازی در روستای ماریلی رخ داده است. مظهر شیرازی، یک کارمند دولتی در پاکستان بود که درست جلوی درب منزلش در شهر اسماعیل خان، به ضرب گلوله تکفیری‌ها به شهادت رسید. وی با شنیدن صدای در به محض اینکه به بیرون از منزل مراجعت کرده، با آتش گلوله تروریست‌ها مواجه شده و در جا به شهادت رسیده است.

شهید شیرازی یکی از شخصیت‌های شیعیان در پاکستان و یکی از بانیان هر ساله مجالس محرم بوده است. وی به تبعیت از میراثی که 115 سال پیش از اجداد خود به ارث برده بود، هر ساله مجلس عزاداری امام حسین (علیه السلام) سالار شهیدان را در منزل خود برگزار می‌کرد.

برادرزاده شهید شیرازی نیز که به شغل وکالت مشغول بود سال گذشته به دست تکفیری‌ها به شهادت رسیده بود.

رهبران احزاب شیعه و سازمان‌های اسلامی در پاکستان به شهادت رساندن 3 مسلمان شیعه در دره اسماعیل خان را به شهدت محکوم کرده و خواستار اشد مجازات برای تروریست‌ها شدند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خشونت علیه شیعیان هزاره؛ مجازات قومی یا مذهبی؟

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه مه 29, 2018 1:08 am

خشونت علیه شیعیان هزاره؛ مجازات قومی یا مذهبی؟


Image

خلاصه

اقوام مختلفی در شهر کویته پاکستان زندگی می کنند، اما دو قوم پختون و بلوچ دارای اکثریتند و قوم هزاره ساکن دراین شهر با پیشینه سکنی از دهه های گذشته تا کنون، زندگی مسالمت آمیزشان با دیگر اقوام زبانزد خاص و عام در منطقه است.

خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا / سرویس تحلیل سیاسی:

شیعیان پاکستان که 20 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند، در مناطق مختلف از جمله گلگت، بلتستان، کشمیر، سند، پنجاب، ایالت خیبرپختونخواه و بلوچستان زندگی می کنند اما قوم هزاره تنها در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان ساکن هستند.

هزاران تن از قوم هزاره قبل از تشکیل پاکستان و در اثر آزار و اذیت حاکمان افغان از منطقه بامیان در مرکز افغانستان مجبور به کوچ اجباری به شهر کویته در ایالت بلوچستان شدند.

در گزارش کمیسیون ملی حقوق بشر پاکستان آمده است: حملات تروریستی از جمله انفجار بمب، حملات انتحاری و حملات هدفمند علیه قوم هزاره به صورت مستقیم بر زندگی آنها تاثیری منفی گذاشته به نحوی که این تاثیر را در زندگی روزمره و در بخش های آموزشی و تجاری قوم هزاره می توان مشاهده کرد.

ترور و خشونت علیه شیعیان هزاره پاکستان از سوی تروریست ها، قصه پر غصه ای است که این روزها اخبار آن بیش از گذشته در رسانه ها منتشر می شود.

متاسفانه این قوم از سال ها پیش هدف حملات هدفمند اقدامات تروریستی و حملات انتحاری بوده اند، آنها تنها به خاطر شیعه بودن هدف تروریست ها قرار می گیرند.

انفجار تروریستی زمستان سال 2013 در شهر کویته جان بیش از 100 تن از هزاره ها را گرفت و این اقدام بزرگترین تراژدی برای قوم هزاره بود بنابراین در پی این انفجار آنها برای احقاق حقوق خود با خودداری از دفن اجساد کشته شدگان در یکی از خیابانهای اصلی کویته دست به تحصن زدند.

این اقدام تظاهرات سراسری در پاکستان را به دنبال داشت به نحوی که حزب مردم وضعیت فوق العاده در این شهر اعلام کرد.

پس از آن نیز حملات تروریستی و هدفمند علیه قوم هزاره ادامه داشت که گروهک لشکر جهنگوی از گروه های فرقه گرای پاکستان مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت.

پس از آن بود که حادثه حمله تروریستی به مدرسه متعلق به ارتش در پیشاور روی داد و طی آنها صدها تن از دانش آموزان در حمله طالبان کشته شدند.

پس از این حمله خونین ملک اسحاق رهبر گروه تروریستی لشکر جهنگوی زمانی که طرفدارانش قصد داشتند وی را از بازداشت پلیس برهاند به همراه چندین نفر از رهبران این گروه در درگیری با پلیس به هلاکت رسیدند.

متاسفانه با تمامی تلاشهایی که صورت گرفته نسل کشی شیعیان همچنان ادامه دارد و هر ماه تعدادی از ساکنان شهر کویته تنها به جرم هزاره و شیعه بودن جان خود را از دست می دهند.

بر اساس آمار رسانه های پاکستانی، طی چهار ماه گذشته (از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون) 40 تن از شیعیان، در شهر کویته بلوچستان مورد حمله تروریستی قرار گرفته اند.

مسلمانان شیعه شهرهای پاکستان همواره هدف اقدامات ناجوانمردانه عناصر تندرو قرار گرفته اند، و اخیرا نیز در ایالت بلوچستان تروریست ها بار دیگر با ادامه ترور شیعیان داغ مردم این منطقه از جمله شهر کویته را تازه کردند.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر دست کم 10 نفر از اعضای جامعه شیعیان هزاره در شهر کویته هدف حملات هدفمند تروریستی قرار گرفته و جان خود را از دست دادند.

هنگامی که کشتار مسلمانان روهینگیا مطرح شد بسیاری از گروه های سیاسی و مذهبی در پاکستان در حمایت از قوم روهینگیا تظاهرات و راهپیمایی کردند در حالی که در پاکستان نیز قوم هزاره است که مانند'روهنگیایی ها' مظلوم و بی یارو مددکار هستند.

در تحصن اعتراضی اخیر در کویته، ژنرال 'قمر جاوید باجوا' فرمانده ارتش پاکستان به ایالت بلوچستان سفر کرد و متحصنان پس از دیدار با وی به تحصن خود پایان دادند.

پنجشنبه هفته گذشته 20 اردیبهشت نیروهای امنیتی پاکستان از بازداشت یک تروریست وابسته به گروه غیرقانونی ˈلشکر جهنگویˈ در شهر 'کویته' که در عملیات های تروریستی علیه شیعیان' هزاره' دست داشت، خبر دادند.

مقامات امنیتی کویته اعلام کردند: نیروهای امنیتی پس از دریافت گزارشی از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی، 'قاری اسماعیل' تروریست مرتبط با شاخه لشکر جهنگوی العالمی در منطقه هزار گنجی را در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی بازداشت کردند.

به گفته «اعتزاز گوریا» رئیس دایره مبارزه با تروریسم در شهر کویته، تروریست بازداشت شده در بسیاری از حملات علیه نیروهای امنیتی و به ویژه قتل های هدفمند غیرنظامیان در شهر کراچی نقش داشته است.

اسماعیل اعتراف کرد که در سال 2014 به عضویت گروه تروریستی لشکر جهنگوی العالمی درآمده و پس از گذراندن دوره های آموزشی در افغانستان، ده ها نفر از نیروهای سپاه مرزی از جمله افراد وابسته به جامعه شیعیان هزاره را در کویته به قتل رسانده است.

براساس این گزارش، نیروهای امنیتی این تروریست را به منظور تحقیقات برای دستیابی به اطلاعات بیشتر به مکان نامعلومی منتقل کرده اند.

«ثاقب نثار» رئیس دیوانعالی کشور نیز حین استماع پرونده کشتار هزاره ها در کویته گفت: دولت اگر نمی تواند اوضاع را کنترل کند، باید راهی برای زندگی این قوم پیدا کند.

وی این کشتار را نسل کشی دانست و گفت: مجبورم در خصوص این نسل کشی اقدام کنم.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بعدي

بازگشت به دشمنان آئين اعلى


Aelaa.Net