دشمنان آئین اعلی در اروپا

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئین اعلی در اروپا

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:37 pm

عفو بین‌الملل از تبعیض علیه مسلمانان در اروپا خبر داد
سايت فارسی بی‌بی‌سی
عفو بین‌الملل از تبعیض علیه مسلمانان در اروپا خبر داد
سازمان عفو بین‌الملل گفته است مسلمانانی که در اروپا آشکارا باورهای مذهبی‌شان را ابراز می‌کنند با تبعیض‌های گسترده‌ای مواجه می‌شوند.
این سازمان در گزارشی تازه از دولت‌های اروپایی خواسته که با پیش‌داوری‌ها و کلیشه‌های منفی علیه مسلمانان برخورد جدی‌تری داشته باشند.
به ویژه گفته شده است که مسلمانان به دلیل استفاده از پوشش سنتی خود دچار محرومیت‌هایی در زمینه کار و تحصیل می‌شوند.
همچنین ممنوعیت برخی از انواع سنتی حجاب زنان مسلمان مورد انتقاد این گزارش قرار گرفته است.
مارکو پرولینی، از سازمان عفو بین الملل می‌گوید: "گاه شغلی را به زنان مسلمان نمی‌دهند و یا دختران مسلمان از رفتن به سر کلاس‌هایشان باز می‌مانند، تنها به خاطر این که از پوشش سنتی‌شان، نظیر روسری، استفاده می‌کنند. ممکن است مردان هم به خاطر گذاشتن ریشی که یادآور اسلام است اخراج شوند".
"مقامات دولتی و احزاب سیاسی هم به جای این که به مقابله با این تعصبات بروند، گاهی به دنبال کسب رای به آنها تن می‌دهند".

مسلمانان در اروپا


مسلمانان ۷.۲ درصد از جمعیت اروپا را تشکیل می‌دهند.
عفو بین‌الملل می‌گوید که ایمان به اسلام و اجرای دستورات مذهبی آن تنها یکی از اجزای فرهنگ مسلمانان است. برخی افراد پیش‌زمینه فرهنگی اسلامی دارند بدون آن که تکالیف مذهبی آن را به جا بیاورند.
به عنوان نمونه در یک نظرسنجی از مسلمانان فرانسه تنها ۴۱درصد آنان گفته‌اند که به شعائر دینی عمل می‌کنند، و ۲۲درصد آنان نیز خود را تنها "اصالتا مسلمان" خوانده‌اند.
با این حال افکار عمومی اروپا هنوز مسلمانان را بیش از آن که در خود بپذیرد، وابسته به اصالتشان می‌داند.
در یک پژوهش، ۶۸ درصد فرانسوی‌ها و ۷۵ درصد آلمانی‌ها گفته‌اند که از نظرشان مسلمانان ساکن اروپا با جوامع اروپایی ادغام نشده‌اند، چرا که خودشان این طور نمی‌خواهند.
در دو دهه گذشته احزابی که سیاست‌هایی ضد مسلمانان را تبلیغ می‌کنند اقبال انتخاباتی گسترده‌ای به دست آورده‌اند.
این احزاب از نگرانی‌های افکار عمومی بهره می‌برند تا مسلمانان را "بارزترین دشمن" اروپا در "برخورد تمدن‌ها" جلوه دهند.

'آزادی بیان'

این گزارش به ممنوعیتی که برای استفاده از روبنده و نقاب در بلژیک، فرانسه، هلند و اسپانیا تصویب شده است و ممنوعیت بنای مناره در سوییس از سال ۲۰۰۹ اشاره می‌کند.
همچنین قوانینی که سر کردن روسری یا استفاده از دیگر پوشش‌های مذهبی و سنتی را برای دانش‌آموزان منع کرده‌اند مورد انتقاد سازمان عفو بین الملل قرار گرفته اند.
آقای پرولینی گفته است: "استفاده از عناصر و نشانه‌های مذهبی و متعلق به فرهنگ اسلامی، بخشی از حق آزادی ابراز عقیده است. این بخشی از حق آزادی مذهبی است و همه مذاهب باید به تساوی از این حق بهره‌مند شوند".
به گفته گروه‌های حقوق بشری، ممنوعیت نقاب یا روبنده را نمی‌توان به بهانه‌های امنیتی توجیه کرد، مگر در بازرسی‌هایی که در مناطقی با مخاطره بالای امنیتی صورت می‌گیرند.
آنان می‌گویند اگرچه از عدم اجبار زنان به استفاده از چنین پوشش‌هایی استقبال می‌کنند، اما این امر از راه ممنوعیت استفاده از پوششهایی خاص حاصل نمی‌شود.
عفو بین‌الملل همچنین بلژیک، فرانسه و هلند را به عدم اجرای کامل قانون منع تبعیض در شرایط استخدامی متهم می‌کند.
این گزارش ضمن استناد به آماری که حاکی از استخدام پایین زنان مهاجر از کشورهای مسلمان است، می‌گوید بنا به یک نظرسنجی‌ از زنان مسلمان، آنان این امر را ناشی از سیاست‌های تبعیض‌آمیز می‌دانند.
عفو بین‌الملل پیشنهاد می‌کند که نهادهای ملی برای مقابله با تبعیض شکل بگیرند و تلاش‌های بیشتری برای نظارت بر تبعیض مذهبی صورت بپذیرند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

اهانت به اسلام و مواضع رسمی غربی

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:46 pm

اهانت به اسلام و نهادهای آن در شرایط امروز تبدیل به مساله‌ای تاثربرانگیز شده است كه بعضا تكرار می‌شود كه یا از روی كینه نهان و بغض عمیق نسبت به این دین مبین است و یا از روی دستیابی به یک شهرت كاذب صورت می گیرد تا عموم مسلمانان را از مسایل سرنوشت‌ساز نظیر یهودی‌سازی مسجد الاقصی به مسایل دیگر مشغول كنند.
حق مسلمانان در بیان خشم‌شان از تلاش‌های بی‌ارزشی كه برای هتک حرمت اسلام و قرآن كریم و حضرت محمد(ص) صورت می‌گیرد حق مسلم و ثابتي است.
آزادی بیان و اندیشه، بهانه‌ای در دست غرب شده تا علیه اسلام فیلم بسازند یا كاریكاتور بكشند و هرگز نمی‌بینیم كه اهانتی به یهود بكنند یا كسی را كه به اسلام اهانت كرده مجازات نماید.
گذشته از این بحث قدیمی و اختلاف نظرهای مردم، سازمان‌های رسمی غربی به این بهانه تظاهر به بی‌طرفی در قبال اهانت به اسلام و مقدسات آن می‌كنند و ادعا می کنند که قوانین كشورشان آزادی بیان و تقدس آنها را تا حد زیادی تضمین می‌كند. بررسی مواضع شخصیت‌های غربی رسمی از اهانت‌ها به اسلام یا حمایت شان از شخصیت‌هایی كه به اسلام و طرفداران آن اهانت می‌كنند، نشان می‌دهد كه آن عاملی برای تشویق دیگران برای دنبال كردن این تجربیات است. برای این كه از تحلیل و توصیفات به وقایعی از این دست وارد شویم در اینجا نگاهی خواهیم داشت به مواضع شخصیت‌های رسمی غربی.

- نیكولا ساركوزی، رییس‌جمهور سابق فرانسه، جنگی را علیه حجاب آغاز كرد. وی زمانی كه وزیر كشور فرانسه بود دست به این جنگ زد كه در نهایت دانشجویان مسلمان فرانسه از حق خود در آموزش تحت بهانه اینكه سكولاریسم بودن كشورها با نهادهای دینی تناقض دارد، محروم شدند. فرانسه كه جنگی را علیه حجاب به راه انداخته بود اما اعیاد مسیحی را برگزار می‌كرد و خیابان هایش را به نام كشیش‌های زن و مرد بدون اینكه مغایرتی با سكولاریسم بودن كشور داشته باشد نامگذاری كرده است.
ساركوزی به این مساله بسنده نكرد بلكه كمپینی را علیه برقع آغاز كرد و از عبارت‌های شدیداللحن علیه زنان برقع پوش، استفاده می‌كرد، در حالی که روابط تجاری فرانسه با كشورهای حوزه خلیج فارس بسیار محكم بود و برقع در میان قشر گسترده‌ای از ساكنان این كشورها پوششی سنتی است. در نهایت ساركوزی استفاده از برقع را جرم اعلام كرد.

- پاپ بندیكت شانزدهم در بهار 2008 مجدی علام، خبرنگار ایتالیایی مصری تبار غسل تعمید داد
در حالی كه وی فردی بحث برانگیزی بود و برای دستیابی به شهرت و جایگاه جعلی در غرب اقدام به ستودن رژیم اسراییل و اهانت علنی به اسلام كرد. وی دو كتاب «اسراییل زنده باد» و «صهیونیست مسلمان» را تالیف كرد.
علام بارها به سرزمین های اشغال شده توسط اسراییل سفر كرد و در آنجا از موزه قربانیان هولوكاست بازدید كرد و آنها را قربانیان جنایت بشری توصیف كرد كه در پی آن دولت رژیم اسراییل به وی جایزه مطبوعات خود را به ارزش یک میلیون دلار به نام «دان دیوید» اعطا كرد.

-در تابستان 2007 جورج جاینز واین، منشی ویژه پاپ بندیكت شانزدهم در گفت‌وگو با مجله سودویچه تسانیتوگ آلمان اظهار نظر عجیب و جنجال برانگیزی را مطرح كرد.
وی گفته بود نباید از تلاش‌های اسلامی كردن غرب غافل بود. احترامی كه ما به این تصور غلط داریم نباید انگیزه‌ای باشد که ما را از خطر مرتبط با آن علیه هویت اروپا، غافل کند.
در سخنرانی كه در دانشگاه ریجنسبورگ آلمان در 12 سپتامبر 2006 برگزار شد پاپ بندیكت شانزدهم متنی منسوب به امپراطور بیزانس را قرائت كرد كه در آن خطاب به مسلمانان گفت: فقط به من آنچه را كه حضرت محمد(ص) آورد و آنچه را كه جدید بود نشان دهید و در آن زمان می‌توان انسان شرور را از انسان واقعی تشخیص داد. چرا كه این دین با شمشیر اشاعه یافت. این توافق نظر پاپ با امپراطور بیزانس خشم میلیون‌ها مسلمان را برانگیخت.

-مارگارت دوم، ملكه دانمارك در سال 2005 در كتاب خاطرات خود گفته بود باید چالشی كه اسلام ایجاد كرده را در سطح داخلی و جهانی جدی بگیریم،
در این كتاب ملكه هشدار داده بود ما تمایل داریم اسلام را جدی بگیریم. ما مدت‌هاست كه این مساله را كنار گذاشته‌ایم. در حالی كه باید ممانعت از گسترش اسلام را جدی بگیریم و با آن روبرو شویم. چون نمی‌توان از آن چشم‌‌پوشی كرد.

-در تابستان 2010 آنگلا مركل، صدراعظم آلمان، گیرت وسترگارد، كاریكاتوریست دانماركی صاحب تصاویر موهن به حضرت محمد (ص) را تقدیر كرد و جایزه آزادی مطبوعات را در پایان همایش بین‌المللی درباره رسانه‌ها در برلین به وی اعطا كرد. مركل در این مراسم گفت: وظیفه وسترگارد نقاشی است و اروپا مكانی است كه به كاریكاتوریست اجازه چنین كاریكاتورها را می‌دهد. ما در اینجا از آزادی مطبوعات و رسانه صحبت می‌كنیم.

-در تابستان 2007 جورج بوش رییس‌جمهور آمریكا در كاخ سفید با 10 خبرنگار آمریكایی محافظه‌كار و معروف اسلام ستیزی، با دولت‌های عربی دیدار كرد. در این دیدار مایكل دیوید مشاركت داشت كه صراحتا گفته بود خشونت، خونریزی و وحشت و غیره در جهان اسلام شایع است كه به خاطر برخی مشكلات در خود اسلام بر می گردد. همینطور در این دیدار بیل بینیت، حضور داشت كه مسلمانان را در زمان بحران تصاویر كاریكاتورهای مشهور دارای مشكل روانی توصیف كرد. در این دیدار گلین بیک، دیگر گوینده آمریكایی بعد از ابراز تردیدش نسبت به ملی‌گرا بودن نخستین عضو مسلمان در كنگره گفته بود من نسبت به عملكرد وی نگرانم چرا كه احساس می‌كنم باید وی باید به من ثابت كند كه با دشمنان ما همكاری نمی‌كند. نیل بورتز گوینده معروف آمریكا در زمینه اسلام ستیزی، چند روز بعد از دیدار با بوش انتقادی نیش‌دار و به دور از ادب و غیر قابل توجیه را علیه مسلمانان مطرح كرد و آنها را سوسک توصیف كرد. چرا كه در طول روز در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرد و در شب غذا می‌خورند. وی پیشتر اسلام را ویروسی مرده توصیف كرده بود كه در سراسر جهان غرب و اروپا شایع شده است. وی افزود: ما مدتها منتظر خواهیم ماند تا خود را برای مبارزه با آن آماده كنیم.

-ملكه انگلیس الیزابت دوم در 16/ 6/ 2007 به سلمان رشدی صاحب كتاب آیات شیطانی در چارچوب اعطای مدال‌هایی كه سالانه به شخصیت‌هایی برای تقدیر از دستاوردشان می‌دهد، لقب «سر» داد.


این نمونه‌هایی از مواضع شخصیت‌های غربی رسمی است كه كه بسیاری را به اهانت به اسلام و شکستن حرمت آن تشویق و تحریک می کنند .
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

نسل كشي مسلمانان بوسني با رضايت اروپا

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مارس 25, 2016 11:26 am

نسل كشي مسلمانان بوسني با رضايت اروپا


به گزارش«شیعه نیوز»، قاضی دادگاه کیفری لاهه امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد رادوان کاراجیچ، رهبر صرب‌های بوسنی، مسئول محاصره سارایوو و جنایت علیه بشریت در دیگر شهرها و روستاها در زمان جنگ بوسنی در دهه 1990 است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دادگاه لاهه وی را در اولین اتهام نسل‌کشی در ارتباط با شهرداری‌های بوسنی تبرئه کرد اما قضات باید درباره دومین اتهام نسل‌کشی - دست داشتن کارجیچ در کشتار مسلمانان در سربرنیستا که طی آن 8000 نفر قتل عام شدند - نظر خود را اعلام کنند.

در سال 2009 کتابی منتشر شد که شامل 70 جلسه مصاحبه نویسنده با بیل کلینتون بود. در یکی‌ از این جلسات کلینتون اوضاع حاکم در سال 91993 را در مورد جنگ بوسنی چنین شرح می‌‌دهد:

«کلینتون گفت، متحدان اروپایی ایالات متحده لوایح لغو یا تغییر تحریم را وتو می‌‌کردند. اروپاییان مخالفت خود را این گونه توجیه می‌‌نمودند که سلاح بیشتر فقط منجر به خونریزی بیشتر است، ولی‌ متحدان کلیدی به طور محرمانه دلیل دیگری برای مخالفت خود بیان می‌‌نمودند. آنها وجود کشور مستقل بوسنی به عنوان تنها ملت مسلمان در اروپا را غیر طبیعی می‌‌دانستند. به گفته کلینتون تنها دلیل حمایت آنها از تحریم‌ها این بود که این تحریم‌ها به ضرر بوسنی بودند.

وقتی‌ من شگفتی خود را از این منفی‌ نگری [اروپاییان] که یاد آور دیپلماسی بی‌ تفاوتی آنها در مورد مصیبت یهودیان در جنگ جهان دوم بود بیان کردم، کلینتون جوابی نداد. او گفت، فرانسوا میتران خیلی‌ صریح می‌‌گفت بوسنی به اروپا تعلق ندارد و مقامات رسمی‌ انگلیس از باز سازی دردناک ولی‌ واقعا گرایانه اروپای مسیحی‌ سخن می‌‌گفتند. به گفته کلینتون صدر اعظم آلمان، هلموت کوهل، در تقابل با انگلیس و فرانسه از تلاش‌های مبنی بر بازبینی سیاست‌ تحریم سلاح سازمان ملل حمایت کرد؛ که این تلاش‌های آلمان به دلیل نداشتن کرسی در شورای امنیت سازمان ملل ناموفق بود.»

Image
Image

Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8711
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

پادشاه بلژيك باني وهابيگري در اروپاست

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه مه 01, 2016 2:28 pm

پادشاه بلژيك باني وهابيگري در اروپاست


Image

به گزارش خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری آنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، برای پی بردن به این مساله که چرا بلژیک به محلی برای اقدامات افراط گرایانه تبدیل شده است، دلایل متعددی وجود دارد. اما برای رسیدن به پاسخی منطقی در این زمینه باید به مبلغان سلفی و سعودی اشاره کرد که از دهه 1960 میلادی وارد این کشور شدند.

در زمان سفر ملک فیصل پادشاه عربستان در سال 1967 به بروکسل، بودوئن پادشاه پیشین بلژیک که تمایل زیادی به انعقاد قراردادهای نفتی با سعودی‌ها داشت، به پادشاه وقت عربستان پیشنهاد کرد بلژیک مسجدی در پایتخت این کشور بنا می‌کند که مبلغان و اعضای اصلی آن از عربستان بیایند. در همان زمان، بلژیک کارگران مراکشی و ترک را به عنوان نیروهای کاری ارزان قیمت استخدام می‌کرد. توافق بین این دو پادشاه باعث شد مسجد مذکور به محل عبادت این افراد تبدیل شود.

بروکسل برای ایجاد این مسجد، محل مناسبی نیز در اختیار داشت. یکی از معماران سرشناس بلژیک به نام ارنست ون هومبیک، در سال 1879 فضایی آلاچیق مانند در یکی از پارک‌های بروکسل ساخت اما پس از مدتی بدون استفاده ماند. براساس توافق سال 1967، این مکان به مدت 99 سال به صورت رایگان در اختیار سعودی‌ها قرار گرفت. پس از بازسازی توسط سعودی‌ها، این مکان در سال 1978 تحت عنوان مسجد جامع بروکسل آغاز به کار کرد؛ مرکز فرهنگی و اسلامی بلژیک نیز در همان مکان فعالیت خود را شروع کرد.

اگرچه این مسجد به عنوان صدای رسمی مسلمانان در بلژیک شناخته می‌شد، اما آموزه‌های سلفی و افراطی آنها با برداشتی که مهاجران مراکشی و ترک از اسلام داشتند، بسیار متفاوت بود. هم‌اکنون در کشور 11 میلیون نفری بلژیک، حدود 600 هزار نفر با اصالت مراکشی و یا ترکیه‌ای زندگی می‌کنند.

جورج دالیماگن، یکی از اعضای حزب راست‌گرای CDH (حزب مخالف دولت) در این زمینه به روزنامه ایندیپندنت می‌گوید: «جامعه مراکشی‌ها از مناطق کوهستانی می‌‌آیند، نه مناطق بیابانی. مراکشی‌ها غالبا جز مذهب مالکیه هستند و در مقایسه با مسلمانان عربستان، دیدگاه‌های بازتری نسبت به اسلام دارند. با این وجود، بسیاری از آنها تحت تعلیم این مبلغان افراطی و سلفی قرار گرفتند. حتی برخی از مراکشی‌ها برای یادگیری علوم اسلامی، بورسیه گرفته و به شهر مدینه در عربستان رفتند».

او عقیده دارد این مبلغان سلفی با اقدامات خود مانع از آن شدند که مهاجران مراکشی به بخشی از جامعه بلژیک تبدیل شوند. وی می‌گوید: « ما می‌خواهیم عربستان سعودی را دوست خود در نظر بگیریم، اما سعودی‌ها همواره دیدگاه دوگانه‌ای را دنبال می‌کنند، هر زمان صحبت از مبارزه با شیعیان در ایران می‌شود با غرب همراه می‌شوند، اما در دیگر نقاط دنیا ایدئولوژی افراطی خود را دنبال می‌کنند». دالیماگن و هم حزبی‌هایش طرح‌های زیادی را در پارلمان بلژیک با هدف کاهش روابط با عربستان و کم کردن تاثیر سلفی‌ها در بلژیک مطرح کرده‌اند. وی در این مورد می‌گوید: « ما نمی‌توانیم با کشورهایی مذاکره کنیم که قصد ایجاد بی‌ثباتی در بلژیک را دارند. مشکل این است که مقامات به‌تازگی چشم خود را به این مساله باز کرده‌اند».

به دنبال حملات سال گذشته در پاریس، محمد ندایا یکی از امامان جماعت مسجد جامع بلژیک با انتشار بیانیه‌ای، وقوع این حملات را به شدت محکوم کرد. دیگر مقامات وابسته به این مسجد نیز سعی کردند هر گونه رابطه عاملان این حوادث با این نهادها را منکر شوند اما این مکان همچنان یکی از نگرانی‌های اصلی دولت بلژیک است.

در ماه آگوست سال گذشته، ویکی‌لیکس افشا کرد که یکی از اعضای سفارت عربستان در بلژیک به دلیل ترویج دیدگاه‌های سلفی و تکفیری از این کشور اخراج شده است. همچنین از خالد العباری، مدیر عربستانی مرکز فرهنگی و اسلامی بلژیک نیز خواسته شد به دلیل داشتن دیدگاه‌های افراطی، این کشور را ترک کند. به احتمال زیاد، حملات اخیر در بروکسل، نگاه مقامات سیاسی و امنیتی بلژیک را بیش از پیش به این مکان‌ها معطوف می‌کند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8711
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

صهیونیزم یهودی – تکفیری عامل عقب گرد اسلام در اروپا

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 1:56 pm

صهیونیزم یهودی – تکفیری عامل عقب گرد اسلام در اروپا


به گزارش «شیعه نیوز»، بر طبق آخرین نظر سنجی بدست آمده از مرکز پژوهشی «ایووب» فرانسه، چهره دین اسلام از سال 2010 تاکنون در فرانسه و آلمان روند عقب گرد تصاعدی داشته است.

پژوهشکده ایووب در تحقیقات اخیر خود اعلام کرد: تعداد کسانی که مخالف رشد دین اسلام در جوامع اروپایی هستند، از 55% در سال 2010 به 63% در سال 2016 رسیده اند.

Image

به گزارش وبگاه خبری «المنار» دلیل دگرگون شدن چهره اسلام در دهه های اخیر، عدم تطابق عملکرد مسلمانان با احکام این دین مبین است.

مسلمانان بویژه در چند دهه اخیر درگیر نزاعها و جنگهای داخلی و بین المللی شده اند که این امر نشان دهنده عدم پایبندی به اصول دین اسلام که مبتنی بر ایجاد حکومتهای اسلامی عدالت گراست، می باشد.

وضعیت کنونی مسلمانان در جهان غرب نسبت به زمان قبل از پیدایش گروههای تررویستی «القاعده» و «داعش» دستخوش تحولات فراوانی شده است. بدین منظور باید به اقدامات تروریستی اسلام نماهای اسلام ستیز در این راستا اشاره کرد که تحت کنترل و تبلیغات رسانه ای صهیونیست مآبهای القاعده و داعش صورت می پذیرد.

ارتکاب اعمال ضدبشری و شیطانی خون آشامهای اسلام نما، ارتباطی با احکام دین اسلام ندارد و نظیر این اعمال همیشه مورد ذم و نکوهش دین اسلام بوده است.

المنار در ادامه مقاله نوشت: نقش و هدف صهیونیزم بین المللی را در ایجاد این مجموعه های تررویستی نباید فراموش کرد. اندیشه های صهیونیزم که مبتنی بر خشونت و تروریسم است نقش بسزایی در مخدوش شدن چهره اسلام در جهان داشته است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8711
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

حکم عجیب دادگاه اروپا برای دختران مسلمان سوئیس

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه ژانويه 28, 2017 10:13 pm

حکم عجیب دادگاه اروپا برای دختران مسلمان سوئیس


دادگاه حقوق بشر اروپا با صدور رایی به نفع دولت سوئیس، حکم کرده است که والدین مسلمان موظف هستند فرزندان خود را برای یاد گیری شنا به استخرهای مختلط بفرستند.

Image

به گزارش بی بی سی، در رای این دادگاه آمده است که اقدام مقام‌های سوئیس در اجرای اجباری برنامه آموزشی مدارس و تلاش برای "جذب موفقیت‌آمیز کودکان" در جامعه موجه بوده است.

قضات دادگاه حقوق بشر اروپا اذعان کرده‌اند که اقدام دولت سوئیس نوعی مداخله در آزادی‌های مذهبی است، اما اضافه کرده‌اند که این مداخله به حدی نیست که بتوان آن را نقض آزادی مذهبی تلقی کرد.

این دادگاه اروپایی به شکایت دو شهروند سوئیسی ترک‌تبار رسیدگی می‌کرد که حاضر نبودند دختران نوجوان خود را به کلاس‌های اجباری آموزش شنا در استخر مختلط بفرستند.

مسئولان آموزش و پرورش در سوئیس به این والدین گفته بودند که بر اساس مقررات تمام دخترانی که زیر سن بلوغ هستند باید در استخر مختلط شنا یاد بگیرند و فقط در مورد دختران بالغ می توان استثنا قائل شد.

سرانجام در سال ۲۰۱۰ بعد از یک کشمکش حقوقی طولانی، به پدر و مادر این دختران دستور داده شد که "به دلیل کوتاهی در عمل به تعهدات خود نسبت به فرزندانشان" ۱۳۰۰ یورو جریمه بپردازند.

اما این پدر و مادر سوئیسی ترک‌تبار شکایت کردند که این طرز برخورد با آنها، نقض ماده ۹ کنوانسیون حقوق بشر اروپاست که به حق آزادی اندیشه، وجدان و مذهب مربوط می‌شود.

در حکم دادگاه حقوق بشر اروپا آمده است که امتناع مقام‌های سوئیس از قایل شدن استثنا در مورد دختران این زوج، نوعی "مداخله در حق آزادی مذهبی آنها بوده است."

اما این دادگاه اروپایی همچنین تاکید کرده است که قانون و مقررات مورد ارجاع مقام‌های سوئیس با این هدف تدوین شده که از هر گونه انزوای اجتماعی دانش‌آموزان خارجی جلوگیری شود.

در حکم دادگاه همچنین گفته شده که دولت سوئیس آزاد است که نظام آموزشی آن کشور را بر اساس نیازها و سنت‌های سوئیس طراحی کند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8711
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

اظهارات نژادپرستانه علیه مسلمانان در اروپا افزایش یافته است

پستتوسط najm134 » يکشنبه مه 06, 2018 11:28 pm

دیده بان حقوق بشر:
اظهارات نژادپرستانه علیه مسلمانان در اروپا افزایش یافته است

خلاصه
دیده بان حقوق بشر اظهار داشت که سخنان نژادپرستانه علیه مسلمانان در اروپا افزایش یافته است.
Image
دیده بان حقوق بشر اعلام کرد، اظهارات نژادپرستانه، بیگانه ستیزی، ضدیت با مهاجران مسلمان بخشی از سیاست های روزمره اروپا است.
طبق اعلام این سازمان حقوق بشری مستقر در نیویورک در روز چهارشنبه، تجزیه و تحلیل سخنان سران و مقامات اتریش، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، لهستان، ایتالیا، هلند، نروژ، مجارستان، اسلوواکی، سوئد و انگلیس از سال 2015 تا کنون، نشان از تنفر آنها از بیگانگان و برنتافتن مهاجران و مسلمانان دارد.
این تنفر و عدم تساهل را در روزنامه ها یا توئیتر و رادیو نیز می توان شاهد بود. احزاب دارای سیاست های بیگانه ستیزی، ضدیت با مهاجران و مسلمانان از سوی بسیاری از گروه های اروپا حمایت می شوند. در برخی از کشورها، این احزاب بخشی از ائتلاف حاکم هستند.
عادی شدن خزنده این تنفر در خلا و به خودی خود صورت نگرفت. نژادپرستی، ضدیت با مسلمانان و خشونت در سراسر اروپا ریشه دار شده است. مسلمانان شاهد دشمنی و عدم تساهل گسترده هستند.
یافته های نظرسنجی اخیر از اروپایی ها نشان می دهد، مهاجرت و تروریسم در صدر نگرانی های پرسش شوندگان قرار دارد.
سازمان حقوق بشر در ادامه افزوده است: واقعیت آن است، همانگونه که 'مارتین نیمولر' شاعر گفت، شریر جلوه دادن گروه های نامحبوب به مسیری تاریک منتهی خواهد شد که در آن، حق همه در خطر است و هیچکس از تهدید در امان نیست.
رفع این مشکل مستلزم وجود رهبران و سرانی است که میزان سرعت روند استیلای نفرت در جامعه را درک کنند و با همبستگی، رعایت حقوق بشر و حاکمیت قانون، جامعه را مصون کنند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به دشمنان آئين اعلى


cron
Aelaa.Net