دشمنان آئین اعلی در اندونزی

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئین اعلی در اندونزی

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:41 pm

نقش رژيم سعودي در قتل عام شيعيان اندونزي
يك روزنامه چاپ اندونزي از فشار شديد عليه شيعيان در اين كشور خبر داد و وهابيت سعودي را پشت پرده ماجرا دانست آسيا تايمز در گزارشي نوشت: اقليت شيعه در اندونزي آماج حملات سنگيني قرار دارد. شيعيان اندونزي اعم از مرد، زن و كودك مورد حمله واقع مي شوند، به مدارس آنها آسيب وارد مي شود، روستاهايشان سوزانده مي شود و بسياري هم به قتل مي رسند. قدر مسلم اين است كه وهابيت تحت حمايت مالي عربستان در پس تمامي اين حملات قرار دارد.
به گزارش کیهان، «نائله زكيه» از اساتيد دبيرستان دخترانه در شهر «بانگيل» واقع در شرق جاوه با اظهار نگراني در زمينه امنيت دانش آموزان خود، مي گويد. مسجد وابسته به وهابيون در نزديكي محل كارم، دو بار در هفته برنامه اي براي منحرف جلوه دادن آموزه هاي شيعي و اعلام مباح بودن ريختن خون شيعيان برگزار مي كند و اين برنامه ها را به طور مستقيم از بلندگوهاي خود پخش مي كند.
آسيا تايمز مي نويسد: برخي از افراد متأثر از اين تبليغات شيعيان را كافر مي دانند و مي گويند تا زماني كه از مذهب خود برنگردند، خشونت عليه آنها هم متوقف نخواهد شد. اين محافل در دسامبر 2011، 300 شيعه را از خانه هايشان در روستاي «نانگ كرنانگ» در جزيره مادورا بيرون راندند و يك مدرسه و عبادتگاه آنها را ويران كردند و مقامات محلي نيز طبق عرف معمول، از مهاجمان جانبداري كردند. در همان زمان «تاج الملوك» از رهبران محلي شيعيان برغم اعتراض هاي مكرر نهادهاي بين المللي حقوق بشر، به اتهام كفرگويي به دو سال زندان محكوم شد.
اين گزارش حاكي است: در 26 اوت 2012 نيز حدود 30 شيعه هنگام عزيمت از روستاي نانگ كرنانگ با يورش افراد مسلح به شمشير و قمه روبرو شدند كه در اين حمله دو تن حين دفاع از زنان و كودكان كشته شدند. مهاجمان تعدادي از كودكان شيعه را از والدين آنها جدا كردند و ربودند.
به نوشته آسيا تايمز، ارعاب عليه شيعيان در جزيره مادورا به حدي است كه در حال حاضر آنها از فاش كردن مذهب خود ابا دارند و بسياري نيز اين منطقه را ترك كرده اند.
دولت اندونزي به جاي تلاش براي برقراري عدالت، بيشتر به رضايت مهاجمان اهميت مي دهد. سخنان «سوريادارما علي» وزير امور ديني اندونزي جاي هيچ ترديدي در زمينه هواداري اش از مهاجمان باقي نگذاشته است. اين مقام اندونزيايي گفت: «بهترين راه براي جلوگيري از خشونت ورزي، تغيير مذهب شيعيان است.»
گروهي از آوارگان شيعه اي كه در اردوگاه «سامپانگ» اسكان داده شده و گرفتار نوميدي، گرسنگي و شرايط دشوار بودند، ماه نوامبر فرستاده اي را به پارلمان اندونزي اعزام كردند و ضمن طرح مشكلات خود خواستار بازگشت به زادگاهش شدند. اما فرستاده شيعيان با موجي از اهانت و ناسزا از سوي نمايندگان پارلمان روبرو شد.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

سوزاندن منازل علويان و حسينيه هاي آنها در اندونزي

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:46 pm

حمله گروههای تندروی وهابی به شیعیان اندونزی بویژه در جزیره جاوه در شرق این کشور همچنان ادامه دارد و با نزدیک شدن به اربعین حسینی این روند در حال تشدید شدن است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، شیعیان این منطقه در کشور اندونزی همزمان با فراررسیدن ماه محرم الحرام و آغاز برگزاری مراسم شهادت امام حسین(ع)، از سوی وهابی های افراطی این کشور که از سوی عربستان سعودی و قطر حمایت می شوند، مورد حمله واقع می شوند و در بیشتراوقات منازل آنها را به آتش می کشند امری که آنها را وادار به فرار از منازل و پناه بردن به مناطقی دیگر از جمله اماکن ورزشی می کند.
چندی پیش زندگی شصت خانوار شیعه به دنبال ممانعت مقامات محلی جاوه شرقی در اندونزی از ورود آب و غذا به آنها پس از آنکه به استادیوم سامپانگ جاوه پناه برده بودند، در معرض خطرجدی واقع گشت . این مقامات از ورود هر گونه مواد غذایی به شیعیانی که از دست گروههای وهابی این کشور به دنبال آتش زدن منازلشان به این استادیوم پناه برده بودند، ممانعت می کردند و چنین روندی همچنان ادامه دارد. تصوير
مسئولان محلی در این باره می گویند: ممانعت از رسیدن آب و غذا به شیعیان فراری از منازل و روستاهای محل سکونت خود، به دلیل اعتقادات آنها نیست بلکه برای مجبور کردن آنها برای خروج از این اماکن ورزشی و نقل مکان کردن به روستاهای جدید صورت می گیرد. امری که مسلمانان از ترس اینکه بار دیگر مورد هجوم گروههای تندروی وهابی قرار بگیرند و منازلشان به آتش کشیده شود، نمی پذیرند.
اوضاع این شعیان به دنبال اتمام کمک های انسان دوستانه ای که سازمان های بشری به آنها اختصاص داده بودند، به وخامت گراییده است. به گونه ای که حتی برای خرید مایحتاج خود و شیر برای کودکانشان هیچ اندوخته ای ندارند.
گزراش ها حاکی از آن است که سفارت عربستان سعودی مسئول سرمایه گذاری حملات تحریک آمیز فرقه گرایانه علیه شیعیان در جزیره جاوه و شماری از شهرهای اندونزی از جمله جاکارتا است. این در حالی است که دستگاههای حکومتی در این نقش خطیری که سفارت عربستان سعودی ایفا می کنند، سکوت می کنند.
حادثه ی پناه بردن شصت خانوار شیعه به استادیوم سامپانگ از جمله این حوادث فرقه گرایانه گروههای تندروی وهابی است که چندی پیش و در روز عاشورا رخ داد. این حادثه پس از آن صورت گرفت که گروههای تندروی وهابی چند هفته پیش با حمله به منازل شیعیان در بسیاری از روستاهای جزیره جاوه به دلیل برگزاری مراسم شهات امام حسین(ع)، اقدام به آتش زدن و سوزاندن منازل، مساجد، و تنها مدرسه ی شیعه در این منطقه کردند و صدها نفر ازآنها را از منازلشان بیرون کردند.
یکی از نمایندگان خانوارهای فراری و پناه برده به استادیوم سمپانگ جاوه به نام ایکلیل میلال، در این باره گفت: گروههای تندروی وهابی به خانوارهای شیعه اطلاع دادند که تنها در صورت برائت از مذهب شیعه و گردن نهادن به مذهب سنی می توانند در روستاهایشان بمانند.
وی تاکید کرد: ما در استادیوم مذکور هیچ آب و خوراکی نداریم و اندوخته ای برای ما جهت خریدن غذا برای کودکانمان باقی نمانده است. همه ی این حوادث به خاطر گناهی است که مرتکب نشده ایم. تنها گناه ما این است که معتقد به مذهب اهل بیت(ع) هستیم و هیچگاه از این مذهب برائت نخواهیم جست.
روزنامه انگلیسی زبان جاکارتا کلوپ به نقل از شاهدان عینی گزارش داد: سی نفر از شیعیان جزیره جاوه در شرق اندونزی پس از تهدیدات رهبران سنی محلی در روستای گیام کارانگ مجبور شدن مذهب سنی را پذیرند این در حالی است که مقامات محلی هیچگونه حمایتی از شهروندان شیعه نسبت به اقدامات سرکوبگرایانه گروههای وهابی هیچ گونه حمایتی نمی کنند.
براساس منابع آگاه اندونزیایی، پدیده حمله به مسلمانان شیعه اندونزی تاکنون سابقه نداشته است و این حملات با حمایت مستقیم سفارت عربستان سعودی و تحریک و تامین مالی آنها صورت می گیرد.
براساس گزارش پایگاه «الحکمة»، این منابع افزودند: هیات هایی به نمایندگی از یک موسسه قطری حامی فعالیت های وهابی-سلفی موسوم به موسسه «الشیخ عیدبن محمد آل ثانی» از دوسال پیش کمپینی را برای گسترش فکر تکفیری وهابی سلفی آغاز کردند و دهها میلیون دلار را برای خریدن دوستداران مذهب وهابی و توجیه آنها حزینه کردند تا به عنوان سردمداران جنگ علیه شهروندان شیعه اندونزی و گسترش فکر وهابی تکفیری علیه آنها به فعالیت بپردازند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

تشکیل نخستین ائتلاف ضدشیعی جهان در پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان

پستتوسط najm134 » چهارشنبه آپريل 30, 2014 12:14 am

در حالی که در ماه‌های اخیر، اخبار مربوط به آزار و اذیت شیعیان در کشور مالزی‌ پیوسته انتشار یافته، به ظاهر‌ موج شیعه‌ستیزی به پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان نیز رسیده ‌و این کشور شاهد تشکیل نخستین ائتلاف ضدشیعی جهان شده است.
هفته گذشته گردهمایی نخستین ائتلاف ضد شیعی جهان در جاکارتا، پایتخت اندونزی تشکیل شد و هزاران شرکت‌کننده در آن خواستار جهاد علیه شیعیان شدند. در حالی که چندین مقام دولتی نیز در این گردهمایی حضور داشتند، یک خبرنگار وابسته به مؤسسه اهل البیت اندونزی که برای آگاهی از محتوای گردهمایی در آنجا حاضر شده بود، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

به گزارش «تابناک»، در حالی که کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا در ماه‌های اخیر شاهد ظهور موج شیعه‌ستیزی شبه رسمی بود، اکنون رسانه‌های اندونزی از تشکیل ائتلافی خبر می‌دهند که دلیل تشکیل آن، مبارزه با شیعیان است.

این ائتلاف چندین گروه با برنامه‌ کاری شیعه‌ستیزانه و از جمله جبهه ضد ارتداد به رهبری احمد بن زین الکف را در بر می‌گیرد.

نتیجه این گردهمایی، صدور اعلانیه ضد شیعه بود که در آن به موارد زیر اشاره شده است؛

۱ـ ائتلاف مجمعی برای تبلیغ و ارتقای ایمان و جلوگیری از فساد و تباهی است.

۲ـ ائتلاف همه کارهای لازم ‌برای بیشینه کردن پیشیگیری از شیوع آموزه‌های ارتدادآمیز پیروان مذهب شیعه انجام خواهد داد.

۳ـ ائتلاف، روابط مناسبی با دیگر سازمان‌های تبلیغی ایجاد خواهد کرد.

۴ـ ائتلاف از دولت می‌خواهد ‌در سریع‌ترین زمان، بر تشیع ممنوعیت وضع کرده و مجوز همه مؤسسات، سازمان‌ها و نهادهای متعلق به شیعیان را فسخ کند.

احمد بن زین الکف در سخنرانی خود مدعی شد، ‌زمان آن رسیده ‌که ‌ضد شیعیان جهاد اعلام شود و از این پس نباید اصلا تحمل شوند.

یکی دیگر از شرکت‌کنندگان در این گردهمایی، جبهه مدافعین اسلام بود که اعضای آن با ماسک‌های سیاه، پیراهن‌هایی پوشیده بودند که عبارت «شکارچیان ارتداد» بر روی آن نقش بسته بود.

روزنامه جاکارتا گلوب از تارجونو ابو معاس، رهبر این گروه نقل کرده است: «همه ما باید آگاه باشیم که شیعیان، آموزه‌های اسلام را بدنام کرده‌اند و دولت ما باید در این باره مانند دولت مالزی عمل نماید». دولت مالزی به نحو روزافزونی در ‌برگزاری شعائر دینی شیعیان سختگیری می‌کند و به همین سبب، مورد انتقاد دیده‌بان حقوق بشر قرار گرفته است.

رسانه‌های اندونزی تشدید موج شیعه‌ستیزی را با نزدیک شدن به دوره انتخابات پیش رو در این کشور مرتبط می‌دانند. جمعیت علمای این کشور گفته، ‌از هر نامزدی که برنامه‌های ضدشیعی را در دستور کار قرار دهد، حمایت می‌کند و هر نامزدی که آماده برخورد با شیعیان باشد، می‌تواند به ریاست جمهوری برسد.

پیش از برگزاری گردهمایی تشکیل این ائتلاف اعلام شده بود که احمد هریاوان، فرماندار جاوه غربی و چولیل رضوان از اعضای شورای علمای اندونزی در آن شرکت خواهند جست؛ هرچند فرماندار تحت فشار زیاد در این گردهمایی حاضر نشد، دستیار خود را به آنجا فرستاد و وی نیز به صراحت از این ائتلاف حمایت کرد.

این گزارش می‌افزاید، اندونزی در ضدیت با شیعیان سابقه دارد و از وزیر امور دینی این کشور نقل شده ‌که شیعیان را مرتد و منحرف از اصول آموزه‌های اسلامی دانسته است.

در سال ۲۰۱۲، یکی از رهبران شیعه به اتهام کفر به دو سال زندان محکوم شد و در حمله عده‌ای خشمگین به منازل شیعیان و آتش زدن آن، دو تن کشته شده و صد‌ها تن مجبور به فرار به مناطق دیگر شدند.

گفتنی است، جمعیت شیعیان اندونزی یک میلیون ‌برآورد شده ‌که در مناطق گوناگون کشور و به ویژه جاکارتا پایتخت هستند. ریشه شیعیان این کشور به سید علی العریضی از فرزندان امام صادق منتسب می‌شود که همراه با خانواده خود در قرن نهم میلادی به اندونزی مهاجرت کرده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

والدینی که کودکانشان را به کام مرگ می‌کشند

پستتوسط najm134 » جمعه ژوئن 15, 2018 2:01 pm

حملات انتحاری اندونزی: والدینی که کودکانشان را به کام مرگ می‌کشند


Image
مادر با دودخترش و پدر با دوپسرش دست به حمله انتحاری زدند.
حملات مرگبار چند روز گذشته در اندونزی به این دلیل بی سابقه است که اعضای دوخانواده به همراه فرزندانشان مسئول آنها بوده اند.
به گفته تیتو کارناویان رئیس پلیس ملی، مهاجمان اعضای شبکه‌ای به نام "جماعه انصار الدوله" هستند که از داعش الهام گرفته است.
پلیس گفت این خانواده در میان صدها اندونزیایی بوده‌اند که از مناطق تحت سلطه داعش در سوریه برگشته‌اند.
با اینکه استفاده از کودکان در بمب گذاری‌های انتحاری بی‍سابقه نیست، اما به‌ندرت اتفاق افتاده که والدین فرزندانشان را در این حملات شریک کنند.
بر خلاف دو مورد اخیر، معمولا کودکان را پس از جدا کردن ازخانوادهایشان، با شستشوی مغزی یا دادن مواد مخدر وادار به حملات انتحاری می کنند.
حملات انتحاری اخیر، از مرگبار ترین حملات در اندونزی بیش از ده سال گذشته بوده است.

نحوه انجام حملات اخیر
روز یکشنبه ۱۳ ماه مه (۲۳ اردیبهشت)، مادر یک خانواده به همراه دو دخترش به یک کلیسا در شهر سورابایا، دومین شهر بزرگ اندونزی حمله انتحاری کردند و پدرخانواده با دو پسرش، دو کلیسای دیگر را هدف قراردادند.
دخترانی که همراه مادرشان کشته شدند ۹ و ۱۲ ساله بودند و پسران این خانواده ۱۶ و ۱۸ سال سن داشتند.
الکساندر ریموند آری فیانتو، کارشناس امور اندونزی در دانشگاه نان یانگ می‌گوید: "این شیوه حمله انتحاری کاملا تازگی دارد؛ چیزی که ما قبلا در اندونزی شاهد آن نبوده‌ایم."
روز دوشنبه ۱۴ ماه مه (۲۴ اردیبهشت) یک روز پس از حملات شهر سوربایا در اندونزی، پنج عضو یک خانواده دیگر سوار بر دو موتورسیکلت به یک مقر پلیس در این شهر حمله انتحاری کردند.
سه فرزند این خانواده کشته شدند اما یکی از آنها جان سالم به در برد.
افراط گرایی اسلامی دراندونزی، که دارای بزرگترین تعداد مسلمانان در جهان است، در ماه های اخیر افزایش داشته است.
در ماه‌های گذشته، افراط گرایی اسلامی دراندونزی که دارای بزرگترین شمار مسلمانان در جهان است، رو به افزایش بوده

چرا والدین فرزندان خود را درگیر عملیات می‌کنند؟
یوهانا سلیمان، تحلیل گر امور امنیتی در دانشگاه جندرال یانی، در توضیح علت استفاده از کودکان در حملات انتحاری به بی بی سی گفت: "کسی به کودکان مشکوک نمی شود."
امتیازی که گروه‌های افراطی از این روش به دست می آورند آن است که کودکان سوءظن کمتری نسبت به بزرگسالان بر می‌انگیزند و تشخیص کودکانی که دست به حملات تروریستی می زنند برای نیروهای امنیتی سخت‌تر است.
آری فیانتو کارشناس امور اندونزی می گوید: "شیوه عمل ماموران امنیتی این است که معمولا به افراد بزرگسال که با خود چیز مشکوکی را حمل می کنند مظنون می شوند". او می افزاید: "اما در آینده و یا حتی شاید طی همین روزهای آینده، پلیس و ماموران امنیتی باید گوش به زنگ استفاده از کودکان در چنین حملاتی باشند."
گرچه در آغاز، حملات انتحاری گروه‌های اسلامگرا را معمولا مردان انجام می دادند، اما بعدها طالبان و داعش به مهاجمان زن هم روی آوردند، چون که کمتر مورد سوءظن قرار می‌گرفتند.
وقتی حمله انتحاری زنان هم به صورت عادی در آمد، قدم بعدی استفاده از کودکان بود چون سوءظن کمتری به آنان می‌رود.
در اندونزی اما استفاده از زنان یا کودکان در حملات انتحاری سابقه نداشت است.
آقای سلیمان می گوید: "این شیوه، از نقطه ضعف سیستم های امنیتی ما بهره می‌برد. مردم از کودکان انتظار حمله انتحاری ندارند. کودکان، چه هنگامی که تنها هستند و چه زمانی که با والدینشان هستند، حتی به دقت مورد تفتیش ماموران قرار نمی‌گیرند ."

آیا مشابه این حملات در کشورهای دیگر هم انجام شده؟

حملات انتحاری کودکان تازگی ندارد. داعش در سوریه و عراق و بوکوحرام در نیجریه از کودکان در این گونه حملات استفاده کرده اند.
برای مثال داعش، کودکانی را از خانواده های فقیر یا از اردوگاه های پناهندگان جذب می‌کرد یا تحت فشار، به عضویت در این گروه وامی‌داشت. سپس، این کودکان در اردوگاه های آموزشی شستشوی مغزی می‌دیدند و اغلب در ویدئوهای تبلیغاتی داعش نیز حضور می‌یافتند.
بوکوحرام در نیجریه هم از کودکان برای بمب گذاری های انتحاری استفاده می کند. سال گذشته، بنا به گزارش سازمان ملل متحد، شمار کودکانی که در بمب گذاری های انتحاری مورد استفاده بوکوحرام قرارگرفتند افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
بوکو حرام معمولا کودکان را ربوده و تحت تاثیر موادمخدر یا با تهدیدخانواده هایشان را وادار به حمله انتحاری می‌کند.
در یک مورد بمبی به یک نوزاد وصل شده بود که در آغوش یک دختر بچه قرار داشت.

آیا ممکن است این نوع حملات تکرار شوند؟

تحلیلگران پاسخی برای این پرسش ندارند که چرا والدین حاضر می‌شوند تا از کودکان خود در حملات انتحاری استفاده کنند.
یوهانا سلیمان می گوید که گروه‌های افراطی در اندونزی به آسانی می‌توانند کودکان زیادی را برای شرکت در حملات خود جذب کنند و به کار بگیرند، بی‌آنکه نیازمند والدینی باشند که کودکان خود را به کام مرگ بکشند.
او می‌افزاید: "کودکان بسیاری در مدارس یا شبانه روزی های وابسته به بنیادگرایان اسلامی درس می خوانند و آموزگاران افراطی به آسانی می توانند ذهن آنها را مسموم کنند."

اما با آنکه حملات دو روزگذشته سابقه نداشته، یوهانا سلیمان هشدار می دهد که این، ممکن است آخرین بار نباشد.
او تاکید دارد: "استفاده والدین از فرزندان‌شان ممکن است که کاملا نادر باشد، اما اگر بگویم که انتظار دارم چنین حملاتی دیگر اتفاق نیفتد، دروغ گفته‌ام."
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به دشمنان آئين اعلى


cron
Aelaa.Net