دشمنان آئین اعلی در اتریش

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئین اعلی در اتریش

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه آگوست 04, 2016 4:46 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قانون عجیب اخراج کارمندان محجبه در اتریش!

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه آگوست 04, 2016 4:48 pm

قانون عجیب اخراج کارمندان محجبه در اتریش!


به گزارش مشرق، دادگاه عالی اتریش در حکم خود اعلام کرد که کارفرمایان می توانند کارمندانی را که لباس آنها مانع برقراری ارتباط با سایرین در هنگام کار می شود، اخراج کنند.

Image

روزنامه "ایندیپندنت" چاپ انگلیس، با انتشار این خبر نوشت: دادگاه عالی اتریش در این حکم تاکید کرده است که اخراج کارمندان نقاب پوش، تبعیض نژادی محسوب نمی شود.

رای دادگاه عالی اتریش پس از آن صادر شد که یک زن مسلمان به بهانه داشتن حجاب از محل کارش اخراج شد.

به نوشته این روزنامه، این بانوی محجبه اتریشی اخراج خود را تصمیمی ناعادلانه توصیف کرد و با شکایت از کارفرما، اعلام کرد که وی از اظهارات تبعیض آمیزی درباره پوشش اسلامی او استفاده کرده است.

دادگاه بدوی، اعلام کرد که کارفرمای این بانوی مسلمان، رفتار تبعیض آمیزی در حق او داشته است اما این موضوع نیاز به شفافیت بیشتری دارد؛ این پرونده به دادگاه عالی اتریش ارجاع داده شد و دادگاه عالی نیز سخنان کارفرما را نژادپرستانه خواند اما در عین حال اعلام کرد که این یک اقدام نژادپرستانه نیست زیرا پوشش این زن مانع ارتباط او با سایر کارمندان می شود.

مساله استفاده بانوان مسلمان از حجاب اسلامی یکی از بحث های جنجال برانگیز در قاره اروپا محسوب می شود و بسیاری از کشورهای اروپایی قوانین دشواری علیه استفاده از حجاب وضع کرده اند و فرانسه نخستین کشوری است که حجاب اسلامی را منع کرد و اینک از کسانی که این قانون تبعیض آمیز را نقض کنند، غرامت می گیرد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تلاش دولت اتریش برای ممنوع کردن حجاب کارمندان

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه ژانويه 21, 2017 2:43 pm

تلاش دولت اتریش برای ممنوع کردن حجاب کارمندان


سباستین کورتز وزیر امور خارجه و ادغام (مهاجران) اتریش، روز جمعه خواستار ممنوعیت استفاده همه کارمندان بخش دولتی از جمله آموزگاران از روسری و حجاب اسلامی شد.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری رویترز، کورتز عضو حزب محافظه کار مسیحی مردم (او وی پی) با مونا دوزدار دستیار وزیر در دولت اتریش برای تهیه پیش نویس قانونی همکاری می کند که در صورت تصویب در مجلس، ممنوعیت استفاده از حجاب در سراسر این کشور شدیدتر از فرانسه خواهد بود که تنها پوشاندن تمامی بدن با حجاب و چادر غیرقانونی است یا آلمان که طبق مصوبه قانون گذاران، دیوان عالی در سال 2015 آموزگاران را برای استفاده از حجاب، محدود کرده بود.

دوزدار عضو حزب سوسیال دمکرات و از یک خانواده عرب و مسلمان است.
سخنگوی کورتز به نقل از وی افزود: در مدارس تاثیر نقش مدل ها و نفوذ بر جوانان مطرح است. اتریش در عین پذیرش مذهب، سکولار است.

کورتز با اشاره به فرهنگ تاریخی اتریش گفت: باید صلیب مسیحی که در این کشور کاتولیک رایج شده، در مدارس مجاز دانسته شود.

یک مشاور دیوان عدالت اروپایی (ئی سی جی) در ماه مارس (2016) گفت: باید به شرکت ها اجازه داد که کارمندان را درباره پوشیدن روسری و حجاب اسلامی به عنوان بخشی از ممنوعیت کلی بر استفاده از نمادهای مذهبی و سیاسی محدود کنند. سخنگوی کورتز نیز در ادامه گفت: وی افزون بر تجدیدنظر در قوانین ادغام اتریش، مایل است ممنوعیت بر حجاب پوشاننده تمامی بدن و محدودیت توزیع قرآن توسط مسلمانان سلفی را اعمال کند.

این در حالی است که سخنگوی برجسته ترین گروه مسلمان اتریش (آی جی جی آی او) می گوید: اعمال تبعیض در محل کار بر اساس زمینه های مذهبی در اتریش غیرقانونی است و اعتماد مسلمانان پس از انتشار این سخنان به شدت متزلزل شده است.

وی افزود: چنین ممنوعیتی نتایج نادرستی خواهد داشت زیرا بانوان شاغل که از روسری استفاده می کنند، می توانند برای غلبه بر تعصب های عمیق پدرسالارانه کمک کنند.
دوزدار نیز به رویترز گفت: تبعیض علیه یک فرد در محل کار بر اساس مذهب درست نیست و وی در انتظار صدور حکم نهایی دادگاه عدالت اروپایی در باره این مساله پیش از مطرح شدن این پیش نویس قانونی در مجلس است.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز در ماه گذشته (دسامبر 2016) در راستای تشدید موضع خود در برابر ادغام مهاجران در جامعه این کشور، خواستار ممنوعیت حجاب پوشاننده تمامی صورت تا جایی که از نظر قانونی امکانپذیر باشد، شده بود.
منبع: ایرنا
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

اتریش 7 مسجد را تعطیل و 60 روحانی را اخراج می‌کند

پستتوسط najm134 » دوشنبه جولاي 16, 2018 7:17 pm


اتریش 7 مسجد را تعطیل و 60 روحانی را اخراج می‌کند

«سباستین کورتز» وزیر امور خارجه اتریش

صدراعظم اتریش از تصمیم وین برای تعطیلی 7 مسجد تحت حمایت ترکیه در این کشور و اخراج حدود 60 روحانی این مساجد خبر داد.

Image

به گزارش مشرق، «سباستین کورتس» صدراعظم اتریش امروز جمعه اعلام کرد، «وین» در نظر دارد هفت مسجد در این شهر را تعطیل کرده و امامان این مساجد را نیز از این کشور اخراج کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق اعلام دولت اتریش این اقدام در مقابله با حمایت مالی از این مساجد و متولیان آنها صورت می‌گیرد.

صدراعظم اتریش گفته است که دولت این کشور یک مسجد تندرو ملی‌گرای ترکیه‌ای در وین را تعطیل کرده و گروهی را که جامعه مذهبی عربی نام دارند و اداره 6 مسجد دیگر در این کشور را برعهده دارند، منحل خواهد کرد.

بر اساس یک قانون که در سال 2015 میلادی در اتریش به تصویب رسید، جوامع مذهبی در این کشور از دریافت هرگونه بودجه از خارج از اتریش منع شده‌اند.

«هربرت کیکل» وزیر کشور اتریش نیز گفته است این وزارتخانه در حال بررسی مجوز اقامت حدود 40 نفر از روحانیان مرکز «ATIB» (انجمن‌های فرهنگی اسلامی ترکیه) است که مسئولیت نظارت بر مساجد ترکیه‌ای در اتریش را برعهده دارد.

واکنش تند اروپایی‌ها به تصمیم آمریکا
دولت روی دیوار اروپا یادگاری ننویسد


خبرگزاری فرانسه به نقل از وزیر کشور اتریش اعلام کرد، وین قصد دارد حدود 60 روحانی مساجد این کشور را اخراج کند.

علاوه بر این دولت اتریش علت اصلی آغاز این فرایند تحقیقاتی درباره مساجد ترکیه‌ای در این کشور را انتشار تصاویر مربوط به بازی کودکانی در این مساجد در حال گرامیداشت یاد نبرد موسوم به «نبرد گالیپولی» در دوران جنگ جهانی اول عنوان کرده است.

نبرد گالیپولی یا نبرد چاناق‌قلعه نام جنگی است که در دوران جنگ جهانی اول بین کشور عثمانی و نیروهای ائتلافی (انگلستان، فرانسه و آنزاک‌ها) در تنگه داردانل در گرفت. این نبرد که بیش از شش ماه طول کشید سرانجام در دسامبر سال 1915 با پیروزی امپراطوری عثمانی به پایان رسید. در برخی کشورها مانند استرالیا، نیوزلند و ترکیه هر ساله، یاد این نبرد گرامی داشته می‌شود.

صدراعظم اتریش با اعلام این تصمیم گفت: «جوامع موازی، اسلام سیاسی و افراط گرایی هیچ جایی در اتریش ندارند».

این تصاویر را که اوایل سال جاری میلادی نشریه «فلتر ویکلی» منتشر کرد، پسر بچه‌هایی را به تصویر کشیده که یونیفرم‌های نظامی به تن کرده و در حالی که پرچم‌های ترکیه را در دستانشان تکان می‌دهند مشغول بازی هستند.


واکنش اردوغان به بستن مساجد در اتریش

رئیس جمهور ترکیه به تصمیم اتریش مبنی بر تعطیلی تعدادی از مساجد و اخراج شماری از امامان مساجد واکنش نشان داد.

Image
به گزارش مشرق، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه به اقدام اتریش مبنی بر تعطیل کردن شماری از مساجد و اخراج تعدادی از روحانیان واکنش نشان داد.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، اردوغان روز شنبه در سخنانی در استانبول با انتقاد از این تصمیم گفت که اقدام صدراعظم، جهان را به سمت جنگ بین صلیب و هلال ماه (جنگ صلیبی) سوق می‌دهد و افزود: « تصور می‌کنید که وقتی چنین می‌کنید، ما واکنش نشان نمی‌دهیم؟»

نگاهی به وعده‌های انتخاباتی اردوغان


وی ضمن تهدید به تلافی بدون اشاره به جزئیات گفت: «ما باید کاری بکنیم.» در اتریش حدود ۳۶۰ هزار نفر ترک‌تبار زندگی می‌کنند که از میان آنها ۱۱۷ تن اتباع ترکیه هستند. روابط میان وین و آنکارا از زمان کودتای نافرجام در ترکیه و دستگیری‌های گسترده در این کشور متشنج شده است.

«سباستین کورتس» صدراعظم اتریش روز جمعه اعلام کرد، «وین» در نظر دارد هفت مسجد در این شهر را تعطیل کرده و امامان این مساجد را نیز از این کشور اخراج کند. طبق اعلام دولت اتریش این اقدام در مقابله با حمایت مالی از این مساجد و متولیان آنها صورت می‌گیرد.

صدراعظم اتریش گفته است که دولت این کشور یک مسجد تندرو ملی‌گرای ترکیه‌ای در وین را تعطیل کرده و گروهی را که جامعه مذهبی عربی نام دارند و اداره ۶ مسجد دیگر در این کشور را برعهده دارند، منحل خواهد کرد.

بر اساس یک قانون که در سال ۲۰۱۵ میلادی در اتریش به تصویب رسید، جوامع مذهبی در این کشور از دریافت هرگونه بودجه از خارج از اتریش منع شده‌اند.


مسلمانان اتریش هم به بسته شدن مساجد منتسب به ترکیه اعتراض کردند

تعطیلی برخی مساجد توسط دولت اتریش اعتراض شدید مسلمانان این کشور را در پی داشته است.


Image
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره، در پی تعطیلی هفت مسجد و اخراج ۵۰ امام جماعت ترک از اتریش، فدراسیون مسلمانان این کشور از این اقدام انتقاد کرد. این فدراسیون، دولت وین را متهم کرد قصد دارد اعتبار و آبروی جامعه اسلامی اتریش را ببرد.

فدراسیون مسلمانان اتریش اعلام کرد: این برخورد راه‌حل مواجهه با اسلام سیاسی نیست و فقط باعث ناامیدی و ناراحتی مسلمانان می‌شود.

توضيح:
ظاهرا مغضوب واقع شدن اين مساجد و امام جماعتها مواظبت بر حفظ هويت اسلامي و عدم انحلال در محيط غربي بوده است .
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به دشمنان آئين اعلى


cron
Aelaa.Net