دشمنان آئین اعلی در هندوستان

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

دشمنان آئین اعلی در هندوستان

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 26, 2015 4:50 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

حمله‌به عزاداران‌حسینی‌در کشمیر‌

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 26, 2015 4:54 pm

حمله‌به عزاداران‌حسینی‌در کشمیر‌


نیروهای امنیتی و پلیس هند عزاداران حسینی را در کشمیر مورد ضرب و شتم قرار دادند.
به گزارش مشرق، نیروهای هندی در جریان حمله به عزاداران حسینی در "سرینگر" به سوی آنان گاز اشک آور شلیک کرده و شماری از آنان را بازداشت کردند.

مسؤولان هندی، برگزاری مراسم محرم در سرینگر را ممنوع اعلام کرده اند.

Image

Image

Image

Image

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

هندوها برای ترامپ جشن تولد گرفتند

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه جولاي 14, 2016 6:20 pm

هندوها برای ترامپ جشن تولد گرفتند


Image

شفقنا-اعضای یک گروه افراطی هندو در کشور هندوستان برای دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جشن تولد گرفتند.

آسوشیتدپرس با اعلام این خبر افزود ۲۰ نفر از اعضای یک گروه هندوی افراطی به مناسبت روز تولد ترامپ، در پارک ملی دهلی نو جشن گرفتند و به تصویر او کیک خوراندند!

این دومین بار است که این گروه هندو، برای ترامپ مراسمی برگزار می کند. آنها ماه گذشته نیز برای پیروزی ترامپ در انتخابات آیین دعا برگزار کرده بودند.

انگیزه این هندوها برای بروز چنین رفتاری، مخالفت علنی ترامپ با مسلمانان و ورود آنان به خاک آمریکا عنوان شده است.

Image

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چرخش 180 درجه هند در رابطه با فلسطين - مناسبات هند و اسرائیل

پستتوسط najm134 » جمعه نوامبر 10, 2017 8:55 pm


حادثه مهم سياسي ولي بي سروصداي خبري


چرخش 180 درجه هند در رابطه با فلسطين
مناسبات هند و اسرائیل به کدام سو می‌رود؟


قرارداد با صهیونیست‌ها برای مهار ایران و چین/ استقبال آمریکایی نتانیاهو برای نخست وزیر هند
نتانیاهو در جریان بازدیدهای نخست وزیر هند در کنار وی حضور داشت و مانند دو دوست به گشت و گذار در سرزمین‌های اشغالی پرداختند. در اسرائیل این اتفاق تنها درمورد سفرهای رئیس جمهور آمریکا انجام می‌شود.
سرویس جهان مشرق - نارندا مودی نخست وزیر هند چند روز پیش پس از ۷۰ سال، به تل آویو سفر کرد و در جریان این سفر که رسانه‌های اسرائیل آن را سفری تاریخی و آغازکننده مرحله جدیدی از مناسبات هند و اسرائیل توصیف کردند، با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کرد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از این سفر و دستاوردهای آن ذوق زده شده بود، در جریان بازدیدهای مختلف مودی در کنار وی حضور داشت و آنها برای نشان دادن عمق مناسبات فیمابین مانند دو دوست به گشت و گذار در سرزمین های اشغالی پرداختند. در اسرائیل معمولا این اتفاق تنها درمورد سفرهای رئیس جمهور آمریکا انجام می شود. آنچه در این زمینه عجیب به نظر می رسد و نیاز به واکاوی آن احساس می شود، عمق مناسبات میان رژیم صهیونیستی و هند نیست، بلکه با توجه به سابقه هند به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین حامیان آرمان فلسطین این سوال مطرح است که چرا این میزان تغییر را در مواضع بین المللی هند مشاهده می کنیم؟ آیا این تغییرات تنها در نتیجه گرایش‌های شخصی مودی است، یا اینکه مجموعه‌ای از تحولات بین‌المللی و ناتوانی عربی در حمایت از آرمان خود در آن نقش آفرینی می کند؟ چرا کشورهای عربی نتوانستند از اهرم های قدرتمند خود در بازار انرژی ، هند را در اردوگاه کشورهای اسلامی نگه دارند؟

Image
Image
Image

سابقه روابط هند و رژیم صهیونیستی


با وجود اینکه آغاز به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی توسط هند به روز ۱۱ سپتامبر ۱۹۵۰ می رسد و در آن زمان مقامات هندی دفتر تجاری رژیم صهیونیستی را در شهر بمبئی تأسیس کردند تا بر روند مهاجرت یهودیان هند و عراق و افغانستان به سرزمین‌های اشغالی نظارت داشته باشد، اما روند واقعی فعالیت‌های هند برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و فعال شدن کانال های دیپلماتیک کامل میان دو طرف و تبادل سفیر بین آنها به دوره پس از کنفرانس مادرید در سال ۱۹۹۱ باز می‌گردد که مصادف با فعالیت های تعدادی از کشورهای عربی برای امضای معاهده سازش با رژیم صهیونیستی بود.
در جریان سفر شیمون پرز به هند که در آوریل ۱۹۹۳ صورت گرفت، مناسبات دوجانبه در ابعاد مختلف بررسی شد و رژیم صهیونیستی سعی کرد به بهانه مبارزه با تروریسم مواضع هند را بر ضد ایران و پاکستان با خود همراه کند. پس از این سفر میزان تبادل تجاری بین دو طرف از ۲۰۲ میلیون دلار در سال ۱۹۹۲ به ۱۰۸۵ میلیون دلار در سال ۲۰۰۰ رسید. همکاری در زمینه گردشگری و حمل‌ونقل هوایی و علوم و کشاورزی و تکنولوژی و سرمایه‌گذاری‌های خارجی و همکاری‌های اقتصادی از جمله ابعاد این مناسبات را تشکیل می‌داد.
علاوه بر ابعادی که در زمینه همکاری‌های دوجانبه با هند با رژیم صهیونیستی به آن اشاره شد، می‌توان به همکاری‌های دوجانبه در ابعاد نظامی و امنیتی اشاره کرد. این همکاری‌ها شامل قراردادهای فروش تجهیزات نظامی و سلاح و خدمات آموزشی و توسعه بود که از سال ۱۹۶۲ آغاز شده است. در جریان سفر پرز به هند در سال ۱۹۹۳ این مبادلات افزایش پیدا کرد.

Image
Image

در می ۲۰۰۰ نیز هند تلاش کرد سامانه دفاع ضد موشکی را از رژیم صهیونیستی خریداری کند. همچنین سامانه‌های ضدموشکی باراک از دیگر تجهیزات خریداری شده توسط هند بود که به قیمت ۲۵ میلیون دلار به این کشور واگذار شد. در جولای ۲۰۰۱ نیز دو طرف قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار امضا کردند که در نتیجه آن هند سامانه‌های پیشرفته و هواپیماهای بدون سرنشین از رژیم صهیونیستی دریافت کرد. یک سال بعد نیز در سفر مجدد شیمون پرز وزیر خارجه وقت رژیم صهیونیستی به دهلی معامله دیگری به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار بین دو طرف به امضا رسید.
هند در گذشته از حامیان مسائل کشورهای عربی از جمله آرمان فلسطین به شمار می‌رفت، اما با تقویت مناسبات تجاری و اقتصادی این کشور با رژیم صهیونیستی، حمایت از اوضاع فلسطین به حاشیه رانده شد و کار به جایی رسید که نیروهای مقاومت فلسطین از دیدگاه مقامات هند گروه های تروریستی قلمداد شدند. هند البته در اوایل هزاره سوم با وجود مواضع تندی که بر ضد نیروهای مقاومت اتخاذ کرده، همچنان در محافل بین‌المللی به نفع مصوبات مربوط به فلسطینی ها رأی می داد، اما این تغییر تا جایی بود که در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی بر ضد غزه ، هند به عنوان یکی از تامین کنندگان تسلیحات صهیونیست ها مطرح بود و از رأی دادن به بیانیه شورای حقوق بشر سازمان ملل در محکومیت جنایت‌های اسرائیل در تجاوز به غزه در تابستان ۲۰۱۴ امتناع کرد.
تجربه تاریخی نشان داده است که کشور هند روند توسعه مناسبات خود با رژیم صهیونیستی را با نگرانی از واکنش افکار عمومی داخلی خود دنبال می‌کنند و هر زمان که سایر کشورهای عربی بویژه کشورهای مطرح از جنبه فکری گامی در راستای عادی سازی روابط خود با اسرائیل بر داشته اند، دهلی نیز به فعالیت‌های خود در این راستا ابعاد تازه‌ای داده است. از این رو ناگفته پیداست که در سالهای اخیر که رقابت بالایی در میان برخی رژیم‌های عربی برای ایجاد و توسعه همکاری‌های سیاسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی به وجود آمده، هندی ها نیز ابعاد بی سابقه ای به این مناسبات داده اند. البته روی کار آمدن نرندا مودی در ریاست جمهوری هند و گرایش های فکری و سیاسی وی در این زمینه بی تاثیر نبوده است.

Image
Image

اهمیت مناسبات هند و رژیم صهیونیستی

شکی نیست که مناسبات هند و رژیم صهیونیستی نیز مانند بسیاری از طرف‌های بین‌المللی دارای ابعاد مختلفی از منافع دوجانبه و چند جانبه است. در این میان اما، رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین برنده تقویت مناسبات با هند است. این رژیم، هند را شریک بزرگی برای خود می داند. هند شریک بزرگی است که منابع بی‌پایان و اقتصادی قوی دارد که جزو برترین‌های اقتصاد دنیا به شمار می رود. علاوه بر این که این کشور موقعیت جغرافیایی ویژه‌ای برای اسرائیل دارد. هند گذرگاه ورود اسرائیل به دولت‌های جنوب شرق آسیا به شمار می‌رود که تا پیش از این به علت وجود دولت‌ها و گروه‌های بزرگ اسلامی هیچ راهی برای موجودیت و نفوذ اسرائیل در آنها وجود نداشت. علاوه بر اینکه به این ترتیب اسرائیل می‌تواند از رأی هند در محافل بین المللی نیز استفاده کند.
رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از حوادث و درگیری‌های فرقه‌ای به وجود آمده در هند سعی دارد مقامات دهلی را نسبت به موج اسلامی منطقه بترساند و این‌گونه وانمود کنند که دهلی از خطر تروریسم دور نیست. تل آویو این کلید واژه را سرفصل مناسبات خود با هند قرار داده و همواره بر این موضوع تاکید دارد. به همین علت است که هند به عنوان یکی از بزرگ‌ترین وارد کنندگان تسلیحات دفاعی، رژیم صهیونیستی را یکی از منابع اصلی تأمین این تسهیلات می‌داند. بنا بر اعلام رسانه‌های صهیونیستی ، دو طرف به صورت متوسط سالیانه بالغ بر یک میلیارد دلار قرارداد تسلیحاتی امضا می‌کنند. هند ده ها میلیارد دلار برای نوسازی تجهیزات نظامی خود جهت مقابله با چالش‌های موجود در برابر چین و پاکستان هزینه می‌کند و در این میان اسرائیل بعد از روسیه دومین شریک بزرگ نظامی هند به شمار می‌رود. از دیدگاه اسرائیلی ها نیز هند بزرگترین بازار فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی ودومین شریک بزرگ اقتصادی این رژیم به شمار می رود.

Image
Image

علاوه بر آنچه که ذکر شد، مناسبات هند با رژیم صهیونیستی برای تل‌آویو از ابعاد مهمی برخوردار است و این رژیم اهداف متعددی را از این همکاری‌ها دنبال می‌کند:
• تلاش برای مهار جمهوری اسلامی ایران از طریق مناطق جنوب شرقی و تحت‌الشعاع قرار دادن مناسبات تجاری و اقتصادی و نفتی این کشور با هند یکی از مهم‌ترین اهداف اسرائیل از توسعه مناسبات خود با دهلی است.
• رژیم اسرائیل سعی دارد از طریق تقویت مناسبات خود با هند، چین را به عنوان یکی از رقبای آمریکا و یکی از منتقدان سیاست‌های خود مهار کند.
• صهیونیست‌ها همچنین با این مناسبات به دنبال کنترل تحرکات اصول‌گرایی مخالف با خود در منطقه آسیای شرقی هستند.
• همکاری‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی با هند مانند سایر کشورهای دیگر منطقه و جهان با هدف تقویت رویکرد نظامی اسرائیل و ایجاد اختلال در مقام صنایع نظامی و استراتژیک به نفع این رژیم دنبال می‌شود.
• رژیم صهیونیستی از طریق نقش آفرینی در بحران کشمیر و حضور در کنار هند در مناقشه با پاکستان سعی دارد، پاکستان را از درگیری های عربی- صهیونیستی خارج کند.

مناسبات امنیتی و نظامی هند و رژیم صهیونیستی

مهم ترین بعد روابط هند و رژیم صهیونیستی را می توان در مناسبات امنیتی و نظامی دانست. همکاری‌های نظامی دوجانبه تنها منحصر به تسلیحات و تجهیزات نظامی سنتی نمی‌شود، بلکه شامل همکاری‌های هسته‌ای نیز شده است. تاریخ مناسبات نظامی دو طرف به سال ۱۹۶۲ باز می‌گردد که توافق‌نامه همکاری‌های هسته‌ای در چارچوب مبادله تجربه و دانش هسته‌ای و سامان‌دهی دیدارهای دوجانبه بین دانشمندان دو طرف صورت گرفت. رژیم صهیونیستی همچنین از این مناسبات برای تأمین توریوم و اورانیوم مورد نیاز خود در صنایع هسته ای و تهیه کلاهک‌های اتمی استفاده کرد.

Image

مناسبات اطلاعاتی و جاسوسی از دیگر ابعاد همکاری‌های هند و رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود که از طریق دیدارهای متقابل بین رؤسای اطلاعاتی اسرائیل با همتایان هندی خود تقویت شده است. شیمون پرز از این مناسبات تحت عنوان شبکه منافع امنیتی بین دو طرف و تداخل معادلات امنیتی در خاورمیانه و جنوب آسیا نام برده است. عوزی دیان مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی یک روز پس از حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به هند سفر کرد تا در رابطه با تأثیرات بین‌المللی این اقدام تروریستی با وی صحبت کرده و زمینه را برای توسعه مناسبات امنیتی و جاسوسی بین دو طرف مهیا سازد.
یکی از ابعاد و همکاری‌های امنیتی بین دو طرف موضوع کشمیر است که اسرائیل در این رابطه و در زمینه فعالیت های جنبش های مسلمان پاکستانی در آن اطلاعاتی که از طریق ماهواره های آمریکایی به دست آمده را به دهلی می دهد و درمقابل از چتر پوششی جاسوسان خود در اراضی هند برخوردار شده است.


Image
Image

اهمال عربی و تغییر مواضع هند در قبال فلسطین

بی توجهی مودی در جریان سفر به سرزمین های اشغالی تنها منحصر به گرمی روابط وی با مقامات فلسطینی نبود، وی حتی خارج از عرف رایج بین المللی از پذیرش دعوت محمود عباس و سفر به فلسطین اشغالی نیز خودداری کرد تا عمق بی توجهی خود به موضوع فلسطین را اثبات کند.
عکیفا الدار تحلیلگر صهیونیست مسائل سیاسی سفر مودی به تل‌آویو را آغاز مرحله جدید در مناسبات بین دو طرف بر ضد موضوع فلسطین خواند و تأکید کرد که مودی در این سفر حتی در سخنرانی‌ها و دیدارهای خود با مقامات اسرائیلی به موضوع فلسطین اشاره نکرد. الدار تاکید کرد که در این سفر قراردادهای به ارزش ۷ میلیارد دلار به امضا رسید که می‌تواند زمینه‌ساز پایان دادن به ۵۰ سال مواضع هند در حمایت از فلسطین و دشمنی با اشغالگری رژیم صهیونیستی در قدس و کرانه باختری باشد.
وی عدم سفر وی به رام الله و عدم دیدار با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان را اتفاقی دیگر در راستای تضعیف موضوع فلسطین و تغییر در موازنه قدرت در درگیری های عربی – صهیونیستی دانست، این در حالی بود که هند از گذشته یکی از حامیان آرمان فلسطین به شمار می رفت.


Image
Image

این تحلیلگر صهیونیست به رابطه این اقدام هند با مواضع رژیم آل سعود در عربستان مبنی بر هم‌گرایی و عادی سازی روابط با اسرائیل پرداخت و تأکید کرد که اگر هم‌گرایی سعودی‌ها با اسرائیل نبود ، هند به این صورت رفتار نمی کرد.
در شرایطی که بیشتر دولت‌های به ظاهر مسلمانِ کشورهای عربی رقابت تنگاتنگی برای احیای مناسبات سیاسی و اقتصادی و امنیتی و جاسوسی با رژیم صهیونیستی را به صورت پنهان و آشکار در دستور کار قرار دادند، نمی‌توان دولت هند را به واسطه این اقدامات ملامت کرد. چرا که هند گرچه سیاستی در راستای اهداف فلسطین داشته است، اما کشوری است که به دنبال منافع خود است و در شرایطی که حتی رژیم های اسلامی آرمان فلسطین را از اولویت خود به کلی خارج کرده اند، نمی خواهد خود را قربانی این مبانی ارزشی کند.

چند نكته مهم:

1- روابط هند و دنياي اسلام روزه به روز ضعيفتر مي شود .
2- چه از باكستان كه به عنوان دشمن و رقيب همواره در تنش هستند و بعد هفتاد سال هنوز از موضع تقابل اوليه بيرون نيامده اند .
3- و چه كشورهاي عربي كه حامي تروريسم داخل كشمير هستند .
4- گروهي كه در كشمير درگير با هند است چيزي شبيه طالبان و داعش است .
5- متاسفانه رسانه هاي داخلي چشم بسته آنها را تاييد مي كنند در حاليكه شيعيان و مسلمانان غير تكفير در رنج هستند .
6- همين حمايتها موضع هند در برابر كل مسمانها را تشديد مي كند و فضاي قدرت هندوهاى افراطي از جمله همين مودي نخست وزير فعلي را بيشتر مي كند .
7- بر خي ساده لوحانه فكر مي كنند چون مودي نخست وزير هند ريش و پالتوي بدون كت و يقه انگليسي دارد حتما مكتبي است!!! در حاليكه اين تيب رسمي كشور هند است .
8- ميدان پیدا كردن حملات به مسلمانان توسط هندوهاى افراطي در دوران همين مودي بيشتر شده به اسم خوردن گوشت گاو ووو در حاليكه دولت هندوي هند خودش صادركنند گوشت گاو است و 80 درصد آنرا خود هندوها كشتار و توليد مي كنند .
9- ضعف روابط اقتصادي كشورهاي مسلمان با هند، كه امروزه زير بناي اكثر مواضع و روابط سياسي است از عوامل ديگر مؤثر در فراهم شدن اين چرخش هند است .
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

حذف تاج محل (بخاطر معماري اسلامي) در بروشورهای گردشگری هند

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه ژانويه 02, 2018 2:08 pm

حذف تاج محل (بخاطر معماري اسلامي) در بروشورهای گردشگری هند


Image

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حذف تاج محل به عنوان یکی از بزرگترین جاذبه های گردشگری هند از بروشورهای دولتی گردشگری در این کشور باعث کنجکاوی برخی رسانه ها شده که گمان می کنند دلیل آن تعلق این شاهکار تاریخی به مسلمانان باشد.

شبکه تلویزیونی ان دی تی وی روز چهارشنبه درباره این موضوع در تارنمای خود نوشت: برخی تحلیلگران معتقدند دلیل حذف تاج محل از برخی بروشورهای دولتی گردشگری آن است که این اثر باستانی که به عنوان میراث جهانی نیز ثبت شده است به دست حکام اسلامی و مسلمان ساخته شده است و بنابراین دولت ملی گرای ایالت اوتارپرادش که میزبان آن است هیچ بودجه فرهنگی برای ارتقا وضعیت آن اختصاص نمی دهد.

تارنمای مذکور نوشت: در سالهای اخیر ایالت اوتارپرادش به عنوان محل استقرار این بنای باشکوه در اختصاص بودجه و توجه به آن بسیار خسیس بوده و حتی فرماندار آن که یک راهب هندو است با این بهانه که این بنا نشانگر فرهنگ هند نیست از اینکه مجسمه های کوچک تاج محل به مهمانان خارجی اهدا می شود ابراز نارضایتی کرده بود.
به نوشته این تارنما، تاج محل به عنوان بزرگترین و مهمترین جاذبه توریستی کشور هند در بودجه سالجاری ایالت اوتارپرادش هیچ سهمی نداشته و حتی در یک اقدام بسیار شگفتی آور نام آن هفته گذشته از بروشور رسمی گردشگری ایالت حذف شد.
سخنگوی حزب کنگره ملی هند که رقیب حزب ملی گرای حاکم در هند می باشد هر بروشور گردشگری فاقد تاج محل را به اجرای نمایشنامه هملت تشبیه کرد که در آن از خود هملت خبری نباشد.

«آبهیشک سینگهاوی» روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که حذف تاج محل از بروشورهای گردشگری ایالت اوتارپرادش هم خنده دار و هم گریه آور است. او در عین حال تاکید کرد این کار آشکارا یک اقدام متعصبانه مذهبی است که کاملا به خطا رفته است.

مقامات این ایالت که برای حفظ و نگهداری تاج محل هر ساله 22 میلیون دلار از بانک جهانی منابع مالی دریافت می کنند می گویند، حذف تاج محل صرفا به این دلیل بوده است که می خواستند در بروشورهای جدید جا برای معرفی پروژه های جدید ایالت در حوزه گردشگری باز شود.

برغم ایجاد یک بزرگراه مدرن که زمان تردد اتوبوس های گردشگران از دهلی نو تا تاج محل را به کمتر از سه ساعت کاهش داده است این بنای تاریخی که هفتمین مورد از عجایب هفتگانه جهان شمرده می شود از سال 2012 با کاهش مداوم گردشگران روبرو بوده است.

تاج محل یکی از ممتازترین نمونه های معماری هندی-اسلامی است که در قرن هفده توسط یک امپراطور مغول به نام شاه جهان به یاد همسر فقیدش ممتاز محل ساخته شد.

برخی دست اندرکاران محلی گردشگری در شهر آگرا، مقامات دولت ایالتی را افشا می کنند که تمام توجه خود را به ارتقا گردشگری مذهبی به نفع آثار باستانی مربوط به هندوها معطوف کرده اند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

«اسرائیلِ» کوچک در دل هند

پستتوسط najm134 » جمعه فبريه 16, 2018 7:30 pm


«اسرائیلِ» کوچک در دل هند


از «اسرائیلِ» کوچک در دل هند چه می‌دانید؟/ سرزمین کشت، مصرف و تجارت مواد مخدر

Image
چند سالی است، هند به قبله سفرهای خارجی یهودیان سرزمین های اشغالی و سرمایه گذاری آنها در این کشور تبدیل شده است، اما سفری متفاوت و سرمایه گذاری از نوعی دیگر.
به لطف روابط متمایز دهلی نو و تل آویو، هند چند سالی است که در معرض تهاجم و اشغالی صهیونیستی، اما از نوعی دیگر قرار دارد .. اشتباه نکنید، آنچه هند در معرض آن قرار گرفته، قاچاق اسلحه و جاسوسان زبر دست و خطر تروریسم که شنیدن آنها برای امان به امری عادی و معمول تبدیل شده، هم نیست.
تهاجم و اشغالی که از آن سخن می گوییم، در سفر ده ها هزار یهودی ساکن سرزمین های اشغالی به هند در طول سال است و در این میان کم نیستند، یهودیانی که به هیچ عنوان قصد ندارند، به جهنمی که از آن فرار کرده اند، باز گردند .. زن و مرد، همه جوان هستند .. بسیاری از آنها به محض پایان خدمت نظام در ارتش اسرائیل فورا راه هند را پیش می گیرند.
مناطق مورد توجه آنها جهت اقامت، کشمیر و حومه شهر «منالی» در ایالت «هیماچال پرادش»، در شمال شرقی هند است، به حدی که قبایلی در این مناطق ظهور کرده و شکل گرفته اند که ادعا می کنند، از نوادگان و سلاله یهودیان مهاجر و پراکنده در نقاط مختلف جهان هستند.
به همان تعداد که خاخام هایی برای تبلیغ دین یهود و آموزش فرایض مذهبی و ارزیابی میزان آشنایی و پابیندی افراد به یهودیت و فراهم کردن شرایط جهت انتقال آنها به سرزمین های اشغالی، به هند سفر می کنند؛ خاخام هایی نیز برای قانع کردن و راضی کردن جوانانی که مایل به بازگشت به سرزمین موعودشان نیستند و زندگی در هند را به زندگی در سرزمین های اشغالی ترجیح می دهند، کوله بار سفر را بسته و راهی سرزمین هندوستان می شوند.
Image
بالطبع صرف سفر و اقامت یهودیان سرزمین های اشغالی نمی تواند، تهدیدی برای کشور هند تلقی شود، آنچه این سفرها و این اقامت ها را به تهدیدی علیه امنیت ملی هند تبدیل کرده، احتکار قاچاق و تجارت مواد مخدر در دو منطقه «منالی» و«کسولی» در ایالت هیماچال پرادش توسط این یهودیان است.
تهدید اساسی این جاست که این یهودیان تنها به قاچاق مواد مخدر در این مناطق و احتکار آن اکتفا نکرده اند، بلکه مغازه ها، مراکز خرید و فروش، رستوران ها و هتل هایی را در ایالت هیماچال پرادش افتتاح کرده اند که در آنها انواع و اقسام مواد مخدر را به مشتریان و مسافرانی که غالبا خارجی و غیر بومی هستند، عرضه می کند.
روزنامه «هندوستان تایمز»، چاپ دهلی نو در شماره مورخ ۱۱ ژوئیه سال ۲۰۱۶ میلادی گزارشی درباره این مسافران یهودی منتشر کرد که تاکید می کرد، یهودیان سرزمین های اشغالی به دلیل سودهای مالی کلان و هنگفت تجارت مواد مخدر، ایالت هیماچال پرادش را نه تنها قبضه کرده اند، بلکه سرمایه گذاری تجاری و بازرگانی در نقاط مختلف هند را حتی بدون کسب مجوز رسمی از دهلی نو و بدون اعتنا به قوانین حقوقی و بازرگانی و سیستم مالی حاکم بر این کشور گسترش داده اند.
Image
در بخشی از این گزارش آمده است: بوی زننده مواد مخدر و صدای موزیک تند هم اکنون به مهمترین ویژگی این مناطق است. بسیاری از مردم محلی برای تعامل با این افراد به یادگیری زبان عبری روی آورده اند و تابلوهای تبلیغاتی به زبان عبری در جای جای این مناطق به چشم می خورد.
بر اساس این گزارش این یهودیان تنها به قاچاق مواد مخدر و مصرف آن اکتفا نکرده، بلکه روی به کاشت و تولید حشیش در مزارع این ایالت آورده اند که اغلب آن را به کشورهای اروپایی، «اسرائیل» و ژاپن قاچاق می کنند.
گزارش روزنامه هندوستان تایمز تاکید می کند که این یهودیان بیگانه به چنان ثروتی دست یافته اند که هرگاه با مانع یا مشکل قانونی مواجه می شوند، آن را با دادن رشوه های کلان به مسئولان محلی، پلیس و اعضای شوراهای محلی و روستایی منطقه حل می کنند و سرانجام اینکه با هیچ مشکلی جهت اقامت در این منطقه و خرید املاک و زمین و کاشت محصولات زراعی ممنوعه از جمله حشیش مواجه نیستند.
Image
این گزارش تاکید می کند، سیطره یهودیان به حدی است که هم اکنون در ایالت «هیماچال پرادش» مناطقی وجود دارد که ساکنان محلی و مردم هند اجازه ورود به آن را ندارند.
گزارشگری که توانسته بود، با ترفندهای مختلف به یکی از این مناطق که در داخل یکی از جنگل های ایالت هیماچال پرادش قرار دارد، وارد شود، می گوید که با کمال تعجب یهودیانی را دیده که در این مناطق خانه های اعیانی برای خود ساخته و در دکان ها و مراکز خریدی که دایر کرده اند، به راحتی انواع مواد مخدر را داد و ستد می کنند و در اراضی زراعی که خریداری کرده اند، حشیش کشت کرده و در مناطق دور افتاده این ایالت اقدام به احداث کارگاه های تولید حشیش و انواع مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید مواد مخدر گوناگون مانند قرص های «کراک» و «لسپید» کرده اند.

این گزارشگر می افزاید: این یهودیان برای تولید مواد مخدر خود، مواد شیمیایی مانند «آیودین» و «کودئین فسفات» و «اسید هیدروکلوریک» را از خارج وارد می کنند و از متخصصان برجسته و ماهر دارو سازی برای تولید قرص های بسیار خطرناک مخدر بهره می برند.
این گزارشگر هندی با بیان اینکه، آنچه در این مناطق مشاهده کردم، بیشتر به خواب و خیال شباهت دارد، ادامه می دهد: تجارت مواد مخدر در این مناطق چنان پر سود است که تصاحب اراضی ایالت هیماچال پرادش یهودیانی که به هند و این منطقه سفر می کنند را رو در روی یکدیگر قرار داده و دور از انتظار نیست که خیلی زود شاهد درگیری این یهودیان در مناطق مختلف ایالت هیماچال پرادش با یکدیگر باشیم.
وی در این راستا، به مرگ مشکوک یک یهوی به نام «تاچی» ساکن منطقه کسولی و یک تاجر یهودی ایتالیایی به نام «فونسو» در قطاری که کالاهایش را از این منطقه به منطقه «گوا» در سواحل غربی هند حمل می کرد، یافت شده است.
Image

مواد مخدر و رژیم صهیونیستی
آنچه در این گزارش به آن اشاره شده، تنها به یهودیان مقیم هند مختص نمی شود، بلکه حقیقتی است که کمتر به آن توجه شده است، واقعیت امر این است که تجارت مواد مخدر یکی از مهمترین منابع درآمد رژیم صهیونیستی به شمار می آید و این رژیم بر شبکه های مافیای بزرگ قاچاق مواد مخدر جهان سیطره دارد.
گزارش دایره بخش مبارزه با قاچاق مواد مخدر فرودگاه «بن گورین» که در سال ۲۰۰۴ میلادی در برابر کمیسیون مبارزه با مواد مخدر «کنست» (پارلمان) رژیم صهیونیستی ارائه شد، به طور رسمی اعلام می کند که «اسرائیل» جایگاه سوم جهان در قاچاق مواد مخدر از طریق پست احراز می کند.
در این گزارش آمده است که طی سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ میلادی ۹۱۵ هزار قرص «اکستازی»، ۳۱ هزار قرص ال اس دی، ۱۵ کیلوگرم حشیش هندی، ۵۰ کیلوگرم کوکائین و ۱۶ کیلوگرم ماریجوانا از طریق پست در فرودگاه بن گورین کشف و ضبط شده است.
این تجارت نه تنها از سال ۲۰۰۳ تاکنون کاهش نیافته، بلکه هر روز بعد جدیدتری به خود می گیرد. در این خصوص فعالان یهودی ساکن سرزمین های اشغالی در فضای مجازی چندی پیش به سیاست جدید کابینه این رژیم در قبال مواد مخدر که آن را سیاست عرضه بیش از پیش و سهولت در استفاده و مصرف نامیده اند، به شدت اعتراض کردند.

در این راستا، «گیلاد اردان»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هفته گذشته با حضور در یک کنفرانس خبری از تصویب قانونی در سرزمین های اشغالی سخن گفته بود که به موجب آن مصرف ماده مخدر «ماریجوانا» جرم شمرده نمی شود و مصرف کنندگان این ماده تحت پیگرد و بازداشت توسط پلیس رژیم صهیونیستی قرار نمی گیرند.

سیاستی که به شکلی بسیار گسترده تر در مناطق فلسطینی نشین مانند کرانه باختری، نوار غزه و محله های قدیمی قدس اشغالی چند سالی است با جدیت و به شکلی گسترده در حال اجراست و در قدس شریف به سیاست «یهودی سازی قدس از طریق مواد مخدر» معروف شده است.
علاوه بر اینکه گزارش های موثقی وجود دارد که تاکید می کند، رژیم صهیونیستی بخش قابل توجهی از زمین های کشاورزی غصب شده از فلسطینیان را به کاشت مواد مخدر اختصاص داده است.
گزارش های رسمی تاکید می کند، در حالی که طی سال ۲۰۱۴ میلادی دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطینی ۶۵ کیلو گرم مواد مخدر را در این منطقه کشف و ضبط کرده اند، اطلاعات موثق نشان می دهد، میزان کشفیات این دستگاه ها تنها طی سه ماهه اول سال ۲۰۱۷ میلادی بالغ بر ۶۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر بوده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

فرار مسلمانان روستایی در هند از دست هندوها

پستتوسط najm134 » يکشنبه مه 06, 2018 11:32 pm


فرار مسلمانان روستایی در هند از دست هندوها

همه ساکنان مسلمان روستایی در هند پس از تجاوز و قتل يک دختر بچه هشت ساله مسلمان این روستا را ترک کردند.

به دنبال تجاوز و قتل يک دختر بچه هشت ساله مسلمان به دست يک مرد هندو در روستای راسانا که به نماد بحران تجاوز در هند تبديل شده است، همه ساکنان مسلمان اين روستا آن را ترک کرده اند.

به گزارش «انتخاب»؛ به گفته پليس محلی، اين دختربچه هشت ساله در قالب بخشی از تلاش های اکثريت هندوی اين روستا برای بيرون راندن کوچ‌نشينان مسلمان باکاروال (Bakarwal ) مورد تجاوز قرار گرفت.

اين کوچ نشينان مسلمان، در ماه های تابستان، از مراتع راسانا برای چراندن دام های خود استفاده می کردند.

خانواده اين دختر تحت حفاظت پليس به بلندی های کشمير رفته اند. ديگر خانواده های مسلمان ساکن اين روستا که بالغ بر صد نفر بودند همگی و پس از وقوع تجاوز بی رحمانه به دختربچه مسلمان، از راسانا خارج شدند.

به گفته پليس، دختربچه مسلمان پيش از مرگ بر اثر برخورد ضربات شديد به مدت پنج روز در يک معبد متعلق به هندوها زندانی بوده و بارها مورد تجاوز قرار گرفته است.

جامو و کشمير تنها ايالت دارای اکثريت مسلمان در هند است اما منطقه جامو در جنوب محل زندگي اکثريت هندوها است.

انتشار جزئياتی تکان دهنده از اين تجاوز قتل باعث شکل گيری موج گسترده اعتراضات عليه خشونت جنسی در هند شد.
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آموزش زنان هندي براى كشتن زنان مسلمان

پستتوسط najm134 » شنبه جولاي 21, 2018 7:06 pm


آموزش زنان هندي براى كشتن زنان مسلمان


مقامات پلیس هند گروهی از دختران شمال شرقی این کشور را برای کماندو شدن آموزش می‌دهند.
به گزارش مشرق، برای اولین بار پلیس دهلی نو کار آموزش ۴۰ دختر جوان در مناطق شمال شرقی هند را آغاز کرده است. به گفته مقامات پلیس اگرچه این دختران از لحاظ فرهنگی متفاوت هستند اما در کار آموزش نظامی و رسیدن به درجه کماندویی تفاوت فرهنگی اهمیتی ندارد. این دختران بین ۱۸ تا ۲۰ ساله هستند و دوره یک ماهه پایه را به پایان رسانده‌اند به سيبل تيراندازي و هدف شليك نكاه كنيد همه ماكت يك زن با حجاب و بوشش اسلامي است!!! و به اين تيراندازي مي شود زناني كه اموزش مي بينند كه به جنين شمايل و تيب محجبه تيراندازي كنند .
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

هند بار دیگر عزاداری عاشورا را در کشمیر ممنوع اعلام کرد

پستتوسط najm134 » شنبه اکتبر 13, 2018 7:32 am

هند بار دیگر عزاداری عاشورا را در کشمیر ممنوع اعلام کرد


امسال نیز دولت هند هرگونه عزاداری و تجمع خیابانی برای امام حسین(ع) را در جامو و کشمیر ممنوع اعلام کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ برای بیست و هشتمین سال پیاپی، دولت هند شیعیان در جامو و کشمیر را از برگزاری مراسم محرم و عاشورا محروم کرد. هند در آغاز شورشها در کشمیر از سال ۱۹۹۰ برگزاری مراسم عاشورا را ممنوع اعلام کرده است.

در روزهای نهم و دهم محرم، بیشتر نقاط کشمیر به ویژه مناطق شیعه‌نشین در سرینگر، تحت شدیدترین تدابیر امنیتی قرار دارد و هرگونه تجمع سیاسی و مذهبی در این دو روز ممنوع است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

مناقشه مربوط به مسجد بابری هند

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آگوست 15, 2019 11:28 pm

مناقشه مربوط به مسجد بابری هند


Image

دادگاه عالی هند، اعلام کرد که روند میانجیگری برای حل اختلاف میان مسلمانان و هندوها درباره مسجد «بابری» در شمال این کشور شکست خورده است.

به گزارش شیعه ویوز به نقل از آناتولی؛ این اختلاف بر سر مسجد قرن شانزدهمی بابری در شهر آیودیای هند است، که در سال ۱۹۹۲ توسط هندوهای افراطی تخریب شد.

تخریب این مسجد موجب شورش‌هایی شد که حدود 2000 نفر قربانی گرفت.

هندوها معتقدند که این مسجد در محل زادگاه خدای آن‌ها «راما» بنا شده و پیشتر در این مکان معبدی قرار داشته است.

از زمان تخریب مسجد در سال ۱۹۹۲، مسلمانان با طرح شکایت در دادگاه های مختلف خواستار بازسازی این مسجد بوده اند اما هندوهای تندرو با این مسئله مخالفند.

از چندی پیش یک هیئت سه نفره از سوی دادگاه عالی هند مأموریت داشت كه برای حل و فصل اختلافات با طرفین مذاکره کند.

با توجه به پایان مهلت ارسال گزارش نهایی این هیئت به دادگاه عالی هند، این دادگاه اعلام کرد که روند میانجیگری موفقیت‌آمیز نبوده و جریان مذاکرات پایان یافته است.

گفته می شود که مسجد بابری به دستور بابر امپراطور مغولی هند در سال ۱۵۲۶ میلادی، یعنی حدود 5 قرن پیش ساخته شده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

بعدي

بازگشت به دشمنان آئين اعلى


Aelaa.Net