دشمنان آئین اعلی در نیجریه

مدير انجمن: najm134

دشمنان آئین اعلی در نیجریه

پستتوسط najm134 » سه شنبه مه 27, 2014 11:54 am

بسم الله الرحمان الرحیم
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

رهبر شیعیان نیجریه: بوکوحرام، نقشه غرب برای چپاول نیجریه است

پستتوسط najm134 » سه شنبه مه 27, 2014 11:59 am

شیخ ابراهیم الزکزاکی، رهبر اقلیت شیعه در نیجریه شورش بوکوحرام را نقشه غرب برای توجیه حضور خود در این کشور و بالکانیزه کردن نیجریه خواند. تصوير
به گزارش خبرگزاری آناتولی، زکزاکی در مراسم یادبود شهدای شیعه در استان کادونا در شمال غرب نیجریه گفت: "ابوبکر شکاو (رهبر بوکوحرام) در حال حاضر در یک کمپ نظامی و در شرایط امنی به سر می برد."
وی افزود: "بیایید گمراه نشویم؛ چیزی مثل بوکوحرام وجود ندارد. این فقط یک حقه برای لاپوشانی عملیات بالکانیزه ساختن نیجریه و چپاول منابع سرشار این کشور است."
رهبر شیعیان نیجریه گفت: "اتفاقات اخیر در شمال کشور، یک نسخه المثنی از عملیات های غرب در عراق و افغانستان است و هدفی به جز تاراج کشور ندارد."
وی افزود: "آنها متوجه شده اند که در مناطق زمفارا، زاریا، بیرنین-گواری، سوکوتو و بورنو منابع سرشار طلا و پلاتونیوم وجود دارد. آنها همین کار را در عراق انجام دادند؛ ابتدا تحت عنوان جست و جوی تسلیحات کشتار جمعی به عراق رفتند. اما چنین تسلیحاتی در عراق وجود نداشت و حضور آنها فقط کشور را به ورطه هرج و مرج کشاند."
وی ادامه داد: "غربی ها درست مقابل چشم ما همین کار را در افغانستان کردند. کشورهای غربی اکنون می خواهند فاز دوم عملیات خود را در آفریقا ادامه دهند."
زکزاوی در ادامه، برخوردهای امنیتی دولت نیجریه با شیعیان این کشور، از جمله "بازداشت های غیرقانونی و خودسرانه بدون محاکمه" را مورد انتقاد قرار داد.
طبق برآوردها، حدود 6 میلیون نفر از 80 میلیون مسلمان نیجریه را شیعیان تشکیل می دهند.
منبع: خبرگزاری آناتولی
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

حوادث خونین روز قدس در شهر «زاریا»ی نیجریه

پستتوسط najm134 » پنج شنبه آگوست 07, 2014 12:53 pm

حوادث خونین روز قدس در شهر "زاریا"ی نیجریه و شهادت 33 نفر از راهپیمایی کنندگان
در پی حوادث خونین روز قدس در شهر "زاریا"ی نیجریه که به شهادت 33 نفر از راهپیمایی کنندگان، از جمله سه فرزند «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر حرکت اسلامی این کشور منجر شد،
شایان ذکر است در حالی که تظاهرات روز قدس جمعیت اسلامی زاریا ــ مانند تمام فعالیت های دیگر آنان ــ مسالمت آمیز بود، نیروهای نظامی نیجریه از پشت به سمت صفوف راهپیمایی‌ کنندگان تیراندازی کردند. آنان همچنین تظاهرات‌کنندگانی که فرار می کردند را تحت تعقیب قرار داده و به سمت آن‌ها شلیک کردند که منجر به شهادت 33 نفر از آنها و زخمی شدن دهها تن دیگر شد!
به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت (ع) ـ ابنا ـ شیعیان نیجریه مراسم عید فطر امسال را در حال و هوایی متفاوت برگزار کردند؛ چرا که آن‌ها داغ شهادت مظلومانه دوستان و بستگان خود در حادثه‏ خونین راهپیمایی روز جهانی قدس شهر «زاریا» را بر دل داشتند.

اما این داغ بزرگ، خللی در عزم آنان ایجاد نکرد و در حالی که تنها چند روز از حمله ناجوانمردانه به تظاهرات کنندگان روز قدس زاریا و شهادت ۳۳ نفر از آنان می‌گذشت، نماز عید سعید فطر با شکوه فراوان در این شهر برگزار شد.

نماز عید به امامت «شیخ ابراهیم زکزاکی» اقامه شد که سه فرزندش را در حمله ناجوانمردانه نظامیان از دست داده است.

شیخ زکزاکی در خطبه اول نماز، خطبه امیرالمؤمنین علی(ع) در روز عید فطر را قرائت کرد. وی همچنین با ارائه توضیحاتی درباره احکام و شرایط نماز عید افزود: وقتی امام زمان (عج) ظهور ‏کند این مسأله دقیقا مطابق آنچه در سنت پیامبر(ص) بوده است اجرا خواهد شد.
تصوير
سه فرزند شهید و شیخ زکزاکی

وی در خطبه دوم نماز به جنایاتی که مأموران امنیتی دولت نیجریه در مراسم روز جهانی قدس زاریا انجام دادند سخن گفت.
تصوير
تصوير

ترجمه این بخش از سخنان شیخ ابراهیم زکزاکی درباره حادثه مذکور به شرح زیر است:

نباید فریب بخوریم؛ دولت مسؤول فاجعه است

کسانی که این جنایت را انجام داده‌اند می‌‏خواهند ما باور کنیم که این کشتار یک درگیری فرقه‌ای بوده و به دست گروهی مذهبی رخ داده است؛ اما چنین چیزی واقعیت ندارد.

ما به شخصه دیدیدم کسانی که در روز روشن به مردم حمله کردند یونیفورم‌های نظامی به تن داشتند و بر روی وسائل نقلیه کاملا مسلح آن‌ها، نوشته‌های نظامی وجود داشت. از همین جا در می‌‏یابیم که کشتار مردم بی‌گناه در «برنین گواری» یا «زمفارا» و نیز در دیگر نقاط به دست چه کسانی صورت گرفته است.

باور کردنی نیست که حکومت منتخب مردم مسئول این کشتارهای‌گاه و بی‌گاه بوده است. ما نباید فریب بخوریم. این «بوکوحرام» نیست که مردم را می‌‏کشد، بلکه آنهایی که در مسند قدرت‌اند بانیان اصلی این فجایع هستند.

چگونگی شهادت فرزندان


آن‌ها به قصد دستگیری فرزندانم به سوی آن‌ها هجوم آوردند، که فرزندم «محمد» در جریان دستگیری با گلوله‌ای که به شکم او شلیک شد به شهادت رسید.

آن‌ها سپس سه فرزند دیگرم «احمد»، «حمید» و «علی» را دستگیر کردند. ما از طریق واسطه‌ای که داشتیم در‌‌ همان حین که آن‌ها را می‌بردند تقاضا کردیم تا آن‌ها را آزاد کنند؛ اما فرمانده اعلام کرد که آن‌ها را به بیمارستان آموزشی می‌فرستد تا درمان شوند.

تا آن لحظه فرزندان من شرایط خوبی داشتند. اما هنگامی که آن‌ها را بردند تا سوار ماشین کنند سه گلوله به احمد شلیک کردند و او را به داخل ماشین پرتاب کردند. احمد هنوز نمرده بود و در حال صحبت کردن بود که آن‌ها دست و پاهای او را نیز شکستند. در همین اثنا علی را هم مورد ضرب و شتم قرار دادند. حمید سعی کرد تا از علی محافظت کند که با این کار او، آن‌ها به سوی احمد هجوم برده و او را با وارد آوردن ضربات متعدد چاقو به همه جای بدنش ــ حتی به سر و صورتش ــ به شهادت رساندند.

احمد بلافاصله به شهادت رسید اما حمید همچنان زنده بود و سعی داشت تا با آن‌ها صحبت کند. نظامیان وقتی دیدند که حمید حرف می‌زند به سوی او حمله کردند و آنقدر به او چاقو زدند که از مرگ او قبل از رسیدن به بیمارستان مطمئن شوند. آن‌ها سپس به پاهای علی شلیک کردند.

هویت فرمانده مهاجمان

شخصی که به فرزنداندم شلیک کرد (فرمانده عملیات) یک تیمسار ارتشی به نام «اس. اکوه» بود. هنگام دستگیری به او گفته بودم فرزندانم را آزاد کن که او در پاسخ به من گفت: آن‌ها را آزاد می‌کنم اما نه زنده!

اکنون با لطف بی‌‌‌نهایت خداوند، فرزندم علی زنده است. او دید که چگونه برادرانش به شکل وحشیانه‌ای در مقابل چشمانش سلاخی شدند. علی که چندین گلوله به پا‌هایش شلیک شد اکنون در حال درمان است.

دشمن به فکر قلع و قمع ماست


این واقعه مصیبت دیگری بود که آن‌ها به مسلمانان این کشور وارد کردند. این‌ها همان‌هایی هستند که گروه‌هایی را برای جنگ علیه یک فرقه به راه می‌‏اندازند. این واقعه نشان داد که آن‌ها جز قلع و قمع کامل ما اندیشه دیگری در سر ندارند.
تصوير
بعد از این حادثه مردم با ما ابراز همدردی کردند. علاوه بر این برخی از داخل حکومت، حتی رهبر سابق کشور، به ما تسلیت گفتند.

باید هوشیار باشیم

مردم باید از بیرون به دشمن خود نگاه کنند نه از درون. ما باید بدانیم که دشمن مشترکی داریم که با رنگ و شکل‌های مختلف، گاهی اوقات از منظر مذهبی، خود را نمایان می‌کند. همانطور که دیدیم آن‌ها وقتی برای انجام جنایاتشان کسی را نمی‌یابند خودشان برای آن دست به کار می‌شوند. در این مواقع ما باید به فطرت خود بازگردیم و به خداوند پناه ببریم تا این حصارهای موهومی که میان مسلمانان وجود دارد را از میان ببریم. باید بدانیم که همه مسلمانان برادر ایمانی یکدیگرند. درست است که میان مسلمانان تفاوت‌هایی وجود دارد، اما این تفاوت بین ایمان و عدم ایمان نیست، بلکه تفاوت در حد جزئیات است. بنابراین با این معیار باید برادر را از دشمن تشخیص بدهیم. وقتی با دشمن داخلی می‌جنگید به دخالت افراد بیگانه نیازی نیست، چرا که در این مواقع بیگانگان به ما زیان رسانده و تقصیر را به گردن خودما می‌اندازند.

از خداوند می‌خواهم ملت نیجریه را از این از هم پاشیدگی نجات دهد. ملتی که از داشتن بالا‌ترین جمعیت مسلمان به خود می‌‏ بالد. متاسفانه اکنون ما در موقعیتی قرار گرفته‌ایم که اسلام و مسلمانان، دشمنِ حکومت و تهدید برای جامعه به حساب می‌آیند

تسلیت حضرت آیت الله وحید خراسانی به شیخ زکزاکی

در پی حوادث خونین روز قدس در شهر «زاریا»ی نیجریه که به شهادت بیش از ۳۳ نفر از راهپیمایی‌کنندگان،‌ از جمله سه فرزند «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی این کشور منجر شد، «حضرت‌ آیت‌ا… العظمی وحید خراسانی» به ایشان تسلیت گفتند.

این مرجع تقلید شیعیان جهان عصر یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ در تماس تلفنی با شیخ زکزاکی، در ابتدا شهادت شیعیان شهر زاریا و نیز سه فرزند وی را به او تسلیت گفتند.

ایشان با اشاره به مصائبی که در راه ترویج حق به انسان‌های برگزیده وارد می‌شود فرمودند: در روایت است که اگر مصیبتی به انسان وارد شود و وی آیه استرجاع را بخواند خداوند سه مقام به آن فرد می‌دهد.

آِیت‌الله وحید خراسانی با قرائت آیه‌های ۱۵۶ و ۱۵۷ سوره مبارکه بقره(الذین اذا اصابتهم مصیبته قالوا انا لله و اناالیه راجعون ـ اولئک علیهم صلوات من ربّهم و رحمه و اولئک هم المهتدون) در تشریح آن سه مقام توضیح دادند: اولین مقامی که به فرد مصیبت زده داده می‌شود «صلوات از سوی خداوند» است؛ یعنی همان خدایی که بر پیامبر صلوات می‌فرستد(ان الله و ملائکه یصلون علی النبی … ـ احزاب، ۵۶) همان خدا به چنین فرد مصیبت دیده‌ای صلوات می‌فرستد.
تصوير
این استاد عالی حوزه علمیه قم ادامه دادند: دومین مقامی که به چنین افرادی داده می‌شود «رحمت خداوند» است؛ همان رحمتی که درباره‌اش فرمود: «رحمه ربّک خیر مما یجمعون (زخرف،۳۲)»

یعنی:‌ رحمت پروردگارت از تمام آنچه جمع‌آوری می‌کنند بهتر است مرجع تقلید شیعیان با ذکر اینکه سومین مقامی که به مؤمنان مصیبت دیده اعطاء می‌شود « هدایت الهی» است افزودند: این هدایت،‌ هدایتی است از جانب خدا؛ یعنی هدایت الله شامل چنین افرادی می‌شود.

شیخ ابراهیم زکزاکی نیز در این مکالمه تلفنی از حضرت آیت ا… العظمی وحید خراسانی تشکر کردند و سلام شیعیان نیجریه را به ایشان رساندند.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

حمله مرگبار به کاروان عزاداران امام حسین(ع) در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه نوامبر 13, 2014 12:56 am

حمله مرگبار به کاروان عزاداران امام حسین(علیه السلام) در نیجریه


به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت (ع) ـ ابنا ـ تروریست‌های تکفیری روز گذشته با حمله به کاروان عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در ایالت «یوبی» واقع در شمال شرق نیجریه ۱۰۸ از شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت را به خاک و خون کشیدند.

به گفته شاهدان عینی، تروریست‌های انتحاری یک کاروان عزاداران حسینی را در منطقه «تسوهوار کاسوا» را در شهر «بوتیسکوم» هدف قرار دادند.

در این حمله مرگبار ۲۸ تن از شیعیان به شهادت رسیده و ۸۰ تن دیگر زخمی شدند.

ارتش نیجریه هنوز توضیحی در مورد این انفجار نداده است و فقط یک نیروی پلیس که در نزدیکی محل حضور داشت اظهار کرد: جمعیت زیادی در این محل بودند و به همین دلیل شمار زیادی از مردم زخمی شدند.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است اما کار‌شناسان احتمال می‌دهند گروه تروریستی بوکوحرام که یکی از زیرشاخه‌های سازمان تروریستی القاعده است، عامل این حمله باشد.

اغلب عزاداران و راهپیمایان در نیجریه هدف حملات خشونت آمیز قرار می‌گیرند.

در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر زاریا نیروهای نظامی نیجریه با حمله به صفوف راهپیمایی‌ کنندگان اقدام به تیراندازی کردند که منجر به شهادت ۳۳ نفر از جمله «احمد زکزاکی»، «حمید زکزاکی» و «محمود زکزاکی» سه فرزند «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر حرکت اسلامی نیجریه شد.

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

فاجعه کشتار علویان نیجریه بدست نیروهای امنیتی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه دسامبر 18, 2015 5:53 pm

فاجعه کشتار علویان نیجریه بدست نیروهای امنیتی

نیجریه مسلمانانی پایبند به دین دارد که به مسئله نماز اول وقت و به جماعت خواندن آن، اهتمام ویژه‌ای دارند. حتی کسانی که توانایی مالی دارند، در خانه خود مسجد می‌سازند و نماز جماعت برپا می‌کنند. امروز جمعیتی میلیونی از شیعیان در این کشور وجود دارد و تشکل‌های اسلامی و شیعی بسیار فعال هستند.
چند سال قبل، نیجریه کشوری آرام بود و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین مسلمانان و مسیحیان و قبایل مختلف در آن حاکم بود. اما با شروع بمب‌گذاری‌ها، سیل وسایل امنیتی مثل ماشین‌ها و لباس‌های ضدگلوله و دستگاه‌های مختلف وارد این کشور شد و بخش زیادی از منابع مالی نیجریه صرف آن‌ها شد و فروشندگان بین‌المللی این تجهیزات به سودهای کلان رسیدند. رئیس‌جمهور سابق نیجریه رسماً مسائل امنیتی را به رژیم صهیونیستی سپرد و بنا بود تا ابوجا و چند شهر دیگر ازسوی آن‌ها دوربین‌گذاری شود. الان در نیجریه حکومت نظامی برقرار می‌شود و در وجب‌به‌وجب خیابان‌ها پلیس حضور دارد؛ آرامش به اضطرار تبدیل شده است.

به کانو که رفته بودم، دیدم که مردم مسلمان این شهر چه رنجی از حکومت‌نظامی می کشند درحالی‌که در پایتخت و مناطق مسیحی‌نشین جنوب، خبری نبود. ما امروز در نیجریه با صف‌های طولانی کنترل ماشین برای ورود به هتل‌ها و فرودگاه‌ها روبه‌رو می‌شویم. آیا ارتش و نیروهای امنیتی قدرتمند نیجریه توان کنترل اوضاع را ندارند؟ وقتی (سال گذشته) مقر سازمان ملل در نیجریه را منفجر کردند، صاحب‌نظران گفتند که چنین اقدامی نیاز به امکانات و آموزش‌های ویژه دارد و از هر‌کسی ساخته نیست. این نکته در کنار سفرهای چند سال اخیر آمریکایی‌ها به میدوگوری، مرکز رشدونمو گروه‌های تندرو فهم‌شدنی است. (سال گذشته) با مطرح‌شدن قضیه بوکوحرام و ربوده‌شدن دختران، اذهان جهانیان آماده شد تا آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها، فرانسوی‌ها و اسرائیلی‌ها به بهانه کمک، وارد نیجریه شوند؛ درحالی‌که صاحب‌نظران معتقدند این گروه تشکلی است از آمریکا، اسرائیل و دولت نیجریه. آن‌ها اسمشان را به عربی «جماعه اهل‌السنه للدعوه و الجهاد» گذاشته‌اند؛ آیا این‌ها مسلمانند و رفتارهایشان ذره‌ای با اسلام شباهت دارد؟

گور دسته جمعی شیعیان نیجریه
ابعاد جنایات برنامه ریزی شده ارتش نیجریه علیه مسلمانان این کشور به ویژه در ایالت کادونا هر روز وسعت بیشتری پیدا کرده و زوایای جدیدتری را نمایان می سازد.
به گزارش مشرق، تصویر زیر، عکس شهدای اخیر نیجریه است که از منابع موثق حاضر در محل به دستمان رسیده است.

Image
این عکس جدید نشان می دهد که عوامل ارتش این کشور، شهدای وقایع اخیر را در گورهای دسته جمعی در نقاط مختلف دفن می کنند تا تعداد و هویتشان شناسایی نشود.

مستندی دیدنی درباره فعالیت‌های شیخ زکزاکی در نیجریه +دانلود
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/new ... 56_735.mp4

مستند دو قسمتی «از خون جُون» که نام آن برگرفته از «جُون» غلام آفریقایی‌تباری است که در روز عاشورا در رکاب سیدالشهداء(ع) به شهادت رسید به مراسم مذهبی و عزاداری‌های شیعیان نیجریه و تأثیرپذیری آنان از انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و آیت‌الله زکزاکی می‌پردازد.
به گزارش مشرق، مستند دو قسمتی «از خون جُون» که نام آن برگرفته از «جُون» غلام آفریقایی‌تباری است که در روز عاشورا در رکاب سیدالشهداء(ع) به شهادت رسید به مراسم مذهبی و عزاداری‌های شیعیان نیجریه و تأثیرپذیری آنان از آیت‌الله ابراهیم زکزاکی می‌پردازد.

این مستند همچنین به فعالیت‌های شیخ زکزاکی و تأثیرپذیری او از انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و چگونگی اجرای مراسم سنتی اجرای تعزیه در این کشور، اشاره می‌کند. شیعیان نیجریه جزو کسانی هستند که بیشترین اهداکنندگان خون در این کشور را تشکیل می دهند و بنا به گفته مسئولان انتقال خون نیجریه با وجود گسترش بیماری‌هایی همچون ایدز در قاره آفریقا، خون‌های اهدایی شیعیان این کشور جزو پاک‌ترین فرآورده‌های خونی است.

با این وجود، خون شیعیان بی‌گناه نیجریه‌ای که روزی برای کمک به نیازمندان اهدا می‌شد، حدود دو سال پیش و بر اثر حمله پلیس به راهپیمانان روز قدس بر زمین ریخته شد، این راهپیمایی که با مجوز دولتی برگزار شده بود با حمله نیروهای امنیتی مواجه شد و طی آن فرزندان شیخ محمد زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه ای هم به شهادت رسیدند.

در تازه‌ترین تحول نیز نیروهای ارتش این کشور، تحت تأثیر دستورات مستشاران رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و فرانسه، با حمله به حسینیه بقیة الله(عج) و حمله به منزل آیت‌الله زکزاکی، هزاران نفر از شیعیان این کشور را که برای عزاداری پایان ماه صفر، گرد هم آمده بودند به خاک و خون کشیدند و مجروح کردند.

ابراز همدردی انجمن مسیحیان نیجریه با شیعیان زاریا

ه گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ انجمن مسیحی نیجریه (CAN) کشتار شیعیان شهر زاریا توسط نیروهای ارتش نیجریه را محکوم کرده و خواستار برخورد با عاملان این جنایت شد.

گروهی از این انجمن روز گذشته در دیدار با یکی از رهبران جنبش اسلامی نیجریه که در شهر کاتسینا جان باختن شمار زیادی از پیروان جنبش اسلامی را تسلیت گفت.

رهبر انجمن اسلامی با محکوم کردن این حادثه خواستار شناسایی عاملان این حمله و محاکمه آنان شد.

«یعقوب یحیی زکزاکی» از رهبران جنبش اسلامی نیز از ابراز همدردی انجمن مسیحی نیجریه تقدیر و تشکر کرد.

شنبه گذشته ارتش نیجریه به حسینیه «بقیة الله» در منطقه زاریا واقع در شمال نیجریه حمله کرد و صدها شیعه نیجریه‌ای را که به مناسبت شهادت امام رضا(ع) و همچنین برای شرکت در مراسم بزرگداشت یک شیعه که گروه بوکوحرام وی را به قتل رسانده بود، در این حسینیه گرد آمده بودند، شهید شدند.

بر اساس برخی گزارش‌ها، وقتی که شیخ ابراهیم زکزاکی همراه با هزاران شیعه نیجریه‌ای مشغول برگزاری مراسم شهادت امام رضا(ع) در حسینیه بقیه الله بود، «توکور بوروتای» فرمانده ارتش نیجریه همراه با کاروانش از این محل عبور کرد و قصد داشت به دیدار یکی از شیوخ وهابی در منطقه اطراف این حسینیه برود، او اندکی میان جمعیت حاضر در بیرون از این حسینیه ماند و پس از آن به دیدار شیخ وهابی رفت و کمی بعد همراه با تانک‌ها و سربازان مسلح به این محل بازگشت و همه مردم حاضر را به محاصره در آورد، چند دقیقه بعد جمعیت حاضر را به بهانه سد کردن راهش غافلگیر کرده و به سربازانش دستور داد حسینیه بقیه الله را ویران کنند و اینگونه سربازان وی شروع به شلیک بی‌هدف به سوی مردم کردند که در اثر آن صدها تن از شیعیان در داخل و خارج از حسینیه به خاک و خون کشیده شدند.

هنوز آمار دقیقی از شهدای این فاجعه هولناک منتشر نشده است.

منابع نیجریه‌ای افزودند: ارتش نیجریه روز بعد نیز خانه شیخ زکزاکی را به محاصره در آورده و موانعی اطراف آن ایجاد کرد سپس به خانه وی حمله کرد و دو نفر از فرزندانش و همچنین نماینده‌اش را به قتل رساند و تا این زمان هنوز اطلاعات دقیقی از سرنوشت خود وی در دست نیست.

از سوی دیگر افراد نزدیک به شیخ زکزاکی اعلام کردند وی از طریق منابع آگاه دولتی اطلاع یافته بود طرح‌هایی برای ایجاد مشکل برای وی و مسلمانان و تلاش برای بازداشت او وجود دارد تا مانع فعالیت‌های دینی و مذهبی او در نیجریه شوند و اقدام مقام‌های نیجریه‌ای برای بازداشت او نتیجه گزارش‌های مغرضانه‌ای در مورد او بوده است و این نشان داد مقام‌های این کشور بیم گسترش تشیع در این کشور آفریقایی دارند.

Image Image
Image Image

کشیش‌های مسیحی میان عزاداران شیعه
هزاران نفر از شیعیان و محبان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در نیجریه همراه با سایر مسلمانان جهان در روز عاشورا به سوگ نشستند و دستان عزا را به سینه‎ها کوبیدند.
به گزارش مشرق، ابنا نوشت: آنچه روز عاشورا در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در نیجریه بیشتر به چشم می‎آمد، حضور مسیحیان و کشیش‎ها در این مراسم بود.

دسته‌های عزاداری در خیابان‌های شهر «زاریا» عاشقانه قدم برمی‏‌داشتند و ندای «لبیک یا حسین (ع)» سر می‎دادند.

رهبر جماعت اسلامی نیجریه طی سخنانی در این مراسم گفت: امام حسین (ع) فقط شهید نشد بلکه اقدامات ایشان در سرزمین کربلا تا ابد موجب زنده و ماندگار ماندن این شخصیت والا در ذهن و قلب انسان‌‎ها شد.

آیت‌الله شیخ «ابراهیم زکزاکی» افزود: دشمنان می‎خواستند پیام پیامبر اسلام (ص) را از بین ببرند اما در روز عاشورا تلاش شد از این امر جلوگیری شود.

یک کشیش مسیحی نیز در این مراسم اظهار کرد: من یک روحانی و انسانی صلح‌دوست هستم. علت حضور من در این مراسم آن است که در این روز فردی کشته شده که علیه ظلم قیام کرده و عزاداران امروز در اعتراض به ظلم این مراسم را برگزار می‎کنند.


نزدیکان شیخ زکزاکی مهمان تلویزیون می‌شوند
«کوی محبت» این هفته موضوع خود را به کشتار شیعیان بی‌دفاع نیجریه و همچینین بررسی وضعیت رهبر جنبش مقاومت اسلامی نیجریه اختصاص داده است.
به‌گزارش مشرق، برنامه «کوی محبت» شبکه دو سیما این هفته با حضور نزدیکان شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش مقاومت اسلامی نیجریه جمعه 27 آذر ساعت 19 به‌صورت مستقیم از مسجد جمکران روی آنتن می‌رود.

هفته گذشته ارتش نیجریه پس از حمله به اجتماع شیعیان در شهر زاریای نیجریه و شهید و زخمی کردن ده‌ها تن از آنان، به منزل «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش مقاومت اسلامی این کشور هجوم آورده که وی و خانواده‌اش در این یورش به‌شدت زخمی شدند.

برنامه «کوی محبت» با تهیه‌کنندگی و اجرای سیدمصطفی موسوی، کاری از گروه امور اجتماعی شبکه دو سیماست که جمعه‌ها ساعت 19 پخش می‌شود.

========================

جزئیات حمله جدید پلیس نیجریه به شیعیان

سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه در کانو اعلام کرد که نیروهای ویژه پلیس بار دیگر با حمله به معترضانی که خواهان آزادی شیخ زکزاکی بودند، تعدادی از آن‌ها را شهید و مجروح کردند.
به گزارش مشرق، «ابراهیم موسی»، سخنگو و رئیس بخش رسانه‌ای جنبش اسلامی نیجریه در کانو با اشاره به حوادث چند روز اخیر در شهر زاریا و کشتار شیعیان این شهر به دست ارتش نیجریه گفت: واحدهای ویژه پلیس نیجریه با حمله به راه‌پیمایی مسالمت‌آمیز اعضای جنبش اسلامی نیجریه در ایالت کادونا و تیراندازی به سوی آن‌ها 3 تن را کشته و تعداد زیادی را مجروح کردند.

موسی در ادامه گفت: طبق معمول این تظاهرات که از سوی برادران مسلمان ما هدایت می‌شد، از منطقه «لاین کوسای» در ناحیه «تادون وادو» کادونا به صورت مسالمت‌آمیز آغاز شد، با این حال زمانی که به منطقه «تادون نوپوا» در نزدیکی جاده «انوگو» رسیدند، سرنشینان 5 خودروی وابسته به واحدهای ویژه پلیس به سوی تظاهرکنندگان تیراندازی کردند.

سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه در کانو اعلام کرد که هدف اصلی معترضان و شعارهای آن‌ها «آزاد کردن شیخ زکزاکی» و «بس است دیگر، بس است» بود. اما این حرکت اعتراضی بر اثر تیراندازی‌های بی‌هدف پلیس متفرق شد. با این حال 9 خوردوی پلیس به سوی «تادون وادا» حرکت کردند، جایی که مرکز اسلامی برادران مسلمان ما مستقر است - و در ادامه اقدامات اخیر ارتش در حمله به زاریا - در آنجا اقدام به تیراندازی کردند.

وی اظهار داشت که براساس گزارش‌های رسیده به ما، در آنجا نیز تعداد بسیاری کشته و یا مجروح شدند. البته تظاهرات مشابهی نیز در شهرهای بائوچی، کانو و گوئاسو برگزار شد که تمامی آن‌ها به صورت مسالمت‌آمیز پایان یافتند، زیرا پلیس دستوری برای شلیک به سوی تظاهرکنندگان دریافت نکرده بود.

موسی در پایان عنوان کرد که در این شرایط این سئوال پیش می‌آید که چه کسانی مسئول ایجاد آشوب در کادونا از طریق حملات بی‌رحمانه به مردم عادی و غیرمسلح هستند.
==============
احمد زنگو با اشاره به منابع نفت در این کشور گفت: در نیجریه منابع زیادی همچون نفت وجود دارد که کشورهای غربی از آن سود می‌برند، این کشورها تشیع را که به سرعت درحال گسترش در نیجریه بوده و مردم را آگاه می‌کند تهدید جدی برای منافع خود می‌دانند؛ به همین دلیل به دنبال راهی برای ضربه زدن به جنبش اسلامی هستند، آنان در خصوص خطر تشیع به دولت نیجریه هشدار دادند.

وی گفت: به خاطر دارم که جورج بوش در زمان ریاست جمهوری خود به صراحت گفته بود که ما شاهد حزب الله در نیجریه به رهبری شیخ زکزاکی هستیم و باید آن را از بین ببریم. پس از این بود که دولت حملات خود به جنبش اسلامی را به بهانه‌های مختلف آغاز کرد. به طوری که در راهپیمایی روز قدس ارتش نیجریه اقدام به شلیک به سوی راهپیمایان کرده و 33 نفر از جمله سه فرزند شیخ زکزاکی را به شهادت رساندند.

وی در خصوص حمله به شیعیان این کشور گفت: امسال نیز در مراسم روز اربعین حسینی یک عامل انتحاری که به نظر می‌رسد از سوی دولت اجیر شده بود خود را میان عزاداران حسینی منفجر کرد که بر اثر آن 23 نفر به شهادت رسیدند، پس از آن نیز مردم به مناسبت شهادت امام رضا (ع) در حسینیه تجمع کرده بودند که ناگهان نیروهای ارتش به حسینیه یورش برده و مردم را قتل عام کردند،


اين جنايت عظيم و فجيع در دوره رياست محمد بوهاري = بخاري اتفاق افتاده
بدست ارتش و نيروهاى امنيتي و پليس كشور كه تحت فرماندهي رئيس جمهورند

به ان لباس و اسم مسلماني او نگاه نكنيد كه امده بوده بود با مسؤولين ايراني ملاقات كرده بود
با قيافه موش مردگي و تشكر براى رهنمود وووو
وي يك جنرال وسرلشكر ارتش است
‫او فارغ التحصيل دانشكده نظامي انگلستان و امريكااست
سير زندگي او را ببينيد متوجه مي شويد كه بوده و كيست

نيجيريه قبلا مستعمره انكلستان بوده است
فورا بعد استقلال محمد بوهاري يا بخاري از 19 سالكي بورسيه نظامي مي شود
و به انگلستان رفته براى تحصيلات نظامي
و بعد ادامه تحصيلات در كالج نظامي در امريكا
و اين تحصيلات و تمرينات در خارج تا 1980 ادامه داشته
1981 به كشورش برگشته
و بعد فرمانده نيروهاى نظامي نيجيريه شده است
‏و 1982 كودتا كرده عليه رئيس جمهور منتخب مردم و او را ساقط كرده و حاكم شده
تا اينكه بعدا جنرال ديگرى او را ساقط كرده
و امسال در انتخابات بقول خودشان رئيس جمهور منتخب شده

يعني يك مهره دستاموز تمام عيار براى اهداف استعماري
تاريخچه اش هم مزدوريش را ثابت مي كند

وي بعد ملاقات اخيرش در تهران و اظهار دوستي ووو
برگشته و اين جنايت را كرده است

مانند عليوف حاكم اذربايجان و امدنش به ايران و اظهار دوستي و عقد توافقنامه ووو و برگشتن به اذربايجان و حمله و كشتار شيعيان

اين اقدامات براى مسكوت نگهداشتن ايران است

فلذا ديپلماتها از اين رويكردهاي سياسي كشورها نبايد ذوق زده شوند
و طوري مديريت شود كه هم نتوانند فجايع كنند
هم اگر نتوانند مديريت منع فجايع كنند
لااقل دهان و دست ايران وقت جنايت انها بسته نباشد
و برخورد مماشاتي نداشته نباشد


فیلم هایی از این فاجعه هولناک:
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/new ... 36_746.mp4
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/new ... 56_735.mp4

حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ محمدمحمود توری، امام جمعه شهر کانو و معاون شیخ زکزاکی که در حمله اخیر نیروهای ارتش نیجریه به شهادت رسید. و در فيلم با او مصاحبه شده است
Image


اجتماع پنج مليوني اربعين كه بعد از عتبات بزرگترين اجتماع حسيني در جهان بوده در نيجريه برگزار شده و گفته مي شود اين كشتار براى انتقام از زائران اربعين امسال در نيجريه است


آمریکا و اسرائیل آشکار گفته‌اند «نمی‌گذاریم نیجریه مثل ایران بشود»
این تجمع بیش از پنج‌میلیون‌نفر را به خود دید. درواقع بعد از کربلا، تجمع نیجریه پرجمعیت‌ترین تجمع برای اربعین بود. آمریکا و اسرائیل آشکار گفته‌اند که: «نمی‌گذاریم مثل ایران بشوید.»
به گزارش مشرق، روزنامه شهرآرا نوشت: شیخ زکزاکی گرچه رهبر شیعیان نیجریه است، شخصیتی فرامذهبی دارد. هم اهل‌سنت و هم مسیحیان نیجریه وی را به‌عنوان شخصیتی مذهبی پذیرفته‌اند و از نظرات وی استفاده می‌کنند.

احترام ویژه‌ای هم برای او قائل هستند. شیخ زکزاکی از جمله متاثرین انقلاب اسلامی است که دوران طلبگی‌اش با دوران پیروزی انقلاب هم‌زمان شد و دنبال‌کردن روند این پیروزی به‌رهبری امام‌خمینی(ره) و تحولات متعاقب آن، وی را بسیار مشتاق شخصیت امام(ره) و انقلاب کرد.

حمله به خانه وی و حسینیه بقیه‌ا... در شهر زاریای نیجریه و دستگیری‌اش توسط ارتش، موضوع میزگرد شهرآرا با دو تن از اعضای انجمن اسلامی نیجریه است. «محمد نافع‌ موسی» و «الیاس‌ عبدا... ابراهیم» چهارسال است که در حوزه علمیه جامعه‌المصطفی حضور دارند. در ادامه، گفتگوی ما با آن‌ها را می‌خوانید.

Image

اخبار زیادی مبنی‌بر اتفاقات اخیر مخابره می‌شود. خبر دقیقی که به دست شما رسیده و مطلع هستید چه بوده‌است؟
خبر واقعی این است که به منزل شیخ زکزاکی حمله شده که البته شیخ در این حمله تنها نبوده و تعداد زیادی از پیروان ایشان همراهشان بوده‌اند. همه‌شان فداکاری کرده‌اند تا از دسترسی ارتش به شیخ زکزاکی جلوگیری کنند. حدود ۵٠٠نفر شهید شدند. حلقه فداییان شیخ آن‌قدر سنگین بوده که ارتش برای خراب‌کردن منزل ایشان از بمباران استفاده کرده‌است.

تقریبا نصف خانه شیخ را آتش زدند. پس از آن، مسیر خانه شیخ و اطراف آن تحت محاصره کامل ارتش قرار می‌گیرد و به هیچ‌کس اجازه کمک‌کردن داده نمی‌شود. در این حملات، دست شیخ به‌شدید زخمی شده و همسر ایشان هم مورد اصابت گلوله قرار گرفته‌است. یکی از پسران ایشان نیز درحال دفاع از جان پدرش به شهادت رسید.

ارتش، شیخ زکزاکی را همین‌طور به‌صورت زخمی یک روز محاصره می‌کند و قصدش این بوده که شیخ بر اثر خون‌ریزی بمیرد. البته بعد از منتشرشدن اخبار در کل جهان و ایجاد مطالبه عمومی، مسلمانان از حکومت نیجریه مبنی‌بر نجات شیخ زکزاکی، ارتش وی را از آن محل خارج کرده و به کمپ نظامی و بهداری منتقل کرده‌است. این آخرین خبرهاست و دیگر خبری به دست ما نرسیده‌است. ارتش اعلام می‌کند که شیخ زکزاکی و همسرشان سالم هستند.

بعد از آن اتفاق، شیعیان حاضر در محل چه عکس‌العملی داشتند؟
هرکسی در آنجا بود شهید شده‌است. تعداد کمی موفق به فرار شدند؛ به‌خاطر اینکه هرکسی آنجا بوده حاضر بوده جانش را برای شیخ فدا کند و می‌گفتند تا زمانی که یکی از ما زنده باشیم، اجازه تعرض به جان شیخ را نمی‌دهیم.

اول ربیع‌الاول برنامه‌ای داریم که پرچم حسینیه بقیه‌ا... که در محرم و صفر پرچم امام‌حسین(ع) است را با پرچم امام‌رضا(ع) تعویض می‌کنیم. مردم درحال تجمع برای این برنامه بودند که قرار بود بعدازظهر انجام شود. این حمله حدود ساعت١٠ به‌وقوع پیوست. خانه شیخ با حسینیه فاصله دارد. شیخ را قبل از اینکه به حسینیه بیاید، در خانه‌اش زخمی کردند.

یعنی کشتار در دو نقطه در اطراف حسینیه و اطراف خانه شیخ انجام شده‌است؟

حمله اول به حسینیه انجام شد. کشتار صورت گرفت و عده ای که توانستند از آن نقطه خارج شوند خودشان را به منزل شیخ رساندند؛ چون می‌دانستند که نیروهای ارتش فورا بعد از حسینیه، به آنجا خواهندرفت. البته باید بگویم که نیروهای ارتش در هر دو نقطه مستقر بودند و بعد از کشتار حسینیه، نیروهای ارتش در این نقطه به نیروهای اطراف خانه شیخ اضافه‌شدند.

برای خانواده شیخ زکزاکی چه اتفاقی افتاده‌است؟
یک دختر ایشان در دبی است و دو دخترخوانده ایشان در ایران هستند. یک پسرشان به نام علی‌حیدر در این کشتار و سه پسر دیگرشان در حمله روز قدس سال گذشته به شهادت رسیده‌اند.

اصلن کسی فکرش را نمی‌کرد که چنین اتفاقی بیفتد، چراکه ارتش و فرماندهی آن تحت فرمان رئیس‌جمهور به‌ حساب می‌آید. ما تا الآن از رئیس‌جمهور چیزی ندیده‌ایم. فکر می‌کنیم که شاید این حادثه اصلا ربطی به او نداشته‌باشد؛ چرا که قبل از انتخابات، وی به دیدن شیخ آمده‌بود و از ایشان مشورت می‌گرفت. تا این لحظه اعلام موضعی از وی نشنیده‌ام.

بهانه حمله چه بوده‌است؟
ظاهرا بهانه‌شان این بوده که شیعیان به جان رئیس ارتش سوءقصد کرده‌اند که خب، معلوم است که حرف بی‌اساسی است، چطور می‌توانیم به جان او سوءقصد کنیم درحالی‌که حتی یک چاقو به‌عنوان سلاح نداریم؟! ادعای عاقلانه‌ای نیست.

روزهای یکشنبه تجمع زیادی در شهرهای مسیحی‌نشین داریم. مشابه همین را روزهای جمعه در شهرهای مسلمان‌نشین را داریم. در این روزها خیابان‌ها بسته می‌شود و عبورومرور کنترل می‌شود.

آنان ادعا می‌کنند که به جان رئیس ارتش سوءقصد شده‌است؛ پس چرا حتی یک نفر از اطرافیان او زخمی نشده‌اند؟ خب، مشخص است که این یک دروغ است.

ظاهرا حکومت و ارتش نیجریه خیلی تحت سیطره اسرائیل است. احتمال این می‌رود که این حمله تحت‌تاثیر اسرائیل بوده‌باشد؟
بله، قطعا! تابه‌حال عربستان، آمریکا و اسرائیل در این سال‌ها بارها قصد به شهادت رساندن شیخ زکزاکی را داشته‌اند ولی موفق نشده‌اند.

الآن که این اتفاق افتاده‌است، آیا سازوکاری قانونی برای رسیدگی به این کشتار وجود دارد؟
خبرهایی که داریم این است که صلیب‌سرخ خواسته‌است به آن منطقه برود و شهدا و زخمی‌ها را از آنجا خارج کند. گروه‌های حقوق‌بشر هم در جاهای مختلف جهان اعلام موضع کرده‌اند و خواسته‌اند این کشتار و این محاصره سریع‌تر متوقف شود.

البته این را هم باید در نظر گرفت که از جنبش اسلامی خیلی‌ها شهید و زخمی شدند و درواقع اگر کسی می‌خواسته پیگیری کند، الآن وضعیت خوبی ندارد.

الآن بزرگان جنبش و دیگر بزرگان در کشورها خواهان این هستند که وضعیت شیخ زکزاکی سریع‌تر مشخص شود. البته حکومت برای جلوگیری از تظاهرات، مدام می‌گوید که شیخ سالم است و برای رسیدن به پاسخ، احتیاج به تظاهرات سخت نیست. شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای خیلی درباره این موضوع صحبت می‌کنند.

شهرهای شمالی نیجریه اکثرا مسلمان‌نشین است. اهل‌سنت هم به این کشتار واکنشی نشان داده‌اند؟
در آنجا دو گروه وهابیت و اهل‌سنت واقعی را باهم داریم. اهل‌سنت واقعی خیلی با ما همدردی می‌کنند و همراه ما هستند. معتقدند این ظلم بزرگی است که حکومت بر شیعیان روا داشته‌است. اگرچه تابه‌حال موضع رسمی‌ای از تشکل‌های رسمی اهل‌تسنن در نیجریه ندیده‌ایم، به‌طور جسته‌وگریخته ناراحتی خودشان را به ما ابراز می‌کنند.

حکومت نیجریه تابه‌حال نسبت به سایر تجمعات مذهبی، مثلا برای مسیحیان، اهل‌تسنن و... چنین رفتار خشونت‌آمیزی دشته‌است؟
ما در نیجریه تا کنون شاهد چنین اتفاقی نبوده‌ایم. تجمعات زیادی برگزار می‌شود ولی کسی به آن‌ها حمله نمی‌کند؛ حتی حرفی نمی‌زنند که ناراحت شوند. در یکی از شهرها راه‌ها به‌خاطر تجمع به‌مدت دو روز بسته‌بود، اما حکومت هیچ اعتراضی نکرد؛ اما ما فقط برای عوض‌کردن پرچم حسینیه چنین تجمعی داریم.

قبلا هم به شیعیان حمله شده‌بود؟
بله، خیلی. روز قدس و عاشورا از روزهایی است که به شیعیان حمله‌کردند. آن‌ها اعتراف کرده‌اند که می‌ترسند که نیجریه بشود ایران دوم. ما می‌گوییم امام‌خمینی(ره) برای ما الگوست و آن‌ها از این حرف می‌ترسند. عده زیادی که از شهرهای دور و بعضا ٢٠٠کیلومتر فاصله را برای مراسم روز اربعین به حسینیه آمده‌بودند خیلی حکومت را ترساند. این تجمع بیش از پنج‌میلیون‌نفر را به خود دید. درواقع بعد از کربلا، تجمع نیجریه پرجمعیت‌ترین تجمع برای اربعین بود. آمریکا و اسرائیل آشکار گفته‌اند که: «نمی‌گذاریم مثل ایران بشوید.»

آیت‌ا... شیخ زکزاکی به‌تنهایی شخصیت برجسته‌ای در میان تمام مرد نیجریه است. حتی کسی بوده‌ که میخواسته مسلمان بشود، کلی راه آمده تا به ایشان برسد، اما فهمیده شیخ نیست و در مسافرت است. با این‌حال صبر کرده و خواسته اسلام را فقط از دست خود زکزاکی بگیرد. با این قضایا، فهمیده‌اند که زکزاکی کیست.

رابطه ما با مسیحیان بسیار خوب است چراکه اعتقاد دارند آزادی حق همه است. شیعیان نیجریه فقط می‌خواهند قانون اسلام جاری شود. این رابطه سخت‌گیرانه با تشیع به همان دلیلی است که گفتم و باید بگویم شیعیان در تجمعاتشان تابه‌حال حتی یک سنگ هم پرتاب نکرده‌اند.

نیجریه از لحاظ ساختار قدرت چگونه است؟
واقعیت این است که انتخابات واقعی وجود ندارد و سمت‌های اصلی توسط آمریکا و اسرائیل کنترل و انتخاب می‌شود. برای همین، زکزاکی گفته‌بود اگر انتخابات واقعی و برای مردم برگزار شود ما شرکت می‌کنیم.

===========مصاحبه منتشرنشده با آیت‌الله زکزاکی در مشهد ============

Image

به گزارش مشرق، شیخ ابراهیم یعقوب زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه که طبق آخرین اخبار( تا لحظه تنظیم این خبر) در حادثه خونین روز یکشبه شهر زاریا به شدت مجروح و به شهر کادونا در شمال نیجریه منتقل شده و آخرین پسر و همسر و جمعی از یارانش نیز در این حادثه به شهادت رسیده اند، چندی پیش و در نخستین روزهای شهریور ماه به منظور شرکت در جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به مشهد الرضا(ع) سفر کرد و در شب اختتامیه جشنواره، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از او به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی تقدیر کرد.

شیخ ابراهیم یعقوب زکزاکی که سال 1953 در شهر زاریا در شمال شرقی نیجریه متولد شد ابتدا مالکی مذهب بود او اولین بار امام خمینی (ره) را در پاریس ملاقات کرد و یکسال پس از پیروزی انقلاب در سال 1980 زمانی که دانشجوی رشته اقتصاد در دانشگاه زاریا بود، در سمت معاون دبیرکل دانشجویان مسلمان آفریقا به ایران آمد و با امام خمینی دیدار و گفت و گو کرد.امام در آن دیدار قرآنی به او هدیه دادند و فرموند: برو و با قرآن مردم کشورت را هدایت کن». او پس از آن دیدار شیعه و شیفته مکتب تشیع شد.

باوجود این که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فقط چند شیعه در نیجریه زندگی می کردند اما پس از انقلاب و با رهبری شیخ زکزاکی اکنون نیجریه به یکی از پر جمعیت ترین کشورهای شیعی جهان تبدیل شده است. شیعیان نیجریه که به واسطه شیخ زکزکی شیعه شدند و به شدت به انقلاب، امام و مقام معظم رهبری ارادت دارند، در آفریقا به خمینیون مشهورند.

مبارزات شیخ زکزاکی سرویس های جاسوسی آمریکا و اسراییل و وهابی ها را از سالها پیش به شدت وحشت انداخته است تاجایی که تا وی تا کنون 9 بار به زندان افتاده است که آخرین بارش در ساله ای 1996 تا 1998 بود. سه پسراو به نام های سید محمد،سید حمید و سید احمد در جریان راهپیمایی روز قدس سال گذشته به شهادت رسیدند و تنها پسر باقی مانده از شیخ،« سید علی» نیز همراه مادرش(زینت ابراهیم همسر شیخ زکزکی) روز یکشنبه و در جریان یورش به منزل پدرش به شهادت رسیده اند.

در این یورش علاوه بر همسر و پسر شیخ زکزکی، بیش از 300 نفر از شیعیان نیجریه ای به شهادت رسیدند. شیخ محمد محمود توری رهبر مرکز ایالت کانو و معاون شیخ زکزاکی، ملام ابراهیم عثمان سخنگو و جمای گیلیما از رهبران ارشد شیعان نیجریه نیز در این یورش شهید شدند.

گفت و گوی منتشر نشده با شیخ ابرهیم زکزاکی

در جریان سفر شیخ زکزاکی به مشهد و حضورش در سیزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) با وی دیدار و گفت و گو کردیم که بخشی از این گفت و گوی منتشر نشده در ادامه می آید.

شیخ زکزاکی در سخنانش درباره امام رضا(ع) گفت: صحبت کردن درباره امام رضا(ع) یا آنچه درباره ایشان مطرح است صرفا در کتاب ها و مقالات و همایش ها و انسان ها و ساختمان هایی که ما در آن زندگی می کنیم منحصر نمی شود. ما باید آنچنان که امام رضا(ع) فرمودند این رفتارها را در وجودمان نهادینه سازی کنیم . این آداب باید در رفتار ما متجلی شود. این خیلی مهم تر است. ادب، جهاد، عقلانیت، تلاش، صبر و ... را از حضرت یاد بگیریم و به آن عمل کنیم.

وی ادامه داد: وقتی ما به کشورهای خودمان برگردیم باید؛ این فرمایش امام رضا(ع) را که «خدا رحمت کند کسی که امر ما را احیا کند» وقتی از ایشان پرسیدند امر شما چیست؟ فرمودند: «معارف کلام ما را بیاموزند و به مردم یاد بدهند زیرا اگر مردم زیبایی های کلام ما را بشنوند و بشناسند قطعا از ما پیروی خواهند کرد» عملی کنیم.

رهبر شیعیان نیجریه تصریح کرد: ما دو احیا در تاریخ زندگی ائمه داریم یکی امام حسین(ع) و یکی حضرت رضا(ع) امام رضا(ع) در دوره خودشان دین را دوباره احیا کردند آن هم در شرایطی که افکار انحرافی وارد جهان اسلام شده بود. امام رضا(ع) به خراسان آمدند و این سرزمین را برای هجرت انتخاب کردند در حقیقت حضورشان در مشهد حکمت الهی بود و خداوند می خواست ایشان به این سرزمین بیایند در غربت زندگی کنند در غربت به شهادت برسند و در سرزمینی غریب مدفون شوند. این ها همه حکمت الهی بوده است.

وی اظهار کرد: خداوند عالم آل محمد(ص) به این سرزمین آورد و به عقیده من امام رضا(ع) پا به خاک خراسان گذاشتند تا عقاید انحرافی متعددی که بر جهان اسلام حاکم شده بود مثل تحریف یهودیت و مسیحیت را از بین ببرند. ایده های خلافی که هنوز هم ادامه دارد. مثل همین نکته که می گویند قرآن شیعیان تحریف شده یا بعضی ها اعتقاد دارند قرآن اصلا به پیامبر نازل نشده است.

علامه شیخ زکزاکی تصریح کرد: تنش و خشونت در جهان به اوج خود رسیده اما منطق امام رضا(ع) منطق گفت و گو و عقلانیت است و در دوران ما جمهوری اسلامی ایران با تاسی به همین عقلانیت و فرهنگ رضوی به پیش می رود و موفق می شود.جمهوری اسلامی با بهره گیری از عقلانیت و فرهنگ رضوی، مساله هسته ای را روی میز حل کرد و این پیامی است که ما باید از این کشور با خودمان به کشورهایمان ببریم.


فیلم/ نماز شیخ زکزاکی بر پیکر فرزند شهیدش
ارتش نیجریه در روز قدس سال گذشته با حمله به تظاهرات کنندگان، بسیاری از آنها را که 3 تن از فرزندان سیدابراهیم زکزاکی نیز در میانشان بود را به شهادت رساند.
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/new ... 71_642.mp4

فیلم/ آخرین صحبتهای فرزند زکزاکی دو روز قبل از شهادت
در این فیلم آخرین صحبتهای شهید حمد ابراهیم زکزکی فرزند شیخ ابراهیم زکزکی دو روز قبل از شهادت در نیجریه را مشاهده می‌کنید.
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/new ... 80_210.mp4

تا كنون تمام پسران شيخ (5 بسر) كه در نيجريه بوده اند را شهيد كرده اند
+ دو دختر او نيز شهيد شده اند


==========واكنش خجالت اور مسؤولين ديپلماسي كشور==========

حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه:
روابط تهران و ابوجا هم‌اکنون بسیار خوب است!!!!!!
و اخیراً نیز رئیس‌جمهور این کشور به تهران آمده بود!!!!!!!
و با استفاده از فضای مثبت روابط، به دوستانمان در حکومت نیجریه توجه دائم داده‌ایم که نسبت به این حادثه مسئول هستند.!!!!!!!


در حاليكه جا داشت بالاترين مقامات ايران واكنش محكم نشان مي دادند و حتى اعلام عزاي عمومي مي شد
و فعاليت ديبلماتيك مي شد
تا كشورهاى هم پيمان مثل روسيه و جين از طريق مجامع بين المللي اقدام فوري كنند
اين يك نسل كشي اشكار در سطح وسيع است
در حاليكه براى چند ده نفر ان سازمان ملل و شوراي امنيت وارد عمل مي شود


=============
رهبرشیعیان نیجریه را بشناسیم: رهبری که تمام پسرانش شهید شدند
جهت مطالعه سایر مطالب به لینکهای زیر مراجعه نمایید
http://aghigh.ir/fa/news/67934/%D8%B1%D ... A%A9%D8%B3

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/5085 ... 9%86%D8%AF

براى علويان مظلوم نيجريه دعا كنيد ختم و توسل برگزار كنيد

ياصاحب الزمان ادركنا و ادرك مُواليك في نيجيريا
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

فرمانده ارتش نیجریه: شیخ زکزاکی را به دستگاه‌ قضایی تحویل دا

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 24, 2015 9:51 pm

فرمانده ارتش نیجریه: شیخ زکزاکی را به دستگاه‌ قضایی تحویل دادیم


مقامات ایالت کادونا از تشکیل کمیسیون قضایی برای تحقیقات درباره اتفاقات اخیر در زاریا خبر دادند. «نصیر الرئوفی» فرماندار دولت محلی این منطقه در پیام‌هایی برگزاری هرگونه راهپیمایی و تجمع در اماکن عمومی و خیابان‌ها را ممنوع اعلام کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، فرماندار محلی در ایالت "بورنو" نیجریه درباره حمله اخیر ارتش به شیعیان این کشور که به کشته‌شدن بسیاری از شیعیان و بازداشت رهبر آنان شیخ زکزاکی منجر شد، نشست اضطراری با مقامامت 19 ایالت دیگر تشکیل داد. در این جلسه مقرر شد هیئتی روز جمعه برای بررسی اوضاع، به زاریا در ایالت "کادونا" اعزام شوند.

همزمان، قشرهای مختلف مردم نیجریه برای سلامتی و آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی، روز پنجشنبه مراسم دعا و نیایش برگزار کردند.

در همین حال، دولت ایالتی کادونا از تشکیل کمیسیون قضایی برای تحقیقات درباره اتفاقات اخیر در زاریا خبر داد. «نصیر الرئوفی» فرماندار دولت محلی این منطقه در پیام‌های رادیویی و تلویزیونی برگزاری هرگونه راهپیمایی، تجمع و اعتراض در اماکن عمومی، خیابان‌ها و بزرگراه‌ها را ممنوع اعلام کرده است. قرار است طی دو هفته آینده مقررات تازه‌ای برای این منطقه تدوین و اعلام شود.

Image
فرماندار ایالت بورنو

الرئوفی گفت: «ما حوادث تلخی را در زاریا شاهد بودیم و به خانواده‌های قربانیان و آسیب‌دیدگان تسلیت می‌گوییم.»

این مقام محلی اما با حمله به شیعیان که مراسم عزاداری روزهای پایانی ماه صفر را برگزار می‌کردند اظهار داشت: «هیچ شخص یا گروهی تحت هیچ شرایطی و به هیچ بهانه‌ای حق مسدود کردن راه‌ها و جاده‌ها و ایجاد مزاحمت برای مردم را ندارد.»؛ اتهام و بهانه‌ای که ارتش نیجریه هم آن را دلیل به خاک و خون کشیدن شیعیان عزادار در حسینیه بقیه‌الله زاریا اعلام کرده است.

وی بدون اشاره به اینکه ارتش نیجریه عزاداران در داخل حسینیه را نیز به گلوله بسته‌اند، شیعیان را متهم کرده‌ است که با ابراز عقاید و مراسم‌شان موجب مزاحمت برای دیگران شده‌اند: «هیچ گروهی نباید با راهپیمایی در اماکن عمومی، موجب اخلال در نظم عمومی و خدمات اجتماعی و اقتصادی شود و باید با هماهنگی با نیروهای پلیس باشد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شیعیان در محوطه حسینیه و اطراف آن مشغول عزاداری برای شهادت امام رضا (ع) بودند.

وی هشدار داد که مقامات محلی دیگر هیچگونه بی‌قانونی و هرج‌ومرج را تحمل نخواهند کرد.


شیخ زکزاکی در اختیار ارتش نیست!

در همین حال، ژنرال "توکور بوراتای" فرمانده ارتش نیجریه مدعی شد که شیخ زکزاکی در بازداشت ارتش نیست.

به گزارش خبرگزاری نیجریه، فرمانده ارتش در دیدار شورای عالی امور اسلامی نیجریه در محل فرماندهی ارتش در ابوجا، اعلام کرد که شیخ ابراهیم زکزاکی به مقامات ذی‌ربط برای تعقیب قضایی تحویل داده شده است.

Image
فرمانده ارتش نیجریه

فرمانده ارتش مدعی شد در کشوری که در حال مبارزه با تروریسم است، بی‌قانونی تحمل نخواهد شد و نیروهای ارتش تنها وظیفه قانونی خود را انجام داده‌اند. ارتش نیجریه که مدعی است در حال مبارزه با گروه تروریستی بوکوحرام است، تا کنون برخورد جدی با تروریست‌ها نداشته است اما به مناسبت‌های مختلف مذهبی، شیعیان این کشور را قتل عام می‌کند.

پس از حادثه نیجریه، تصاویر دلخراش این قتل عام و همچنین تصاویر دردناکی از شیخ زکزاکی منتشر شد، اما فرمانده ارتش در واکنش به رسانه‌ای شدن این حادثه غم‌انگیز، گزارش‌های منتشرشده را «فضاسازی نادرست» خواند و هشدار داد مردم در دام این اخبار نیفتند.

اعضای شورای عالی امور اسلامی نیجریه در این دیدار خواستار تسهیل ملاقات آنان با رهبر بازداشت‌شده شیعیان، شیخ زکزاکی شدند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

توجیه دولت نیجریه برای قتل عام شیعیان

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 24, 2015 9:54 pm

توجیه دولت نیجریه برای قتل عام شیعیان


سخنگوی ارتش نیجریه‌ در توجیه یورش خشونت‌آمیز نظامیان به شیعیان این کشور که بیش از 300 شهید برجا گذاشته،‌ گفت شیعیان نیجریه‌ای جاده‌ها را بند آورده بودند که این موضوع قابل تحمل نبود.
به گزارش مشرق، در حالی که رسانه‌ها از شهادت بیش از 300 شیعه نیجریه‌ای شامل همسر،‌ پسر و معاون رهبر شیعیان این کشور خبر داده‌اند، ارتش در بیانیه‌ای سعی در توجیه حملات نظامیان به شیعه‌های این کشور کرده است.

Image
سخنگوی ارتش نیجریه در بیانیه‌ای برای توجیه حملات به شیعیان به دو موضوع اشاره کرد که جنبش اسلامی این کشور هر دوی این موضوعات را به شدت رد کرده است.

«سانی عثمان» مدعی شده که یک دلیل این یورش، بستن جاده‌ها از سوی شیعیان بود و دلیل دیگر تلاش نافرجام حامیان رهبر شیعیان برای ترور فرمانده ارتش نیجریه در ایالت کادونا بود.

این مقام ارشد ارتش نیجریه تاکید کرد: «حادثه دیروز درگیری‌ها بین یگان‌های ارتش نیجریه که همراه رییس ستاد مشترک ارتش بودند و پیروان شیخ ابراهیم زکزاکی که احتمالا عضو فرقه شیعیان در زاریا بودند را شامل می‌شد که به از دست رفتن جان تعدادی از اعضای شیعه منجر شد».

سخنگوی ارتش همچنین مدعی شد: «اعضای شیعه راه‌ها و جاده‌ها را بسته بودند و به دیگران اجازه عبور و انجام کار و فعالیت قانونی‌شان را نمی‌دادند که البته این حادثه خیلی تاسف برانگیز بود».

او با تاکید بر اینکه حقوق همه گروه‌ها و اشخاص از جمله حامیان شیخ زکزاکی بر اساس قانون اساسی محترم شمرده می‌شود، باز هم ادعای عجیب مسدود شدن جاده‌ها از سوی شیعیان را تکرار کرد.

عثمان گفت: «مهم است این را بگوییم که طی سالیان گذشته، ‌این گروه(شیعیان) از راه‌ها و جاده‌ها عمومی استفاده کرده و سختی‌ها، اختلال‌ها، تاخیرها و تهدیدات زیادی را درست کرده‌اند. قانون را نقض کرده‌اند که این قابل تحمل نیست و باید متوقف شود».
سخنگوی ارتش نیجریه البته هیچ اشاره‌ای به سرنوشت شیخ زکزاکی رهبر شیعیان این کشور و اینکه آیا او بازداشت شده یا نه،‌ نکرد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

سيد شيعيان نيجريه از شهادت فرزندانش مي گويد

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه دسامبر 25, 2015 12:26 pm

سيد شيعيان نيجريه از شهادت فرزندانش مي گويد


پس از ماجرای کشتار وحشیانه شیعیان نیجریه و دستگیری شیخ زکزاکی، مطالب زیادی در مورد رهبر شیعیان نیجریه منتشر شد که از جمله شهادت سه فرزند وی در روز قدس سال گذشته بود.
به گزارش مشرق، پس از ماجرای کشتار وحشیانه شیعیان نیجریه و دستگیری شیخ زکزاکی، مطالب زیادی در مورد رهبر شیعیان نیجریه منتشر شد که از جمله شهادت سه فرزند وی در روز قدس سال گذشته بود.

متن صحبت‌های شیخ زکزاکی پس از شهادت فرزندانش

شيعيان نيجريه، مراسم عيد فطر امسال را در حالوهوايي متفاوت برگزار کردند؛ زيرا آنها داغ شهادت مظلومانه دوستان و بستگان خود را در حادثه‏ خونين راهپيمايي روز جهاني قدس شهر «زاريا» بر دل داشتند. پس از این حادثه، شیخ ک زکی همه مردم را به آرامش دعوت کرد و خود بر پیکر شهدا نماز خواند و پیکرهای پاک این شهدا را همراه با هزاران نفر از پیروان خویش تشییع کرد.
مردمان نیجریه امسال شاهد صحنه موثر دیگری هم بودند و آن هم آرامش و صلابت و ایمان شيخ زک زکي و تاسی او از خاندان اهل بیت بود به گونه ای که شیخ یکایک پسرانش را با آرامش و معنویت تمام و بدون ذره ای ابراز ناراحتی شخصا دفن کرد. رفتار خالی از تبعیض و با طمأنینه سید در مواجهه با این داغ بزرگ یادآور عظمت و رفتار بزرگان دین بود و این گونه بود که حماسه ای دیدنی از ایمان به خداوند و مکتب اهل بیت (علیهم السلام) رقم زد.

در روز عید فطر برخی ها منتظر بودند با توجه به انبوه طرفداران میلیونی شیخ؛ ایشان عملا در نماز عید فطر اعلام جنگی داخلی کند، لیکن ایشان با آرامشی عجیب در خطبه اول نماز، خطبه اميرالمؤمنين علي(ع) در روز عيد فطر را قرائت کرد. وي همچنين با ارائه توضيحاتي درباره احکام و شرايط نماز عيد افزود: ظهور امام زمان(عج) دقيقا مطابق آنچه در سنت پيامبر(ص) بوده است، اجرا خواهد شد. وي در خطبه دوم نماز درباره جناياتي که مأموران امنيتي دولت نيجريه در مراسم روز جهاني قدس زاريا انجام دادند، سخن گفت. متن زير بخشي از سخنان ايشان در مراسم روز عيد فطر سال جاري در بين شيعيان نيجريه است.

نبايد فريب بخوريم؛ دولت مسئول فاجعه است
کساني که اين جنايت را انجام دادهاند، مي‏خواهند ما باور کنيم که اين کشتار، يک درگيري فرقهاي بوده و بهدست گروهي مذهبي رخ داده است اما چنين چيزي واقعيت ندارد. ما ديديم کساني که در روز روشن به مردم حمله کردند، يونيفورمهاي نظاميبه تن داشتند و روي وسايل نقليه کاملا مسلح آنها، نوشتههاي نظاميوجود داشت. از همين جا درمي‏يابيم که کشتار مردم بيگناه در «برنينگواري» يا «زمفارا» و نيز در ديگر نقاط بهدست چه کساني انجام گرفته است. باورکردني نيست که حکومت منتخب مردم، مسئول اين کشتارهايگاهوبيگاه بوده است. ما نبايد فريب بخوريم. آنهايي که در مسند قدرت هستند، بانيان اصلي اين فجايع هستند.

چگونگي شهادت فرزندان
آنها به قصد دستگيري فرزندانم بهسوي آنها هجوم آوردند که فرزندم «محمد» با گلولهاي که به شکم او شليک شد، به شهادت رسيد. سپس سه فرزند ديگرم «احمد»، «حميد» و «علي» را دستگير کردند. ما ازطريق واسطهاي که داشتيم، در همان حين که آنها را ميبردند، تقاضا کرديم آزادشان کنند اما فرمانده اعلام کرد که آنها را به بيمارستان آموزشي ميفرستد تا درمان شوند. تا آن لحظه فرزندان من شرايط خوبي داشتند اما هنگاميکه آنها را بردند تا سوار ماشين کنند، سه گلوله به احمد شليک کرده و او را به داخل ماشين پرتاب کردند. احمد هنوز نمرده بود و درحال صحبت بود که دست و پاهايش را نيز شکستند. درهميناثنا علي را هم مورد ضربوشتم قرار دادند. حميد سعي کرد از علي محافظت کند که با اين کار، آنها بهسوي حمید هجوم برده و با واردآوردن ضربات متعدد چاقو به همه جاي بدنش، حتي به سر و صورتش، او را به شهادت رساندند. حمید بلافاصله به شهادت رسيد اما احمد همچنان زنده بود و سعي داشت تا با آنها صحبت کند. نظاميان وقتي ديدند که احمد حرف ميزند، بهسوي او حمله کردند و آنقدر به او چاقو زدند که از مرگش قبلاز رسيدن به بيمارستان مطمئن شوند. آنها سپس به پاهاي علي شليک کردند.

هويت فرمانده مهاجمان
شخصي که به فرزندانم شليک کرد (فرمانده عمليات) يک تيمسار ارتشي به نام «اس. اکوه» بود. هنگام دستگيري به او گفته بودم فرزندانم را آزاد کن که او در پاسخ به من گفت: آنها را آزاد ميکنم اما نه زنده!
اکنون با لطف بينهايت خداوند، فرزندم علي زنده است. او ديد که چگونه برادرانش بهشکل وحشيانهاي درمقابل چشمانش سلاخي شدند.

دشمن به فکر قلع وقمع ماست
اين واقعه، مصيبت ديگري بود که آنها به مسلمانان اين کشور وارد کردند. اينها همانهايي هستند که گروههايي را براي جنگ عليه يک فرقه تشکيل ميدهند. اين واقعه نشان داد که آنها جز قلعوقمع کامل ما انديشه ديگري در سر ندارند. بعداز اين حادثه، مردم با ما ابراز همدردي کردند. علاوه بر اين برخي افراد حکومتي، حتي رئیس جمهور سابق کشور به ما تسليت گفتند.
ما همه را به آرامش و تآسی از فرهنگ اهل بیت دعوت می کنیم و می گوییم این شهدا ادامه دهنده راه شهدای عاشورا و نهضت اسلامی هستند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ارتش نیجریه قبر مادر شیخ زکزاکی را ویران کرد

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه دسامبر 25, 2015 12:48 pm

ارتش نیجریه قبر مادر شیخ زکزاکی را ویران کرد


نیروهای ارتش نیجریه، منزل و قبر مادر شیخ زکزاکی رهبر جنبش اسلامی را ویران کردند.
به گزارش مشرق، جنایت های ارتش نیجریه بر ضد شیعیان این کشور هنوز هم ادامه دارد.

ارتش به دستور دولت نیجریه در حالی نابود کردن تمام اماکن مرتباط با جنبش اسلامی و شیخ زکزاکی است.

نیروهای ارتش در چند روز اخیر اماکنی همچون حسینیه بقیة الله(عج)، منزل شیخ زکزاکی، مرکز اسلامی فوزیه و دارالرحمه را تخریب کردند. سه فرزند شهید شیخ زکزاکی و تعداد دیگری از شهدای جنبش اسلامی نیجریه در دارالرحمه دفن شده بودند.

ارتش نیجریه امروز ـ چهارشنبه دوم دی ماه ـ در ادامه وحشی گری های خود منزل و قبر مادر شیخ زکزاکی مرحومه حاجیه خانم «هری جامو» را با لودر ویران کرد.

Image

Image

Image

Image Image Image

حاجیه خانم «هری جمو» والده رهبر حرکت اسلامی نیجریه روز دوشنبه 27 آبان ماه سال 93 مصادف با بیست و پنجم محرم در سن ۹۳ سالگی درگذشت.

پیکر ایشان با حضور گسترده مسلمانان نیجریه بعد از نماز عصر از حسینیه بقیةالله در زاریا تشییع و پس از اقامه نماز توسط «شیخ عبدالقادر یاکوبو» برادر ارشد شیخ زکزاکی به خاک سپرده شد. به همین مناسبت مراسم ختمی با حضور گسترده شیعیان زاریا در حسینیه بقیة‌الله برگزار و اقشار مختلف مردم ضمن حضور در این مراسم و عرض تسلیت به شیخ زکزاکی برای آمرزش روح آن مرحومه که به قرائت فاتحه پرداختند.

Image
Image

Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبور شهدای جنبش اسلامی نیجریه را تخریب کردند

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 31, 2015 11:57 pm

قبور شهدای جنبش اسلامی نیجریه را تخریب کردند


فرماندار ایالت کادونا که پس از کشتار شیعیان زاریا اقدام به تخریب کامل و حذف بقایای حسینیه بقیة‌الله کرده بود به قبرستان شهدای شهر زاریا نیز رحم نکرد و آن را به صورت کامل تخریب کرد.
به گزارش «شیعه نیوز»، نیروهای مزدور وابسته به فرماندار شهر کادونا روز گذشته قبور شهدای جنبش اسلامی نیجریه در شهر زاریا را تخریب کردند.

هنوز مدت زیادی از خبر بسیار تکان‌دهنده و غیرمترقبه بود حملهٔ ارتش تا بن دندان مسلح نیجریه به شیعیان بی‌دفاع زاریا و کشتار وحشیانه صدها تن از آنان نگذشته که امروز خبر تخریب کامل قبور شهدای جنبش اسلامی منتشر شد.

فرماندار کادونا پیش از این و پس از کشتار شیعیان زاریا اقدام به تخریب کامل و حذف بقایای حسینیه بقیة‌الله کرده بود. وی در توجیه این اقدام ادعا کرده است ساخت مکان مذکور، در دولت تصویب نشده بوده است.

منابع خبری محلی در شهر زاریا اعلام کردند؛ عناصر وابسته به حاکم شهر کادونا با حمله به قبرستانی که دهها شهید جنبش اسلامی در آنجا دفن هستند اقدام به تخریب کامل آن کردند.

این قبرستان دارالرحمه نام داشته و در منطقه دمبو در شهر زاریا قرار دارد.

به گفته شاهدان عینی بیش از ۶۰ قبر در این حمله تخریب شده است.

در تصاویر منتشر شده از این جنایت قبور شهدا بصورت کامل تخریب شده و هیچ نام و نشانی از آنها به جای نمانده است.

ارتش نیجریه سه هفته پیش با یورش به مکان‌های اجتماع مسلمانان، صدها تن از شیعیان این کشور را به شهادت رساند و صد‌ها نفر دیگر را مجروح کرد.

در حمله ارتش به سه مکانِ حسینیه بقیة الله، منزل «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی و دارالرحمهٔ شهر زاریا، چند عضو ارشد جنبش اسلامی نیز به همراه سه پسر دیگر شیخ ابراهیم زکزاکی به خیل شهدا پیوستند.

مسئولان کادونا علاوه بر تخریب جسینیه بقیة الله، دارالرحمه و منزل شیخ زکزاکی، منزل و قبر مادر شیخ زکزاکی، یک حسینیه و یک ساختمان تازه خریداری شده متعلق به شیعیان زاریا را نیز تخریب کرده‌اند. این قبیل اقدامات سبب افزایش عزم و اراده درمیان کسانی خواهد شد که مورد ستم واقع شده‌اند.

از سرنوشت شیخ زکزاکی نیز کماکان خبری در دسترس نیست. ارتش نیجریه مدعی شده وی و همسرش زنده هستند و به یک مکان امن منتقل شده‌اند. این در حالی است که در جریان حمله نیروهای نظامی به خانه‌ این روحانی ۶۳ ساله، چهار بار به سمت وی شلیک شده است.

نکته مهمی که در این خصوص باید مدنظر قرار داد، به سکوت سازمان ملل متحد و محافل مدعی حقوق بشر در قبال کشتار بیش از سیصد تن از شیعیان در نیجریه از جمله زنان و کودکان باز می‌گردد. این سکوت وقیحانه نشان دهنده معیارهای چند گانه ایست که در قبال حقوق بشر و حق حیات انسان‌ها در محافل به اصطلاح بین المللی حاکم است.

در ادامه تصاویر قبور شهدای جنبش اسلامی نیجریه را پس و قبل از تخریب مشاهده می کنید. در مراسم دفن این شهدا شیخ ابراهیم زکزاکی، همسرش و مقامات جنبش اسلامی حضور داشتند.

تصاویر قبل از تخریب قبور شهدا:

Image

Image Image Image
Image Image Image

تصاویر بعد از تخریب قبور شهدا:

Image
Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

روایت پایگاه نیجریایی از نسل کشی شیعیان

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژانويه 01, 2016 12:34 am

روایت پایگاه نیجریایی از نسل کشی شیعیان


Image

چنین جنایاتی علیه شیعیان در نیجریه تازگی ندارد و مسلمانان شیعه که برای حمایت از رهبرشان بیرون از منزل ایشان تجمع یافته بودند
روایت پایگاه نیجریایی از نسل کشی شیعیانبه گزارش «شیعه نیوز»، یک پایگاه نیجریایی به فاجعه کشتار شیعیان نیجریه پرداخت و از سیاست یک بام و دو هوای ارتش نیجریه شدیدا انتقاد کرد. پایگاه nigeriateller.com نوشت: ارتش نیجریه طی سه اعلامیه عمومی و جداگانه به بوکوحرام هشدار داده و از آن‌ها خواسته خود را تسلیم کنند. در اولین اعلامیه ارتش به بوکوحرام گفته ما مخفی‌گاه‌های شما را شناسایی کرده‌ایم. این نخستین هشدار است! آن‌ها دو مرتبه دیگر در این پیغام هشدار را تکرار کردند.

آن‌ها به تروریست‌هایی که در طی پنج سال گذشته بیش از 100 هزار شهروند نیجریه‌ای را کشته و هزاران دختر را ربوده و مورد تجاوز قرار داده‌، و 3 میلیون انسان بی‌گناه را آواره کردند، پیش از اقدام به جنگ هشدار تسلیم شدن می‌دهند درحالی هیچ شفقتی درباره مسلمانان شیعه از خود نشان ندادند.

حقیقت این است که چنین جنایاتی علیه شیعیان در نیجریه تازگی ندارد و مسلمانان شیعه که برای حمایت از رهبرشان بیرون از منزل ایشان تجمع یافته بودند، تجربه چنین کشتارهای شومی را داشتند. آن‌ها با دیدن سربازان ارتش که روی زمین زانو زده و آماده تیراندازی بودند، همه چیز را فهمیدند. چرا که قبلا نیز چنین صحنه‌ای را دیده بودند. در جولای سال گذشته نیز ارتش نیجریه به همین شیوه، عده زیادی از آن‌ها از جمله پسران رهبرشان را به شهادت رسانده بودند و هیچ دادگاهی نیز در پی حرکت جنایتکارانه آن‌ها تشکیل نشده بود. عده‌ زیادی از شیعیان در آن روز از جمله پسران شیخ زاکزاکی زنده دستگیر شده و در مکان نامعلومی بی رحمانه به شهادت رسیدند.

شیعیان ترجیح میدهند شجاعانه بمیرند تا در ترس و ذلت کشته شوند

ویدئوهایی از حوادث آن روز منتشر شده که نشان می دهد شیعیان ترجیح می‌دهند شجاعانه بمیرند تا آنکه در ترس و ذلت و بی‌رحمانه کشته شوند. بسیاری از ما ویدئو را دیده‌ایم اما ترجمه کلماتی که در ویدئو گفته می‌شود را نمی‌دانیم. مسلمانان شیعه به سربازان می‌گویند: ما سربازانی را که به حسینیه آورده‌اید می‌بینیم. بدون هیچ دلیل یا هشداری سربازان را آورده‌اید! شما همیشه قبل از هر عملی مردم را مطلع می‌کنید! پس معلوم است اینجا چه خبر است! قرار است همه ما را امروز اینجا بکشید!

ژنرال بوراتی قسم می‌خورد که چنین چیزی نیست، درحالی که عاقبت ماجرا با پیش بینی مسلمانان یکی‌ است.

بقیه داستان را کسی نمی‌داند. به گفته بعضی 1000 نفر از مسلمانان شیعه که برای حمایت از حسینیه و رهبرشان آمده‌ بودند به شهادت رسیده‌اند. هیچ شاهدی زنده نمانده تا ماجرا را به درستی تعریف کند. حتی اجساد را باقی نگذاشته اند. ویدئوها تنها آغاز ماجرا را نشان می‌دهند و هیچ کدام صحنه‌ای از کشتار را به تصویر نمی‌کشند.

هر کسی را که می‌دیدند می‌کشتند

آن‌ها حمله خود را تا آنجایی پیش بردند که هر کسی را که می‌دیدند می‌کشتند. حسینیه را تماما نابود کردند. حملات آن‌ها به منظور دستگیری نبود بلکه قصد کشتار و پاک سازی داشتند. حتی حمله بی‌رحمانه و شلیک بی‌هدف گلوله‌ها در منزل شیخ زاکزاکی نیز به امید کشتن او در زمان حمله بود. آن‌ها چهار گلوله در بدن رهبر شیعیان به جای گذاشته، خانه او را به آتش کشیده و هر کسی را که آنجا بود، از جمله سه تن دیگر از پسران شیخ زاکزاکی را با سنگدلی به گلوله بستند و از نارنجک و بولدوزر برای تخریب خانه‌های شیعیان استفاده کردند.

آن‌ها برای بوکوحرام پیغام تسلیم شدن می‌فرستند حال آنکه شیعیان را به شیوه نسل کشی به خاک و خون کشیدند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نامه روایت شاهد عینی کشتار خونین زاریا

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه ژانويه 27, 2016 11:18 pm

نامه روایت شاهد عینی کشتار خونین زاریا


Image

خانم جومای احمد کروفی، نویسنده و کارگردان نیجریه‌ای می‌‌نویسد: به عنوان یک شاهد عینی که در کشتار خونین زاریا حضور داشتم و سه تن از فرزندانم را به همراه یکی از برادرزاده و خواهرزاده‌ها از دست داده‌ام و نمی‌دانم کجا هستند، با جرات می‌گویم. به گزارش «شیعه نیوز»، پنجشنبه گذشته مراسم اربعین شهدای نیجریه به همت هیئت شهدای گمنام در تهران برگزار شد. در بخشی از این مراسم نامه خانم جومای احمد کروفی معلم، نویسنده، کارگردان و از دوستان نزدیک زینت ابراهیم (همسر شیخ زکزاکی) که در فاجعه زاریا به شدت مجروح شده است نیز قرائت شد.

در ادامه متن ترجمه این نامه را می‌خوانید:

سلام به برادران و خواهران ارجمندم که امروز بزرگداشت وحشی‌گری رعب‌آور ارتش کشورمان را برگزار می‌کنند؛ من از همه شما تشکر می‌کنم.

سلام و تحیات مخصوص من به برادران و خواهران ایران که اگرچه با ابدانشان در این جراحات نبودند، اما در دردهای ما و درد قلب ما شریک شدند و امروز همگام با آنان عزاداری می‌کنیم. آنها هم مثل ما برای آزادی شیخ مظلوممان یعنی شیخ ابراهیم زکزاکی بی‌تحمل هستند.

شما هم بر علیه کشتار وحشیانه برادران، خواهران، مادران، پدران و کودکانمان صدایتان را بلند کرده‌اید. امروز شما خانواده ما هستید و با این شعار پر اعتلای «هیهات من الذله» قیام کرده‌اید. تحیت و سلام بر این تظاهرات و گردهمایی زنده که با نام امام صادق (علیه السلام) مزین شده است.

به عنوان یک شاهد عینی که در کشتار خونین زاریا حضور داشتم و سه تن از فرزندانم را به همراه یکی از برادرزاده و خواهرزاده‌ها از دست داده‌ام و نمی‌دانم کجا هستند، با جرات می‌گویم که این تکرار واقعه ظلم کربلا است.

ای خانواده عشق من و ای درک کنندگان ایثار حقیقی ابی عبدالله؛ ای مردمان جهاد و شهادت و راه تشیع؛ ای مردم عزت و تسلیم ناشدنی، پیامی برای شما دارم؛ پیام قدرت و عزم. فرزند اول من (احمد) مورد شلیک قرار گرفت و خودم نیز مورد اصابت دو گلوله قرار گرفته و هنوز این دو گلوله را در تنم حمل می‌کنم؛ همانطور که پسرم هم در سینه‌اش دو گلوله دارد.

هم اکنون که دارم با شما صحبت می‌کنم سه پسر من مفقود شده‌اند و رهبرم، زعیم ما 6 پسرش را از دست داده بود ولی قسم به خدا که ما قوی، قدرتمند و با عزم و اراده خواهیم بود.

ما از امام حسین (علیه السلام) و بی بی زینب کبری درس می‌گیریم و قسم به خدا که جلوی ظلم سر تعظیم فرو نخواهیم آورد. ما قیام خواهیم کرد و در برابر تمام حاکمان مستبد این دنیا صدایمان را برای نه گفتن به ظلم بلند می‌کنیم؛ نه به بازداشت ممتد رهبر ما، زعیم ما، شیخ ابراهیم زکزاکی؛ نه به بازداشت بی‌رحمانه برادران و خواهرانمان و نه به کشتن تمام مسلمانان مظلوم جهان در سراسر دنیا؛ یک بار دیگر از تمام شما تشکر می‌کنم.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

حمله نظامیان نیجریه علیه شیعیان غیر قابل توجیه است

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه مارس 12, 2016 10:59 am

دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل متحد:
حمله نظامیان نیجریه علیه شیعیان غیر قابل توجیه است


به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ گروه دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه) به شدت از حمله دو هفته قبل ارتش نیجریه به شیعیان این کشور انتقاد کرد و از دفن دستکم ۳۰۰ نفر از شهدای این حادثه در گورهای دسته‌جمعی خبر داد.

Image

این گروه آمار خود را بر اساس روایت شاهدان، منابع محلی و بیمارستان‌ها اعلام کرده است. به گفته دیده بان حقوق بشر شهدا بدون اطلاع و کسب اجازه از خانواده‌هایشان دفن شده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر حمله ارتش را "غیرقابل توجیه" خوانده است. «دنیل بکله» مدیر آفریقای دیده‌بان حقوق بشر در این رابطه گفته است: «این اقدام در بهترین حالت یک واکنش افراطی و بی‌رحمانه بوده و در بدترین حالت یک حمله از پیش برنامه‌ریزی شده بوده است.»

این گروه می‌افزاید: ارتش نیجریه بدون توجه به کودکان و زنان به روی آنان شلیک کرد که در آن میان دو کودک ۷ و ۱۲ ساله به شدت مجروح شدند. به گفته یکی از شاهدان بیش از ۵۰ زن و کودک نیز در این قتل عام به شهادت رسیدند.

همچنین، به گزارش سایت‌های آفریقایی، سازمان حقوق بشر اعلام کرده است: سربازان نیجریه‌ای بر روی کودکان شیعه که بدون سلاح در حال انجام مسالمت آمیز مراسم دینی خود بودند، آتش گشودند و بدون مجوز قانونی صدها تن از این کودکان را کشتند.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس گروه دیده‌بان حقوق بشر درباره ادعای ارتش نیجریه مبنی بر این‌که حمله به ۳ مکان شیعیان در شهر "زاریا" در شمال نیجریه و کشتار هزاران نفر به علت تلاش مسلمانان در ترور ژنرال «توکور بروتای» فرمانده ارتش بوده ابراز تردید کرده و آن را فاقد هرگونه سند و مدرکی دانسته است.

این گروه می‌گوید هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد سربازان ارتش کشته یا حتی زخمی شده باشند.

با وجود تصاویر و فیلم‌های متعدد از شهادت ده‌ها نفر در حمله نیروهای ارتش، «ربه ابوبکر» سخنگوی ارتش نیجریه در مصاحبه با بی‌بی‌سی مدعی شده است که ارتش کسی را نکشته است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

پرونده کشتار شیعیان نیجریه به دیوان بین المللی کیفری ارجاع ش

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه مه 01, 2016 2:22 pm

پرونده کشتار شیعیان نیجریه به دیوان بین المللی کیفری ارجاع شد


بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس، در جریان جنایات زاریا، دستکم ۲۱۷ نفر کشته، ۲۱۹ نفر دیگر در بازداشت و ۴۸۲ نفر مفقود الاثر هستند. همچنین شمار مجروحین نیز بالغ بر صدها تن می باشد.

Image

به گزارش«شیعه نیوز»، کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس روز سه شنبه از ارجاع پرونده حمله نیروهای امنیتی نیجریه به منزل شیخ ابراهیم زَکزاکِی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه و حسینیه بقیه الله وابسته به شیعیان آن کشور که منجر به شهادت و مجروح شدن صدها نفر شد، به دیوان بین المللی کیفری خبر داد.

کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس در بیانیه ای که روز سه شنبه در این خصوص منتشر کرد، نوشت: در این پرونده آورده شده: جنایاتی که در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۴ دسامبر در «زاریا» توسط نیروهای امنیتی نیجریه صورت گرفته یک جنایت علیه بشریت به حساب می آید. جنایت های مرتکب شده از سوی نیروهای امنیتی نیجریه تمام الزامات قانونی را برای صدور تحقیقات اولیه از سوی دیوان بین المللی کیفری مهیا می سازد.

این نهاد مدنی افزود: بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس، در جریان جنایات یاد شده، دستکم ۲۱۷ نفر کشته، ۲۱۹ نفر دیگر در بازداشت و ۴۸۲ نفر مفقود الاثر هستند. همچنین شمار مجروحین نیز بالغ بر صدها تن می باشد.

کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس افزود: این پرونده بر اساس یافته های شاهدان عینی تنظیم و به دیوان بین المللی کیفری ارجاع شده است.

این نهاد مدنی افزود: یک دختر ۱۴ ساله به کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس گفت زمانی که از تن دادن به تعرض جنسی سربازان نیجریه ای امتناع کرده، وی را به گلوله بسته اند. همچنین شمار زیادی از تصاویر گرفته شده از دفن اجساد کشته شدگان توسط ارتش نیجریه نیز در این پرونده ضمیمه شده است؛ در این تصاویر برخی اجساد سوزانده شده که حاکی از تلاش ارتش نیجریه برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتش می باشد.

کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس نوشت: در این پرونده همچنین آورده شده که شواهد موجود حاکی است که حمله ارتش نیجریه علیه رهبر جنبش اسلامی نیجریه که توانسته حامیان زیادی را در شمال این کشور جذب نماید، اقدامی سازمان یافته بوده است. به گفته شاهدان عینی در جریان حمله صورت گرفته، سربازان ارتش نیجریه پس از انجام جنایات صورت گرفته، جشن و پایکوبی به راه انداخته و شعار «کار شیعیان و زکزاکی تمام شد» و یا «دیگر شیعه ای در نیجریه نیست» سر می دادند.

این نهاد مدنی تصریح کرد: به رغم اینکه دادگاه ایالت کادونا در نیجریه اقدام به پیگیری این موضوع کرده است اما کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس بر این باور است که این دستگاه استقلال کافی برای متهم ساختن عاملین و افراد مسوول جنایات صورت گرفته نیست.

مسعود شجره، رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس در این رابطه گفت: ابعاد گسترده این اقدام وحشیانه و عدم علاقه مندی دولت نیجریه به پیگیری قانونی این مساله، ضرورت پیگیری آن را از سوی دادگاه بین المللی حائز اهمیت می کند.

وی همچنین بی تفاوتی مجامع بین المللی نسبت به این حادثه را اسفناک و دارای عواقب بدی توصیف کرد.

در روز ۲۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۳ دسامبر ۲۰۱۵) بر اثر حمله ارتش نیجریه به منزل شیخ زکزاکی و حسینیه شیعیان در زاریا، صدها نفر از جمله سه پسر شیخ زکزاکی کشته شدند.

شیخ ابراهیم زکزاکی نیز زخمی شد و توسط ارتش دستگیر و زندانی شده است.

در جریان این حمله، چندین عضو ارشد جنبش اسلامی نیجریه از جمله شیخ محمد توری، دکتر مصطفی سعید (به ترتیب معاون و پزشک شیخ زکزاکی) ابراهیم عثمان و جمی گلیما کشته شدند.

دیوان کیفری بین المللی اولین دادگاه دائمی بین المللی برای رسیدگی به جرایم نسل کشی، جنایت علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت تجاوز است که مقر آن در لاهه، هلند قرار دارد.

این دادگاه تاکنون به موارد مختلفی از جمله اتهامات نسل کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در شمال اوگاندا، کنگو، آفریقای مرکزی، دارفور (سودان)، و کنیا بررسی و احکامی را صادر کرده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

روایتی تکان‌دهنده از حمله به خانه شیخ زکزاکی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 24, 2016 10:53 am

روایتی تکان‌دهنده از حمله به خانه شیخ زکزاکی


سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی در مورد حمله سال گذشته ارتش نیجریه به محل اقامت رهبر شیعیان این کشور، نوشته است که در جریان این حمله دستکم 350 تن کشته و بعدا در گورهای دسته‌جمعی دفن شده‌اند.

ارتش نیجریه به قتل عام صدها غیرنظامی متهم شدبه گزارش مشرق، سازمان عفو بین‌الملل با انتشار گزارشی 39 صفحه‌ای ارتش نیجریه را به کشتار شیعیان این کشور و دفن مخفیانه آن‌ها در گورهای دسته‌جمعی متهم کرد.

بنا بر اعلام این سازمان بیش از 350 نفر در حمله‌ای که بین روزهای 12 تا 14 دسامبر (21 تا 23 آذر) در شهر زاریا انجام شد، کشته و صدها تن نیز زخمی شده‌اند.

به گفته شاهدان، در جریان حمله آذر ماه ارتش نیجریه به محل اقامت شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان این کشور، نظامیان ده‌ها نفر را هدف تیراندازی مستقیم قرار داده‌اند و بعد هم جنازه‌ها را با چند کامیون به گورهای دسته جمعی منتقل کرده‌اند.

«نتسانت بلی» از اعضای عفو بین‌الملل می‌گوید: «ابعاد وحشتناک آنچه در آن دو روز در شهر زاریا رخ داد، تازه الان دارد روشن می‌شود. بدن‌ها مانند زباله در خیابان باقی مانده بود و در برابر سردخانه تلنبار شده بود. بعضی از مجروحین زنده زنده سوختند.»

عفو بین‌الملل بر اساس تصاویر ماهواره‌ای محل احتمالی یکی از این گورهای دسته‌جمعی را هم شناسایی و از آن بازدید کرده است.

یکی از شاهدان در مورد مشاهداتش از آنچه در برابر سردخانه بیمارستان شهر دیده، به عفو بین‌الملل گفته است: «از دور چیز سیاهی را دیدم که شبیه یک تپه بزرگ بود. اما وقتی به آن نزدیک شدم، دیدم تلی عظیم از جنازه است که روی هم تلنبار شده‌اند. تا به حال این تعداد جنازه را یکجا ندیده بودم، به همین خاطر ترسیدم و فرار کردم. واقعا صحنه وحشتناکی بود و نمی‌توانم آن را از یاد ببرم.»

یک شاهد دیگر هم گفته است: «آن‌هایی که به شدت مجروح شده بودند و نمی‌توانند فرار کنند، زنده زنده در آتش سوختند.»

عفو بین‌الملل در گزارش خود از ارتش این کشور خواسته که به اقداماتش اعتراف کرده و محل دفن جنازه‌ها را اعلام کند.

Image



بلی می‌گوید: «کاملا روشن است که ارتش نه فقط از زور غیرقانونی و بیش از حد علیه مردان، زنان و کودکان استفاده کرده و به صورت غیرقانونی صدها نفر را کشته، بلکه تلاش گسترده‌ای هم برای لاپوشانی این جنایات انجام داده است.»

به گفته بلی «با وجود آنکه چهار ماه از این کشتار می‌گذرد، خانواده‌های مفقودین هنوز منتظر خبری از عزیزانشان هستند. تحقیق مستق در این مورد باید مدت‌ها قبل انجام می‌شد. اجساد باید از قبرها خارج شده و این حادثه به نحوی بی‌طرفانه و مستقل مورد تحقیق قرار گرفته و افراد مسئول محاکمه شوند.»

«صالحه» یکی از زنانی است که همسر، پسر و دو دخترش در جریان حادثه زاریا مفقود شده‌اند. وی می‌گوید: «من می‌دانم که فرزندانم و همسرم کشته شده‌اند، اما نمی‌دانم که چه بر سر بدن آن‌ها آمده است. فقط می‌خواهم آن‌ها تشییع و دفن محترمانه‌ای بر اساس قواعد دینی ما داشته باشند و بتوانم بر سر قبر آن‌ها دعا بخوانم. هیچ کس حق ندارد مادری را از این حق اولیه محروم کند.»

در این گزارش ارتش نیجریه به «قتل شبه اعدام» مجروحان هم متهم شده است.

به نوشته عفو بین‌الملل، یکی از ساختمان‌هایی که روز 13 دسامبر هدف حمله ارتش قرار گرفت، ساختمانی بود که در نزدیکی خانه شیخ زکزاکی به عنوان درمانگاه موقت مورد استفاده قرار داشت. «علیو» یک دانشجوی 22 ساله نیجریه‌ای است که در جریان حمله ارتش مورد اصابت گلوله قرار گرفته و برای درمان به داخل این درمانگاه موقت منتقل شده بود.

وی می‌گوید: «در چند اتاق، تعداد بسیار زیادی مجروح وجود داشت. در یکی از اتاق‌ها و همچنین داخل حیاط هم جنازه بود. حوالی ساعت 12 تا 13 ظهر بود که سربازها از افرادی که داخل بودند، خواستند که بیرون بروند، اما مردم می‌ترسیدند که خارج شوند. می‌دانستیم که اگر بیرون برویم، ما را می‌کشند. سربازان به داخل مجموعه نارنجک پرتاب کردند و بعد هم دیدم که یک سرباز از دیدار بالا آمد و به سمت داخل تیراندازی کرد.»

یکی از مادران نیجریه‌ای هم که پسر 19 ساله‌اش در جریان این حمله کشته شد، می‌گوید پسرش پیش از مرگ در تماس تلفنی به او گفته است: «آن‌ها دارند یکی یکی مجروحان را می‌کشند.»
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کشف ۳۵۰ جنازه قربانی کشتار شیعیان در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 24, 2016 10:56 am

کشف ۳۵۰ جنازه قربانی کشتار شیعیان در نیجریه


به گزارش مشرق، "محمد نامادی موسی" مدیر کل دفتر طائفه ها در ایالت کادونا موضوع کشف گورجمعی شهیدان حمله ارتش نیجریه به شیعیان را فاش کرده است.

منابع نیجریه ای آمارهای متفاوتی از 300 تا 730 کشته و مفقود برای عملیات ارتش علیه تجمع شیعیان نیجریه ای بیان کرده اند.

به گفته شاهدان عینی، شیعیان مسلمانان درحسینیه بقیه الله شهر زاریا گردهم آمده بودند تا در مراسم تشییع جنازه یکی از قربانیان حمله گروهک تروریستی بوکوحرام شرکت کنند که با یورش نیروهای ارتش نیجریه مواجه شدند.

نیروهای نیجریه در این حادثه شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه را ربوده و به نقطه نامعلومی بردند. این در حالی است که زکزاکی مورد اصابت چند گلوله قرار گرفته بود.

به گزارش العالم، پس از این حادثه 156 جنازه در بیمارستان دانشگاهی احمدو بیللو و همچنین در پایگاه نظامی زاریا 191 جنازه دیگر شمارش شدند؛ اکثر اجساد که در میان آنها چند زن و کودک دیده می شد، در پارچه های سیاه پیچیده شده بودند.

تاکنون هیچگونه آمار رسمی در مورد کشتار یاد شده ارائه نشده، اما سازمان غیردولتی دیده بان حقوق بشر خاطرنشان کرده که در این رویداد دستکم 300 نفر کشته شدند و سازمان عفو بین الملل نیز تعداد قربانیان را صدها نفر ذکر کرده است.

یک مسوول پزشکی در بیمارستان احمدو بیللو در ژانویه گذشته در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه خاطرنشان کرد که در شب 12 دسامبر دستکم 400 جنازه را در بخش کالبدشکافی بیمارستان شمرده است.

جنبش اسلامی نیجریه به دنبال آن تاکید کرد که به دنبال این حادثه نزدیک به 730 نفر از اعضای خود را از دست داد.

این جنبش معتقد است که افراد یاد شده با گلوله های نظامیان کشته شده و یا در بازداشت بسر می برند.

جنبش اسلامی، دولت نیجریه را متهم کرد که شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر این گروه را به طورغیرقانونی بازداشت کرده و این جنبش خواهان آزادی او است.

وزارت خارجه ایران به دنبال این حادثه آن را محکوم کرده و خواستار مشخص شدن سرنوشت شیخ زکزاکی و افراد مفقودالاثر شد.

کشورهای اسلامی از جمله ایران، عراق، بحرین و لبنان در محکومیت این حادثه شاهد برگزاری تظاهرات گسترده ای بود. شرکت کنندگان در این تظاهرات اعتراضی خواستار محاکمه عوامل جنایتکار این کشتار شدند.

دوستداران اهل بیت در سال 93 نیز در مراسم روز جهانی قدس توسط نیروهای ارتش مورد حمله قرار گرفتند که درآن حمله دهها نفر از شهروندان بی دفاع از جمله سه نفر از فرزندان شیخ زکزاکی به شهادت رسیدند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تصاویر ماهواره‌ای از تخریب منزل شیخ زکزاکی و حسینیه

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 24, 2016 6:58 pm

تازه‌ترین تصاویر ماهواره‌ای از تخریب منزل شیخ زکزاکی و حسینیه شیعیان نیجریه


گروه جنگ نرم مشرق- به تازگی تصاویر ماهواره‌ای از شرکت «دیجیتال گلوب» از حوادث چند ماه پیش شیعیان نیجریه بدست آمده است که نشان می‌دهد چگونه ارتش نیجریه پس از حمله به اماکن شیعیان و کشتار آنان، اقدام به دفن اجساد شهدا در گور دسته‌جمعی کرده و همچنین اماکن مربوط به شیعیان را پس از تخریب با خاک یکسان کرده است. شیعیان نیجریه به رهبری شیخ «ابراهيم زكزاكی» که همیشه مورد ظلم گروه‌های تکفیری تروریستی مانند «بوکو حرام» قرار می‌گرفتند، حدود 6 ماه پیش در ماه دسامبر 2015 مورد حمله ارتش نیجریه قرار گرفتند که به شهادت صدها نفر از شیعیان این کشور منجر شد.

Image
مکان‌های مربوط به شیعیان نیجریه در شهر زاریا که توسط ارتش نیجریه به‌صورت کامل تخریب شده است

یورش ارتش نیجریه زمانی رخ داد که جمعی از شیعیان در حسینیه «بقیه الله» شهر زاریا گرد آمده بودند تا یکی از قربانیان حملات گروه تروریستی تکفیری بوکوحرام را تشیع کنند؛ این نیروها همچنین به منزل شیخ «ابراهيم الزكزاكی» نیز که در نزدیکی حسینیه قرار داشت، حمله کرده تا وی را دستگیر کنند که در جریان این دستگیری، چند نفری که سعی داشتند از او محافظت کنند از جمله یکی از رهبران جنبش اسلامی نیجریه و سخنگوی این جنبش و همچنین پسر شیخ زکزاکی به شهادت رسیدند و شیخ زکزاکی نیز مورد اصابت چند گلوله قرار گرفت.

Image
تصویر ماهواره‌ای در تاریخ 2 نوامبر 2015: محل احتمالی گور دسته‌جمعی شیعیان نیجریه قبل از شروع کشتار آنان به‌دست ارتش نیجریه

Image
Image
تصویر ماهواره‌ای در تاریخ 24 دسامبر 2015؛ محل احتمالی گور دسته‌جمعی شیعیان نیجریه بعد از قتل عام آنان به‌دست ارتش نیجریه. رد لاستیک‌های بولدوزر مشخص است

منابع نیجریه‌ای آمارهای متفاوتی از 300 تا 730 کشته و مفقود برای عملیات ارتش علیه تجمع شیعیان نیجریه‌ای بیان کرده‌اند.

Image
حسینیه شیعیان در شهر زاریا، قبل از حمله و تخریب کامل توسط نیروهای ارتش نیجریه

Image
حسینیه شیعیان در شهر زاریا، بعد از حمله و تخریب کامل توسط نیروهای ارتش نیجریه

پس از این حادثه 156 جنازه در بیمارستان دانشگاهی «احمدو بیللو» و همچنین در پایگاه نظامی زاریا 191 جنازه دیگر شمارش شدند؛ اکثر اجساد که در میان آنها چند زن و کودک دیده می شد، در پارچه‌های سیاه پیچیده شده بودند.

Image
محل زندگی شیخ «ابراهيم الزكزاكی» رهبر شیعیان نیجریه در شهر زاریا،قبلاز حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

Image
محل زندگی شیخ «ابراهيم الزكزاكی» رهبر شیعیان نیجریه در شهر زاریا، بعد از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

یک مسوول پزشکی در بیمارستان «احمدو بیللو» در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه در ژانویه گذشته خاطرنشان کرد که در شب 12 دسامبر دستکم 400 جنازه را در بخش کالبدشکافی بیمارستان شمرده است.

Image
مرکز «دار الرحمه»، قبل از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

Image
مرکز «دار الرحمه»، بعد از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

جنبش اسلامی نیجریه به دنبال آن تاکید کرد که به دنبال این حادثه نزدیک به 730 نفر از اعضای خود را از دست داد. این جنبش معتقد است که افراد یاد شده با گلوله‌های نظامیان کشته شده و یا در بازداشت بسر می‌برند.

Image
مرکز اسلامی «فودیا»، قبل از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

Image
مرکز اسلامی «فودیا»، بعد از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

به گفته شاهدان، در این حمله برخی از شیعیان را در حالی که زنده بودند، آتش زدند. آنها به زنان هم حمله کردند و با سرنیزه سلاح‌هایشان، مورد ضرب و شتم قرار دادند و در جریان این حمله به محل اقامت شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان این کشور، نظامیان ده‌ها نفر را هدف تیراندازی مستقیم قرار داده‌اند و بعد هم جنازه‌ها را با چند کامیون به گورهای دسته جمعی منتقل کرده‌اند.

Image
استودیو ضبط فیلم متعلق به شیعیان، قبل از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

Image
استودیو ضبط فیلم متعلق به شیعیان، بعد از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

ارتش نیجریه مدعی شده که شیعیان زاریا قصد داشتند که راه کاروان ارتش را سد و رئیس ستاد مشترک ارتش را به قتل برسانند؛ ادعایی که شیخ ابراهیم موسی سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه آن را رد کرده و گفته است آنچه ارتش علیه ما می‌گوید مبنی بر اینکه ما قصد داشتیم راه‌های منتهی به حسینیه را ببندیم، کاملا اشتباه است.

Image
مزار مادر شیخ «ابراهيم الزكزاكی»، قبل از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

Image
مزار مادر شیخ «ابراهيم الزكزاكی»، بعد از حمله و تخریب کامل توسط ارتش نیجریه

درواقع راه‌های منتهی به حسینیه کاملا توسط نیروهای ارتش محاصره شده بود و نظامیان به سمت مردم مسلمان در خیابان و حسینیه تیراندازی می‌کردند و درحقیقت سربازان بودند که این جنایت را مرتکب شدند؛ چراکه این حادثه از پیش طراحی شده بود. در حسینیه اسلحه نبود و هیچ دلیلی وجود نداشت که مسلمانان، که مشغول برگزاری مراسم مذهبی بودند، به سربازان حمله کنند. این ادعاها همه بهانه هستند. چه دلیلی دارد که شیعیان تصمیم به قتل فرمانده ستاد مشترک ارتش داشته باشند؟ این اتهام واقعا مسخره است. آنچه ارتش انجام داد نقض آشکار قوانین اسلامی، بین المللی و حتی قوانین نیجریه است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

یورش سلفی ها به گیرندگان بسته های مواد غذایی در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 6:52 pm

یورش سلفی ها به گیرندگان بسته های مواد غذایی در نیجریه


تعدادی از اعضای "جنبش اسلامی نیجریه"، طبق سنت هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان، بسته های غذایی بین نیازمندان "زاریا" توزیع کردند. این اقدام بشردوستانه و اسلامی آنان در حالی انجام شد که تعدادی از سلفی های افراطی، با هجوم به توزیع کنندگان و گیرندگان این بسته ها، آنان را از گرفتن آنها، منع کردند.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ "جنبش اسلامی نیجریه"، طبق سنت هرساله خود که «شیخ ابراهیم زکزاکی» پایه گذار آن بود، اقدام به توزیع بسته های غذایی بین نیازمندان "زاریا" کردند.

این درحالی است که گیرندگان این بسته های غذایی، از سوی تعدادی از سلفی ها افراطی مورد هجوم قرار گرفته و مورد تهدید واقع شدند.

«موسی محمد طاهر» یکی از اعضای جنبش اسلامی که در سالهای اخیر جز گروه توزیع کننده مواد غذایی بوده، در تشریح حمله سلفی ها و وهابی ها گفت: روز سه شنبه در جریان توزیع مواد غذایی عده ای تندور با پرتاب سنگ، در صدد توقف توزیع بسته های حمایتی بودند و فریاد می زدند: "ما اینها را نمی خواهیم".

وی خاطر نشان کرد: با حمله این افراد، اعضای توزیع کننده، برای حفظ جان خود دو خودرویی که حامل مواد غذایی بود ترک کردند و از محل دور شدند.

این عضو جنبش اسلامی در ادامه افزود: مهاجمان که چاقو و قمه در دست داشتند، سپس به درب منازلی که مواد غذایی را دریافت کرده بودند رفتند و آنان را مجبور به پس دادن مواد غذایی کرده و آنها را در خیابان ریختند.

وی در پایان اظهار داشت: مهاجمان وهابی به این نیز اکتفاء نکردند و به محل سکونت خواهر شیخ زکزاکی که در آن منطقه قرار داشت، هجوم بردند و او را تهدید کرده و مورد ضرب و شتم قرار دادند. همچنین آنان داخل منزل «حاجیه میمونه یعقوب» شدند و مواد غذایی او را نیز خارج ساخته و در خیابان ریختند.

اعضای جنبش اسلامی بلافاصله با پلیس "زاریا" و "کادونا" تماس گرفتند و با حضور نیروهای پلیس در محل، بانو حاجیه میمونه اسکورت شده و از محل خارج شد.

پلیس مدعی شد که تعدادی از مهاجمان را دستگیر کرده است ولی به گفته اعضای جنبش اسلامی، این افراد بدون آنکه تحقیقاتی از آنها انجام شود، یلافاصله پس از دستگیری، آزاد شدند.

گفتنی است، این بسته غذایی شامل برنج، ذرت و شکر می باشد که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و بین افراد نیازمندان توزیع می شود.

این اقدام اسلامی و بشردوستانه، از ۲۰ سال پیش توسط «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه آغاز شد و در این اقدام، ایشان بسته های غذایی را بین نیازمندان و افراد بی بضاعت زاریا توزیع می کردند.

امسال نیز به هر خانواده بسته به تعداد جمعیت خانوار، بین ۲ تا ۴ بسته غذایی تعلق گرفت و با وجود این هجوم وحشیانه، توزیع مواد غذایی در سومین روز خود به سر می برد و همچنان ادامه دارد.

Image
Image
Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

رنج‌نامه دردناک فرزند رهبر شیعیان نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه جولاي 29, 2016 3:28 pm

رنج‌نامه دردناک فرزند رهبر شیعیان نیجریه


به گزارش مشرق، «محمد زکزاکی» پسر شیخ ابراهیم زکزاکی در نامه‌ای سرگشاده، به تشریح وضعیت ناگوار پدرش و ظلمی که به رهبر شیعیان نیجریه می‌رود، پرداخت.

وی در بخشی از این نامه آمده است: «من از همه کسانی که به حق انسان برای برخورداری از عدالت و کرامت معتقدند می‌خواهم برای انجام تلاشی مضاعف به من بپیوندند.»

در متن نامه فرزند رهبر شیعیان نیجریه به خشونت‌های ارتش نیجریه علیه مسلمانان این کشور و بخصوص خانواده و فرزندان و شخص شیخ «ابراهیم زکزاکی» اشاره شده است.

Image

خلاصه‌ای از این نامه در ادامه آمده است: بخشی از خاطرات کودکی‌ام شخصی است و نمی‌توانم آن را بازگو کنم، اما باتوجه به شرایط کنونی، احساس می‌کنم بخش‌هایی از آن باید با سایرین به اشتراک گذاشته شود، بخصوص حالا که تقریبا همه دلایل زندگی من از دست رفته است. من محمد ابراهیم هستم که البته در میان دوستانم ابراهیم نامیده می‌شوم. در کودکی موشی را در خانه کشتم، مرگ آن موش تجربه‌ای فراموش‌نشدنی برایم بود. من چیزی بزرگتر از یک موش را نمی‌توانم بکشم، حال آنکه برخی مردان تا دندان مسلح همه برادرانم را سلاخی کرده و زنان، مردان و کودکان همراه آنان را نیز همینطور.

پزشکان، پرستاران، مهندسان، روزنامه‌نگاران و زنان و مردانی از تمامی مشاغل در میان این کشته‌شدگان هستند. دختران و پسران دانش‌آموزی که آرزوی دستیابی به اهدافشان را داشتند، دوستان و خانواده‌هایی با اعضای پیر و جوان همه و همه به دست ارتشی قتل‌عام شدند که قرار بود محافظ آن‌ها از قتل‌عام باشد! چند روز پیش دولت ایالت کادونا از تشکیل کمیسیونی خبر داد که در آن درباره کشتار مردم بی‌گناه توسط عوامل وابسته به ارتش نیجریه تحقیقات انجام می‌شود؛ اینکه هزاران انسان بی‌گناه ناپدید و بیش از 340 نفر در یک گور دسته‌جمعی مدفون شده، صدها نفر بازداشت و اموالی به ارزش صدها میلیون نابود شدند. گرچه هیچ نماینده‌ای از سوی جنبش (مسلمانان) در این کمیسیون حضور نداشت، اما من تمام نتایج منتشرشده آن‌ها از تحقیقات را پیگیری می‌کنم.

اداره خدمات دولتی (DSS) ادعا می‌کند که پدر من در «بازداشت محافظت‌شده» قرار دارد، چراکه وی فرد آسیب‌پذیری است و به گفته وکیلش، این وظیفه اداره خدمات دولتی است که از شهروندان آسیب‌پذیر محافظت نماید! بدتر از همه اینکه آنها ادعا دارند که پنج میلیون نایرا (واحد پولی نیجریه) صرف حفظ سلامتی وی شده است. غیرقابل‌تحمل است که من باید تماشاگر قتل و کشتار مردم بی‌گناه از جمله سه برادر خودم باشم. گرچه پدر و مادر من در سلول‌های زندان نیستند، اما نه در شرایط راحتی قرار دارند و نه امنیت دارند. ارتش نیجریه طی هشت ماه هزار انسان بی‌گناه از جمله برادران من، عمه‌ام و تعداد زیادی از نزدیکانم را به قتل رسانده، هفت مرتبه به سوی مادرم تیراندازی شده و پدرم نیز علاوه بر از دست دادن یک چشمش، از ناحیه دست و پا نیز فلج شده است. آن‌ها در چنین وضعیتی امکان دسترسی به پزشک یا مشاور حقوقی ندارند در حالی که DSS ادعای محافظت از آن‌ها را دارد. توهین و خشونت در این هشت ماه با بدترین روش‌ها علیه ما بوده به گونه‌ای که عکس ما در رسانه‌ها منتشر شده تا از این طریق به اعتبار ما خدشه وارد شود.

درخواست من برای ملاقات یک پزشک با پدرم برای درمان وی هر روز با بهانه‌های اداری از سوی DSS رد می‌شود. در مدت هشت ماه بازداشت پدرم، تنها چهار بار اجازه دیدار با وی را داشتم. در آخرین دیدار فیلم‌برداری برای فریب افکار عمومی و ساخت تصاویری تبلیغاتی مشغول ضبط دیدار ما بود؛ مطمئنم که به زودی این تبلیغات را مشاهده خواهید کرد. پزشکی که اصلا نام و هویت تحصیلی وی مشخص نیست بدون مشورت با تیمی پزشکی یکی از چشمان پدرم را از کار انداخته است.

اگر همانطور که وکیل آن‌ها ادعا می‌کند، آن‌ها واقعا در حال محافظت از پدر من هستند، من از آن‌ها چند سوال دارم که تاکنون به آن‌ها پاسخ داده نشده است: ملاقات اعضای خانواده چه تهدیدی ایجاد می‌کند؟ ملاقات پزشکان چه تهدیدی ایجاد می‌کند؟ دسترسی پدر من به وکیل چه تهدیدی ایجاد می‌کند؟ با توجه وضعیت خطرناک و تهدید قریب‌الوقوع نابینا شدن وی، چرا هیچ پزشکی حق ملاقات با او را ندارد؟ چرا آن‌ها مدام با دوربین بالای سر ما هستند، در حالی که تنها چیزی که ما می‌خواهیم این است که بتوانیم با پاره تن خود دیدار کنیم؟ و اینکه چرا من باید همچنان مانند پسر ساکت و قدردان یک مهمان باشم، در حالی که او بیشتر یک گروگان است؟ و در حالی که از آسیبی که ممکن است به واسطه گفتن حقایق توسط من به والدینم وارد شود، انگشتانم می‌لرزد، سوالی را که همیشه از خود پرسیده‌ام، می‌پرسم، آیا می‌توانم حقیقت را به زبانم بسپارم؟

مردان و زنان بزرگ در قصه‌ها همه و همه یک ویژگی مشترک دارند و آن آمادگی برای خطر کردن برای یک هدف است: عدالت. در توان من نبود که مانع مرگ برادرانم شده و یا از مادرم محافظت کنم. با تصور خوش‌بینانه خود تنها ابزار اندکی در اختیار من است. من به این نتیجه رسیده‌ام که شیطان جان برادران و خانواده من را گرفت، پدر و مادرم را ربوده و آن‌ها را بعنوان گروگان نگه داشته و ذره‌ذره می‌کشد. این یک واقعیت است که من در برابر چنین سطحی از جنون، دیوانگی، تعصب و بی‌وجدانی بی‌قدرت و ضعیفم و تنها کاری که در حال حاضر از من برمی‌آید اعتراض و شکایت به هر نحو ممکن است.

اگر خشونت و خونریزی قدرت است، من فاقد آن هستم. من هنوز هم از کشتن همان موش دوران کودکی‌ام پشیمانم. من از کشتن بی‌گناهان عاجزم. من نمی‌توانم بکشم و پشیمان نباشم. من فرزند پدری هستم که هرگز از خشونت‌های وارد شده (علیه مردم) چشم‌پوشی نکرد، حتی به قیمت از دست دادن بینایی‌اش. من از همه کسانی که به حق انسان برای برخورداری از عدالت و کرامت معتقدند می‌خواهم برای انجام تلاشی مضاعف به من بپیوندند. ما باید به این بی‌عدالتی به ظاهر بی‌پایان اعتراض کرده تا صدایمان شنیده شود. ما باید پیش از آنکه دیر شود دست بکار شویم و از هر آنچه در اختیار داریم بهره ببریم. خدا را شاهد می‌گیرم که هیچ فرصتی برای اتلاف وجود ندارد. پدرم همین الان نیاز به پزشک دارد، همین الان! خدا را شاهد می‌گیرم که پدرم اکنون در حال نابینا شدن، فلج شدن و نابودی است. تعریف و تمجید از دولت دیگر کافی است. آن‌عکس‌های لعنتی را منتشر کنید، هر دروغی که می‌خواهید بگوئید، اما به ما توهین نکنید. بگذارید پزشکان به آنجا بروند، اجازه دهید پزشکان چشمان پدرم را نجات دهند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

احتمال بروز فاجعه‌ای دیگر برای شیعیان نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 17, 2016 3:13 pm

احتمال بروز فاجعه‌ای دیگر برای شیعیان نیجریه


به گزارش «شيعه نيوز»، جنبش اسلامی نیجریه در رابطه با حمله احتمالی ارتش نیجریه به اعضای این جنبش در ایالت یوبه هشدار داد. اعضای جنبش اسلامی نیجریه در ایالت یوبه نیز همانند دیگر شهرهای نیجریه، نمونه‌ مردمی صلح طلب و قانونمند در این کشور محسوب می‌شوند.

Image

ابراهیم موسی مدیر رسانه‌ای جنبش در یک کنفرانس خبری گفت: قصد داریم توجه تمام شهروندان صلح طلب نیجریه‌ای و مردم دنیا را به احتمال بروز قتل عام دیگری شبیه به آنچه ارتش نیجریه در زاریا انجام داد، جلب کنیم. کشتاری که در دسامبر سال گذشته رخ داد و در آن بیش از 1 هزار تن از شیعیان نیجریه به شهادت رسیدند. ما بر این باور هستیم که دولت قصد دارد با به کارگیری دستگاه ایالتی، خون شهروندان بیگناه نیجریه‌ای را بریزد.

در ادامه این بیانیه آمده است: این اقدام به وضوح در تناقض با گفته‌های اخیر ریاست جمهوری نیجریه است که مدعی شده دولت به فکر حقوق شهروندان خودش است. در مقابل آنان با فرستادن نیروهای نظامی، بدون توسل به قانون، اقدام به کشتار مردم بی‌گناه می‌کنند و دولت نیجریه مسئول جان شهروندانی است که توسط عوامل آنان کشته می‌شوند.

حضور نظامیان نیجریه و وحشت ساکنان محلی

روز گذشته پنج کامیون ارتشی، به همراه پرسنل نظامی و وسایل نقلیه زره‌پوش، مرکز جنبش اسلامی نیجریه را در ناحیه پوتیسکوم ایالت یوبه نیجریه مورد محاصره قرار دادند. این گروه نظامی پس از چند ساعت محاصره محل را بدون هیچ گونه درگیری ترک کردند، با این حال ساکنان محلی نگران برگشتن آنان شب هنگام و بروز فاجعه‌ای جدید هستند.

طبق گزارش‌های تایید شده در 10 روز گذشته، تعداد سربازان و نیروهای نظامی در این منطقه تقویت شده و آنان با گشت‌زنی در مناطق مختلف شهر شعارهای جنگی سر می‌دهند. ترس از حمله احتمالی ارتش در جمعه گذشته، هنگام و پس از نماز جماعت نیز سبب فرار مردم به اطراف شد.

پیش از این نیز رهبران محلی و سنتی درباره جنگ قریب الوقوع ارتش در پوتیسکوم هشدار داده بودند. در همین راستا نیز کمیساریای امور مذهبی ایالت یوبه با انجام سخنرانی‌های نفرت محور علیه اعضای جنبش اسلامی نیجریه، شیعیان را کافر خوانده و اعلام کرده که مال و جان آنان باید نابود شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ممنوعیت حجاب برای پرستاران مسلمان نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 24, 2016 2:33 pm

ممنوعیت حجاب برای پرستاران مسلمان نیجریه


به گزارش «شيعه نيوز»، گروه مدافع حقوق مسلمانان در نیجریه، قانون ممنوعیت پوشیدن حجاب اسلامی توسط پرستاران زن در بیمارستان‌های دولتی در جنوب غربی نیجریه را محکوم کرده است.

طبق اخبار رسیده، پرستاران مسلمان خصوصا آن‌هایی که در یک کلینیک روانپزشکی در شهر جنوب غربی ابوکاتا مشغول به کار بوده‌اند به دلیل داشتن حجاب و پوشش اسلامی، اجازه ورود به محل کار خود را ندارند.

Image

گروه نگرانی حقوق اسلامی (موریس) روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: مسئولین این بیمارستان مکررا درخواست‌های پرستاران مسلمان در رابطه با پوشیدن حجاب اسلامی را نادیده می‌گیرند، این درحالی است که قانون نیجریه به پرستاران اجازه داشتن حجاب را داده است. طبق قانون تصویب شده توسط دولت نیجریه در 11 فوریه 2002 ، پرستاران زن مسلمان که قصد دارند حجاب داشته باشند باید اجازه داشتن حجاب به آن‌ها داده شوند. این قانون توسط شورای پرستاران و ماماهای نیجریه به تصویب رسیده است که یک نهاد قانونی ایجاد شده توسط دولت می‌باشد.

در ادامه بیانیه این گروه آمده است: ارعاب و تهدید زنان مسلمان ادامه دارد و اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است با عکس العمل جامعه اسلامی روبرو شود.

این درحالی است که مسئولین بیمارستانی هنوز جوابی به این اتهامات نداده‌اند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

غذاخوری آدم خواران در نیجریه پلمپ شد

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه اکتبر 08, 2016 11:38 pm

غذاخوری آدم خواران در نیجریه پلمپ شد


Image

به گزارش مشرق، به نقل از دیلی استار؛ رستورانی در نیجریه بدون اطلاع مشتریان، گوشت انسان برایشان سرو کرده و مدتها به همین شکل درآمد کسب می‌کرد. اغلب ساکنان محلی متوجه رفت و آمدهای مشکوک در قسمت آشپزخانه رستوران شده بودند و پس از گزارش دادن به پلیس، حقیقت ماجرا برملا شد.

پلیس شهر کوچک آنامبرا در بدو ورود به آشپزخانه با سر بریده مردی مواجه شد که هنوز خون از آن می‌رفت. تحقیقات بعدی نشان داد غذاهای این رستوران با گوشت انسان برای مشتریان تهیه می‌شد و قیمتی چند برابر بیشتر از گوشت حیوانی برای آن درنظر گرفته شده بود.

پلیس نیجریه 10 نفر را در ارتباط با این پرونده دستگیر و رستوران را پلمپ کرد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ارتش با بوکوحرام بیعت کرد؟

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه اکتبر 16, 2016 12:44 am

ارتش با بوکوحرام بیعت کرد؟


به گزارش «شیعه نیوز»، آذرماه سال گذشته بود که نظامیان ارتش نیجریه در اقدامی وحشیانه به منزل شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان این کشور در منطقه «گیسلو» در شهر «زاریا» در ایالت «کادونا» یورش بردند. جنبش اسلامی نیجریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد در جریان حمله نیروهای ارتش این کشور به محل اقامت شیخ زکزاکی، چندین عضو ارشد این جنبش از جمله شیخ محمد توری، دکتر مصطفی سعید، ابراهیم عثمان و جمی گلیما به شهادت رسیده‌اند.

بنا بر اعلام سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه، در حمله وحشیانه آذرماه، نیروهای ارتش حتی افراد زخمی را نیز هدف گلوله قرار داده و آن‌ها را به شهادت رساندند. در حملات وحشیانه سال گذشته ارتش نیجریه به منزل شیخ زکزاکی درگیری شدیدی میان نظامیان و طرفداران این روحانی شیعی درگرفت که به دنبال آن حدود دو هزار نفر شهید و هزاران تَن دیگر زخمی شدند. طبق اعلام رسمی نهادهای بین المللی ارتش نیجریه پس از شهادت شمار زیادی از شیعیان اقدام به دفن آنها در گورهای دسته جمعی کرده است.

پس از حمله وحشیانه حدود یک سال گذشته ارتش نیجریه به شیعیان این کشور و بازداشت شیخ زکزاکی و همسر وی و انتقال آنها به یک مکان نامعلوم، نقاط مختلف نیجریه همواره شاهد برگزاری تظاهرات گسترده در همبستگی با شیخ زکزاکی بوده اند. در همین ارتباط، «حسن بالا» از اعضای جنبش اسلامی نیجریه تصریح می کند: «تظاهرات در نیجریه تنها به مناطق مسلمان نشین محدود نمی شود، بلکه در مناطق مسیحی نشین نیز به وضوح به چشم می آید».

در هر صورت، اکنون که حدود یک سال از بازداشت و یا به عبارت بهتر ربایش شیخ زکزاکی و همسر وی می گذرد، خبرهای ناخوشایندی از وضعیت جسمانی رهبر عالی شیعیان نیجریه به گوش می رسد. آخرین اخبار حاکی از آن هستند که شیخ زکزاکی یکی از چشمان خود را از دست داده و چشم دیگرش نیز از صحت کامل برخوردار نیست. این اخبار حاکی از آن هستند که شیخ زکزاکی یکی از چشمان خود را از دست داده و چشم دیگرش نیز از صحت کامل برخوردار نیست. این در حالی است که طبق اعلام منابع نیجریایی، به دلیل عدم رسیدگی دولت و ارتش نیجریه به وضعیت شیخ زکزاکی، وی از بیماری های متعددی رنج می برد.

در این بحبوحه که از هر طرف خبری ناخوشایند از وضعیت شیخ زکزاکی به گوش می رسید، به یک باره خبری مبنی بر عزم «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای سفر به نیجریه در رسانه ها منتشر شد؛ خبری که با توجه به تحولات اخیر نیجریه و مطالبات گسترده داخلی و نسبتا خارجی مبنی بر لزوم آزادی شیخ زکزاکی، ناخداگاه پیام خاصی را به افکار عمومی مخابره می کرد.
حدود یک ماه پیش «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در سفری با اهدافی پر از ابهام و شک برانگیز راهی نیجریه شد. از آنجایی که پیشتر نیز جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرده بود که سرکوب شیعیان در این کشور یک توطئه آمریکایی ـ صهیونیستی است، بنابراین اینگونه به نظر می رسد که ایالات متحده آمریکا، جان کری را مکلف کرده بود تا به مقامات نیجریه گوشزد کند که وقت تکمیل مأموریت‌شان در سرکوب نهایی شیعیان رو به اتمام است.

در این شرایط بود که وزیر خارجه آمریکا به نیجریه سفر کرد و دیدارهایی متعدد و مشکوک با بزرگان قومی نیجریه انجام داد و سپس در سخنانی از نوع مواجهه دولت نیجریه با جنبش اسلامی ایران کشور انتقاداتی مطرح و تاکید کرد شیوه مواجهه با این جنبش باید تغییراتی کند.

جان کری پس از ورود به نیجریه با «محمد بوهاری» رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد. وی در همان دیدار در سخنانی تعجب برانگیز در خصوص مبارزه با گروه تروریستی ـ تکفیری «بوکوحرام» گفت: «افراط‌گرایی را نمی‌توان تنها از طریق ایجاد رعب و سرکوب شکست داد». جان کری در سخنان خود ضمن حمایت تلویحی از گروه تروریستی بوکوحرام، نبرد نظامی با آن را زیر سؤال برده و گزینه مذاکرات سیاسی با این گروه را در مقابل دولت نیجریه قرار داد.جان کری ضمن حمایت تلویحی از گروه تروریستی بوکوحرام، نبرد نظامی با آن را زیر سؤال برده و گزینه مذاکرات سیاسی با این گروه را در مقابل دولت نیجریه قرار داد

وی در بخش دیگری از سخنان خود در همین ارتباط، اظهار داشت: «مبارزه علیه بوکوحرام تنها زمانی می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد که دولت به این مسائل توجه کند که چرا مردم به این گروه می‌پیوندند». پر واضح است که وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا قصد داشته تا در راستای رویکرد کلان این کشور در سطح جهانی و تحقق پروژه «اسلام هراسی»، وجود تفکر شیعی در نیجریه را عامل پیوستن مردم این کشور به گروه تروریستی ـ تکفیری «بوکوحرام» معرفی کند، تا بدین ترتیب زمینه مناسب برای تحقق نقشه‌های شوم ایالات متحده آمریکا علیه شیعیان در نیجریه را فراهم آورد.

تنها پس از گذشت چند هفته از سفر «جان کری» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا به نیجریه، سرکرده ارشد گروه تروریستی ـ تکفیری «بوکوحرام» به صورت کاملا علنی علیه جنبش اسلامی نیجریه و شیخ زکزاکی اعلام جنگ کرد. این سرکرده ارشد بوکوحرام همچنین در سخنانی، شیعیان را تهدید به انجام حملات تروریستی به دسته های عزاداری در ماه محرم الحرام کرد.
نکته قابل تأمل، پس از سفر وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا به نیجریه آغاز مجدد برخوردهای خشونت آمیز و وحشیانه ارتش این کشور با تظاهرات کنندگان حامی شیخ زکزاکی بود. چند ماهی بود که دیگر خبری از خشونت های متداول ارتش نیجریه علیه تظاهرات کنندگان نیجریایی وجود نداشت، با این حال سفر جان کری و دیدار وی با مسئولان این کشور همه چیز را دگرگون کرد و سیاست های خصمانه دولت و ارتش علیه شیعیان بار دیگر ازسر گرفته شد.

به دنبال همین دیدار بود که ارتش نیجریه تظاهرات مردم این کشور در حمایت از شیخ زکزاکی در شهر «أبوجا» را هدف قرار داد و از گازهای سمی و گلوله های جنگی علیه تظاهرات کنندگان استفاده کرد. این در حالی است که طی ماه های اخیر و پیش از سفر جان کری، تظاهرات اعتراض آمیز مردم بدون دخالت دولت و ارتش نیجریه برگزار می شد.
اینطور که به نظر می رسد، «جان کری» از مسئولان نیجریه خواسته تا به دلیل معذوریت آنها از مقابله مستقیم با شیعیان، دست بیعت با تروریست های بوکوحرام دراز کرده و این مأموریت خطیر را به آنها واگذار کنند«جان کری» از مسئولان دولت نیجریه خواسته تا به دلیل معذوریت از مقابله مستقیم با شیعیان، دست بیعت با تروریست های بوکوحرام دراز کرده و این مأموریت خطیر را به آنها واگذار کنند. این سفر و جلسات جان کری مقدمه ای شد تا دولت نیجریه سعی کند تا جریان های دیگری را برای برخورد خشن با جنبش اسلامی این کشور به کار گیرد و طبیعتا اولین گزینه آنها استفاده ابزاری از گروه تروریستی ـ تکفیری «بوکوحرام» بود.

برخی از منابع امنیتی موثق در ارتش نیجریه اعلام کرده اند که پس از سفر جان کری، به پیشنهاد آمریکا قرار شده است برخورد خشن با شیخ زکزکی و یارانش به بوکوحرام سپرده شود تا هزینه های این اقدام غیر انسانی به پای گروه های تروریستی نوشته شود و جان کری توانسته است در دیدارهای خود در نیجریه برخی بزرگان این کشور را راضی به این توطئه کند.
براین اساس قرار شده است بوکوحرام ضمن حمله به مراسم عزاداری مردم در ایام محرم به ویژه در روز عاشورا و انجام عملیات های انتحاری از روشی دیگر نیز برای ورود ارتش به ماجرا استفاده کند، به این شکل که برخی عناصر بوکوحرام با نفوذ به میان مردم عزادار ماه محرم و صفر و شلیک به نیروهای ارتش از میان شیعیان نیجریه، مقدمات برخورد خشن تر ارتش با شیعیان را فراهم کنند تا بدین طریق، این آشوب ها به جایی برسند که بوکوحرام در نهایت بتواند با حمله به مقر اسارت شیخ زکزاکی، ایشان را به شهادت برساند.

به نظر می رسد که ایالات متحده آمریکا بدون حمایت یکی از متحدان اصلی خود در منطقه یعنی عربستان سعودی، وارد کارزار «شیعه ستیزی» در نیجریه شده است. از آنجایی که عربستان سعودی در حال حاضر با بحران مالی شدیدی مواجه بوده و اقتصاد آن به شدت آسیب پذیر گشته است، مقامات ریاض ترجیح داده اند تا حداقل تا زمان برطرف شدن برخی موانع، در امور نیجریه و سرکوب شیعیان مداخله نکنند. متحمل شدن هزینه های جنگی هنگفت به ویژه در یمن و سوریه موجب شده تا ریاض با یک بحران کسری بودجه جدی مواجه شود. به همین دلیل است که در آینده نزدیک نمی تواند در سرکوب شیعیان نیجریه به آمریکا کمک کند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

آخرین وضعیت دادگاه شیخ زکزاکی

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه اکتبر 27, 2016 12:05 pm

آخرین وضعیت دادگاه شیخ زکزاکی


Image

به گزارش «شيعه نيوز»، یک دادگاه عالی فدرال در "آبوجا" – پایتخت نیجریه – به طرفین دعوی در پرونده "شیخ ابراهیم زکزاکی" – روحانی شیعه و رهبر جنبش اسلامی نیجریه – پیشنهاد کرده است از راه‌های جایگزین برای حل و فصل شکایتی که از جانب این روحانی شیعه علیه وزارت اطلاعات نیجریه تنظیم شده است، اقدام کنند.

شیخ ابراهیم زکزاکی یک پرونده حقوق بشر تنظیم کرده است و در آن، دستگیری و ادامه یافتن مدت بازداشتش را محکوم کرده است.

در ادامه جلسه محاکمه شیخ زکزاکی، "فمی فلانا" – وکیل پرونده وی – اعلام کرده است این روحانی شیعه بدون برگزاری دادگاه و دریافت حکم از قاضی، از تاریخ 14 دسامبر 2015 (23 آذر 1394) در بازداشت به سر می‌برد. فلانا همچنین گفت موکلش در جریان درگیری میان اعضای جنبش اسلامی نیجریه و ارتش این کشور در روز 12 دسامبر 2015 (21 آذر 1394) حضور نداشته است.

با این‌حال، دادستان این پرونده ادعا کرد به دلیل گزارش‌های منتشر شده از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی که نشان می‌دادند ممکن است به جان شیخ زکزاکی سوء قصد شود، در منطقه امنی از وی محافظت می‌شود. این دادستان افزود وزارت اطلاعات نیجریه همواره رفتار مناسبی با زکزاکی داشته است و هرگز وی را از ملاقات با خانواده و وکلایش منع نکرده است.

قاضی این پرونده پس از شنیدن اقامه دعوی از جانب دو طرف، پیشنهاد کرد این مسئله از راه‌های دیگری حل و فصل شود. وی همچنین جلسه آینده دادگاه را به تاریخ 25 نوامبر (4 آذر) موکول کرد.

از زمان دستگیری شیخ زکزاکی، اعضای جنبش اسلامی نیجریه با برگزاری چندین تظاهرات از دولت این کشور درخواست کردند وی را آزاد کند. گروه‌های شیعه نیز در چندین شهر این کشور دست به تظاهرات زدند.

در روز 10 سپتامبر، شماری از اعضای این گروه در میدان معروف "لونتیس" در شهر "کادونا" تجمع کردند و خواستار آزادی بی‌قید و شرط شیخ زکزاکی و دیگر اعضای این گروه شدند. آن‌ها از وضع سلامت شیخ زکزاکی – که پیش از دستگیری‌اش در تیراندازی زخمی شده بود – اظهار نگرانی کردند. آن‌ها همچنین اعلام کردند تا زمان آزادی شیخ زکزاکی و دیگر اعضای این گروه، از تلاش دست نخواهند کشید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

جنبش اسلامی نیجریه: اوباش با حمایت پلیس و علمای سلفی به عزاد

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه اکتبر 27, 2016 2:30 pm

جنبش اسلامی نیجریه: اوباش با حمایت پلیس و علمای سلفی به عزاداران عاشورا حمله کردند

شفقنا- با گذشت چند روز از حملات وحشیانه به عزاداران حسینی در نقاطی از نیجریه، کم کم ابعاد بیشتری از این جنایت روشن می شود.

Image

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از وبسایت اینترنتی جنبش اسلامی نیجریه IMN در ایالت کادونا، اراذل و اوباش تحت حمایت پلیس و نیروهای ارتش به عزاداران حسینی در روز عاشورا یورش برده و آنها را با ساطور و شمشیر مورد حمله قرار دادند.

شدت جنایات این اراذل به حدی بوده که این جنبش مجبور می شود ساعتی بعد ساختمان خود را در این ایالت به طور کامل تخلیه کند؛ با این حال ساختمان جنبش اسلامی نیجریه در Unguwan Muazu مورد دستبرد اوباش قرار گرفته و اموال آن به سرقت رفته است.

وبسایت جنبش اسلامی نیجریه تاکید می کند که دو واعظ سلفی در کادونا، اوباش را برای حمله به شیعیان تحریک کرده اند. شعار این سلفی ها، بیرون راندن شیعه ها از کادونا بوده است.

گفتنی است دهها تن از شیعیان نیجریه در حملات روز عاشورا و پس از آن شهید و عده ای نیز هنوز مفقود هستند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: دشمنان آئین اعلی در نیجریه

پستتوسط najm111 » دوشنبه نوامبر 14, 2016 8:50 am

چرا شیعیان نیجریه مورد حمله وحشیانه قرار می‌گیرند


سرویس جهان مشرق - همزمان با برگزاری مراسم عاشورا در کشورهای مختلف جهان، عزاداری شیعیان نیجریه در شهر فونتوا در ایالت کادونا این کشور با خشونت ارتش و نیروهای امنیتی، به خاک و خون کشیده شد و 9 نفر از شهروندان نیجریه‌ای به شهادت رسیدند.

Image

به گفته رسانه‌های محلی، ارتش نیجریه در حالی به عزاداران حسینی حمله‌ور شد و از گاز اشک‌آور و گلوله‌های جنگی استفاده کرد که آنان به شکلی صلح‌آمیز مشغول اجرای مراسم بودند.

گروه حقوق بشر اسلامی روز چهارشنبه از بازداشت دستکم 200 نفر از عزاداران حسینی در شهر «کانو» نیجریه خبر داد.

همچنین طبق اخبار موثق رسیده از نیجریه، ارتش با بردن پیکرهای شهدا به مناطقی از اطراف شهر ها و گذاشتن سلاح در دستان آنان اقدام به عکس برداری از آن ها کرده است، تا در مواجهه با پیگیری های حقوقی جنبش اسلامی نیجریه از مجامع جهانی بتواند دفاعیات محکمه پسندی ارائه دهد.

Image

Image

Image

Image

طی چند روز اخیر نیز نظامیان ارتش نیجریه با یورش به خانه های شیعیان تعداد دیگری از مردم مسلمان نیجریه را به اسارت برد، یکی از اقدامات وحشیانه ارتش در دستگیری های اخیر جدا کردن کودکان و نوزادان از مادرانشان و زندانی کردن آنان در محیط های متفاوت است؛ اقدامی که حتی گریه برخی سربازان ارتش را نیز در آورد.

فقط در شهر کانو ۷۷ نفر به اسارت گرفته شدند که در میان آن ها نوزادن شیرخواره نیز وجود داشتند. دستگیری های جدید در دیگر شهرهای نیجریه نیز ادامه دارد.

اقدام وحشیانه ارتش نیجریه در روز عاشورا بهانه‌ای شد تا «مشرق» به معرفی جنبش اسلامی نیجریه بپردازد که در ذیل از نگاه‌تان می گذرد.

منابع خبری چندی پیش از اقدام دولت نیجریه مبنی بر، ممنوع از فعالیت کردن «جنبش اسلامی» این کشور خبر داده و هدف از اتخاذ این تصمیم را حفظ آرامش و امنیت کشور اعلام کرده و مدعی شده، ممنوعیت جنبش اسلامی شیعیان نیجریه از فعالیت باعث می شود تا تمامی نهادها و سازمان ها مطابق با مقررات و قانون اساسی این کشور رفتار کنند و این تصمیم بر اساس یافته های گروه تحقیق و تفحص درباره قتل عام سال گذشته در شهر «زاریا» گرفته شده است.

Image

نیجریه

کشور نيجريه با مساحتي بالغ بر 923.768 كيلومتر مربع يكي از بزرگترين و جمعیتی بالغ بر 170 میلیون نفر پر جمعيت ترين کشور قاره آفریقاست که بیشترین جمعیت مسلمان این قاره را در خود جای داده است، بیش از 50 درصد جمعیت این کشور مسلمان و 40 درصد مسیحی هستند.

علاوه بر دو عامل مساحت و جمعیت، عواملی چون موقعیت استراتژیک، برخورداری از ذخایر عظیم نفتی، توان بالای نظامی و ایفای نقش در معادلات منطقه ای و بین المللی به نیجریه که به «غول آفریقا» نیز شهرت یافته، اهمیت خاصی بخشیده است.

این کشور در قرن 19 به استعمار انگلیس درآمد و پس خروج استعمارگران انگلیسی، در سال 1960 به استقلال رسید. نیجریه از لحاظ تقسیمات اداری دارای ۳۶ ایالت و یک منطقه حکومت فدرال مرکزی است.

وجود 389 گروه قومی و نژادی، ترکیب جمعیتی ناهمگونی در نیجریه ایجاد کرده که با قرار گرفتن در کنار عواملی چون استعمار و مطامع خارجی، سیل بی پایان منازعات و درگیری های خونین قومی و مذهبی را موجب شده که شیعیان قربانیان اصلی آنها بوده اند.

Image

ظهور اسلام و تشیع

ظهور اسلام در نیجریه به قرن هفتم میلادی باز می گردد که توسط تاجران و آموزگاران مسلمان از دو کشور لیبی و سودان وارد این کشور شد و به دلیل ضدیت آموزه های اسلامی با برده داری و به بردگی گرفتن انسان ها، خیلی زود در میان قبایل شمال نیجریه انتشار یافت.

در قرن هجدهم میلادی مسلمانان نیجریه جنبشی اسلامی به رهبری شیخ «عثمان دن فودیو» تاسیس کردند که منجر به تشکیل خلافتی اسلامی در این کشور شد. خلافت اسلامی نیجریه حدود یک قرن در این کشور دوام داشت و در نهایت توسط استعمارگران انگلیسی برچیده شد.

به این ترتیب، نیجریه بزرگترین جامعه مسلمانان آفریقا را در خود جای داده است. مرکز تجمع مسلمانان نیجریه در شمال این کشور است که اغلب پیرو مذهب مالکی هستند، اما فرقه‌ های صوفیه مانند تیجانیه، قادریه و احمدیه نیز در میان آنها مشاهده می شود.

Image

ظهور تشیع در نیجریه

ظهور و گسترش تشیع در نیجریه به سال 1979 میلادی و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام راحل (ره) بازمی گردد. اما به طور کلی تاریخ تشیع در نیجریه به سه مقطع زمانی تقسیم می شود که نخستین مقطع برهه زمانی بین سال های 1979 تا 1994 میلادی را دربر می گیرد که جمعیت شیعیان در نیجریه به بیش از500 نفر نمی رسید و دلیل آن آشنا نبودن مردم با این مکتب بود، به عنوان مثال در آن مقطع اگرچه نام «اهل بیت» (علیهم السلام) بارها به گوش مسلمانان نیجریه خورده بود، اما شناختی از جایگاه و مکتب اهل عصمت و طهارت نداشتند.

دومین مقطع تاریخی حیات تشیع در نیجریه از سال 1994 میلادی آغاز می شود. مهمترین ویژگی این دوره بروز اختلاف میان مسلمانان نیجریه با شکل گیری «جنبش اسلامی نیجریه» برگرفته از جنبش «اخوان المسلمین» و گرایش برخی از اعضای این جنبش به مذهب تشیع و جدایی آنها از این جنبش بود که موجب تبلیغ بیش از پیش تشیع در نیجریه و گسترش آن بین مسلمانان این کشور شد. این مقطع تاریخی تا سال 2011 میلادی و آغاز انقلاب های مردمی در جهان عرب ادامه می یابد.

سومین مقطع تاریخ تشیع نیجریه به سال 2011 میلادی باز می گردد که تا حال حاضر ادامه دارد. مهمترین شاخص این برهه زمانی تشدید و افزایش سرکوب شیعیان نیجریه است که در دو سطح رسمی از سوی نیروهای پلیس و امنیتی و غیر رسمی توسط گروه های قومی و مذهبی مخالف از جمله گروه تروریستی تکفیری «بوکو حرام» صورت گرفته است.

مرکز شیعیان نیجریه که در این کشور به «مستبصرین» و «خمینیون» نیز معروف هستند، شهر «زاریا» در ایالت «کادونا» است. شیعیان نیجریه دوازده امامی هستند و به جز زاریا در مناطق کانو و لاگوس نیز سکونت دارند.

آنها علاوه بر برگزاری مراسم و آیین های مذهبی خود مانند سوگواری در محرم و عزاداری برای امام حسین (ع) که روزهای تاسوعا و عاشورا در قالب تشکیل دسته ‌های چند هزار نفری عزاداری انجام می شود، دارای روزنامه، مجله، سایت و تولیدات صوتی و تصویری مختص به خود هستند که در آنها به موضوعات و مقوله هایی مانند مکتب تشیع، اهل بیت و ائمه معصومین به زبان‌ های بومی پرداخته می شود.

درباره جمعیت شیعیان نیجریه آمار مستند و دقیقی در دست نیست و جمعیت آنها را بین 3 تا 7 میلیون نفر و برخی منابع تا 10 میلیون نفر هم تخمین زده اند. شیخ «ابراهیم یعقوب الزکزاکی» و شیخ «حافط محمد سعید» دو چهره برجسته و شناخته شده شیعی کشور نیجریه هستند.

جنبش شيعيان نيجريه

اواخر دهه هفتاد میلادی نیجریه به تدریج شاهد شکل گیری جنبشی داخل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی توسط جوانان این کشور با هویتی کاملا اسلامی به رهبری شیخ الزکزاکی بود.

به این ترتیب، چارچوب و پایه اصلی شکل گیری جنبش شیعیان نیجریه اواخر دهه هفتاد با هدایت و راهبری شیخ الزکزاکی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شمال این کشور ریخته شد و خیلی زود از همان جا فعالیت خود را آغاز کرد.

اولین نشست جنبش در سال 1978 میلادی در مسجد مدرسه ( A.T.S) شهر كتسينا بود که حدود 40 دانشجو و دانش آموز از جمله شيخ «محمد محمود تور»، از شخصیت های برجسته جنبش در آن حضور یافتند و پس از گوش سپردن به سخنرانی شیخ الزکزاکی عضویت خود را در آن اعلام کرده و عهد بستند، افکار و اندیشه های اصلاح طلبانه جنبش را در مناطق خود نشر و گسترش دهند.

هنوز یک دهه از تشکیل این جنبش نگذشته بود که تعداد اعضای آن به ده‌ ها هزار نفر می رسید و موفق شده بود، در بسیاری از روستاها و شهرهای شمال نیجریه نفوذ کند، مهمترین اقدام جنبش در این دوره اعلام برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در سال 1984 میلادی و دادن فراخوان مشارکت در آن به اعضای خود بود.

با ورود به دهه ۱۹۹۰ میلادی و گسترش فعالیت ها و مناطق نفوذ، این جنبش خود را به عنوان جنبشی مردمی به خصوص در روستاها مطرح کرد که با استقبال بسیار نیز مواجه شد.

در این برهه زمانی جنبش شیعیان نیجریه به عنوان جنبشی سیاسی، اجتماعی و دینی برگرفته از مکتب تشیع جعفری خود را در نیجریه مطرح کرد تا بزرگترین گروه سازمان یافته شیعه امامی در نیجریه و به طور کلی غرب آفریقا شمرده شود که براساس تعریف ارائه شده از خود مهمترین کارکرد آن توجه به وضعیت مسلمانان به طور عام و شیعیان به طور خاص در نیجریه و آفریقای غربی است.

برگزاری جشن ها و مراسم سوگواری و مذهبی و فعالیت های اجتماعی و فرهنگی، به خصوص جشن ها و مراسم سوگواری خاص شیعیان دوازده امامی جعفری و ایجاد آگاهی و روشنگری و تبلیغ دین از دیگر کارکردهای این جنبش عنوان شده است.

در سال های اخیر قدرت و نفوذ جنبش شیعیان نیجریه به شکل چشمگیری افزایش یافته و آن را به مهمترین هدف گروه تروریستی تکفیری «بوکو حرام» که سال گذشته با داعش بیعت کرد، تبدیل کرده است.

خطوط فکری

خطوط فکری و اعتقادی جنبش شیعیان نیجریه عبارتند از:

- مذهب اثنی عشری مرجع فکری و اعتقادی جنبش شمرده می شود

- دفاع از شیعیان مستضعف در نیجریه و خارج آن

- تبعیت از اصل ولایت فقیه که هم اکنون در ولایت امری آیت الله خامنه ای (مدظله) تجلی پیدا می کند

اهداف جنبش

مهمترین اهداف جنبش عبارتند از:

- تقویت روحیه محبت و برادری و برابری بین اعضا در درجه اول و جامعه شیعیان نیجریه در درجه دوم

- از بین بردن شکاف ها و اختلافات موجود که به روزنه ای برای نفوذ بیگانگان و فتنه انگیزی آنها تبدیل شده است

- فراگیر و سراسری بودن جنبش و عدم اختصاص آن به یک قوم و گروه و قبیله خاص

- آموزش و تربیت مبلغان دینی و مذهبی به گونه ای که هر منطقه دستکم دارای یک مبلغ دینی باشد

- آشنا نمودن طیف های مختلف جامعه با اخلاق و دانش های اهل البيت عليهم السّلام از نزدیک و به صورت ملموس و ایجاد فضا و فراهم کردن شرایطی که همزیستی مسالمت آمیز و برابر افراد بشر به دور از ملاحظات قومی و نژادی و در چارچوب شرعیت را محقق کند

- ارشاد و هدایت جامعه به آموزه های واقعی و حقیقی اسلام

- تاکید بر تبعیت از اصولی چون انعطاف و شفافیت در تمام فعالیت ها

- توجه به تفاوت در آداب و رسوم هر منطقه و کثرت گرایی فرهنگی و تعدد مذهبی و احترام به آن

مناطق فعالیت و انتشار

گزارش های موتقی وجود دارد که تاکید می کند، فعالیت جنبش محدود به داخل نیجریه و 36 ایالت این کشور نیست، بلکه شهرت جنبش مرزهای نیجریه را زیر پا گذاشته و وارد کشورهای منطقه غرب آفریقا از جمله همسایگان نیجریه شده است.

همانگونه که در ابتدای مطلب گفته شد، مرکز فعالیت های جنبش شهر «زاریا» است که مقر و مرکز هدایت و رهبری جنبش تلقی می شود و هریک از رهبران ارشد جنبش بر شماری از رهبران ایالتی و مناطق فعالیت جنبش چه داخل مرزها و چه خارج آن نظارت و اشراف دارند.

براساس ساختار سازمانی، جنبش برای هر ایالت و استان و بخش و دایره رهبری انتخاب کرده که به صورت سلسله مراتبی با یکدیگر در ارتباط هستند.

افزون بر آن جنبش دارای موسسات، هیئت ها، کمیته ها و شوراهایی است که به دستور شیخ الزکزاکی یا پیشنهاد دیگر اعضای جنبش در راستای اهداف بشر دوستانه، دینی، اجتماعی، تبلیغاتی و غیره جنبش تشکیل شده اند و مدیران آنها براساس سلسله مراتب مندرج در جنبش با هم در ارتباط هستند.

شورای رهبری

مهمترین شخصیت های فعال در این شورا شخص شیخ الزکزاکی است. پس از وی می توان به چهره هایی زیر اشاره کرد:

- شيخ محمد محمود توري، نایب رئیس جنبش که در حوادث 12 دسامبر 2015 به شهادت رسید

- ابراهيم موسى، سخنگوی رسانه ای جنبش

- مصطفى سعيد، مسئول دایره بهداشت و درمان جنبش

- خانوم جومي جيليما، مسئول دایره زنان جنبش

- يعقوب يحيى، دبیرکل و مرد شماره یک جنبش در ایالت كشنا

- محمد دار الحكمة، عضو کادر رهبری

مهمترین نهادها و ارکان جنبش

مهمترین نهادها و ارکان جنبش عبارتند از:

- مؤسسه شهدا

یکم ژانویه 1992 میلادی در زاریا تاسیس شد و رسیدگی به امور بازماندگان و خانواده های شهدا و جانبازان جنبش را برعهده دارد

- مؤسسه خیریه الزهرا

در سال 2010 میلادی تشکیل شد و ارائه خدمات اجتماعی و کمک های بشر دوستانه را برعهده دارد

- مرکز بهداشت و درمان

کانون فعالیت پزشکان و پرستاران و فعالان در مشاغل مرتبط با مقوله بهداشت و درمان شمرده می شود و براساس توانمندی و قدرت جنبش به اعضا خدمات ارائه می دهد

- موسسات رسانه ای

جنبش در نیجریه دارای بازوهای رسانه ای متعددی است که به زبان انگلیسی و زبان های بومی و محلی محتوا تولید می کنند که در راس آنها باید از روزنامه «المیزان» که دو دهه به طور مداوم و به زبان بومی «هوسا» منتشر می شود، اشاره کرد. این روزنامه مهمترین نهاد رسانه ای و تبلیغاتی جنبش شمرده می شود و مقالات و تحلیل های کارشناسان جنبش در این روزنامه منتشر و فعالیت های آن در نقاط مختلف به واسطه این روزنامه بازتاب داده می شود.

افزون بر آن باید از نشریه «المجاهد» نیز نام برد که به زبان انگلیسی در دسترس خوانندگان قرار می گیرد. در سال های اخیر جنبش موفق به امضای توافقنامه پخش برنامه هایی از رادیو و تلویزیون رسمی نیجریه شده که حامل افکار و اندیشه های این جنبش است.

جنبش شیعیان نیحریه همچنین دارای پایگاهی اینترنتی در فضای مجازی به چندین زبان است. افزون بر اینکه بر شبکه بزرگی از مدارس، مراکز آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، مالی، خدماتی و درمانی در شمال و جنوب این کشور است.

مهمترین برنامه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جنبش برگزاری راهپیمایی ها و مراسم مناسب با هر مناسبت است.

بازوی نظامی جنبش

گروه «جیش المهدی»، بازوی نظامی جنبش شیعیان نیجریه است که عمدتا از مناطق شیعه نشین مقابل حملات بوکو حرام یا دیگر گروه های شبه نظامی نیجریه که دارای گرایشات افراطی هستند، دفاع می کند.

Image

دیدگاه حکومت مرکزی به جنبش

پیش از ورود به مبحث دیدگاه حکومت مرکزی به جنبش و نوع رابطه با آن، ضروری است، به ریشه های اتخاذ برخی مواضع و تصمیمات از جمله سیاست های دولت مرکزی نیجریه در قبال شیعیان این کشور اشاره ای کوتاه داشت.

در خصوص پرونده شیعیان نیجریه باید اندکی به عقب، سال 2008 میلادی باز گردیم که طی آن شیخ «یوسف القرضاوی» رویکرد تبعیض آمیزش علیه شیعیان را مطرح و در ادعایی، نسبت به تلاش برای انتشار تشیع در کشورهای آفریقایی ابراز نگرانی کرد. درپی آن اتحادیه علمای مسلمین اوضاع این کشورها را رصد و در سال 2011 گزارش میدانی از گسترش تشیع در آفریقا منتشر کرد که در آن به شکلی ویژه روی این موضوع تاکید شده بود که تشیع در آفریقا در چارچوب اقدامات سازماندهی شده ایران توسعه پیدا می کند و کانون توجه تهران 4 کشور نیجریه، غنا، کنگو و تا حدی تونس و از میان این 4 کشور تمرکز بیشتر روی نیجریه است که بیشترین جمعیت شیعیان قاره آفریقا را در خود جای داده است.

در ادامه تهیه کنندگان گزارش به خانه ها و مراکز شیعیان در آتش سوخته اشاره و خرسندی خود را از این اقدام اعلام می کند، به این ترتیب گزارش از کشتار به عنوان ابزاری برای توقف گسترش تشیع در نیجریه نام می برد.

بعد از انتشار نتایج گزارش مذکور، سرکوب روشمند شیعیان نیجریه آغاز شد. ارتش اقدامات گسترده ای نظیر بازداشت خودسرانه گروهی شیعیان را دستور کار قرار داد.

شیعیان طی بازداشت شکنجه و بدون پوشش دستگاه های قضایی قتل عام می شدند و این جدای از حملات گروه تروریستی بوکوحرام بود که از سوی عربستان تأمین مالی می شود.

به این ترتیب، اقدامات گسترده ای از سوی حکومت مرکزی علیه شیعیان نیجریه با هدف محو تشیع در این منطقه آغاز شد.

واقعیت این است که نگاه به شیعیان نیجریه بیش از اینکه نگاه اعتقادی باشد، نگاه سیاسی است. لذا گزارش مذکور به خطرات حضور تشیع مذهبی در عرصه سیاسی اشاره کرده و می نویسد: خطرات موجودیت تشیع تنها منحصر به ابعاد اعتقادی محدود نمی شود، بلکه در ابعاد سیاسی نیز قابل بررسی است، چون کسانی که رویکردهای مذهبی خود را تغییر می دهند، رویکردهای سیاسی خود را نیز عوض می کنند.

نکته قابل توجه در این جاست که مهم ترین مواضع سیاسی جنبش اسلامی نیجریه قطع مناسبات نیجریه با رژیم صهیونیستی است. در چارچوب همین مناسبات ویژه بود که ارتش نیجریه، راهپیمایی روز قدس شیعیان این کشور در سال 2014 را سرکوب کرد و 33 نفر از جمله سه فرزند شیخ الزکزاکی را به شهادت رساند.

اما این پایان کار نبود، اواخر سال 2015 وقتی شیخ الزکزاکی در نامه ای برای دولت مرکزی بر مطالبات خود جهت قطع رابطه با اسرائیل تأکید می کند، پاسخ دولت ریختن خون حدود 1000 شهید و تخریب حسینیه بقیة الله در زاریا بود که رسانه های خارجی انتشار خبر و گزارش درباره این جنایت را بایکوت کرده و گزارش های سازمان دیده بان حقوق بشر در این زمینه را نادیده گرفتند.

شیخ الزکزاکی در پاسخ به اینکه چرا رسانه‌ های بین ‌المللی بی چنین موضوعاتی بی توجه هستند، می گوید: حکومت مرکزی دست ‌پرورده غرب است که تشنه نفت نیجریه می باشد.

به این ترتیب، فعالیت جنبش شیعیان نیجریه و رهبران آن همواره توسط دولت مرکزی سرکوب شده است. اوج این سرکوبگری12 دسامبر سال 2015 با یورش نظامیان ارتش نیجریه به اعضای جنبش در زاریا رخ داد که در نتیجه آن شمار زیادی از شیعیان این کشور کشته و زخمی شدند و شیخ ابراهیم الزکزاکی نیز توسط ارتش نیجریه بازداشت و زندانی شد.

حال یک سال پس از این جنایت دولت نیجریه با ادعای اینکه جنش شیعیان این کشور تهدیدی علیه امنیت نیجریه به شمار می آید، فعالیت آن را ممنوع اعلام کند.

با توجه به آنچه گفته شد، اکنون می توان به راحتی به دلیل ممنوع از فعالیت کردن جنبش شیعیان نیجریه و تهدیدی امنیتی خواندن این جنبش و ادامه بازداشت رهبر آن و قتل عام اعضایش پی برد.
najm111
Site Admin
 
پست ها : 2067
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:09 am

حمله اوباش با حمایت پلیس و علمای سلفی به عزاداران عاشورا

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 4:02 am

جنبش اسلامی نیجریه: اوباش با حمایت پلیس و علمای سلفی به عزاداران عاشورا حمله کردند

با گذشت چند روز از حملات وحشیانه به عزاداران حسینی در نقاطی از نیجریه، کم کم ابعاد بیشتری از این جنایت روشن می شود.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از وبسایت اینترنتی جنبش اسلامی نیجریه IMN در ایالت کادونا، اراذل و اوباش تحت حمایت پلیس و نیروهای ارتش به عزاداران حسینی در روز عاشورا یورش برده و آنها را با ساطور و شمشیر مورد حمله قرار دادند.
Image

شدت جنایات این اراذل به حدی بوده که این جنبش مجبور می شود ساعتی بعد ساختمان خود را در این ایالت به طور کامل تخلیه کند؛ با این حال ساختمان جنبش اسلامی نیجریه در Unguwan Muazu مورد دستبرد اوباش قرار گرفته و اموال آن به سرقت رفته است.

وبسایت جنبش اسلامی نیجریه تاکید می کند که دو واعظ سلفی در کادونا، اوباش را برای حمله به شیعیان تحریک کرده اند. شعار این سلفی ها، بیرون راندن شیعه ها از کادونا بوده است.

گفتنی است دهها تن از شیعیان نیجریه در حملات روز عاشورا و پس از آن شهید و عده ای نیز هنوز مفقود هستند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

با در خون غلطيدن؛ پياده اربعين برگزار كردند

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 8:53 pm

با در خون غلطيدن؛ پياده اربعين برگزار كردند


طبق اعلام جنبش اسلامی نیجریه، در تیراندازی نیروهای پلیس این کشور به سوی شیعیان در شهر شمالی کانو دستکم ۱۰۰ نفر شهید و چندین تن نیز زخمی شده‌اند.

Image
Image Image Image
Image Image Image
Image


تخریب یک حسینیه دیگر شیعیان در نیجریه

به گزارش «شیعه نیوز»، وب‌سایت جنبش اسلامی نیجریه نوشت: حسینیه شیعیان در شهر زاریا در ایالت کادونا به دستور مقامات این ایالت با بولدوزر تخریب شده است.

Image

همچنین، یک مرکز آموزشی و علمی شیعیان نیجریه نیز در این حمله کاملا تخریب شده است. این مؤسسه به‌عنوان مرکز آموزش ابتدایی و راهنمایی در ایالت کادونا ثبت شده بود.

شیعیان نیجریه شهدای حمله اخیر ارتش به راهپیمایی اربعین را دفن کردند

خبر دیگری از نیجریه حاکی است که شیعیان این کشور شهدای حمله وحشیانه پلیس شهر کانو به راهپیمایی نمادین اربعین را تشییع و دفن کردند.

اعضای جنبش اسلامی نیجریه اجساد هشت شهید را که در اختیار داشتند دفن کردند، اما ده‌ها جسد همچنان در دست ارتش و پلیس نیجریه است و گفته می‌شود ارتش نیجریه آن‌ها را در گورهای دسته‌جمعی دفن کرده است.

در میان اجسادی که دفن شده‌اند، جسد زینب کوچکترین شهید این واقعه نیز به چشم می‌خورد.

در واقعه حمله پلیس شهر کانو(دومین شهر بزرگ نیجریه) به شیعیان بیش از ۱۰۰ نفر شهید شدند.

مدرسه اسلامی فدیه در زاریا و حسینیه شیعیان در سامیناکای نیجریه به دست ماموران دولتی ایالت کادونا و نیروهای امنیتی این کشور تخریب شدند.
مدرسه اسلامی فدیه در زاریا یک موسسه آموزشی به ثبت رسیده توسط گروه جنبش اسلامی نیجریه بود که دارای مهدکودک، مدارس ابتدایی و دبیرستان بوده و صدها دانش آموز مسلمان در این مدرسه تحصیل می‌کردند.
حسینیه شیعیان در سامیناکا نیز هنگامی توسط دولت طرفدار وهابیت در نیجریه تخریب شد که در دست ساخت قرار داشت.

ماموران دولتی پیش از تخریب این ساختمان هیچ هشداری نداده و هنگام حضور در صحنه نیز حکم دادگاهی در این باره همراه نداشتند. در حقیقت آن‌ها تنها با همراه داشتن بولدوزر و نظامیان سرتاپا مسلح در محل حاضر شده و دستور تخریب مراکز اسلامی شیعیان را صادر کردند.

بولدوزرهای دولتی همچنین آرامگاه الحاجی حامد دنلمی در داخل مدرسه فدیه را نیز از بین برده و هنگام غارت اشیای باارزش مدرسه توسط اشرار، بدون هیچ اقدامی تنها تماشاگر بودند.

Image Image
Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

آخرین خبر از وضعیت شیخ زکزاکی و همسرشان

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه دسامبر 25, 2016 1:12 pm

آخرین خبر از وضعیت شیخ زکزاکی و همسرشان


به گزارش «شیعه نیوز»، نیروهای امنیتی نیجریه در راستای سیاست های سرکوبگرانه این کشور بار دیگر شیخ زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه را به محل قبلی اسارتشان بازگرداندند.

Image

یکی از مسائل متاثر کننده این است که وضعیت جسمانی همسر شیخ زکزاکی بسیار بغرنج است به صورتی که ایشان حتی برای لحظه ای نمی توانند بر روی پاهای خود بایستند البته وضعیت سلامتی خود شیخ زکزاکی وخیم تر است.

با وجود آن که تلاش های بسیار زیادی برای آزادی ایشان و انتقالشان به بیمارستان صورت گرفته است ولی هیچ پاسخی دریافت نشده و متاسفانه وضعیت ایشان بسیار نابسامان است.

حکومت نیجریه خبر از جابجایی محل نگهداری شیخ می دهد ولی اینطور به نظر می رسد که این بهانه است تا فامیل و نزدیکان شیخ زکزاکی را بیشتر تحت کنترل داشته باشد.

به نظر می رسد حکومت با نقشه ای به عنوان انتقال خانه شیخ به محلی نامعلوم می خواستند شیخ زکزاکی و خانواده ایشان را به قتل برسانند! البته فعلا به لطف خدا در این امر ناموفق بودند.

یکی از کار های بی شرمانه نیروهای امنیتی و نظامی این است که بدون اجازه رفت و آمد می کنند به همین دلیل فامیل های شیخ درون محل فعلی اسارت، همیشه با چادر هستند و این باعث ناراحتی یاران شیخ شده است.

طی این چند روز بعد از حکم دادگاه هیچ گونه فعالیتی برای آزادی ایشان دیده نمی شود و حتی دیده شده است حکومت با یورش هایی توهین آمیز و همراه با تهدید به شلیک، به محل اسارت شیخ زکزاکی رفت و آمد می کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

دولت نیجریه به‌دنبال نابینا کردن شیخ زکزاکی

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه فبريه 18, 2017 3:59 pm

دولت نیجریه به‌دنبال نابینا کردن شیخ زکزاکی


به گزارش مشرق، جنبش اسلامی نیجریه در خصوص آخرین وضعیت سلامی شیخ زکزاکی، رهبر شیعیان این کشور بیانیه صادر کرد.

Image

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: دولت نیجریه قصد دارد چشم دیگر شیخ زکزاکی را هم عمدا نابینا کند.

در این بیانیه همچنین آمده است: روزه پنجشنبه هفته گذشته، پزشکی که سید زکزاکی را معالجه می کند، اعلام کرده بود که در صورت عدم صدور مجوز انتقال شیخ به مراکز درمانی پیشرفته توسط دولت نیجریه، چشم دیگر وی نیز نابینا خواهد شد.

جنبش اسلامی نیجریه در ادامه بیانیه خود آورده است: واضح است که دولت نیجریه از ابتدا در صدد نابودی شیخ زاکزاکی برآمده است اما به دلیل عدم تحقق این خواسته به پزشکان متخصص اجازه مداوای شیخ را نمی دهند تا وضعیت جسمانی وی هر روز وخیم تر شود.

در پایان این بیانیه نیز آمده است: لذا از همه نویسندگان، حقوقدانان و آزادی خواهان جهان دعوت می شود که این قضیه را محکوم کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

حمله پلیس به راهپیمایی اربعین در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه نوامبر 20, 2017 8:38 pm

حمله پلیس به راهپیمایی اربعین در نیجریه


حمله پلیس نیجریه به راهپیمایان اربعین باعث شهادت تعدادی از شیعیان این منطقه شد. دولت نیجریه پس از حمله به منزل شیخ زکزاکی تاکنون اقدامات خصمانه‌ای علیه مردم این منطقه اتخاذ کرده است.

Image
Image
Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

راهپیمایی شیعیان نیجریه در دومین سالگرد کشتار زاریا

پستتوسط najm134 » سه شنبه فبريه 06, 2018 11:52 pm

گزارش تصویری؛
راهپیمایی شیعیان نیجریه در دومین سالگرد کشتار زاریا

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ به مناسبت دومین سالگرد کشتار شیعیان شهر زاریا صدها تن از شیعیان در ابوجا راهپیمایی مسالمت آمیز برگزار کرده و خواستار آزادی شیخ ابراهیم زکزکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همسرش شدند. در روز ۱۲ دسامبر ۲۰۱۵ نیروهای ارتش نیجریه با حمله به حسینیه بقیة الله(عج) شهر زاریا صدها تن از شیعیان را شهید و شمار زیادی را بازداشت کردند.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

وخامت حال شیخ "زکزکی"

پستتوسط najm134 » سه شنبه مه 22, 2018 10:16 am

وخامت حال شیخ "زکزکی"

خلاصه
یک پزشک که به شیخ زکزکی دسترسی یافته است احتمال می دهد که او در زندان دچار "سکته مغزی" شده باشد. وی بسختی تکلم می کند و بخش هایی از بدن او نیز از کار افتاده است.
به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ در روزهای اخیر اخباری مبنی بر وخامت شدید حال شیخ «ابراهیم زکزکی» روحانی شیعه و محبوب نیجریه ای منتشر شده است.
بنا بر این اخبار، وی بسختی تکلم می کند و بخش هایی از بدن او نیز از کا ر افتاده و قادر به ادای نماز در شکل عادی نیست.
یک پزشک که به شیخ زکزکی دسترسی یافته است احتمال می دهد که او در زندان دچار "سکته مغزی" شده باشد.

* یک دست و یک چشم شیخ زکزکی از کار افتاد
همچنین اعضای جنبش اسلامی نیجریه با صدور بیانیه ای خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از بدرفتاری با رهبران بازداشت شده این جنبش شدند.
در این بیانیه آمده است: یک دست و یک چشم شیخ ابراهیم زکزاکی از کار افتاده و با توجه به عدم مراقب پزشکی از او، یک چشم دیگر شیخ زکزاکی هم ضعیف شده است. او بیش از دو سال است که به صورت غیرقانونی مورد شکنجه قرار می گیرد.
اعضای جنبش اسلامی نیجریه در این بیانیه خوستار آزادی بی قید و شرط شیخ ابراهیم زکزاکی برای حفظ سلامت او شدند و بیان داشتند: ما از همه افراد و گروه های عدالت خواه می خواهیم که فریادشان را در اعتراض به اقدامات غیرقانونی مسئولان نیجریه علیه رهبر و اعضای جنبش اسلامی این کشور بلند کنند.

* ایجاد کمپین برای درمان
با وخامت حال شیخ زکزکی، جمعی از فعالان فضای مجازی، کمپینی برای آزادی وی جهت معالجه و درمان ایجاد کرده اند.
در این کمپین، از مردم جهان درخواست شده است که با ارسال نامه های انبوه به رییس جمهور نیجریه یا سفیر نیجریه یا کمیسیونر عالی حقوق بشر در کشور خود، بخواهند تا شیخ و همسرش را برای درمان فوری پزشکی آزاد کنند.
شیخ ابراهیم زکزکی، همسرش و حدود 100 عضو جنبش اسلامی نیجریه بعد از جنایت زاریا در دسامبر 2015 بیش از دو سال است که به شکل غیرقانونی دستگیر شده اند.
شیخ زکزکی و همسر وی، علاوه بر از دست دادن فرزندان خود در آن کشتار، خود نیز در تیراندازی ارتش مجروح شده و نیازمند معالجه هستند.

فرزند رهبر جنبش اسلامی نیجریه:
شیخ زکزکی سکته مغزی کرده و برای درمان نیاز به سفر خارجی دارد
خلاصه
یکی از فرزندان رهبر جنبش اسلامی نیجریه گفت: شیخ زکزکی شدیداً بیمار است و دچار سکته مغزی شده اما شرایط درمانی برایش از سوی حکومت نیجریه فراهم نشده است.
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ یکی از فرزندان رهبر جنبش اسلامی نیجریه گفت: شیخ زکزکی شدیداً بیمار است و دچار سکته مغزی شده اما شرایط درمانی برایش از سوی حکومت نیجریه فراهم نشده است.
نصیبه زکزکی گفت: شرایط جسمانی شیخ زکزکی نامناسب است و برای درمان هرچه سریع‌تر وی نیاز به پزشک وجود دارد.
فرزند شیخ زکزکی گفت، لازم است مردم جهان درباره شرایط نیجریه و شرایطی که برای شیخ زکزکی به وجود آمده است، آگاهی یابند.
وی افزود: شیخ زکزکی سکته مغزی کرده است و درمان وی نیازمند ویزیت پزشکان متخصص است اما خانواده و اطرافیان وی به پزشکانی که احتمالا حکومت برای شیخ زکزکی فراهم می‌کند، اعتمادی ندارند.
این فرزند شیخ زکزکی در ادامه گفت: چند روز پیش نشانه‌هایی از سکته مغزی در شیخ زکزکی وجود داشت و بنابراین از حکومت درخواست پزشک شده بود اما متاسفانه تا کنون این درخواست برآورده نشده است و هنوز شیخ زکزکی شرایط جسمانی مناسبی ندارد.
وی درباره شرایط کنونی نیجریه و شیخ زکزکی، اظهار داشت: شیخ زکزکی اکنون شدیدا بیمار است و افراد زیادی در سراسر نیجریه برای زکزکی تظاهرات کرده‌اند و در برخی شهرها پلیس به مردم حمله‌ور و با مردم درگیر شده و تعدادی از معترضان را کشته و عده‌ای را مجروح کرده است.
وی گفت: نیجریه کشوری است اکثر مردم برای درمان و جراحی باید به خارج از این کشور سفر کنند و از آنجایی که شیخ زکزکی احتمال زیاد نیاز به جراحی دارد باید برای درمانش شرایط برای خروج وی از نیجریه فراهم شود تا جراحی بر رویش انجام بگیرد.
وی تصریح کرد: فکر نمی‌کند این امکان برای شیخ زکزکی فراهم شود تا برای درمان به خارج از کشور سفر کند چرا که حکومت نیجریه وی را آزاد نخواهد کرد و بنابراین اجازه خروج از کشور را هم به او نخواهد داد.
نصیبه زکزکی افزود: روز گذشته سه نفر کشته و خیلی‌ها زحمی شدند و همچنان اعتراضات ادامه دارد و پلیس به آن‌ها حمله می‌کند یا گازاشک‌آور پرتاب کرده است.

حمله نیروهای پلیس نیجریه به راهپیمایی شیعیان در پایتخت/ شیخ سوکوتو به ضرب گلوله زخمی شد

نیروهای پلیس نیجریه راهپیمایی شیعیان در حمایت از شیخ زکزکی را به وسیله گاز اشک آور سرکوب کردند.
به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ نیروهای پلیس نیجریه با حمله به راهپیمایی مسالمت آمیز شیعیان نیجریه در ابوجا پایتخت این کشور شماری را زخمی و بازداشت کردند.
در این راهپیمایی که به مناسبت دومین سال بازداشت شیخ ابراهیم زکزکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همسرش برپا شده بود با حمله نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد.
در این حمله شماری از شرکت کنندگان ازجمله شیخ قاسم عمر سوکوتو زخمی شدند.
نیروهای پلیس راهپیمایی شیعیان را به وسیله گاز اشک آور سرکوب کردند و شیخ سوکوتو بر اثر اصابت گلوله به پایش زخمی شده است.
یکی از فرزندان شیخ زکزکی گفته است که ایشان شدیداً بیمار است و دچار سکته مغزی شده است.
به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ «شیخ قاسم عمر سوکوتو» از علمای شیعه نیجریه که دو هفته پیش در حمله نیروهای پلیس نیجریه به تظاهرات مسالمت آمیز شیعیان در شهر ابوجا مجروح شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

انتقال شیخ زکزکی به دادگاه نمایشی ایالتی کادونا

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه مه 29, 2018 1:15 am

انتقال شیخ زکزکی به دادگاه نمایشی ایالتی کادونا


نیروهای نظامی نیجریه با حمله به محل نگهداری رهبر جنبش اسلامی این کشور، او و همسرش را به اتهام واهی قتل، به دادگاه ایالتی کادونا انتقال دادند.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ یک عضو جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد: نیروهای نظامی نیجریه شیخ ابراهیم زکزکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه را به دادگاه ایالتی کادونا انتقال دادند.

وی تصریح کرد: دولت نیجریه با همکاری نظامیان این کشور به محل نگهداری شیخ زکزکی حمله و او و همسرش را به اتهام واهی قتل به دادگاه ایالتی کادونا منتقل کرده و قصد در محاکمه ایشان دارند.

این عضو جنبش اسلامی نیجریه اضافه کرد: شیخ زکزکی در تماس تلفنی چند روز پیش با محمد زکزکی یکی از فرزندان خود خاطرنشان کرده بود که اخیر یک نماینده از دادگاه ایالتی کادونا احضاریه‌ای مبنی بر متهم بودن ایشان در قتل به محل بازداشت رهبر جنبش اسلامی نیجریه آورده است که این احضاریه توسط شیخ زکزکی رد شده است.

وی اظهار داشت: شیخ زکزکی در این تماس تلفنی تاکید کرده بود که دولت قصد دارد با فشار عربستان ایشان را به شهادت برساند.

این دادگاه نمایشی در شرایطی برپا می شود که به رغم رای دیوان عالی نیجریه برای آزادی شیخ زکزکی از بازداشت غیرقانونی، وی ماه‌ها بدون هیچ گونه محاکمه‌ای در بازداشت بود.

Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

اجرای سناریوی «شیخ نمر» برای «شیخ‌زکزاکی»

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 15, 2018 6:41 pm

اجرای سناریوی «شیخ نمر» برای «شیخ‌زکزاکی»


نیروهای نظامی نیجریه به اتهام واهی قتل، «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی این کشور را روز گذشته به دادگاه ایالتی «کادونا» انتقال دادند تا سناریویی که سه سال پیش برای «شیخ نمر» رهبر شیعیان عربستان روی داد این‌بار در نیجریه رقم بخورد.

Image

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، نیروهای نظامی نیجریه به اتهام واهی قتل، «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی این کشور را روز گذشته به دادگاه ایالتی «کادونا» انتقال دادند تا سناریویی که سه سال پیش برای «شیخ نمر» رهبر شیعیان عربستان روی داد این‌بار در نیجریه رقم بخورد. عربستان که به‌دنبال ایجاد اختلاف و تنش در میان کشورهای مسلمان است این‌بار نوک پیکان خود را پس از عراق و سوریه به سمت غرب آفریقا برده است و با حمایت‌های مالی و سیاسی که از دولت نظامی «آباچا» در نیجریه انجام می‌دهد قصد دارد مانع گسترش جنبش اسلامی در این کشور آفریقایی شود چرا که نفوذ و قدرت معنوی «شیخ ابراهیم زکزاکی» موجی از گسترش و علاقه‌مندی مسلمانان به مذهب شیعه را در غرب آفریقا موجب شده است. براساس آخرین آمارها بیش از 10‌میلیون نفر علاقه‌مند به پیروی از این جنبش اسلامی‌اند که با تلاش‌های شیخ زکزاکی و مراکز دینی وی این آمار هر روزه رو به افزایش است.


حمایت عربستان از گروه‌های داعش و بوکوحرام در آفریقا
عربستان سعودی همچنین با حمایت‌های نظامی از گروه‌های تروریستی داعش و بوکوحرام در غرب آفریقا تلاش دارد تا تروریست‌های داعش را که اکنون با حمایت‌های وی در «دریاچه چاد» مستقر شده‌اند، با جنبش‌های اسلامی وارد درگیری نظامی کند تا شعله جنگ و تنش کشورهای مسلمان پس از سوریه و عراق این‌بار در این نقطه از غرب آفریقا شعله‌ور شود تا مگر بیداری اسلامی در این کشور شکل نگیرد.
«ابوحامد» عضو جنبش اسلامی نیجریه با اشاره به دخالت‌ها و فشار عربستان سعودی در روند برگزاری دادگاه شیخ زکزاکی، عنوان کرد؛ دولت نیجریه با همکاری نظامیان این کشور شیخ زکزاکی را به اتهام واهی قتل به دادگاه ایالتی کادونا منتقل کرده و قصد محاکمه ایشان را دارند. محاکمه‌ای که دولت قصد کرده است با فشار عربستان ایشان را به شهادت برساند.


عضو جنبش اسلامی نیجریه: دادگاه زکزاکی با فشار عربستان برپا شد
این عضو جنبش اسلامی نیجریه اضافه کرد: شیخ زکزاکی در تماس تلفنی چند روز پیش با «محمد زکزاکی» یکی از فرزندان خود خاطرنشان کرده بود که اخیرا یک نماینده از دادگاه ایالتی کادونا احضاریه‌ای مبنی بر متهم بودن ایشان در قتل به محل بازداشت رهبر جنبش اسلامی نیجریه آورده است که این احضاریه توسط شیخ زکزاکی رد شده است. ابوحامد افزود: شیخ زکزاکی در این تماس تلفنی تاکید کرده بود که دیروز نیز تدابیر شدید امنیتی در محل بازداشت غیرقانونی شیخ زکزاکی به اجرا درآمده است. این دادگاه تشریفاتی در شرایطی برپا می‌شود که به‌رغم رأی دیوان عالی نیجریه برای آزادی شیخ زکزاکی از بازداشت غیرقانونی، وی ماه‌ها بدون هیچ‌گونه محاکمه‌ای در بازداشت به سر می‌برد.


120‌روز تظاهرات مردمی نیجریه به منظور آزادی زکزاکی
از این رو، مسلمانان نیجریه در یک‌صد‌و‌بیستمین روز تظاهرات پیاپی خود روز گذشته هم در «ابوجا» پایتخت این کشور در اعتراض به تداوم بازداشت غیرقانونی شیخ زکزاکی تظاهرات گسترده‌ای بر پا کردند. گفته می‌شود، مردم ابوجا، روحانیون و فعالان حقوق بشری نیجریه همچون روزهای گذشته با حضور در خیابان‌های اصلی شهر ابوجا به استمرار بازداشت غیرقانونی رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همسر ایشان اعتراض کرده و خواستار آزادی فوری و بی‌قید‌و‌شرط شیخ ابراهیم زکزاکی و همسر وی شدند. خشونت نیروهای نظامی نیجریه علیه تظاهرکنندگان در شهر ابوجا تاکنون دو شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشته است. موج سرکوب شیعیان در نیجریه از آذرماه سال‌94 با یورش نظامیان این کشور به حسینیه شهر «زاریا» واقع در ایالت «کادونا» آغاز شد که در آن حمله شیخ زکزاکی به همراه همسر خود بازداشت شده و بیش از یک سال است که بدون تفهیم اتهام و محاکمه همچنان در زندان به‌‍‌سر می‌برند.


بیداری اسلامی در نیجریه
«نیجریه» را می‌توان سومین کشور پر جمعیت شیعه جهان پس از ایران و عراق به‌شمار آورد، این مسأله را می‌توان در راهپیمایی میلیونی روز قدس، راهپیمایی روز اربعین و مراسم روز عاشورا در این کشور به خوبی دید. قطعاً نیجریه یک استثنا نیست و می‌توان اینگونه برنامه‌های موفق را در دیگر کشورهای جهان هم دید؛ اما تلاش‌های 30‌ساله شیخ زکزاکی واقعیت دیگری را در این نقطه از غرب آفریقا
به تصویر می‌کشد. تلاش‌هایی که بدون پشتوانه مالی و سازمانی و با ایثار و همت مردم توانست گامی موفق در توسعه ارزش‌های اسلامی بردارد. ایثار و بندگی که می‌توان آن را با شهادت 6‌فرزند رهبر شیعیان نیجریه در راه احیا و بیداری مردم در سال‌های اخیر به روشنی مشاهده کرد. در حمله نظامیان نیجریه به شیعیان در روزهای 12 و 14 دسامبر 2015 (21 و 23 آذر 1394) در شهر زاریا حدود 350‌نفر، از جمله سه فرزند شیخ زکزاکی، به شهادت رسیدند.

منبع: صبح نو
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

پلیس نیجریه به مراسم عزاداری حمله کرد

پستتوسط najm134 » شنبه اکتبر 13, 2018 7:56 am

پلیس نیجریه به مراسم عزاداری حمله کرد

همزمان با تاسوعای حسینی و برگزاری مراسم عزاداری درسوگ سید الشهداء ویاران ایشان درشهر زاریای نیجریه، پلیس نیجریه به این عزادارا حمله کرد.

Image Image
ImageImage Image Image Image Image Image Image
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

یک دختر شیعه در حمله نیروهای امنیتی نیجریه به شهادت رسید

پستتوسط najm134 » يکشنبه دسامبر 23, 2018 10:49 am


یک دختر شیعه در حمله نیروهای امنیتی نیجریه به شهادت رسید


یک دختر نوجوان شیعه که در جریان حمله نیروهای پلیس و ارتش نیجریه به راهپیمایی اربعین حسینی در ابوجا پایتخت نیجریه زخمی شده بود بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
‌ به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ یک دختر نوجوان نیجریه‌ای بر اثر صدمات ناشی از حمله نیروهای امنیتی به راهپیمایی اربعین حسینی به شهادت رسید.

«حوا آدامو» Hauwa Adam در جریان حمله نیروهای پلیس و ارتش نیجریه به راهپیمایی اربعین حسینی در ابوجا پایتخت نیجریه زخمی شد و سرانجام بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

مراسم تشییع پیکر این دختر شیعه با حضور صدها تن از شیعیان و محبان اهل بیت(ع) در شهر پوتیسکام نیجریه برگزار شد.

براساس اعلام اعضای جنبش اسلامی نیجریه در روز اربعین امسال در ابوجا 44 نفر در حمله نیروهای ارتش و پلیس نیجریه به شهادت رسیدند.

با توجه به اینکه مجروحان این حادثه فراوان بوده است هم اکنون شمار جانباختگان این حادثه نیز در حال افزایش است.

Image Image
ImageImage
Image
ImageImage
ImageImage
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

حمله پلیس نیجریه به راهپیمایی شیعیان

پستتوسط najm134 » يکشنبه ژانويه 13, 2019 11:56 am

حمله پلیس نیجریه به راهپیمایی شیعیان در کادونا


منبع : ابنا
نیروهای پلیس با شلیک گلوله و گاز اشک آور راهپیمایان را در شهر کادونا متفرق کردند.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ نیروهای پلیس نیجریه با یورش به راهپیمایی مسالمت آمیز شیعیان در کادونا شرکت کنندگان را متفرق کردند.

در این راهپیمایی که به دعوت جنبش اسلامی نیجریه و در اعلام همبستگی با شیخ ابراهیم زکزکی رهبر جنبش اسلامی برگزار شد نیروهای پلیس با شلیک گلوله و گاز اشک آور راهپیمایان را متفرق کردند.

گزارشی از مجروح شدن فردی در این راهپیمایی منتشر نشده است.

شیخ زکزکی یکی از مشهور ترین شخصیت های اسلامی در نیجریه است که از سال 2015 در بازداشت به سر می برد و با وجود بیماری همچنان در بند است و تلاش ها برای آزادی او همچنان بی نتیجه مانده است.

Image
Image
Image Image Image
Image Image Image

در روز 22 آذر 1394 (13 دسامبر 2015) بر اثر حمله ارتش نیجریه به حسینیه بقیة الله ، بیش از 350 نفر از شیعیان این کشور به شهادت رسیده و صدها تن دیگر زخمی شدند و ارتش نیجریه، شیخ زکزکی و همسرش را بازداشت کرد
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: دشمنان آئین اعلی در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 09, 2019 3:56 pm

فردا دوشنبه؛
دادگاهی در «کادونا» درباه شیخ زکزاکی تصمیم‎گیری می‌کند


دادگاهی در «کادونا» درباه شیخ زکزاکی تصمیم‎گیری می‌کند

فردا دوشنبه دادگاهی در ایالت کادونا نیجریه درباره وضعیت «شیخ زکزاکی» تصمیم گیری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیجریه، به دنبال مجوز دادگاه فدرال ابوجا در خصوص تروریستی نامیدن جنبش اسلامی نیجریه، دادگاهی در ایالت کادونا نیجریه درباره وضعیت «شیخ زکزاکی» تصمیم‌گیری می‌کند.

در روز ۱۳ دسامبر ۲۰۱۵ بر اثر حمله ارتش نیجریه به حسینیهبقیةالله، شیخ ابراهیم زکزاکی زخمی و توسط ارتش دستگیر و زندانی شد.

از دسامبر ۲۰۱۵ تا ۱۳ ژانویه ۲۰۱۸ شیخ زکزاکی و همسرش در جای نامشخصی تحت بازداشت بودند و تنها دکتر او مجاز به ملاقات وی بود.

در جولای ۲۰۱۹، به منظور تقاضای آزادی زکزاکی، صدها نفر ازطرفداران او خارج ساختمان‌های دولتی اجتماع کردند و پلیس با استفاده از تیراندازی و گاز اشک آور برای پراکنده کردن آنها اقدام کرد.

در این درگیری‌ها تعدادی کشته و بیش از ۴۰ نفر دستگیر شدند. رهبر جنبش اسلامی نیجریه، اعلام کرده تا زمانی که از آزادیزکزاکی اطمینان پیدا نکنیم، این تظاهرات ادامه دارد، چرا که او فوراً به درمان و اعزام به خارج از کشور نیاز دارد
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: دشمنان آئین اعلی در نیجریه

پستتوسط najm134 » چهارشنبه اکتبر 30, 2019 11:51 am

نگرانی درخصوص تشدید هرچه بیشتر سرکوب شیعیان نیجریه


نیجریه ممنوعیتی که مقامهای نیجریه علیه جنبش اقلیت شیعیان این کشور به بهانه "تروریستی" خواندن این جنبش اعمال کرده‌اند باعث افزایش نگرانی درخصوص تشدید حتی بیشتر از قبل سرکوب این شیعیان و زدن جرقه یک درگیری جدید در این کشور شده است.

Image

به گزارش «شیعه نیوز»،نیجریه ممنوعیتی که مقامهای نیجریه علیه جنبش اقلیت شیعیان این کشور به بهانه "تروریستی" خواندن این جنبش اعمال کرده‌اند باعث افزایش نگرانی درخصوص تشدید حتی بیشتر از قبل سرکوب این شیعیان و زدن جرقه یک درگیری جدید در این کشور شده است.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی در خصوص روند رو به تشدید سرکوب جنبش اقلیت شیعیان از سوی مقامهای نیجریه به دلیل اعتراض این شیعیان به حبس رهبرشان، شیخ ابراهیم زکزاکی، می‌نویسد: دولت نیجریه چند روز پیش به بهانه اعتراضات جنبش شیعیان نیجریه موسوم به "جنبش اسلامی نیجریه" اقدام به "تروریستی" خواندن و ممنوع اعلام کردن این جنبش کرد؛ جنبشی که صرفا به محبوس کردن رهبرش شیخ ابراهیم زکزاکی معترض است.

این اقدام باعث بدتر شدن اوضاع در نیجریه به دلیل در پیش گرفتن رویکردی خصمانه‌تر از سوی مقامهای دولت محمدو بوهاری، رئیس جمهور نیجریه در قبال این شیعیان شده است؛ رئیس جمهوری که دارای روابطی نزدیک با عربستان سعودی است.

اعضای جنبش اسلامی نیجریه که همواره رویکرد صلح‌جویانه داشته‌اند، نگران هستند که سرکوبگری مقامهای نیجریه علیه این گروه به بالاترین حد خود برسد و مقامهای نیجریه را متهم می‌کنند به این که هدفشان این است که جنبش آنها حالت زیرزمینی پیدا کند.

سهیلا زکزاکی، دختر شیخ ابراهیم زکزاکی که در مالزی مشغول درس خواندن است، می‌گوید: مقامهای نیجریه به سختی تلاش می‌کنند تا جنبش اسلامی نیجریه را به جایی برسانند که اعضای آن بالاجبار بگویند:" دیگر بس است! باید با به دست گرفتن سلاح از خود دفاع کنیم!"

او به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: این که ببینید که برادرانتان در حال کشته شدن هستند طرز فکر شما را تغییر خواهد داد.

تجمعات معترضان شیعه در نیجریه عمدتا صلح‌آمیز بوده اما اخیرا اعتراضات آنها مجددا با حملات مرگبار نیروهای امنیتی نیجریه مواجه شده است. چند روز پیش دست کم شش تن از این معترضان در حملات مرگبار نیروهای امنیتی به تجمعشان کشته شدند؛ جنبش اسلامی نیجریه تعداد این کشته‌ها را ۲۰ معترض اعلام کرده است.

مقامهای نیجریه از زمان اعلام ممنوعیت جنبش شیعیان این کشور لحنی بدون سازش در پیش گرفته‌اند.

محمد آدامو، رئیس پلیس نیجریه روز سه‌شنبه گفت، هرکسی که با این جنبش همکاری کند یک "تروریست و دشمن کشور" تلقی خواهد شد.

او جنبش اسلامی نیجریه را متهم به دست زدن به اقدامات غیرقانونی و افراطی کرده و از مردم خواست تا به تعقیب اعضای این جنبش کمک کنند.

گروه دیده‌بان حقوق بشر اخیرا استفاده مقامهای نیجریه از سلاح گرم علیه معترضان شیعه را محکوم کرد.

این گروه تقاضا کرده تا این ممنوعیت اعلام شده علیه این جنبش برداشته شود و هشدار داده که این ممنوعیت حتی منجر به اعمال یک سرکوب قهرآمیزتر امنیتی شود.

تاکنون جنبش اسلامی نیجریه از در خویشتنداری و احتیاط درآمده و برخورد کرده است.

برخی از اعضای این جنبش در بیانیه‌ای در حین انتظار برای صدور حکم دادگاه نیجریه در روز دوشنبه در خصوص آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی، از معلق کردن اعتراضاتشان خبر دادند.

اما عده‌ای دیگر از اعضای این جنبش متعهد به برپایی حتی تظاهرات بیشتر از قبل شده‌اند.

از زمان اعلام ممنوعیت جنبش شیعیان نیجریه، تجمعات معترضان شیعه در این کشور عمدتا محدود شده و معترضان بعد از برپایی تجمعات مختصر قبل از این که سر و کله نیروهای پلیس پیدا شود، متفرق می‌شوند.

آن دسته از معترضانی که به تجمعات ادامه می‌دهند می‌گویند که آماده رویارویی با تبعات اقدامشان هستند.

یکی از این معترضان به نام محمد سوجه گفت: هر کس ممکن است در هر زمان در اثر اتفاقی نظیر تصادف با خودرو یا اتفاقی دیگر بمیرد، پس آیا بهتر نیست که من با شهید شدن جانم را از دست بدهم؟ در حال حاضر ما هیچ گونه ترسی از مرگ نداریم.

یکی دیگر از معترضان که نامش را فاش نکرد نیز گفت: با افزایش نگرانی در خصوص وضعیت سلامتی شیخ زکزاکی اکنون تمایل در میان اعضای جنبش اسلامی نیجریه برای در پیش گرفتن رویکردی تهاجمی تر در اعتراضاتشان هر چه بیشتر می‌شود.

این معترض با اشاره به این که اعضای جوانتر و جدی‌تر این جنبش اعتمادی به عادلانه بودن فرآیند قضایی در نیجریه نداشته و متعهد به تداوم اعتراضات هستند، گفت: بعد از مدتی خشم و بی عدالتی بیش از حد زیاد می‌شود.

منبع: ایسنا
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

نقشه خطرناک آل سعودبرای حذف شیخ زکزاکی

پستتوسط najm134 » سه شنبه فبريه 25, 2020 8:18 am

نقشه خطرناک آل سعودبرای حذف شیخ زکزاکی

اقدامات دولت نیجریه که سرسپرده رژیم آل سعود است در خصوص تلاش برای به شهادت رساندن شیخ ابراهیم زکزاکی نگرانی ها را در خصوص اوضاع جسمانی ایشان شدت بخشیده است.

انتشار اخبار و گزارش های رسانه ای در خصوص وخیم تر شدن حال شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه نگرانی ها را در خصوص احتمال به شهادت رساندن ایشان افزایش داده است.

سال ۲۰۱۵ نیروهای امنیتی و ارتش نیجریه با حمایت رژیم آل‌سعود با یورش به حسینیه شیعیان در شهر «زاریا» بیش از هزار نفر را کشتند که برخی منابع شمار شهدا را تا ۲ هزار نفر هم نوشته‌اند.

در آن حمله شیخ زکزاکی به شدت زخمی شد و ۴ فرزندش نیز به شهادت رسیدند از آن زمان تا کنون زکزاکی و همسرش همچنان در زندان به سر می‌برند و علی‌رغم حکم دادگاه عالی نیجریه برای آزادی وی، دولت نیجریه او را آزاد نکرده است.

طی چند روز گذشته، گزارش‌های متعددی از وخامت حال شیخ زکزاکی منتشر شده است. بر اساس گزارش‌ها و به گفته تیم پزشکی معالج شیخ زکزاکی در زندان عمداً دچار مسمومیت شده و زنده ماندن ایشان تا کنون چیزی شبیه به معجزه بوده است.

شواهد حاکی از آن است که وضعیت جسمانی شیخ زکزاکی به دلیل وجود سرب بالا در خون و عدم مداوا و مشکلات پزشکی دیگر ناشی از شکنجه، در وضع اورژانسی و بسیار وخیم قرار دارد. فرزند شیخ زکزاکی نیز با انتشار نامه‌ای برای چندمین بار از توطئه رژیم وابسته نیجریه برای به شهادت رساندن پدرش خبر داده و نوشته «تقریباً همه گزینه‌ها برای نجات جان پدرم از دست رفته است».

شواهد و مدارک پزشکی منتشر شده نشان می دهد که عوامل وابسته به نظام نیجریه تلاش دارند تا با تزریق مقادیر زیادی سرب به خون شیخ زکزاکی به روش های مختلف شرایط جسمی ایشان را به صورت تدریجی وخیم کرده و در نهایت به شهادت برسانند.

طرفداران شیخ زکزاکی نیز هم چنان با برگزاری تظاهرات خواهان آزادی وی هستند. ده‌ها نفر از تظاهرکنندگان در ابوجا که به تازگی خواستار آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه شده بودند، شهید یا زخمی شدند. ده‌ها نفر از تظاهرات کنندگان در ابوجا، پایتخت نیجریه در تیراندازی نیروهای امنیتی این کشور شهید یا زخمی شدند. آنها اعلام کردند تا زمانیکه شیخ زکزاکی آزاد نشود تظاهرات نیز ادامه خواهد داشت. شیخ زکزاکی از عوارض گلوله‌هایی که در پی قتل عام زاریا دربدنش مانده است رنج می‌برد.

در همین راستا به تازگی جمعی از مسلمانان ترکیه، روز ۲۲ تیرماه، با تجمع در منطقه «امین اونو» ی استانبول با شیخ زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه اعلام همبستگی خواهند کرد. براساس این فراخوان در روز شنبه، ۲۲ تیرماه رأس ساعت ۱۷:۳۰ به وقت محلی در مقابل مسجد جدید استانبول تجمعی با هدف حمایت از شیخ زکزاکی برگزار خواهد شد.

این اتفاقات در حالی روی می دهد که مجامع بین المللی و نهادهای حقوق بشری که دم از حمایت از حقوق بشر می زنند در قبال این اوضاع مسلمانان نیجریه و رهبر شیعیان این کشور هیچ واکنشی از خود نشان نداده اند؛ گویی که شیخ زکزاکی اصلاً وجود نداشته و رژیم نیجریه هیچ حمله ای علیه شیعیان این کشور انجام نداده است. متأسفانه کشورهای اسلامی و عربی نیز در این خصوص هیچ واکنش یا اظهار نظر خاصی در حمایت از مسلمانان نیجریه و شیخ زکزاکی از خود نشان نداده اند.

به جرأت می توان گفت که مقامات ایرانی و رسانه های این کشور در حمایت از جنبش اسلامی نیجریه و شیخ زکزاکی و پیگری حال ایشان پیشرو بوده اند. با بررسی اخبار عربی در رسانه های این کشور متوجه می شویم که کشورهای عربی حتی اخبار مربوط به اعتراضات و شهادت دهها نفر از مردم نیجریه در حمله نیروهای نظامی را پوشش نمی دهند چه برسد به آنکه بخواهند در حمایت از شیخ زکزاکی و اوضاع بد جسمانی ایشان خبر منتشر کنند.

در این میان نباید از نظام رژیم آل سعود و وهابی های این کشور در به حاشیه راندن اوضاع نیجریه و شیخ زکزاکی غافل ماند. شیخ زکزاکی که عمر خود را در راه گسترش تفکرات شیعه در این کشور صرف کرده و در واقع یکی از پیروان تفکرات امام خمینی (ره) به شمار می رود همواره مورد غضب سران آل سعود بوده است. شیخ زکزاکی یک سال قبل در تماس تلفنی با فرزند خود تاکید کرده بود که عربستان از ارتش نیجریه برای به راه انداختن کشتار زاریا حمایت کرده بود.

در همین خصوص منابع نیجریه‌ای اعلام کرده اند که سعودی‌ها برای به حاشیه راندن جنبش اسلامی نیجریه و فشار به آن، هزینه‌های زیادی کرده‌اند. آنان افزودند سعودی‌ها و وهابی‌ها برای فشار به جنبش اسلامی مداخله کرده‌اند.

این منابع گفتند شیخ زکزاکی با خطر واقعی روبه‌رو است و تلاش‌های برنامه‌ریزی شده برای حذف وی در محل بازداشتش وجود دارد. دکتر ابراهیم سلیمان یکی از رهبران جنبش اسلامی نیجریه نیز به تازگی اعلام کرده بود که عربستان عامل اصلی آزاد نشدن شیخ زکزاکی است. پیش از این نیز یک فعال سیاسی نیجریه‌ای اعلام کرده بود که توافقی میان دولت نیجریه، آمریکا و عربستان برای عدم آزادشدن شیخ زکزاکی وجود دارد.

اطلاعات منتشر شده نشان از آن دارد که شیخ زکزاکی و تمام اقدامات وی توسط سرویس اطلاعات عربستان از سالها قبل تحت نظر بوده و رژیم آل خلیفه برای سرکوب جنبش اسلامی نیجریه و حذف رهبر شیعیان این کشور از قبل برنامه ریزی کرده بود. شیخ زکزاکی بارها از روابط میان نیجریه و رژیم صهیونیستی و همکاری های امنیتی و اطلاعاتی میان آنها در کنار فساد گسترده در نیجریه و ارتباط عناصر جنبش تروریستی بوکوحرام با برخی فرماندهان ارتش نیجریه انتقاد کرده بود.

«بدیعه زکزاکی» فرزند شیخ ابراهیم زکزاکی نیز اعلام کرده بود که حکومت نیجریه بیشتر تحت تأثیر عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی است. اگر وضعیت نیجریه را ببینید، متوجه می‌شوید که حکومت نیجریه بیشتر از این کشورها دستور می‌گیرد و برای خیلی از اقداماتی که می‌کند دستور از جای دیگر می‌گیرد.

در هر صورت باید گفت که عناصر نظام نیجریه با حمایت رژیم آل سعود و رژیم صهیونیستی نقشه خود را برای حذف فیزیکی شیخ زکزاکی که در بازداشت به سر می برد اجرا می کنند.بی توجه جوامع حقوقی جهان به ویژه سکوت و بی توجهی کشورهای اسلامی و عربی باعث می شود نیجریه و عوامل سرسپرده این کشور بتوانند راحت تر نقشه خود را برای به شهادت رساندن رهبر شیعیان نیجریه عملی کنند.

خبرگزاری مهر
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: دشمنان آئین اعلی در نیجریه

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه مارس 23, 2020 9:32 pm

کاردینال نیجریه خشونت های دولت علیه جنبش اسلامی شیعیان را محکوم کرد


Image

به گزارش «شیعه نیوز»، کاردینال جان اونایکان، از کاردینال های کاتولیک در شهر ابوجا، پایتخت نیجریه، ضمن مصاحبه با رادیو واتیکان، سرکوب مسلمانان شیعه توسط دولت نظامی نیجریه و قرار دادن حزب شیعیان «جنبش اسلامی نیجریه» در فهرست تروریستی را ناعادلانه خطاب کرده و آن را حرکتی در راستای سرکوب آزادی دینی در این کشور دانست.

کاردینال اونایکان گفت: هیچ کس در امان نیست. امروز شیعیان هستند و فردا می تواند ما کاتولیک ها باشیم.

وی گفت: اعضای جنبش اسلامی نیجریه اقدام به برگزاری راهپیمایی های مسالمت آمیز در اعتراض به دستگیری رهبرشان ابراهیم زاکزاکی می کنند که در طی چهار سال گذشته در زندان است. دادگاه ها و دیوان های محاکمه متعدد دستور آزادی وی را صادر کرده اند، با این وجود دولت حاضر نیست به امر صادر شده در دادگاه عمل کند.

کاردینال گفت: اهل تسنن در نیجریه نمی خواهند بپذیرندکه شیعیان هم مسلمان هستند و به همین سبب نیز دولت با آن ها با خشونت های جدی برخورد می کند.

او در ادامه خاطرنشان کرد که شیعیان در یک ماه گذشته به خیابان ها می آیند. و آنطور که من می دانم راهپیمایی ها همواره مسالمت آمیز بوده و من ندیده ام که هیچ کدام شان اسلحه ای داشته باشند. با این حال نظامیان و پلیس با سلاح گرم، گلوله های پلاستیکی و گاز اشک آور به آن ها حمله می کند که این طرز برخورد عادلانه نیست.

گفته می شود در یک هفته اخیر حداقل 20 عضو جنبش اسلامی نیجریه در تظاهرات ها به شهادت رسیده و عده زیادی نیز مجروح و دستگیر شده اند. شیعیان در تظاهرات ها خواهان آزادی رهبرشان شیخ ابراهیم زاکزاکی هستند. دولت نیجریه اخیرا طی بیانیه ای این گروه را در فهرست گروه های «تروریستی» قرار داده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به دشمنان آئين اعلى


Aelaa.Net