علویان اندونزی

ایده شناسی و تجمع شناسی علویان جهان

علویان اندونزی

پستتوسط najm134 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 9:24 am

علویان اندونزی
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

جدیدترین وضعیت شیعیان اندونزی

پستتوسط najm134 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 9:27 am

جامعه شیعیان در شرق جاوا در کشور اندونزی با فشارهای زیادی بر اثر آوارگی و گرسنگی روبرو هستند. حداقل 190 شیعه در شرق جاوا شامل 69 زن و 61 کودک بعد از اینکه مقامات دولت محلی، تامین آب و غذای شیعیان را به خاطر کمبود بودجه متوقف کردند، در خطر هستند.
مقامات اندونزی آب و غذای شیعیان را در شرق جاوا قطع کردند. جامعه شیعیان از روستای کرنگ گیام در منطقه سمپانگ در جزیره مادورا در آگوست سال 2012 آواره شدند، زیرا عده ای در حدود 500 نفر ضدشیعه با اسلحه و سنگ به آنها حمله کردند.
در این حمله یک نفر کشته و ده ها نفر زخمی شدند. این افراد همچنین 35 خانه متعلق به شیعیان را به آتش کشیدند که چهار نفر مسوول این حمله بوده اند.
در پی این حمله شیعیان به خانه های موقت که در یک مجموعه ورزشی در سمپانگ وجود داشت، انتقال داده شدند. درآنجا حداقل امکانات وجود داشت که برای سه ماه گذشته در آنجا زندگی کرده اند. هیچ گونه دارو یا امکانات خاصی برای بچه ها یا زنان فراهم نشده است.
در روز 18 نوامبر مقامات محلی آبرسانی به مجموعه ورزشی را قطع کردند و در روز 22 نوامبر مواد غذایی قطع شد. در این مدت شیعیان آواره مجبور شدند از حداقل بودجه خود برای خرید آب و غذا استفاده کنند.
به گفته منابع معتبر، مقامات دولتی محلی به برخی از شیعیان حاضر در مجموعه ورزشی گفته اند که اگر می خواهند به خانه های خود برگردند باید مذهب خود را به مذهب سنی تغییر دهند. مقامات محلی و ملی فشار خود به این افراد را ادامه داده اند اما آنها این درخواست را رد کرده اند.
بر اساس گزارش جعفریا نیوز، گروهی داوطلب غذای روزانه شیعیان را فراهم کرده اند و عده ای نیز داوطلب کمک به کودکان و زنان شده اند.
جامعه اهل البیت اسلامی کانالی را تاسیس کردند تا بتوانند بودجه ای را برای کمک به شیعیان اندونزی فراهم کنند و از همه خواسته اند تا در حد توان خود و حتی در حد کمکی هر چند اندک به برادران شیعه خود در اندونزی یاری رسانند.
در پی حوادث اخیر و خشونت علیه شیعیان اندونزی سفیر این کشور به تهران گفت : دولت اندونزی متعهد می شود که از شیعیان حفاظت و مراقبت کند.
دیان ویرنگجرت اشاره کرد که جاکارتا هیچ مشکلی با شیعیان اندونزی ندارد و به آنها به عنوان بخشی از ملت اندونزی احترام می گذارد.
وی با اشاره به حملات علیه جامعه شیعه در جزیره مادورا در اندونزی، در ماه های اخیر گفت: اختلافات میان گروه های مسلمان در منطقه ریشه در تفاوت های قومی و قبیله ای دارد و نباید به عنوان تبعیض علیه اقلیت شیعه در اندونزی تفسیر شود.
در 26 ماه اوت، صدها مرد مسلح با داس و شمشیر یک مرد شیعه را تا حد مرگ کتک زدند و بیشتر از 30 خانه را در شهر سمپامگ در استان شرقی جاوا، به آتش کشیدند و روستاییان را مجبور کردند به مجموعه ورزشی در همان نزدیکی بروند.
در اواخر دسامبر گذشته، شیعیان در نانگکرانگ توسط افراط گرایان وهابی مورد حمله قرار گرفتند و صدها خانه و یک مدرسه شیعه را آتش زدند و روستاییان را مجبور به فرار از خانه هایشان کردند.
اندونزی بزرگترین کشور با اکثریت جمعیت مسلمان است که 240 میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از کشورهایی است که اسلام گرایان متعادلی دارد اما گروه های حقوق بشر معتقدند تعصب مذهبی در حال گسترش در این کشور است و کارهای اندکی برای مقابله با این معضل شده است.
هرچند قانون اساسی اندونزی به صراحت، از تضمین آزادی مذهب سخن می گوید، گروه های حقوق بشر بر این باورند که تحمل کشور اندونزی در دهه های اخیر درباره این موضوع کاهش یافته است و حکومت این مشکل را نادیده می گیرد.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

وضعیت نابسامان پناهندگان شیعه در اندونزی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژانويه 29, 2016 12:52 pm

وضعیت نابسامان پناهندگان شیعه در اندونزی


یک پایگاه اندونزیایی با اشاره به شرایط نابسامان اقتصادی و معیشتی شیعیانی که به استان جاوه شرقی این کشور پناهنده شده اند نوشت: تلاش هایی برای رفع این وضعیت در پیش گرفته شده است.پ

به گزارش «شیعه نیوز»، پایگاه اندونزیایی مترو (metrotvnews.com)، در گزارشی به موضوع پناهندگان شیعه در استان جاوه شرقی اندونزی پرداخت و با بیان اینکه این افراد در شرایط نامناسب معیشتی و اقتصادی به سر می برند و از برخی حقوق اولیه نیز محرومند نوشت: سوکَروا، استاندار جاوه شرقی تصمیم گرفت که موضوع پناهندگان شیعه را حل کند، وگرنه این مسئله به اقتصاد جاوه شرقی تاثیر خواهد گذاشت و این مورد باعث نگرانی استاندار جاوه شرقی شده است.

وی گفت: شرایط اقتصادی در سال 2015 نسبتاً خوب بود، اما این موضوع حساس بر درآمد دولت از مالیات تاثیر گذاشته است. به عنوان مثال، درآمد حاصل از مالیات در سال 2014 به 3،7 تریلیون رسید، اما در سال 2015 به 3،5 تریلیون روپیه کاهش یافت.

وی در سورابایا گفت: دولت استان جاوه شرقی، این مسئله را حل خواهد کرد. اقدام اولیه رویکرد و راهنمایی با پناهندگان شیعه است. آموزش و پرورش یکی از اقدامات ما برای حل و فصل این موضوع خواهد شد. بنابراین، هنگام بازگشت به خانه هایشان، فرزندان شیعه، آموزش و پرورش مساوی با سایر شهروندان دریافت خواهند کرد.

تاریخچه پناهنده شدن شیعیان در استان جاوه شرقی

در تاریخ 29 دسامبر 2011 حدود 500 نفر به محله شیعیان شهر سمپنگ حمله کردند و خانه و حوزه علمیه استاد تاج الملوک را به آتش کشیدند و حدود 350 نفر شیعه در ورزشگاه ویجایا شهر سمپنگ پناه بردند. در تاریخ 17 ژانویه 2012 شیعیان را با اجبار به خانه هایشان بازگرداندند و استاد تاج الملوک را به اتهام توهین به مقدسات اسلام و در اختیار داشتن قرآنی متفاوت در تاریخ 12 آوریل 2012 زندانی کردند.

یک هفته بعد از عید فطر 1433 هـ.ق یعنی 26 اوت 2012، مجدد حدود 1,000 نفر به محله شیعیان حمله کردند و 46 خانه شیعیان را به آتش کشیدند که در این فاجعه یک نفر شیعه به قتل رسید و دهها نفر دیگر زخمی شدند. در همان روز 72 خانواده شیعی در وزرشگاه شهر سمپنگ پناه آورند.

در تاریخ 20 ژوئن 2012، به دستور معاون شهردار سمپنگ با همکاری برخی علمای این شهر، شیعیان را وادار به انتقال به آپارتمان پوسپا اگرو در شهر سیدوأرجو استان جاوه شرقی، کردند که تا به امروز علی رغم سعی و تلاش های گروه و شخصیت های مختلف و حتی دستور مستقیم رئیس جمهور سابق اندونزی، شیعیان شهر سمپنگ هنوز در این پناهگاه به سر می برند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8794
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بزرگترین سازمان اسلامی جهان نیروی شبه نظامی تشکیل داد

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 18, 2017 10:41 pm

بزرگترین سازمان اسلامی جهان نیروی شبه نظامی تشکیل داد


آموزش افراد علاقمند به عضویت در گروه شبه نظامی نهضت العلما در مناطق جنگلی کبومن در استان جاوه مرکزی صورت می‌گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نهضت العلمای اندونزی که به عنوان بزرگترین سازمان اسلامی مستقل در جهان شناخته می‌شود به تازگی کار آموزش و تشکیل گروه‌های شبه نظامی را آغاز کرده است.

به گزارش «انتخاب»؛ نهضت العلما جنبشی سنت گرا و سنی در اندونزی است که از مکتب فقهی شافعی پیروی می‌کنند. این جنبش در ۳۱ ژانویه ۱۹۲۶ در سورابایا در راستای اصلاح طلبی اسلامی در اندونزی تأسیس شد.

نهضت العلما بزرگترین سازمان اسلامی مستقل در جهان می‌باشد که در سال ۲۰۰۳ چهل میلیون نفر عضو داشته است.

آموزش افراد علاقمند به عضویت در گروه شبه نظامی نهضت العلما در مناطق جنگلی کبومن در استان جاوه مرکزی صورت می‌گیرد. این شبه نظامیان Banser نامیده می‌شوند.

بیم و هراس از عملیات‌های تروریستی در کشورهای جنوب شرق آسیا ازجمله اندونزی افزایش یافته است.

در حال حاضر حلمی فیصل زینی دبیر کل نهضت العلماء اندونزی است. این سازمان مخالف تفکرات داعش و سلفی بوده و به تقریب بین ادیان و همزیستی مسالمت آمیز بین فرق اسلامی اعتقاد دارد.

این نهضت همچنین در زمینه کارهای خیریه به جهت تأمین بسیاری از نقص‌های دولت اندونزی در جامعه کارهای بسیاری از جمله کمک به مدارس و بیمارستان‌ها، و همچنین کمک به ساماندهی گروه‌های مختلف به جهت کاستن از فقرشان، کمک‌هایی انجام می‌دهد. این گروه در حال حاضر مدعی است ک که در حال حاضر نود میلیون نفر عضو دارد.

این سازمان رابطه خوبی با جمهوری اسلامی دارد و در زمان‌های گوناگون با رهبران ایران دیدار داشته‌اند.

Image
Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8794
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به علویان جهان


Aelaa.Net