سلام عليكم سوال کرده اند درباره مشخصات و کیفیت شیره انگور ؟
جواب: 1- ارگانيك بودن محصول انگور و بكار نبردن سمپاشي 2- از انگورهاى سالم استفاده كردن براى ابگيري نه پلاسيده ووو يا مخلوط به انها 3- شستن انگورها قبل عصاره گرفتن 5- طبخ فوري بعد عصاره گرفتن 6- رعايت قاعده طهارت در طبخ عصاره تا شيره شدن 7- پيوسته هم زدن اب انگور و با اتش مناسب پختن بطورى كه در شيره محصول هيچ گونه تلخى مسحوس نشود = وقتي شيره انگور با اب ترقيق شود بقدر غلظت اب انگور = طعم اب انگور (سانديس) بدهد نه طعم شيره سوخته
والبته متخصصين نكات دقيقتر تجربي هم مى توانند تكميل كنند