مشخصات شیره انگور طیب

مشخصات شیره انگور طیب

پستتوسط najm129 » پنج شنبه ژوئن 10, 2021 2:29 pm

بسم الله الرّحمان الرّحيم
آخرين ويرايش توسط najm129 on جمعه نوامبر 12, 2021 4:20 pm, ويرايش شده در 2.
najm129
 
پست ها : 52
تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 02, 2020 11:16 pm

Re: مشخصات و کیفیت شیره انگور

پستتوسط najm129 » پنج شنبه ژوئن 10, 2021 2:49 pm

Image
سلام عليكم
سوال کرده اند درباره مشخصات و کیفیت شیره انگور ؟

جواب:
1- ارگانيك بودن محصول انگور و بكار نبردن سمپاشي
2- از انگورهاى سالم استفاده كردن براى ابگيري نه پلاسيده ووو يا مخلوط به انها
3- شستن انگورها قبل عصاره گرفتن
5- طبخ فوري بعد عصاره گرفتن
6- رعايت قاعده طهارت در طبخ عصاره تا شيره شدن
7- پيوسته هم زدن اب انگور و با اتش مناسب پختن بطورى كه در شيره محصول هيچ گونه تلخى مسحوس نشود = وقتي شيره انگور با اب ترقيق شود بقدر غلظت اب انگور = طعم اب انگور (سانديس) بدهد نه طعم شيره سوخته


والبته متخصصين نكات دقيقتر تجربي هم مى توانند تكميل كنند
najm129
 
پست ها : 52
تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 02, 2020 11:16 pm


بازگشت به بازارچه طيبات مواد غذايي


Aelaa.Net