معرفی توليد كنندگان محصولات طیب و ارگانيك

معرفی توليد كنندگان محصولات طیب و ارگانيك

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه سپتامبر 30, 2019 8:33 pm

.
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

Re: معرفی توليد كنندگان محصولات طیب و ارگانيك

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه سپتامبر 30, 2019 8:34 pm

1- از ميوه هايي به وفور ارگانيك و طيب آن در بازار هست سيب است كه در دماوند و آذربايجان به وفور توليد و عرضه مي شود

https://agronic.ir/fa/post/1550/%D8%B3% ... 9%86%D8%AF
https://applefruit.ir/category/%D8%B3%D ... %8C%DA%A9/


2- جستجو كنندگان در اينترنت و نيز منابع ايراني دقت كنند كه
تعريف ارگانيك در ايران متفاوت از تعريف ارگانيك در سطح جهان است
در ايران ارگانيك يعني عدم افراط و عدم مصرف بي رويه كودشيميايي و سموم وووو = زياد سم و شيميايي ندارد
در حاليكه در تعريف علمي و جهاني پرهيز از هرگونه مصرف كودشيميايي و سموم است = فاقد هر نوع و هرقدر سم و كودشيميايي

فلذا اگر در نت جستجوبزنيد سيب زميني ارگانيك صفحات بسياري مي آيد كه گزارش توليد آنرا در استانهاي مختلف از استان مركزي تا همدان تا اردبيل و بسياري نقاط ديگر مي دهد و حتى فروشگاههاى اينترنتی كه عرضه مي كنند؛ اما وقتي گزارشها تفصيلا بررسي مي شود همان تعريف انحرافي ايراني از ارگانيك است
مقصود از اين نوع ارگانيك ايراني بدون سم و كود شيميايي نيست

https://agronic.ir/fa/post/1550/%D8%B3% ... 9%86%D8%AF
http://www.stnews.ir/content/news/68665 ... %B1%D8%AF-
https://organiccrops.ir/product/potato-abgineh/
https://tejaratsibzamini.ir/%D8%B5%D8%A ... %A7%D9%86/

http://lifepro.ir/%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D ... 8%AF%D9%87

3- يك موسسه توليد ارگانيك در اصفهان هست كه روي اين هدف سعي دارد و بيشتر محصولات سبد مصرفي خانوار را هم ارائه مي كند محصولاتش را به عنوان آبگينه عرضه مي كند
https://organiccrops.ir/
البته دسته بندي سلامت محصولات او متفاوت است
از وحشي - طبيعي - اركانيك - سالم - كواهي شده ... ووو
از نظر تعريف ارگانيك هم اينطور كه در راهنماي ان امده است همان تعريف صحيح جهاني را ذكر مي كند پرهيز از هرگونه سمومات و شيميايي و انكه در حد مجاز ووو است را به عنوان سالم عرضه مي كند نه ارگانيك
شرح دسته بنديهاى محصولاتش در اينجاست
https://organiccrops.ir/organic/
انواع محصولاتي كه عرضه مي كند

نان و غلات
https://organiccrops.ir/product-categor ... d-cereals/

میوه، سبزی و صیفی جات
https://organiccrops.ir/product-categor ... egetables/

حبوبات
https://organiccrops.ir/product-category/beans/

مغزیجات و خشکبار
https://organiccrops.ir/product-category/nuts/

دامی و پروتئینی
https://organiccrops.ir/product-categor ... -products/

و چاشنيها و دمنوشها و و عسل و ساير موارد
https://organiccrops.ir/product-categor ... erbal-tea/
https://organiccrops.ir/product-category/seasoning/
https://organiccrops.ir/product-category/honey/
https://organiccrops.ir/product-category/other-cases/
روي تصوير هر محصول بايد كليک كنيد تا مشخصات تفصيلي آن ظاهر شود

براى هر محصول شرحي دارد و در شرح آن دقت كنيد آيا نوشته وحشي يا طبيعي يا ارگانيك يا سالم = و بجز عنوان سالم بقيه اش داراى شرايط واقعي ارگانيك نوشته است و قابل تهيه است
اين شركت در اصفهان فروشكاه حضوري دارد و از طريق فروشگاه اينترنتي هم سفارش مي پذيرد و در اصفهان با پيك ارسال مي كند
https://organiccrops.ir/shops/

و در ساير استانها مشخص كرده كجا نمايندگي دارد و چطور
https://organiccrops.ir/stores/

با شرح فوق معلوم شد كه اين مؤسسه هم يك سرنخ براى محصولات طيبات هست
و مي توان ضمن استفاده موارد مطلوب به اماكن توليد انها نيز رسيد و غالبا در هر منطقه وقتي يك مزرعه اي در زمينه اى فعال است نظاير او هم هستند و منحصر به يكجا نيست‎

https://www.organiccenter.ir/organic/li ... cosmetics/
https://organiccrops.ir/

آشپزخانه ارگانيك
https://www.goharbano.ir/

معرفي مزارع ارگانيك
https://www.organiccenter.ir/engineerin ... d-gardens/

4- توليد محصولات سبزيجات و صيفيجات ارگانيك توسط دانشگاه مشهد
http://www.um.ac.ir/news/%D9%85%D9%88%D ... DA%A9.html
------------

5- چگونگی شناسایی محصولات ارگانیک استاندارد از محصولات تقلبی
مسئول کانون کشاورزی ارگانیک دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه برای تشخیص محصولات ارگانیک استاندارد، مصرف‌کنندگان باید به گواهی استاندارد و ارگانیک در این محصولات توجه کنند، خاطرنشان کرد: گاهی کشاورزی مدعی می‌شود که هیچگونه کود و سم شیمایی در محصولات استفاده نکرده و محصولاتش ارگانیک است؛ ممکن است این محصول سالم باشد اما زمانی می‌توان گفت ارگانیک است که مراحل بازرسی محصولات ارگانیک را طی کرده و کاملا براساس استانداردهای کشاورزی ارگانیک باشد و شرکت‌های بازرسی مرتبا محصولات را بازرسی کرده باشند.
فلاح‌پور ادامه داد: زمینی می‌تواند تولید ارگانیک داشته باشد که حداقل سه سال از استفاده از محصولات شیمیایی در آن گذشته باشد و تحت بازرسی شرکت‌های بازرسی نیز قرار گرفته باشد تا تاییدیه ارگانیک را دریافت کند؛ شرکت‌های گواهی دهنده مختلفی هستند که استاندارد ایران، اروپا، امریکا و یا ژاپن را رعایت می کنند؛ امیدواریم با توجه به تقاضای زیادی که در بازار وجود دارد، نظارت و بازرسی‌های کافی نیز برای کشاورزی ارگانیک صورت گیرد تا مسیر آن به درستی طی شود.
https://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D ... B%8C%D9%85

شناخت ارگانيك تقلبي
https://organiccrops.ir/news-article/70 ... %AF%D8%9F/

6- رتبه نخست تولید محصولات کشاورزی ارگانیک
رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت : این استان با ۷۴ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات سالم و عاری از سموم شیمیایی(ارگانیک) رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت این نوع محصولات در کشور را دارد. http://tabriz.irib.ir/web/fars697740/-/ ... B%8C%DA%A9
در حال حاضر بیش از 2 میلیون محصول ارگانیک در سطح جهان تولید و عرضه می‌شوند. آمارهای رسمی نشان می‌دهند کشورهای هند، اتیوپی و مکزیک، جزو پرچمداران تولید محصولات ارگانیک استاندارد در جهان هستند و بیشترین نیاز به فرآورده‌های ارگانیک در کشورهای اروپایی توسط هند تأمین می‌شود.‎

7- شناخت ارگانيك غيرواقعي
https://article.tebyan.net/460585/%D9%8 ... 8%A7%D9%86
https://article.tebyan.net/335831

اما با اين حال برخي انكارهاي مطلق هم براى توجيه توليد غيرارگانيك و منصرف كردن است
فلذا بايد نكته ها را گرفت و هوشيارتر شد ضمن اينكه امكان توليدش در ايران هست و عرضه هم مي شود و بسياري موارد بدون هزينه خاصي از قديم توليد ارگانيك داشته اند بخاطر جذب اداره جات كشاورزي نشدن‎

خداوند لعنت كند انقلاب سفيد شاه و ملت را كه ترويج كشاورزي يكي از بندهايش بود و به اسم آموزش كشاورزان تا همين امروز اداره جات كشاورزي دنبال الزام كشاورزان به مصرف كود شيميايي و سمومات و بذر تراريخته هستند‎
استانداردهاى ارگانيك
http://salemiran.ir/%D9%85%D8%AD%D8%B5% ... 4%D9%85-2/

8- چند آدرس مفيد درباره تاييدكنندگان - توليد كنندگان و محصولات ارگانيك‎
شرکتهای بازرسی و گواهی محصولات ارگانیک‎
http://www.organickhorasan.com/about-organic/3745-2/

محصولات ارگانيك
http://www.organickhorasan.com/organic-products/

فروشگاه محصولات ارگانيك
http://www.organickhorasan.com/organic-shops/

سبزيجات ارگانيك
http://www.sadraog.com/blog/organic-vegetables/

اين مؤسسه هم توليد و توزيع محصولات اركانيك را اعلام كرده است اما...
http://bioneshan.ir/
البته در سطح تهران فقط

فروشگاه
http://bioneshan.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88% ... %A7%D9%87/

محصولات پروتئيني
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %87%D8%A7/

سبزيجات
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %A7%D8%AA/

حبوبات
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %A7%D8%AA/

صيفيجات
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %A7%D8%AA/

ميوه جات
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... AA/page/2/

نان و شيريني و غلات
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %A7%D8%AA/

خشكبار
http://bioneshan.ir/product-category/%D ... %A7%D8%B1/

بجز نقص محدوديت عرضه در يكشهر فقط = تهران
اين مؤسسه هيچ شناسنامه دقيقي از هر محصول ارائه نمي دهد
وقتي روي تصوير محصول كليك مي كنيد اصلا توضيح ندارد = چه برسد مشخصات توليدي آن دقيقا بيان شده باشد
فلذا نياز به پيگيري و معلوم شدن ملاك ارگانيك ان دارد كه آيا واقعا عاري از هرگونه كود شيميايي و سموم است يا بقول استاندار خنده دار اداره كشاورزي ايران بقدر لازم سم و شيميايي دارد؟!؟!؟

9-
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

Re: معرفی توليد كنندگان محصولات طیب و ارگانيك

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه سپتامبر 30, 2019 8:41 pm

توليد و عرضه شيريني سالم و حكيمانه با برند حلال و طيب


آرد كامل+شكر قهوه اى نيشكر+بدون افزودني شيميايي و هرگونه ترد كننده يا پف كننده
توسط طلبه حوزه علميه قم - طلبه‌ای با ثبت ۹ اختراع


یکی از طلاب حوزه علمیه قم علاوه بر تحصیل در حوزه، در تولید شیرینی و مواد غذایی نیز فعالیت دارد و توانسته در این زمینه با خلاقیت و تحقیق، ۹ اختراع خود را به ثبت برساند.

خبرگزاری فارس؛ گروه دیگر رسانه‌ها: حجت الاسلام سید حیدر طبسی طلبه‌ای که تولید کننده انواع شیرینی با مواد طبیعی بدون هیچ‌گونه مواد شیمیایی است و برای این ادعا هم گواهی‌نامه اختراع به ثبت رسانده و هم یک شرکت فناور با 30 پرسنل راه‌اندازی کرده است.
این طلبه جوان در طول گفتگوی خود نشان داد به همان اندازه که به مسائل بالینی و غذایی انواع شیرینی و مواد مغذی تسلط دارد، به همان مقدار هم برای سلامت و آرامش جسمی و روانی و گسترش کارآفرینی و اشتغال‌زایی جامعه دغدغه طلبگی داشته و تنها نسخه شفا بخش حل معضلات عمیق جامعه را اقتصاد مقاومتی معرفی می‌کند و اعتقاد راسخ دارد که یک طلبه مؤثر و مبلغ واقعی کسی است که بتواند لذت و نکته‌های دین را در لایه‌های زیرین جامعه جاری کند تا مردم اسلام را به عنوان یک دین کامل باور کنند.
گفتگوی صمیمی ما را با این مدیر یکی از شرکت‌های فناور عضو پارک علم و فناوری استان قم که با زیّ طلبگی علم و اجتهاد را در حوزه تخصصی خود پیوند داده و برآیند را التیام بخش نیازهای مردم کرده در ادامه می‌خوانید.‎

Image

محصولات شما چه تفاوتی نسبت به شیرینی‌های مشابه دارد که مزیت فناورانه آن محسوب شود؟
تفاوت شیرینی‌های تولیدی ما هم در نوع مواد اولیه است و هم در سبک تولید و فراوری است. خمیرمایه انواع شیرینی‌ها آرد نول است. چرا که آرد نول تنها آردی است که با ترکیب و میکس به همراه مواد اولیه تولید شیرینی استاندارد ملی به حالت تخمیر و حجیم در بیاید.

ایده‌ای را طراحی و سپس اجرا کرده‌ایم که آرد گندم کامل (سبوس دار) جایگزین آرد نول شود
این یک قاعده کلی در شیرینی‌پزی در دنیاست؛ اما گروه تولیدی ما این قاعده را زیر سؤال برده و با روش‌های کاملاً اختراعی و مطابق با آخرین دستاوردهای علمی و با استفاده از آورده‌های علوم دینی شیرینی‌های جایگزین را تولید و عرضه می‌کند.
شیرینی‌هایی که از آرد نول تهیه می‌شود برای تخمیر و پف کردن نیاز به شکر سفید، روغن مارگارین و یا پارافین، سفیده تخم مرغ، جوش شیرین، بکینگ پودر و... دارد که برای تهیه شیرینی باید باهم مخلوط شوند و برای تردی و شیرین شدن هم نیاز به رنگ دهنده‌های شیمیایی و اسانس دارند اما مشکل این نوع شیرینی‌ها این است که آن‌قدر مخلوط نمی‌شوند و یا بهتر بگویم آن‌قدر طبیعی و استاندارد پف نمی‌کنند که قابل هضم و جذب در بدن باشد و طی فرایندی این عدم جذب شدن زمینه‌ساز انواع بیماری گوارشی، قندی، کم خونی، پوکی استخوان و حتی بعضاً سرطان زاست.

این مواد که اشاره کردید جزو مواد اولیه شیرینی است مگر می‌شود یک نفر شیرینی تولید کند و از این موادی که نام بردید استفاده نکند؟
بگذارید موضوعی را مطرح کنم که هم حساب کار دست شما بیاید و هم ارزش اختراع گروه ما بیشتر جلوه پیدا کند. مسئله این است که اگر آرد نول را از مبحث شیرینی‌پزی بگیریم رسماً تمام قنادان دنیا بیکار می‌شوند و دیگر هیچ شیرینی تولید نمی‌شود؛ یعنی اگر کار ما این بود که آرد نول را پایه غذایی خود قرار می‌دادیم و بدون مواد شیمیایی و افزودنی شیرینی تولید می‌کردیم شاهکار کرده بودیم. اما چون ما آرد نول را پایه غذایی مناسب برای هضم و جذب غذا در بدن نمی‌دانیم، فراتر رفته و ایده‌ای را طراحی و سپس اجرا کرده‌ایم که آرد گندم کامل (سبوس دار) جایگزین آرد نول شود و مدعی شدیم که ما نباید به این نوع آرد هیچ ماده افزودنی و شیمیایی حجم دهنده و ترد کننده اضافه کنیم.‎
با این حساب ما هم روش تولید را از اساس تغییر دادیم و هم مواد کاملاً طبیعی با پایه گیاهی را جایگزین مواد شیمیایی کرده و با نوع پخت و همزنی منحصر به فرد خود شیرینی طبیعی و گیاهی تولید می‌کنیم.

آیا از تردی و شیرینی محصولات شما نسبت به محصولات مشابه کاسته شده است؟
نه؛ این نظر شما درست نیست. از نظر بسیاری شکر به طور معمول طعم دهنده به شیرینی است اما همین شکر سفید زمینه‌ساز افزایش قند خون است و بسیار سخت جذب بدن می‌شود ما به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای که از ساقه گیاه نیشکر درست می‌شود استفاده می‌کنیم و طعم شیرینی کاملاً طبیعی و گیاهی می‌کنیم و قند خون مصرف کننده متعادل می‌ماند.

به قول طلبه‌ها «ان قلت» می‌آورم واقعیت این است که هنوز قانع نشده‌ام. شما گفتید که آرد نول توانایی تخمیر و حالت حجم یافتگی دارد و موادی هم که در شیرینی‌های معمول وجود دارد هم به این شکل یابی کمک می‌کنند. سؤال من این است آیا شیرینی شما مانند شیرینی‌های موجود حجم و پف پیدا می‌کند؟
(با خنده) خب من که نباید فرمول خود را لو بدهم. شیرینی‌های ما با نام فالوذج هم وجود دارد. اتفاقاً شیرینی‌های ما هم به اندازه کافی و کامل حجم پیدا می‌کند و هم بسیار راحت الحلقوم و قابل هضم است و مانند شیرینی‌های معمول خورده‌های آن و چربی‌های معمول در داخل گلو نمی‌ماند که مصرف کننده احساس ناراحتی و بد مزاجی کند.‎

به نظر هزینه تمام شده شیرینی‌های شما از شیرینی‌های معمول بازار بالاتر باشد؟
شیرینی‌های تولید ما با شیرینی‌هایی که از مواد اولیه با کیفیت و درجه یک استاندارد ملی تولید می‌شود یا پایین‌تر است یا نهایتاً هم قیمت است.

واکنش همکاران شما در صنف قنادی و شیرینی نسبت به طرح و تولید شما چه بوده است؟
واقعیت این است که بسیاری از قنادان به نوع ترکیب مواد اولیه و فرایند تولید ما ایراد وارد می‌کنند و آن را غیر ممکن می‌دانند؛ اما با 9 ثبت اختراع روش تولیدی خود را از لحاظ علمی و عملی ثابت کرده‌ایم. البته ما با هیچ‌کس قصد تقابل نداریم. مشی طلبگی ما اجازه نمی‌دهد دنبال خودنمایی و انحصارطلبی باشیم. روش تولید ما در واقع اشاعه سبک زندگی به رنگ خداست پس لزومی ندارد مانع شیوع و ترویج آن باشیم. به همکاران خود پیشنهاد کرده‌ایم که بیایند تحت لیسانس روش تولیدی ما را انجام دهند تا به سلامت واقعی جامعه کمک کنند.

یکی از کارهای بسیار سخت شما فرهنگ‌سازی استفاده از چنین شیرینی‌هایی است برای معرفی کار خود چه اقدامی کرده‌اید؟
برای ما سلامت جسم و آرامش روحی مردم بسیار مهم و اصل است. مردم ما می‌خواهند سالم زندگی کنند و همه ما وظیفه داریم با معرفی مواد غذایی سالم و آسیب‌های مواد غذایی موجود به این موضوع کمک کنیم.

بستنی و سوهان را با روش انحصاری تولید می‌کنیم و برای اولین بار در کشور برند «حلال طیب» را ثبت کردیم
برای این کار ما یک کتاب جامع که حاصل آخرین دستاوردهای علمی بین‌المللی علم پزشکی و طب اسلامی – ایرانی به نام «بازگشت به سبک زندگی به رنگ خدا» طراحی و تألیف کردیم. در این کتاب نه تنها مواد غذایی مضر و عوارض آن را معرفی کردیم بلکه مواد غذایی سالم جایگزین را نیز مطرح کرده و با ساخت و تولید منبع غذایی سالم و طیب عملاً ارزش غذایی جایگزین را نشان دادیم.‎

الآن چه تعداد نیروی کار دارید. ظاهراً در بخش آموزش هم فعال هستید؟
واحد تولید ما برای 30 نفر اشتغال‌زایی کرده است. در 23 رشته مختلف از جمله آشپزی، تولید بستنی، کلوچه‌پزی، قنادی، سوهان‌پزی، پخت انواع و اقسام نان، تخمیر و... هم تحت نظارت اداره کل فنی و حرفه‌ای قم فعالیت داریم. کارآموزانی که در آموزشگاه ما دوره ببینند و بتوانند گواهینامه دریافت کنند، تضمین اشتغال و استخدام داشته و می‌توانند نیروی رسمی شرکت ما شوند.

همه این رشته‌های آموزشی شما در انحصار و اختراع خودتان است؟
قطعاً همین‌طور است. ما 14 ثبت اختراع و برند داریم؛ که 9 برگ آن ثبت اختراع است و البته طرح‌های جدیدی دیگری هم داریم که در وقت مقتضی و به مرور فرایند ثبت اختراع آن را انجام می‌دهیم. ما حتی بستنی و سوهان را با روش انحصاری خود تولید می‌کنیم. ما برای اولین بار در کشور برند «حلال طیب» را به نام خود ثبت کردیم.

ظاهراً جنابعالی به غیر از دروس حوزه دانشجوی دانشگاه هم بوده‌اید؟
بله بنده در رشته فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحصیل کردم از همان ابتدا کار بالینی و پزشکی با زیربنای آیات و روایات برای درمان تغذیه‌ای بیماران انجام دادم که حاصل آن تولید مقاله بین‌المللی ISI شد.

برای دست یابی به ایده‌های فناورانه خود چه مقدار زمان گذاشتید؟
بنده بیش از 15 سال است که روزی 16 ساعت کار می‌کنم.

با این حساب شما به درس و بحث طلبگی وقتی نمی‌گذارید و مشغول برنامه‌های اقتصادی هستید؟
محور مباحث و تحقیقات بنده بررسی جامع اطعمه و اشربه در روایات و فقه جامع اسلامی است. سؤال شما یک نکته مهم دارد. من شما از می‌پرسم الآن مهم‌ترین مسئله کشور چیست. مگر مشکل اساسی کشور مسائل اقتصادی نیست. مگر حضرت آقا بر لزوم ترویج و توسعه اقتصاد مقاومتی تأکید نفرموده‌اند. حتی ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب، اقتصاد مقاومتی را اصل قرار دادند و نارسایی اقتصادی را بر فرهنگ جامعه تأثیرگذار دانستند؛ الآن تکلیف مهم نیروهای انقلابی توجه به اقتصاد آن هم اقتصاد مقاومتی است.
اجتهاد یعنی تمام مضامین و مفاهیم علوم دینی را در دسترس و کف جامعه قرار دهیم. با این تفاسیر اگر یک طلبه بتواند با رفتار و عملکرد خود مرهمی بر مشکلات اقتصادی مردم بگذارد، می‌تواند جامعیت و حقانیت دین مبین اسلام را در توانایی حل نیازمندی‌های مردم اثبات کند.‎
الآن مردم کسی را دوست دارند که عامل باشد. تبلیغ هم باید عملی باشد. امام صادق(ع) به مضمون فرموده‌اند که مردم با رفتار علما به اسلام گرایش پیدا می‌کنند؛ واقعیت این است که در حال حاضر مردم گوششان پر از حرف‌ها و موعظه‌هایی است از صنوف مختلف علمی و مذهبی مطرح می‌کنند. آیا پزشکی که خودش نوشابه می‌خورد قابل پذیرش است؟ بنده وظیفه دارم به عنوان یک طلبه، با توصیف یک مواد غذایی طیب و سالم و ذکر آسیب‌های مواد غذایی مضر و ساخت جایگزین‌های آن ارزش‌های اسلام را عملاً به مردم معرفی و تبلیغ کنم.‎

تولیدی فالوذَج اولین‏‏ ‏‏و‏‏ ‏‏تنها‏‏ ‏‏تولید‏‏ ‏‏کننده‏
‏‏ ‏‏انواع شیرینی طبیعی و بستنی‏
‏‏ بدون‏‏ ‏‏هرگونه‏‏ ‏‏مواد‏‏ ‏‏افزودنی شیمیایی،نگهدارنده و‏‏ ‏‏بکینگ‏‏ ‏‏پودر‏‏ ‏
‏‏در‏‏ ‏‏سطح‏‏ ‏‏دنیا‏

‏‏ ‏
‏‏وجه نام گذاری:‏
‏‏فالوذج:شیرینی معروفی در زمان‏‏ معصومین‏‏(علیهم السلام)‏
‏‏ما در مدینه بودیم‏‏ ‏‏امام صادق‏‏(علیه السلام)‏‏ ‏‏نزد ما فرستادند که برای ما فالوذَج درست کنید و کمی بفرستید، ما مقداری برای حضرت فرستادیم ‏‏.‏‏ ‏‏(الکافی جلد 6 باب الحلوا حدیث اول)‏
‏‎ ‎
‏‏تولیدی فالوذج از سال 1393 پیرو منویّات رهبری معظّم انقلاب‏‎ ‎‏مبتنی‏‏ بر اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال، تولید ملی‏
‏‏ و حمایت از کالای ایرانی شروع به کار نموده است.‏
‏‏ ‏
‏‏صاحب امتیاز نماد‏‏:‏
‏‏صاحب امتیاز نماد فالوذج حجة الاسلام والمسلمین سید حیدر طبسی از روحانیون نخبه ساکن استان قم می باشند که با ثبت اختراعات متعدد در زمینه سالم سازی محصولات غذایی مصرفی خانواده گام بزرگی در جهت اصلاح سبد غذایی خانواده برداشته اند، ایشان رئیس هیئت مدیره شرکت ثمره طیبه می باشند که یکی از اقدامات و فعالیت های این شرکت در بحث صنایع غذایی در تولیدی فالوذج در حال پیگیری است.‏

‏‏اهداف و رسالت:‏
‏‏سالم سازی، طبیعی سازی، بومی سازی و تولید تمام مواد غذایی مورد نیاز خانواده‏
‏‎ ‎
‏‏گواهینامه های اخذ شده:‏
‏‏1.‏‏اخذ گواهی نامه ثبت علامت تجاری و نماد تولیدی فالوذج از اداره مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به شماره ثبت 275928‏
‏‏2.‏‏اخذ اولین برند و نماد «حلال طیب» در ایران و سطح دنیا به شماره ثبت 310643 از اداره مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور‏
‏‏3.‏‏تأسیس اولین آموزشگاه فنی حرفه ای صنایع غذایی و خدمات تغذیه ای برادران در 2‏‏3‏‏ رشته مختلف در استان قم‏‏ با شماره ثبت 124383/1/19/97 و شماره شناسایی 16505 از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور‏
‏‎ ‎4.‏‏دریافت گواهینامه ثبت اختراع با عنوان شیرینی طبیعی بدون مواد افزودنی شیمیایی و بکینگ پودر‏
‏‏5.‏‏اخذ گواهی نامه ثبت اختراع با عنوان « فرایند تولید خمیر کلمی حاوی آرد سبوس دار، شکر قهوه ای نیشکر فاقد هرگونه مواد افزودنی شیمیایی و بکینگ پودر» با شماره ثبت 95466‏
‏‏6.‏‏اخذ گواهی نامه ثبت اختراع با عنوان « کیک یزدی سبوسدار فاقد جوش شیرین و بکینگ پودر» با شماره ثبت 95949‏
‏‏‎7.‏‏اخذ گواهینامه ثبت اختراع با عنوان «فرآیند بهینه تولید سویق» با شماره ثبت 98137‏
‏‏8.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع شیرینی کشمشی بدون هرگونه مواد افزودنی و بیکینگ پودر در مرکز مالکیت فکری و مدیریت دانش سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران‏
‏‏9.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع بستنی طبیعی بدون ثعلب و هرگونه مواد افزودنی شیمیایی در مؤسسه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی –پردیس پارک علم و فناوری خراسان‏
‏‏10.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع ماست گیاهی و قرارگیری در مرحله داوری در مؤسسه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی –پردیس پارک علم و فناوری خراسان‏
‏‏11.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع فرآیند تولید آرد غلات با گلوتن صفر درصد‏
‏‏12.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع شیرینی و کیک سویقی متناسب با بیماران سلیاک و دیابت‏
‏‏13.‏‏ثبت اظهارنامه اختراع پفک و اسنک سویقی متناسب با بیماران سلیاک و دیابت‏
‏‏14.‏‏تولید مواد اولیه خوراکی بیماران سلیاکی و دیابتی از جمله انواع آرد های مصرفی جهت تولید انواع نان به همراه گزارش آزمون شیمی با گلوتن 0% از آزمایشگاه همکار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی-سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران-(آزمایشگاه کنترل مرکزی قم)‏
‏‏15.‏‏ثبت اظهارنامه نشان جغرافیایی شیرینی طبیعی فالوذج قم‏
‏‏16.‏‏اخذ مجوز و پروانه کسب کارگاه تولید شیرینی از وزارت صنعت، معدن و تجارت‏
‏‏17.‏‏اخذ مجوز و پروانه کسب فروشگاه شیرینی طبیعی فالوذج از وزارت صنعت، معدن و تجارت‏
‏‏18.‏‏اخذ و تأییدیه نتایج آزمایشات گوناگون از پژوهشکده صنایع غذایی کشور واقع در پارک علم و فناوری خراسان رضوی ‏
‏‏19.‏‏راه اندازی فروشگاه برای عرضه انواع شیرینی های طبیعی و سایر محصولات طبیعی و مواد اولیه مورد نیاز خانواده ها مانند انواع روغن های طبیعی و ارگانیک ، عسل طبیعی، قند و شکر قهوه ای حاوی املاح و مواد معدنی طبیعی، شیره های میوه های طبیعی از قبیل انگور،انجیر،خرماو توت و... به مساحت تقریبی یکصدمتر در میدان سپاه واقع در بلوارجمهوری‏
‏‏20.‏‏ایجاد اشتغال برای 28 نفر به طور مستقیم و بیش از 100 نفر به طور غیر مستقیم‏
‏‏21.‏‏و....‏
‏‏ ‏‏‏برای تحقق یافتن اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید سعی نموده ایم تا در حد امکان‏
‏‏ از محصولات کاملاً ایرانی استفاده نماییم‏‎

http://www.faluzaj.ir/
http://www.faluzaj.ir/category/all/98
http://www.faluzaj.ir/category/all/99
http://www.faluzaj.ir/category/all/103
https://www.instagram.com/p/B1VgAYFlXBR/
به زندگی سالم برگردیم مواد غذایی حساس ترین عامل سلامتی است
به سم و کود شیمیایی نه بگوییم دقت خرید و حساسیت در خرید محصولات بازاری
اعضای خانواده سرمایه زندگی ما هستند برای حفظ سلامتی محصولات طبیعی مصرف کنید

https://www.instagram.com/p/B1tT-u5l_of/
https://www.instagram.com/p/B13NFcbFkVQ/
https://www.instagram.com/p/BfWG6aWAtje/
https://www.instagram.com/p/BfWHuvvAmLe/
فروشگاه اینترنتی: قم - بلوار جمهوری - نبش میدان سپاه

️ برای سفارش تلفنی با 02532945623 یا 09120693098 تماس بگیرید


والحمدلله رب العالمين‎
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm


بازگشت به بازارچه طيبات مواد غذايي


Aelaa.Net