اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:18 pm

.
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:29 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر بلكه احياي طعم و عطر و مذاقه اوليه خلقت الهي

در ادامه بيان انواع اصلاح نباتات و بذرهايش قسم پنجمي نيز مناسب به ذكر است: اصلاح شده با حفظ طعم و عطر

1- البته اين قسم به لحاظ همان عقيم بودن بذرها و اصلاح پيجيده نژاد و گزينشهاى مكرر؛ جزو همان هيبريد محسوب مي شود

2- اما به لحاظ اينكه نقص بزرگ فقدان طعم و عطر در فرايند اصلاح را ندارد؛ بلكه داراى طعم و عطر طبيعي و لطافت فوق العاده است مي تواند نوع مستقلي حساب شود.

3- آنقدر لطافت و مذاق و طعم و عطر اين محصولات فوق العاده است كه هر مصرف نموده است يادآور توصيف ميوه هاى بهشتي است
هرچند قابل قياس نيست و صرفا بخاطر توصيفات منقوله است
مثلا وقتي درذهن گذاشته مي شود آنقدر لطيف است كه آب مي شود و جويدن چنداني ندارد و يا عطرش جزو بافتش با زبان هم چشيده و حس مي گردد

4- البته توليدكنندگان آن تاكيد دارند كه از روشهاى طبيعي فقط استفاده مي كنند و بخاطر توليد در گلخانه و مراقبتهاي بسيار از نظر هوا و رسيدگيهاي ديگر كه بعضا بيان نشده (و احتمالا روشهاى بيشتراز تغذيه و تقويت ووو است) به اين كيفيت مي رسد

5- و همواره مقدار محدودي توليد مي شود
مثلا كلا 2000 عدد ملون (طالبي) و خربزه در سال براى كل جهان توليد مي شود!!!!
و هكذا ساير ميوه ها مثل توت فرنكي و سيب و انكور و خرمالو و هلو و كلابي و آوكادو و مركبات وووو كه با اصلاح هوشمندانه به كيفيت بالاي آن رسيده اند

6- البته مشكلي كه اين محصولات دارند كراني بسيار فوق العاده است
كه ضرب المثل شده گويا شخص شمش طلا مي خورد

Image

مثلا در اولين سال عرضه قيمت يك عدد از آنها چندين هزار دلار آن هم در مزايده فروش مي رفته است
و اكنون با ركود اقتصادي و محدوديت بيشتر مشتري به چند ده دلار رسيده است
رستورانهاي بسيار شيكي و مجللي براى سرو برشي از اينها احداث شده است تا مثلا نصف توت فرنگي يا برشي از خربزه و ملون كه 10-20 دلار مي شود و قابل مصرف عموم باشد سرو كنند

بالاتر در لينك ويكپيديا درباره انواع هندوانه
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9 ... 9%86%D9%87
نوعي از آن بنام {دنسوكه} معرفي شد كه مي توانيد مراجعه نماييد
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

Re: اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:40 pm

Image

رقم «دنسوکه» میوه گردی با وزنی بیش از ۱۱ کیلوگرم دارد. پوست آن برنگ سیاه است و راه‌راه یا خال ندارد؛ و فقط در جزیره هوکایدو ژاپن رشد می‌کند، در آنجا هر سال بیش از ۱۰٬۰۰۰ هندوانه تولید می‌شود. در ژوئن سال ۲۰۰۸، یکی از نخستین هندوانه‌های برداشت شده در مزایده‌ای به قیمت ۶۵۰٬۰۰۰ ین (۶۳۰۰ دلار آمریکا) فروخته شد که گرانترین هندوانهٔ فروخته شده تا آن زمان بود. متوسط قیمت فروش معمولاً حدود ۲۵۰۰۰ ین (۲۵۰ دلار) است

Image

با آن گراني و كميابي اكر در سايت بذر فروشي ايراني بذر ان را به قيمت بذرهاى ديكر ارزان مي فروشند جاي تامل و تحقيق دارد

https://glassgardenshop.com/product-tag ... %A9%D9%87/
ملون يا طالبي سلطان يوباري

Image

Image

Image

شدت برجستگي عروق و خطوط روي پوست نشانگر كيفيت فوق العاده طالبي يوباري است همان نشانه كه وقت سواكردن در خريد طالبيها ايارني بايد رعايت شود تا شيرينتر و با كيفيتر خريده شود هرچند خربزه و ملون و طالبي هاى ايراني به اين حد عروقش زبر و برجسته نمي شود اما هر قدر بيشتر بهتر

Image

Image

Image

طالبي داخل طلايي

Image


توضيح مختصر از نحوه برگزيدن نسل ممتاز و شجره نسلهاى تركيبي اين طالبي
https://link.springer.com/article/10.10 ... 005-2258-9
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:45 pm

توت فرنگي

Image

Image

Image


ملون‌های شهر هوککایدو خیلی خوشمزه و با قیمت مناسب هستند. اما در این شهر نوعی ملون به اسم یوباری کینگ (Yubari King) کشت می‌شود که قیمت آن تا ۱۰ هزار ین هم می رسد. البته در سال ۲۰۱۶ یک ملون یوباری به قیمت ۳ میلیون ین (۲۶۷۷۹ دلار) به فروش رفت. در واقع نوع کشت این ملون‌ها دلیل گرانقیمتی‌شان است. بعد از اینکه ملون‌ها در جالیز جوانه می زنند، کشاورزان تعداد از آنها انتخاب می‌کنند و از آنها در برابر نور خورشید و عوامل مختلف به خوبی مراقبت می‌کنند. این مراقبت‌ها باعث می‌شوند تا ملون‌ها خوشمزه‌تر و شیرین‌تر شوند. این ملون‌ها معمولا به صورت مزایده و دوتایی به فروش می روند


انگور روبی رومن

Image

از میو‌ه‌های ژاپن ، انگور روبی رومن است که در استان ایشیکاوا کشت می‌شود. هر حبه از این انگورها به اندازه یک توپ پینک پونگ می رسد. البته قیمت هر خوشه آن به ۴ هزار ین (۳۵۷ دلار) هم می‌رسد. هر حبه از این انگورهای لوکس تقریبا ۲۰ گرم وزن دارند و حاوی ۱۸ درصد قند هستند. در سال ۲۰۱۶، یک خوشه از این انگور با ۲۶ حبه انگور به قیمت یک میلیون و صد هزار ین (۹۸۱۲ دلار) یعنی ۴۲۳۰۷ ین (۳۳۷ دلار) به ازای هر حبه به فروش رسید.
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:49 pm

نارنگي دكوبون

Image

Image

قیمت: 79 دلار برای 6 عدد
کجا: ژاپن، و در حال حاضر کالیفرنیا
چرا گرانتر است؟: ترکیبی از ماندارین و نارنجی، Decopon شایع ترین مرکبات خوشمزه در جهان است. به نظر می رسد مانند نارنجی، به استثنای یک ضربه در بالای صفحه، اما بزرگتر و شیرین تر است. تا سال 2011، زمانی که مرکبات آن را به کالیفرنیا تبدیل کرد، به "Sumo" تغییر نام داد - Decopon تنها در ژاپن در دسترس بود. لس آنجلس تایمز می نویسد که میوه بی هسته است "گوشت که احساس می کند شرکت در گزش اول اما بعد از آن ذوب می شود در دهان است.

انبه‌ تاییو نو تاماگو (Taiyo no Tamago)

Image

این انبه‌ها به جعبه‌های دوتایی به قیمت ۲۶ هزار ین یا حدود ۲۳۰ دلار به فروش می‌رسند. کشاورز‌های ژاپنی کمی کمال گراترند. و با رسیدگی خوب می‌خواهند محصولات بهتری را کشت کنند. انبه‌های ژاپنی هرکدام حدود ۴۰۰ گرم وزن دارند و خیلی شیرین‌ترند. اما بین همه انبه‌های ژاپن، برند تاییو نو تاماگو ( به معنی تخم‌های خورشید) از همه معروف‌تر است. این انبه‌ها در شرایط کاملا خاص و نور ویژه پرورش داده می‌شوند. این میوه سبک و فوق‌العاده خوشمزه و شیرین است
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 9:56 pm

ديگر ميوها

Image

Image
سيب

كار كردن روي توليد ميوه هاى خاص و نادر يا كيفيت خاص ميوه هاي معروف
https://www.pinterest.ch/pin/373024781626728703/
https://www.pinterest.ch/pin/307511480781287361/
https://www.pinterest.fr/lesbradley68/o ... d31630022f

Image


کلم ساپورو daikyu
7- اين تحقيقات و دستاوردها توسط ژاپني ها بوده است
برخلاف تحقيقات و اصلاحات بذر و نباتاتي كه توسط غربيها (اروپائيها و امريكائيها) انجام شدن و در فرايند اصلاح بذر طعم و عطر اوليه از بين رفته و صرفا شكل و سود تجاري و انحصار طلبي و سلطه كشاورزي بر ملتها هدف بوده است؛ كه با شيوع بذرها و محصولاتش جز عوارض سلامتي صرفا زمام كشاورزي ملتها بدست گرفته شود و بذرهاى بومي كشورها منقرض و وابسته به كارتلهاى جهاني نظام سلطه بشوند
اما ژاپني ها اكرچه محصول توليدي خودشان صرفا در اختيار خودشان است و سود سرشار فراوان هم دارند
اما نه محصول طعم و عطر و لطافت اصليش را از دست داده بلكه افزوده شده است و محصولشان به انواع محصول جهان اضافه كرده است براى از بين بردن محصولات بومي كشورهاى جهان است

گران بودنش هم شركتهاي بزرگ را وا مي دارد كه امتيازش بخرند و تكثير زياد نكنند تا با فروش محدود قيمت گرانش حفظ كنند
8- مزرعه و گلخانه هااي توليد بسيار هم ساده است
7- اين تحقيقات و دستاوردها توسط ژاپني ها بوده است
برخلاف تحقيقات و اصلاحات بذر و نباتاتي كه توسط غربيها (اروبائيها و امريكائيها) انجام شدن و در فرايند اصلاح بذر طعم و عطر اوليه از بين رفته و صرفا شكل و سود تجاري و انحصار طلبي و سلطه كشاورزي بر ملتها هدف بوده است؛ كه با شيوع بذرها و محصولاتش جز عوارض سلامتي صرفا زمام كشاورزي ملتها بدست گرفته شود و بذرهاى بومي كشورها منقرض و وابسته به كارتلهاى جهاني نظام سلطه بشوند
اما ژاپني ها اگرچه محصول توليدي خودشان صرفا در اختيار خودشان است و سود سرشار فراوان هم دارند
اما نه محصول طعم و عطر و لطافت اصليش را از دست داده بلكه افزوده شده است و محصولشان به انواع محصول جهان اضافه كرده است براى از بين بردن محصولات بومي كشورهاى جهان است

گران بودنش هم شركتهاي بزرگ را وا مي دارد كه امتيازش بخرند و تكثير زياد نكنند تا با فروش محدود قيمت گرانش حفظ كنند
8- مزرعه و گلخانه هاي توليد بسيار هم ساده است
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 10:06 pm

Image

فقط مراقبت خاص مي نمايند كه عليرغم انتقال تخم آن به كشورهاى ديكر مثل چين و كره و تايلند وووو و توليدش اما همچنان نوع توليد ژاپن امتيازش محفوظ باشد

Image


9- نتيجه و خلاصه:
1- اصلاح شده وهيبريد بدون افت كيفيت طعم و عطر هم وجود دارد بلكه نوعي كه كيفيت اصلي اوليه خلقتي طعم و معطر ميوه ها را احيا كرده اند همانها كه خداوند براى حضرت آدم و حوا فراهم نمود و بتدريج بخاطر ضعفها و جهل ها افت كيفيت بيدا كرد و در قرن اخير بخاطر نگاه غربي و تجاري محض و سلطه گرانه و صرفا مشتري را جذب و وابسته كرد چنان تغييرات ايجاد كردند كه گويا ميوه هاى پلاستيكي خورده مي شوند
اما در شرق زمين و قاره آسيا در همين روش اصلاح نباتات روش دست و برتر را دنبال كردند و اين نمونه ها نتيجه كار شرقيهاست

2- البته در مقام تاييد يا توجيه قيمتهاى مزبور نيستيم
و حتما به تدريج قيمتش اصلاح مي شود
چون تا كنون حالت نوبرانه داشته و تريلياردها مي خريده اند
اما الان هوس نوبرانه انها هم فروكش كرده و ناچارند براى حفظ بازار مصرف قيمتش را پايين بياورند
همانطور كه سير نزولي قيمت اين ميوه ها طي سالهاى كذشته از هزاران دلار به چند ده دلار رسيده است

3- ولى عبرت و نكته اموزشي براى عموم كشاورزان بخصوص ايرانيها اين است كه
اصل دقت در مراقبت و ارائه با كيفيت چقدر ارزش دارد
و دنبال حجم بالاي توليد به هر نحوي نباشند
و مثلا همين چيدن ميوه ها و ارائه اش به بازار را اگر مقايسه كنيد مي بينيد كه ميوه هاى معمولي خودمان در اثر جهل و بي توجهي كشاورز تا كارگر باربر تا ميوه فروش از كيفيت اوليه جقدر ساقط مي شوند و غالب ميوه ها سبز و نارس مي چينند و ارائه مي دهند كه هزار بار طعم و عطرش تنزل يافته است
مثلا همه ديده اند انار و سيب و گلابي و به و مركبات وووو چيدن و بسته بندي كردن را چنان روي هم مي اندازند و تخليه مي كنند گويا بار ريك و سنك است و همين سبب مي شود ضربه بخورد و داخلش فاسد بشود و يا كيفيتش افت كند


Image

Image

برش نازك جهت چشيدن فقط بخاطر گراني


Image

Image

Image

خرمالو

Image

خشك كردن خرمالو
عرضه هنرمندانه داخل ميوه ها و محصولات
http://www.spoon-tamago.com/2017/03/04/ ... tist-gaku/

Image

براى مطالعه مطالب و ديدن تصاوير بيشتر اين تيتر Japanese Fruit را در جستجوي گوگل بگذاريد
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

اصلاح نباتات و محصولات بدون فقدان طعم و عطر

پستتوسط آموزشکده طب جامع » دوشنبه جولاي 22, 2019 10:15 pm

بنابر بررسيهاي تكميلي:

روشي كه ژاپني ها بكار مي برند در آن عقيم كردن بذر نمي باشد
ولذا كشورهاى مجاور جين و كره و تايلند و حتى امريكا با خريدن همين محصولات بذرش را كاشته اند و ميوه هاى مشابه با كيفيت تر از رايج بدست آورده اند اما به كيفيت محصول ژاپني نرسيده اند
جون بخشي از راز كيفيت ميوه هاى ژاپني در نحوه مراقبت و عمل آوري آنست كه همه جزئياتش فاش نشده است
البته شركتهايي خارجي بذر ميوه هاى ژاپني را به صورت هيبريد عرضه مي كنند اما كيفيت محصول ژاپني را ندارد ف
لذا اكر هيبريد محصول ژاپني هست مال اصلش نيست
و مربوط به بازتوليد مجدد انست

10- و مهمتر از همه مطالب فوق

برخلاف ملحدين غربي كه همواره قصد دارند القاء كنند
عالم تصادفي بوجود آمده و حيوانات با فرضيه داروين تدريجا از روي هم درست شده اند و ميوه ها ابتدا سمي و وحشي و بدطعم بوده و نتيجه اصلاح بشر خوردني شده اند

دستاورد ژاپني ها برخلاف آنها مطابق تعاليم مكتب وحي است

بهترين ميوه ها در بهشت عدن خداوند براى آدم و حوا آفريد
و بهترين طعمها و بهترين عطرها و برترين مذاق و لطافتها را داشت

و اكر امروز در اين سطح فعلي است به تعبير قرآني

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ

چون فساد از دستاورد مردم روي زمين در دريا و زمين ظاهر شده است كاستي و آفتها بيدا شده است

ولذا در تحقيقات ژاپني ها بدنبال احياء و بازيابي ژنوم اصلي و اوليه گياه بوده اند

و براي همين است كه به طعم و عطر و لطافت و شكل اوليه محصولات نزديك شده اند و اينقدر فوق العاده بنظر مي رسد

والحمدلله رب العالمين
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm


بازگشت به بازارچه طيبات مواد غذايي


Aelaa.Net