آگار - آگار

آگار - آگار

پستتوسط آموزشکده طب جامع » يکشنبه ژوئن 30, 2019 7:20 pm

.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط آموزشکده طب جامع در دوشنبه اکتبر 28, 2019 3:16 pm .
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

آگار - آگار

پستتوسط آموزشکده طب جامع » پنج شنبه جولاي 18, 2019 4:09 pm

اشنايي با اگار اگار

يكي از انواع ژلاتین هاى گياهي بودر كياه آگار آگار كه نوعي جلبك دريايي است مي باشد
كه يك قاشق جايخوري آن با پنجاه برابر آب يا مايع ديگر مخلوط و پنجاه برابر ژلاتین مي دهد



Image

Image

Image

از امتيازات اين گياه و محصولش
بجز شبهه و مشكل ميته بودن و ذبح غيرصحيح ووو نداشتن
همچنيني بخاطر فاقد كالري بودن موجب چاقي نشده
بلكه در رفع چاقي و بدست اوردن لاغري بكار مي رود

Image

البته در تركيب مواد و ساختن شيريني و ساير محصولات غذايي بايد دقت كرد افزودنيها و اجزاء طبيعي و سالم باشند
مصرف بيش از چهار كرم آكار براى مبتلايان به عارضه لينت مناسب نيست كه با پنجاه برابر خود آب و مواد 200 گرم و بيشتر مي شود
و كساني كه درمانشان از طريق لينت از مثل جقها بيشتر هم مي توانند مصرف كنند

Image
آخرين ويرايش توسط آموزشکده طب جامع on دوشنبه اکتبر 28, 2019 3:17 pm, ويرايش شده در 2.
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

آگار

پستتوسط آموزشکده طب جامع » پنج شنبه جولاي 18, 2019 4:29 pm

خواص و فواید درمانی و کاربردهای آگار آگار

آگار-آگار به عنوان استثنایی دلپذیر ذکر شده است. این جزء غنی از ویتامین ها، پلی ساکارید ها، نمک های معدنی، آگارز، آگاروپکتین، اسید گلوکورونیک و پریوویک است. در این مورد، بدن آگار آگار را جذب نمی کند و در آن کالری وجود ندارد.
مزیت اصلی این محصول خواص پرای بیوتیک است. روده های ما حاوی بسیاری از میکروارگانیسم ها هستند که به تغذیه غذا کمک می کنند. آگار-آگار آنها را تغذیه می کند و تولید مثل آنها را ترویج می دهد. در روند هضم، به ویتامین ها و اسیدهای آمینه تبدیل می شود که برای انسان ضروری است.
اثرات زیر آگار-آگار بر روی بدن ذکر شده است:
عادی سازی قند خون
تحریک پریستالیز به علت تورم، اثر ملانینی ملایم بدون اعتیاد و اشباع مواد معدنی؛
اشباع با کلر و میکرو عناصر، فولات؛
کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید در خون؛
کاهش اسیدیته آب معدنی؛
سم زدایی، حذف سرباره و نمکهای فلزات سنگین.
فیبر درشت در آگار آگار مدت زمان زیادی را در خود احساس می کند و پر از معده است که تاثیر مثبتی روی وزن دارد زیرا میزان مصرف مواد غذایی کاهش می یابد. هنگامی که آن را در معده حل می شود، یک ژل خاص تشکیل شده است که کربوهیدرات ها را جذب می کند و بنابراین سطح کلسترول و تعداد کالری را کاهش می دهد. بنابراین، آگار-آگار اغلب در برنامه های مختلف برای کاهش وزن استفاده می شود.
این یک محصول سنتی از غذاهای ژاپنی است، زیرا در این کشور خواص معجزه آسایی آن به مدت طولانی شناخته شده است. به طور خاص، این مولکول به چای افزوده می شود، به طور گسترده ای در هومیوپاتی و طب سنتی.

همچنین آگار-آگار به تقویت مو کمک می کند، از وریدهای واریسی محافظت می کند، خارش و درد را از کبودی ها کاهش می دهد، زخم را بهبود می بخشد.
همه می دانند که جلبک های غنی از ید هستند، و در آگار-آگار تعداد بسیار زیادی دارد. با کمبود ید و عملکرد غیر طبیعی غده تیروئید، پودر محصول به سالاد و سایر ظروف اضافه می شود.
شایان ذکر است که کم کاری تیروئید تیروئید منجر به کاهش سوخت و ساز بدن و تجمع ذخایر چربی می شود.
آگار آگار را در کدام محصولات می توانید پیدا کنید؟ در ابتدا آن را در کسب و کار صنعت شیرینی سازی و پخت و پز استفاده می شود و بخشی جدایی ناپذیر از ژله، soufflés، ژله، آب نبات "شیر پرنده"، مربا، بستنی و باد صبا است. علاوه بر این، آن را به ژله، ژله و سرد اضافه شده است.

در نهایت، من باید چند کلمه در مورد استفاده مضر از محصول بگویم. بیش از دوز آگار-آگار (بیش از 4 گرم در روز) می تواند باعث اسهال شدید، میکروافلوی روده را مختل کند و برخی از بیماری های عفونی را تحریک کند.
همچنین آگار-آگار به تقویت مو کمک می کند، پوست سالم را به پوست باز می کند، از ورید واریسی جلوگیری می کند، خارش و درد را از کبودی ها، زخم ها را بهبود می بخشد.
آگار-آگار، مزایا و عوارض آن اغلب در انجمن های آشپزی بحث می شود، یک ماده جالب است که مستلزم توجه کمتر از سایر اجزای آشپزخانه از ارگان های آلی است. این دارای قوی ترین خواص ژل است، بیش از خواص ژلاتین، که اجازه می دهد تا آن را تبدیل به یک جزء از تعداد زیادی از ظروف ژله مانند. اما بسیاری از مردم که به راستی در مورد یک شیوه زندگی سالم و یا کسانی که در مورد ایمنی غذا می پرسند نگران هستند که آیا آگار آگار به بدن مضر است، داشتن چنین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مد روز.

آگار-آگار ماده ای از طبیعت آلی است که اغلب به عنوان یک ضخیم کننده قوی استفاده می شود. این با استخراج جلبک های قرمز و قهوه ای از دریای سفید و اقیانوس آرام به دست می آید. آگار-آگار افزودنی مواد غذایی با مارک E406 است که به این معنی است که آن را به مواد بی خطر و بی ضرر متعلق است.
آگار-آگار - مفهوم بسیار فازی است. به طور کلی، این ماده نمی تواند به عنوان مضر، سمی، عواقب منفی برای بدن نامیده شود. اما، مانند هر ماده دیگر، حتی بسیار مفید و شناخته شده به طور کامل ایمن، آگار آگار می تواند منفی خود را نشان می دهد اگر شما در معرض مشکلات خاصی در بدن و اگر شما بیش از حد از آن استفاده کنید.
خطرات آگار-آگار برای ارگانیسم غیر مستقیم هستند. اول، با خوردن این ماده به عنوان بخشی از محصولات نهایی، و علاوه بر این، تهیه ظروف خودکفا، به عنوان مثال، ژله ضخیم، مارمالاد، جایی که آن مرکزی است، همیشه باید منشاء خود را به یاد داشته باشید. این عصاره جلبک هایی است که حاوی ید هستند. این می تواند به طور قطعی در بیماری های غده تیروئید، تحریک فعالیت آن است. اگر در کار خود مشکلی داشته باشید، با پزشک خود مشورت کنید که داروهای یوجد منع مصرفی ندارید.
با تشکر از محتوای عالی سلولز آگار-آگار در روده ها نفخ می دهد و دارای اثر ملانین ملایم و تحریک پریاستالیز است. این می تواند برای افراد مبتلا به مشکلات گوارشی، با اسیدیته بالا، مدفوع نامنظم مفید باشد، اما در صورت استفاده از حجم زیاد، اثر متضاد رخ می دهد. یک اثر مضر کم، توسط اسهال جایگزین می شود و به دنبال آن، یک باکتری بیرونی است. توصیه نمی شود که آگار-آگار را به افراد مبتلا به حساسیت روده بسپارید. برای مقابله با مشکلات دستگاه گوارش بایستی به وسیلهی خاصی که توسط دکتر تجویز شده است، لازم باشد و نه درگیر داروهای خود با مکملهای غذایی.

مزایای آگار آگار

علاوه بر تاثیر مثبت فوق بر روی پریستالیز و اثر ملین، آگار-آگار خود را به عنوان یک جزء عالی تغذیه رژیم غذایی. البته، نباید از آن فرقه ای بیرون بیایید و به طور کامل به مارمالاد از آگار آگار تغییر دهید، اگر شما نیاز به خلاص شدن از شر سلولیت و از دست دادن چند پوند اضافی اما شما باید برخی از ویژگی های آن را در نظر داشته باشید، که می تواند مفید باشد برای کسانی که رویای یک شخصیت بلند و باریک.
با تمام خواص فیزیکی و شیمیایی، آگار-آگار ارزش انرژی نداشته است - کالری ندارد، در نتیجه برای این رقم بی ضرر است.

با این حال، این به این معنا نیست که شیرینی سازی و دیگر محصولات مبتنی بر آگار-آگار نیز حاوی صفر کالری باشند. آنها عبارتند از: شکر و سایر مواد تشکیل دهنده این شکل از ارزش انرژی. اگر خودتان ژله را از آگار-آگار تهیه کنید، می توانید از محتوای کم کالری محصول نهایی مطمئن شوید. این یک ماده ضروری برای بیماران دیابتی است که می توانند بر اساس آن غذاهای غذا بخورند بدون اینکه نگران افزایش سطح قند خون باشند.
در ابتدا یک prebiotic عالی، آگار-آگار قادر به تأثیر میکروارگانیسم موجود در ارگانیسم است که در روده قرار دارد. سلامت روده به دستگاه گوارش محدود نمی شود. یک میکرو فلور متعادل در اینجا یک تعهد مصونیت قوی و مقاومت خوبی از ارگانیسم به تجاوز محیطی است. در آغوش گرفتن در روده، آگار-آگار، میکرو فلور را برای مبارزه با باکتری های بیماریزا تحریک می کند و موازنه درست را مشاهده می کند.



آگار-آگار به معده متصل می شود، چربی های غذا را به وجود می آورد، و اجازه نمی دهد که آنها هضم شوند و به همین علت در مکان های مشکل ساز قرار می گیرند.

آگار-آگار به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند، می تواند فلزات سنگین و دیگر عناصر سمی را از بدن حذف کند. علاوه بر این، اسیدیته آب معده را کاهش می دهد، که بر وضعیت افرادی که از سطح بالای آن و سوزش سر دل رنج می برند، تاثیر می گذارد. برای روده اثر ملین از آگار با این واقعیت که این ماده شسته نمی دور از ویتامین ها و مواد معدنی بدن است، که مشخصه از انواع ملین ها، از جمله سبزیجات است.
در طول روز بیش از 4 تا 5 گرم آگار مصرف نکنید تا اثرات جانبی روده را تحریک نکنید. اگر از این قاعده پیروی کنید، مزایای آگار-آگار برای شما آسیب بیشتری خواهد داشت.

از آنجا که جلبک حاوی ید است (هر کس این واقعیت را می داند)، آگار نیز در این جزء ضروری بدن غنی است.
آگار-آگار حاوی عناصر مفید ویتامین ها، مانند پتاسیم، منیزیم و آهن است. استفاده از آن در غذا برای سلامت مفید خواهد بود.

همچنین در طب عامیانه استفاده می شود. برای اگر شما نمی دانید چه چیزی برای جایگزینی ماسک کراتین مو، از آگار آگار استفاده کنید. محلول آگار را در آب گرم بریزید و جرم حاصل از آن را به پوست سر بریزید و سپس روی تمام طول مو گسترش دهید. بعد، شما باید توده دریافت شده را برای مدت ده دقیقه نگه دارید و شستشو دهید. او همچنین به بهبود زخم کمک می کند، درد را با کبودی کاهش می دهد.
ضریب تغذیه مناسب برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند. محصولات آگار کمتر کالری هستند، به خوبی هضم شده اند. همچنین دارای خاصیت ملین است که در هنگام از دست دادن وزن بسیار مهم است - توکسین ها آزاد می شوند.
علاوه بر تمام ویژگی های مثبت آگار دارای اثر "اشباع" است، وارد شدن به معده، آن را متورم می کند و فضای خالی را پر می کند.
به دلیل اثر ملین، آگار برای افرادی که با دستگاه گوارش و میکرو فلور روده مشکل دارند توصیه نمی شود.
جایگزین ژلاتین را سوء استفاده نکنید، کمک هزینه روزانه تنها چهار گرم است
آگار-آگار بر روی برچسب با برچسب E 406 نشان داده شده است.

ترکیب شیمیایی آگار-آگار

ترکیب آگار-آگار شامل سه جزء اصلی است: آب (حدود 18 درصد)، پلی ساکارید (کمی کمتر از 80 درصد) و مواد معدنی (تا 4 درصد). پلی ساکارید های این ماده توسط عناصر زیر معرفی می شوند: پنتوز، فیبر محلول، اسید فولیک، آگارز، گالاکتوز و دیگران. با توجه به ترکیب شیمیایی آگار را کاهش می دهد در جذب قند در خون، عملکرد کبد عادی و پاک سازی آن، نمایش بدن از سموم، و همچنین نمک های معدنی اشباع ارگانیسم: ید، آهن، کلسیم، منیزیم و دیگران است.

آگار آگار خوب و بد است

استفاده از آگار-آگار برای بدن

آگار-آگار حاوی چندین مولکول، ویتامین، پلی ساکارید و دیگر عناصر مفید است. در همان زمان، آن را در بدن هضم نمی شود، و کالری بودن آن عملا صفر است. این ماده را می توان به عنوان یک پرای بیوتیک در نظر گرفت، که به عنوان یک ماده مغذی مناسب برای میکرو فلور روده ای مفید عمل می کند. در نتیجه، کار اندام های گوارشی طبیعی می شود. علاوه بر این، هنگام پردازش میکرو فلور آگار-آگار، اسیدهای آمینه و ویتامین های B آزاد می شوند که برای بدن انسان ضروری است.

استفاده از آگار-آگار برای بدن در اقدامات زیر ظاهر می شود:
کاهش کلسترول در خون؛
عادی سازی قند در خون؛
اسیدیته در معده کاهش می یابد؛
پوشش دیواره های معده و جلوگیری از آسیب آنها؛
تحریک پریاستالسی و اقدام ملایم ملایم
حذف نمکهای فلزات سنگین، سرباره، سموم و سایر مواد مضر از بدن؛
اشباع با مواد معدنی و ویتامین ها.


آگار-آگار: منع مصرف

اگر حداکثر دوز روزانه (4 گرم) در روز تجاوز شود، آگار-آگار می تواند باعث اسهال و دیس بیوسی شدید شود.

موارد منع مصرف: گرایش به اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، عفونت های روده ای و سایر بیماری های مشابه است.

آگار-آگار در پزشکی

آگار-آگار به طور گسترده ای در پزشکی، زیبایی و آشپزی استفاده می شود. در پزشکی، بیشتر از نه، به عنوان پایه ای برای فرهنگ های مختلف استارتر استفاده می شود که در آن میکروارگانیسم های مختلف رشد و تکثیر می شوند. علاوه بر این، آن را اغلب توصیه می شود به عنوان ملین، غیر اعتیاد آور و بدون عوارض جانبی.

این ماده برای بیماران توصیه می شود برای پاک کردن بدن از مواد مضر، خنثی سازی رادیکال های آزاد، بهبود عملکرد کبد و سایر اعضای بدن. آگار-آگار برای بازسازی میکرو فلور نرمال پس از عفونت های روده و مصرف آنتی بیوتیک ها استفاده می شود. این تاثیر مثبت بر عملکرد غده تیروئید، بهبود کل متابولیسم به طور کلی است.


این دارو در رژیم های غذایی و لوازم آرایشی استفاده می شود. توصیه می شود به افرادی که می خواهند وزن اضافی را از دست بدهند و از مشکلات پوست و سلول رنج می برند.

در پخت و پز، آگار آگار اغلب به مارماهیان، شیرینی، بستنی، سوفله، مربا، ظریف و دیگر ظروف اضافه می شود.

استفاده از آگار-آگار برای بدن در اقدامات زیر ظاهر می شود:

کاهش کلسترول در خون؛
عادی سازی قند در خون؛
اسیدیته در معده کاهش می یابد؛
پوشش دیواره های معده و جلوگیری از آسیب آنها؛
تحریک پریاستالسی و اقدام ملایم ملایم
حذف نمکهای فلزات سنگین، سرباره، سموم و سایر مواد مضر از بدن؛
اشباع با مواد معدنی و ویتامین ها.
آگار-آگار: منع مصرف
اگر حداکثر دوز روزانه (4 گرم) در روز تجاوز شود، آگار-آگار می تواند باعث اسهال و دیس بیوسی شدید شود.

موارد منع مصرف: گرایش به اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، عفونت های روده ای و سایر بیماری های مشابه است.

آگار-آگار در پزشکی
آگار-آگار به طور گسترده ای در پزشکی، زیبایی و آشپزی استفاده می شود. در پزشکی، بیشتر از نه، به عنوان پایه ای برای فرهنگ های مختلف استارتر استفاده می شود که در آن میکروارگانیسم های مختلف رشد و تکثیر می شوند. علاوه بر این، آن را اغلب توصیه می شود به عنوان ملین، غیر اعتیاد آور و بدون عوارض جانبی.

این ماده برای بیماران توصیه می شود برای پاک کردن بدن از مواد مضر، خنثی سازی رادیکال های آزاد، بهبود عملکرد کبد و سایر اعضای بدن. آگار-آگار برای بازسازی میکرو فلور نرمال پس از عفونت های روده و مصرف آنتی بیوتیک ها استفاده می شود. این تاثیر مثبت بر عملکرد غده تیروئید، بهبود کل متابولیسم به طور کلی است.

این دارو در رژیم های غذایی و لوازم آرایشی استفاده می شود. توصیه می شود به افرادی که می خواهند وزن اضافی را از دست بدهند و از مشکلات پوست و سلول رنج می برند.

در پخت و پز، آگار آگار اغلب به مارماهیان، شیرینی، بستنی، سوفله، مربا، ظریف و دیگر ظروف اضافه می شود.

درمان با آگار-آگار

آگار-آگار برای مفاصل

درد مفصلی اغلب با تغییرات مرتبط با سن، پس از جراحات، حملات شدید، انفجار و انحراف رخ می دهد. در برخی موارد، برای جلوگیری از مشکلات و عوارض بعد از آن، توجه پزشکی ضروری است، که به نوبه خود منجر به نیاز به مداخله جراحی می شود. برای جلوگیری از این، شما نیاز به جمع آوری پول برای بهبود وضعیت مفاصل. یکی از آنها آگار آگار است. با استفاده منظم از آن، رفاه عمومی ایجاد شده و درد مفصل کاهش می یابد. این درمان را به شکل یک راه حل گرم یا ژله انجام دهید. برای نوشیدن این دوره یک دوره را طی می کند، در طی سه ماه دریافت مداوم دریافت می شود. در نتیجه این درمان، مفاصل قوی تر می شوند و بافت همبند به سرعت سریع تر می شود.

آگار-آگار برای کاهش وزن

آگار-آگار حاوی مقدار زیادی فیبر است که توسط بدن جذب نمی شود، اما احساس معده و سفتی کامل می کند که باعث می شود از این ماده برای کاهش وزن استفاده شود. این کمک می کند تا میزان مصرف مواد غذایی را کاهش دهد و کالری روزانه، در حالی که از گرسنگی و سوء تغذیه رنج نمی برند.

در میان چیزهای دیگر، آگار-آگار، وارد شدن به معده، در آن یک ماده ویژه ای است که برخی از چربی ها و کربوهیدرات ها را از غذای خورده شده جذب می کند و آنها را از بدن خارج می کند. این محصول همچنین باعث کاهش میزان کلسترول و قند خون و عادی شدن متابولیسم بدن می شود.

همه این باعث می شود تا آگار-آگار به طور گسترده ای در از دست دادن وزن استفاده شود. می توان آن را به ژله، سوفله، قنادی، کیک، کیک، و همچنین ژله، چیلی و سایر ظروف اضافه کرد.
ماسک از آگار-آگار برای پوست
آگار-آگار همچنین برای مقابله با مشکلات پوستی، از جمله افرادی که سن دارند، کمک می کند. برای این کار نیازی به جراحی پلاستیک یا روش های گران قیمت برای جوان سازی و بلند کردن پوست نیست. شما می توانید سعی کنید در خانه یک سری از ماسک های آماده یا خریداری شده در فروشگاه با آگار-آگار داشته باشید که تاثیر آن را برطرف می کند.

آگار-آگار دارای ویژگی های منحصر به فردی است که اجازه می دهد تا ظاهر و وضعیت پوست را بهبود بخشد. در ترکیب این مواد بسیاری از مواد مفید برای صورت هستند: مواد معدنی، اسیدها، پلی ساکارید ها و دیگر.

برای تهیه چنین ماسک، جلبک دریایی خشک شده مورد نیاز است، که یک ملات یا قهوه جوش زمین است. سپس آنها با آب جوش ریخته و به مدت یک چهارم یک ساعت میروند. توده حاصل باید با یک هماهنگی ژل مشابه باشد. یک چهره شسته و خشک شده، یک لایه کوچک کوچک از محصول را می پوشاند و یک فضای آزاد در نزدیکی چشم ها و لب ها می گذارد. پس از آن، حدود نیم ساعت، دراز بکشید و استراحت کنید. هنگامی که ماسک خشک است، می توان آن را از پوست خارج کرد. صورت باید به آرامی با آب گرم شسته شود و با کرم روغن زده شود. این روش می تواند روزانه تکرار شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

آگار با یبوست

آگار-آگار به مقابله با یبوست کمک می کند و فعالیت روده را فعال می کند. محتوای فیبر بالا به بهبود پرستالیس و حل مشکلات کمبود آب کمک می کند. در عین حال، این ماده یک محصول طبیعی است و عوارض جانبی ندارد، مواد مفید را از بدن شستشو نمی دهد و به اعتیاد منجر نمی شود.

آگار-آگار در دیابت

کمبود، عملا صفر کالری آگار-آگار اجازه می دهد تا از آن در دیابت استفاده کنید. علاوه بر این، این ماده به کاهش قند موجود در خون کمک می کند و بدن را با مواد معدنی لازم اشباع می کند. برخی از شیرینی های آماده شده بر اساس آگار-آگار می توانند حتی با دیابت مصرف شوند اما قبل از مشاوره با پزشک.

درمان وریدهای واریسی بر روی پاها با آگار-آگار

رگهای واریس را می توان با کرم ها و پماد های مختلف که حاوی آگار-آگار هستند درمان می شود. استفاده از آن در این مورد به دلیل تاثیر مثبت روی عروق و بهبود وضعیت پوست است. یکی از این کرم ها Renovene است که در آن علاوه بر آگار-آگار، اجزای دیگری نیز وجود دارند که به رگهای واریسی کمک می کنند.
اطلاعات فوق از سايت به زبان انكليسي كرفته شده كه با ترجمه كوكل به فارسي بركردان شده است فلذا مقداري تامل نياز دارد
آخرين ويرايش توسط آموزشکده طب جامع on يکشنبه جولاي 28, 2019 12:22 pm, ويرايش شده در 3.
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

آگار

پستتوسط آموزشکده طب جامع » پنج شنبه جولاي 18, 2019 4:50 pm

توضيح:
در سايتهاى خارجي و دستورالعملهاى ترجمه شده از خارجي به فارسي وقتي گفته مي شود قاشق جايخوري مقصود آنها آني است كه در خارج متداول است كه با قاشق چايخوري ايراني متفاوت بوده و معادل قاشق مرباخوري ايراني است


خريد و فروش آگار آگار
https://www.google.com/search?biw=1182& ... MZGbW6fcLQ

چون مصرف آن گرمي است ولذا حدود هفتصد تومان است
بسته هاى مصرف كننده در عطاريها و لوازم قناديها صد گرمي است
اما بسته هاى يكي كيلويي آن در كالای پزشكي ها قيمتش به صرف تر است و مي توانند چندنفره تهيه كنند جستجوي فوق براى خريد عمده يك كيلو به بالا است

خرده فروشي
https://www.google.com/search?biw=1182& ... wldqJ5y90U
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط آموزشکده طب جامع در پنج شنبه جولاي 18, 2019 5:09 pm .
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm

آگار

پستتوسط آموزشکده طب جامع » پنج شنبه جولاي 18, 2019 5:05 pm

انواع دیگر ژلاتین هاى گیاهی

پکتین :

(کربوهیدرات گیاهی) ازجمله ترکیبات گیاهی هستند که می‌توان به عنوان جایگزین ژلاتین استفاده کرد.
پکتین یک ماده کربوهیدراتی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه و سبزی به دست می‌آید.

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DA ... B%8C%D9%86


پکتین غذایی:
شرکت جهان شیمی واردکننده پکتین و انواع مواد اولیه صنایع غذایی و خوراکی میباشد .


کاربرد پکتین در صنایع غذایی :
یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده آن تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود.
از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند. کاربرد احتمالی دیگر آن جایگزین چربی است، اما جدیدترین کاربرد آن در پایدارسازی امولسیون ها است.

مقدمه
یک ترکیب مهم از دیواره سلولی همه گیاهان زمین می باشد و در رژیم غذایی معمولی هر روز حدود ۵-۴ گرم مصرف می شود.
یک پلی ساکارید پیچیده با وزن مولکولی بالاست که عمدتاٌ از پلی گالاکتورونیک اسید با متیل استرهای موضعی و نمک های سدیم، آمونیوم و پتاسیم آن تشکیل شده است.
خصوصیات ژلی آن ابتدا توسط هنری براکونات در ۱۸۵۲ توصیhttp://یک پلی ساکاریدف شد. براکونات اسم پکتین را از کلمه یونانی pektikos به معنی سفت شدن یا جامد شدن الهام گرفته است
به طور سنتی به عنوان عامل ژله کننده برای مربا و ژله استفاده می شود. مصرف سالانه آن در سرتاسر دنیا حدود ۴۵ هزار تن تخمین زده می شود در حالی که تولید آن ۲۵-۲۰ هزار تن در سال می باشد.
با توجه به نیاز روزافزون با ویژگی های عملکردی متفاوت جهت استفاده در مواد غذایی مختلف و مفید بودن این ترکیب برای سلامتی انسان، تحقیقات در جهت یافتن مواد اولیه حاوی آن و تولید پکتین با خصوصیات تکنولوژیکی مطلوب همچنان ادامه دارد.
منابع پکتین
پوست مرکبات و تفاله سیب، مواد اولیه اصلی برای تولید آن هستند. با این وجود تحقیقات زیادی در جهت یافتن مواد اولیه حاوی آن و هم چنین بهبود تکنیک های استخراج آن از مواد اولیه انجام شده است.
در این راستا محققان زیادی آن را از منابع گیاهی مختلف مثل تفاله چغندر قند ، دانه های انگور، ریشه کاسنی ، طبق آفتابگردان، پوست کاکائو، پوست سویا، تفاله هلو، پوست انبه و به، پوست پیاز و سیر، پالپ و پوست سیب زمینی، کیوی و … جداسازی و ویژگی های آن را بررسی کرده اند.
استخراج پکتین
برای استخراج آن ، شبکه آن باید از هم گسیخته شود که این کار ممکن است شامل استخراج با عوامل شلاته کننده کلسیم، قلیای رقیق یا اسید رقیق باشد.

در روش دیگر قطعات پلی ساکاریدی پکتیکی می توانند از طریق آنزیم های تجزیه کننده استخراج شوند.
پکتینهایی که به طور معمول استخراج می شود بیش از ۵۰% واحدهای اسید استری شده دارند و به عنوان پکتین HM (با متیل استر بالا) دسته بندی می شوند. در صد گروه های استری درجه استریفیکاسیون نامیده می شود.

پکتین های با متیل استر بالا بر طبق دمای تشکیل ژل شان به انواع پکتین های تند بند تا کند بند دسته بندی می شوند.

اصلاح فرآیند استخراج یا تیمار اسیدی طولانی باعث داستریفیکاسیون شده و یک پکتین LM با کمتر از ۵۰% گروه های متیل استر خواهد داد.
پکتین های آمیدی (عمدتاً نوع LM) به وسیله واکنش پکتین های HM مناسب با آمونیاک تولید می شود.
هر کدام از این انواع اصلی به دسته های کوچک تری تقسیم می شوند که برای استفاده های مختلفی تهیه شده اند.
خصوصیات تشکیل ژل
پلی ساکارید طبیعی پکتین خواص عملکردی زیادی دارد. پکتین در ترکیب با آب و بعضی مواد دیگر می تواند به عنوان غلیظ کننده، عامل تشکیل ژل، پایدار کننده، امولسیفایر و عامل اتصال دهنده کاتیون و … عمل کند.

با چنین ویژگی های منحصر به فردی که دارد، از نظر تکنولوژیکی یک ماده با ارزش، به ویژه برای محصولات غذایی و دارویی می باشد.
پکتین LM یک شبکه سه بعدی از طریق پل های کلسیم بین دو زنجیره مختلف پکتین ایجاد می کند و ژل های پکتین HM از طریق واکنش های هیدروفوبی و باندهای هیدروژنی بین گروه های متیل زنجیره های مختلف پکتین تشکیل می شود.

ژل های پکتین LM در حضور کلسیم و در محدوده وسیعی از PH (مخصوصاً ۲.۵-۷) ایجاد می شوند. پکتین HM ژل های پایدار در PH =3.5 و در حضورمقدار قند بالا ایجاد می کند.

Image

کاربرد پکتین
کاربردهای میوه ای (مرباها- ژله ها – دسرها)، پرکننده ها و روکش های پخت (خوراک های میوه برای کاربردهای نانوایی)، کاربردهای لبنی (نوشیدنی های لبنی اسیدی شده و پروتئینی- ماست ها )، شیرینی سازی (ژله های میوه- ژله های خنثی)، نوشیدنی ها، غذاهای منجمد و اخیراً غذاهای کم کالری به عنوان جایگزین چربی و یا قند از کاربردهای متداول پکتین هستند.

در صنایع داروسازی برای کاهش کلسترول خون و بیماری های معدی-روده ای استفاده می شود.

کاربردهای دیگر آن شامل استفاده در فیلم های خوراکی، جایگزین کاغذ، کف ها و پلاستیسایزرها وغیره می باشد.

پکتین در مربا و ژله ها
به طور سنتی در اصل در تولید مربا و ژله های میوه ای استفاده می شود. پکتین بافت مطلوب را ایجاد می کند، ایجاد آب/آبمیوه بر روی سطح را محدود می کند به علاوه باعث توزیع یکسان میوه در محصول می شود. اولین کاربرد پکتین در مرباهای میوه با ۶۰-۷۰% مواد جامد کل و PH در محدوده ۳-۳.۳ بود.

برای این کاربرد یک پکتین HM می تواند استفاده شود. بسته به نوع میوه، مقدار میوه و مقدار مواد جامد محلول، مقدار و انواع مختلف پکتین نیاز خواهد بود.

مرباها و ژله های کم شکر نمی توانند با پکتین های HM تهیه شوند و معمولاً با پکتین های LM آمیدی بهتر تهیه می شوند.

کنسروها
در این محصولات چون شیرین کننده ای به غیر از آبمیوه یا کنسانتره آن وجود ندارد بنابراین مقدار مواد جامد محلول اندکی پایین است.

این مقدار در کنسروهای تجاری بین ۵۵-۶۲% است و به طبع در دسته محصولات کم کالری یا رژیمی قرار نمی گیرند. در حد بالایی ماده جامد یک پکتین HM تند بند و در حد پایینی یک پکتین LM لازم است.

محصولات پخت
بعضی محصولات پخت حاوی مغز ژله ای هستند که رطوبت و عطر و طعم آن باید در محدوده خمیری که دور آن را احاطه کرده است باقی بماند. برای این که لایه مرزی (بین خمیر و مغز) حفظ شود ژل در حین حرارت دیدن نباید به سول تبدیل شود.

ژل های پکتین HM از نظر حرارتی غیر قابل برگشت بوده و برای این منظور مفید هستند. به این ترتیب ژل از پیش آماده شده پکتین HM را داخل خمیر قرار داده و بدون نگرانی از روان شدن، پخت انجام می گیرد.

در دونات و بعضی شیرینی های دیگر بعد از پختن، ژل تزریق می شود.


Image


محصولات لبنی
می تواند دو عملکرد مجزا در محصولات لبنی و آنالوگ های شیر (مثل آن هایی که از سویا تهیه می شوند) داشته باشد.

پکتین های HM می تواند به عنوان پایدارکننده دیسپرسیون های پروتئینی در PH پایین مثل ماست یا نوشیدنی های شیر/آبمیوه عمل کند و از مشکل ته نشینی در اثر لخته شدن کازئین جلوگیری کند.

پکتین LM (آمیدی)کاملاً متفاوت عمل می کند و می تواند شیر یا محصولات اسیدی تر را به وسیله واکنش با کلسیم ژل کند.

محصولات شیرینی سازی
ژله های قنادی پکتینی می تواند به دو نوع تقسیم شود: لطیف، ژله های میوه ای تهیه شده با پکتین HM، و ژله های الاستیک براساس پکتین LM مخلوط شده با بافرهای فسفات چنگال کننده مناسب برای طعم های خاص، نعناع و دیگر طعم های غیر اسیدی است

فیلم های بسته بندی
برای تهیه فیلم های خوراکی می توان از پروتئین ها و پلی ساکاریدهای مختلف استفاده کرد. برای مثال با آلژینات تمایل به تشکیل فیلم های قوی اما با مقاومت ضعیف به آب به دلیل طبیعت هیدروفیلی شان دارند.

توانایی آن ها برای تشکیل ژل های قوی و نامحلول با کاتیون های دوگانه می تواند برای بهبود این نقاط ضعف استفاده شود.

فرآورده های گوشتی
هیدروکلوئیدها با خصوصیات منحصر به فردشان در ایجاد بافت، پایداری و امولسیفیکاسیون در گوشت فرآوری شده کم چربی به دلیل توانایی آن ها به اتصال آب و تشکیل ژل بسیار مورد توجه هستند در کل برای استفاده با مواد اتصال دهنده آب برای بهبود خصوصیات حسی غذاهای کم چربی توصیه می شوند.
استفاده از آن می تواند برای بهبود راندمان پخت، کاهش هزینه فرمولاسیون و افزایش بافت در محصولات غذایی موفق باشد.

حذف کلسترول زرده تخم مرغ
به عنوان عامل شلاته کننده با تشکیل کمپلکس های نامحلول (عامل شلاته کننده-لیپوپروتئین) در آب که برای خارج کردن آسان است استفاده می شود.

به هر حال محدودیت این فرآیند افت بالای پروتئین ها که با لیپیدها همراه است و مسئول ویژگی های امولسیفایر زرده است، می باشد.

امولسیون ها
بسیاری از محصولات غذایی ( مثل شیر، خامه، نوشیدنی ها، چاشنی ها، سس ها، خمیرها و دسرها) امولسیون های روغن در آب هستند. امولسیون ها در هر حال سیستم های ناپایدار از لحاظ ترمودینامیکی هستند که مستعد ناپایداری هستند.

یکی از مهم ترین و پرکاربردترین روش های استفاده شده بهبود پایداری امولسیون های روغن در آب کاربرد امولسیفایرها است.

بر طبق Leroux 2003 پکتین مرکبات با وزن مولکولی کم و درجه متوکسیلاسیون بالا ویژگی امولسیفایری بالایی دارد و قادر است که امولسیون روغن در آب (از جمله مایونز) را پایدار کند.

نتیجه گیری
یک پلی ساکارید بسیار پر کاربرد در صنایع غذایی و دارویی می باشد که این به دلیل ویژگی های تکنولوژیکی و درمانی منحصر به فرد این ماده است.

تاکنون در بسیاری از مواد غذایی به کار رفته و امکان بررسی استفاده از آن در سایر مواد غذایی نیز وجود دارد.

با توجه به وجود منابع فراوان و ارزان جهت تولید آن در کشور، با تولید این ماده سودمند می توان از واردات آن جهت استفاده در صنعت جلوگیری کرد.

Image

https://www.google.com/url?q=http://ira ... mwUL4h2jCg


ساير منابع كياهي ژلاتين:

صمغ هاي كياهي وبذرهاي لعاب دار هستند
شرح اين موارد را در مثل اين صفحات مطالعه كنيد
http://tabibdaru.com/page90528
با وجود انواع ژلاتينهاي كياهي وجهي براى مصرف ژلاتينهاى حيواني (غيرخانگي) و مشتبه نمي باشد
آموزشکده طب جامع
 
پست ها : 46
تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 17, 2019 3:37 pm


بازگشت به بازارچه طيبات مواد غذايي


cron
Aelaa.Net