مصرف صحيح گوجه ‌فرنگی (گوجه مكزيكي)

مصرف صحيح گوجه ‌فرنگی (گوجه مكزيكي)

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 8:04 pm

بسم الله الرحمان الرحيم
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

نام واقعي گوجه ‌فرنگی (گوجه مكزيكي) است

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 8:18 pm

گوجه فرنگی
طبقه‌بندی علمی
فرمانرو: گیاهان
دسته: گیاهان گلدار
رده: دولپه‌ای‌ها
راسته: بادنجان‌سانان
خانواده: سیب‌زمینیان
سرده: Solanum
گونه: S. lycopersicum
نام علمی Solanum lycopersicumL.

گوجه فرنگی (به فارسی قديم ايران دوره قاجار و فارسي امروز افغانستان: بادمجان رومی)
(نام علمی: Solanum lycopersicum) میوه‌ای سرخ‌رنگ و آبدار است.
این گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است
که طی دورهٔ استعماری اسپانیا به سایر نقاط جهان منتقل شد. انواع مختلف این گیاه امروزه در سراسر جهان پرورش داده می‌شود.

تاریخچه
طرز انتقال گوجه فرنگی در جهان
۱)پرو: خاستگاه گیاه خودرو
۲)مکزیک: اولین مرکز پرورش گوجه فرنگی
۳)اروپا و آسیا: دومین مرکز پرورش گوجه فرنگی
۴) بقيه جهان
تصوير
خاستگاه گوجه فرنگی آمریکای جنوبی می‌باشد. شواهد ژنتیکی نشان می‌دهند که اجداد گوجه فرنگی گیاهانی خودرو و علفی بودند که میوه‌های کوچک سبزرنگی داشتند و در نقاط کوهستانی پرو می‌روییدند. این گیاهان گونه‌های مختلفی از سرده پیشین Lycopersicon بودند. یکی از این گونه‌ها با نام علمی Solanum lycopersicum به مکزیک منتقل شد و پس از مدتی در آن‌جا توسط بومیان پرورش یافت.

تاریخ دقیق پرورش گوجه فرنگی برای اولین بار مشخص نیست. به نظر می‌رسد نخستین گوجه فرنگی پرورش‌یافته نوعی میوهٔ زردرنگ به اندازهٔ گوجه فرنگی‌های ریز گیلاسی بوده که توسط آزتک‌ها کشت می‌شده است. نوشته‌های برجامانده از این تمدن نشان می‌دهند که این میوه همراه با فلفل، ذرت و نمک آماده و مصرف می‌شد.

گوجه فرنگی حدوداً از ۵۰۰ سال پیش از مسیح در جنوب مکزیک پرورش داده می‌شد. بومیان پوئبلو بر این باور بودند که کسانی که دانه‌های گوجه فرنگی را مصرف می‌کردند با نیروهای الهي متبرک می‌شدند.

بنابراين نام واقعي گوجه ‌فرنگی (گوجه مكزيكي) است
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

هشدارهاي مصرف گوجه ‌فرنگی (گوجه مكزيكي)

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 9:16 pm

1- اين ميوه از خانواده توتون مي باشد
ولذا يك از مشكلات زارعين گوجه ‌فرنگی و بیماری‌های شایع گوجه فرنگی
در اثر ويروس موزائيک توتون ایجاد می‌شود. انواع سفیدک و آتشک از سایر موارد شایعی هستند که موجب خرابی این محصولات می‌شوند.
تصوير

2- كشف سم در گوجه ‌فرنگی
گوجه فرنگی تنها در اوایل سال ۱۵۹۰ در بریتانیا پرورش داده شد.
یکی از نخستین کسانی که آن را کشت کرد جراحی به نام جان جرارد بود
که در سال ۱۵۹۷ کتابی در مورد گیاه‌شناسی منتشر کرد که به ضررهاي موضوع این گیاه نیز می‌پرداخت.
وی با اينكه می‌دانست که گوجه فرنگی در اسپانیا و ایتالیا خورده می‌شود؛ با این وجود تشريح كرد که این میوه سمی است. در واقع این گیاه حاوی توماتین، نوعی گلیکوآلکوئید سمی است.
دیدگاه جرارد بر افکار عمومی تأثیر گذاشت و این گیاه در بریتانیا و مستعمره‌های آن در آمریکای شمالی به عنوان خوراکی ناسالم شناخته شد.
تصوير
قدیمی‌ترین مدارک مربوط به کشت گوجه فرنگی در شمال آمریکا به سال ۱۷۱۰ در کارولینای جنوبی برمی‌گردد.
در اواسط این قرن، برخی از مردم بر این باور بودند که گوجه فرنگی سمی است،
و به طور کلی این گیاهان بیش‌تر جنبهٔ زینتی داشتند تا مصرف خوراکی.

مسمومیت
برگ‌ها، ساقه و میوهٔ سبز نرسیدهٔ این گیاه دارای توماتین است که سمی است.
مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است، و
ولی كفته مي شود میزان توماتین گوجه فرنگی رسيده قرمز به آن حد زیاد نیست که برای انسان خطری داشته باشد.[۲]
ميوه ي نارس گوجه فرنگي سمي است و بايد از خوردن آن پرهيز كرد. به علاوه خوردن برگ آن که به عنوان دارو در مواردي تجويزمي شود، بايد در حد اعتدال و به مقدار مجازو محدود، در حدي كه پزشك تعيين كرده مصرف شود، زيرا برگ آن هم سمي است.

3- ماده‌اي سمّي به نام سولانين
در گوجه‌فرنگي سبز و نارس وجود دارد
که خوردن آن موجب مسموميت مي‌شود و دل پيچه، اسهال و باز شدن مردمک چشم ايجاد را مي‌ کند.

4- آنافیلاکسی
مصرف گوجه فرنگی خام در بعضی از افراد موجب حساسیت می‌شود و می‌تواند به آنافیلاکسی منجر شود.
این حساسیت نادر به‌علت ترکیب برخی از پروتئین‌های موجود در گوجه فرنگی و ایمونوگلوبین‌های ای می‌باشد.
خوردن گوجه ‌فرنگي، براي بعضي بيماراني که دچار حساسيت يا آلرژي (خارش بدن،قرمز شدن پوست، آسم، کهير و...) هستند، ضرر دارد.

5- سالمونلا
گوجه فرنگی تازه می‌تواند به باکتری سالمونلا آلوده شود.
در اواخر بهار سال ۲۰۰۸ مصرف گوجه فرنگی آلوده به این باکتری در ایالات متحدهٔ آمریکا موجب مسمویت ۲۲۸ فرد و بستری شدن ۲۵ نفر در ۲۳ ایالت گردید.
به این ترتیب گوجه فرنگی از بسیاری از زنجیره‌های غذایی و فروشگاه‌ها جمع‌آوری گردید.
با اينكه در کانادا گزارشی حاکی از مسمومیت به‌علت مصرف گوجه فرنگی آلوده اعلام نشد،
ولی زنجیره‌های غذایی بزرگ چون مک‌دونالد و کی‌اف‌سی از روی احتیاط گوجه فرنگی را موقتاً از منوهای خود حذف کردند.[۱]

6- هضم سنكين كوجه نارس
گوجه ‌فرنگي نارس و کال هضمش سنگين است، لذا خوردن آن باعث دل درد مي ‌شود.

7- هضم سنكين سرخ شده
سرخ کردن زيادگوجه فرنگي در روغن باعث سنگيني هضم آن مي ‌شود و روي آتش کباب کردن آن مناسب است

8- دستكاريهاي زنيتيكي
بخاطر دستكاريهاي ژنتیکی در رقم‌های مختلف گوجه فرنگی و انواع وحشی آن
و هجنين تولید انوع تراریختهٔ آن از سال ۱۹۹۰ برای مصرف و تجارت در ایالات متحده آمریکا انجامید. [۱]
از اين رو توصيه به بيدا نمودن نوعهاي قديمي دستكاري نشده مي شود

9- ترديد در ضدسرطان بودن
مهمترين فايده اى كه براى گوجه فرنگی ذكر مي شود اينكه
دارای خاصیت ضد سرطان بوده و از ابتلا به سرطان‌های پروستات و سینه پیشگیری می‌کند.
اين خاصيت به لیکوپن موجود در آن نسبت داده مي شود. رنگ قرمز گوجه فرنگی از لیکوپن موجود در آن ناشی می‌شود. این ماده که آنتی اکسیدان بسیار قوی‌ای محسوب می‌شود،
تعدادی از تحقیقات نشان می‌دهند که لیکوپن، به خصوص در گوجه فرنگی پخته، در جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است؛ ولی تحقیقات دیگری با این نتایج مغایرت داشتند.

10- آلوكيهاي كشاورزي غيراركانيك
مهم‌ترین مواد معدنی موجود در گوجه فرنگی که به نوع خاک و کود بستگی دارد شامل پتاسیم، کلر و فسفر است.
كه مقدار آن بسيار متاثر از كودهاي شيميائي بكاربرده شده است
از اين رو حتما از گوجه اركانيك خالي از سموم دفع آفات نباتي و كودشيميائي استفاده شود

11- بيماران سنك كليه مثانه
براى مبتلايان به سنك كليه و مثانه مضر مي باشد

بنابراين
تنها مصرف نوع بومي اركانيك و رسيده آن براى غير مبتلايان توصيه مي شود،
و بخته كامل آن مطمئنتر است
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

راه تشخيص رب گوجه فرنگي تقلبي

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 9:29 pm

راه تشخيص رب گوجه فرنگي تقلبي
ناخالصی

آن چه هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی بسیار اهمیت دارد، استفاده از رب گوجه فرنگی با ناخالصی‌های کمتر است.

برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب، می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی، بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به صورت یک لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت، ناخالصی‌هایی مانند هسته، پوسته، ذارت خارجی، چوب و سایر مواد زاید به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.

رب گوجه فرنگی باید یک دست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته‌های گوجه و هسته باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.

تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می‌کنند.
باز کردن

پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید.

رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید. همچنین هنگام استفاده از رب، از قاشق تمیز استفاده کرده و پس از مصرف، در شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.

رب گوجه‌فرنگی در تهیه بیشتر غذاها کاربرد دارد و به دلیل طعم و بوی دلپذیر آن، چاشنی مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی و سرخ کردنی است.

در صنعت نیز از رب گوجه‌فرنگی برای تهیه انواع کچاپ گوجه فرنگی و چاشنی‌های غذایی، استفاده می‌شود.
تقلبی

یکی از مواردی که بعضی اوقات هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی مشخص نمی‌شود، تقلبی بودن آن است.

برخی از سودجویان، با اضافه کردن سبزی‌هایی مانند کدوی پخته یا سیب‌زمینی پخته‌ و له شده، پودر نشاسته و سایر مواد دیگر در ترکیب رب گوجه‌فرنگی و حرارت دادن آنها با هم، رب گوجه فرنگی تقلبی را به بازار عرضه می‌کنند.

تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می‌کنند
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

گوجه ‌فرنگی خشك

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 10:27 pm

رب گوجه فرنگي و يا سس آن ۳ ماه پس از قرار گرفتن در يخچال حتي اگر باز نشده باشد، ۵۰ درصد ليکوپن خود را از دست مي دهد.

ليکوپن آنتي اکسيدان قوي و مهمي است که با انواع متعدد سرطان ها و بيماري هاي قلبي مبارزه مي کند و استخوان ها را نيز تقويت مي کند.

راه حل: به جاي تهيه رب گوجه از بازار، با گوجه هاي کامل و يا خرد شده رب را در منزل درست کنيد. اگر مصرف رب و سس شما زياد نيست بهتر است به جاي شيشه هاي بزرگ از بسته بندي هاي کوچک تر استفاده کنيد.

بهتر از رب گوجه فرنگي

رب گوجه فرنگي خشك شده است
كه مانند ساير خشكبار و سبزيجات و ميوه هاي خشك شده تهيه مي شود
تصوير

تصوير
تصوير
تصوير
تصویر اخیر جنبه تزیینی و فكاهي دارد

امتيازات كوجه خشك شده:
نداشتن عوارض و مشكلات رب كوجه
عدم نياز به يخجال يا كنسرو براى نكهداري
راحت شدن از كبك زدكي
و....

روش تهيه خانكي كوجه مكزيكي خشك شده:
مي‌توان گوجه فرنگي را به صورت ورقه‌هاي خشک گوجه‌فرنگي نيز تهيه کرد.
ورقه‌هاي خشک گوجه فرنگي را به اين صورت تهيه مي‌کنند که
ابتدا گوجه فرنگي‌ها را خوب شسته و ضدعفوني مي‌کنند،
سپس با چاقو، گوجه‌فرنگي‌ها را به صورت نيم دايره يا دايره‌هاي نسبتا نازک بريده و بر يک سطح صاف چيده و در جاي خشک و گرم قرار مي‌دهند.
با گذشت 2 تا 3 روز، ورقه‌ها به تدريج خشک شده و مي‌توان آنها را در يک ظرف شيشه‌اي در دار ريخت و در جاي خشک و خنک نگهداري کرد.
ورقه‌هاي خشک گوجه فرنگي را مي‌توان با انواع خشکبار مخلوط کرد و مصرف هميشگي آن را به صورت يک عادت غذايي دلپذير براي تمامي افراد خانواده پايه‌ريزي نمود.
هنگام تهيه ورقه‌هاي گوجه فرنگي در منزل، بهتر است مکاني که گوجه‌ها در آن خشک مي‌شود کاملا تميز بوده و براي اطمينان بيشتر، يک پلاستيک نازک روي سيني‌هاي گوجه فرنگي انداخته شود.

=============================
كاربرد كوجه خشك شده
كوجه فرنكي خشك شده مانند تازه آن كاربرد دارد
قبل از مصرف مدتي آنرا در آب مي خيسانيد تا مانند كوجه تازه بشود
همجنين مستقيما آنرا تبديل به ساير فراورده هاي كوجه مانند سس نمود

تهيه سس كوجه از كوجه خشك شده
سس سنتی زیتون با گوجه فرنگی خشک شده در افتاب
(مخصوص پاستا ) 330 گرم
تصوير
1 پیمانه (150گرم) گوجه فرنگی خشک شده که درروغن ریخته باشید
یک سوم پیمانه روغن زیتون خالص

1 قاشق غذا خوری شکر قهوای

1 قاشق غذاخوری پونه پاک شده وخرد شده

1 قاشق غذا خوری برگ ریحان پاک شده وخورد شده

یک دوم قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه خرد شده

دو سوم پیمانه (70 گرم) گردوی بوداده

یک سوم پیمانه (50 گرم) زیتون سیاه هسته دار

طرز تهیه

مواد را باهم مخلوط کنید تا سس بدست اید

( هر قاشق غذا خوری حاوی 4/10 گرم چربی ، 496 کیلو ژول انرژی است)
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

پودر گوجه‌فرنگي(گوجه مكزيكي)

پستتوسط aelaa.net » سه شنبه ژانويه 11, 2011 10:28 pm

پودر گوجه‌فرنگي
تصوير
تصوير
Image
پودر گوجه‌فرنگي کاربرد فراواني در صنعت غذايي و توليد دارد.

براي تهيه پودر گوجه فرنگي، بايد گوجه فرنگي را پس از شستن و ضدعفوني کردن، با استفاده از مواد افزودني به وسيله خشک‌کن‌هاي صنعتي خشک و سپس پودر کرد.

از مهم‌ترين مسايل و مشکلات تهيه پودر گوجه فرنگي، حفظ رنگ قرمز آن و جلوگيري از قهوه‌اي شدن در حين فرآيند و نيز انبارداري است که براي نتيجه بخش بودن تهيه اين ماده مفيد، از موادي مانند ترکيبات کلسيم و برخي نمک‌ها استفاده مي‌شود.

امروزه تلاش بر آن است تا با توليد انواع متنوع و غني شده پودر گوجه فرنگي، در صنايع بهداشتي و غذايي تغييرات به‌سزايي ايجاد شود. از جمله اين توليدات، مي‌توان از انواع پودر گوجه فرنگي‌هاي مقاوم به ويروس‌ها نام برد. پودر گوجه فرنگي را مي‌توان در تهيه انواع سس کچاپ، رب گوجه‌فرنگي، چاشني‌هاي غذايي، سوپ‌هاي آماده، غذاهاي رژيمي و....به کار برد.

از مزاياي پودر گوجه‌فرنگي مي‌توان به وزن کم، قابليت حمل و نقل آسان، بسته‌بندي و نگهداري راحت‌تر، قيمت ارزان‌تر، ماندگاري طولاني‌تر و کاهش ضايعات گوجه فرنگي در فصول گوناگون سال اشاره کرد. پودر گوجه‌فرنگي بيشتر براي مصارف صنعتي کاربرد دارد، اگر چه استفاده از آن در منزل و در تهيه انواع غذاها، خالي از لطف نيست.
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am

انواع گوجه و تشخيص نوع طبيعي تر از دستكاري شده

پستتوسط aelaa.net » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 12:02 am

انواع گوجه
تصوير

رقم‌های مختلف گوجه
امروزه هزاران (نزدیک ۷۵۰۰) رقم گوجه فرنگی در سراسر جهان کشت می‌شود.
این رقم‌ها در اندازه، شکل، رنگ و طعم با یک‌دیگر فرق می‌کنند.
قطر آن‌ها ممکن است از ۱ یا ۲ سانتی‌متر (گوجه فرنگی ریز آلبالویی و گوجه فرنگی وحشی) تا ۱۰ سانتی‌متر (گوجه فرنگی گوشت گاوی) باشد.
با این وجود بیش‌تر گوجه فرنگی‌ها در مراکز خرید قطری به اندازهٔ ۵، ۶ سانتی‌متر دارند.
اغلب انواع گوجه فرنگی میوه‌هایی قرمزرنگ دارند،
با این حال این میوه به رنگ‌های زرد، نارنجی، صورتی، بنفش، سبز، سیاه و سفید نیز دیده می‌شود. گوجه فرنگی‌های چندرنگ یا مخطط نیز به‌ندرت کمتری یافت می‌شوند.
گوجه فرنگی‌هایی که به منظور کنسرو شدن یا تولید سوپ پرورش داده می‌شوند معمولاً کشیده (طول ۷ تا ۹ سانتی‌متر و عرض ۴ تا ۵ سانتی‌متر) و کم‌آب‌تر از سایر رقم‌ها هستند و به گوجه فرنگی‌های آلویی معروفند.

تصوير



کشت هایدروپونیک گوجه
کشت هیدروپنیک شیوهٔ کشت بدون خاک می‌باشد. در این نوع کشت متخصصان نیازهای غذایی گیاه را اندازه‌گیری کرده و به جای خاک با استفاده از آبی که به گیاه داده می‌شود با افزودن عناصر ماکرو و میکرو و نگهداشتن گیاه توسط مواد نگهدارنده بی اثرمانند پرلیت عملاً نیاز به خاک منتفی می‌شود.
از ظروف شیشه‌ای و یا فلزی که از تمام جهات محصورند و فقط در قسمت قرار گیری گیاه باز هستند استفاده می‌شود. کشت هیدروپونیک به صورت‌های گوناگونی اعمال می‌شود در ساده‌ترین و قدیمی‌ترین روش کشت هیدروپونیک گیاهان را در بسترهای از جنس کاه کشت می کرده و مواد غذایی را در اختیار گیاهان کشت شده دراین بسترها قرار می دهند. روش‌های جدید تری نیز بکار برده می‌شود مانند روش NFT که در آن مواد غذایی بصورت یک لایهٔ نازک در اختیار گیاه قرار میگیرد.
تصوير


تشخيص نوع طبيعي تر گوجه

1- بيراسته از كشاورزي فاسد:
الف: كشاورزي اتمي (كاربرد انرزي اتمي در آماده سازي بذرها)
ب: كشاورزي مسموم (كاربرد سموم دفع آفات نباتي)
ج: كشاورزي آلوده (آبياري با بسابهاى شهري و زمين هاي آلوده اتمي يا شيميائي)
د: كشاورزي شيميائي (كاربرد كود شيميائي)
هـ: كشاورزي دستكاري شده (كاربرد بذرهاى تراريخته و دستكاري زنتيك)


درخواست همراهي:
به همه همراهان آشنا و مرتبط با رشته هاى
كشاورزي و بيو تكنولوزي محيط زيست منابع طبيعي و كليه رشته هايي كه به تشخيص محصولات كشاورزي فاسد كمك مي كند
توصيه مي كنيم كه
از تحصيلاتشان جهت سهولت دسترسي طيبات براى اهل ايمان كمك بكيرند
تشخيص از نوع بذر كشت شده كه اصلاح شده نبوده و بومي باشد
تحقيق درباره بانك بذرهاى بومي
تشخيص مراكز كشت تراريخته و غير تراريخته
يا محلهاي كشت بذرهاى دستكاري زنتيك شده و بومي دستكاري نشده


2- تشخيص از بو و عطر آن
اكر يك برك از بوته گوجه فرنكي را لاي انكشتانتان بفشاريد بوي خوشايندي متصاعد مي شود
اين بوي گوجه در سالهاى كذشته بود
كه در سالهاى اخير و رواج بذرهاى گوجه هاى طبيعي تر و كمتر دستكاري شده
هر گوجه كه اين بو را بيشتر داشته باشد كمتر دستكاري شده و بيشتر طبيعي است

3- تشخيص از رنك
رنك گوجه طبيعتر قرمز بررنك و خوشرنك است مثل اين[/img]
تصوير

گوجه هاى دستكاري شده = رنكهاى روشن يا كدر مثل اين
Image

گوجه هاى دستكاري شده = بدتر از آن رنكهاى زرد و غير معمول است مثل اين
Image

4- تشخيص از شكل
شكل گوجه طبيعي گرد كروي و نيز مانند خرمالو است مثل اين
Image

شكلهاى ديكر گوجه از همان محصولات دستكاري شده است


5- تشخيص از داخل گوجه
هر جه دستكاري بيشتر باشد داخل گوجه حالت سفت چوبي بيشتري بخود گرفته و بيشتر به داخل فلفل دلمه اى شبيه مي شود مثل اين
تصوير

گوجه هر جه طبيعتر است نسوج داخليش نرم تر است مثل اين
تصوير
تصوير
تصوير

در بخشهاى بعدي سعي مي شود تا مراكز فراوري محصول بهتر را معرفي كنيم
aelaa.net
Site Admin
 
پست ها : 914
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:21 am


بازگشت به بازارچه طيبات مواد غذايي

Aelaa.Net