صفحه 1 از 2

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 07, 2011 8:32 pm
توسط aelaa.net
مصرف مرغ و خروس جوجه در تعاليم مكتب وحي

بسم الله الرحمان الرحيم

1- مصرف جوجه توصيه شده است

2- مصرف خروس توصيه شده است


تصوير

3- مصرف مرغ توصيه نشده است، و از آن به خوك برندكان ياد شده است
واين بخاطر عادت به خوردن فضولات و مواد آلوده به آن است


4- اين در صورتي است كه مرغ در شرايطي كاملا سالم و طبيعي و باكيزه برورش يابد

5- اما از حدود هفتاد سال قبل برنامه هايي به نام سلامتي و بهداشت كوشت توليدي مرغ و خروس و جوجه متداول كرديد
كه در حقيقت بر ضد سلامتي انسان بود، و تنها وسيله سودجويي مافياي غذايي جهان را فراهم مي كرد
اشاره به اين نكات در فرازهاي بعدي خواهد آمد

6- اين خطرات و مضرات آنقدر جدي و مسلم است
كه بنابر دستور شرع به برهيز از مواد آلوده و اجتناب از خوردنيهاى مضر
از اين نوع كوشتهاي برورشي كه هم آلوده بوده و هم انسان را مضر است نيز بايد برهيز نمود

7- مرغ خروس جوجه رايج و متداول در بازار از نظر طب جديد سالم نبوده و به شدت بيماريزاست


8- آخرين تحقيقات علمي بشر امروز او را به برورش مرغ و خروس و جوجه عاري از تغذيه غير طبيعي و بدون آنتي بيوتيك دلالت نموده است
اين نوع محصول را
خروس و جوجه پرورشی ارگانیک
مي نامد

9- در ادراجهاى بعد:
خطرات و مضرات محصول رايج
خصوصيات محصول سالم
مراكز توليد و برورش محصول اركانيك و سالم در كشور را
معرفي مي كنيم

ملاكهاى طيبات درباره خروس و جوجه پرورشی ارگانیک

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:24 am
توسط aelaa.net
يادآوري:
مراحل، اصول و استانداردهاى طيبات

1- مراحل طيبات: در تحقق طيب بودن مراحل و نكاتي دخالت دارد:
- عقيده پاكـ
- نيت پاكـ
- رزق پاكـ
- منبع پاكـ
- روش پاكـ
- اجزاى پاكـ
آنچه روش تهيه و اجزاى آن از ساخته هاى الهى دورترو دخالت بشرهايى صرفا سودجو و سلطه گر (فرعونها و قارونها) در اين روشها و محصولات بيشتر باشدنوعا مشكلات و عوارض و خطرات آن بيشتر و از مفهوم طيب دورتر است روشهايى كه هدف اصلى در تهيه آنها سلطه و ثروت شياطين زمان بوده است تا سلامتى جان و تن بشر اگر به اين اخير هم توجهى شده بطور ثانوى و براى حفظ بشر در حدى كه وسيله استثمارشان باشدنه اينكه سلامتى و رفاه جان و تن بشر اصل باشدبيشتر محصولات صنعتى و شيميائى، و نوع آنچه قارونهاى عصر ما زياد تبليغ آنرا مى كنند، همانها مشكل بيشترى دارند و آنچه به اسم اصلاح ژنتيكـ يا دفع آفات يا واكسينه كردن و.. عرضه مى شود نوعا از مظاهر تخريب و ريشه كنى طيب است، كه مگر از روى ضرورت و در مواقع ضرورت و به قدر ضرورت مصرف شود و هر چه از اينگونه تصرفات دورتر و محفوظتر باشد پاكـتر و طيب تر است درجه رعايت اين پرهيزها در مواردى بيشتر است كه تأثيرش در درون بدن و سلامتى روان و جان انسان بيشتر باشد مواردى كه كمتر ارتباط مستقيم با بدن انسان و جان و روان او دارد؛ كمتر از اين تصرفات ويرانگر آسيب مى بيند.

مراحل تهيه طيب:
هرچند تحصيل و فراهم نمودن طيب مراحلى دارد،و هميشه و همه جا يكباره تمام مراحل در تمام موارد فراهم نشود وليكن به قدر توان بايد آنرا تحصيل كردممكن است فرآورده اى ابتدا برخى از مراحل طيب بودنش را احراز كنيم ولى به مدد حق در ادامه بهتر و بيشتر موفق شويم سعى در طاعت حق موجب توفيق بيشتر در طاعت بهتر مى گردد لذا به قدر توان سعى كرده و با تعاون يكديگر فيض حق را جلب نموده تا به حيات طيب بهتر و بيشتر بهرمند گرديم.

مشخصات خروس و جوجه پرورشی ارگانیک

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:25 am
توسط aelaa.net
مشخصات خروس و جوجه پرورشی ارگانیک

1- حيوانات ميبايستي از روز اول تولد به روش ارگانيك پرورش يافته باشند.

2- خوراك ارگانيك: تغذيه دام و طيور بايد 100 درصد از خوراك ارگانيك بوده باشد.

3- هيچگونه آنتي بيوتيك و هورمون نبايد استفاده شود.

4- حيوانات چرنده بايستي از مرتع مناسب برخوردار باشند. هر حيوان بايد از سرپناه، آب سالم، رژيم غذايي متعادل، هواي تازه، نور مستقيم آفتاب و فضاي كافي براي حركت برخوردار باشد.

5- ذخيره سازي و انبار مجزا: فرآورده هاي ارگانيك بايستي از محصولات غير ارگانيك تفكيك شده و جداگانه نگه داري شوند.

نكته:در كشاورزي رايج از كودهاي مصنوعي و در كشاورزي ارگانيك از كودهاي طبيعي مانند كمپوست استفاده ميگردد.

نكته:در كشاورزي رايج از آفت كشهاي مصنوعي و در كشاورزي ارگانيك از حشرات و پرندگان نافع، محدود كردن جفتگيري آفات، كندن علفهاي هرز و در صورت نياز از حشره كشهاي مجاز كشاورزي ارگانيك نظير اسيد بوريك براي كنترل و ريشه كن كردن آفات استفاده ميشود.

مضرات و خطرات ماكيان برورشي رايج بازار

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:37 am
توسط aelaa.net
مضرات و خطرات ماكيان برورشي رايج بازار

نگرانی های مربوط به گوشت مرغ

مقاومت بدن نسبت به دارو:
آمار نشان می دهد که موارد یک نوع باکتری مقاوم به دارو (به نام کامپیلوباکتر) در حال افزایش می باشد
و یک تحقیق انجام شده در fda (اداره غذا و دارو) ثابت کرده که استفاده از آنتی بیوتیک ها در فرآورده های مرغی، یکی از دلایل مهم این امر است.
مرکز دامپزشکی fda استفاده از این آنتی بیوتیک ها را برای ماکیان (مرغ، بوقلمون و ...) قدغن کرده است،
زیرا شواهد نشان می دهد که مردم در اثر این باکتری های مقاوم به دارو، بیمار می شوند.
این آنتی بیوتیک ها، فلوئوروکینولون (fluoroquinolon) نام دارند.
برخی فلوئوروکینولون ها برای درمان حیوانات به فروش می رسند،
اما بیشتر برای درمان انسان هایی که دچار مسمومیت غذایی ناشی از کامپیلوباکتر شده اند استفاده می شود.
کامپیلوباکتر یک نوع باکتری است که بیشتر در مرغ یافت می شود.
بر طبق داده های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها، استفاده ی انسان ها از فلوئوروکینولون ها از دهه 1980 شروع شد،
اما مقاومت نسبت به آن ها از زمانی آغاز گردید (در میانه های دهه 1990) که دامپزشکان به استفاده از این داروها روی آوردند.

با این توضیحات اگر گوشت مرغ می خورید بیشتر سعی کنید از مرغ های ارگانیک (مرغ هایی که به طور طبیعی پرورش داده شده اند)، استفاده نمایید،
البته نه فقط به این دلیل، بلکه به دلایلی همچون تازه بودن، سالم بودن، فاقد هورمون های مختلف بودن و ... .
حملات قلبی: گوشت ها به طور قابل ملاحظه ای خطر حملات قلبی را افزایش می دهند.
یک مطالعه نشان داد مصرف مکرر و مداوم گوشت قرمز به طور قابل ملاحظه ای خطر "سندرم حاد کرونری" را افزایش می دهد.
"سندرم حاد کرونری" اختلالی است که در آن احتمال آنژین ناپایدار، انفارکتوس میوکارد و آترواسکلروز و در نتیجه حملات قلبی افزایش می یابد.
در این مطالعه که شامل 848 بیمار و 1078 فرد سالم هم جنس و هم سن بود، مصرف بیش از 8 واحد گوشت قرمز در ماه، با افزایش 25 درصدی خطر حملات قلبی یعنی سکته و مرگ ناگهانی همراه بود و مصرف گوشت سفید به میزان بیش از 12 بار در ماه حملات قلبی را به میزان 18 درصد افزایش داد.
تحقیق نشان داد که افراد با خوردن 8 بار یا بیشتر گوشت قرمز، و یا 12 بار یا بیشتر گوشت سفید در هر ماه در مقایسه با مصرف گوشت کمتر (کمتر از 4 واحد گوشت قرمز و کمتر از 8 واحد گوشت سفید در ماه) به ترتیب 9/4 درصد و 7/3 درصد، بیشتر در معرض حملات قلبی هستند.
بنابراین مصرف گوشت قرمز را به یک بار در هفته و گوشت سفید را به دو بار در هفته محدود نمایید.
برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنتان بیشتر از غذاهایی مانند ماهی، تخم مرغ ، غلات و حبوبات استفاده نمایید.

گوشت مرغ و پورین ها:
گوشت مرغ حاوی موادی طبیعی به نام پورین (یک نوع اسید آمینه) می باشد. پورین ها به طور معمول در گیاهان، حیوانات و انسان ها یافت می شوند.
در برخی افراد که دارای مشکلات وابسته به پورین هستند(مانند بیماران مبتلا به نقرس)، دریافت زیاد این مواد می تواند خطراتی را برای سلامتی شان به وجود آورد.
از آنجایی که پورین ها می توانند به اسید اوریک تبدیل شوند، تجمع زیاد پورین ها در بدن می تواند منجر به تجمع زیاد اسید اوریک شود.
بیماری هایی مانند نقرس و سنگ های کلیوی اسید اوریکی، دو نمونه از مشکلات وابسته به اسید اوریک می باشند.
به همین دلیل این افراد باید خوردن غذاهای حاوی پورین را محدود نمایند.

توليد وعرضه خروس وجوجه پرورشی ارگانیک درتمام استانهاى كشور

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:40 am
توسط aelaa.net
برنامه جامع تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک طراحی شده است
[رییس سازمان دامپزشکی کشور,رییس سازمان دامپزشکی,سازمان دامپزشکی کشور,وزارت جهاد کشاورزی,دام و طیور,محصولات ارگانیک,سازمان دامپزشکی,مجتبی نوروزی,جهاد کشاورزی,استان قزوین,خراسان رضوی,وزارت جهاد,تولید مرغ,زنبور عسل,بخش خصوصی,زنبورداران,مرغداری,کشاورزی,خراسان,قزوین,وزارت,طیور,عسل,دام,مرغ]

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: برنامه جامع و کاملی در ارتباط با تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (ارگانیک) طراحی شده است.
دکتر مجتبی نوروزی رییس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار موج با اعلام این مطلب تصریح کرد: دستورالعمل مربوطه تدوین و به تمام استان های کشور ابلاغ شده است.
وی با اشاره به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان های خراسان رضوی و قزوین گفت: در حال حاضر مرغ ارگانیک در استان قزوین با نظارت های بسیار سختگیرانه و کنترل های لازم مسئولین فنی و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشو،ر در سطح استان توزیع شده است.
نوروزی در ارتباط با برنامه وزارت جهاد کشاورزی به منظور گسترش تولید محصولات ارگانیک در بخش دام و طیور اظهار داشت: در حال حاضر مرغ بدون آنتی بیوتیک در 5-4 استان تولید می شود. تلاش می کنیم، این روند را به کل کشور تعمیم دهیم.
وی افزود: در سال جاری 5 واحد دیگر به تولیدکنندگان مرغ بدون آنتی بیوتیک افزوده خواهد شد. در یک برنامه 5 ساله، در هر استان، حدود 5 واحد تولید کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک باید ایجاد شود.
رییس سازمان دامپزشکی تولید محصولات ارگانیک را سیاست اصلی سازمان دامپزشکی دانست و گفت: تلاش می کنیم فضای کاهش مصرف آنتی بیوتیک در تمام مرغداری های کشور بوجود آید.

غرفه‌ فروش محصولات سالم و ارگانيك
وي گفت: به همين جهت برنامه‌اي تدارك ديده‌ايم كه از اول مهرماه نيز در تعدادي از بازارها، غرفه ويژه عرضه محصولات سالم و ارگانيك داير شود و كساني كه تمايل دارند هزينه سلامت خود و محصول گواهي‌شده را پرداخت كنند، به اين بازاها مراجعه نمايند.
مهندس صفايي با تاييد اين مطلب كه محصولات سالم و ارگانيك بايد توسط يك سازمان رسمي و صاحب‌نظر تاييد و گواهي شود، اعلام كرد: در حال حاضر در 16 استان كشور تعدادي از مرغداران، مرغ بدون هورمون و آنتي‌بيوتيك توليد مي‌كنند.
به گفته وي، البته در اين ارتباط سازمان‌ دامپزشكي نيز فعلا تقبل كرده است تا راسا وارد عمل شده و پروتكلي براي اين كار و شرايط تاييد محصول تعريف‌ كرده است.
بر همين اساس تعدادي مرغدار نيز انتخاب شده‌اند و محصولات آنها در صورت تاييد سازمان دامپزشكي به عنوان محصول سالم عرضه خواهد شد.

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک در استان كرمانشاه

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:43 am
توسط aelaa.net
كرمانشاه، خبرگزاري جمهوري اسلامي ايرنا -
گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا، محمدرضا اسكندري روز چهارشنبه در بازديد از مركز خدمات كشاورزي شهرستان روانسر اظهارداشت: از مزاياي اين نوع كشت علاوه بر حذف سموم ، جايگزيني مواد آلي به جاي سموم شيميايي است كه نتيجه آن محصولي سالمتر و در خدمت سلامتي شهروندان مي باشد.
با حضور وزير جهاد کشاورزي اولين واحد مرغداري ارگانيک کشور با عنوان «کاني خزران» در شهرستان روانسر از توابع استان کرمانشاه به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه کرمانشاه، اين واحد نخستين مرغداري است که بدون مصرف آنتي بيوتيک گوشت مرغ توليد و عرضه مي‌كند.
محمدرضا اسکندري، وزير جهاد کشاورزي که به همراه هيات دولت به استان کرمانشاه سفر کرده است، در مراسم افتتاح اين واحد اظهار داشت: اميدواريم بتوانيم مشابه چنين واحدهايي را در ديگر مناطق کشور نيز احداث کنيم.
هم‌چنين احدي مسوول اين واحد توليدي نيز در توضيحاتي در خصوص اين واحد مرغداري اظهار داشت: دراين واحد به جاي استفاده از مواد آنتي بيوتيک و هورمون‌ها، از مواد طبيعي استفاده مي‌شود. وي کيفيت گوشت اين واحد توليدي را بالاتر از ديگر مرغ داري‌ها دانست.

وي افزايش درآمد تا ميزان ‌5/28 درصد نسبت به مرغداري‌هاي مشابه را از ديگر خصوصيات اين واحد برشمرد.
3- در اين بازديد يكي از كارشناسان مركز ياد شده كه مجري برنامه كشت ارگانيك در شهرستان روانسر مي باشد، در خصوص اجراي اين طرح گفت: كشت ارگانيك در دستور كار دفتر توسعه پايدار سازمان جهادكشاورزي استان كرمانشاه قرار دارد و به همين دليل شهرستان روانسر در راه اجرايي نمودن اين نوع كشت پيشگام شده است.

علي اشرف لطفي با بيان اينكه توليد كمپوست از پسماندهاي كشاورزي و حيواني لازمه حركت به سمت اين نوع كشت مي باشد، افزود: مشكلي كه وجوددارد اين است كه هنوز به تكنولوژي جديد توليد كمپوست موزد نياز براي كشت ارگانيك در شهرستان روانسر مجهز نشده ايم و در صورت خريداري اين دستگاهها اين مشكل حل خواهد شد. وي گفت: اين شيوه تهيه كمپوست هم اكنون در 25 روستاي شهرستان روانسر در حال اجراست و انتظار داريم در آينده اين كار را به رقم بيشتري از روستاهاي شهرستان اشاعه دهيم. وي، استفاده بي رويه از اراضي كشاورزي و كشتهاي متناوب را يكي از دلايلي توصيف كرد كه كارايي خاك را از بين مي برد و استفاده از سموم شيمايي را نيز داراي همين كاركرد منفي عنوان كرد.
لطفي گفت: هم اكنون بسياري از محصولات باغي نظير انار، سيب و توت در شهرستان روانسر به شيوه ارگانيك و بدون استفاده از هيچ گونه سمومي توليد مي شود. وي درخصوص توليد نخود ارگانيك نيز گفت: هم اكنون 200 هزار هكتار از اراضي شهرستان زير كشت ارگانيك است كه برنامه داريم براي آينده نزديك اين رقم را به دو برابر افزايش دهيم. وي ادامه داد: در منطه اورامانات در سال يك هزار و 126 تن عسل ارگانيك توليد مي شود كه داراي مشتريان بسيار پر و پا قرصي مي باشد. وي گفت: متاسفانه به دليل ضعف صنعت بسته بندي بسياري از توليدات ارگانيك اين مناطق توسط افراد سودجو از مرزهاي جوانرود و پاوه به خارج از كشور منتقل مي شود و در بسته بندي با برندهاي ساير كشور ها به فروش بسيار بالايي مي رسد كه جفا به توليدكنندگان بومي مي باشد و به همين دليل از وزير جهاد كشاورزي انتظار كمك و مساعدت در راستاي تجهيز توليدكنندگان به صنعت مدرن بسته بندي داريم. وزير جهاد كشاورزي روز چهارشنبه از مراكزي چون كشتارگاه بهاران زاگرس، طرح انتقال آب سد گاوشان به دشت ميان دربند، كارخانه دام و طيور شهرستان روانسر، مركز خدمات مشاوره فني، پايلوت توليد مرغ ارگانيك، طرح احداث باغات مثمر در اراضي شيب دار و عرصه هاي ملي و طبيعي، مركز خدمات كشاورزي شهرستان روانسر بازديد كرد و در روند مشكلات اين واحدها قرار گرفت. محمدرضا اسكندري همچنين به بررسي مشكلات دامداران، توليد كنندگان فراورده هاي دامي و كشاورزي و كشاورزاني كه از شهرستانهاي ديگر استان همچون سنقر و كليايي، صحنه، جوانرود، كرمانشاه و... به وي مراجعه كرده بودند پرداخت و در مواردي دستور لازم براي پيگيري صادر كرد.

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک در آذربايجان

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:44 am
توسط aelaa.net
ضو تشکل تخصصی اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: تولید گوشت مرغ ارگانیک بدون استفاده از آنتی بیوتیک با ظرفیت روزانه 10 تن در آذربایجان شرقی آغاز شد.

به گزارش روز شنبه خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، "شایان" افزود: ظرفیت تولید گوشت مرغ سالم روزانه 10 تن است که در صورت وجود تقاضا تا روزانه 100 تن قابل افزایش است.
وی افزود: تولید مرغ ارگانیک بدون استفاده از هورمونهای رشد آنتی بیوتیکها و با شرایط کنترل شده و قرنطینه ای از آذربایجان شرقی خبر داد:
عضو تشکل تخصصی اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به مشخصات مرغ سالم گفت: با توجه به وضعیت تقاضا در این طرح عرضه مرغ با وزن هزار و 900 گرم شروع و در هر دوره با 100 گرم کاهش به 5/1 کیلوگرم خواهد رسید.
شایان تاکید کرد: مرغ سالم باید در فرآیند تولید، کشتار و بسته بندی زیرنظر کارشناسان دامپروری و دامپزشکی قرار گرفته و با رعایت قوانین و مقررات مربوط از نظر انتخاب نژاد مناسب، تهویه مطلوب و دانه مرغی سالم و کپک نزده تولید شود.
وی ادامه داد: باقیمانده آنتی بیوتیک در مرغهای سالم باید مجاز و در حد MRL ارایه شده و توسط Codex باشد.
عضو تشکل تخصصی اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: باقیمانده آفلاتوکسین در جگر مرغ باید کمتر از 20ppb باشد.

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک در استان قزوين

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 12:52 am
توسط aelaa.net
توليد مرغ اركانيك (بدون هورمون و داروي شيميايي) در ايران
1- توليد مرغ بدون آنتي‌بيوتيك براي نخستين بار در كشور:

ايسنا : رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين با اعلام اينكه استان قزوين براي نخستين بار در كشور موفق به توليد مرغ بدون آنتي‌بيوتيك شده است،

افزود: توليد اين مرغ اقدام بسيار بزرگي در كشور در جهت صادرات محسوب مي‌شود كه البته اين پروژه يك پروسه چهار ساله را طي كرده است.

2- وزير جهادكشاورزي گفت: سياست و حركت اين وزارتخانه به سمت كشت ارگانيك و حذف سموم در توليد محصولات كشاورزي و باغي است.

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک در استان اصفهان

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 1:00 am
توسط aelaa.net
عرضه خروس و جوجه بدون آنتی بیوتیک در اصفهان
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: تولید مرغهای بدون آنتی بیوتیک که در دستور کار برخی مرغداریهای استان قرار گرفته،با یک هزار ریال افزایش قیمت در هر کیلو عرضه خواهد شد.

سید اکبر حسینی شامگاه شنبه در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، دامپزشکی و آبزیان در جمع خبرنگاران افزود: این تغییر قیمت در استانهای قزوین و خراسان رضوی تا سه هزار ریال بوده است.

وی با اشاره به اینکه هیچیک از این دو استان حرکت در زمینه تولید این گونه مرغ را به صورت جامع انجام نداده‌اند، اظهار داشت: این اقدام در استان اصفهان به صورت وسیع صورت خواهد گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان افزایش قیمت این محصول را بر اساس تقاضای مردمی دانست و افزود: در دو استان دیگر اجرا کننده طرح، مردم متقاضی خرید این محصول تا بیشتر از سیصد تومان در هر کیلو نیز بوده‌اند.

تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک تا هزار تن ادامه خواهد داشت

وی با تاکید بر اینکه این طرح با هدف ارتقای مدیریت بهداشتی و سلامت تولیداتی با کمترین هزینه، صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: این اقدام از سال گذشته در دستور کار استان قرار گرفت و این نمونه طی امسال و سال آینده تا حدود هزار تن در استان تولید خواهد شد.

وی اظهار داشت: افزایش تولید این نمونه که در طول دوره پرورش آن هیچگونه دارویی مصرف نمی‌شود، به اعمال سیاستهای تشویقی و ساز و کارهای ویژه در بخش تولید و عرضه نیاز دارد.

حسینی با بیان اینکه در حال حاضر دو یا سه واحد مرغداری استان موفق به تولید این نمونه شده‌اند، افزود: تولید این نوع مرغ به دارا بودن سطح بالایی از استانداردهای بهداشتی و تجهیزاتی نیاز دارد و از آنجا که باید در واحدهای موجود تغییرات ساختاری اعمال کرد، تعداد واحدهای انجام دهنده آن محدود هستند.

مدیرکل دامپزشکی اصفهان ادامه داد: متقاضی پرورش این نمونه در میان مرغداریهای استان وجود دارد و از این رو اجرای این طرح در سال آینده گسترش خواهد یافت.

==========================

مرغ سالم و ارگانیک
شرکت تعاونی سالم پروران صفاهان
تولیدکننده مرغ سالم و ارگانیک(بدون مصرف آنتی بیوتیک در دوره پرورش) با مجوز رسمی و تحت نظر سازمان دامپزشکی
آماده فروش مرغ منجمد ویژه به رستوران هاو فروشگاههای معتبر می باشد همچنین در نظر دارد به تعداد محدودی از افراد و شرکت های واجد شرایط نمایندگی اعطا نماید.
آدرس:اصفهان ، خیابان هشت بهشت غربی ، جنب دبیرستان کاروان ادب ، کوچه شجاع ، ساختمان اسکان 3 ، طبقه اول
تلفن :2659156-2644209-0311
کدپستی :66716-81546
Email :salemparvaran@yahoo.com

خروس و جوجه پرورشی ارگانیک در استان كيلان

پستارسال شده در: جمعه ژانويه 28, 2011 1:02 am
توسط aelaa.net
ئيس سازمان جهاد کشاورزي گيلان :
تولید محصولات ارگانیک در گیلان پیگیری می‌شود
تاریخ درج اخبار: شنبه ۱۳۸۹/۹/۲۷ مرغداری

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پیگیری تولید محصولات ارگانیک در این استان خبر داد و گفت: یکی از دست‌آوردهای محصولات ارگانیک، تولید پروتئین یا گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک است.
اردشیر روحی - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان - در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه به طور جدی به دنیال تولید محصولات ارگانیک در گیلان هستیم، اظهار داشت: استفاده از سموم در مزارع و باغ‌های گیلان سیر نزولی را طی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه امروز دنیا به دنیال تولید محصولات ارگانیک است، افزود: با توجه به اینکه مردم استان دارای اطلاعات و رشد علمی بالایی هستند استمرار تولید محصولات ارگانیک را برای ارتقا و حفظ سلامت دنبال می‌کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: برای تحقق تولید محصولات ارگانیک در گیلان برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته و در حال حاضر استفاده از سموم در مزارع شالیزاری و باغ‌های گیلان به ویژه در چند سال اخیر سیر نزولی را طی می‌کند.
وی با اشاره به اهمیت تولید محصولات ارگانیک در گیلان خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای موفق تولید محصولات ارگانیک تولید پروتئین یا گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در کشور است که ما به صورت جدی به دنیال تولید این نوع محصول در گیلان هستیم.
روحی در ادامه گیلان را استان کشاورزی نامید و تصریح کرد: گیلان متراکم‌ترین استان به لحاظ جمعیت است و بیشترین مراجعه‌کننده را از پایتخت برای ورود به استان دارد.
وی با اشاره به اینکه این امر می‌تواند فرصت و یا تهدیدی برای گیلان باشد، خاطرنشان کرد: اگر در بحث تغییر کاربری‌ها دقت لازم صورت نگیرد فرصت می‌تواند تبدیل به تهدید شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه کشاورزی در این استان باید توجیه داشته باشد، بیان داشت: تولید‌کننده باید با عشق کار کند و تمام محورهای توسعه استان باید با محور کشاورزی باشد که در غیر این صورت به کویر تبدیل می‌شویم.