مديريت كرونا

مديران انجمن: pejuhesh237, najm116

چرا نباید آسیایی ها تبدیل به نمادی برای شیوع کرونا شوند؟

پستتوسط najm116 » شنبه آپريل 16, 2022 10:08 am

چرا نباید آسیایی ها تبدیل به نمادی برای شیوع کرونا شوند؟



اگر چه شیوع ویروس کرونا در مرحله خطرناکی قرار دارد. اما به نظر می رسد شیوع این ویروس با یک جریان موازی و خطرناک دیگر همراه شده است. درواقع این روزها یک جریان نژادپرستی خطرناک نیز در حال رشد و گسترش است. تنها کافیست یک عبارت مرتبط با کرونا را در فضای مجازی جستجو کنید تا فورا تصویر یک آسیایی(احتمالا چینی) با ماسکی روی صورت در برابر چشمانتان ظاهر شود. این تصویر به مرور زمان باعث ایجاد افکار منفی نسبت به آسیایی تبارها خواهد شد.

Image

اگر چه شیوع ویروس کرونا در مرحله خطرناکی قرار دارد. اما به نظر می رسد شیوع این ویروس با یک جریان موازی و خطرناک دیگر همراه شده است. درواقع این روزها یک جریان نژادپرستی خطرناک نیز در حال رشد و گسترش است. تنها کافیست یک عبارت مرتبط با کرونا را در فضای مجازی جستجو کنید تا فورا تصویر یک آسیایی(احتمالا چینی) با ماسکی روی صورت در برابر چشمانتان ظاهر شود. این تصویر به مرور زمان باعث ایجاد افکار منفی نسبت به آسیایی تبارها خواهد شد.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب به نقل از وکس، اگرچه شیوع بیماری حاصل از ویروس کرونا یا Covid-19 در حال حاضر بیش از 70 کشور در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است ، اما تعداد زیادی از رسانه ها ، کرونا را با آسیایی ها مرتبط كرده اند و در نتیجه غالباً از عکسهایی استفاده می كنند كه آنها را به عنوان "چهره بحران" نشان می دهد.

در حالی که شیوع این بیماری در اواخر سال گذشته در شهر ووهان چین آغاز شده است ، براساس آخرین اطلاعات موجود این ویروس به جز قطب جنوب به سراسر قاره های جهان رسیده است. در ایالات متحده ، بیش از 160 مورد ویروس تایید شده وجود دارد. به طور واضح ، شیوع این بیماری محدود به افراد آسیایی نیست و حتی نمی توان آنها را به خاطر این ویروس سرزنش کرد.

با این حال ، روز یکشنبه ، فوربس عکسی از یک فرد آسیایی را نشر داد که ماسک پوشیده بود و تیتر زد که نیویورک اولین بیمار مبتلا به کرونای خود را تأیید کرده است (فوربس مدتی بعد، این مقاله را به روز کرد و عکس را تغییر داد). در همان روز ، در مقاله ای در نشریه مترو، برای نشر خبر اولین مورد ابتلا به کرونا در اسکاتلند ، مترو از عکسی از یک توریست آسیایی که ماسک داشت و در حال بازدید از یک قلعه اروپایی بود استفاده کرد. نیویورک تایمز نیز از تصاویری مانند این استفاده کرده است ، اگرچه خوانندگان گزارش داده اند که بعد از برخی اعتراضات، عکسهای مذکور با تصاویری بی طرف تر جایگزین شده اند.

Image

چرا نباید آسیایی ها تبدیل به نمادی برای شیوع کرونا شوند؟

در یک مورد ، عکس استفاده شده حتی در مکان مناسبی نبود. روزنامه نیویورک پست روز یکشنبه در گزارشی از اولین مورد ویروس کرونا در منهتن، از عکس یک مرد آسیایی و چینی تبار که ماسک صورت پوشیده و در کوئینز حضور داشت استفاده کرد. این تصمیم در حالی صورت گرفت كه فرد مبتلا در حقیقت یك زن ساکن منهتن و 30 ساله بود که در ایران به این ویروس مبتلا شده بود.

کایناز آماریا، عکاس و ویرایشگر تصاویر در وکس، که به دلیل شیوه های اخلاقی خود در فتوژورنالیسم شناخته شده است ، می گوید: "استفاده مکرر از این عکس ها می تواند به زنوفوبیا بیفزاید. آسیایی ها و به خصوص چینی تبارها یا کشورهایی با ظاهری شبیه به چینی ها، به دلیل شیوع این بیماری در حال حاضر تحت فشار روانی قرار دارند. در بسیاری از موارد، خبرهای کرونا اساسا ارتباطی به چین و آسیایی ها ندارد، اما انتخاب عکس ها بسیار نامرتبط است و به هیچ عنصر داستان مربوط نمی شود. حتی دقت در انتخاب مکانی که عکس گرفته شده نیز رعایت نمی شود. به عنوان ویراستار تصویر ، ما باید داستانهایی راجع به کرونا بدانیم و به آنچه به آن ژنوفوبیا( نوعی نژاد هراسی که در اینجا می تواند به آسیایی هراسی تعبیر شود) می گویند توجه کنیم."

مرلین چوکووانیون ، مورخ و استادیار علوم اجتماعی در دانشکده بهداشت عمومی ملیمن دانشگاه کلمبیا ، به وکس گفت: "نژاد هراسی از مدت ها پیش با سیستمهای بهداشت بهداشت عمومی در هم تنیده شده است. از نظر تاریخی و از نظر علمی، بیماری مسری اغلب به گروه های جمعیتی بزرگ یا افراد خارجی نسبت داده می شود. در نتیجه همین موضوع منجر به افزایش نژادپرستی می شود. "

ناتالیا مولینا ، استاد تاریخ و مطالعات آمریکایی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به وکس گفت: : جامعه همیشه از نژاد به عنوان یک اصل سازماندهی برای تعریف مشکلات در اقتصاد ، مشکلات در فرهنگ ، مشکلات در حوزه سیاسی و بسیاری از موارد دیگر استفاده کرده است. وقتی یک بیماری عالم گیر یا هر نوع بحران سلامتی وجود دارد ، ایده های موجود ما در مورد نژاد، به طور طبیعی چگونگی پردازش و تنظیم شرایط را شکل می دهند. "

به هر حال استفاده از عکس هایی حاوی مضامین نژادی درباره کرونا، با اعتبار دادن به طوفان های نژادپرستانه ، نه تنها به خصومت و موضع گیری برابر مردم آسیا ، منجر می شود، بلکه سلامت عمومی را نیز تهدید می کند. از زمان شروع شیوع کرونا ، نمونه های بی شماری از نژادپرستی و آسیایی هراسی در جوامع اروپایی و آمریکایی دیده شده است. از جمله امتناع از حمایت از مشاغل متعلق به کشورهای آسیایی ، یا آزار و اذیت کلامی . حتی دامنه این موضوع به سطح دانشگاهی نیز رسیده و اخیرا دانشگاه برکلی کالیفرنیا شاهد ضرب و شتم یک دانشجوی آسیایی تبار بوده است.

آماریا می گوید: " برای این نوع گزارش ها( آنهایی که به نوعی واجد هویت و نژاد هستند) رسانه های خبری باید از خود بپرسند ، آیا عکس های متمرکز بر یک جامعه خاص، مردم را تحریک می کنند؟ آیا کلیشه های نژادی را بر می انگیزند؟ استفاده از عکس های آسیایی ها و به ویژه چینی ها درباره کرونا در همه خبرها(حتی خبرهای مربوط به آمریکا) یک تصمیم ویراستاری و اخلاقی است که می تواندزیر سؤال برود".

آماریا می گوید این وظیفه رسانه ها است که نشان دهند چگونه جوامع مختلف و متنوع، برای حفظ امنیت خود تلاش می کنند. او معتقد است استفاده از تصاویر محلی برای خبرهای کرونا، می تواند باعث تقویت توجه مخاطبان به اصول مهم پیشگیری از کرونا شود.

https://www.entekhab.ir/fa/news/534511/ ... 9%86%D8%AF
najm116
 
پست ها : 530
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 12, 2018 11:16 am

‏چگونه تایوان در پیشگیری از شیوع کرونا موفق شد؟

پستتوسط najm116 » شنبه آپريل 16, 2022 10:09 am

چگونه تایوان در پیشگیری از شیوع کرونا موفق شد؟



مقامات تایوان اعلام کردند که این کشور با توجه به تجربه گذشته درباره بیماری سارس، توانسته آمار شیوع بیماری کروناویروس را تا حدودی کاهش دهد.
بنا بر اعلام ساینس، کشور تایوان در ۸۱ مایلی سرزمین چین است که ۲۴ میلیون نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیتی آن بسیار بالاست.

با توجه به اینکه فرض می‌شد این منطقه، شیوع بالایی از این بیماری را تجربه کند، اما تاکنون، تنها ۴۴ مورد ابتلا به کروناویروس در این کشور تایید شده است.

راهکارهای کشور تایوان، می‌تواند برای سایر کشورها آموزنده باشد تا عاملی برای کاهش شیوع و همچنین فرصتی برای آینده باشد.

آماده‌سازی اولیه در آوریل ۲۰۰۳ انجام شد که وزارت بهداشت تایوان اطلاع از هفت مورد سندروم حاد تنفسی(سارس) را اعلام کرد و با پایان شیوع، ۴۸۳ مورد عفونت و میزان ۱۲ درصد مرگ‌ومیر ثبت‌شده بود. دولت تایوان این حوادث را بررسی و از آن‌ها، برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کرد.

در کمتر از یک سال بعد از شیوع سارس، مرکز بهداشتی ملی در این منطقه تاسیس شد تا بتواند هماهنگی، مشاوره در سطح منطقه‌ای و فراتر را انجام دهد تا در صورت شیوع جدید، زمان و منابع به هدر نرود.

این موضوع در همه‌گیری بیماری کووید -۱۹ بسیار مؤثر بود، زیرا آغاز سال نو و سفرها می‌توانست عاملی برای شیوع این بیماری باشد.

این سازمان به‌سرعت تهدید را ارزیابی کرد و توانست اقداماتی برای همه‌گیری انجام دهد.

این سازمان، هشدارهایی را برای مسافران و مجامع عمومی تهیه کرد و به افراد در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و مهار بیماری دستوراتی ابلاغ شد.

در روزهای اولیه، تعدادی شماره تماس، برای افراد اعلام شد تا آنان بتوانند سوالات خود درباره بیماری را پرسیده و یا علائم را گزارش کنند.

دولت با توجه به اهمیت این بیماری بررسی‌های مکرر بهداشتی را انجام داد و افراد را تشویق به قرنطینه کرد.

برنامه‌هایی برای مدارس، مشاغل و مرخصی افراد در نظر گرفته شد و فناوری عنصری مهم در مقابله با شیوع بیماری بوده است.

در این مدت، به افرادی که در معرض خطر نبودند، اجازه سفر داده می‌شد، اما افراد پرخطر باید در خانه قرنطینه می‌شدند. اجبار افراد به قرنطینه، در واقع کاری است که بسیاری از کشورها در صورت بروز شیوع بیماری انجام می‌دهند.

همچنین با توجه به سوابق پزشکی افراد، بیمارانی را که علائم تنفسی حاد داشتند، شناسایی کردند تا بتوانند اقداماتی در این زمینه برای آنان انجام دهند.

علاوه بر این، اطلاعاتی مبنی بر اینکه چه زمانی و کجا باید از ماسک استفاده شود، شستن دست‌ها تا چه اندازه مهم است و همچنین منع صادرات ماسک در مراحل اولیه برای جلوگیری از کمبود انجام شد.

یافته‌های این بررسی در مجله JAMA منتشر شده و تایوان را به‌عنوان نمونه‌ای مناسب از نحوه واکنش دولت‌ها در برابر شیوع این بیماری ارائه کرده است.

این کشور نمونه‌ای از جامعه‌ای است که به‌سرعت در برابر بحران واکنش نشان داده و از منافع شهروندان خود محافظت کرده است.


http://tik.ir/fa/news/290422/%DA%86%DA% ... 8%B4%D8%AF
najm116
 
پست ها : 530
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 12, 2018 11:16 am

قبلي

بازگشت به مقاومت با سلامت در برابر كورونا


Aelaa.Net