مشهد اثر مهدوی منه السلام شهرستان ورزنه

مديران انجمن: مزارات, مزارات

مشهد اثر مهدوی منه السلام شهرستان ورزنه

پستتوسط najm155 » سه شنبه دسامبر 19, 2023 8:22 am

بسم الله الرحمان الرحیم
najm155

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2016 4:54 am

Re: مشهد اثر مهدوی منه السلام شهرستان ورزنه

پستتوسط najm155 » يکشنبه نوامبر 16, 2025 12:04 am

شناسنامه واقعه
مشهد آثار مهدوی منه السلام
در اطراف شهرستان ورزنه از استان اصفهان

Image

صاحب واقعه: آقاي كريم اصغري، ساكن (ورزنه) يكي از روستاهاي اصفهان
آقای کریم اصغری
Image

متولد ۱۲۹۳ ه. ش
تاريخ واقعه ۱۳۳۲ ه.ش
سن ایشان در زمان تشرف ۳۹ ساله
در تاریخ ۱۳۷۸/۱/۷ ه .ش در سن ۸۵ سالگی فوت کرده اند
در (سال ۱۳۷۲) زنده بوده و واقعه را اينطور حكايت كرده است:
2- شرح واقعه
در حدود چهل سال پيش (در زمان نقل مطلب از زبان کریم اصغری) (الان ۷۰ سال از واقعه گذشته است)به خاطر كمبود مواد سوختى براي زمستان، مجبور بوديم از روستا به اطراف، كه همه بيابان بود، برويم و مواد سوختى هيزم فراهم كنيم،
تا اينكه روزي به دستور مادرمان، من و برادرم به طرف بيابان عازم شديم و فاصله زيادي هم می بايست مى رفتيم. صبح زود حركت كرديم. دو نفري رفتيم و هيزمها را جمع آوري كرده و بعد از ظهر به طرف روستا حركت كرديم.
در آن بيابان و گرماي شديد، با برادرم مىرفتيم و برمى گشتيم، ولى برادرم جلوتر از من در حال حركت بود. يكي، دو ساعت كه به راه خودمان ادامه داديم، كم كم من عقب ماندم و برادرم از من فاصله گرفت، تا اينكه خيلي از همديگر دور شديم و مرا صدا مى زد كه: بيا. من به جهت تشنگي شديد و گرما ديگر حال نداشتم، و كوزه اى كه همراه داشتم، كم كم آبش هم تمام شد و در اثر ضعف و تشنگي، ديگر نتوانستم قدم از قدم بردارم.

Image

كنار جادّه نشستم تا حالى پيدا كنم و باز به راه خودم ادامه بدهم، ولى ديدم نمىتوانم برخيزم، و حالِ اينكه برادرم را صدا بزنم نداشتم، ولى دائم مى گفتم: يا صاحب الزّمان؛ و اين جمله را تكرار مىكردم، و در كنار جادّه دراز كشيدم و خودم را آماده مرگ كردم.

يك مرتبه متوجّه شدم صداي پايي مى آيد، و ديدم بالاي سرم يك آقا سيّدي معمّم، شالى سبز به گردن، صورت گندم گون و بسيار زيبا، كه چنين زيبايي را در عمرم نديده بودم و مثل اينكه تازه سر و ريش خود را اصلاح كرده، مرا به نام صدا زد
و به من فرمود: كريم، تو را چه مى شود؟

Image

من كه نتوانستم جواب بدهم، ولى به من گفت: كريم، كوزه ات را بده به من تا در آن آب بريزم. كوزه را در كنارم گذاشته بودم. ديدم برداشت و آبش كرد.
گفت: بخور. خوردم.
آب آنقدر سرد بود مثل اينكه برف آب شده است و شيرين.
يك مرتبه چشمم باز شد. به او گفتم: اين آب را از دقّ  آورده اى؟

Image

Image

ديدم تبسّمي كرد و دو مرتبه فرمود: كوزه را بده تا باز هم آبش كنم.
چون دفعه اوّل كه كوزه را آب كرد، همه را خوردم؛ چه آب گوارايي.
كريم مى گويد: كوزه را دادم و باز از كوزه اى كه خودش داشت، آبش كرد
و به من فرمود: كريم، بلند شو كه برادرت منتظرت هست.

يك وقت بلند شدم، بدنم جان گرفت و حركت كردم،
ولى خيلي از آن بزرگوار تشكّر كردم تا مرا روانه كرد.
ديدم با اينكه اوّل خيلي از برادرم فاصله گرفته بودم، الآن سي يا چهل قدمي برادرم هستم.
وقتى نگاه كردم ببينم اين سيّد چه كسي بود، اصلاً كسي را نديدم.
به اين طرف و آن طرف نگاه مى كردم كه سيّد را ببينم كي بود و كجا رفت؟
ديدم برادرم صدا مى زند و مى گويد: كريم، چرا معطّل كردي، چرا نمى آيي؟
ولى سيّد را نديدم.

خيلي تعجّب كردم كه: اين آقا كي بود؟ كجا رفت؟ گريه ام گرفت. ديدم برادرم به من مى گويد: چته؟ تشنه ات هست؟ گفتم: نه؛ و قضيّه را به برادرم گفتم.

سلام الله على مولانا صاحب الأمر والعصر و الزمان محمد بن الحسن المهدي القائم بأمر الله و قطع الله غَيبته وسَتره بظُهوره الفَورى على طواغيت العالَم و وفقنا الله للإتصال بحضرته و صُحبته مع رضايته، ونُصرته وخدمته

سپس افضل زيارات امام زمان عليه السلام
كه در سرداب مقدس خوانده مى شود تلاوت شد
ان همه زيارت براى حضرت است
چرا اين زيارت معرفي و به آن حضرت زيارت شد؟
چون:
علاوه بر اينكه ماثور از حضرات است
حاوي بهترين مضامين در سلام و دعا براى حضرت
و توضيح وضعيت موالين در دوران غيبت
و دعاهايي كه براى حضرت و خودش مي كند
اين زيارت از نظر مضامين
ممتازترين زيارات حضرت است
چون که:
از حضرات ماثور بوده
و مي شود گفت حاوى بهترين مضامين سلامها و دعاها براى حضرت و خود متوسلين (در موضوع ارتباط با حضرت) است
بيان حال مواليان از خواص در فراق حضرت و براى ظهور است

اين زيارت در سرداب مقدس سامراء جزو آداب آن مي باشد:

اللّٰهُ أَكْبَرُ اللّٰهُ أَكْبَرُ اللّٰهُ أَكْبَرُ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ أَكْبَرُ وَ لِلّٰهِ الْحَمْدُ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِي هَدانا لِهَذا وَعَرَّفَنا أَوْلِياءَهُ وَأَعْداءَهُ، وَوَفَّقَنا
لِزِيارَةِ أَئِمَّتِنا، وَلَمْ يَجْعَلْنا مِنَ الْمُعانِدِينَ النَّاصِبِينَ، وَلَا مِنَ الْغُلاةِ الْمُفَوِّضِينَ، وَلَا مِنَ الْمُرْتابِينَ الْمُقَصِّرِينَ . السَّلامُ عَلَىٰ وَلِيِّ اللّٰهِ وَابْنِ أَوْلِيائِهِ، السَّلامُ عَلَى الْمُدَّخَرِلِكَرامَةِ أَوْلِياءِ اللّٰهِ وَبَوارِ أَعْدائِهِ، السَّلامُ
عَلَى النُّورِ الَّذِي أَرادَ أَهْلُ الْكُفْرِ إِطْفاءَهُ فَأَبَى اللّٰهُ إِلّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ بِكُرْهِهِمْ، وَأَيَّدَهُ بِالْحَيَاةِ حَتَّىٰ يُظْهِرَ عَلَىٰ يَدِهِ الْحَقَّ بِرَغْمِهِمْ، أَشْهَدُ أَنَّ اللّٰهَ اصْطَفَاكَ صَغِيراً، وَأَكْمَلَ لَكَ عُلُومَهُ كَبِيراً، وَأَنَّكَ حَيٌّ لَا تَمُوتُ
حَتّىٰ تُبْطِلَ الْجِبْتَ وَالطَّاغُوتَ؛ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَيْهِ وَعَلَىٰ خُدَّامِهِ وَأَعْوانِهِ عَلَىٰ غَيْبَتِهِ وَنَأْيِهِ، و َاسْتُرْهُ سَتْراً عَزِيزاً، وَاجْعَلْ لَهُ مَعْقِلاً حَرِيزاً، وَاشْدُدِ اللّٰهُمَّ وَطْأَتَكَ عَلَىٰ مُعانِدِيهِ، وَاحْرُسْ مَوالِيَهُ وَزائِرِيهِ . اللّٰهُمَّ كَما
جَعَلْتَ قَلْبِي بِذِكْرِهِ مَعْمُوراً، فَاجْعَلْ سِلاحِي بِنُصْرَتِهِ مَشْهُوراً، وَ إِنْ حالَ بَيْنِي وَبَيْنَ لِقائِهِ الْمَوْتُ الَّذِي جَعَلْتَهُ عَلَىٰ عِبادِكَ حَتْماً، وَأَقْدَرْتَ بِهِ عَلَىٰ خَلِيقَتِكَ رَغْماً، فَابْعَثْنِي عِنْدَ خُرُوجِهِ ظاهِراً مِنْ حُفْرَتِي
مُؤْتَزِراً كَفَنِي حَتَّىٰ أُجاهِدَ بَيْنَ يَدَيْهِ فِي الصَّفِّ الَّذِي أَثْنَيْتَ عَلَىٰ أَهْلِهِ فِي كِتابِكَ فَقُلْتَ: ﴿كَأَنَّهُمْ بُنْيٰانٌ مَرْصُوصٌ﴾. اللّٰهُمَّ طالَ الانْتِظارُ، وَشَمِتَ مِنَّا الْفُجَّارُ، وَصَعُبَ عَلَيْنَا الانْتِصارُ، اللّٰهُمَّ أَرِنا وَجْهَ وَلِيِّكَ
لْمَيْمُون؛ فِي حَياتِنا وَبَعْدَ الْمَنُونِ؛ اللّٰهُمَّ إِنِّي أَدِينُ لَكَ بِالرَّجْعَةِ بَيْنَ يَدَيْ صاحِبِ هٰذِهِ الْبُقْعَةِ (المشهد االمهدوي في سامراء)، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ، قَطَعْتُ فِي وُصْلَتِكَ الْخُلَّانَ، وَهَجَرْتُ
لِزِيارَتِكَ الْأَوْطانَ، وَأَخْفَيْتُ أَمْرِي عَنْ أَهْلِ الْبُلْدانِ، لِتَكُونَ شَفِيعاً عِنْدَ رَبِّكَ وَرَبِّي وَ إِلَىٰ آبائِكَ وَمَوالِيَّ فِي حُسْنِ التَّوْفِيقِ لِي، وَإِسْباغِ النِّعْمَةِ عَلَيَّ، وَسَوْقِ الْإِحْسانِ إِلَيَّ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
أَصْحابِ الْحَقِّ، وَقادَةِ الْخَلْقِ، وَاسْتَجِبْ مِنِّي مَا دَعَوْتُكَ، وَأَعْطِنِي مَا لَمْ أَنْطِقْ بِهِ فِي دُعائِي مِنْ صَلاحِ دِينِي وَدُنْيايَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

برای ترویح صاحب تشرف مرحوم کریم اصغری
سوره ملك +صلوات ده هزار +فاتحه + هفت سوره قدر تلاوت شد
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ وآله مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ

( آب انبار يا جاه قناتى بوده در آن منطقه كه آبش به گوارايي وخنكى معروف بوده - در نواحى شرقي و مركزي و يزد به آب انبار دق هم مي گويند)

Image

Image

Image

Image

از سمت شهرستان ورزنه به سمت گاوخونی حدود ۱۶ کیلومتر خارج می شویم
سمت چپ یک مسیر فرعی ماسه ای به طرف آب انبار گود می رویم
۴ کیلومتر می رویم
به مشهد آثار مهدوی منه السلام می رسیم

Image

لينك مختصات و تصوير ماهواره اى موقعيت اين زيارتكاه
https://www.google.com/maps/place/32%C2 ... ?entry=ttu
najm155