اسنک اسفناج

اسنک اسفناج

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژوئن 01, 2021 11:19 pm

بسم الله الرحمن الرحیم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

اسنک اسفناج

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژوئن 01, 2021 11:26 pm

اسنک اسفناج:

اسنک اسفناج بسيار پرفايده براى ميان وعده ها و همچنين همراه با صبحانه و شام میل می شود و نيز از تنقلات می باشد و مناسب برای زمانهای افطار و سحر در ماه مبارک رمضان و محبوب و پرفايده
براى كودكان تا نوجوان و سنین رشد تا بزركسالان خصوصا دختران و بانوان می باشد.

تصوير
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در سه شنبه ژوئن 01, 2021 11:59 pm .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

روش تهیه و مواد لازم اسنک اسفناج

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژوئن 01, 2021 11:58 pm

روش تهیه و مواد لازم برای درست کردن اسنک اسفناج:

مواد لازم :

اسفناج: یک لیوان
آب: ۱/۲ لیوان
آرد: ۲/۳ لیوان
نمک: یک قاشق چایخوری
کنجد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
اب لیمو +بی کربنات سدیم: از هر کدام یک قاشق چایخوری

تصوير

روش تهیه و آماده نمودن اسنک اسفناج:

۱-ابتدا اسفناج ها را می شویم وبه اندازه یک لیوان آن را به همراه یک دوم لیوان آب در مخلوط کن می ریزید.

تصوير

۲- قسمت خشک مواد را با هم ترکیب می کنید.
آرد + نمک +کنجد سفید و بعد اسفناج به همراه آب را که در مخلوط کن ریختیم را اضافه می کنیم مواد را با هم ترکیب می کنیم و بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم.

تصوير

تصوير

تصوير

۳-چهار ساعت به مواد استراحت می دهیم وبعد از آن آب لیمو و بی کربنات را اضافه می کنیم.

۴- در کف سینی یک کاغذ شیرینی را چرب می کنیم و می گذاریم و کمی هم آرد روی کاغذ می پاشیم.

۵- مواد را روی کاغذ گذاشته صاف می کنیم که ضخامت آنها حدود نیم سانت شود.

تصوير

۶- با پشت صاف چاقو روی مواد مربع های کوچک درست کنید.

۷- قالب را در فر با درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار دهید.

تصوير
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه اسنک اسفناج

پستتوسط najm137 » جمعه سپتامبر 17, 2021 10:11 am

کاربر 001

سلام علیکم

الحمدلله موفق شدم اسنک اسفناج درست کنم.
اسنک اسفناج = بسیار طعم ترد و خوشمزه ای داشت فقط از نظر اینکه با مکملی استفاده شود و برای افراد خانواده خوشمزه تر باشد با ماست چکیده استفاده شد که خیلی از طعم آن راضی بودند و دوست داشتند.

تصوير
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه اسنک اسفناج

پستتوسط najm137 » جمعه سپتامبر 17, 2021 10:13 am

کاربر 002

سلام علیکم ورحمت الله وبرکاته

اسنک اسفناج را درست کردم و به عنوان وعده شام با نان وماست خوردیم. خوشمزه شده اما حالت ترد بودن را نداشت.

تصوير

متشکرم

============

جواب:

رنگ اسنک در زمانی که در سینی پهن کرده اید نشان می دهد که خوش رنگ است

فقط قبل از اینکه ان را در سینی پهن کنید باید حالت خمیر داشته باشد وبه دست نچسبد؛ واگر دیدید به دست می چسبد به ان آرد بزنید ورز دهید که حالت چسبندگی برطرف شود؛ قبل از اینکه استراحت دهید هم باید کاملا ان را ورز دهید و اگر میزان آرد آن کم بود به آن اضافه کنید؛ زمان استراحت خمیر هم خیلی مهم است.

اگر می خواهید ترد باشد بعد از اینکه آن را از فر برداشتید در هوای آزاد بگذارید ترد می شود روی آن درب و یا روکش قرار ندهید.

این ترد را با سبزیجات مختلف می توانید درست کنید من خودم با هویج نیز درست کردم وچون حالت نان قندی پیدا کرده بود روی آن را بعد از اینکه از فر در آوردم با پلاستیک پوشاندم نرم شد و مقداری را خشک تهیه کردم
البته در تهیه نان قندی دقت شود که از شکر طیب استفاده شود.

متشکرم‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm


بازگشت به خوردني و نوشيدني هدفمند


Aelaa.Net