نان طعامی

نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 6:50 am

بسم الله الرحمن الرحیم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

انواع نان لذيذ روی تابه خانگی و سريع: نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 9:19 am

انواع نان لذيذ روی تابه خانگی و سريع: نان طعامی


تصوير

البته نان پختن روی تابه كسی بلد باشد خيلی سريع و آسان است در نيم دقيقه آماده می شود؛ در پاكستان از آنجه از نزديک مشاهده شد غالب مردم نان رو تابه در آشپزخانه خودشان با تابه هاى كوچک مثل
درب قابلمه و روی اجاق گازشان می پزند و آنقدر به داغ داغ خوردنش معتقدند كه براى صبحانه طبق قرصهاى كوچک آنجا براى هر نفر دو سه تا لازم است يكبار قبل صبحانه می پزند يكبار هم وسط صبحانه ووو
مقصود بيان راحتى تهيه آن است.

تصوير

و مثل آن نان افغانی است که هم لذيذ و سريع فراهم می شود.

https://www.youtube.com/watch?v=BtdOITlQqug

و الان در همه كشورهای عربی و اسلامی رايج شده است؛ خصوصا براى كسانی كه خارج می روند و نانهای خارجی تركيبات غيرپاک و يا شيميايی دارد و اشخاص مواظبت بر نان ارگانيک و طيب دارند.

https://www.youtube.com/watch?v=Nj72Fhm9iuk

اگر كسی تجربه يا تمرين كند می تواند آموزش بدهد در كانال حكيمانه عمده خميرش است؛ كه اگر فطير بخواهند فورا بدون استراحت آماده می كنند و اگر ورآمده بخواهند قبلا فراهم كرده و طبخش هم سريع است.
عربها هم نان "عروق" با سبزيجات دارند و خيلی هم خوشمزه و تهيه اش آسان است؛ هم در فر هم روی تابه درست می شود.

https://www.youtube.com/watch?v=4ER7hUdr1vo

نان لبنانی با پياز

http://www.yamyumi.com/2018/05/16/%D8%B ... %A8%D8%B5/

هنديها انواع نان دارند كه سريع هم درستش می شود يكی از آن معروف به "نان" است؛ كه با سبزيجات ووو درست می كنند تركيبات به دلخواه قابل تغيير است.

https://www.tareekaa.com/%D9%85%D8%B9%D ... 8%B6%D8%B1

https://www.tareekaa.com/%D9%85%D8%B9%D ... 8%A7%D8%AC

https://www.pinterest.com/zahra0984/pain/

اگر مواردی در روشها و تركيبات با اصول تعليم شده طيبات متفاوت است آنها را می تواند اصلاح و جايگزين كرد که نشان دادن سرنخها و آسانی آنهاست؛ چون ويديويی نشان می دهد زبان عربی يا هندی ووو
غير فارسی بودن مانع فهميدن نيست. ‎

===========

نان طعامی:


تصوير

1- اين نوع نان طبخ كردن كه در حقيقت نان خورش و يک خوراک كامل است.

2- ظرفيت دهها نوع مختلف با انواع سبزيجات و صيفيجات و ادويه دارد.

3- در عراق نوع با گوشتش را نان گوشتی و بدون گوشتش را نان سبزی می گويند در زبان فارسها.

4- و اينقدر شايع است كه نانواها توجيه هستند و هر روزه بسياری چانه خمير با تركيبی كه می خواهند در خانه درست می كنند و می آورند نانوا؛ و نانواها در تنور كنار نانهاى ديگر طبخ می كنند و شخص
بقدر انتظار طبخ نانهاى معمولی نانهاى (طعامی) بيشتر معطل نمی شود.

5- بلكه آنقدر مشتری فراون دارد كه حتى برخی نانوانها خودشان برخی چانه ها را با كمی سبزيجات صيفيجات يا حتى گوشت چرخ كرده و يا فقط آميختن با دنبه چرخ كرده و سبزيجات آميخته و كنار نان معمولی
عرضه می كنند.

6- نان طعام به جای يک وعده غذايی و نيز در سفرها و گردشها يک خوراک آماده است؛ كه طعام و خورشتش ضمن خودش است؛ و ديگر ظرف و قاشق ووو لازم ندارد؛ و شخص با طعام مطبوع و نان سير می شود؛
بدون نياز به لقمه گرفتن ووو

7- همچنين در خيراتها يک طعام سبک است بدون نياز به سفره و بشقاب و قاشق و كاسه وو بدون معطلی

8- در ملتهاى مختلف هم انواع آن طبخ می شود؛ و اگر تركيبی و جزئی مورد نظر نباشد می شود آن را حذف كرد؛ و مطابق تركيب مطلوب طبخ نمود؛ اما از ايده آنها استفاده كرد.

9- و خيلي خوب است در برنامه طبخ خانواده ها قرار بكيرذ

10- البته بستگی به مقدار مواد مخلوط با خمير دارد كه محصول نان مزين و تزيينی باشد يا نان طعامی كه خوراكش همراه باشد. ‎

هنيئا لكم‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 10:22 am

کاربر 001:

سلام علیکم
با تشکر از اقامه معارف الهی بابت راهنمایی در خصوص طبخ نان های مختلف و لینک هایی که در کانال معرفی شد؛ الحمدلله موفق شدم یک نمونه از آنها که نان گیاهی با سبزیجات بود را طبخ کنم.

برای خمیر مایه از خمیر ترش خانگی که با آب و آرد هست استفاده کردم و وقتی خمیر ترش شد آن را با آب و آرد مجدد در دو روز تغذیه کردم و بعد در نان بکار بردم؛ سپس آرد به اندازه شش فنجان و
نمک دو قاشق چایخوری و روغن دو قاشق غذا خوری با خمیر ترش و یک فنجان آب مخلوط کردم و چهار ساعت گذاشتم استراحت کند و در این مدت زمان هم چند بار ورز دادم که کیفیت نان خوب شود.

سبزیجات هم پیاز و قارچ ، فلفل دلمه ای قرمز، و کلم سفید و ریحان خرد شده به همراه ادویه و پودر زنجبیل تفت دادم و به خمیر اضافه کردم و مجدد یک ربع استراحت دادم.
و سپس در تابه چدنی که داغ شده بود چانه را پهن کردم و بعد هر دو طرف را در تابه برگرداندم تا پخته شود؛ نان نرم و بسیار خوش عطر و طعم و لذیذی شد و حتی به عنوان یک غذا هم می شود مصرف کرد.

تصوير

تصوير

تصوير

از راهنمایی اقامه معارف الهی تشکر می کنم.‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 10:36 am

کاربر 002:

سلام علیکم
الحمدلله بنده هم موفق شدم نان طعامی را برای خانواده طبخ نمایم.

طرز تهیه نان سبزیجات:

مواد اولیه :
1-روغن زیتون1 ق.غ
زیتون سبز یا سیاه (خرد شده و بی هسته)یک سوم لیوان
سیر (ریز رنده شده) 2 حبه
نمک1 ق.چ
گشنیز (تازه و خرد شده)نصف لیوان
آرد گندم2 لیوان
سبوس گندممیزان لازم‎

کلوچه کفیر مدیترانه ای،از نان های فوق العاده خوشمزه و سنتی کشور قبرس می باشد،که به علت خواص بی شماری که دارد، همراه با یک رژیم مدیترانه ای در شبه جزیره قبرس مصرف می شود.
‎در مواد اولیه این نان، خمیر ترش وجود ندارد و عمل تخمیر آرد، توسط کفیر خانگی صورت می گیرد که باعث افزایش چشمگیر خواص این نان و خوشمزگی منحصر به فرد آن می شود.
باتوجه به اینکه من قارچ کفیر نداشتم از کفیر استفاده نکردم و روش تهیه نان به شرح زیر است :

2 لیوان آرد را با آب به آرامی ترکیب کرده و آرام آرام ورز می دهید تا هنگامی که آرد کمی به دست می چسبد آرد اضافه کنید بعد ترکیب حاصل شده را در ظرفی گذاشته
توجه نمائید که جنس ظرف باید از شیشه، پیرکس، چینی، آرکوپال یا لعابی باشد.به هیچ عنوان از ظروف فلزی یا پلاستیکی در این مرحله استفاده ننمائید؛ ضمنا چون این خمیر در خلال این ساعات کمی
پف می نمایند باید ظرف کمی بزرگتر از مواد داخل آن باشد، تا مواد سرریز نشوند.

تصوير

سپس روی آن یک پارچه تمیز قرار چهارساعت آنرا زیر پتو قرار دهید تا آرد کاملا تخمیر گردد و پف نماید؛ قبل از اینکه خمیر را در سینی پهن کنید یک قاشق مرباخوری جوش شیرین ونصف قاشق غذاخوری
لیموترش اضافه می کنید؛ بعد کمی سبوس گندم را ته ظرف پهنی ریخته و خمیر را به وسیله وردنه بر روی آن کاملا پهن نمائید.

[img]www.aelaa.net/Ersaal/5/3/122-21.jpg‎[/img]

ضخامت آن حدود نیم سانتی متر شود.سپس خمیر رابه تکه های مساوی دلخواه تقسیم می نمائیم. در این مرحله می توانید از یک لیوان استفاده نمائید تا تکه های شما کاملا گرد و یک اندازه گردند. ‎

تصوير

تصوير

سپس، گشنیز خرد شده و تکه های خرد شده زیتون و سیر را بر روی آن به صورت یکنواخت می ریزیم؛ و با دست کمی فشار می دهیم تا در داخل خمیر فرو روند و با آن یکی شوند؛ برای نیم ساعت دیگر
در یک جای گرم قرار میدهیم تا خمیر کمی استراحت نماید؛ سپس با برس مخصوص آشپزی و یا قاشق روی تیکه های خمیر را با روغن زیتون کاملا آغشته می نمائیم.

تصوير

فر را از قبل گرم می نمائیم، و ظرف را در داخل فر قرار می دهیم و برای حدودا 10 تا 15 دقیقه با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد معادل 425 درجه فارنهایت می پزیم تا روی نان ها کمی طلائی شوند.
زمان که از 10 دقیقه گذشت باید روی نان های داخل فر را نگاه نمائید و وقتی که برشتگی آنها به دلخواه شما رسید، سینی را از فر خارج نمائید و کلوچه ها را گذاشته تا خنک شوند.

تصوير

1- می توانید به همراه گشنیز کمی ترخون و آویشن خشک نیز روی خمیر بریزید،در این صورت طعم خاصی به نان می دهید.
2- می توانید به جای گیشنیز از سبزی دلخواه خود ماننده مرزه یا جعفری روی خمیرها استفاده نمایند.
3- اگر خیلی فرصت ندارید که آنها را به صورت کلوچه درآورید، و می خواهید سریعتر این نان را تهیه نمائید، در همان مرحله ای که خمیر را پهن نمودید، روی آن را با مواد پر نمائید و داخل فر قرار دهید‎.

در تهیه نان به خصوص مرحله پهن کردن خمیر وقالب زدنآن دخترم کمک کرد و برای او کار خیلی دوست داشتنی بود؛ و می توانیم با همکاری جوانان و نوجوانان نانهای مختلف را در خانه تهیه کنیم؛
و نوجوانان نیز در تهیه کردن آن استقبال می کنند. ‎

متشکرم
والحمدلله رب العالمین

============

تذکر مهم:
با توجه به اینکه کاربر بیان داشته اند که:
عمل تخمیر آرد، توسط کفیر خانگی صورت می گیرد که باعث افزایش چشمگیر خواص این نان و خوشمزگی منحصر به فرد آن می شود. باتوجه به اینکه من قارچ کفیر نداشتم از کفیر استفاده نکردم.

جواب:
مقصود از اين كفير قارچش نيست مقصود دوغ كفير است.
اگر خمير، سبزيجات مخلوطش نيست از زدن زردجوبه دريغ نكنيد تا شكل نان و كلوچه با خمير متفاوت باشد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در دوشنبه ژانويه 03, 2022 10:49 am .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 10:47 am

کاربر 003:

سلام علیکم
خدا قوت
الحمدلله توفیق داشتم نان در منزل درست کنم؛ ابتدا خمیر مایه ترش درست کردم و یک روز و نیم استراحت دادم؛ و بعد پنج فنجان آرد کامل سبوس دار با آب جوشیده خنک خمیر درست کردم
و خمیر مایه به خمیر اضافه کردم نمک یک قاشق مربا خوری و روغن زیتون دو قاشق غذا خوری اضافه و بیست دقیقه ورز دادم و کنار گذاشتم و چهار ساعت استراحت دادم و مرتب خمیر ورز میدادم؛
بعد از چهار ساعت مواد آماده شده را به خمیر اضافه کردم بیست دقیقه با مواد گذاشتم بعد نان را در تابه سرامیکی خوب داغ شد و پخته شد.

مواد داخل خمیر:
هویج یک عدد بزرگ رنده شده
پیاز سه عدد بزرگ
تره و ریحان نصف لیوان
زیره یک قاشق غذا خوری پر
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
زعفران یک قاشق چایخوری
در مواد کمی گوشت (نصف لیوان) هم اضافه کردم

همه مواد تفت دادم و به خمیر اضافه کردم؛ اول در سایز بزرگ درست کردم که وقت بیشتر گرفته میشود تا یکی یکی در تابه پخته شود؛ اما بعد در سایز کوچکتر و لقمه ای درست کردم؛
الحمدلله بچه ها خیلی دوست داشتند طعم خیلی خوب و تردی داشت فقط زیره زیاد زدم کمی تلخی داشت همه اعضای خانواده و همسایه دوست داشتند گفتند ترد و خوشمزه شده
إن شاء الله در برنامه هفتگی قرار میدهم و سعی میکنم هر بار بهتر درست کنم با سبزیجات مختلف و طعم های مختلف یک غذای کامل و خوشمزه هست.

تصوير

تصوير

تصوير

از اقامه معارف الهی تشکر میکنم خداوند به شما عافیت و سلامتی طول عمر و توفیقات روزافزون عطا کنند.
متشکرم
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 3:32 pm

کاربر 004:

سلام علیکم ورحمت الله وبرکاته

الحمدلله امروز عصر موفق به پخت نان طیب شدم که از خمیر ترش خانگی استفاده کردم وهم نان ساده با سبزیجات خشک و زردچوبه و زیره و نان خرمایی که خرما هسته کرده را وسط خمیرها گذاشته
و با زرده تخم مرغ محلی و کنجد رویش گذاشتم و نان خرمایی را در فر پختم و نان سبزیجات که مخلوط تفت داده پیاز و دلمه رنگی و هویج و کدو و بادمجان باغچه و کمی سبزی تر و خشک را با خمیر مخلوط کردم
و در تابه داغ سرامیک پختم.

البته بنده خمیر ترشم از دیروز تا امروز بعد ظهر در دمای اتاق بود و از طرفی پس از استراحت 4 ساعته خمیر و ورز دادن ها چند ساعت آب منزل قطع شد و بیشتر ماند و مقداری مزه ترشی گرفته بود البته در مجموع
خوشمزه بود و خانواده هم دوست داشتند.

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله الرب العالمین‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 3:53 pm

کاربر 005:

سلام علیکم خدا قوت
الحمدلله توفیق داشتم مجدد نان طیب در منزل درست کنم؛ خمیر با آرد کامل و چهار ساعت استراحت و با خمیر مایه ترش درست شد؛ این بار چانه خمیر را در لقمه های خیلی کوچک درست کردم
و مواد آماده شده را مخلوط نکردم و در وسط هر چانه کوچک که پهن میکردم گذاشتم و در تابه داغ پخته شد خیلی خوشمزه تر و بهتر از بار اول شد.
و همراهان و خانواده خوردند و گفتند خیلی خوش طعم و عالی شده است.

مواد تهیه شده
هویج ، کدو سبز ، قارچ ، کلم برگ سفید پیاز، گوشت چرخی، ریحان و تره، ادویه و نمک مقدار لازم با روغن زیتون تفت دادم و در وسط خمیر گذاشتم مخلوط نکردم مواد را با خمیر بنظرم بهتر بود.

تصوير

تصوير

بابت راهنمایی های اقامه معارف الهی متشکرم‎
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 4:00 pm

کاربر 006:

سلام علیکم

با تشکر از اقامه معارف الهی جهت معرفی نان های مختلف و نان طعامی که بسیار لذیذ و مطبوع است. لینکهای ارسالی را مشاهده کردم و با توجه به آموزه های طبی که پیاز برای مقاومت بدن دربرابر
کرونا اهمیت داشت و همین طور نان پیازی که معرفی شده بود ، توانستم یک نمونه نان با پیازو ساقه های پیازچه طبخ کنم.

خمیر نان:
دو لیوان آرد گندم
یک لیوان دوغ کفیر
و یک قاشق چایخوری نمک
که با توجه به راهنمایی انجام شده دوغ کفیر به عنوان مخمر بسیار خوبی عمل کرد و اینها را با هم مخلوط کردم و به مدت ۲۴ ساعت در جای تاریک قرار دادم. در طول این مدت هم چند بار ورز دادم که کیفیت
نان خوب و سبک شود.

برای مواد داخل نان:
پیاز و ساقه سبز پیازچه و یک حبه سیر و ادویه هم زردچوبه استفاده کردم. که پیاز و ساقه پیازچه را نگینی خرد کردم و با خمیر مخلوط نمودن از تابه چدنی استفاده کردم و وقتی نان را کف تابه پهن کردم،
پیازها را برش حلقه ای دادم و همان وقت روی آن چیدم که از قبل در معرض هوا قرار نگیرد. با توجه به خواص بیشتر پیاز بنفش ولی متاسفانه در دسترسم نبود و از پیاز سفید استفاده کردم؛ نان خوش عطر
و خوشمزه ای شد؛ که هم به تنهایی و هم همراه با غذاهای حاضری قابل استفاده است. از همان ابتدا به نیابت شهیده نرجس علوی طبخ کردم و ثواب آن را به روح عالی مرتبه شان هدیه نمودم .
به امید سلامتی مولا صاحب الامر منه السلام و همه کارگزاران و علویان و محبین حضرتش.‎

تصوير

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین

==============

راهنما:
بياز در نان بيازی فراتر از تزيين است و بايد طوری نرم شود كه در داخل خمير در فرايند طبخ نان كاملا پخته شود و حتى اگر جدا تفت داده و با خمير مخلوط شود بقدرى درشت نباشد كه مثل لخته پياز زير زبان نيايد.

کاربر 006:
دو عدد پیاز متوسط را ریز خرد کردم و با مواد نان مخلوط نمودم؛ هم داخل نان و هم رویش پیاز دارد؛ بله تفت داده شود هم خوب است.
از راهنماییتان متشکرم‎

راهنما:
پس دو نوع كاربرد بياز هست؛ از جمله تزيينی‎

کاربر 006:
بله دو کاربرد استفاده شده‎ است
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 4:29 pm

کاربر 007:

سلام علیکم
امروز توانستیم به همراه مادرم نان طعامی را درست کردیم.

ابتدا ۲ پیمانه آرد و یک قاشق چای خوری نمک و یک پیمانه دوغ کفیر را باهم مخلوط کردیم و ۲۴ ساعت در جای تاریکی روی آن پارچه کشیدیم و هر دو ساعت چند دقیقه ورزش می دادیم و هر بار که
درون جای تاریکی قرار می دادیم پف خیلی بزرگی می کرد.

موادی که با خمیر مخلوط کردیم:
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۳ عدد
گوجه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده. نصف لیوان
تره خرد شده
پیازچه
جعفری
سیر. ۱ حبه
ادویه ها : فلفل سیاه، نمک، ادویه کاری که طعم مواد را خیلی خوش مزه کرد، زرد چوبه، پودر سیر

طرز تهیه نان :

ابتدا مواد را بر روی خمیر ریختم و آن را مخلوط کردم و بعد خمیر را چانه کردم و روی وردنه پهنش کردم و در روی سینی فر را که قبلا چرب کرده بودیم گذاشتیم و فر را پانزده دقیقه قبل روشن کردیم و بعد
روی خمیر زعتر ریختم و روی آن ها را آلومینیوم کشیدیم و ۲۵ دقیقه در فر بود و بعد آلومینیوم را برداشتم و ۵ دقیقه شعله های بالای فر را روشن کردم تا روی نان طلایی شود و بعد خانواده میل نمودند.
نان خیلی سبک لطیف و خوش طعم بود.

تصوير

تصوير

باتشکر از اقامه معارف الهی که این نان طعامی را یاد دادند.
والحمدلله رب العالمین‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه نان طعامی

پستتوسط najm137 » دوشنبه ژانويه 03, 2022 4:34 pm

کاربر 008:

سلام علیکم و رحمة الله
با تشکر از اقامه معارف الهی بابت هدایت در جهت طبخ نان در منزل، الحمدلله توفیق شد دو مرتبه نان طبخ کردم.
این بار با آرد گندم + خمیر ترش که از قبل آماده کردم + دو عدد پیاز + دو عدد سیر + گوشت چرخی + سبزی خشک + کمی زردچوبه و زعتر و نمک.

پیاز و سیر را رنده کردم و تفت دادم، گوشت چرخی را هم تفت دادم و در انتها سبزی خشک و ادویه و روی اجاق گاز طبخ کردم یکبار هم قبلا نان با آرد جو طبخ کردم.

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

بعدي

بازگشت به خوردني و نوشيدني حكيمانه


Aelaa.Net