تعریف خوردنی و نوشیدنی سالم

تعریف خوردنی و نوشیدنی سالم

پستتوسط najm137 » دوشنبه فبريه 21, 2022 7:38 am

بسم الله الرحمن الرحیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در دوشنبه فبريه 21, 2022 10:48 am .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تعریف خوردنی و نوشیدنی سالم

پستتوسط najm137 » دوشنبه فبريه 21, 2022 7:45 am

تعریف خوردنی و نوشیدنی سالم:


اما بكاربردن توصيف "سالم" براى اشاره به دسته اى ديگر از خوردنيهاست كه ممكن است سالم باشند اما حكيمانه نباشند يعنی هر خوردنی حكيمانه ای سالم است اما هرخوردنی سالم؛ حكيمانه نيست. و غذاى حكيمانه می شود هر روز يا چند روز يكبار مرتبا مصرف شود؛ اما غذای سالم گاهی و بر حسب نياز مصرف می شود و مرتبا هر روزه و چندباره مصرف كردنش می تواند براى عموم يا غالب افراد مضر باشد؛ مثل مصرف شيرينی جات دست ساز بشر كه ولو مواد آن سالم و طبيعی و روش فراوريش هم سالم باشد اما در مصرفش بايد ملاحظه شرايط مزاجی و جهات سلامتی هر كسی بشود.

و دليل اينكه عنوان و دسته خوردنی سالم عليرغم حكيمانه نبودن جزو معرفيها و راهنمائيها قرار گرفت؛ همانا اصلاح شيوه هاى غلط و مضر كه در ميان عامه رايج است می باشد، چه اينكه بخاطر جذابيت اين دسته خوردنيها، روشهاى غلط و محصول مضر آن هم به مردم تحميل می شود و امروزه سبب پيدايش و شيوع ابتلای به عوارض عديده و مزمن و بعضا خطير گرديده است؛ و آنقدر روش غلط و مضر حاكم است كه حتى
علاقمندان به سالم زيستن هم به اشتباه باور كرده اند كه اين محصولات تنها با روشهاى غلط و مضر بدست می آيد، فلذا لازم است كه تصحيح نگرش بشود و آموزش روش صحيح و سالم (و غالبا ساده تر و كم هزينه تر
از رايج) تعليم گردد.

بنابراين خوردنی سالم با خوردنی حكيمانه اشتباه نشود و پرداختن به راهنمايی درباره آن علامت تاييد مصرف هر روزه و مكرر آن تلقی نگردد.

اين توضيحات و تذكر اخير در هنگام صحبت درباره شيرينيجات غير خلقتی و بشری بلكه غالب محصولات خوراكی دست ساز انسان بايد لحاظ و يادآوری می شود؛ خصوصا براى برخی مستمعين كه از صحبتها؛ يک
قوانين كلی (بيرون مقصود) استخراج و تصور می كنند.

تكميل مبحث خوردنيهاى سالم:

ضرورت پرداختن به معرفی اين قسم لزوم اصلاح تركيب مواد و روش ايجاد خوردنيهای رايج است كه نزد عامه مردم مرغوبند و بخاطر مقدار و يا نوع برخی مواد و يا روش غير صحيح از غذای ناسالم استفاده می كنند كه با اصلاح مقدار يا نوع مواد و روش می توان به همان خوردنی و با كيفيت مرغوب دست پيدا كرد اما سالم و بدون مضرات مشابه آن در رايج. ‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm


بازگشت به خوردني و نوشيدني سالم


Aelaa.Net