تهیه ژله از ژلاتین گیاهی (آگار)

تجربیات کاربران از تهیه ژله با آگار آگار

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژانويه 04, 2022 11:49 am

کاربر 009:

سلام علیکم
امروز موفق شدم کیک میوه ای و ژله میو ه ای را درست کنم؛ البته همان کیک میوه ای را درست کردم و بعد از پخت با نیمی از آن کیک ژله میوه ایی هم درست کردم.

مراحل ان به ترتیب زیر است :
1- مخلوط کردن 6 قاشق کفیر + یک فنجان کوچک عرق بهار نارنج + یک قاشق پایخوری دارچین + 3 قاشق شیره؛ توت خانگی که الحمدالله موفق شدم شیره توت خانگی درست کنم + یک قاشق
روغن کنجد مواد را در حدود 15 دقیقه با همزن خوب مخلوط کرده
2- و بعد آرد کامل را به میزان یک و نیم فنجان کوچک به اندازه همان سه چهارم لیوان است 3 بار الک شده به مایه اضافه کرده و آرام با قاشق مخلوط کردم.
3- و به مدت 4 ساعت گذاشتم استراحت کند.
4- به مایه یک قاشق بیکربنات سدیم و 2 قاشق سرکه سیب خانگی اضافه و خوب مخلوط کردم.
5- در این مرحله کف یک قابله را چرب کرده و سیب درختی را گرد گرد بریده و ته ظرف چیده و دارچین روی آنها پاشیده و لابلای سیبها پودر نارگیل ریخته
6- و مایه آماده شده را در قابلمه به ضخامت یک سانت ریخته
7- روش پخت در قابلمه روی گاز و با دم کنی و کاری که در این مرحله انجام دادم بعد از اینکه دمی را گذاشتم و شعله هم کم کردم یک ظرف بزرگ گذاشتم وارونه روی ظرف حاوی کیک و این باعث شد که مثل
فر عمل کند و خوب مغز پخت شود. در حدود 40 دقیقه پخت آن طول کشید؛ بعد از آن ژله میوه ایی را با شربت شیره توت و موز و توت سیاه آماده کرده و بعد از پخت کیک و سرد شدن آن روی کیک قرار دادم.

تصوير

تصوير

تصوير

‎متشکرم
والحمدالله رب العالمین ‎

============

نکته تکمیلی:

براى جلوه بيشتر ژله از ميوه ها و آبميوه هاى رنگ روشن و غير تيره استفاده كنيد؛ اگر سيب به تنهایی و به مقدار زياد؛ بجز سطح زيرين؛ در داخل كيک هم به كار رود شيرينی چندانی لازم ندارد؛
و سيب مى تواند شيرينی و تر بودن كيک را توأما تامين كند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در سه شنبه ژانويه 04, 2022 11:55 am .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه ژله با آگار آگار

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژانويه 04, 2022 11:53 am

کاربر 010:

سلام علیکم

بنده تجربه مصرف آگار را خدمتتان عرض کنم؛ آگار نسبت به ژلاتین دیرتر حل می شود؛ برای همین نیاز به حرارت مستقیم دارد در صورتی که ژلاتین را غیرمستقیم حرارت داده و حل می کنند.
برای همین اگر بخواهید آب میوه تان نجوشد؛ می توانید همان میزان آگار را که برای همه آبمیوه تان می خواهید؛ در یک استکان آب حل نموده روی حرارت قرار دهید تا کامل حل شود باید مکرر هم بزنید تا به ظرف
نچسبد؛ بعد از حل شدن کامل به آبمیوه اضافه کنید؛
البته تا جوش بیایید حل شده نیاز به جوشیدن طولانی نیست؛ این تجربه بنده بود.

اینطوری طعم و خواص آبمیوه محفوظ می ماند؛ و اگر خواستید از عسل هم استفاده کنید مشکل حرارت دادن به عسل را هم رفع می شود؛ بنده خودم با عرق نعنا و عسل درست نمودم با روش فوق
هم با شربت پرتقال، هم با آب هویج و موفق بودم.
اما تصویر نگرفتم که قرار دهم.‎

متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

قبلي

بازگشت به خوردني و نوشيدني سالم


Aelaa.Net