کیک آسان و سالم

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:08 am

کاربر 010:

سلام علیکم و رحمة الله
بنده امروز موفق به طبخ کیک سالم و آسان شدم؛ در این کیک از بکینگ پودر و تخم مرغ استفاده نشده و روغن ان نیز به اندازه یک قاشق مربا خوری بود. شیوه پخت ان بدون فر و به دو روش: یکی در قابلمه بروی گاز
و یکی در اسنک پز انجام شد؛ آرد کیک را از نانوایی به عنوان آرد کامل گرفتم اما چون مطمئنا آن آرد کامل مد نظر نیست به همین جهت در مواد با عنوان آرد گندم قید می نمایم.

مرحله اول: ابتدا به روشی که شرحش را 232 زحمت کشیدند در سایت درج و اموزش دادند باتر میلک با شیر شتر و آب لیمو درست نمودم
سپس نصف لیوان باتر میلک + 3 قاشق غذا خوری شیره توت با کیفیت + 4 قاشق غذا خوری آب ولرم + 1 قاشق مربا خوری روغن نارگیل + نصف قاشق چایخوری دارچین = با هم به مدت بیست دقیقه با همزن دستی مخلوط نمودم
مرحله دوم: آرد گندم را سه بار الک نموده و به مایع فوق به ارامی اضافه کرده و در این مرحله بسیار آرام و فقط به حدی که آرد خوب مخلوط شود مواد را در یک جهت هم زدم
مرحله سوم : روی ظرف مواد را با پارچه پوشانده و به مدت 4 ساعت استراحت دادم
مرحله چهارم : سپس ظرف مورد نظر برای طبخ را چرب کرده و کفش تکه های سیب با ضخامت نیم سانت گذاشتم تا ظرف آماده باشد
مرحله پنجم: بیکربنات سدیم را به میزان یک قاشق غذاخوری سر صاف + یک قاشق مربا خوری اب لیمو به مواد اضافه نمودم و پس از مخلوط شدن در فاصله کمتر از چند دقیقه مواد را داخل ظرف اماده شده ریختم و به روش پخت اول برای طبخ گذاشتم؛ لازم به ذکر است کف قابلمه بعد چرب کردن تکه های سیب و دانه کنجد سفید ریختم‎.www.aelaa.net/Ersaal/5/3/233-01.jpg

یک تجربه جدید برای ارتقا در سرعت پخت کیک و هم بسیار آسان استفاده از دستگاه اسنک پز است که به صورت قالبی و در عرض ده دقیقه کیک آماده است! تکه های سه گوش در اسنک پز طبخ شده
و کیک گرد در قابلمه کوچک و ضخامت مواد خام کیک طبق راهنمایی یک سانتی متر بود؛ میزان مواد خام کیک در اسنک پز نیز تقریبا دو و نیم قاشق غذاخوری یعنی به اندازه ای که قالب پایینی از مواد پر شود

همه خانواده از کیک میل نموده و خیلی دوست داشتند . نرم و لطیف بود و طعم شیرینی ان نیز به اندازه و مطبوع بود. بنده تا قبل آشنایی با این نوع کیک اصلا کیک نپخته بودم و یکبار نیز که با تخم مرغ و...
نمونه ای درست کردم اصلا موفق نبودم اما اکنون با این آموزشات مشروح و کامل توانستم براحتی چنین کیکی با این امتیازات را طبخ نمایم.

تصوير

تصوير

تصوير

متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 9:40 am

کاربر 011:

سلام علیکم
الحمدالله موفق شدم به اینکه علاوه بر انجام و رعایت آن هفت جهت براى كيک سالم كه آسان بی فر تهيه شود را بیان فرمودید چند جهت دیگر را نیز که در کانال آموزش دادید بنده موفق به انجام آن چند جهت دیگر شدم
کیک با ارد کامل بدون هر نوع مواد شیرین کننده وبدون روغن

مراحل و مواد لازم :
مخلوط کردن
یک فنجان و نیم آب سیب تازه به جای شکر نیشکر و یا شیره توت و یا هر شیرین کننده دیگر فقط از آب سیب طبیعی و تازه برای شیرین شدن کیک استفاده کردم + نیم فنجان گلاب زهرا - بدون اضافه کردن
هیچ نوع روغنی یعنی کاملا بدون روغن فقط برای چرب کردن ته قابلمه کمی روغن استفاده شد. با همزن خوب مخلوط کرده.
2- و بعد آرد کامل را به میزان یک و نیم فنجان 3 بار الک شده به مایه اضافه کردم و آرام با قاشق مخلوط کرده
3- و به مدت 9 ساعت تمام گذاشتم استراحت کند یک نکته اگر به این مایه قبل از 9 ساعت چیزی مثل کمی مایه خمیر اضافه نکنیم هیچ فعل و انفعالی روی خمیر ایجاد نمی شود؛ بنابراین به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری مایه خمیر اضافه شد؛ بعد از 9 ساعت (چون با آرد جو بود 9 ساعت استراحت دادم)
4- به مایه یک قاشق بیکربنات سدیم و2 قاشق سرکه سیب خانگی اضافه وخوب مخلوط کردم.
5- در این مرحله کف یک قابله را چرب کرده و سیب درختی را گرد گرد بریده و ته ظرف چیده و دارچین روی آنها پاشیده و لابلای سیبها پودر نارگیل ریخته
‎6- و مایه اماده شده را در قابلمه به ضخامت یک سانت ریخته
7- روش پخت در قابلمه روی گاز و با دم کنی و کاری که در این مرحله انجام دادم بعد از اینکه دمی را گذاشتم و شعله هم کم کردم یک ظرف بزرگ گذاشتم وارونه روی ظرف حاوی کیک و این باعث شد که مثل فر عمل کند و خوب مغز پخت شود در حدود 40 دقیقه پخت آن طول کشید.

تصوير

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در دوشنبه ژانويه 03, 2022 3:34 am .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 9:44 am

کاربر 012:

سلام علیکم و رحمه الله
بنده کیک بدون تخم مرغ را طبق دستور طبخ کردم؛ تجربه خوبی بود فکر نمی کردم بدون تخم مرغ کیفیتش اینقدر خوب باشد؛ طعم و مزه اش خیلی خوب بود؛ مقداری پودر قهوه نیز به مواد کیک افزودم.
از شیر میش استفاده کردم؛ بدون وانیل و بکینگ پودر و فر برای خانواده نیز روشهای جدید ( بدون تخم مرغ و...) جالب بود؛ و طعم و کیفیتش را دوست داشتند.

تصوير

متشکرم‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 9:47 am

کاربر 013:

سلام علیکم و رحمة الله

بنده امروز میزبان افراد حسینیه سوم و نیابتا از اقامه معارف الهی با کیک شیره توت و ارده هستم. ان شاءالله همه از طعم خوب آن لذت ببرند.‎

تصوير

تصوير

متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 10:01 am

کاربر 014:

سلام علیکم و رحمه الله
بنده به همراه دخترم موفق به پخت این کیک اسفنجی و سالم شدیم.

مواد تشکیل دهنده این کیک شامل:
دو عدد تخم مرغ - یک پیمانه آرد کامل - نصف دو سوم پیمانه شکر قهوه ایی - نصف استکان روغن - یک استکان گلاب - پودر هل یک قاشق مرباخوری - یک قاشق غذا خوری آبلیمو- یک قاشق مرباخوری جوش شیرین

کیک کاملا اسفنجی شد و طعمی بسیار خوشمزه داشت و بچه ها و کسانی که از آنها با این کیک پذیرایی کردم بسیار دوست داشتند؛ از روش پخت در قابلمه به کمک آب جوش استفاده کردم؛
در ضمن برای تزیین روی کیک از شهد توت و پودر نارگیل و کاکائو تلخ رنده نمودیم. پخت کیک حدود 45 دقیقه طول کشید.

تصوير

تصوير

از اقامه معارف الهی بابت راهنمایی هایشان سیار تشکر می کنم. ان شاء الله مولا منه السلام بر توفیقات روز افزونتان بیافزاید.
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 10:43 am

کاربر 015:

سلام علیکم
بنده موفق به پخت این کیک اسفجی شدم.

در آن از دو عدد تخم مرغ + آرد کامل یک پیمانه + نصف استکان روغن +یک استکان گلاب
هل یک ق م +شکر قهواه ای نصف پیمانه + یک ق غ آبلیمو و یک ق م جوش شیرین ، استفاده کردم؛ کیک کاملا حالت اسفنجی دارد و مثل دفعه قبل بخاطر نکاتی که تذکر داده شد مرطوب نیست
و طعمی بسیار عالی و خوشمزه دارد؛ از روش پخت درقابلمه به کمک آب جوش استفاده کردم؛ برای تزیین روی کیک از شکر استویا استفاده کردم.

پخت این کیک چهل و پنج دقیقه طول کشید و با توجه به اینکه بنده این کیک را در دفعه قبل که پخت کرده بودم با اینکه از دمکش استفاده کردم اما حالت مرطوب داشت
این دفعه بعد از چهل و پنج دقیقه دمکش را برداشتم و ده دقیقه روی بخار پخته شد و دیگر مرطوب نبود.

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 10:51 am

کاربر 016:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته

بنده نیز توانستم با کمک راهنمایی های مادرم طبخ کیک آسان و سالم (کیک ارده و شیره ) را انجام بدهم.
در حین مراحل آماده سازی و درست کردن کیک این به نظرم آمد که چقدر عالی است که بتوانم خودم کیک مورده علاقه ام را در منزل درست کنم البته با روش آسان و سالم .
که این روش را می دانم بهترین روش طبخ کیک است .

مواد آماده سازی کیک ارده و شیره :
آرد کامل 1 لیوان
شیره توت نصف لیوان
ارده نصف لیوان
پودرهل 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
پکینگ پودر (1 قاشق چایخوری جوش شیرین + 1 ق چ سرکه خانگی )
آب جوش 4 قاشق غدا خوری

همه مراحل ترکیب طبق دستور گفته شده انجام شد؛ از روش پخت کیک بدون فر ( روش دوم) استفاده شد؛ برای تزئین کیک هم از ترکیب (پودر کاکائو + ارده + عسل) استفاده کردم. ‎
طعم بسیار عالی و سبکی داشت و حالت اسفنجی داشت و پدرم که میل کردند فقط گفتند کمی شیرینی آن کم است .‎

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 10:59 am

کاربر 017:

سلام علیکم و رحمه الله

از اقامه معارف الهی به خاطر همه آموزشهای خوب و عالی و مطالب ناب که در اختیار ما قرار می دهند بسیار متشکرم
بنده کیک بدون بکینگ پودر و بدون وانیل و بدون روغن را طبخ کردم؛ به جای روغن از ارده کنجد استفاده کردم.
به جای وانیل = گلاب و دارچین
به جای بکینگ پودر = جوش شیرین و ابلیمو به اندازه مساوی
آرد کامل سبوس دار ١ لیوان
ارده نصف لیوان
دارچین ١ قاشق چایخوری
گلاب سه چهار قاشق غ
تخم مرغ ٢ عدد
جوش شیرین و ابلیمو هر کدام حدود یک قاشق غ
آب جوش ٤ قاشق غذا خوری‎
از بکینگ پودر استفاده نشده‎
از فر استفاده کردم لذا مقداری کسالت داشتم فر راحت تر بود؛ البته قبلاً در قابلمه هم که طبخ کردم فوق العاده شده بود.‎

(حدود دو ساعت و خورده ای مرحله تخمیر انجام شد بنا به دلیلی چهار ساعت صبر نکردم ) از نظر کیفیت مثل همیشه بود که از بیکیگ پودر و وانیل استفاده می کردم؛ با این تفاوت که یک کیک خوب و سالم
را تجربه می کردم؛ هم اسفنجی و هم معطر بود؛ برای تزیین ارده و شیره انگور را مخلوط کردم؛ و با گردو و هلو روی کیک را تزیین کردم.

یک نکته هم برای ترک نخورن روی کیک:
درجه حرارات فر باید تنظیم باشد؛ اگر زیاد باشد کیک ترک می خورد.

تصوير

تصوير

متشکرم
والحمدلله رب العالمین‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کیک

پستتوسط najm137 » سه شنبه ژانويه 04, 2022 11:58 am

کاربر 018:

سلام علیکم
امروز موفق شدم کیک میوه ای و ژله میو ه ای را درست کنم؛ البته همان کیک میوه ای را درست کردم و بعد از پخت با نیمی از آن کیک ژله میوه ایی هم درست کردم.

مراحل ان به ترتیب زیر است :
1- مخلوط کردن 6 قاشق کفیر + یک فنجان کوچک عرق بهار نارنج + یک قاشق پایخوری دارچین + 3 قاشق شیره؛ توت خانگی که الحمدالله موفق شدم شیره توت خانگی درست کنم + یک قاشق
روغن کنجد مواد را در حدود 15 دقیقه با همزن خوب مخلوط کرده
2- و بعد آرد کامل را به میزان یک و نیم فنجان کوچک به اندازه همان سه چهارم لیوان است 3 بار الک شده به مایه اضافه کرده و آرام با قاشق مخلوط کردم.
3- و به مدت 4 ساعت گذاشتم استراحت کند.
4- به مایه یک قاشق بیکربنات سدیم و 2 قاشق سرکه سیب خانگی اضافه و خوب مخلوط کردم.
5- در این مرحله کف یک قابله را چرب کرده و سیب درختی را گرد گرد بریده و ته ظرف چیده و دارچین روی آنها پاشیده و لابلای سیبها پودر نارگیل ریخته
6- و مایه آماده شده را در قابلمه به ضخامت یک سانت ریخته
7- روش پخت در قابلمه روی گاز و با دم کنی و کاری که در این مرحله انجام دادم بعد از اینکه دمی را گذاشتم و شعله هم کم کردم یک ظرف بزرگ گذاشتم وارونه روی ظرف حاوی کیک و این باعث شد که مثل
فر عمل کند و خوب مغز پخت شود. در حدود 40 دقیقه پخت آن طول کشید؛ بعد از آن ژله میوه ایی را با شربت شیره توت و موز و توت سیاه آماده کرده و بعد از پخت کیک و سرد شدن آن روی کیک قرار دادم.

تصوير

تصوير

تصوير

‎متشکرم
والحمدالله رب العالمین ‎

============

نکته تکمیلی:

براى جلوه بيشتر ژله از ميوه ها و آبميوه هاى رنگ روشن و غير تيره استفاده كنيد؛ اگر سيب به تنهایی و به مقدار زياد؛ بجز سطح زيرين؛ در داخل كيک هم به كار رود شيرينی چندانی لازم ندارد؛
و سيب مى تواند شيرينی و تر بودن كيک را توأما تامين كند.
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

قبلي

بازگشت به خوردني و نوشيدني سالم


Aelaa.Net