حلوای جو

حلوای جو

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه مه 20, 2019 4:49 am

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: حلوای جو

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه مه 20, 2019 4:53 am

تعریف خوردنی و نوشیدنی سالم


بكاربردن توصيف "سالم" براى اشاره به دسته اى ديگر از خوردنيهاست كه ممكن است سالم باشند اما حكيمانه نباشند
يعني هر خوردني حكيمانه اي سالم است اما هرخوردني سالم؛ حكيمانه نيست
و غذاى حكيمانه مي شود هر روز يا چند روز يكبار مرتبا مصرف شود
اما غذاي سالم گاهي و بر حسب نياز مصرف مي شود و مرتبا هر روزه و چندباره مصرف كردنش مي تواند براى عموم يا غالب افراد مضر باشد
مثل مصرف شيريني جات دست ساز بشر كه ولو مواد آن سالم و طبيعي و روش فراوريش هم سالم باشد اما در مصرفش بايد ملاحظه شرايط مزاجي و جهات سلامتي هر كسي بشود

و دليل اينكه عنوان و دسته خوردني سالم عليرغم حكيمانه نبودن جزو معرفيها و راهنمائيها قرار گرفت؛ همانا اصلاح شيوه هاى غلط و مضر كه در ميان عامه رايج است مي باشد، چه اينكه بخاطر جذابيت اين دسته خوردنيها، روشهاى غلط و محصول مضر آن هم به مردم تحميل مي شود و امروزه سبب پيدايش و شيوع ابتلاي به عوارض عديده و مزمن و بعضا خطير گرديده است؛ و آنقدر روش غلط و مضر حاكم است كه حتى علاقمندان به سالم زيستن هم به اشتباه باوركرده اند كه اين محصولات تنها با روشهاى غلط و مضر بدست مي آيد، فلذا لازم است كه تصحيح نگرش بشود و آموزش روش صحيح و سالم (و غالبا ساده تر و كم هزينه تر از رايج) تعليم گردد.

بنابراين خوردني سالم با خوردني حكيمانه اشتباه نشود و پرداختن به راهنمايي درباره آن علامت تاييد مصرف هر روزه و مكرر آن تلقي نگردد.

اين توضيحات و تذكر اخير در هنگام صحبت درباره شيرينيجات غير خلقتي و بشري بلكه غالب محصولات خوراكي دست ساز انسان بايد لحاظ و يادآوري می شود؛
خصوصا براى برخي مستمعين كه از صحبتها؛ يك قوانين كلي (بيرون مقصود) استخراج و تصور مي كنند.

ضرورت برداختن به معرفي اين قسم لزوم اصلاح تركيب مواد و روش ايجاد خوردنيهاي رايج است كه نزد عامه مردم مرغوبند و بخاطر مقدار و يا نوع برخي مواد و يا روش غير صحيح از غذاي ناسالم استفاده مي كنند كه با اصلاح مقدار يا نوع مواد و روش مي توان به همان خوردني و با كيفيت مرغوب دست بيدا كرد اما سالم و بدون مضرات مشابه آن در رايج‎
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: حلوای جو

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه مه 20, 2019 5:08 am

حلوای جو


امتیازات حلوای جو


اين غذا هرسه امتياز را دارد: هم سالم است هم حكيمانه هم هدفمند

خوردنی سالم است؛ زیرا در فرآوری آن از مواد آلوده و مضرسلامتی استفاده نشده است و در مقایسه با حلواهای رایج که عوارض زیادی دارد و در حلواي رايج نسبت مصرف شكر و روغن بالاست و مضرف روغن و شيريني خصوصا شكرسفيد آن هم در مقياس بسيار مضر است در روش رايج نسبت روغن و شكر هر كدام يك سوم است تقريبا و در اين روش به كمترين حد و به چند قاشق رسيده است روغن بکار رفته شده در آن متناسب با مقدار سایر اجزای آن است ولذا این خوردنی نوعی اصلاح روش حلواخوری رایج است.

این حلوا نه تنها آن عوارض را دارد بلكه امتیازات متعددی را داراست؛

ولی با این حال باید مراعات مقدار مصرف آن را نمود خصوصا براى كساني كه پرهيز روغن و شيريني دارند

خوردنی حکیمانه است زیرا علاوه بر طعم مطبوع آن، از جو استفاده شده است که کم حجم ولی بسیار مغذی و مفید است که خواص و فواید جسمی و آثار معنوی فراوانی برای آن بیان شده است. استفاده از جو، عوارض مصرف گندم که موجب افزایش وزن و چاقی ووو می شود را ندارد و برای افرادی که منع مصرف گندم ووو دارند و یا نگران افزایش وزن خود هستند مناسب است. بخاطر طبيعت متقابل جو با شيرينی و چربي بكار رفته محصول حلوي اين روش داراي طبع متعادل و حكيمانه است و این خوردنی تاثير آن فراتر از جهات كالبدي بوده و مشتمل بر آثار مفيد نفسي است.

در نهایت خوردنی هدفمند نیز می باشد و برای ایام ماه مبارک رمضان و استفاده بردن از لیالی آن و یا در موقع افطار؛ ضمن مقوی بودن و بران ضعف روزه و تامين قوت براى قيام ليل؛ نياز به خوردن غذاي سنگين نبوده و موجب سنگینی و سستی و از دست دادن ساعات با فضیلت شبهاي این ماه مبارک نمی شود و با مصرف آن شخص می تواند به خوبی از فرصت این ماه استفاده کند.

طرز تهیه:

مواد لازم:
آرد جو كامل: 3 استكان
نيم استكان روغن كنجد روي ارده يا حلوارده يا روغن كنجد معمولي / قابل جايگزيني با خود ارده
شيره توت :يك استكان
گلاب: يك استكان
* برای شیرین کردن بجز شیره توت از شکر سرخ نیشکر شمال (چه بصورت مایع و چه خمیر) آن نیز می توان استفاده نمود؛و اگر از خمیر آن استفاده می کنید به قدر لازم در آب یا مایع دیگر حل کرده و سپس بکار می برید.

آردجو را تفت دهيد تا طلايي شود
سپس روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید که آردها گلوله نشود
سپس شيره توت را اضافه کرده و زیر شعله گاز را خاموش می کنید و خوب هم می زنید که مخلوط شود
و نهايتا گلاب را اضافه می کنید
بعد از اینکه مواد بخوبی با هم مخلوط شدند؛ باید حلوا از ظرف جدا شود و دو طرف ظرف را گرفته و بصورت گهواری تکان می دهید تا حلوا به روغن بیفتد.
به اين نحو تجربه شده خوب و مطبوع است

Image

روي حلوا برحسب تمكن و سليقه مي توانيد با كنجد و مغزیجات تزيين كنيد

Image

نوش جان

==========

کره نارگیل که در چرب کردن کیک و حلوا قابلیت جایگزین و مقوی کردن آن را دارد در لینک زیر اطلاعات کامل آماده سازی کره نارگیل درج گردیده برای بهره مندی در لینک زیر مطالعه نمایید:

viewtopic.php?f=2259&t=12119&p=71933#p71933

==========

1- قالبهاى كوچک و با اشكال متنوع و نيز ابزارهای براى لقمه سازی به اشكال مختلف وجود دارد (به نام قيف و ماسوره) كه براى شكل دادن قطعات شيرينی و شكلات و حلوا ووو بكار می رود كه هم تنوع اشكال
بسيار دارد و هم كيفيت قطعات را بالا برده هم صرفجويی در وقت نموده هم ذره ذره حلوا براى لقمه شدن دستمالی نمی شود.

2- نمونه ابزارهاى قيف و ماسوره و طرحهايش:

https://www.tasvirezendegi.com/variety-nozzles-cream/

https://tehrannews.ir/%D8%B1%D9%88%D8%B ... %B1%D9%87/

https://www.barfanak.com/model-tazin-halva-majlesi/

تصوير

3- اگر كسی به صحت و دقت نماز و تلاوتش و نيز تحصيل سطوح ضروريه معرفت الهی موفق شده؛ و بعد آن فراغتی براى تزيينات تخصصی حلوا پيدا كرد می تواند از طرحهاى زير هم ايده بگيرد.

https://nikstar.ir/tazin-halva-majlesi/

https://www.tasvirezendegi.com/%D8%A7%D ... %B4%D9%82/

والحمدلله رب العالمین
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تجربیات کاربران از تهیه حلوای جو

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه ژوئن 02, 2019 9:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه حلوای جو


لطفا هر كسي گزارش انجام يك نمونه را مي نويسد:

1- بنويسد آيا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ و چه تغييراتي؟
2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟
3- از نظرخود و اطرافيان جقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟
4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟
5- تصوير از محصول را هم قبل ناخونك زدن بگيريد كه بشقاب و منظره اش مرتب باشد
برخي پيداست عكاس دير رسده است


متشكرم‎
===========

کاربر 001
Image
سلام علیکم از آموزش حلوا سالم و حکیمانه بسیار متشکرم این حلوا را بنده با همراهی دخترم پختم
و ایشان در تزیین و قالب زدن هم کمک نمودند‎

1- بنويسد ايا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ و جه تغييراتي؟
بنده طبق دستور العمل بیان شده حلوا را طبخ کردم و هیچ کدام از مقادیرش را کم و زیاد نکردم
منتها در انتهای کار کمی آب به آن زدم

2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟
خیر در تهیه آن مشکلی نداشتم و خیلی راحت طبخ شد و در مرحله آخر که در سوال بالا بیان کردم کمی آب زدم چون کمی گلوله گلوله شده بود برای اینکه به هم بچسبد و دست بدهد خیلی محدود آب زدم که با همان مقدار کم که آب زدم سریع یک دست شد و مانند نمونه آموزشی که در تصویر در قابلمه نشان داده بودند شد

3- از نظرخود و اطرافيان جقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟
اطرافیان هم تا خوردند دوست داشتند و برایشان مطبوع و خوشمزه بود البته چند نفری غیر از اطرافیان نزدیک که تا چشیدند دوست داشتند شیرین تر باشد و به شیرینی اش ایراد گرفتند اما خودم و خانواده ام بسیار دوست داشتیم

4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟
بله برای فرزندانم و بقیه اطرافیان که تناول نمودند بیان کردم و از تاثیرات آرد جو برایشان هم گفتم و روش تهیه آن را هم یاد گرفتند و در حین پخت دخترم تمام مراحل را کمک نمود و یاد گرفت و هر چند که پسرم هم خیلی علاقه به انجام داشت ولی چون قدش مناسب ایستادن پای گاز نبود نگذاشتم و در حین پختن هم از خواص و امتیاز این حلوا و مواد تشکیل دهنده حلوا برایشان می گفتم

از زحماتتان بسیار تشکر می کنم
مولا منه السلام بر توفیقات روز افزونتان بیافزاید
یاعلی مدد

کاربر 002
Image
1- بنويسد ايا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ بنده کاملا طبق اندازه گیری های داده شده در سایت حلوا را طبخ نمودم و هیچ تغییری در میزان مواد آن داده نشد.

2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟ در حین طبخ که برخی از دوستان می گفتند گلوله می شده است بنده با این مشکل مواجه نشدم و به راحتی آن را طبخ نمودم ولی با اینکه گلاب هم به آن اضافه کردم به نظر می رسی که باز هم نیاز به مایعات و روغن داشته باشد ولی بنده بخاطر اینکه کاملا طبق دستور درست شود اضافه بر مایعات آن چیزی اضافه نکردم.

3- از نظرخود و اطرافيان جقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟کیفیت حلوا خیلی بالا بود و عطر بسیار خوبی هم داشت و قالب که زدم به راحتی از آن جدا شد و مشخص شد که میزان روغن آن کافی بوده است ولی رگه هایی تلخی داشت که مورد قبول فرزندانم نبود با توجه به اینکه بنده آرد جو را تازه خریده بودم و قبل از آن کیک و حلوا با شکر قهوه ای درست کرده بودم اما هیچ کدام طعم تلخی نداشتند و این تلخی از شیره توت بوده است.

4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟ بله برای فرزندانم در مورد خاصیت مواد غذایی طیب مرتب در خانه صحبت می کنم و با تزیینات سعی در جلب اشتهای و سلیقه ایشان دارم در پااین نمونه ای از کیک آرد جو +شکر قهوه ای را خدمتتان ارسال می نمایم .
با تشکر از زحمات شما

کاربر 003
Image

کاربر 004
Image
بنده طبق دستور عمل نمودم،( البته در دستورالعمل فرمودند ارد جو،ولی بیان نشده بود جو دو سر ،یا ارد جو معمولی ،و بنده از ارد جو دو سر استفاده نمودم )
ولی گل مواد و انجام دستور العمل را همانگونه که بیان شده بود انجام داده ام ،
= روز گذشته در حوزه برای خانم ها مطالب خوردنی حکیمانه و تفاوت آن باخوردنی سالم را توضیح داده و سپس خاصیت جسمی و نفسی این حلوای حکیمانه ودستورالعمل حلوای جو را برای آنها شرح دادم ، و خانم ها دوست داشتند و گفتند برای افطار حتما درست میکنیم.
متشکرم


کاربر 005
Image
1- بنويسد ايا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ و جه تغييراتي؟
بنده ابتدا همه مقادیر را یک سوم با تناسب طبق دستور درست کردم ولی وقتی چشیدم دیدم شیرینی اش خیلی کم است و طعم آرد غالب است برای همین مقدار شیره را کم کم اضافه کردم تا به شیرینی مطلوب رسید و در نهایت مقدار شیره با مقدار آرد یکسان استفاده شد.

2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟
این راحت ترین حلوای بود که تا به حال درست کرده بودم بسیار سریع و بدون دردسر در عرض ۱۰ دقیقه آماده شد.
3- از نظرخود و اطرافيان جقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟
حلوای تهیه شده خیلی سریع توسط خانواده میل شد و خوششان آمد و طعم کاملا با حلواها متداول متفاوت بود.
4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟
قبل از تهیه کاملا ترغیبشان کرده بودم که حلوای سالم و حکیمانه و هدفمند آموزش داده شده و خواصش را هم مختصرا گفته بودم مخصوصا نکته ای که برای خودم خیلی جذاب بود و آن اینکه این حلوا فراتر از آثار کالبدی بر روی نفس هم تاثیر مثبت دارد.
متشکرم

کاربر 006
سلام علیکم‎
ممنون از آموزش حلوا‎
۱-بنویسید آیا طبق دستورالعمل در مواد و مقادیر عمل کرده است و یا تغییراتی داده است؟بنده طبق دستورالعمل انجام دادم ولی متاسفانه شیره توتی که داشتم خیلی شیرین نبود و حلوا تلخ شد و به همین خاطر شیره انگور هم اضافه کردم و شیرینی مطلوب را بدست آورد و به همین خاطر که با تغییرات بود ،عکس نگذاشتم ولی شبیه عکس بقیه بود ،به همان تیرگی

۲-بنویسید مشکلی در درست کردن داشته و یا راحت و بدون مشکل بوده است؟واقعا راحت بود برخلاف حلواهای معمول که باید شهد درست کنیم و بگذاریم خیلی سرد شود تا وقتی با آرد و روغن مخلوط می کنیم ،روغن بیندازد ،از طرفی هر موقع آن حلواها را درست می کردم،عذاب وجدان داشتم که سلامت خانواده به خطر افتاده ولی این حلوا را با اشتیاق کامل و در اسرع وقت طبخ کردم

۳-از نظر خود و اطرافیان چقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟واقعیتش این است که فرزندم میلی به آن نداشت چون به خاطر آرد جو ،خشک تر از حلوای معمولی بود .ولی بقیه یاد خاطرات کودکی خود افتاده بودند و می گفتند که حدود ۴۰سال پیش همین حلوا در منطقه ی ما مرسوم بوده(پیربکران)واینکه چقدر خوشمزه بود و در مورد این حلوا واقعا نظرشان مثبت بود

۴-آیا خواص و امتیازات این خوراک را برای اطرافیان بیان کرده و یا صرفا امتحان یک خوراک متفاوت بوده است؟کل متن ارسالی را برایشان خواندم و خودشان هم خیلی اشتیاق به میل آن داشتند

سلام علیکم .ممنون از آموزش حلوای جو .این حلوا را همراه فرزندم با آرد جو دو سر و شیره و روغن ارده درست کردیم
و برعکس دفعه قبل پسرم خیلی دوست داشت جون شیره را عوض کرده بود‎
Image

بررسی و پاسخ:
گاهي تلخي مربوط به آرد جو است اگر مانده باشد مي توانيد بچشيد
اگر استفاده از ارده مي كنيد بايد ارده سفيد بي تلخي باشد
همانطور كه بيان شد تغييرات را دقيق بنويسيد مثلا چقدر شيره انگور اضافه كرديد
خشكي آنرا مي توانيد با مقدارى افزودن گلاب يا روغن كنجد برطرف كنيد
البته حلواها انواع مختلفي دارند مثل ترحلوا و ممكن است ذايقه شخصي روي يك نوع بوده و بقيه را با آن بسنجد‎

البته كساني كه با شيرينهاي صنعتي و كيك و خامه ووو بيشتر مانوسند و حلوا هر نوعي حتى بر روغن و وو را در مقايسه با طعمهاى صنعتي معتاد آنچنان مطلوب نمي دانند طبيعي است كه با شيريني مطلوبش مقايسه كند مگر كسي باشد كه هرچیزی را به مثل خودش بسنجد


کاربر 007
Image
سلام علیکم و رحمةالله و برکاته
با شکر قرمز خمیری نیشکر حلوای مذکور را درست نمودم
همه دستورالعمل مانند همان بود فقط روغن را مقداری بیشتر ریختم

1- بنويسد ايا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ و چه تغييراتي؟
همه مانند دستورالعمل بود و با نیشکر درست نمودم برای همین شیرینی آن کافی بود فقط روغن یک چهارم استکان اضافه نمودم
2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟
خیلی راحت بود
3- از نظرخود و اطرافيان چقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟
بسیار عالی شده بود و دخترم از همه بیشتر خورد و دوست داشتند
4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟
بله توضیح داده شد البته استفاده از آرد جو جایگزین آرد گندم در منزل ما مرسوم است و از تاثیر نفسانی آن هم توضیح دادم‎

کاربر 008
Image
سلام علیکم طاعات و عباداتتان مقبول درگاه حق
️1- بنويسد ايا طبق دستورالعمل در مواد و مقادير عمل كرده يا تغييراتي داده است؟ و جه تغييراتي؟
همه را طبق دستور العمل انجام دادم فقط تنها تغیری که ایجاد کردم این بود که در محتویات حلوا کمی کنجد اضافه کردم و نصف استکان نیشکر هم اضافه کردم

️2- بنويسد مشكلي در درست كردن داشته يا راحت و بدون مشكل بوده است؟
خیر هیچ مشکلی نداشتم و خیلی حلوای راحتی بود

️3- از نظرخود و اطرافيان جقدر مطبوع و مرغوب واقع شده است؟
اطرافیانم دوست داشتند و تعریف کردند؛ فقط چند نفر گفتند شیرینی اش کم است.

️4- آيا خواص و امتيازات اين خوراك را براى اطرافيان بيان كرده است و يا صرفا امتحان يك خوراك متفاوت بوده است؟
بله از خواص و امتیازات آن تعریف شد و بقیه هم راغب شدند که در خانه هایشان این حلوا را بپزند. این حلوا را برای افطاری تهیه کردم که دعوت بودیم ؛ و میزبان هم خیلی استقبال نمودند.

با تشکر از شما بابت اموزش این حلوای سالم ،هدفمند و حکیمانه

کاربر 009
سلام علیکم و رحمه الله - ضمن تسلیت این روز مصیبت عظیم و در یاد قدمها و نمازهای و توسلات و تجدید پیان ولایت که در مسجد کوفه با دوستان داشتیم، عبادات و اطعات همه در درگاه حق مقبول باشد- بنده سالها حلوای جو با شیر توت درست می کنم و برای نتوع بعضی اوقات پودر تاگیل توش اضافه می کنم یا به جای روغن، ارده می ریزم یا ادویه می زدم مثل هل یا دارچین... خلاصه بعضی اوقات دور از حلوای ایرانی شاید بیافتد ولی... خوشمزه! دیشب گفتم، امشب عین دستورالعملی که معرفی شده را امتحان می کنم ! احسنت و بارک الله فیک به صاحب این دستور العمل! اندازه ان قدر دقیق و خوب بود که با همین اندازه هایی که گفته شده بود مواد به ظرف نمی چسبیده و خوب براق هم بود. البته به نظرم آمد کمی خشک بود (بیخود!) و چند تا قاشق آب به حلوا اضافه کردم و آن وقت که در سختی افتادم چون حلوا شروع کرد بچسبد به دیوار ظرف و قاشق!!.. خلاصه ممنونم - در طول شب حلوا خورده شد و انرژی داد - عکس ندارم ولی دعای تان کردم - بابت زحماتی که می کشید واقعا ممنون... با اینکه هزارتا کار دارید و مشغولیتهای زیاد، برای آوزش خوردنیهای سالم و حکیمانه و هدفمند باز هم زحمت می کشید - و چه قدر دقیق بود !! پس خدا قوت با ارزوی توفیق روز افزون شما و همه دوستان. یا علی + یک عکس برای خادمان حضرت که به زمانشان برکت می دهند و با نورانیت مشغول وظایفشان هستند. ان شا الله توفیق همه ما باشد !!

کاربر 010
Image
سلام علیکم. بنده حلوا را طبخ کردم و موقع افطار با خانواده میل کردیم. خانواده ام با اینکه دفعه اولی بود که این نوع حلوا را می خوردند ولی دوست داشتند فقط شوهرم می گفت کمی خشک است. پسرم دوست داشت و خودم بوی گلاب آن را دوست نداشتم ولی به نظرم شیرینی و چربی آن کافی بود و اصلا دل را نمی زد..‎
طبق دستور العمل طبخ کردم و چیزی از آن را کم و یا زیاد نکردم و خیلی راحت طبخ شد و مشکلی نداشتم .خواص آن را هم برای خانواده ام مطلبش را خواندم. از زحماتتان متشکرم


بررسی و پاسخ:
خصوصيت اين حلوا مسابقه با حلواهاى ديگر در طعم و شيريني و چربي نبوده است كه مقايسه شود
سالم حكيمانه هدفمند بودن مقصود بوده است
نظر به عوارض مصرف اضافي چربي وشيريني و سنگين شدن بدن و غلظت خون و ركود سطح اكسيژن در خون بالارفتن دي اكسيد كربن در خون
كه باعث خمودي و كسلي و خواب آلودگي و ملغا شدن هدف اين خوراك رفع ضعف روز و قوت براى بيداري شب است كه اين مقادير براى چربي و شيريني اين حلوا در نظر گرفته شده است

و الا اگر كسي از حكيمانه بودن و سالم بودن و هدفمند بودن خوراك صرفنظر كند تا دلش بخواهد مي تواند به روغن و شيريني وو آن بيافزايد تا رو دست ساير حلواها بزند
يا حتى تخم مرغ هم به آن بزند و در روغن جوشان بجوشاند وووو تا از زولبيا باميه هم سبقت بگيرد

اما از نظر تركيبات ديكر مثل حذف گلاب يا افزودن ادويه معطر ديگر يا افزودن مغزیجات يا كنجد بقدر معمول اينها مانعي ندارد

از همه تلاش كنندگان براى درست كردن غذاهاى سالم و حكيمانه و هدفمند متشكريم و به همگي دست مريزاد مي گوييم‎



کاربر 011
Image
سلام علیکم ورحمه الله حلوای جو را درست کردم طرز تهیه ان بسیار راحت است در مورد میزان مواد مصرفی یک استکان ارد جو استفاده کردم وبه تناسب انها بقیه را اضافه نمودم به جای شیره توت از عصاره مالت جو وگندم استفاده کردم وبه جای گلاب از اب استفاده نمودم در نهایت چون احساس کردم کمی خشک است میزان اب ان را همان یک استکان استفاده کردم از لحاظ شکل که به نظر خوب می اید ومزه ان نیز ان شاءالله در افطاری استفاده می شود از زحمات شما به خاطر اموزش این غدای هدفمند متشکرم‎

بررسی و پاسخ:
كمي افزودن به شيريني و چربي مانعي ندارد
بايد حساب كنيد كه چقدر دقيقا روغن مي خوريد روغنهاى مصرفي در خوراك شبانه روز را جمع بزند اگر متناسب مزاج و فعاليتش است مانعي ندارد‎
اينها نوشته شد كه افراد خودشان با ابداع مناسب برخي تفاوت كيفيتها را اصلاح كنند الان مردم وقتي به آنها مي گويند مثلا روغن و شيريني و يا تخم مرغ مصرفش بايد محدود باشد فورا كيك (كه اساسش روغن شيريني تخم مرغ است) را دستورالعملي مي دهند كيك اسفنجي با لطفات و طعم و عطر بي تخم مرغ و با روغن و شيريني كم؛ با ابداعات راهكارها شرط اصلي را حفظ مي كنند

آرد جو براى خواص خاص و جهت معنويتش است خصوصا كه در سبد مصرفي مردم كمتر هست
و الا با آرد برنج كامل يا آرد كندم كامل هم مي شود درست كرد

شيره توت هم بجهت خاصيت فعال كردن لوزالمعده و ساختن انسولين و مناسب بودن براى همه حتى ديابتيهاست
و همجنين استفاده از بودر برك استويا كه البته جزو شيرين كننده هاى سالم است اما در حلوا تجربه بايد بشود كه جقدر مطلوب عموم است
و الا شيره نيشكر و شيره خرما و شيره انكور يا حتى خود خرما (با له كردن آن و مقداري حرارت دادن و طبخ شدن) هم قابل جايكزيني است
كما اينكه رب سيب هم نوشتند كه استفاده كره اند بجاي شيره توت

البته شيره توت و يا آرد جو و يا ارده حتما وقت تهيه جشيده شود كه تلخ نباشند آنوقت ديكر مشكل ربطي به حلواي جو ندارد‎



کاربر 012
Image
ان شاءالله که در صحت و سلامتی و عافیت کامل باشید. امروز توفیق شد بنده هم از این درخت پر بار معارف الهی میوه ای بچینم.

الحمدالله مواد برای تهیه حلوای جو را آماده کردم و آن را طبخ نمودم ، که طبخی راحت و آسان بود. به خاطر این گفتم راحت و آسان بود که هم مواد آن قابل دسترس بود و هم اینکه قبلا طبخ حلواها با آرد گندم را درست کرده بودم و راحت بودن این حلوا را نداشت.

حلوا رنگ و بوی مطبوعی داشت ان شاءالله در موقع افطار آن را میل می کنیم و از آن بهره معنوی می بریم.
برداشت بنده در مورد اولین طبخ غذای سالم ، هدفمند ، حکیمانه
امیر المؤمنین علی علیه السلام که می فرمایند:
مراقب افكارت باش،كه گفتارت ميشود،مراقب گفتارت باش،كه رفتارت ميشود،مراقب رفتارت باش،كه عادتت ميشود،مراقب عادتت باش،كه شخصيتت ميشودمراقب شخصيتت باش كه سرنوشتت ميشود.

نکته خیلی مهمی که در طبخ این حلوا و سایر غذا هایی که در این کانال گذاشته می‌شود دارد این است که اول افکار ما را تصحیح می کند و بعد مزاج ما را.،همه اعضای ما درگیر طبخ این غذا می شود.
به همین دلیل با اینکه آگاهی پیدا کرده بودم که طبخ این حلوا بدون هدف نیست و نیز سالم و حکیمانه هست ولی برای نورانی کردن آن ابتدا وضو و با نیت خالص و نیز متوسل به پنج تن آل عبا شدم و حدیث شریف کساء را حین طبخ خواندم.
از شما به خاطر این همه تلاشی که برای بهره بری ما ، که ماشاءالله در هرزمینه ای که ما بخواهیم دارید و هدایتمان می کنید بی نهایت سپاسگزارم و در این شب ها و لیالی دعا گوی سلامتی و توفیقات روز افزون شما هستم.

متشکرم‎‎

کاربر 013
Image
حلوای جو را درست کردم برای افطار بسیار خوشمزه بود همه مواد بکار رفته در ان را طبق هما ن اندازه های داده شده قرار دادم
ارد جو ی ان کاملا ارگانیک بود و با اسیاب سنگی ارد شده و همچنین شیره توت ان خانگی بود و کاملا مزه وطعم ان متفاوت و خوب بود
از همه زحمات شما متشکرم

کاربر 014
Image
سلام علیکم طاعات وعبادات همگی مورد قبول حق باشد.امروز حلوا با آرد جو وشیره توت تهیه کردیم اندازه ها طبق دستورالعمل ارسالی بود فقط روغن را بجای نصف استکان ، دو سوم استکان ریخته شد شیره تلخی نداشت آرد جو هم تازه وبا کیفیت بود . خواص ان هم برای خانواده توضیح داده شد. با تشکر از زحمات وراهنماییهای حضرتعالی التماس دعا


=========
در تصاویر ارسالی برخی حلواها انسجام و چسبندگی لازم را نداشت و گلوله شده بود
با اینکه مواد بکار رفته برای همه یکسان بود
برای رفع این مشکل، وقتی ارد را بو دادید آن را الک کنید تا گلوله نشود
همچنین حلوا نیاز به هم زدن محکم و زیاد دارد تا خوب یکدست و چسبنده شود
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: حلوای جو

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژوئن 03, 2019 10:29 am

سلام علیکم
سؤال:
جوابیه ای درباره نحو مصرف کشمش و خرما و انجیر چند وقت پیش آمد.

بخش اخر جوابیه : اما اكر اسباب شود و حل شود در خمير و برنج و با حرارت كم و بسيار ملايم خشك هم طبخ شود نجس مي شود و راه باك شدنش طبخ كامل تا خشك شدن است ميوها و اطرافش است كه معمولا در غذا يا شيريني معمول نيست ونرم و تازه بر مي دارند ولذا اشكال نجاستش برطرف نمي شود، فلذا از سه روش قبلي بايد استفاده شود تا اشكالي بيش نيايد
با توجه به قسمت آخر آن برایم سوال شد که
منظور این است که اگر خرما میکس شود و مثلا در کیک و حلوا استفاده شود این نجس است؟ ولی اگر همین طوری خودشان در کیک ریخته شود اشکالی ندارد و پاک است؟
.

جواب
مشكل خرما انجيز كشمش وقتي است كه تخمير شود،
با حرارت ملايم مثل اتاق در شرايط استراحت خمير؛ يا حتى ريختن در ظرف مثل ترشي و سركه انداختن و به مدت طولاني (بقدري كه ترشيده بشود؛ اين فرايند تخمير (خمر شدن) شروع مي شود، و تا دوسومش كم نشود باك نمي شود
اما اكر با حرارت زياد فر يا تنور يا اجاق كاز (مثل سرخ كردن) بدون جوشيدن در اب؛ بطور خشك مطبوخ شود اشكالي ندارد،
ولي اكر در اب بجوشد بايد دوسومش تبخير شود تا باك شود
در اسياب شدن و در ضمن خمير و ارد قرار كرفتن؛ با رخداد فرايند تخمير و استراحت خمير مشكل تخمير (خمر شدن) شروع مي شود و نجس مي شود، هرجند جهار ساعت براى ظاهر شدن اثارش كافي نباشد و معلوم نشود،
مكر اينكه استراحت خمير طوري باشد كه مطمئن باشد اجزاء ان ميوه ها به تخمير نمي افتد، مثل قطعات باشد نه سائيده يا محل استراحت خمير كرم نباشد و تخمير خمير بوسيله جيزي مثل جوش شيرين باشد
اما اكر بدون تخمير؛ بودر خرما يا كشمش يا انجير؛ يا اجزاء و قطعاتشان وقت تنور زدن يا داخل فر رفتن به خمير اضافه شود؛ مشكلي ايجاد نمي شود و باك است،
و لذا شيرينيها وكيكهاى كشمشي يا خرماي سرخ كرده و يا حلواي خرما مشكلي ندارند
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تشخيص آرد سبوس واقعي

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه ژوئن 04, 2019 11:28 pm

توضيحاتي در تشخيص آرد سبوس واقعي



1- هر يك از غلات برنج جو گندم ووو
وقتي درو مي شوند حاوي خوشه و ساقه هستند‎
Image


آنچه جدا مي شود از دانه بعد خرمنكوبي به آن كاه مي گويند
مقصود از سبوس كاه نيست

Image
خوشه جودوسر همراه با كاه و دانه‎

Image
دانه همراه با كاه‎

Image
دانه بدون كاه‎

Image
مقاسه كاه با دانه و دانه و همراه‎


2- دانه از كاه جدا شده خود اجزايي دارد
غشاي بيروني - مغز داخلي - جنين
غشاي بيروني دانه كه رنگ دانه است را سبوس مي گويند‎
Image

رنگ تيره = غشاي بيروني دانه = سبوس
رنگ روشن = مغز دانه
رنگ طلايي = جنين دانه
Image

كارخانه هاي بزرگ و صنعتي آرد در مراحل مختلفي سبوس و لايه هايي زيرين را جدا مي كنند
ولذا سبوس را در آرد كامل بعدا اضافه مي كنند و مثلا چنيني را جدا مي فروشند به قيمت گرانتر ووو‎
Image

3- آرد كامل و باسبوس آردي است كه از فرايند ساييدن دانه كامل بدست مي آيد كه در آن غشاي بيروني سبوس و مغز داخلي و جنين وجود دارد‎

كسي كه دانه تميز از هر گونه كاه را به آسياب سنگي سنتي ببرد و همانجا بايستد سنگ آسيا و اطرافش تميز شود و آرد بي قاطي كردن تحويل بگيرد مي تواند آرد كامل بدست آورد و الا هر چيزي اين وسط ممكن است باشد

البته كارخانه معتبر كه آردكاملش كاه ساييده شده ندارد هم مي تواند آرد كامل بدهد
مي ماند تفاوت آنها
آرد آسياب سنگي كه بكر است
و آرد كارخانه صنعتي كه در اثر حرارت شديد چرخها بسياري از خواص حساس ازبين رفته است
آردي كه از دستگاه بيرون مي آيد آنقدر داغ است كه اگر روي دست بريزيد دست تاول مي زند
برخلاف آسياب سنگي كه با موتور سريع كار نمي كند و با آب يا حيوان يا موتور دور آرام كار مي كند؛ سرد مي باشد

4- اگر آرد سفيد باشد به آن آرد صفر مى گويند كه براساس مقدار تراش مغز چند صفر مي شود اينها آرد كامل نيست

5- اگر آرد رنك دانه را داشته باشد يا لاي سفيديهاى آرد اجزايي ساييده به رنگ دانه باشد اين آرد مي تواند كامل باشد اما نبايد براده هاى براق كاه در آن باشد كه اين يعني دانه تميز را آرد نكرده اند و اين براده ها كاه هستند و آردسبوس و آرد كامل تقلبي است

6- براى همين وقت خريد مي توانيد دقت كنيد نكات فوق را لحاظ نماييد تا كلاه سرتان نرود و اگر براى كسي مي خريد كلاه سر آن نگذاريد

7- اگر وقت خريد كلاه سرتان رفت و آرد با كاه را به اسم سبوسدار خريديد همانطور كه تذكر دادند با الك نمره ريز خوب غربال كنند تا به مشكل آنكه نوشته بود = كاهها در دهان وقت خوردن حلوا جمع مي شود = گرفتار نشويد

8- جو انواعي دارد - جو معمولي - جو دو سر - ووو جودوسر خواص بيشتري از جو معمولي دارد

9- نكات فوق درباره خوشه و كاه و سبوس و مغز و جنين با تصاويري از بوته و خوشه و كاه و سبوس و مغز و جنين مربوط به جو دو سر توضيح شده است

10- دليل اينكه كارخانه هاى آردصننعتي آردكامل را يكجا درست نكرده و بعدا سبوس را تركيب مي كنند؛
حاكم بودن فرهنگ غلط مصرف آرد سفيد بر افكار جامعه و رواج آنست
فلذا اجزاء مختلف كندم را جدا و عرضه مي كنند
و چون الان بيشتر مصرف سبوس در خوراك دامداريها بكار مي رود
ديگر در آرد كردن دانه تميز اهميت داده نمي شود و كاه هم مخلوط هست بجز تقلب فروختن كاه ضمن سبوس و آرد؛
ولذا وقتي با آردسفيد اين نوع آردسبوس مخلوط مي شود مي بينيم كه كاه هم دارد،
و در صورت كه پيگيري آردكامل نه سفيد+سبوس مرتبا تكرار شود از مغازه ها و كارخانه ها و سايتهايشان
و هرچه مي دهند خريداري نشود؛

براى از دست ندادن بازار مصرف آرد كامل به فكر ارائه آرد كامل در برخي از محصولاتشان مي افتند
و تنها با پيگيري عملي و رويكرد هوشيارانه مشتري در نخريدن از چندين مورد عرضه كننده سفيد+سبوس است كه
فروشنده ها و توليد كننده ها تصحيح روش و محصول مي كنند
و الا اگر به صرف پرسش و غرغرى كردن و هرچه هست خريدن
و يا با توضيحات نامربوط فروشنده قانع شدن
تغييري در بازار عرضه اتفاق نمي افتد‎

Image
سبوس جو جدا شده از دانه جو‎

Image
آردكامل كه سبوس هم دارد = جو دوسر‎
كاه ندارد

Image
آردخوب نساييده كه كاه و سبوس هم دارد‎

11- نظير اين تفاوتها در گندم و برنج هم هست
كه رنگ طلايي روي دانه گندم را سبوس مي گويند نه كاه يا مخلوط كاه و سبوس
و رنگ روي دانه برنج سفيد نشده كه سبز يا زرد روشن است را سبوس برنج مي گويند نه كاه دور برنج

Image
سبوس جداشده گندم‎

Image
سبوس جداشده برنج‎

Image
سمت راست: آرد مغزدانه گندم = خيلي سفيد نشده
سمت چپ: آرد سبوس گندم جداگانه

Image
آرد گندم باسبوس = از آرد مغز و آرد سبوس گندم مخلوط شده به نسبت مساوي‎

Image
مقايسه جودوسر باسبوس نيمكوب = با آرد مغزجودوسر = با آرد كامل جودوسر
ان شاء الله كه اين مبحث بطور ملاسليماني بر همكان معلوم كرديده و يك متخصص تشخيص آنها شده باشند

والحمدلله رب العالمين‎
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

اهمیت سبوس برنج م نحوه طبخ آن و نکات مهم در مورد حلوای جو

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 02, 2021 8:03 am

اهمیت سبوس برنج در طبخ و نحوه پخت برنج سبوس دار:

1- براى اينكه برنج سفيد تفاله (صرفا نشاسته) مضرف نشده و برنج كامل طبخ شده و از فوايد بسيار سبوس برنج كه سرشار از ويتامينهاي عديده بوده بهرمند شده باشيد
بايد برنج دم بختي بپزید نه چلوكش كه آبش را می ريزند.

2- مقدار استفاده سبوس واقعی برنج بدون كاه در طبخ برنج؛ براى هر پيمانه برنج يک قاشق غذاخوری سبوس در طبخ برنج دم پختی كه كافی است.

3- كسى هم كه بخواهد ذرات سبوس را نخورد و فقط خواصش را بهرمند شود؛ می تواند سبوس را در كيسه الیاف پنبه (قطعی) ريخته و كيسه همراه برنج بجوشد و بعد طبخ برنج كيسه را بيرون آورد و تخليه نمايد. ‎

آسانترین راه برای طبخ برنج با سبوس:

آسانترين راه طبخ برنج بدون خيس خوردن و با آب كافی است؛ آن وقت مثل ماكارونی هر وقت ديديد پخته است از روی اجاق برداشته آب اضافی باقيمانده را در ظرفی می ريزيد صرف آش يا آبگوشتی می كنيد و برنج را دم می كنيد.

فقط در تشخيص پخته و كافی بودن برنج باسبوس بايد دقت شود كه اين برنج چون غشای سبوس محافظش است پخته بودنش خيلی آشكار نيست و با دقت معلوم می شود.
هر نوع برنج چه سفيد شده چه باسبوس وقتی پخته است كه حالت استخوانی قبل طبخ آن برطرف شده باشد بقيه اش در دم كشيدن تكميل می شود؛ و با كمی دقت و مراقبت زمان و شكل و كيفيت كار
بدست می آيد.

تازه اين نكته را بدانيد كه موضوع چسبناک شدن برنج برخلاف معتادين به پلو چلوكبابی هم از نظر خواص بالاتر است هم هشم و جذبش براى بدن سريعتر و بهتر است هم طعمش مطبوعتر است.
و لذا كودكان كه هنوز به عادات محيط آلوده نشده اند را اگر توجه كنيد براى بوف خوردن ذوق می كنند و غالب نواحی جهان كه قوت غالبشان برنج است؛ از شمال ايران تا چين و ژاپن و كشورهاى خاوردور
همه شان بالاتفاق برنج شكفته كه شما وارفته می گوييد؛ مصرف می كنند؛ فلذا برخلاف عادت جلوئيها شكفته شدن برنج آن چنان مصيبت عظمايی نيست؛ البته نمی گويم تغيير روش طبخ بدهيد اما خيلی
نگران هم نباشيد خصوصا كه ميزبان كسانی هستيد كه توجيهند و نكات علمی را بيشتر از رايج و عاداتشان اهميت می دهند و نقص شما نمی دانند. ‎

نکات مهم در مورد حلوای جو:

خصوصيت اين حلوا مسابقه با حلواهاى ديگر در طعم و شيريني و چربی نبوده است كه مقايسه شود؛ سالم حكيمانه هدفمند بودن مقصود بوده است.
نظر به عوارض مصرف اضافی چربی و شيرينی و سنگين شدن بدن و غلظت خون و ركود سطح اكسيژن در خون بالارفتن دی اكسيد كربن در خون كه باعث خمودی و كسلی و خواب آلودگی و ملغا شدن هدف اين خوراک رفع ضعف روز و قوت براى بيداری شب است كه اين مقادير براى چربی و شيرينی اين حلوا در نظر گرفته شده است.

و الا اگر كسی از حكيمانه بودن و سالم بودن و هدفمند بودن خوراک صرف نظر كند تا دلش بخواهد می تواند به روغن و شيرينی وو آن بيافزايد تا رو دست ساير حلواها بزند يا حتى تخم مرغ هم به آن بزند و در روغن جوشان بجوشاند وووو تا از زولبيا باميه هم سبقت بگيرد.

اما از نظر تركيبات ديگر مثل حذف گلاب يا افزودن ادويه معطر ديگر يا افزودن مغزجات يا كنجد بقدر معمول اينها مانعی ندارد؛ از همه تلاش كنندكان براى درست كردن غذاهاى سالم و حكيمانه و هدفمند متشكريم و به همگی دست مريزاد می گوييم.

كمی افزودن به شيرينی و چربی مانعی ندارد؛ بايد حساب كنيد كه چقدر دقيقا روغن می خوريد روغنهاى مصرفی در خوراک شبانه روز را جمع بزند اگر متناسب مزاج و فعاليتش است مانعی ندارد؛‎
اينها نوشته شد كه افراد خودشان با ابداع مناسب برخی تفاوت كيفيتها را اصلاح كنند الان مردم وقتی به آنها مي گويند مثلا روغن و شيرينی و يا تخم مرغ مصرفش بايد محدود باشد فورا كيک (كه اساسش روغن، شيرينی، تخم مرغ است) را دستورالعملی می دهند كيک اسفنجی با لطفات و طعم و عطر بی تخم مرغ و با روغن و شيرينی كم؛ با ابداعات راهكارها شرط اصلی را حفظ می كنند. ‎

مقصود از ابتكارات مثلا در رفع خشكی حلوا می شود از لعاب آب برنج يا ماكارونی جوشيده (كه نبايد در چاه ريخت و در سوپ و خوراک ديگر به كار برد) يا هر ماده سالم لعابداری می توان استفاده نمود تا آنكه حلوای مزبور برايش خشک است بدون خشكی باشد‎.

آرد جو براى خواص خاص و جهت معنويتش است خصوصا كه در سبد مصرفی مردم كمتر هست. و الا با آرد برنج كامل يا آرد گندم كامل هم می شود درست كرد.
شيره توت هم به جهت خاصيت فعال كردن لوزالمعده و ساختن انسولين و مناسب بودن براى همه حتى ديابتيهاست؛ و همچنين استفاده از پودر برگ استويا كه البته جزو شيرين كننده هاى سالم است؛
اما در حلوا تجربه بايد بشود كه جقدر مطلوب عموم است؛ و الا شيره نيشكر و شيره خرما و شيره انگور يا حتى خود خرما (با له كردن آن و مقداری حرارت دادن و طبخ شدن) هم قابل جايگزينی است؛
كما اينكه رب سيب هم نوشتند كه استفاده كرده اند به جای شيره توت. البته شيره توت و يا آرد جو و يا ارده حتما وقت تهيه جوشيده شود كه تلخ نباشند آن وقت ديگر مشكل ربطی به حلوای جو ندارد.

1- تجربه 239 هم مؤيد ارتباط تلخی با سركه است.
2- ضمن اينكه آبليمو بهتر با بيكربنات سديم يا جوش شيرين واكنش نشان می دهد.
3- روش ساختن نوشابه گازدار خانگی مثل سون آب (جهت نياز اضطرارى موردی روی غذا) هم با تركيب آب و بيكربنات سديم با آب ليمو ترش تازه است؛ همين گاز سبب فعال شدن تخمير می گردد.‎
4- امتياز شيره توت بر شيره هاى انگور و خرما منع كمترش براى ديابتی ها و خاصيت توت در فعال كردن پانكرياس است؛ هرچند طعم شيره هاى انگور و خرما بهتر است و شيره هاى توت حتما بايد وقت خريد كنترل كيفيت بشود.

=============

کاربر 015

سلام علیکم

الحمدلله موفق به طبخ حلوای جو شدم.

تصوير

از اقامه معارف الهی و پژوهش 232 بسیار متشکرم
آخرين ويرايش توسط najm137 on جمعه دسامبر 31, 2021 6:08 am, ويرايش شده در 4.
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه حلوای جو

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 02, 2021 8:06 am

کاربر 016

سلام علیکم

این حلوا را همراه فرزندم با آرد جو دو سر و شیره و روغن ارده درست کردیم و پسرم خیلی دوست داشت.

تصوير

از اقامه معارف الهی و پژوهش 232 بسیار متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه حلوای جو

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 02, 2021 11:14 am

کاربر 017

سلام علیکم

بنده هم توفیق پیدا کردم که این حلوای حکیمانه را طبخ کنم.
مواد مورد نیاز این حلوا را نیز طبق دستور گفته شده آماده کردم و آرد آن تازه والک کرده بود و هیچ مشکلی در طبخ آن نداشتم و خیلی سریع آماده شد.
افراد خانواده و مهمان ها ی حاضر در منزل مادرم که آن را میل کردند از طعم و ظاهر آن راضی بودند و دوست داشتند.
نکته ای که بود در حین پخت توسل به آقا حضرت ابولفضل العباس علیه السلام پیدا کردم و حدیث شریف کساء هم خوانده شد.

تصوير

از راهنمایی و آموزش اقامه معارف الهی و پژوهش ۲۳۲ تشکر و قدردانی می کنم.‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه حلوای جو

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 02, 2021 11:19 am

کاربر 018

سلام عليكم و رحمة الله

بنده نیز این حلوا را طبق دستور با میزان وارده شده به یاد پدرم تهیه کردم.
آرد جو تازه، شیره توت، روغن کنجد، گلاب، مقداری هم آب، بسیار سریع و راحت تهیه شد.
خواص این حلوا برای اعضای خانواده و اقوام بیان شد. و چون آماده شد و میل نمودند بسیار استقبال کردند.

تصوير

از اقامه معارف الهی و آموزشکده محترم بابت آموزش حلوای حکیمانه تشکر می کنم.‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

بعدي

بازگشت به خوردني و نوشيدني سالم


Aelaa.Net