صفحه 1 از 1

تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 5:25 pm
توسط najm137
بسم الله الرحمن الرحیم

روش تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 5:29 pm
توسط najm137
روش تهیه ارده خانگی:



در غرفه بازارچه طیبات لینک زیر به طور کامل تهیه ارده خانگی تشریح شده است ؛ جهت آشنایی به لینک زیر مراجعه نمایید:

viewtopic.php?f=309&t=11364#p60043

تصوير

تجربیات کاربران از تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 5:36 pm
توسط najm137
کاربر 001:

سلام عليكم

بنده ارده را درست کردم و خیلی آسان بود. اول کنجد را یک بار برای احتیاط پاک کردم.
۱۵۰ گرم کنجد سفید
سر قاشق چای خوری نمک
و بعد ۲ دقیقه بو دادم با شعله خیلی کم و بعد از ۱۰ دقیقه سرد شدن آسیاب کردم و به مدت ۵ دقیقه آماده شد.

تصوير

تصوير

تصوير

از راهنمایی اقامه معارف الهی‎ بسیار متشکرم
والحمدلله رب العالمین

============

و بارك الله فيك
ارده چقدر تلخی دارد؟ نسبت به ارده بيرون؟ و كنجدی كه مصرف كرديد؟‎

کاربر 001:

سلام علیکم
طعمش مثل ارده ای بود که از بازارچه طیبات تهیه می کردیم‎؛ خیلی کم تلخی داشت و بعد از اضافه کردن نمک بر طرف شد.

تجربیات کاربران از تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 5:43 pm
توسط najm137
کاربر 002:

سلام علیکم و رحمة الله و بركاته

تهیه ارده خانگی = آسان و سریع
بنده نیز موفق شدم کنجد را تهیه و ارده را درست کنم.

۱_ ابتدا کنجد ها را پاک کرده، بعد آن را شسته و خشک کردم .
۲_ بعد از خشک شدن کامل آن را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دادم.
۳ _بعد از خنک شدن کنجد ها ،آنها را در آسیاب ریخته و به مدت ۵ دقیقه آن را آسیاب کردم، ولی آنقدر از آن روغن انداخته نشد .
۴_ به همین دلیل در این مرحله سه قاشق غذاخوری روغن زیتون(مانند نمونه فیلم آموزشی) و کمی نمک اضافه کردم و خیلی عالی روغن انداخت و رقیق شد.
۵_ افراد خانواده که از آن میل کردند از طعم آن راضی بودند و گفتند که طعم خود کنجد را می دهد و تلخی آن نسبت به ارده های آماده، کمتر است.
خلاصه آن را با عسل عصرانه میل کردند.

کنجد پاک شده و شسته شده:

تصوير

کنجد بو داده شده:

تصوير

تصوير

تصوير

از شما بابت آموزش تهیه ارده خانگی بسیار متشکرم.
ان شاء الله همیشه در پناه خداوند و مولا منه السلام سلامت و پایدار باشید.‎
والحمدلله رب العالمین

تجربیات کاربران از تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 6:02 pm
توسط najm137
کاربر 003:

سلام علیکم
خدا قوت و طاعات همگی قبول حق باشد؛ الحمدلله توفیق شد ارده درست کنم.

کنجد پوست کنده ۱۵۰ گرم طبق دستور
کمی نمک زدم و خیلی کم بو دادم و بعد سرد شدن چرخ کردم
خیلی بو خوب و خیلی خوب به روغن افتاد اصلا نیاز نبود روغن زیتون اضافه کنم خودش کاملا به روغن افتاد.

بچه ها خیلی طعم ارده دوست داشتند و خودم وقتی دیدم اینقدر راحت ارده میشود درست کرد هم از ارده ای که درست کردم خوشحال شدم هم طعم خیلی خوبی داشت دوست داشتم
هم تلخی ارده بیرون نداشت خیلی کم طعم تلخی داشت حتی بچه ها گفتن. اصلا تلخی ندارد.

تصوير

تصوير

تصوير

از زحمات اقامه معارف الهی تشکر میکنم‎
والحمدلله رب العالمین

تجربیات کاربران از تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 6:08 pm
توسط najm137
کاربر 004:

سلام علیکم
بنده نیز ارده را درست کردم البته
1-صدگرم کنجد پوست نکنده وخام درخانه داشتم وبرای تجربه ،گفتم درست کنم
2-کنجد رابو دادم وکمی نمک زدم
3-بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم
4-تقریبا15دقیقه چرخ کردم
5-به روغن خیلی نیفتاد دوقاشق روغن زیتون اضافه کردم
6-بعد از اضافه کردن روغن سریع چرخ ویکدست شد

نتیجه:
خیلی خوشمزه شد وخانواده دوست داشتند
و چقدر راحت درست میشود وان شاءالله از این به بعد خودم ارده را تهیه می کنم.

تصوير

تصوير

متشکرم

تجربیات کاربران از تهیه ارده خانگی

پستارسال شده در: دوشنبه ژانويه 03, 2022 6:11 pm
توسط najm137
کاربر 005:

الحمدلله توفیق پیدا کردم ارده درست کنم. اول کنجد را یک بار برای احتیاط پاک کردم.
۱۵۰ گرم کنجد سفید
سر قاشق چای خوری نمک
و بعد ۲ دقیقه بو دادم با شعله خیلی کم و بعد از سرد شدن آسیاب کردم.

تصوير

متشکرم