کاربر 002:
سلام علیکم و رحمة الله و بركاته
تهیه ارده خانگی = آسان و سریع
بنده نیز موفق شدم کنجد را تهیه و ارده را درست کنم.
۱_ ابتدا کنجد ها را پاک کرده، بعد آن را شسته و خشک کردم .
۲_ بعد از خشک شدن کامل آن را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دادم.
۳ _بعد از خنک شدن کنجد ها ،آنها را در آسیاب ریخته و به مدت ۵ دقیقه آن را آسیاب کردم، ولی آنقدر از آن روغن انداخته نشد .
۴_ به همین دلیل در این مرحله سه قاشق غذاخوری روغن زیتون(مانند نمونه فیلم آموزشی) و کمی نمک اضافه کردم و خیلی عالی روغن انداخت و رقیق شد.
۵_ افراد خانواده که از آن میل کردند از طعم آن راضی بودند و گفتند که طعم خود کنجد را می دهد و تلخی آن نسبت به ارده های آماده، کمتر است.
خلاصه آن را با عسل عصرانه میل کردند.
کنجد پاک شده و شسته شده:
![تصوير](http://www.aelaa.net/Ersaal/5/3/121-4.jpg)
کنجد بو داده شده:
![تصوير](http://www.aelaa.net/Ersaal/5/3/121-5.jpg)
![تصوير](http://www.aelaa.net/Ersaal/5/3/121-6.jpg)
![تصوير](http://www.aelaa.net/Ersaal/5/3/121-7.jpg)
از شما بابت آموزش تهیه ارده خانگی بسیار متشکرم.
ان شاء الله همیشه در پناه خداوند و مولا منه السلام سلامت و پایدار باشید.
والحمدلله رب العالمین