کره نارگیل

کره نارگیل

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 02, 2021 6:25 pm

بسم الله الرحمن الرحیم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

آماده سازی کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 11:49 am

آماده سازی کره نارگیل:


تكميل مهارت:
چند محصول از نارگيل كه در چرب كردن كيک و حلوا قابليت جايگزين و مقويتر كردن آن است:
روغن نارگيل = فشار سرد = كه وقتی در هوای آشپزخانه باشد شفاف و مايع است و در هوای اتاق سفيد و مثل كره جامد است، اين محصول فاقد بافت نارگيل است = اين محصول را می شود در حالت جامد مثل كره با عسل و يا مربا و حتى به تنهايی مصرف نمود چون خودش شيرين است.

كره نارگيل = كه حاوی بافت نارگيل است
از اين كره می توان براى چرب نمودن كيک و نيز حلوا بجاى روغن استفاده كرد.


الان كه پودر نارگيل كيلویی 40 هزار تومان است، كره نارگيل كيلويی 43-45 هزارتومان و روغن نارگيل هشتاد الى صد هزار تومان است.
روغن نارگيل خارجی در بسته بندی جعبه فلزی كه در بازار است نوع فشار گرم است و بوی تندی دارد و در خوراكی استفاده اش مشكل است.
روغن نارگيل فشار سرد = خارجی = در شيشه های شفاف و به صورت مايع زلال فروخته می شود.

مغازه هایی هست كه پودر نارگيل را در حضور مشتری چرخ می كنند دو محصول كره نارگيل و روغن نارگيل را ارائه می دهند،
مثل: مغازه فدک در مشهد مقدس خ امام خمينی نبش امام خمينی13 - انواع بذرها و مغزجات را در حضور مشتری روغنگيری می نمايد از جمله كنجد و عرضه ارده و روغن كنجد
براى روغن و كره نارگيل بايد مطمئن باشيد كه دستگاهش از محصول قبلي روغنگيری شده تميز شده و الا طعم مواد قبلی مخلوط كره نارگيل می شود و چیز ديگری می شود‎

در موضوع قيمت خريد پودر نارگيل و كاكائو يک وقت بررسی شد؛ قيمت عمده فروشی وارداتی به نصف و يک سوم قيمت خرده فروشی است، فلذا اگر خواهان اينها سفارشهايشان مجتمع و يكجا تهيه شود
ارزانتر هم بدست می آيد.‎

=========

برای تهیه کره نارگیل:

پودر نارگیل را به هر مقداری که می خواهید در غذا ساز بریزید و تقریبا بعد از 10 دقیقه کاملا مایع می شود بعد که کاملا مایع شد در ظرفی بریزید کمی گرم است و بعد از خنک شدن سفت می شود
و کره نارگیل را به دست آورده اید. و طعم فوق العالده ایی دارد.

و البته برای خراب نشدن دستگاه غذاساز این ده دقیقه یک سره نباشد و چندین بار متوقف کنید و بعد دوباره روشن نمایید چون موتورهای آسياب برقی گوشتكوب، چرخگوشت، غذاساز، هاون برقی،
حتى جاروبرقی ووو وسايل خانگی، بيش از ده دقيقه مستمر منجر به گرفتار زود مرگی است و عمرش كوتاه است.
برخی وسايل هر چه كوچكترند كه اصلا چند ثانيه بيشتر نبايد كار كند؛ براى همين شركتهايی كه می خواهند اعتبار محصولاتشان حفظ شود دكمه ثابت قرار نمی دهند تا شخص ناچار
به رها كردن باشد و موتور ولو لحظه استراحت كند؛ البته در همان روز نمی سوزد اما عمرش با هر تكرار كار مستمر به چند درصد كم می شود تا در حاليكه هنوز نو است و برق می زند
می بينيد سوخته است؛ اين نكته مهم را برخی افراد كه خودشان وسايل خانه شان را خريد نمی كنند توجه ندارند.
آخرين ويرايش توسط najm137 on يکشنبه ژانويه 02, 2022 4:15 pm, ويرايش شده در 2.
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 2:49 pm

کاربر 001:

سلام علیکم
بنده روغن نارگیل خانگی که فرموده بودید را در آسیاب برقی منزل تهیه نمودم و بسیار عالی شد و همانند کره بادام زمینی که حالت سنگین دارد شد و با عسل طعم بسیار مطبوعی دارد،
لازم به ذکر است که در غذا ساز پودر نارگیلها را که از قبل داشتم ریختم اما منسجم نمی شد وبه روغن نمی افتاد تا اینکه در آسیاب برقی مدل قدیمی ریختم وبعد از ۵ دقیقه به سرعت تبدیل به کره شد،
۱۰۰ گرم پودر نارگیل یک کاسه کره نارگیل داد.

تصوير

تصوير

تصوير

از نشر مطالب هدفمند و حکیمانه متشکرم ‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 2:59 pm

کاربر 002:

سلام علیکم

بنده نیز با دستگاهم اقدام به گرفتن کره نارگیل نمودم اما موفق نبودم می شود راهنمایی نمایید که علتش چه می تواند باشد؟ فکر می کنم قبلا روغنش گرفته شده است

تصوير

=========

تذکر و نکته مهم:

پودر نارگیل روغنش گرفته نشده؛ ولى ممكن است كهنه باشد خشک شده باشد؛ پودرهاى نارگيل كه فله اى در كيسه هاى بزرگ سر باز هست اينها كيفيتش افت ميكند؛ علاوه؛ دستگاه
روغنگيری چرخهاى قوی دارد و بشدت فشرده می كند؛ شايد گوشتكوب برقی بهتر بتواند؛ البته آن هم پره ای است كه نرم می كند و خشک بودن و نبودن در خروجی و محصول دخيل است.
اما آسيابی كه فشرده می سازد و با حداكثر فشار عصاره می گيرد حتی خشک هم باشد بالاخره چربی از آن بيرون می آورد كه نتيجتا حالت كره دارد؛ و با تجربه اى كه با دستگاهشان كره گرفته اند؛
معلوم می شود قدرت پره هاى دستگاه بسيار نقش دارد.
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:14 pm

کاربر 003:

سلام علیکم
بنده با راهنمایی ها و توضیحات جامع که فرمودید در مورد تهیه کره نارگیل ،حدود سه پیاله،پودر نارگیل که چربی بسیاری داشت را در مولینکس ریختم ودر مراحل ده دقیقه ابتدایی،ربع ساعت،بیست دقیقه،
تصویر گرفتم ودر مرحله آخر ،بعد از آماده شدن که بصورت مایع بود آن را در یخچال نگهداری نموده و بسته شد.
طعم بسیار عالی داشت بعد از اینکه مایع کره در یخچال سرد و بسته شد.

سوال:
آیا میشود ،زعفران ،یا پودر کاکائو ،یا عسل و یا پودر دارچین و یا هل ،به این کره افزود و این مواد با کره نارگیل سازگار هستند اگر مخلوط بشوند؟

تصوير

متشکرم

============

جواب:

هر چیزی را با هر چيزی می شود مخلوط كرد؛ خودتان نوشته ايد طعمش عالی است.
ديگر چه نياز به مخلوط كردن هل و زعفران و دارچين؟؟؟!!!؟؟ معمولا چيزی كه بی طعم و بی كيفيت است طعم اضافه می كنند؛ اين از كره حيوانی مطبوعتر است اگر نه كمتر نيست آيا كره حيوانی را
براى اينكه بتوانيد ميل كنيد زعفران و هل و دارچين می زنيد؟

حالا نمی گوييم از حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام تبعيت كنيد كه نمک را يک خورشت می دانستند و شير را يک خورشت و وقتی دو تا سر سفره بود از دخترشان حضرت زينب سلام الله علیها خواستند
يكی را بردارد و گفتند نمک را بگذار.


ما اگر خود را شيعه علی می دانيم به نان و كره و مربا يا عسل اكتفا كنيم و اينقدر چندين چيز مخلوط نكنيم در جايي كه نياز نيست و خودش طعم و عطر عالی دارد؛ نبايد فراوانی نعمت و ثروتمندی يا تظاهر به ثروتمندی انسان را به اسراف بكشاند؛ خوب بخوريد؛ خوش بخوريد؛ با تنوع هم باشد هم دنبال اسراف نباشد. مثل برخی كه خوراک درست می كند كه چند چيز كه هر كدام خوراک مستقلی است را با هم مخلوط می كنند فكر كرده اند هنر كرده اند؛ خوراک مرغ و ماهی يا مرغ و بره ووو‎.

نارگيل شيرين است؛ و بايد پودر و كره اش شيرين باشد؛ و لذا كره ای است شيرين و بجز قوت و گياهی بودنش مصرفش نياز به شيرينی ندارد؛ چون طعمش به شيرينی متمايل است بايد حذف شود آن هم با زعفران كه خودش شيرين است بعد فرضا شيرينی اش حذف شود آن وقت چون ديگر شيرين نيست عسل يا مربا پيدا كرد كه بشود آن را خورد؟!؟ به نظر مقداری زعفران را به ذهن بايد اضافه كرد.
‎الحمدلله على السلامة والعافية‎

کاربر 003:
بله همینطور است ،واقعا طعم عالی داشت. بنده هرگز کره نخوردم در عمرم و کره دوست نداشتم هرگز، ولی بعد از تهیه این کره متوجه شدم که از طعم عالی آن ،دارم کره میخورم .
از پاسخ جامع که فرمودید سپاسگزارم. احتمالا از کیفیت پودر نارگیل آن بود ،چون مقداری طعم آن رو به شیرینی بود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:24 pm .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:22 pm

کاربر 004:

سلام علیکم

بنده کره نارگیل را با آسیاب برقی تهیه کردم؛ البته مقدار نارگیل یک پیمانه بود؛ حدود ۲۵ دقیقه طول کشید تا تبدیل به مایع شد؛ اما چون میزان پودر نارگیل کم بود در مراحل آخر بیشتر از این به عمل نیامد
فکر کنم اگر نارگیل بیشتر بود بهتر تبدیل به مایع می شد؛ فوق العاده خوشمزه با بو و عطر عالی از حضرتعالی بابت آموزش خوردنی های سالم و هدفمند و حکیمانه تشکر می کنم‎.

تصوير

تصوير

والحمدلله رب العالمین

==========

نکته مهم:

موتورهای آسياب برقی گوشتكوب، چرخگوشت، غذاساز، هاون برقی، حتى جاروبرقی ووو وسايل خانگی، بيش از ده دقيقه مستمر منجر به گرفتار زود مرگی است و عمرش كوتاه است.
برخی وسايل هر چه كوچكترند كه اصلا چند ثانيه بيشتر نبايد كار كند؛ براى همين شركتهايی كه می خواهند اعتبار محصولاتشان حفظ شود دكمه ثابت قرار نمی دهند تا شخص ناچار
به رها كردن باشد و موتور ولو لحظه استراحت كند؛ البته در همان روز نمی سوزد اما عمرش با هر تكرار كار مستمر به چند درصد كم می شود تا در حاليكه هنوز نو است و برق می زند
می بينيد سوخته است؛ اين نكته مهم را برخی افراد كه خودشان وسايل خانه شان را خريد نمی كنند توجه ندارند.‎
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در يکشنبه ژانويه 02, 2022 4:12 pm .
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:28 pm

کاربر 005:

سلام علیکم
کره نارگیل را طبق دستور تهیه نمودم؛ موادش نرم و چرب بدست آمد؛ خوشمزه بود؛ و آقای منزل هم چند روز صبحانه تا حالا میل کرده و می گویند خوش طعم است.

تصوير

تصوير

متشکرم ‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:31 pm

کاربر 006:

سلام علیکم
بنده کره نارگیل را با آسیاب برقی تهیه کردم؛ نارگیل تازه را پودر کردم و حدود ۲۰ دقیقه طول کشید ولی اصلا به کره تبدیل نشد و بعد یک بیست و چهار ساعت گذاشتم که پودر آن خشک شد.
و بعد وقتی که پودر به طور کامل خشک شده بود در ۵ دقیقه سریع به کره تبدیل شد. و تجربه ای که پیدا کردم به خاطر تر و تازه بودن کره نشد.
از آموزش خوردنی های سالم و هدفمند و حکیمانه تشکر می کنم .‎

تصوير

متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:50 pm

کاربر 007:

سلام علیکم ‎
بنده کره ی نارگیل را طبق دستور درست کردم و با این تفاوت که درست کردنش نیم ساعت زمان برد.

تصوير

تصوير

متشکرم
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

تجربیات کاربران از تهیه کره نارگیل

پستتوسط najm137 » يکشنبه ژانويه 02, 2022 3:57 pm

کاربر 008:

سلام علیکم و رحمة الله
الحمدلله امروز موفق شدم کره نارگیل را تهیه نمایم. بنده نارگیل تازه را با آسیاب برقی مقداری پودر کردم و پس از چند روز خشک شدن؛ به مدت 10دقیقه در آسیاب برقی کامل به کره نارگیل تبدیل شد.
از اقامه معارف الهی و طبخ غذاهای حکیمانه تشکر می کنم . ‎

تصوير

متشکرم

=========

تذکر:

خشك كردن لازم نداشت و اگر مستقيما بعد پودر مراحل بعدی انجام می داديد هم به نتيجه می رسيد ان شاء الله
البته نارگيل تازه به صرفه نيست خيلی خيلی گران می شود؛ پودر نارگيل قيمتش مناسبتر است چون در كشورهاى توليد كننده كه ارزان است پودر می شود و نارگيل تازه خوری قيمتش چند برابر پودر نارگيل است.‎
najm137
 
پست ها : 1201
تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

بعدي

بازگشت به خوردني و نوشيدني سالم


cron
Aelaa.Net