بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

مديران انجمن: مُزْن, مُزْن, مُزْن

بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 2:34 pm

بسم الله الرحمان الرحیم
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 2:35 pm

راهکار حل «بحران آب» در ایران


رئیس سازمان هواشناسی کشور با تاکید بر اینکه ایران در یک منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده است؛ مهمترین راهکار خروج از بحران آب را پذیرش شرایط اقلیمی ایران دانست و گفت: همه باید بپذیریم که کشور ما کم آب است چون میانگین بارش سالانه ایران کمتر از یک سوم میانگین جهانی است همچنین باید با توجه به این کم‌آبی طرح‌های توسعه‌ای را مورد بازنگری قرار دهیم.

رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به عملکرد بهتر پیشینیان در سازگاری با اقلیم ایران تصریح کرد: گذشتگان ما به شرایط جغرافیایی و موقعیت اقلیمی کشور واقف بودند و به همین علت در مناطق کویری از قنات استفاده می‌کردند تا تبخیر و تعرق آب را به حداقل ممکن برسانند این درحالیست که ما امروزه از کانال که میزان تبخیر و تعرق آب را بالا می‌برد، استفاده می‌کنیم.

پرهیزکار با بیان اینکه متاسفانه ما در سال‌های اخیر در «مصرف» مدیریت نداشتیم، تاکید کرد: بخش زیادی از مشکلات حاضر در حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه، کرخه، کارون همچنین زاینده رود ناشی از بی‌توجهی به مصرف بهینه منابع آبی است. پرهیزکار افزود: راه دوم برای خروج از بحران آب این است که تمام طرح‌های توسعه‌ای را با توجه به پدیده تغییر اقلیم رخ داده در ایران بازنگری کنیم و توان خرداقلیم را در طرح‌های توسعه‌ای مد نظر قرار دهیم و اگر یک منطقه توان بارگذاری جدید را ندارد از اجرای طرح‌های توسعه‌ای خودداری کنیم.

وی در پایان با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی در حوزه کمبود آب تاکید کرد: پیشنهاد سوم آن‌ است که در این زمینه فرهنگسازی صورت گیرد تا همه نسبت به آب احساس مسئولیت کنیم و حتی لازم است در برخی مناطق ایران، قوانین سختگیرانه‌ای وضع و اعمال شود تا از هدر رفت آب جلوگیری کنیم. مشابه آنچه که در جنوب آمریکا اتفاق افتاده و پلیس آب شکل گرفته است تا قوانین مصرف بهینه آب در تمامی حوزه‌ها به درستی اجرا شود.
*ایسنا

viewtopic.php?f=2154&t=149&start=10#p56276
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 2:36 pm

خوزستان اصلاً آب ندارد!!


واکنش پدر علم کویرشناسی‌‌به نامه محرمانه کلانتری
کردوانی: یک توصیه به معاون اول رئیس‌جمهور؛ خوزستان اصلاً آب ندارد

پدر علم کویرشناسی ایران با اشاره به نامه کلانتری مبنی بر اینکه خوزستان آب مازاد دارد، گفت: کلانتری بگوید کجای خوزستان آب مازاد دارد، محیط زیست استان خوزستان در حال نابودی است.
زمانی استان خوزستان به‌لحاظ شرایط توپوگرافی یک‌سوم آب‌های سطحی کشور را داشت و پرآب‌ترین نقطه ایران بود ولی اکنون این استان در حال نابودی است. پس از ساخت سد گتوند آب شور وارد رودهای این استان شد و اکنون نخلستان‌های خوزستان در حال خشک شدن هستند.

اگر خوزستان آب دارد از سد گتوند آب را منتقل کنند
در اواسط دهه ٧٠ به‌قدری آب رودخانه کارون زیاد بود که اهواز در خطر سیل قرار گرفته بود در همان سال‌ها مقام معظم رهبری به خوزستان سفر می‌کند و مردم به ایشان می‌گویند "در خوزستان آب زیادی وجود دارد بنابراین دستور دهید که در اینجا کشاورزی انجام شود".
کردوانی در ادامه عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز دستور اجرای طرح ٥٥٠ هزار هکتاری را دادند اما پس از روی کار آمدن احمدی‌نژاد و گرفتن آب‌های بالادست، سطح آب‌های خوزستان پایین آمد همچنین این طرح را نیز اجرایی نکردند.

استان‌های خوزستان و گلستان می‌توانند روغن مملکت را تأمین کنند
خوزستان به‌لحاظ اقلیمی مهمترین استان کشور است، این استان از برکت رودخانه‌هایش به وجود آمده اگر این آب‌ها نبودند خوزستانی هم وجود نداشت و این استان مثل بیابان لوت می‌شد.
کردوانی تأکید کرد: این آب‌ها مال خوزستانی‌هاست اما به‌زور و قدرت در حال گرفتن و انتقال آب برای استان‌هایی از جمله یزد، اصفهان و کرمان هستند.
برای گذر از کارون کافی است شلوارمان را تا زانو بالا بزنیم

این استاد دانشگاه با بیان اینکه خوزستان با دو بحران کم‌آبی و آب‌های شور روبه‌رو است، خاطرنشان کرد: مشکل آب شور از کم‌آبی بدتر است چرا که به‌سبب برخی بیماری‌ها از جمله سرطان و نیز با ورود به اراضی، درختان را خشک و موجب مهاجرت مردم می‌شود.

اکنون در حال کاشتن سبزی در رودخانه کارون هستند و در رودخانه‌ای که روزی قابلیت کشتی‌رانی داشت نخاله‌های ساختمانی را می‌ریزند. این روزها برای گذر از کارون کافیست شلوارمان را تا زانو بالا بزنیم.

پدر علم جغرافیای کشور به دریاچه ارومیه گذری زد و گفت: میلیاردها میلیارد آب برای احیای دریاچه ارومیه صرف کردند و اکنون فقط حدود یک‌میلیارد مترمکعب آب در آن باقی مانده که آن هم در حال خشک شدن است. ١٣ فاضلاب و پساب کارخانه‌ها و شهرها به این دریاچه ریخته می‌شود و در آینده بوی بد زباله از این دریاچه استشمام می‌شود.

viewtopic.php?f=2154&t=147&start=20#p55740
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 2:37 pm

بحران آب؛ بزرگ‌ترین چالش امنیتی پیش روی ایران


معاون مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو گفت: بحران کیفیت آب، معضل بزرگی است که طی دو سال آینده کشور را دچار مشکل خواهد کرد.

ما باید به طبیعت به عنوان یک اصل در همه فعالیت‌های توسعه‌ای در بخش آب توجه کنیم.وی افزود: زمانی که می‌گوییم طبیعت برای آب، یعنی اینکه ما در زیرساخت‌های خود که زیر ساخت‌های خاکستری محسوب می‌شوند، باید به سمت ایجاد زیرساخت های سبز و اقتصاد سبز برویم و زیر ساخت های خاکستری را باید با زیرساخت های سبز هماهنگ کنیم.

موضوع جنگل کاری از جمله مولفه‌هایی است که در بخش آب موثر است. تلاش در جهت حفظ رژیم جریان رودخانه‌ای، تامین حق آبه‌های زیست محیطی رودخانه‌ها و تالاب‌ها و در یک کلام ایجاد تعادل در چرخه آب در هماهنگی با طبیعت به سلامت و معیشت پایدار مردم کمک می‌کند.

مهمترین چالش ها و عوامل بحران زا برای کشور

وی افزود: بحران آب و سایر بحران ها در عرصه‌های مختلف طبیعت، جنگل‌ها، مراتع، ریزگردها و گونه‌های زیستی عواملی هستند که کشور را به سمت یک بحران محیط زیستی و سرزمینی هدایت می‌کنند. این عوامل به شرح ذیل است:

- با افزایش جمعیت مصرف آب نیز افزایش می‌یابد. در کشور ما میزان مصرف آب بیشتر از الگوهای مصرف بهینه است، بنابراین مصرف آب در کشور ما در بخش صنعت، کشاورزی و شرب بیشتر از الگوهای متوسط جهانی مصرف آب است و این موضوع باعث شده تا ما در بخش منابع آبی دچار کمبود شویم.

- وقوع تغییر اقلیم و فقدان برنامه جامع خشکسالی و سازگاری با اقلیم و کم آبی به معنای آن است که با کاهش بارش‌ها و افزایش خشکسالی در کشور روبه رو هستیم.

- با بهره وری فیزیکی و اقتصادی پایین آب، حجم عظیم تلفات در مصرف آب را شاهد هستیم.

-ورود آلاینده‌های شیمیایی، بیولوژیکی، عالی، فاضلاب شهری و صنعتی و ذهاب‌های کشاورزی به منابع آبی، منابع محدود ما را بیشتر محدود و نابود می‌کند.

-ساختار و معایب اقتصادی آب باید بازنگری شود.

-ضعف ساختاری در بخش منابع طبیعی، محیط زیست، کشاورزی و آب باعث شده ما در حفاظت کمی و کیفی منابع آبی و زیستی توفیق چندانی نداشته باشیم.

-ضعف مدیریت و حکمرانی ناپایدار در تمامی بخش های سرزمینی مانند منابع طبیعی، کشاورزی، محیط زیست،‌آب.

-تحمیل خودکفایی( نه خود اتکایی در محصولات استراتژی) محصولات غذایی و اشتغالزایی موجب بروز بحران در بخش آب شده است.

فهمی تصریح کرد: دو عامل خارجی نبود نقشه جامع آمایش سرزمین که هنوز به صورت یک طرح جامع و ملی وجود ندارد و دیگری عدم وجود دکترین توسعه به ویژه توسعه پایدار در برنامه های توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور باعث بحران در کشور شده‌اند.

آخرین وضعیت آبروهای کشور

معاون مدیـر کل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو گفت: تا این لحظه که ٤٧ درصد نسبت به بارش متوسط دراز مدت کاهش بارندگی داریم، به جز ٤ استان که مقداری بالاتر از نرمال هستند، تقریبا تمام استان‌های کشور زیر متوسط بارش جهانی بارندگی قرار دارند، از آن جمله مسئولان کشوری باید در رابطه با انتقال آب با احتیاط عمل کنند و اگر آبی انتقال داده می‌شود فقط برای مصارف شرب باشد و حتما باید منافع حوزه پذیرنده آب و حوزه دهنده آب به صورت مشترک استفاده شود
انتقال آب از دریای خزر به مرکز کشور

فهمی تصریح کرد: انتقال آب از دریاها یعنی انتقال آب شور، شیرین سازی و نمک زدایی هم جنبه مثبت و هم منفی دارد.

وی افزود: کشور ما باید در منابع آبی مربوط به دریاها وآب‌های مشترک حقابه سازی کند،چراکه این حقابه سازی به نفع منافع ملی است. در انتقال آب باید جنبه‌های زیست محیطی را در نظر گرفت.

معاون مدیـر کل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو گفت: انتقال آب باید از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد. نمک زدایی آب دریا در بسیاری از مناطق در هر مترمکعب حدود ٤ هزار تومان هزینه در بر دارد و انتقال آب بسیار پر هزینه است.

viewtopic.php?f=2154&t=147&start=30#p56047
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 2:38 pm

نگرانی از تأمین آب شرب ۵ میلیون نفر اصفهاني


سخنگوی شورای شهر اصفهان: نگرانی از تأمین آب شرب ۵ میلیون نفر/ تمام چاه‌های شهرداری اصفهان خشک شده است
مهدی مقدری سخنگوی شورای شهر اصفهان در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین درباره وضعیت آب اصفهان اظهار کرد: سد زاینده روز خیلی آبی ندارد که بخواهد در مصارف غیر شرب استفاده شود و پیش‌بینی می‌شود که این حجم آب موجود نهایتاً در خردادماه، آب شرب مردم اصفهان را تأمین کند.

مقدری درباره تأمین آب برای فضای سبز اصفهان گفت: ما برای تأمین آب فضای سبز مشکل‌داریم، هرچند یک برنامه‌ریزی‌هایی هست که از تصفیه پساب فاضلاب استفاده شود و از همین طریق آبیاری‌هایی صورت می‌گیرد ولی برای همه فضای سبز اصفهان بخصوص مناطقی که درختان کهن‌سال وجود دارد، این آب هم کافی نیست چون در این مناطق درختان کهن‌سال ریشه‌های در عمق ۴۰ متری زمین‌دارند و این نیازمند آبیاری به شیوه غرقابی است.

مقدری افزود: برای این حجم باقی‌مانده در سد، غیر از شرب نمی‌توانیم فکر کنیم. بر اساس گزارش‌ها الآن اصلاً مسئله کشاورزی، صنعت و یا فضای سبز مطرح نیست، بلکه نگرانی اصلی تأمین آب شرب مردم اصفهان است و غیرازاین نمی‌توان فکر کرد و فعلاً این حجم نهایتاً تا خردادماه تأمین‌کننده آب شرب مردم است چه‌بسا در اردیبهشت‌ماه هم دچار مشکل شود.

این مقام محلی درباره شیوه تأمین آب کارخانه‌های اصفهان اظهار کرد: کارخانه‌ها هم از پساب شهرهای اطراف خود مثل مبارکه استفاده می‌کنند. وقتی آب نباشد یا باید مثل کشاورزی تعطیل شوند یا چاره‌ای ندارند که آب خریداری کنند تا چرخ صنعت بچرخد. این در حالی است که وقتی کاهش مصرف آب باشد، میزان پساب هم کاهش پیدا می‌کند.

الآن مسئله اساسی که کارشناسان می‌گویند این است که بزرگ‌ترین معضل به‌غیر از طرح انتقال آب که به جریان نیفتد، برداشت‌های غیرمجاز در بالادست زاینده‌رود است که باعث شده ورودی به سد را کاهش دهد. موقعی می‌توانستند برداشت‌هایی داشته باشند که پروژه انتقال آب عملی می‌شد ولی الآن که تونل سوم کوهرنگ احداث نشده، این برداشت‌ها باعث شده که میزان آب ورودی به سد کاهش پیدا کند.

من سعی می‌کنم نگرانی را منتقل نکنم ولی آمارها را ببینید. تمام چاه‌های شهرداری اصفهان خشک‌شده است و روزبه‌روز سطح آب پایین‌تر می‌رود و به‌تبع کیفیت آب هم کمتر می‌شود.
او همچنین اعلام کرد:‌ در بخش‌هایی از شهر اصفهان تاکنون چند بار قطعی آب و یا افت فشار گزارش‌شده ولی هنوز جیره‌بندی اعلام‌نشده است.

viewtopic.php?f=2154&t=147&start=30#p56119
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 7:57 pm

خشك شدن هور العظيم برنامه ريزي شده بود نه بخاطر كمبود بارش و آب سد


خشك شدن هور العظيم برنامه ريزي شده بود نه بخاطر كمبود بارش و آب سد
نماينده مجلس خوزستان
هورالعظیم را خشک کردند تا پروژه‌های نفتی را ارزان‌تر تمام کنند!
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1518632
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 8:02 pm

رئيسى و رهبري اعلام كرده اند: اكر توصه رهبري درباره خوزستان عملي شده بود امروزه اين مشكلات در خوزستان نداشتيم


توضيحات معاون اول رئیس جمهور درباره اينكه توصيه رهبري درباره خوزستان و مربوط به توسعه كشاورزي و بالابردن سطح محصول از مزارع بوده و ربطي به رفع كم آبي فعلي ندارد
و معذلك شصت درصد طرح انجام شده و توليد محصولشان چهار برابر شده است
آب پشت سدهاى اصفهان و بختياري فقط در تامين آب شرب مي شود

http://www.ensafnews.com/303164
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 8:07 pm

نفت و آب استانها مال كيست؟


پاسخ به برخي سؤالات:

نفت و آب استانها مال كيست؟
1- اگرچه نهايتا جزو انفال و در اختيار حاكم اسلامي براى مصرف ملت اسلامي است در محدوده مرزهاى قدرت حكومت

2- اما اصالتا هرچه در هر زميني بدست آيد از گنج و معادن و چشمه هاى آب مال مردم همان سرزمين است

3- فلذا رودخانه ها اگرچه مال مردم جغرافياي آن رودخانه هاست اما چون آب آن از چشمه هاى استانهاى اصفهان و بختياري و لرستان است به مردم همان سرزمين تعلق دارد

4- و مانعي ندارد ضمن تاكيد براين تبيين مالكيتي
مردم استان خوزستان آب لازم خود را از طريق درامد نفتي كه به استانهاى مالك چشمه ها مي دهند تامين شود

5- اما استانهاى ديگر از ثروت خودشان آب را بايد تامين كرده و از استانهاى داراى منابع آبي بخرند

6- و دههاسال است كه پيشرفت كرده دنيا و با كمبودهاى منابع آبي نبايد آب در مسير رودخانه ها تبخير شود و با لوله هاى عظيم به خريداران منتقل شود

7- اولويت مصرف آب در تعارض و محدوديتهاى مصرفي با آب شرب و نظافت است (با ملاحظه استاندارهاى متعادل مصرفي) - بعد آب براى دامداريها بعد كشاورزيها (با استفاده از روشهاى جديد كه 90 درصد مصرف اب را تقليل مي دهد)
و نوبت اخر مصرف صنعتي و در صورت مازاد بودن = جاري كردن در طبيعت به عنوان نهر و رود و درياچه ووو

8- البته منابع آب محدود به چشمه ها نيست و از منابع عظيم آب اعماق بستر رودها و تالابهاست كه به راحتى قابل استخراج و مصرف حسابشده است - همچنين ابهاى ژرف در عمق پائينتر از سيصد متر كه اين خود اقسامي دارد و فقط آبهاى فسيلي نيست شرح اقسامش در تالارهاى ابشناسي آمده است

9- چندمليون خوزستاني و خصوصا عرب زبانان انقدر شخصيتهاى علمي و اجتماعي و مدير دارند كه زمامدار اداره استانشان باشند و نبايد از نواحي ديكر باشند و اكر كمك مشورتي نياز دارند با معاونان انجام كيرند و اين خيلي قبيح است كه جهل سال است استاندار خوزستان را مشروط به غير عرب بودن كرده اند كه حساسيت و دشمني مي اورد بجز حقوق ديكر مثل تدريس در مدارس با زبان عربي بايد ازاد باشد نه ممنوع و هكذا اخبار و رسانه ها زبان عربي مجاز باشد نه ممنوع 

همان امكاناتي كه براى اقوام تركها هست در استانها و متوليان و استانداران از خود تركها بيشتر هستند بلكه حتى در سطوح عالي كشور و در حد مسؤول حاكم مملكت تركها حاكمند و هيج كسي هم جيزي نمي كويد بايد عربها و ساير اقوام هم هم زمامدار استانهاي خود باشند بلكه از ايشان در سطوح عالي كشور استفاده شود
تنها يكنفر به اسم عرب در سطوح عالي كشور هست كه ان هم سردار شمخاني از سباه است در شوراى عالي امنيت اما عرب ديكري حضور ندارد همين نقيصه در مورد بلوجها تركمنها ووو  كردها جه كردهاى سني جه كردهاى شيعه جه كردهاي يارسان وجود دارد بلكه اين قسم اخير عليرغم داشتن هزاران دكتر و فوق ليسانس و ليسانس اما در هيج اداره اي استخدام نمي شوند مكر سبيلشان را كوتاه كنند و در مارسم شيعه رسمي شركت كنند = و اين ظلم عجيبي است و در حاليكه ساير مذاهب مجبور به شركت در مراسم و برنامه هاى شيعه نيستند جرا اينها كه در اصول اعتقاد به حضرت مولاعلي و 12 امام عليهم السلام مشترك هستند اين تبعيض برانها وارد شده است با اينكه امام خميني انها را تاييد كرده اند و بر احترام و تساوي حقوق ملي ايشان تاكيد كرده اند اما بعد از امام خميني اين ظلم ها شده و سالهاست كه تظاهرات مي كنند و حتى خودسوزيها ووو مكررا كرده اند براىر فع اين تبعيضات 
و نظير اين تضييع خقوق شهروندي در حق صابئين هم شده است كه همه فرق مسيحي و يهودي و حتى مذاهب سني كه در ايران وجود ندارند مثل حنبلي و مالكي در قانون اساي به انها رسميت داده اند به عنوان اقليت اما صوفيان 12 امامي و يارسان 12 امامي و اسماعيليان (كه سه مذهب شيعي هستند) و صابئين (كه جزو اديان معتقد به خداوند هستند) حذف شده و در قانون اساسي ذكر نكرده اند ولذا به اسم قانون هم تضييع حقوق انها مي شود  

11- محافل امنيتي بسياري در حاكميت هستند
محفل اطلاعات نخست وزيري امثال حجاريان ووو كه تقريبا اكثرا حذف شده اند
محفل اطلاعات وزارت اطلاعات دوره قتلهاى زنجيره اى كه در دولت خاتمي و روحاني بوده و هستند و در شرف حذف منصبي هستند
محفل اطلاعات سباه كه الان بيشترين سهم حاكميت را دارد
محفل اطلاعات و حراست قضائيه كه الان هم به قدرت بيشتري رسيده اند
محفل اطلاعات نيروي انتظامي كه در اقدامات امنيتي و هر كونه تفاوت فكري تا برسد سركوب اظهار نظرها و اعتراضات فعالند
محفل اطلاعات وزارت اطلاعات فعلي كه ضعيفترين سهم حاكميت را دارند
محفل اطلاعات خاص... كه بيشترين قدرت را دارد

12- در سالهاى اخير جسته و كريخته وجود اين محافل در رسانه ها توسط مسؤولان و وابستكان افشا شده اند
ولي برخورد با انها در توان عامه مردم نبوده و همواره مقهور بوده اند
برخوردهاى جزئي سياسي توسط محفل امنيتي در دولت يازدهم شده است

اما حركت احمدي نجاد و اعلام اينكه محفل امنيتي فاسد در كشور حاكم است كه بخاطر كوجكي مغز همواره مسائل قابل حل را تبديل به شمكل و برخورد وو مي كنند و انها را با دو مشخصه ديكر مثل فاسد بودن و نفوذ دشمن ميان انها و مديريت شدن توسط دشمنان مملكت ووو صريحترين حركت اكاهي بخش و لق كننده انهاست
ظاهرا انطور كه خودش اعلام كرده اسنادمهمي درباره انها و حاكميت را در وقت رياست جمهوري به خارج و در جزيره اى برده به عنوان سوباب اطمينان كذارد كه اكر بخواهند با او برخورد كنند از انها استفاده كند
حالا جقدر واقعيت داشته باشد = و در هرصورت فعلا برخورد ببين محافل شروع شده است = ان شاء الله سبب رفع سطله بي دينها يا متدينين سطحي نكر و بيسواد و نفوذي دشمن بشود و ملت ايران در همه اقوام و اديان و مذاهب خدا برست صاحب حقوق ملي خودشان باشند
و هر از كاهي فتنه اى عليه انها اجرا مي شود كه در رسانه ها منعكس شده است

در كشوري كه سنيان و عمريان در مراسم ديني خودشان ازاداند اما شيعيان 12 امامي كه دراويش و صوفي و مثلا در جلسه شان ياعلي بكويند مثل ياحسين كفتن هيئتيها ووو يا يارسان 12 امامي غرب و شمال كشور  تحت فشار هستند = لااقل بقدر سنيها براى اصل 12 امامي يا شيعي بودنشان احترام قائل شويد = و هكذا شيعيان 12 امامي كه از نوع شيعه رايج هستند و فقط بخاطر اينكه مرجعشان تفاوت فكري دارد در امرو جزئيه اينها هم تحت فشار هستند و بقدر ارمني و سني و يهودي رسميت و ازاداي ندارد
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 8:08 pm

آبی که از خوزستان گرفته‌ایم، معادل نیاز آب شرب ۷۸میلیون ایرانی است!


محمد درویش، فعال محیط زیست گفت: آبی که از خوزستان گرفته‌ایم، معادل نیاز آب شرب ۷۸میلیون ایرانی است!


وی افزود: مطابق معاهده‌های بین‌المللی مورد تایید سازمان ملل متحد، تنها زمانی که هیچ راهی برای تامین آب شرب مردم وجود نداشته باشد، دولت‌ها مجازند تا از ابزار مخرب و گرانی به نام طرح‌های انتقال آب بین‌حوضه‌ای استفاده کنند.


درویش ادامه داد: اینک دوباره به جداول دو تا چهار نگاه کنید؛ آیا واقعاً هفتاد و هشت میلیون ایرانی در مضیقه آب شرب بودند که به چنین عملیات مخربی در چنین ابعاد حیرت‌انگیزی و با صرف بودجه‌هایی معادل ده‌ها برابر بودجه سالانه بزرگ‌ترین و راهبردی‌ترین وزارتخانه کشور – آموزش و پرورش – چراغ سبز نشان دادیم؟! پاسخ البته که منفی است. نکته مهم این است که عملاً هیچ اراده‌ای برای بهینه‌کردن مصرف آب در حوضه‌های مقصد، استفاده از آب خاکستری، ایجاد تصفیه‌خانه، مهار و تصفیه شیرابه‌ها و پساب‌های بخش کشاورزی، صنعت و خانگی، بازچرخانی آب، کاهش ضایعات در بخش کشاورزی و کاهش سرانه مصرف آب و نزدیک‌کردن آن به حد استانداردهای جهانی، یعنی صد و پنجاه تا صد و هشتاد لیتر در روز و مهار حدود سی‌درصد هدر رفت آب در شبکه‌های لوله‌کشی آب شهری انجام نشده است و در عوض، بدترین و مخرب‌ترین کار، در اولویت قرار گرفته! چرا؟


این فعال محیط زیست در پایان افزود: ما با چنین تفکر و راهبردی نیاز به دشمن نداریم. یک دشمن عاقل هم نیاز به لشکرکشی به ایران ندارد، فقط کافی است انتظار بکشد تا ما خود، میخ آخر را به تابوت تاب‌آوری وطن بزنیم. درحقیقت، اگر این چندساله دچار شدیدترین تحریم‌ها نشده و پول کافی در اختیار داشتیم، تاکنون همه آن طر‌ح‌های افیونی انتقال آب را نهایی کرده و اینک ابعاد فاجعه چند برابر امروز بود. راستی! از این بخت خوش حالا باید بخندیم یا گریه کنیم؟


https://hoorkhabar.ir/1400/04/31/%d8%a2 ... %86%db%8c/
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

Re: بحران كمبود آب و انواع نمود كمبودها

پستتوسط مُزْن » سه شنبه جولاي 27, 2021 8:13 pm

بازخوانی تاریخچه‌ نابودی منابع آبی به روایت پرفسور کردوانی؛


سه گام به سوی تشنگی رودها
پرویز کردوانی چهره‌ی
ماندگار در جغرافیای ایران در مورد برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی
می‌گوید: «در سال ۱۳۴۲ اگر با حفر چاه ۳۰ متری به آب می رسیدند حالا باید
۵۵۰متر حفر شود. علاوه بر این که قنات ها که منبع آبی بودند با رسیدن چاه
ها دل‌آزار و کهنه و خشک شده اند، چاه ها هم خشک هستند و بهتر است اینطور
بگویم که آبی وجود ندارد و تمام شده است.» بعد از انقلاب صنعت، شهرها و
کشاورزی را توسعه دادند ولی آب کم آمد. مثلا در اصفهان که حالا آب کم و
جیره بندی است.
https://www.entekhab.ir/fa/news/629160
مُزْن
 
پست ها : 71
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 28, 2019 11:18 pm

بعدي

بازگشت به علل و موجبات هدر ر فت آب


cron
Aelaa.Net