تقلب در چاشنی و ادویه ها

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

تقلب در چاشنی و ادویه ها

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه آپريل 25, 2017 10:06 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در زعفران

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آپريل 28, 2017 11:14 am

تقلب در زعفران


قیمت بالای زعفران موجب شده که این ماده در معرض تقلب های زیادی قرار گیرد. زعفران از پرچم گل های گیاه آن تهیه می شود که معمولاً رنگ گرده های آن زرد، قرمز ارغوانی و قرمز نارنجی است که به سادگی از پرچم جدا می شود و این ویژگی کمتر در سایر گیاهان مشاهده می گردد.

برای تقلب در زعفران، عده ای از متقلبین، از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده می کنند و آن را با زعفران مخلوط می نمایند و عده ای دیگر از ریشکهای اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگ های مصنوعی به رنگ زعفران در می آورند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در فلفل

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مه 12, 2017 5:28 pm

تقلب در فلفل


برای تقلب در فلفل از موادی نظیر خاک اره ی نرم، نرم کرده ی پوست گردوو فندق، آرد نخودچی، نرم شده ی هسته ی خرما، تفاله ی زیتون و مواد مشابه به عنوان پایه استفاده کرده و برای ایجاد تندی و رنگ و مزه آن را با پودر فلفل فرنگی یا خردل سیاه مخلوط می کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در خردل

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه مه 18, 2017 12:39 pm

تقلب در خردل


پودر خردل از نرم کردن دانه ی خردل سیاه یا سفید یا مخلوط این دو به دست می آید و گاهی آن را با آب غوره یا سرکه مخلوط کرده و خردل خمیری به دست می آورند. در مورد خردل متقلبین از نشاسته ی آرد غلات استفاده می کنند و برای ایجادرنگ مورد نظر مقداری پودر زردچوبه به آن اضافه می نمایند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در زردچوبه

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 02, 2017 4:39 pm

تقلب در زردچوبه


برای تولید زردچوبه تقلبی، موادی نظیر آرد یا نان خشک، پوست پسته وکمی زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کرده و به عنوان زردچوبه به فروش میرسانند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در سماق

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه ژوئن 09, 2017 11:19 am

تقلب در سماق


عده ای از متقلبین تفاله ی غوره و زرشک را با گل اخدی و آب شاه توت مخلوط نموده و به عنوان سماق به فروش می رسانند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در سرکه

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه جولاي 24, 2017 2:24 pm

تقلب در سرکه


نظر به این که سرکه ی طبیعی به ویژه سرکه ی انگور تا حدی گران قیمت است، معدودی از افراد برای سودجویی در این ماده و تهیه ی سرکه ی ارزان قیمت، مقداری اسید استیک تجارتی را با آب به نسبتی تهیه می کنند که مقدار اسید استیک آن معادل سرکه ی طبیعی باشد و برای ایجاد طعم ویژه ی سرکه، از مواد معطر ساختگی یا موادی مانند فلفل، ریشه ی گیاه بابونه، فلفل فرنگی و خردل استفاده می نمایند.

گاهی نیز سرکه ی طبیعی را با مقداری آب مخلوط می کنند و برای تعدیل وزن مخصوص آن مقداری زاج یا استات دو سود به آن می افزایند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در آبلیمو

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه جولاي 31, 2017 12:09 am

تقلب در آبلیمو


یک نوع آب لیموی تقلبی به این ترتیب تهیه می شود که مقداری کاه زبر را با آب ولرم مخلوط کرده و مدتی به حال خود قرار می دهند که در این صورت پس از مدت کوتاهی مایع زرد رنگی حاصل می شود که آنرا مدتی روی لیموی آب گرفته و گاه چرخ شده قرار می دهند. سپس پوست لیموها را جداکرده و مقداری اسیداستیک یا جوهر لیمو به آن اضافه می کنند.

در پاره ای از موارد تنها مقداری آب به لیموی آب گرفته و چرخ شده اضافه می کنند و پس از مدتی مخلوط را به هم زده و قسمت مایع را جدا کرده و مقداری جوهرلیمو به آن اضافه می کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تقلب در آبغوره

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آگوست 07, 2017 4:35 pm

تقلب در آبغوره


برای تقلب در آبغوره برخی از فروشندگان جوهر لیمو را با آب و کمی آب غوره مخلوط کرده و به عنوان آب غوره به فروش می رسانند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

جولان زعفران‌های تقلبی در بازار

پستتوسط najm134 » پنج شنبه ژانويه 18, 2018 1:10 pm

جولان زعفران‌های تقلبی در بازار


علی حسینی عضو شورای ملی زعفران درباه جولان زعفران های تقلبی در بازار هشدار داد و اظهار کرد: همه ساله به سبب سودجویی برخی افراد، شاهد عرضه زعفران های آمیخته به رنگ های صنعتی در بازار هستیم. وی، با اشاره به اینکه عرضه زعفران های تقلبی مربوط به امسال و سال گذشته نیست، افزود: دستگاه های نظارتی باید کنترل و نظارت خود را افزایش دهند چرا که عرضه زعفران های تقلبی تیر خلاصی به سلامت مصرف کنندگان است. حسینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه، زعفران، کالای پرطرفداری است که متقلبان وارد این حوزه می شوند، بیان کرد: اگر مردم نسبت به خرید زعفران احساس نا امنی کنند وهمواره این موضوع به بیرون از مرزها برسد، تولید این محصول استراتژیک زیر سوال می رود. این مقام مسوول ادامه داد: اگر موضوع تقلب در زعفران جدی گرفته نشود، صادرات، دستخوش تحولاتی قرار خواهد گرفت. وی با اشاره به اینکه مقابله با متقلبان زعفران، نیازمند عزم و اراده ملی است، اذعان کرد: مردم به دنبال خرید محصولات ارزان قیمت نباشندچرا که این امر می تواند سلامتی آنها را به مخاطره بیندازد. عضو شورای ملی زعفران در پاسخ به این سوال که پودرهای زعفران موجود در بازار تقلبی هستند، یادآور شد: زعفران واقعی، چیزی جز کلاره های قرمز رنگ که توسط شرکت های معتبر عرضه می شود، نیست. به گفته وی، از مردم تقاضا داریم که با هشیاری کامل از خرید پودر زعفران و همچنین زعفران های بی آرم و نشان خودداری کنند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

بعدي

بازگشت به شناخت تقلب در محصولات


Aelaa.Net