آلودگي غذايي

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه

پستتوسط najm134 » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 1:35 pm

ظاهرا ایده پرورش گوشت مصنوعی محدود به داستانهای علمی-تخیلی نمانده و راه خودش را به آزمایشگاهها باز کرده است، چند وقت پیش یک پژوهشگر هلندی اعلام کرد که توانسته است به صورت مصنوعی گوشت را در آزمایشگاه تولید کند. اما گوشت مصنوعی چطور می تواند تولید شود؟ آیا چیزی به اسم مولکول گوشت داریم یا فرآیندی هست که بتوان از ترکیب دو یا چند ماده به گوشت رسید!
خب همانطور که می دانید، چیزی به اسم مولکول گوشت وجود ندارد و در حقیقت به نظر می رسد این گوشت مصنوعی آنقدر ها هم مصنوعی نباشد چون کار اصلی را طبیعت انجام خواهد داد، سلولهای بنیادی گرفته شده از حیوانات در یک محیط غنی از اسیدهای آمینه، شکر و مواد معدنی که از سرم جنینی حیوانات گرفته شده اند، رشد می کنند و از یک داربست زیستی هم برای تمایز آنها به سلولهای عضلانی استفاده میشود و در نهایت ما گوشت مصنوعی به دست می آوریم.
تصوير
اما مساله به این سادگی ها هم نیست، فعلا محققان توانسته اند این کار را با سلولهای بنیادی موش انجام دهند و اصولا تصور تولید گوشت موش چندان خوشایند نیست، چه این گوشت طبیعی باشد و چه مصنوعی! علاوه بر این، گوشتهای مصنوعی در محیط آزمایشگاهی نمی توانند زیاد رشد کنند و بزرگترین تکه گوشت به دست آمده از این روش ابعاد ۸ در ۲ در ۰.۴ میلی متر داشته است. مشکل به اینجا ختم نمی شود و مساله تحلیل عضله هم وجود دارد. یعنی این عضلات مصنوعی هم مانند عضلات طبیعی در صورتی که فعال نباشند و ورزش نکنند، تحلیل می روند. بنابراین تولیدکنندگان گوشت به ناچار این تکه های کوچک را مرتبا با الکتروشوک تحریک می کنند تا از بین نروند. بعد از تمام این مصیبتها، نوبت به سوال اصلی می رسد! طعم چنین گوشتی چگونه خواهد بود؟
هرچند دست اندرکاران پروژه ادعا می کنند که با تغییر دادن در ترکیب محیط کشت گوشت می توانند طعم و کیفیت آن را اصلاح کنند، اما در حال حاضر تنها واکنش سایر صاحب نظران در این مورد یا سکوت بوده و یا عق زدن!
اما شاید بد نباشد به مزایای احتمالی چنین طرحی هم نگاه کنیم. نخستین گروهی که با اشتیاق اخبار چنین تحقیقاتی را دنبال می کنند، طرفداران حقوق حیوانات هستند که عقیده دارند با تولید گوشت آزمایشگاهی ما دیگر ناچار نیستیم برای تغذیه خود حیوانات زبان بسته را سلاخی کنیم. علاوه بر آن عده ای عقیده دارند که با تولید گوشت در شرایط بهداشتی و آزمایشگاهی ما مجبور نیستیم انواع گوشتها و محصولات دامی آلوده به انگلها (و یا انباشته شده از اقسام داروهای آنتی بیوتیک) را مصرف کنیم و احتمالا محصول سالم تری به دست خواهیم آورد.
دانشمندان هلندی در حالی که هنوز با اندازه های میلیمتری این گوشتها درگیر هستند، به فکر تولید انواع متنوعی از آنها افتاده اند و قصد دارند تا با شبیه سازی چیز مانند عروق خونی در این گوشتهای مصنوعی، امکان بزرگتر شدن آن و تولید انواع مناسب برای استیک (کمی سفت و آبدار) را فراهم کنند. همچنین اعلام کرده اند که طرحهایی برای تولید گوشت چرخ شده (که البته از ابتدا به صورتی درهم و شبه چرخ شده رشد خواهد کرد) دارند.

شنیدن چنین خبری تهوع آور و نگران کننده مي تواند باشد.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

۲۰درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند

پستتوسط najm134 » جمعه دسامبر 30, 2011 11:45 am

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
۲۰درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند
همه ارگان‌ها باید با یکدیگر فعالیت کنند تا سلامتی جامعه حفظ شود. اطلاع‌رسانی در بخش تغذیه کم است.تصوير
تاریخ انتشار: ۰۷ دي ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۲
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام اینکه ۲۰درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند، گفت: ‌‌تبلیغات مواد غذایی بسیاری از افراد را گول می‌زند و رسانه‌ها در زمینه تبلیغات غذایی بسیار غلط عمل می‌کنند.

لبنیات‌های آلوده به سم افلاتوکسین می‌خوریم

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: سیستم کشاورزی ما نیز ایراد دارد و محصولاتی را به مردم عرضه می‌کند که سرشار از کودهای شیمیایی است و بخش دامپروری ما نیز نان‌های کپک زده را به دام‌ها می دهد که شیر سرشار از افلاتوکسین مصرف می‌کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:
۲۰درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند
درستی مطلق با بیان اینکه افراد در خرید مواد غذایی باید دقت کافی را داشته باشند، ادامه داد: ۲۰ درصد مرغ‌هایی که در سطح مرغ‌فروشی‌های شهر به فروش می‌رسد قبل از ذبح مرده‌اند و افراد مرغ‌هایی را مصرف می‌کنند که قبل از ذبح خودشان از بین رفته‌‌اند. البته ما نمی‌توانیم همه این مسائل را از نو آغاز کنیم ولی می‌توانیم به مردم آموزش دهیم که در تهیه مواد غذایی سالم دقت کافی به خرج دهند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

نهی رئیس اداره غذا وزارت بهداشت ازسوسيس و كالباس

پستتوسط najm134 » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 12:03 am

سخنان رئیس اداره غذا و دارو وزارت بهداشت
درباره سوسیس و کالباس

«بنده خودم لب به سوسيس و كالباس نمي‌زنم حتي اگر جلوي چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسيس و كالباس درست كنند باز هم نمي‌خورم . كلا به مردم توصيه مي‌كنيم كه اصلا فست ‌فود و سوسيس و كالباس يا همبرگر نخورند.»
اين جملات بخشي از گفت‌وگوي يك كارشناس يا معلم بهداشت، پزشك گوارش و... نيست،
اين جملات را دكتر احمد شيباني ، رييس اداره غذا و داروي وزارت بهداشت مي‌گويد و با اعلام توليد سوسيس و كالباس به‌صورت زيرپله‌اي
و استفاده از خمير مرغ كه حاوي همه امعاء و احشاي زائد مرغ است،
مردم را از خوردن سوسيس و كالباس و همبرگر و به طور كلي فست‌فود نهي مي‌كند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد

پستتوسط najm134 » سه شنبه اکتبر 02, 2012 12:04 am

محققان استرالیایی : چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد
محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابه‌های گازدار ضریب هوش کودکان «IQ» را کاهش می‌دهد.
به گزارش فارس به نقل از نشریه European Journal of Epidemiology ، گروهی از محققان بهداشت سلامت دانشگاه آدلاید در استرالیا در جریان تازه‌ترین تحقیقات خود دریافتند: کودکانی که رژیم غذایی سالمی را در سنین پایین دنبال می‌کنند، چه بسا از هوش و ذکاوت بیشتری - هرچند اندک – در مقایسه با هم سن و سالان خود برخوردارند که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند دارند.
این تحقیقات از بیش از 7 هزار هزار کودک انجام شد و محققان در آن نقش رژیم غذایی بر میانگین هوش کودکان را بررسی کردند.
محققان در تحقیقات خود ارتباط بین رژیم های غذایی کودکان در شش ماهگی، 15 ماهگی و دو سالگی را با میانگین هوش و ذکاوت آنها در سن 8 سالگی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
این محققان دریافتند: کودکانی که تا شش ماهگی از شیر مادر استفاده کردند و سپس رژیم غذایی سالمی را به طور منظم در دوره 15 ماهگی تا 2 سالگی دنبال کردند که حاوی مواد غذایی نظیر لوبیا، پنیر، سبزیها و میوه بود، از میانگین هوش بیشتری به میزان 2 نمره هنگام رسیدن به سن هشت سالگی برخوردار بودند. تصوير

در همین حال، محققان دریافتند: کودکانی که رژیم غذایی منظمی شامل بیسکویت، شکلات، شیرینی، چیپس و نوشابه های گازدار را در دو سال بعد از تولد دنبال کردند، با میانگین هوش و ذکاوت کمتری به میزان دستکم 2 نمره به هنگام رسیدن به سن هشت سالگی روبرو بودند.
این تحقیقات افزود: لازم است که مادران غذاهای سالم را در اختیار کودک خود قرار داده و از میزان شیرینی کاسته یا کاملاً از خوردن آنها توسط کودک جلوگیری کنند.
این تحقیقات همچنین تاکید کرد: مادران به ویژه لازم است که در دو سال اول زندگی کودک، وعده های غذایی را در اختیارش قرار دهد که حاوی عناصر لازم و ضروری برای رشد بدن و بافت های مغز باشد.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

پشت پرده واردات گوشت از قطب جنوب

پستتوسط najm134 » چهارشنبه مه 29, 2013 11:09 pm

حراج گوشت‌های مرجوعی از سایر کشورها که روی آب معطل مانده‌اند؛ برخی تجار را برای یک کاسبی پردرآمد وسوسه کرده و زمینه ورود گوشت‌های یخی مشکوک به آلودگی را به کشور فراهم کرده است.

چندی پیش بود که ایسنا خبری مبنی بر واردات گوشت قرمز از قطب جنوب را روی خروجی قرار داد. این خبر واکنش مسوولان سازمان دامپزشکی- به عنوان متولیان بحث سلامت مواد غذایی وارد شده به کشور- را در پی داشت. محسن مشکات معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی با تکذیب خبر واردات گوشت از قطب تاکید کرد: هیچ مجوزی برای واردات گوشت از قطب جنوب صادر نشده است.مشکات البته حق داشت.

چراکه اساسا قطب جنوب به دلیل برودت بسیار بالای هوا، بدون مرتع بوده و امکان پرورش دام در این منطقه وجود ندارد. اما این داستان با تکذیب مسوولان دامپزشکی فیصله پیدا نکرد. رسانه‌ها متعاقبا اعلام کردند که در جداول گمرک، واردات گوشت از مبدا قطب جنوب با عنوان «آنتارکتیکا» درج شده است. سایت خبری دامپزشک نیز تصویری از جداول گمرک که واردات از آنتارکتیکا را تایید می‌کند؛ منتشر کرد.

با ادامه این ماجرا، مسوولان سازمان دامپزشکی به دلیل نبود ناظر شرعی در این نقطه، چاره را در آن دیدند که واردات چنین محموله‌ای را تکذیب کرده و آمار گمرک را نادرست بخوانند. اما از آنجا که بهداشت مواد غذایی از موضوعات پر اهمیت برای سلامت جامعه است؛ خبرنگار «شرق» این ماجرا را تا رسیدن به محموله‌های مرجوعی پیگیری کرد.

«آنتارکتیکا» یا مبدا نامشخص

با مراجعه به دفتر اطلاعات و آمار گمرک متوجه شدیم که واردات کالاهایی که مبدا نامشخصی دارد، در جداول گمرک با نام «آنتارکتیکا» درج می‌شود. جدای از بحث چگونگی عبور کالاهای بی‌هویت از دروازه‌های گمرک؛ اینکه اصولا مبدا این گوشت‌ها چه کشوری بوده نیز، برای بررسی بهداشت آن، حایز اهمیت بسیار است.

هرچند، هیچ مرجع و مسوولی حاضر به ارایه اطلاعات درباره کشور مبدا این گوشت‌ها نبود اما یکی از فعالان حوزه تجارت گوشت قرمز که خواست نامی از وی برده نشود گفت: اینها محموله‌هایی هستند که به دلایل مختلف بهداشتی از سایر کشورها مرجوع شده و روی آب معطل مانده‌اند. قیمت بسیار پایین گوشت‌های برگشت‌خورده که تاریخ انقضای نزدیکی هم دارند؛ بسیاری از افراد را به طمع کسب سود انداخته و موجب ورود این محموله‌ها به کشور شده است. هرچند، سخنان این فعال حوزه تجارت، قابل‌تایید نیست، اما سکوت مسوولان موجب شده تا شایبه‌ها و شایعاتی از این جنس، در گوشه و کنار به گوش برسد و تا زمانی‌که شبهه‌زدایی رسمی نشود چنین شایعاتی می‌تواند امنیت روانی مردم را تحت‌تاثیر قرار دهد.

سازمان دامپزشکی چه می‌کند؟

«اینکه هر روز خبر از ورود یا خروج محصولات غذایی بدون مجوز را می‌شنویم این پرسش را در ذهن ایجاد می‌کند که اساسا فلسفه وجود سازمان دامپزشکی در کشور چیست؟» کامران ملک‌پور عضو جامعه دامپزشکان با بیان این مطلب به «شرق» گفت: «سازمان دامپزشکی دستگاه عریض و طویلی که برای جزء‌جزء حوزه دام، معاونت‌ها و دفاتر مختلف دارد و هر‌ساله مبالغ قابل توجهی از بودجه را به خود اختصاص می‌دهد؛ آیا وظیفه‌ای غیر از مراقبت از سلامت جامعه دارد؟!»
وی خاطرنشان کرد: «خبر صادرات 5/14هزار طوطی، ورود صدف، حلزون، گوشت‌های بدون مبدا و اظهار بی‌اطلاعی مسوولان دامپزشکی از تجارت این محموله‌ها، موجودیت این سازمان که در بسیاری مواقع منفعل عمل می‌کند را زیر سوال می‌برد.»

ملک‌پور درباره سلامت گوشت‌های وارد‌شده با مبدا «آنتارکتیکا» متذکرشد: «گوشت‌های مرجوعی عموما به دلیل مشکلات بهداشتی مانند بالابودن میزان باقی‌مانده دارو، پیربودن لاشه‌ها یا داشتن بیماری به کشور صادرکننده برگشت داده می‌شود. هرچند این احتمال وجود دارد که استاندارد کشورهای مرجوع‌کننده نسبت به استانداردهای ما بالاتر بوده و با شرایط بهداشتی کشور ما این محموله‌ها قابل پذیرش باشد اما احتمال آنکه گوشت‌های وارد شده زیر سطح کیفی و استاندارد مورد نظر ما باشد، بسیار قوی‌تر است. علاوه بر آن به دلیل نبود ناظر شرعی در زمان ذبح این دام‌ها، احتمال حلال‌نبودن گوشت‌های مزبور نیز وجود دارد.»

ایرانپور: نفوذ دلالان به بدنه دولت

علی ایرانپور عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت‌وگو با «شرق» بیان کرد: «با افزایش قیمت گوشت قرمز، زمینه برخی فعالیت‌های غیرمجاز فراهم شد و در این بین، عده‌ای از دلالان با نفوذ به بدنه دولت، توانستند شرایط واردات کالاهای بی‌کیفیت را به کشور تسهیل کنند.»

او معتقد است: «متاسفانه در برخی موارد، شاهد اقدامات عجیب دولت در زمینه واردات گوشت قرمز هستیم که واردات گوشت بی‌کیفیت از هند، همچنین محموله رسیده از قطب جنوب، از جمله این اقدامات عجیب دولت در زمینه تامین نیازهای کشور به این ماده پروتئینی است.» ایرانپور ادامه داد: «در زمینه واردات گوشت از قطب جنوب ابهامات زیادی وجود دارد. اینکه آیا در آن نقطه ناظر شرعی وجود دارد یا خیر. آیا گوشت بر اساس موازین شرعی ذبح شده و اینکه آیا چنین گوشتی که نظارتی بر ذبح آن انجام نشده، حق ورود به کشور را دارد؟ از جمله پرسش‌هایی است که در این زمینه بدون پاسخ مانده است.»

وزیر اقتصاد باید پاسخ دهد

او با تاکید بر اینکه «هفته آینده درباره واردات گوشت از قطب جنوب به وزیر اقتصاد تذکر خواهیم داد» افزود: «در اولین فرصت نیز وی را به کمیسیون کشاورزی فرا‌می‌خوانیم.»

در میان مسوولان سازمان دامپزشکی، مدیر‌کل دفتر قرنطینه و امور بین‌الملل، معتقد به پیگیری ماجراست. او از ارسال نامه‌ای به گمرک برای روشن‌شدن این واردات خبر داد و گفت: «هنوز جواب نامه به دست ما نرسیده است.»

صمد یگانه تصریح کرد: «گمرک اعلام می‌کند که فلان میزان گوشت از قطب جنوب وارد شده است. اما قطب جنوب که گوشت ندارد.»

او با بیان اینکه آمار گمرک دقیق نیست ادامه داد: «در یک صورت این واردات صحیح است که به صورت غیرمجاز انجام شده یا بدون نظر دامپزشکی این کار صورت گرفته باشد.» در میان فعالان بخش خصوصی در حوزه واردات گوشت نیز، کمتر کسی حاضر به پاسخ‌گویی در این زمینه است. برخی از دست‌اندرکاران به‌طور کلی این موضوع را منتفی دانستند. برخی افراد نیز با اظهار بی‌اطلاعی، از زیر بار پاسخ‌دادن شانه خالی کردند. اما مدیر بازرگانی اتحادیه واردکنندگان گوشت قرمز و سفید در این‌باره اظهاراتی مطرح کرد که چندان ارتباطی به موضوع اصلی نداشت. او معتقد است: «مبدا اصلی این گوشت‌ها کشور برزیل است. اما او در واکنش به آمار ارایه‌شده به‌وسیله گمرک، در زمینه واردات گوشت از قطب جنوب، اظهار بی‌اطلاعی کرد.»

در بین افراد غیرمطلع، علاوه بر مسوولان سازمان دامپزشکی، نام برخی از نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون کشاورزی هم دیده می‌شود. از جمله این افراد رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی است که در پاسخ به این پرسش که آیا واردات گوشت از قطب جنوب با توجه به نبود ناظر شرعی در این نقطه، مجاز است، اظهار کرد: «اطلاعی در این‌باره ندارم.» عباس رجایی با اشاره به اینکه این کمیسیون موضوع واردات گوشت از قطب جنوب را پیگیری می‌کند افزود: «پس از بررسی‌های لازم، در این رابطه اظهار نظر خواهم کرد.»
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست!

پستتوسط إشراف » جمعه سپتامبر 06, 2013 12:05 am

ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست!


□ هوپ فردوسیان ، سوزان لوین750

چکیده:

در حالی که شرکت‌های فعال در صنعت شیلات با هدف افزایش سودآوری خود، شعار «ماهی؛ غذای سلامتی» را برای محصولات خویش برگزیده‌اند، نویسنده این مقاله با نگاهی به وجود مواد سمی مختلف در بدن ماهی‌ها نظیر جیوه و ارگانوکلرین‌ها و پلی کلرین‌ها که تاثیراتی ناگوار بر سیستم‌های عصبی و ایمنی و تولید مثل و سلامت قلب و استحکام استخوان‌ها دارند، معتقد است که دیگر ماهی را نمی‌توان یک گزینه سالم به شمار آورد. به علاوه، آثار مهلک این مواد سمی بر سلامت جنین‌ها و نوزادان، از دیگر نکات حایز اهمیت است. همچنین اگرچه این شرکت‌ها بر وجود امگا 3 در بدن ماهی‌ها تاکید می‌نمایند، اما باید دانست که وجود مقدار زیادی کلسترول و روغن‌های اشباع شده مسدود کننده رگ‌های بدن باعث گردیده که بسیاری از پزشکان، مصرف‌کنندگان را به مصرف سایر مواد غذایی حاوی امگا 3 نظیر گردو ترغیب نمایند. هرچند در مقالات متعددی نیز ثابت گردیده که امگا 3 هیچ منفعت جسمی قابل ذکری ندارد. نویسنده معتقد است که مصرف‌کنندگان باید در انتخاب‌های خویش دقت بیشتری نمایند، چرا که پیش از برداشتن هر طعمه‌ای، باید دو بار اندیشید!

امروزه ما در برابر مصرف ماهی با یک دروغ شاخدار روبه‌رو هستیم و متاسفانه تعدادی از مصرف‌کنندگان، این دروغ را بدون هیچ‌گونه تردیدی پذیرفته‌اند. برای سال‌ها، صنعت ماهی گیری و شیلات با تلاشی شبانه‌روزی در جهت متقاعد کردن آمریکایی‌ها گام برمی‌دارد تا آنان نگرانی‌های عمیق موجود در زمینه وجود جیوه و سایر مواد آلوده در ماهی‌ها را نادیده بگیرند.

امروزه این صنعت به گزارش جدید ارایه شده توسط «انجمن ملی علوم اتمسفر و اقیانوس‌ها» متوسل گردیده تا ماهی‌ها را همچنان به عنوان یک غذای سالم معرفی نماید. اما ما به عنوان یک پزشک و یک متخصص تغذیه، عمیقاً نسبت به تلاش‌های این صنعت بدبین هستیم. البته از بیماری‌های قلبی می‌توان به وسیله انتخاب صحیح مواد غذایی جلوگیری نمود، اما مطمیناً ماهی را دیگر نمی‌توان یک انتخاب مناسب در این زمینه دانست. چرا که امروزه سطح بالایی از متیل جیوه، ارگانوکلرین‌ها، پلی کلرین‌ها، و سایر مواد سمی زیست‌محیطی در بدن ماهی‌ها وجود دارد.

امروزه تاثیرهای زیانبار این مواد سمی بر سیستم عصبی انسان‌ها، سیستم ایمنی بدن، سلامت قلبی، استحکام استخوان‌ها و دستگاه‌های تناسلی و باروری زنان، کاملاً محرز گردیده است.

اینک حتی کسانی که مصرف‌کنندگان را به استفاده از ماهی توصیه می‌کنند، اذعان دارند که وجود این مواد شیمیایی و سمی یک مشکل فراگیر به حساب می‌آید. براساس گزارش انجمن ملی علوم اتمسفر و اقیانوس‌ها (NOAA) نیز گفته شده که سطح این مواد سمی، با توجه به موقعیت جغرافیایی محل صید، متفاوت است.

در حقیقت، هم اینک ماهی منبع اصلی ورود جیوه به بدن‌ شهروندان آمریکایی به شمار می‌رود. این ماده سمی عوارض روانی بالقوه‌ای دارد که می‌تواند به جنین در حال تکامل مادران نیز آسیب برساند. همچنین باید دانست که تعدادی از آلوده‌ترین گونه‌های موجود نظیر ماهی تن آلباکور، جزء پرمصرف‌ترین ماهی‌های بازار آمریکا به حساب می‌آیند.

این مخاطرات برای افراد خاصی از مردم، از ریسک بیشتری برخوردار است. در یک پژوهش جدید، مشخص گردیده که مصرف ماهی در میان زنان باردار، می‌تواند ریسک تولد نوزادان نارس را افزایش دهد. اخیراً نیز انجمن مطالعات بارداری و سلامت جامعه (POCH)، با همکاری پژوهشگران دانشگاه‌های «‌هاروارد» و «میشیگان»، در مطالعه‌ای مشترک اعلام نموده‌اند که سطح جیوه موجود در موهای مادرانی که ماهی مصرف می‌کنند، به صورتی معنادار بیشتر بوده است.

در این مطالعه، زنان شرکت‌کننده در پیش آزمون، سطح جیوه موهایشان 3 برابر افراد عادی و یا جزء نودمین صدک جامعه بودند که وضعیت آنان با سایر زنان شرکت‌کننده در این پژوهش، مورد مقایسه قرار گرفت.

مدافعان مصرف ماهی معتقدند که خوردن آن برای سلامت عضله‌های قلبی مفید است؛ چرا که تعدادی از گونه‌های ماهی، حاوی اسید چرب امگا 3 بوده که می‌تواند از بدن فرد در برابر بیماری‌های قلبی محافظت نماید. اما بدن ماهی به گونه‌ای شگفت‌آور حاوی مقادیر زیادی کلسترول و روغن‌های اشباع شده مسدودکننده سرخرگ‌های بدن است که این مواد در مجموع، 15 تا 30 % روغن ماهی را تشکیل می‌دهند. به عنوان مثال، آقای چینوک سالمون 55 % کالری‌های بدنش را از روغن به دست می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که در تعدادی از گونه‌های ماهی، سطح کلسترول موجود، بیش از یک استیک هم وزن است. چرا که تنها بخشی از روغن بدن ماهی حاوی امگا 3 است و بقیه آن، تنها شامل اسیدهای اشباع شده می‌باشد.

بدین ترتیب این سوال مهم به وجود می‌آید که چرا ما نباید از مصرف ماهی اجتناب کنیم و امگا 3 مورد نیاز بدن خویش را از طریق مصرف گردو و یا سایر منابع گیاهی سلامت بخش تامین نماییم که فاقد کلسترول و متیل جیوه هستند؟ در واقع، یک مطالعه جدید منتشر شده در ژورنال آمریکایی بیماری‌های قلب نشان می‌دهد که اضافه نمودن گردو به یک غذای پرچرب، به کاهش آسیب‌های منفی به وجود آمده در سرخرگ‌ها و شریان‌ها می‌انجامد. مصرف گردو می‌تواند باعث افزایش انعطاف‌پذیری و تغییرپذیری سرخرگ‌ها و شریان‌ها تا سطح 24 % در افراد دارای سطح بالای کلسترول هم گردد.

همچنین این امر کاملاً سنجیده و حساب شده است که هیچ منفعت مهم و قابل ذکری در مصرف یک رژیم حاوی مقادیر زیاد امگا 3 وجود ندارد. در یک مطالعه که اخیراً در ژورنال پزشکی انگلستان منتشر گردیده، اعلام شده است که هیچ دلیل و مدرک محکمی در جهت حمایت از این ادعا که خوردن ماهی‌های چرب به بهبود سلامت قلب منجر می‌شود، وجود ندارد. در واقع، نتایج این مقاله پژوهشی نشان می‌دهد که مصرف چربی‌های امگا 3 تاثیر روشنی بر سلامت قلب و یا زنده ماندن ندارد.

اما یک راه مطمین در جهت حفاظت از بیماری‌های قلبی وجود دارد: از مصرف فرآورده‌های حیوانی اجتناب کنید. یک پژوهش انجام گرفته در سال 2003 میلادی که نتایج آن در ژورنال «انجمن پزشکی آمریکا» انتشار یافته، نشان می‌دهد که رژیم‌های گیاهی حاوی کلسترول کمتر، در اغلب موارد، قدرتی همانند داروهای کاهنده سطح کلسترول دارند. انسان‌های مصرف کننده رژیم‌های غذایی گیاهی، عموماً وزن کمتری نسبت به مصرف‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی دارند. به علاوه، آنان از نرخ پایین‌تر بیماری‌های قلبی،‌ دیابت، فشارخون بالا و سایر مخاطرات سلامتی مرتبط با اضافه وزن و چاقی، برخوردار هستند.

در پایان باید خاطرنشان نمود که صنعت شیلات خواهان فروش بیشتر ماهی به مصرف‌کنندگان است. اما مصرف‌کنندگان با شعور، پیش از برداشتن طعمه، دو بار فکر خواهند کرد!!
إشراف
Site Admin
 
پست ها : 52
تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 25, 2010 11:00 am

به سلامت برنج، سبزیجات، میوه لبنیات و گوشت مطمئن نیستیم

پستتوسط najm134 » جمعه اکتبر 18, 2013 7:50 pm

ناگفته‌های رییس کمیسیون بهداشت:به سلامت برنج، سبزیجات، میوه لبنیات و گوشت مطمئن نیستیم
روزنامه شرق به نقل از حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان با صراحت اعلام کرد:”نسبت به سلامت برنج، محصولات پروتئینی سبزیجات، میوه، لبنیات، سوسیس و کالباس و گوشت مطمئن نیستیم.”

وی همچنین تصریح کرد: “کارخانجات شیر ما آلودگی میکروبی دارند و زمانی که از مسوولان وقت پرسیدیم که از آب ژاول (وایتکس) استفاده شده و این شیرها مارک‌های معروف دارند، اطلاع‌رسانی درستی نکرده‌اند.”

گزارش کامل روزنامه شرق در این خصوص، به شرح زیر است:

به سلامت برنج، سبزیجات، میوه، لبنیات و گوشت مطمئن نیستیم
مرد جنجالی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، روز گذشته در همایش روز جهانی غذا از خجالت مسوولان وزارت بهداشت و سازمان استاندارد کشور درآمد. «حسینعلی شهریاری» ضمن ارایه ناگفته‌هایی از سلامت برنج‌های وارداتی در کشور، با صراحت اعلام کرد: «نسبت به سلامت برنج، محصولات پروتئینی سبزیجات، میوه، لبنیات، سوسیس و کالباس و گوشت مطمئن نیستیم.» مساله‌ای که در صورت واقعیت‌داشتن آن، می‌توان شرایط بحرانی‌ای را در زمینه امنیت غذایی مردم کشور متصور بود.

حسینعلی شهریاری در ادامه اظهار کرد: دو سال گذشته نسبت به آلودگی برنج‌های وارداتی از هند سروصدا به پا شد اما نتیجه این شد که مدیر کل استاندارد تهران را بازنشسته کردند، چون اطلاعات درست از فلزات سنگین در برنج‌ها داده بود. وی ادامه داد: “وظیفه داشتیم ما این اطلاعات را به مردم دهیم و اطلاعات به‌دست‌آمده در مورد 13نوع برنج آلوده توسط سازمان استاندارد جمع‌آوری شده بود اما آنها را مجبور کردند مصاحبه‌ای دهند و بگویند که این برنج‌ها آلوده نیستند، در حالی که واقعیت نداشت.”

تکذیب وزارت بهداشت و سازمان استاندارد

با این حال اظهارات رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با واکنش‌های رییس سازمان غذا و دارو و رییس سازمان استاندارد کشور همراه بود. در همین رابطه، رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و رییس موسسه استاندارد اظهارات دکتر حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلودگی برنج‌های وارداتی را تکذیب کردند. رسول دیناروند، در واکنش به اظهارات دکتر حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلوده‌بودن برنج‌های وارداتی گفت: این اظهارات درباره آلودگی برنج‌ها قابل تایید نیست و تکذیب می‌شود. معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: «هرکس مسوول حرف‌های خودش است و نمایندگان مجلس مسوولیت قانونگذاری را برعهده دارند، نه مسوولیت اجرایی که این سخنان را به زبان می‌آورند.» بر اساس این گزارش نظام‌الدین برزگری، رییس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران نیز در این رابطه گفت: نباید در مورد عدم کیفیت اقلام غذایی کلی‌گویی کنیم. باید به‌صورت مصداقی اقلامی را که مشکل دارند معرفی کنیم.

مسوولان در زمینه استفاده از وایتکس در شیر اطلاع‌رسانی نکردند

با این حال حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه با بیان اینکه در مورد محصولات پروتئینی و باغی مشکلات بسیاری داریم، گفت: «در تولید بسیاری از سبزیجات و میوه‌ها از کودها و سموم شیمیایی غیرمجاز استفاده می‌کنند.» سال گذشته وزارت بهداشت اطلاعاتی در این زمینه داد اما اینکه چقدر اجرایی شد مشخص نشد. شهریاری با اشاره به سرانه انرژی دریافتی در کشور که به گفته رییس سازمان غذا و دارو سه‌هزارکیلو کالری در روز است، گفت: «اینطور نیست یک عده دچار پرخوری هستند و عده بسیاری دچار سوءتغذیه هستند. کودکانی داریم که سوءتغذیه دارند و دچار قد کوتاه هستند. وی تصریح کرد: کمبود کالری و پروتئین و همچنین مواد لبنی در کشور وجود دارد و بیماری‌های مشترک دام در غرب کشور مانند تب‌مالت از خطرات جدی است که روزبه‌روز بیشتر می‌شود.»

شهریاری گفت: «برای اینکه کارخانجات شیر ما آلودگی میکروبی خود را پایین بیاورند کارهای غیرمجاز می‌کنند و زمانی که از مسوولان وقت پرسیدیم که از آب ژاول (وایتکس) استفاده شده و این شیرها مارک‌های معروف دارند، اطلاع‌رسانی درستی نکرده‌اند.»رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: «نسبت به سلامت میوه، سبزی، لبنیات و گوشت مطمئن نیستیم و فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس که در بازار موجود است را توصیه می‌کنم کسی مصرف نکند چراکه اطلاعات نگران‌کننده‌ای در این زمینه داریم مگر اینکه سازمان غذا و دارو اعلام کند سالم است و هر وقت خودشان مصرف کردند ما هم مصرف می‌کنیم.»

تکذیب وزارت بهداشت و دیگر هیچ…
اظهارات رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با کیفیت موادغذایی پرمصرف مردم به‌شکلی است که او با اظهاراتش سلامت موادغذایی همچون برنج، محصولات پروتئینی، سبزیجات، میوه، لبنیات، سوسیس و کالباس و گوشت را زیر سوال برده است و در اولین قدم در فضای جامعه و افکار عمومی این سوال را پیش می‌آورد که اگر همه این مواد آلوده هستند، پس کدام مواد سالم است و مردم به کدام‌یک از اظهارات اطمینان کنند؟

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در قامت نماینده مردم، در همایش روزجهانی غذا اظهاراتی را مطرح کرده که می‌تواند منجر به تشویش اذهان عمومی مردم در زندگی روز‌مره آنها شود و می‌توان آن را با نیت خیرخواهی تحلیل کرد. اما نکته حایز اهمیت آن است که سیاست مسوولان وزارت بهداشت و سازمان استاندارد کشور تنها یک گزینه یعنی تکذیب اظهارات اینچنینی است.

تاکنون وزارت بهداشت، تاثیر پارازیت‌های ماهواره‌ای روی سلامت مردم، استفاده از وایتکس در شیر، تاثیر آلودگی هوا در افزایش تعداد سکته‌های قلبی، استفاده از آب فاضلاب در تولید سبزیجات در جنوب تهران، استفاده از گوشت‌های نامتعارف در تولید سوسیس و کالباس، استفاده از کود‌های نامناسب در باغات کشاورزی و میوه را به‌کلی تکذیب کرده است و این دو نهاد به غیراز تکذیب این موارد، هیچ اهرم دیگری برای روشنگری اذهان عمومی نداشته‌اند و همین نکته باعث شده است اظهاراتی از این دست مورد توجه رسانه‌های کشور قرار گیرد. با این حال روزنامه «شرق» آمادگی دارد اسناد و استدلال‌های مستند وزارت بهداشت و سازمان استاندارد کشور در صورت وجود آنها را برای روشنگری بیشتر انعکاس دهد تا مردم خود در این‌باره قضاوت کنند و گامی برای ترمیم اذهان‌عمومی در این‌باره برداشته شود.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

اعلام اسامی برنج‌های آلوده

پستتوسط najm134 » پنج شنبه نوامبر 28, 2013 9:06 am

برنج های وارداتی با نام تجارتی « پاپانور»‌ از کشور هند و « زیتون »‌ از کشور پاکستان غیر استاندارد و هرگونه عرضه و توزیع آنها ممنوع است .

به گزارش مهر اخیراً محصولات وارداتی برنج غیر استاندارد با عناوین فوق از مبادی غیر قانونی وارد کشور شده و متاسفانه توسط عده ای سودجو در مراکز عرضه کالا و ارزاق عمومی مردم توزیع شده است که پس از مشاهده و انجام آزمایشات لازم در آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو ، غیر استاندارد بودن آنها محرز شده است.

لذا مطابق اعلام سازمان ملی استاندارد ایران ضمن ممنوعیت هرگونه واردات این محصولات به داخل کشور ، توزیع ، تمرکز ، عرضه و اقدام به فروش آنها غیر قانونی و تخلف محسوب می شود.

غلامحسین شفیعی، مدیرکل استاندارد استان اصفهان، در این راستا گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، برنج هایی با عناوین تجارتی «پاپانور»‌، « زیتون »، «ستایش»‌، «صدری هاشمی آستانه اشرفیه»‌، « طارم محلی معطر فریدون کنار»‌، «آویلا»‌ و «سیاه دم هاشمی دودی» در فاکتورهای همچون میزان سرب ،‌ میزان کادمیوم ، میزان آرسنیک و میزان آفلاتوکسین مجاز در این محصولات ، با استانداردها انطباق نداشته و غیراستاندارد هستند و به مردم و مصرف کنندگان توصیه می شود از خرید و مصرف برنج های اعلام شده خودداری کنند.

وی افزود: بازرسین اداره کل استاندارد موظف شده اند که با دقت نظر لازم و اعمال کنترل و نظارت در مراکز عرضه و توزیع ، در صورت مشاهده برنج های مذکور با نام تجارتی «پاپانور»‌ از کشور هند و «زیتون»‌ از کشور پاکستان، بلافاصله اقدام به جمع آوری و توقیف آنها کنند.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

مضرات سوسیس و کالباس

پستتوسط najm134 » سه شنبه دسامبر 31, 2013 10:10 pm

یک کارشناس تغذیه گفت: فرآورده‌های گوشتی به دلیل وجود مواد نگهدارنده، چربی‌های اشباع شده و افزودنی‌های غیرگوشتی برای سلامت افراد مضر هستند.

مسعود نصیری با اشاره به رایج شدن استفاده از فست‌فودها خصوصا در بین کودکان، اظهار داشت: بخش عمده‌ای از مصرف فست فودها ناشی از مسائل فرهنگی بوده و لازم است این فرهنگ در خانوادها به صورت پایه‌ای اصلاح شود.

وی در خصوص مضرات استفاده از فست فودها، یادآوری کرد: عمده مواد تشکیل دهنده فست فودها سوسیس و کالباس است و این محصولات بنا به دلایل مختلفی می‌تواند برای سلامت افراد مضر باشد.

به گفته این کارشناس تغذیه، درصد گوشت فرآورده‌هایی همچون سوسیس و کالباس بر اساس آنچه که بر روی آن درج شده چندان قابل اعتماد نیست، زیرا در کشور ما به دلیل بالا بودن قیمت گوشت امکان استفاده فراوان از آن میسر نیست و کارخانجات مجبورند از سایر افزودنی‌ها در تولید فرآورده‌های گوشتی خود استفاده کنند.

نصیری تصریح کرد: در برخی موارد نیز امکان تقلب وجود دارد که از گوشت خالص برای تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده نشود که این امر نیز می‌تواند گاهی خطرآفرین باشد.

وی استفاده از چربی‌های اشباع را از دیگر دلایل مضر بودن فست فودها عنوان کرد و گفت: بسیاری از کارخانجات تولید فرآورده‌های گوشتی برای اینکه محصول خود را به قوام برسانند مجبورند از چربی‌های اشباع در آنها استفاده کنند که این چربی‌ها برای سلامتی مضر است.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: افزودنی‌هایی که به فرآورده‌های گوشتی اضافه می‌شود نیز می‌تواند مضر باشد که اگرچه مانع رشد نکردن باکتری در این محصولات می شود، اما میزان افزودنی ها اگر افزایش یابد و بر اساس استانداردها نباشد تهدیدی برای سلامت افراد است.

نصیری اظهار داشت: نیترات و نیتریت‌ها از جمله این افزودنی‌ها هستند که زمینه ساز رنگ خوب فرآورده‌های گوشتی می‌باشند، اما در بدن به نیتروزآمین تبدیل می‌شوند که به شدت سرطان زا است.

به گفته وی، انواع سرطان‌ها به ویژه مدل خاصی از سرطان دستگاه گوارش می‌تواند از طریق این افزودنی‌ها در بدن ایجاد شود، خصوصا در بدن کودکان که سرعت رشد و تکثیر سلولی آنها بالا است.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: یکی از مهمترین فست فودهایی که بچه‌ها دوست دارند پیتزا است که می‌توان آنها را به استفاده از پیتزاهای خانگی که با گوشت، سویا و سبزیجات پخته می‌شود عادت داد و به میزان بسیار کمتری از سوسیس و کالباس در آن استفاده کرد.

نصیری ادامه داد: توصیه می‌شود چنانچه مجبور به استفاده از فست فودها هستید از فرآورده‌های گوشتی با درصد گوشت بالا و تولید شرکت‌های معتبر استفاده کنید.


درباره ی امکان تقلب باید عرض شود شما بفرمایید نظارت کجا هست که امکان تقلب نباشد؟ ماجرای انگشت قطع شده ی آن کارگر را در فست فود استاندارد فراموش نکرده ایم و ماجراهایی که شخصا شنیده ایم مانند استفاده از مردار و کشته ی بیمار حیوان و حیوانات حرام گوشت، وحشی و امعاء و احشای حیوانات، آشغال گوشت و استخوان خورد شده و ... (ببخشید) با این حجم بالای ادویه ی غیر سالم و غیرمجاز (که بنده ی آسمی از برندی تا برندی دیگر از چند متری با شنیدن بوی خام و نپخته ی این ها به صورت های مختلفی دچار تظاهرات آلرژی و آسم می شوم!!) هم اگر با مشمئز کننده ترین چیزها هم پر شوند خورنده متوجه نخواهد شد متاسفانه شرکت های به ظاهر معتبر هم خود پرونده های سنگینی دارند و خون بسیار مردمان بر گردن ... گرچه وقت نداشتن بشر امروز برای خوراکی هایش و بی صبری او و تغییر مصنوعی ذایقه (که آن هم جای مقالات و بررسی های حرفه ای دارد) دلیل اصلی هجوم به فست فود است اما خوراکی های جایگزین باید پیدا شود که بسیار است اما خود من هنگام گفتن و انتخاب آن ها را از یاد می برم .. نمی گویم ساندویچ دلیل دارد و الا چرا کسی از لقمه قاضی و نان و پنیر و گردوی خودمان با آن خوشمزگی استقبال نمی کند؟ پس این یک فرهنگ غربی است و ریشه دار یادمان باشد اولین ساندویچ را ناصرالشیطان شاه آورد از غرب به آن بزرگی با این همه آشپزی در سرزمین های متفاوتش همین مسحورش کرد! و خود غربی ها به او می گفتند این غذای خیابانی در شأن اعلی‎حضرت نیست! دلیل دیگرش این است که قبلا عرض کرده ام که شاید دست شیطان برای تغییر ذایقه ی بشر و به نابودی کشاندن او هم در کار باشد. او که برای نابودی نسل ایرانی چون آشپزی به پیش ضحاک آمد و با این حربه از ایرانیان باستان قربانی ها گرفت .. این افسانه (که بنا بر افسانه بودن ریشه ای در حقیقت دارد)شاید رمزی باشد که اگر بیندیشیم کلید برخی انحرافات و گرفتای های بشر به دستمان بیاید که جای و وقت محدود است. درروزگاری که سرطان معده فقط در ایران روزی 22 نفر را می کشد و به حیوان هم کود شیمیایی میدهند تا فقط چند روز زودتر برای کشتار آمده و چاق گردد و حاصل آن کشتار آدمیان است و ... باید خودمان به پا خیزیم و برای حفظ جان خود و فرزندان مان حرکت کنیم و از نهادهای مسئول بخواهیم این قضیه ی بودن یا نبودن فست فود ها را یک بار برای همیشه در معرض نقد صحیح و فصل نهایی قرار دهند باور کنید! فست فود ها یکی از قاتلین ما و فرزندان ما هستند. قاتلی که خود ما آن ار انتخاب می کنیم ، می خریم و به خانه می آوریم...
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

جنجال سگ خوری کره‌ای‌ها در المپیک زمستانی سوچی

پستتوسط najm134 » سه شنبه فبريه 11, 2014 11:34 am

در حالی که چهار سال تا آغاز بازی‎های المپیک زمستانی 2018 زمان باقی مانده، جنجال اجتناب ناپذیر در خصوص کره‎ای‎هایی که گوشت سگ می‎خورند آغاز شده است.
در المپیک زمستانی سوچی، این سوال در خصوص شمار سگ‎های ولگرد در خیابان‎ها مطرح شده است. در هر صورت این موضوع باعث شد تا خبرنگاران از رئیس سازمان برگزاری المپیک زمستانی 2018 در پیونگچانگ" سوالاتی را بپرسند. سوال درباره سنت آشپزی کره‎ای‎ها بود که پاسخ آن مشخص نیست. پاسخ وی واقعا در این خصوص صادقانه نبود.

" کیم جین-سون" روز یکشنبه در سوچی در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه چگونه قرار است مشکل خوردن گوشت سگ در حین برگزاری بازی‎ها در کره جنوبی مهار شود، اظهار داشت: این موضوع نمی‎تواند در زمان برگزاری این رویداد برجسته شود چون خوردن سگ در کره امر متداولی نیست.
Image
درحالیکه خوردن گوشت سگ به طور رسمی در سئول ممنوع اعلام شده اما آمار دقیقی از شمار رستوران‎های سگ از سوی مسئولان شهرداری سئول اعلام نشده اما در اطراف مرکز روزنامه وال استریت ژورنال در مرکز سئول، چند رستوران گوشت سگ وجود دارد. بیرون از پایتخت هم منعی برای خوردن گوشت سگ وجود ندارد.

خانم "لارن سوک"، سخنگوی شهرداری سئول، اظهار داشت: ما طبقه بندی مشخصی برای رستوران‎های گوشت سگ نداریم. چندین رستوران گوشت سگ هستند که به ثبت نرسیده‎اند و آنهایی هم که به ثبت رسیده‎اند تحت عنوان غذاهای کره‎ای ثبت شده‎اند.

کره ای‎ها رسم دیرینه‎ای در خوردن سگ دارند. آنها بر این باورند که گوشت سگ باعث افزایش انرژی و استقامت می‎شود. به طور نمونه نواحی اطراف بیمارستان تعداد بیشتری رستوران گوشت سگ وجود دارد . بیشتر مشتریان از نسل گذشته هستند و درخواست از سوی کره ای‎های جوان، کمتر شده است.

رستوران‎های گوشت سگ از اوایل دهه 80 میلادی در کره قدغن شدند و این به دلیل نگرانی‎های مقامات کره در خصوص واکنش به این امر و متعاقبا تاثیر احتمالی بر روی بازی‎های المپیک 1988 بود که در سئول برگزار شد. اما این صنعت ادامه یافته و به طور کلی از کنترل خارج شده چون این حیوانات در دسته چهارپایان طبقه بندی نمی‎شوند. البته گروه های حقوق حیوانات نسبت به شرایط غیربهداشتی و مشقت بار سگ‏های مزرعه اعتراضاتی داشته اند و نیز شرایط حمل و نقل این حیوانات.

در حال حاضر دادخواست آنلاینی راه اندازی شده مبنی بر اینکه بازی‏‎های المپیک زمستانی 2018 به خاطر صنعت گوشت سگ در کره باید تحریم شود. البته احتمال لغو بازی‎ها در کرده غیرمحتمل است اما برای مقاماتی چون آقای کیم ، این یک مساله محتمل است و از حالا تا چهار سال آینده که قرار است این بازی‎ها به میزبانی "پیونگچانگ" برگزار شود، به آن پرداخته می‎شود.
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

قبليبعدي

بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net