آلودگي ابزار

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

منفجر شدن ماشین های لباسشویی های سامسونگ

پستتوسط najm134 » چهارشنبه دسامبر 16, 2020 12:51 am

منفجر شدن ماشین های لباسشویی های سامسونگ


بر اثر خرابی و منفجر شدن چندین دستگاه ماشین لباسشویی سامسونگ، تاکنون 9 گزارش از مجروحیت گزارش شده که دو نمونه آن شامل شکستگی فک و آسیب به دست‌ بوده است.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا، پس از آتش گرفتن گوشی های سامسونگ، این بار نوبت به منفجر شدن بعضی از ماشین های لباسشویی این شرکت شده است. عده ای خواستار بازگرداندن ماشین لباسشویی خود شدند که شکایت از بروز مشکل در سخت‌افزار آن‌ها داشتند.
تاکنون 733 گزارش در مورد لرزش بسیار شدید دستگاه یا جدا شدن بخش بالایی آن بدون آسیب جانی رسیده است. همچنین 9 گزارش از مجروحیت افراد اعلام شده که دو نمونه آن شامل شکستگی فک و آسیب به دست‌ بوده است.
مشکل این ماشین‌ها، از دست دادن تعادل و گاهی بارگیری بیش از حد لباس و یا لرزش بسیار زیاد است که این مساله باعث می شود بخش بالایی ماشین لباسشویی جدا شود. لازم به ذکر است که از نظر فنی به اینگونه خرابی ها انفجار گفته نمی شود اما در اثر خرابی بخش هایی از ماشین ممکن است پرتاب شود و باعث آسیب گردد.
najm134
 
پست ها : 2045
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

تابه‌های تفلونی روکش‌دار طی پختن ریزپلاستیک سمی آزاد می‌‌کنن

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه نوامبر 08, 2022 4:56 pm

تابه‌های تفلونی روکش‌دار طی پختن ریزپلاستیک سمی آزاد می‌‌کنند


دانشمندان روش تحلیلی جدیدی ایجاد کرده‌اند که به طور مستقیم نانوپلاستیک و ریزپلاستیک‌ تفلون بسیار ریز را پدیدار و شناسایی می‌کنند

Image

دانشمندان تخمین زده‌اند که هزاران تا میلیون‌ها ذره پلاستیکی بسیار ریز تفلون ممکن است در حین پخت‌وپز آزاد شوند، زیرا قابلمه‌ها و تابه‌های نچسب به ‌تدریج روکش خود را از دست می‌دهند.

بر اساس این مطالعه جدید که در مجله علوم کل محیط زیست (Science of Total Environment) منتشر شده است، تنها یک ترک کوچک روی سطح یک تابه پوشیده از تفلون می‌تواند حدود ۹ هزار و ۱۰۰ ذره پلاستیکی آزاد کند.

پژوهشگران، شامل محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیا می‌گویند این یافته‌ها بر خطر احتمالی قرار گرفتن در معرض باقیمانده‌های پلاستیکی تفلون در طول پخت‌وپز روزانه تاکید می‌کند.

دانشمندان ارزیابی کردند که چگونه میلیون‌ها ذره ریز پلاستیکی احتمالا در طول پخت‌وپز و شستن این تابه‌ها و قابلمه‌های نچسب جدا می‌شوند.

آن‌ها آزاد شدن دو میلیون و ۳۰۰ ریزپلاستیک و نانوپلاستیک را از روکش آسیب‌دیده شناسایی کردند که نشان‌دهنده بالا رفتن احتمال خطر قرار گرفتن در معرض این مواد شیمیایی در طول پخت‌وپز است.

تفلون نام تجاری پلی‌تترافلوئورواتیلن (Polytetrafluoroethylene) شیمیایی است - پلیمری مصنوعی که فقط کربن و فلوئور دارد، ماده‌ای که تاکنون یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین مواد شیمیایی محسوب می‌شود.

پی‌اف‌ای‌اس (PFAS) که به طور علمی آن را مواد پر- و پلی‌فلوئوروآلکیل (per- and polyfluoroalkyl) می‌نامند، طبقه‌ای از مواد شیمیایی است که معمولا در ظروف نچسب، لوازم آرایشی ضد آب، کف‌های آتش‌نشانی و همچنین محصولات تجاری که در برابر چربی و روغن مقاوم‌اند و از دهه ۱۹۴۰ مورد استفاده تجاری بوده‌اند، یافت می‌شود.

پژوهش‌های پیشین استفاده از این مواد شیمیایی را به اختلال‌های متعدد مربوط به سلامتی، ازجمله کاهش ایمنی، اختلال هورمونی و افزایش احتمال خطرهای مربوط به انواع مختلف سرطان ربط داده است.

دکتر فنگ گفت: «با توجه به این واقعیت که پی‌اف‌ای‌اس (PFAS) یک عامل نگران‌کننده بزرگ است، این ذرات ریز تفلون در غذای ما ممکن است یک مشکل برای سلامتی باشد، [که] نیازمند بررسی است، زیرا ما اطلاعات زیادی در مورد این آلاینده‌های نوظهور نداریم.»

دانشمندان روش تحلیلی جدیدی ایجاد کرده‌اند که به طور مستقیم نانوپلاستیک و ریزپلاستیک‌ تفلون بسیار ریز را پدیدار و شناسایی می‌کنند.

دانشمندان در این مطالعه نوشتند: «ما تخمین می‌زنیم که هزاران تا میلیون‌ها نانوپلاستیک و ریزپلاستیک تفلون ممکن است در طول فرآیند پخت‌وپز آزمایشی آزاد شوند.»

یوهانگ تنگ، یکی دیگر از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه فلیندرز، گفت: «این موضوع به ما هشدار شدیدی می‌دهد که باید در انتخاب و استفاده از ابزار آشپزخانه برای جلوگیری از آلودگی غذا مراقب باشیم.»

پژوهشگران خواستار مطالعات بیشتر برای ارزیابی احتمال خطر نانوپلاستیک‌ها و ریزپلاستیک‌های تفلون در طول پخت‌وپز شدند، زیرا تفلون یکی از «اعضای خانواده پی‌اف‌ای‌اس» است.

این مقاله در روز انتشار اصلاح شد. پیش‌تر در این مقاله آمده بود که دانشگاه فلیندرز و دانشگاه نیوکاسل در ایالات متحده‌اند، اما هر دو در استرالیا قرار دارند.

© The Independent
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبلي

بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net