آگاهي طبي = خطرات

مدير انجمن: najm134

خوراکی‌هایی که مغزتان را نابود می کنند

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مارس 02, 2018 12:22 pm

خوراکی‌هایی که مغزتان را نابود می کنند


غذاهای بسیار فرآوری شده پُر از قند و نمک و چربی افزوده هستند. چیپس، شیرینی‌ها، نودل‌های فوری، پاپ کورن‌های مایکروفری، سس‌ها و غذاهای آماده نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند.

Image

به گزارش مشرق، مغز شما مهم‌ترین اندام بدنتان است؛ ضربان قلب و تنفس ریه‌ها را حفظ می‌کند و عامل عملکرد تمام سیستم‌های بدنتان است. برای همین حفظ عملکرد بهینه‌ی مغز به‌واسطه‌ی تغذیه‌ی سالم مهم است. برخی از غذاها تأثیر منفی بر مغز دارند، حافظه و خلق و خو را تحت تأثیر قرار داده و ریسک زوال عقل را افزایش می‌دهند.

غذاهای بسیار فرآوری شده

غذاهای بسیار فرآوری شده پُر از قند و نمک و چربی افزوده هستند. چیپس، شیرینی‌ها، نودل‌های فوری، پاپ کورن‌های مایکروفری، سس‌ها و غذاهای آماده نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند. این غذاها معمولاً پرکالری بوده و از جهت مواد مغذی ارزش خاصی ندارند، منجر به افزایش وزن شده و تأثیر منفی بر سلامت مغز می‌گذارند.

غذاهای بسیار فرآوری شده پُر از قند و نمک و چربی افزوده هستند. چیپس، شیرینی‌ها، نودل‌های فوری، پاپ کورن‌های مایکروفری، سس‌ها و غذاهای آماده نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند.

به گزارش مشرق، مغز شما مهم‌ترین اندام بدنتان است؛ ضربان قلب و تنفس ریه‌ها را حفظ می‌کند و عامل عملکرد تمام سیستم‌های بدنتان است. برای همین حفظ عملکرد بهینه‌ی مغز به‌واسطه‌ی تغذیه‌ی سالم مهم است. برخی از غذاها تأثیر منفی بر مغز دارند، حافظه و خلق و خو را تحت تأثیر قرار داده و ریسک زوال عقل را افزایش می‌دهند.
غذاهای بسیار فرآوری شده

غذاهای بسیار فرآوری شده پُر از قند و نمک و چربی افزوده هستند. چیپس، شیرینی‌ها، نودل‌های فوری، پاپ کورن‌های مایکروفری، سس‌ها و غذاهای آماده نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند. این غذاها معمولاً پرکالری بوده و از جهت مواد مغذی ارزش خاصی ندارند، منجر به افزایش وزن شده و تأثیر منفی بر سلامت مغز می‌گذارند.

نوشابه‌های قندی

نوشابه‌های قندی مانند کوکا، نوشابه‌های ورزشی، نوشیدنی‌های انرژی زا و آبمیوه‌ها سرشار از قند هستند و نه تنها باعث افزایش وزن می‌شوند بلکه ریسک ابتلا به دیابت نوع دوم و بیماری‌های قلبی را نیز افزایش می‌دهند و ضمناً تأثیر منفی بر مغز دارند. مصرف زیاد نوشابه‌های قندی با افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم، ریسک آلزایمر را نیز بالا می‌برند.

کربوهیدرات‌های تصفیه شده

کربوهیدرات‌های تصفیه شده شامل غلات شیرین شده و فرآوری شده مانند آرد سفید به طور کلی شاخص گلیسمی بالایی دارند یعنی بدن آن‌ها را فوراً هضم می‌کند و منجر به افزایش ناگهانی قند خون شده و انسولین را افزایش می‌دهد. همچنین، اگر این کربوهیدرات‌ها را به مقدار زیادی مصرف کنید می‌توانند عملکرد مغز را مختل کنند. تحقیقات نشان داده تنها خوردن یک وعده غذا شامل کربوهیدرات تصفیه شده می‌تواند حافظه‌ی بچه‌ها و بزرگسالان را مختل کند.

غذاهای که چربی ترانس زیاد دارند

چربی‌های ترانس نوعی از چربی‌ها هستند که تأثیر قابل توجهی بر سلامت مغز دارند. اگر چربی‌های ترانس در منابع طبیعی چون محصولات حیوانی مانند گوشت و لبنیات باشند جای نگرانی خاصی وجود ندارد. اما چربی‌های ترانس صنعتی که به آن‌ها روغن‌های گیاهی هیدروژنه می‌گویند، مشکل ساز هستند. چربی‌های ترانس مصنوعی در مارگارین، کیک‌های آماده و کلوچه‌های بسته بندی شده وجود دارند. پژوهش‌ها نشان داده اگر چربی‌های ترانس به مقدار زیاد مصرف شوند می‌توانند ریسک ابتلا به آلزایمر را افزایش داده و حافظه را تضعیف کرده و از حجم مغز کم کنند.

آسپارتام

آسپارتام، شیرین کننده‌ای مصنوعی است که در بسیاری از محصولات بدون قند وجود دارد. معمولاً افراد وقتی قصد کاهش وزن دارند یا می‌خواهند از خوردن قند پرهیز کنند، از این محصولات استفاده می‌کنند. اما این شیرین کننده مصنوعی منجر به مشکلات ادراکی و شناختی می‌شود. آسپارتام از فنیل آلانین و اسید آسپارتیک درست می‌شود. فنیل آلانین می‌تواند از سد خونی مغز عبور کرده و تولید فرارسان‌های عصبی را مختل کند. ضمناً آسپارتام، یک استرسور شیمیایی است که می‌تواند مغز را مستعد استرس اکسیداتیو کند.

ماهی‌هایی که زیاد جیوه دارند

جیوه یک آلاینده‌ی فلزی سنگین است که می‌تواند برای مدت‌های طولانی در بافت حیوانی انباشته شود. معمولاً ماهی‌های شکارگری که عمر طولانی دارند مستعد جمع آوری جیوه بوده و می‌توانند بیش از یک میلیون برابر آب پیرامون خود، جیوه جمع کنند. به همین دلیل، منبع اولیه‌ی جیوه در غذای انسان، غذای دریایی است، مخصوصاً انواع وحشی آن. بعد از اینکه فرد جیوه را خورد، این فلز در تمام بدنش پخش شده و در مغز، کبد و کلیه‌ها جمع می‌شود.


در زنان باردار، جیوه می‌تواند در جفت و جنین نیز جمع شود. تأثیر مسمومیت جیوه شامل اختلال در سیستم عصبی مرکزی و فرارسانهای عصبی و تحریک نوروتوکسین‌ها می‌شود که همگی به مغز آسیب می‌زنند. برای جنین در حال رشد و بچه‌های کوچک، جیوه می‌تواند رشد مغز را دچار اختلال کرده و موجب تخریب اجزای سلول شود. اما بیشتر ماهی‌ها جیوه‌ی زیادی ندارند. ماهی سرشار از پروتئین باکیفیت بوده و حاوی مواد مغذی مهمی است مانند امگا 3، ویتامین B12، روی، آهن و منیزیم. بنابراین مهم است که ماهی را در رژیم غذایی سالم خود جای دهید. به طور کلی توصیه می‌شود بزرگسالان دو تا سه وعده در هفته ماهی مصرف کنند. زنان باردار و کودکان باید مصرف ماهی‌های جیوه‌دار را بسیار محدود کنند.

منبع: تبیان
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

دختری که پس از 24 ساعت بازی با موبایل کور شد!

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه مارس 17, 2018 11:43 am

دختری که پس از 24 ساعت بازی با موبایل کور شد!


دختر 21 ساله چینی در اثر 24 ساعت بازی مکرر با موبایل، یک چشم خود را از دست داد. گفته شده که این دختر به بازی king of glory اعتیاد داشته است.

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چه موادی مایکروفر را منفجر می‌کنند؟

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه مارس 24, 2018 1:57 am

چه موادی مایکروفر را منفجر می‌کنند؟


تصوير
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

هشدار درباره ارتباط کرم‌‌های مرطوب‌کننده و خطر آتش‌سوزی

پستتوسط najm134 » سه شنبه آپريل 17, 2018 6:49 am

هشدار درباره ارتباط کرم‌‌های مرطوب‌کننده و خطر آتش‌سوزی


Image
یکی از کارشناسان ارشد آتش‌نشانی در بریتانیا هشدار داده که صدها مورد مرگ ناشی از آتش‌سوزی، به استفاده از کرم‌های پوستی حاوی پارافین ارتباط داشته است.
به گفته او، اگر افراد به طور مداوم از کرم‌های چرب‌کننده پوست استفاده کنند و ملافه‌ها و لباس‌هایشان را مرتب عوض نکنند، پارافین موجود دراین کرم‌ها جذب بافت پارچه می‌شود و به عنوان یک ماده قابل اشتعال، مثلا در اثر یک جرقه سیگار یا حتی قرار گرفتن در نزدیکی شعله بخاری، شعله‌ور می‌شود.
بر اساس تحقیقات بی‌بی‌سی در بیشتر کرم‌های موجود در بازار، درباره این خطر هشدار داده نشده است.
بهار سال گذشته بی‌بی‌سی دریافت که از سال ۲۰۱۰ میلادی، دست‌کم ۳۷ مورد مرگ بر اثر آتش‌سوزی، مربوط به استفاده از کرم‌های حاوی پارافین بوده و از نوامبر ۲۰۱۶ هشت مورد دیگر به این آمار اضافه شده است.
به گفته کارشناسان، کرم‌های دارویی هم که برای درمان اگزما و بیماری‌هایی مانند "پسوریازیس" استفاده می‌شود، ممکن است همین خطر را داشته باشد.
کریس بل، مامور آتش‌نشانی در مرکز کنترل امداد و نجات آتش در یورک‌شایر غربی می‌گوید که به احتمال زیاد، تعداد دقیق مرگ‌هایی که به مصرف این کرم‌ها مربوط بوده، خیلی بیشتر از این آمار است.
مارک هازلتون، مدیر بخش ایمنی آتش‌نشانی لندن با تایید این نگرانی می‌گوید: "خیلی از گروه‌های آتش‌نشانی امکان استفاده از تیم تحقیقات پزشکی قانونی ندارند و نمی‌توانند نقش پارافین را در گسترش آتش به طور دقیق تخمین بزنند."

Image
دختر برایان بیکات می‌گوید که خانواده هرگز فکر نمی‌کردند که پارافین موجود در لباس‌های پدرش عامل اشتعال و مرگ او بوده است
برایان بیکات، ۸۲ ساله، اهل غرب یورک‌شایر، تابستان گذشته بر اثر آتش‌گرفتن لباس‌هایش دچار سوختگی درجه سه شد و پس از چند روز در بیمارستان درگذشت. یک جرقه از سیگار او باعث شده بود که لباس‌هایش که آغشته به پارافین کرم پوست بوده، شعله‌ور شود.
سازمان نظارت بر محصولات دارویی و بهداشتی بریتانیا از سال گذشته از تولید کنندگان کرم‌های زیبایی و دارویی خواسته تا در محصولات خود حتما هشدارهای ایمنی درباره خطر اشتعال‌زا بودن این کرم‌ها را یادآوری کنند.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

هشدار مقام‌های ایران درباره آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

پستتوسط najm134 » دوشنبه آپريل 23, 2018 7:03 am

هشدار مقام‌های ایران درباره آنفلوانزای فوق حاد پرندگان قابل انتقال به انسان


به گفته مقامات بهداشتی گونه جدیدآنفلوآنزا از طریق پرندگان مهاجر وارد ایران شده است
یکی از مقام‌های دامپزشکی ایران از ورود نوعی جدید از آنفلوآنزای "فوق حاد پرندگان" به ایران خبر داده که ویروس "قابلیت انتقال به انسان را دارد".
علیرضا اکبرشاهی، مدیرکل دفتر مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی، به خبرگزاری تسنیم گفت که "سویه جدید این ویروس H5N6 بوده و از پرندگان مهاجر به کشور آمده است."
به گفته آقای اکبرشاهی، این ویروس که در پرندگان تالاب بوجاق کیاشهر در استان گیلان دیده شده، همان ویروسی است که درسال ۲۰۱۴ در کشور چین شناسایی شد و در مواردی تلفات انسانی داشت.

همزمان گزارش شده است که "کاروان بهداشتی دامپزشکی" در نقاطی از استان گیلان از جمله پارک ملی بوجاق، در حال انجام اقدامات پیشگیرانه علیه بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است.
آقای اکبرشاهی هم از انجام اقداماتی در این مناطق در استان گیلان خبر داده و گفته است که "خوشبختانه در کشور ما این ویروس در همان منطقه یادشده شناسایی شده است."
مدیرکل بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی گفته است: "باتوجه به اینکه این ویروس با انسان مشترک است و امکان انتقال به انسان را دارد نگرانی‌هایی را برای ما ایجاد کرده است، اما اقدامات اولیه و آنچه را در توان داشتیم انجام داده‌ایم."

اما رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفته است که احتمال انتقال ویروس H5N6 به انسان بسیار ناچیز است، هرچند از مردم خواسته "از تماس و شکار پرندگان وحشی خودداری کنند و این موضوع را جدی بگیرند."
محمدمهدی گویا گفته است "تلاش می‌کنیم که بیماری به شهرهای دیگر منتقل نشود، اما هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست."

همزمان موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفته است که تمام امکانات آزمایشگاه آنفلوآنزای خود را برای شناسایی و بررسی نمونه‌های بیماری جدید به کار گرفته است.
روز گذشته سازمان دامپزشکی با تأیید شیوع موج جدید آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از مردم خواست که از نزدیک شدن به پرندگان وحشی خودداری کنند.
علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت "هفته گذشته که از سوی محیط زیست اعلام شد بیش از هزار قطعه پرنده وحشی در پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر در استان گیلان تلف شده‌اند، همکاران ما بلافاصله به آن منطقه مراجعه کرده و آزمایشات و نمونه برداری‌های لازم را برای شناسایی تحت تیپ ویروس انجام دادند."

آنفولانزای جدید پرندگان قابل انتقال به انسان است
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به قابل انتقال به انسان بودن آنفولانزای جدید پرندگان از مردم به ویژه ساکنان شمال کشور خواست که از نزدیک شدن به پرندگان مهاجر و وحشی جدا خودداری کنند. وی با اشاره به شیوع موج جدید آنفولانزای مرغی در پرندگان در مناطقی از کشور، ‌ اظهار کرد: حدود یکی دو هفته قبل تعداد زیادی از پرندگان مهاجری که در تالاب بین‌المللی بوجاق در حال تردد بودند، تلف شدند که پس از انجام آزمایش‌های لازم مشخص شد ابتلا به سویه جدید آنفولانزا علت تلف شدن این پرنده‌ها بوده است.

هشدار
برخلاف اين هشدارها براى مصرف و خريد مرغ و تخم مرغ گفته مي شود مشكلي ندارد چون پخته مي شود و ويرس مزبور ديگر از بين مي رود، اين در حالي است كه تماس با پوسته تخم مرغ آلوده كه در وقت خريد و در اشپزخانه و در يخچال اتفاق مي افتد و نيز تماس با گوشت مرغ قبل از طبخ همه مي تواند ناقل ويروس باشد،

اي ملت شكمو لااقل در وقت هشدار فوق حاد مقداري براى مصرف اينها حرص نزنيد اما كو گوش شنوا
اين هشدارها نه تنها از ولع مردم نكاسته بلكه آنقدر اقبال بالاست كه عليرغم اظهار فقر و نداري و گران شدن قيمت انها مرتبا مصرفش بالا مي رود
حتى اين هفته كه با هشدار خطر ابتلاي انفلونزا بايد خريد ان كم مي شد و قيمت خودبخود پايين مي امد اما پايين كه نيامد بالاتر هم رفت


درگیری و معدوم سازي ۵۰۰ واحد مرغداری با آنفولانزای فوق حاد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۵۰۰ واحد مرغداری کشور درگیر بیماری آنفلوانزا شدند که اگر این معدوم سازی انجام نمی شد شاهد کانون های بیشتری در کشور بودیم.

علیرضا رفیع پور در خصوص جبران خسارت آنفولانزا و حمایت از تولیدکنندگان اظهار کرد: تمام تلاش دامپزشکی به عنوان متولی امر بهداشت و سلامت صنعت طیور این است که با کمک همه اعضای دخیل در حوزه صنعت طیور که بیش از 18 تشکل، نهاد، اتحادیه، نهادهای خصوصی و خود تولیدکنندگان است بتوانیم این صنعت را نجات دهیم.

وی افزود: این ارگان ها اگر موارد ذکر شده توسط دامپزشکی را در دستور کار خود قرار دهند و کارها را طبق نظر دامپزشکی پیش ببرند می توانیم به پیشگیری و توقف این بیماری امیدوار باشیم.

رفیع پور در ادامه تصریح کرد: ما باید با کمک این نهادها در صنعت طیور به جایی برسیم که قرنطینه‌های شهرستانی، بین استانی و ملی حوزه تردد که باعث انتقال ویروس می‌شود را بهتر کنترل کنیم.

وی افزود: در حوزه افزایش ایمنی دام هم که مهمترین آن واکسیناسیون است اگر با نظر دانشمندان حوزه دامپزشکی به مرحله اجرا برسد برای سال بعد می توانیم اپیدمی آنفولانزا را نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه ۲۴ هزار واحد مرغداری در کشور فعال است، اظهار کرد: ۵۰۰ واحد مرغداری کشور درگیر بیماری آنفلوانزا شدند که اگر این معدوم سازی انجام نمی شد شاهد کانون های بیشتری در کشور بودیم.

رفیع پور بیان کرد: بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان طی ۲ سال گذشته از طریق پرندگان مهاجر شیوع و در این زمینه دولت با حساسیت ویژه این مساله را دنبال کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با واردات دام زنده خاطرنشان کرد: ما ورود دام زنده به کشور را نداریم مگر از مبادی، که در مرزها کشتارگاه وجود دارد. دام وارده بلافاصله در کشتارگاه تعیین تکلیف می‌شود. هر دامی وارد شود در مبدا ورودی برای آن یک کشتارگاه تعیین شده که تکلیف آن را مشخص می کند.
*ایلنا
معدوم‌سازی ۲۴ میلیون قطعه مرغ
بیماری‌ که سال گذشته در بیست استان دیده شد، اما در نهایت با کشتار و معدوم سازی ۱۰ تا ۱۲ میلیون قطعه مرغ مهار شد و امسال در ۱۷ استان بروز و نمود یافته، اما اقدام عاجل و تلاش همه جانبه مسئولان برای مهار آن نتوانست از هزینه‌های فراوانش بکاهد تا جایی که خبر می‌رسد تا این لحظه به معدوم سازی ۲۴ میلیون قطعه مرغ منجر شده است.
عنوان را درست خوانده‌اید؛ معدوم سازی ۲۴ میلیون مرغ اتفاق خوشایندی نیست، اما کشتار و معدوم سازی این تعداد پرنده می‌تواند اتفاقی خوشایند به دست دهد؛ مثل اتفاقی که در ادامه درباره آن توضیح خواهیم داد.
به گزارش «تابناک»؛ آنفلوانزای حاد پرندگان ـ که در سال‌های اخیر در چند نوبت در کشورمان مشاهده شده و خسارات‌ سنگینی به دنبال داشته ـ امسال برای بار دیگر، کشورمان را تحت‌الشعاع خود قرار داد و حتی تا آستانه رقم زدن بحران پیش رفت؛ بحرانی از جنس کمبود تخم مرغ، که موجب افزایش بی سابقه نرخ این کالا شد و همگان را متوجه این بیماری و آثار شومش کرد.
بیماری‌ که سال گذشته در بیست استان دیده شد، اما در نهایت با کشتار و معدوم سازی ۱۰ تا ۱۲ میلیون قطعه مرغ مهار شد و امسال در ۱۷ استان بروز و نمود یافته، اما اقدام عاجل و تلاش همه جانبه مسئولان برای مهار آن نتوانست از هزینه‌های فراوانش بکاهد تا جایی که خبر می‌رسد تا این لحظه به معدوم سازی ۲۴ میلیون قطعه مرغ منجر شده است که اغلب آن‌ها (حدود ۱۸ میلیونش) مرغ تخم گذار هستند.

این را علی‌صفر ماکنعلی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی خبر می‌دهد و می‌افزاید: «از ابتدای موج جدید که از فصل پاییز آغاز شده است حدود ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ معدوم شده که ۸۲ درصد از مرغ‌های معدوم را مرغ‌های تخم گذار تشکیل می‌دادند. براساس شبکه مشترک پایش و ایده بر با وزارت بهداشت، تاکنون هیچ گونه مورد ابتلای انسانی به این ویروس از سوی وزارت بهداشت به سازمان دامپزشکی کشور اعلام نشده است.»

به این اطلاعات، شناسایی ویروس جدید آنفلوانزای حاد پرندگان یعنی نوع H۵N۶ در یکی از شهر‌های استان گیلان و گزارش آن به مراجع جهانی را هم باید افزود که حکایت از وخیم بودن اوضاع دارد. اوضاعی که هرگز اینقدر وخیم نبوده، اما به رغم این شرایط وخیم، دور از انتظاری مهار شده، تا جایی که شاهد مقابله تمام عیار با ابتلای هموطنانمان به این بیماری هستیم.
اتفاقی که در سایه تلاش شبانه روزی شماری از هموطنانمان رقم خورده است. آن‌هایی که وظیفه پایش مرغداری‌ها و مقابله با ویروس مرگبار شایع را عهده دارند و توانسته‌اند در کمتر از چندماه، حجم بزرگی از کار را با قدرت پیش برده و مانع از شیوع این بیماری در سراسر کشور و ابتلای هموطنانمان به این بیماری شوند. با معدوم سازی بیش از ۲۴ میلیون مرغ که کار بسیار بزرگی است و به نوعی رکورد به شمار می‌آید.

اقدامی که اگر نبود همراهی و مشارکت مرغداران با ایشان و اطاعت کامل از قانون و مجریان آن، رقم خوردنی به نظر نمی‌رسید. همراهی‌ که هرچند قرار است به جبران خسارات ایشان گره بخورد، بی شک منجر به وارد آمدن زیان‌هایی به ایشان می‌شود و از این روی، بسیار شایسته تقدیر است. تقدیر از صاحبان مشاغلی که به معدوم سازی سرمایه‌های کسب و کارشان تن در می‌دهند و نیک می‌دانند که وعده پرداخت ضرر و زیان‌ها ممکن است در موعد اعلام شده جامه عمل نپوشند.
همه این‌ها در حالی است که می‌دانیم حجم معدوم سازی مرغ‌ها در یکی دو فصل اخیر بسیار بزرگ بوده، اما حجم وسیع این کار و سرعت اجرای آن هم نتوانسته موجب پدید آمدن حواشی و در جریان قرار گرفتن عموم مردم شود تا بحران بروز کرده، بی کمترین حاشیه سازی‌ مهار شود. اتفاقی که کمتر سراغ داریم در کشورمان به این شکل بی سر و صدا پیش رفته باشد و از این رو، قابل تأمل است.

مجموعه اتفاقاتی که بی شک مصون از اشتباه یا حاشیه نبوده، اما تاکنون به خوبی مهار شده تا بتوانیم در دل این بحران، نقطه اطمینانی بسیار خرسند کننده بیابیم. نقطه اتکایی که امیدواریم مسئولان با رسیدگی به مشکلات مرغداران و دیگر افرادی که در مهار این بحران با ایشان همکاری نشان داده‌اند، در حفظ آن کوشا باشند.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

عوارض مصرف زیاد گوجه فرنگی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 30, 2018 2:28 pm

عوارض مصرف زیاد گوجه فرنگی


کاربردهای فراوان گوجه فرنگی در آشپزی و صنعت غذاسازی باعث شده تا این سبزی به گزینه‌ای محبوب در میان انسان‌ها تبدیل شود. ما گوجه فرنگی را به صورت خام، پخته، رُب، سس، همراه با سالاد و حتی در نوشیدنی‌ها میل می‌کنیم. گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی مختلفی نظیر فیبر، لیکوپن، ویتامین‌های آ، ث و کا، لوتئین، زآگزانتین و مواد معدنی‌ای نظیر پتاسیم است. اما فارغ از اینکه گوجه فرنگی چقدر محبوب است، باید حواستان به عوارض جانبی آن نیز باشد. در این مطلب به بررسی عوارض مصرف زیاد گوجه فرنگی می‌پردازیم. با گیاه یاب همراه باشید.
Image

سوزش معده
از آنجایی که گوجه‌فرنگی سبزی‌ای اسیدی است، مصرف زیاد آن می‌تواند به سوزش معده منجر شود. وقتی میزان اسید در معده زیاد باشد، مقداری از آن بالا آمده و به لولۀ نای برمی‌گردد. این ریفلاکس اسید همان چیزی است که به آن سوزش معده گفته می‌شود.

واکنش‌های آلرژیک
خوردن گوجه فرنگی می‌تواند باعث بروز واکنش‌های آلرژیک گردد که شامل راش پوست، کهیر، عطسه کردن، سرفه کردن، خارش گلو، اگزما و حتی ورم صورت و دهان می‌باشند. اگر به گوجه فرنگی حساسیت داشته باشید، علائم آن سریعا بعد از خوردن این سبزی پدیدار می‌شوند.

مشکلات کلیه
یکی از معایب خوردن گوجه فرنگی، مشکلات مربوط به کلیه است. این موضوع معمولا افرادی را تحت تاثیر قرار میدهد که به بیماری کلیۀ پیشرفته مبتلا هستند. به همین دلیل افرادی که با بیماری کلیه مزمن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، باید از مصرف گوجه فرنگی خودداری کنند، زیرا این سبزی حاوی مقادیر زیادی از پتاسیم، اگزالات و آب است.

سندرم روده تحریک‌پذیر
پوست و دانه‌های گوجه فرنگی باعث اذیت شدن پوشش روده شده و می‌توانند به بروز سندرم روده تحریک‌پذیر منجر شوند. کسانی که از این سندرم رنج می‌برند، باید از مصرف گوجه خودداری کنند.

اسهال
مصرف گوجه فرنگی در کسانی که به عدم تحمل گوجه فرنگی دچار هستند، می‌تواند منجر به بروز اسهال گردد.

سایر عوارض مصرف زیاد گوجه فرنگی

مشکلات ادرار
درد بدن
مشکلات تنفسی
میگرن
مشکلات گوارشی
مشکل برای زنان باردار و شیرده
تداخل با عمکلرد سیستم ایمنی بدن
اثر گذاشتن بر غدۀ پروستات
تغییر رنگ پوست
ناراحتی چشم‌ها و لب‌ها
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

۱۵ لوازم منزل که باعث ایجاد سرطان می‌شوند

پستتوسط najm134 » يکشنبه مه 06, 2018 11:40 pm

۱۵ لوازم منزل که باعث ایجاد سرطان می‌شوند

برخی از لوازم منزل مانند یخچال – حتی کانترهای زیبایتان هم می‌توانند سرطان‌زا باشند. در اینجا متخصصان سم‌شناسی نکاتی را در اختیارتان قرار می‌دهند.

مبلمان

Image
مبلمان زیبایتان می‌توانند شما را از بین ببرند اما نه اینکه تنها مانع انجام فعالیت‌هایتان شوند، بسیاری از مبل‌ها، تشک‌ها و لوازم دیگر منزل حاوی مواد سرطان‌زا به نام TDCIPP هستند که پیش از سال ۲۰۱۳ به‌شدت استفاده می‌شد به‌گونه‌ای که یکی از آزمایشات دانشگاه دوک آن را در هر فرد آزمایش‌شده مشاهده کرد. این ماده همچنین یکی از ده مواد شیمیایی است که در گردوخاک منزل دیده می‌شود.

باید چه‌کار کنید؟

مبل‌هایی که پیش از سال ۲۰۱۳ خریداری کرده‌اید را تعویض کنید و به برچسب مبل‌های تازه خریداری‌شده توجه نمایید.

پرده و فرش

Image
کادمیوم یکی از مواد سرطان‌زای سیگار است. اگر در خانه سیگار می‌کشید کادمیوم و مواد سرطان‌زای دیگر روی پرده و فرش می‌نشینند، حتی زمانی که بوی سیگار هم از بین برود. به همین دلیل چیزی به نام دود ثانویه وجود دارد که در برابر مواد تمیزکننده قوی هم مقاوم است.

باید چه‌کار کنید؟

سیگار را ترک کرده و هرگز در خانه سیگار نکشید.

مبل ریکلاینر چرمی

Image
کرومیوم نوعی ماده سرطان‌زاست که در لوازم چرم، چوبی، رنگ‌ها و رنگ‌دانه‌های پارچه و سیمان یافت می‌شود. برای درک میزان کرومیوم موجود در فضای خانه باید بدانید طبق یکی از مطالعات انجام‌شده در دانشگاه دانمارک حدود نیمی از کفش و صندلی‌های چرمی دارای میزان بالای مواد سرطان‌زا هستند.

باید چه‌کار کنید؟

در اینجا هم باید به برچسب‌ها دقت کنید. از پرسیدن درباره لوازم منزل از فروشندگان خجالت نکشید.

باغچه

Image
دیوکسین یک ماده سرطان‌زاست که در فراورده‌های جانبی شیمیایی وجود داشته و درنتیجه در خاک و آب دیده می‌شوند. این ماده در گردوخاک روی قفسه، روی کف خانه و روی سبزیجات دیده می‌شود. متخصصین سموم معتقدند که احتمال قرار گرفتن در معرض سرطان ناشی از دیوکسین بیش از یک در یک هزار است.

باید چه‌کار کنید؟

در هنگام کار در باغچه دستکش پوشیده و همیشه پیش از ورود به منزل دست‌های خود را بشویید. همچنین از سوزاندن زباله‌ها در خانه خودداری کنید.

یخچال قدیمی

Image
طبق گفته متخصصین مواد سرطان‌زای PCB در لوازم‌خانگی قدیمی، لامپ‌های فلورسنت و ترانسفورماتورها وجود دارند. اگرچه این وسیله دیگر در ایالات‌متحده تولید نمی‌شود، اما مواد PCB هنوز در کشورهای درحال‌توسعه استفاده شده و هنوز هم از تمام PCB های تولید شده، ۷۰ درصد آن در محیط‌زیست وجود دارد. یکی دیگر از منابع این ماده رژیم‌های غذایی است.

باید چه‌کار کنید؟

از شر یخچال‌ها و لامپ‌های فلورسنت قدیمی خلاص شوید. همچنین درباره وجود PCB در ماهی و غذاهای دریایی بیشتر مطالعه کنید.

محصولات تمیزکننده

Image
فرمالدهید یکی از مواد سرطان‌زاست که در غذا، مواد آرایشی، محصولات تمیزکننده (مانند مایع دستشویی، نرم‌کننده و شامپو فرش)، رنگ، عایق فوم و ورقات روزنامه یافت می‌شود. همچنین با استشمام دود ناشی از آشپزی روی گاز یا قرار گرفتن در معرض آتش نیز در معرض این ماده قرار خواهید گرفت.

باید چه‌کار کنید؟

ماده تمیزکننده را با دقت انتخاب کرده و مکان آشپزی را تهویه کنید.

کمد لباس

Image
ماده شیمیایی خشک‌کن تتراکلرواتیلن نوعی ماده سمی است که در تمام لباس‌های داخل کمد دیده می‌شود. همچنین در مواد لکه بر، واکس و تمیزکننده چوب، هم وجود دارد.

باید چه‌کار کنید؟

در هنگام تمیز کردن چوب و واکس زدن کفش دستکش بپوشید. اگر از خشک‌شویی استفاده کنید، یک خشک‌شویی انتخاب کنید که از تتراکلرواتیلن استفاده نمی‌کند.

کف‌پوش و پرده‌کرکره‌ای

Image
پتالات ها مواد سرطان‌زایی هستند که بر رشد انسان و باروری او تأثیر می‌گذارد. این مواد در کف‌پوش، پرده حمام، چرم ترکیبی، پرده‌کرکره‌ای، کاغذدیواری و تمام موادی که از پلی وینیل کلراید دیده می‌شوند. همچنین در غذاهایی که در نایلون بسته‌بندی‌شده‌اند نیز دیده می‌شود.

باید چه‌کار کنید؟

از مواد حاوی پلی وینیل کلراید دوری کنید و به دنبال موادی باشید که برچسب بدون پتالات بر روی آن وجود دارد. لوازم پلاستیکی پیش از سال ۲۰۰۸ را دور انداخته و از بطری‌ها و ظروف شیشه‌ای و استیل استفاده کنید. همچنین در استفاده از نایلون برای بسته‌بندی غذا دقت کنید.

چلومرغ موردعلاقه‌تان

Image
همه می‌دانند آرسنیک سمی است اما شاید کسی نداند مقدار کم آن می‌تواند سرطان‌زا باشد. این ماده در غذاهایی مانند مرغ، برنج و برخی از آب‌میوه‌ها، همچنین مواد خطرناکی مانند رنگ‌ها، براق‌کننده لوازم‌خانگی، چسب، روان‌ساز، نایلون و رنگ، وجود دارد.

باید چه‌کار کنید؟

از مرغ‌های ارگانیک استفاده کنید. در صورت استفاده از رژیم غذایی بدون گلاتن کمتر در معرض آرسنیک قرار خواهید گرفت.

عایق‌بندی

Image
خوشبختانه سال‌هاست که دیگر از پنبه نسوز استفاده نمی‌شود اما هنوز هم در عایق‌بندی خانه‌های قدیمی دیده می‌شود. ازآنجایی‌که با گذشت زمان عایق‌بندی خراب می‌شود، فیبرهای پنبه نسوز در معرض هوا قرار می‌گیرند. ازآنجایی‌که فیبرهای پنبه نسوز به لباس و کفش می‌چسبد، کارگرانی که در شغل خود در معرض تماس با این ماده قرار دارند آن را به خانه می‌آورند.

لیوان‌های فوم پلی استایرن

Image
استایرن نوعی ماده سرطان‌زاست که در پلاستیک‌های پلی استایرن وجود داشته و برای تهیه محصولات پلاستیکی فوم مقاوم مانند لیوان، بشقاب، سینی، اسباب آشپزی، بسته‌بندی و بادام‌های بسته‌بندی‌شده دیده می‌شود. در صورت مصرف قهوه داغ یا سوپ در وسایل پلی استایرن، استایرن به داخل آن‌ها وارد می‌شود.

باید چه‌کار کنید؟

از این لوازم استفاده نکرده و با دقت برچسب محصولات را بخوانید.

کتاب‌های کتابخانه

Image
طبق گزارش کنگره‌ها و منابع دولتی دیگر، لوازم پزشکی، کتاب‌های کتابخانه و لوازم موجود در موزه ممکن است به اتیلن اکسید که یک ماده سرطان‌زاست آغشته باشند.

باید چه‌کار کنید؟

درصورتی‌که به دلیل کار خود در معرض وسایل آغشته به اتیلن اکسید هستید، سعی کنید تماس خود با آن را به حداقل برسانید.

آفت‌کش‌ها

Image
هیچ‌کس از آفت‌ها خوشش نمی‌آید اما در صورت استفاده از علف‌کش‌ها بیشتر در معرض مواد سرطان‌زا قرار خواهید گرفت.

باید چه‌کار کنید؟

با دقت برچسب آفت‌کش‌ها را بخوانید.

اسپری دفع حشرات

Image
حشرات می‌توانند بیماری‌زا باشند اما اگر می‌خواهید برای جلوگیری از آن‌ها از اسپری دفع حشرات استفاده کنید احتمال ابتلا به سرطان در شما افزایش می‌یابد. ممکن است از این اسپری‌ها به‌دفعات برای حیوانات خانگی خود استفاده کرده باشید.

باید چه‌کار کنید؟

از اسپری‌هایی که دارای سموم کمتر هستند استفاده کنید.

کانتر گرانیت

Image
از فساد اورانیوم موجود در سنگ و خاک رادون تشکیل می‌شود. این ماده احتمال سرطان ریه را افزایش می‌دهد، به‌خصوص در افراد سیگاری. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که میزان اورانیوم و رادیوم موجود در سنگ‌ها بالا است ممکن است در معرض رادون قرار بگیرید. در صورت داشتن کانتر گرانیت هم ممکن است در معرض رادون قرار بگیرید.

باید چه‌کار کنید؟

اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که میزان اورانیوم و رادیوم بالا است و یا اینکه از کانترهای گرانیتی استفاده می‌کنید باید میزان رادون را اندازه‌گیری نمایید.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

لطفاً دیگر نوشابه نخورید! جایگزین نوشابه را بشناسید

پستتوسط najm134 » چهارشنبه مه 16, 2018 5:38 am


لطفا دیگر نوشابه نخورید!
جایگزین نوشابه را بشناسید تا شگفت زده شوید!

نوشیدنی های غیرالکلی گازدار با انواع طعم و رنگ بخصوص همراه با ساندویچ طرفداران زیادی دارد ولی مضرات آنها باعث شده تا پزشکان و متخصصان تغذیه روز به روز بیشتر در مورد نوشیدن آن ها هشدار بدهند. نوشیدنی که ۵۰ سال است پول به جیب تولیدکننده می ریزد و بیماری به جان مصرف کننده. اما خوشبختانه خانواده های زیادی را می شناسم که با گزینه های جایگزین نوشابه سفره خود را سالم تر می کنند. با نت نوشت امروز همراه باشید تا به این ۱۰ دلیل مهم سلامتی تان را با نوشیدن نوشابه به خطر نیندازید و در عوض با جایگزین نوشابه سلامتی را به بدن تان هدیه دهید.

شکر
هر بطری نوشابه ۱۰ قاشق غذاخوری شکر دارد. این مقدار شکر بخصوص به شکل مایع در نوشابه ای که شما مصرف می کنید به شدت قند خون را بالا می برد و یکی از عوامل بروز بیماری دیابت و مقاومت به انسولین است.

با جمع شدن شکر در بدن، کبد ناچار است آن ها را به چربی تبدیل کند که در نتیجه چاقی را هم علیرغم میل تان ناچارید تحمل کنید.

اسید فسفریک
نوشابه حاوی اسید فسفریک است. اسیدی که مانع جذب کلسیم غذاهای دریافتی در بدن شده و پوکی استخوان و خرابی دندان ها را به دنبال دارد. اسید فسفریک همچنین به دلیل تداخل با اسید معده باعث هضم ناقص غذا شده مانع از جذب ویتامین ها و مواد معدنی غذاها به بدن می شود.

شیرین کننده های مصنوعی
لطفا گول نوشابه های رژیمی را نخورید. این نوع نوشابه ها حاوی شیرین کننده های مصنوعی است که برای بدن به شدت مضر است. امروزه ثابت شده است شیرین کننده های مصنوعی عامل بروز بسیاری از بیماری ها مثل صرع، تشنج، مولتیپل اسکلروزیس multiple sclerosis به اختصار ام اس MS، تومورهای مغزی، دیابت و حتی بیماری های روحی روانی می شود و عامل تشدید کننده بسیاری از بیماری ها است. علت هم این است که شیرین کننده های مصنوعی در بدن به دلیل گرم بودن محیط تبدیل به متانول شده و سپس به موادی مثل اسید فورمیک و فورمالدئید تبدیل می شود.

رژیم غذایی حاوی نوشابه خطر ابتلا به سندروم متابولیک metabolic syndrome را افزایش می دهد که شامل چاقی شکم، افزایش قند خون و بالا رفتن کلسترول می باشد.

کافئین

کافئین خاصیت های زیادی دارد و معمولا متخصصان خوردن یک تا دو فنجان قهوه یا انواع چای را در طی روز به دلیل داشتن کافئین توصیه می کنند. ولی نوشابه ها حاوی کافئین زیادی است که پس از مصرف بلافاصله باعث افزایش ضربان قلب، نامنظم شدن ضربان قلب و فشارخون می شود.

آب آلوده
متاسفانه آب موجود در نوشابه ها آب معمولی است که شامل کلراید و فلوراید زیاد و حتی فلزات سنگین است.

چاقی
محققان دانشگاه هاروارد ارتباط مستقیمی بین مصرف نوشابه و چاقی پیدا کرده اند. ۱۲ سال تحقیق بر روی انواع نوشابه توسط این محققان نشان داد که با مصرف هر روز نوشابه خطر چاقی تقریبا ۲ برابر می شود.

فروکتوز
علاوه بر شکر نوشابه ها حاوی شربت ذرت یا فروکتوز است. بسیاری از ذرت هایی که فروکتوز یا قند از آن ها به دست می آید حاوی تغییرات ژنتیکی یا تراریخته است که حتی بر ژن های فرد تاثیر می گذارد. جیوه از دیگر مواد مضری است که در شربت ذرت یا فروکتوز وجود دارد و مصرف طولانی مدت آن باعث می شود تا فرد با بیماری های متعدد دست و پنجه نرم کند.

فقر غذایی

نوشابه هیچ گونه ارزش غذایی ندارد. تاثیرات مضر نوشابه فقط شامل خودش نیست. خوردن نوشابه تقریبا تمام مواد مغذی را که شما در طول روز مصرف می کنید از بین می برد و اجازه نمی دهد تا این مواد غذایی جذب بدن تان شود. در واقع پس از مدتی بدن تان با وجود غذاهای سالمی که می خورید دچار فقر و کمبود شدید غذایی می شود.

کمبود آب بدن
نوشابه خوش طعم است. ولی شکر، سدیم، کافئین زیاد موجود در آن بدن را دهیدراته می کند که نتیجه آن تشدید بیماری های مزمن و مساعد کردن محیط برای ابتلا به آن ها است.

خرابی دندان ها
خرابی دندان ها در نتیجه مصرف نوشابه جایگزین نوشابه

علاوه بر پوکی و خرابی دندان ها، نوشابه عامل بیماری و از بین رفتن لثه ها و جرم گرفتن دندان ها می شود که مسلما برای هیچ کس خوشایند نیست.

گزینه های جایگزین نوشابه
اگر نوشابه خور قهاری هستید و غذای تان را بدون نوشابه نمی توانید میل کنید مسلما حذف آن برای تان مشکل است. ولی به دلایلی که ذکر شد باید هر چه زودتر تا دیر نشده نوشابه را ترک کنید و یکی جایگزین نوشابه را برای خودتان انتخاب کنید.

پیدا کردن جایگزین نوشابه معمولا مورد پسند نوشابه خورها نیست ولی بهتر است نوشیدنی های زیر را امتحان و به تدریج جایگزین نوشابه کنید.

آب میوه : البته نه آب میوه های صنعتی بلکه آب میوه های مورد علاقه خودتان که در خانه تهیه می کنید. با اضافه کردن کمی زنجبیل طعم تیز و تند نوشابه را هم خواهید داشت.
دوغ : هیچ چیزی خوشمزه تر و سالم تر از این نوشیدنی نیست. البته سعی کنید بدون نمک آن را میل کنید. با ماست یا کفیر کم چرب و کمی پونه کوهی یا نعنا یا کاکوتی و گیاهان مشابه خودتان می توانید یک دوغ سالم در خانه تهیه کنید.
کامبوچیا: این نوشیدنی هم که سرشار از ویتامین ها و بسیار خوش طعم است.
لیموناد یا شربت آب لیمو: در روزهای گرم تابستان بهترین نوشیدنی است که می توانید کمی تخم شربتی هم به آن اضافه کنید. به این صورت علاوه بر طعم خوشمزه و خواص مفیدش بدن تان دهیدراته هم نمی شود.

شربت زنجبیل درست کنید.
طرز درست کردن شربت زنجبیل به عنوان جایگزین نوشابه

لطفا به جای نوشابه این نوشیدنی پر از خاصیت را به عنوان جایگزین نوشابه در خانه آماده و میل کنید:

مواد لازم:

آب تصفیه شده : ۸ فنجان

زنجبیل تازه : یک شاخه ۲ تا ۴ سانتیمتری

شکر ارگارنیک ( قرمز) : نصف فنجان ( اگر از شکر سفید یا قهوه ای استفاده می کنید حتما یک قاشق غذاخوری ملاس اضافه کنید. ملاس حاوی مواد معدنی است و طعم خوبی به نوشیدنی می دهد)

نمک دریا یا نمک صورتی هیمالیا: نصف قاشق چایخوری

آب لیموترش تازه : نصف فنجان

کشک : یک چهارم فنجان

دستور تهیه :

۱- ابتدا ۳ فنجان آب را با شکر، ملاس و نمک و زنجبیل خرد شده در یک قابلمه حرارت دهید تا به نقطه جوش برسد.

۲- ۵ دقیقه این ترکیب را در حالی که می جوشد به هم بزنید تا مواد کاملا در هم ترکیب شده و بوی زنجبیل را احساس کنید.

۳- ظرف را از روی گاز بردارید و بقیه آب را به ترکیب اضافه کنید. اجازه دهید تا سرد شود و حرارت آن با حرارت درجه اتاق یکسان شود.

۴- آب لیموی تازه و کشک را اضافه کنید و بهم بزنید.

۵- مایع به دست آمده را به یک ظرف شیشه ای منتقل کنید و پس از آن که آن را خوب به هم زنید در آن را محکم کنید.

۶- ظرف را روی پیشخوان آشپزخانه بگذارید. ۲ تا ۳ روز بعد حباب ها را مشاهده می کنید که در نتیجه وجود کشک و تخمیر شدن نوشیدنی است. در طی این دو سه روز هر بار که حباب ها را مشاهده کرده در ظرف را باز کنید و آن را به هم بزنید. صدای هیس مانند تخمیر را می شنوید. برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنید.

۷- حالا ظرف را به یخچال منتقل کنید.

۸- قبل از هر بار نوشیدن آن را خوب به هم بزنید.

نوشابه خوردن را ترک کنید: نوشابه ها تهدید بسیار جدی برای سلامتی هستند.

منبع:wellnessmama.com
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

تاثير مارچوبه بر پخش سرطان در بدن

پستتوسط najm134 » سه شنبه مه 22, 2018 11:15 am


تاثير مارچوبه بر پخش سرطان در بدن

تاثير مارچوبه بر پخش سرطان در بدن (بعد از سالها تبليغ براى مصرف سبزي گرانقيمت توليد گلخانه اي و اصلاح ژنتيك شده)

جیمز گالاهر گزارشگر علوم و بهداشت

اسم ماده آسپاراژیم از گیاه مارچوبه (در انگلیسی آسپاراگوس) گرفته شده است
به گفته دانشمندان دانشگاه کمبریج شواهد بیش از پیش نشان می دهد که نوع غذایی که می خوریم می تواند بر رشد سلول های سرطانی و پخش شدن آنها در بدن تاثیر بگذارد.
Image
مطالعه ای بر حیوانات که در نشریه "نیچر" منتشر شده نشان داد که تومورهای سرطان پستان در غیاب یک ماده غذایی به نام "آسپاراژین" به تقلا می افتند.

این ماده در گیاه "مارچوبه"، همچنین گوشت مرغ، محصولات دریایی و غذاهای زیاد دیگری وجود دارد.

دانشمندان امیدوارند در آینده از "اعتیاد" سلول های سرطانی به مواد خاص غذایی برای مقابله با آنها استفاده کنند.

"آسپاراژین" یک نوع اسید آمینه است که از مصالح اولیه ساخت پروتئین ها هستند. این ماده نام خود را از گیاه "آسپاراگوس" (مارچوبه) می گیرد.


این مطالعه توسط موسسه تحقیقات سرطان بریتانیا در کمبریج، بر موش های مبتلا به سرطان پیشرفته پستان انجام شد.

با گسترش سلول های سرطانی در بدن موش ها معمولا ظرف دو هفته می میرند.

اما وقتی موش ها چه از طریق رژیم چه با دادن قرص از آسپاراژین محروم شدند، سلول های سرطانی به تقلا افتادند.

پروفسور گرگ هانون گفت: "تغییری که مشاهده کردیم واقعا شدید بود، پیدا کردن سلول های سرطانی دشوار شد."

پارسال محققان در دانشگاه گلاسکو نشان دادند که قطع دو اسید آمینه "سرین" و "گلیسین" رشد سرطان لنفوم و روده را کم می کند.

پروفسور هانون به بی بی سی گفت: "ما شاهد شواهد بیشتر و بیشتری هستیم که بعضی سرطان ها به ترکیبات موجود در رژیم غذایی ما معتاد هستند."

"امیدواریم در آینده با تغییر رژیم بیمار یا استفاده از داروهایی که دسترسی سلول های سرطانی به مواد غذایی را کنترل می کند به نتایج بهتر درمان دست پیدا کنیم."

تومور در مرحله اولیه به ندرت مرگبار است. سرطان وقتی مهلک می شود که در بدن منتشر شود یا به اصطلاح متاستاز دهد.

سلول سرطانی برای آنکه منتشر شود ابتدا باید تغییرات گسترده ای را پشت سر بگذارد و محققان می گویند برای همین تغییرات است که به آسپاراژین نیاز دارد.

با این حال این نتایج هنوز در انسان تایید نشده و به هر شکل پرهیز از آسپاراژین در رژیم روزانه خیلی سخت است.

دلیت مورگان مدیر گروه "سرطان پستان حالا" گفت که بیماران نباید با تکیه بر این مطالعه خود را در معرض رژیم های سخت قرار دهند.

او گفت: "ما توصیه نمی کنیم که بیماران بدون مشورت با پزشک یک گروه غذایی خاص را کاملا از رژیم خود حذف کنند."

"ما همچنین همه بیماران را تشویق می کنیم یک رژیم غذایی سالم و متنوع را دنبال کنند."
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

عادت به لمس این قسمت های بدن به سلامتی شما صدمه می زند

پستتوسط najm134 » سه شنبه مه 29, 2018 9:52 am


عادت به لمس این قسمت های بدن به سلامتی شما صدمه می زند


به اینجا و آن جای بدن دست نزنید!
صورت - جشم - داخل كوش - داخل بيني - داخل دهان - ناف - زيرناخن

به گزارش اسپوتنیک با استناد به تحقیقات دانشمندان و پزشکان، اعضایی در بدن هستند که باید از دست زدن به آن ها دوری شود. دست ها آلوده به میکروب هایی هستند که می توانند به قسمت های حساس بدن سرایت کنند. در بعضی موارد، قسمت هایی از بدن محل انباشت میکروب ها هستند و باعث انتقال بیماری به دیگران می شوند. عادت به لمس این قسمت های بدن به سلامتی خود و اطرافیان صدمه می زند.
از دست زدن به صورت خود پرهیز کنید، مگر زمانی که می خواهید صورت تان را بشویید یا به آن کرم بزنید. دانشمندان می گویند دست های ما چربی ای دارد که می تواند باعث بسته شدن منافذ پوست و وخیم شدن آکنه شود. میکروب هایی که بر روی نوک انگشتان دست هستند می توانند این مسأله را تشدید کنند.

چشم های ما به شدت حساس هستند. وقتی به چشم هایتان دست می زنید نه تنها میکروب ها را وارد آن می کنید، بلکه با این کار خود را در معرض خطر ورود تصادفی ذرات کثیف و بسیار ریز به داخل چشم ها قرار می دهید. مسأله ای که می تواند باعث سوزش چشم و حتی خراش برداشتن قرنیه شود.

اجزای داخلی گوش بسیار ظریف و آسیب پذیر هستند. به همین خاطر است که باید در برابر میل به خارج کردن جرم های گوش از اعماق آن مقاومت کنید. دانشمندان می گویند هرگز نباید انگشت هایمان را داخل گوش ها کنیم. پوستی که مجرای گوش را پوشانده بسیار نازک است و در معرض پارگی های بسیار ریز قرار دارد.

در داخل بینی باکتری های مفیدی وجود دارد. وقتی انگشت تان را داخل بینی می کنید، باکتری های مختلفی را وارد آن می کنید که احتمالا مضر هستند و می توانند باعث عفونت شوند. به علاوه، با این کار دست ها آغشته به باکتری های بینی می شوند و این باکتری ها از این طریق به نقاط دیگر منتقل می شوند.

در دهان یک انسان بالغ حدود 34 تا 72 نوع باکتری وجود دارد. بیشتر این باکتری ها مضر نیستند و بعضی از آن ها حتی برای سلامتی دهان مفید هستند، اما وارد کردن میکروب های موجود روی دست ها تعادل را در دهان بهم می زند و شما را در معرض بیماری قرار می دهد.

ناف آلوده ترین قسمت بدن است و در داخل آن باکتری های بسیار زیادی وجود دارد. از آنجایی که دسترسی به ناف دشوار است، حتی بعد از استحمام هم این قسمت از بدن آلوده باقی می ماند.

در زیر ناخن های دست و پا آلودگی ها و باکتری های بسیار زیادی وجود دارد. حتی شست و شوی مداوم دست ها هم این میکروب ها را به طور کامل از بین نمی برد. با تماس دست ها با آلودگی ها و باکتری های مختلفی که در زیر ناخن ها وجود دارد، این آلودگی ها به سطوح دیگر هم منتقل می شود.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

قبليبعدي

بازگشت به آلوده شناسى


Aelaa.Net