آگاهي طبي = خطرات

مدير انجمن: najm134

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 28, 2017 11:31 pm

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید


سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری برای سلامتی بدن دارد، اما مصرف بخش‌هایی از این میوه عوارض خطرناکی را برای افراد به همراه دارد. در این مطلب دلیل اینکه نباید دانه های سیب را بخورید توضیح می دهیم
آفتاب‌‌نیوز :

باوجود اینکه توصیه پزشکان به افراد برای حفظ سلامت مصرف روزانه سیب است، اما خوردن دانه‌های این میوه توصیه نمی‌شود، زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در سیب عوارض خطرناکی را برای افراد به دنبال دارد.

ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانه‌های سایر میوه ها، چون سیب، هلو و گیلاس وجود دارد و در صورت مصرف هسته این میوه‌ها و جویدن و قورت دادن آنها، آمیگدالین که بی ضرر است به سیانید هیدرو‍ژن تبدیل می‌شود.

سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی بسیارخطرناک است و مصرف دوز‌های پایینی از آن می‌تواند باعث مرگ افراد شود.

از جمله عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید می‌توان سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی را نام برد و در صورت مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تاخیر در درمان، امکان مسمومیت شدید و مرگ فرد وجود دارد.

کارشناسان بررسی کرده اند که مقدار ۴۱ الی ۲۸۶ میلی گرم ماده سیانید موجود در دانه سیب برای مرگ یک فرد بالغ با وزن ۸۱ کیلوگرم کافی است.

گروه‌هایی که باید از خوردن هسته سیب شدیدا اجتناب کنند، کودکان، زنان باردار، افراد دچار ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و سالمندان هستند.

تنها حدود 0.2گرم الی 1.6گرم برای هر کیلو گرم از وزن یک فرد سیانید کافی است تا فرد دچار مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی شود.

در صورت قورت دادن کامل دانه سیب و نجویدن آن، آنزیم‌های موجود در معده آن را هضم کرده و خطری برای انسان ندارند، اما توصیه می‌شود افراد تا حد امکان از جویدن و خوردن هسته سیب خودداری کنند.

هر عدد سیب تا ۲۰ عدد دانه دارد و در صورتی که فرد بیش از ۱۵۰ دانه که به طور تقریبی ۱۰۰ گرم می‌شود را مصرف کند با مسمومیت مرگبار ناشی از سیانید مواجه می‌شود.

به جز دانه سیب، پوست و گوشت این میوه کاملاً بی ضرر و برای سلامت بدن انسان بسیار مفید هستند.

به اشتباه برخی افراد گمان می‌کنند که مصرف مقدار کم سیانید موجود در سیب برای سلامت بدن مفید است که این تصور کاملاً اشتباه است و می‌تواند به تجربه‌ای گران و به قیمت از دست دادن جان آن‌ها تمام شود.

اگر به اشتباه یک الی چند عدد دانه سیب را مصرف کردید نگران نباشید، اما حتماً هنگام خوردن سیب دانه‌های آن را جدا کنید و با آرامش از طعم و خواص درمانی این میوه پرخاصیت لذت ببرید.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ماده پرطرفدار که «نابارورتان» می‌کند

پستتوسط najm134 » جمعه اکتبر 06, 2017 12:29 pm

ماده پرطرفدار که «نابارورتان» می‌کند

برخی از خوراکی ها با وجود طعم و ظاهر خوشایند می توانند اثراتی مخرب برای سلامتی داشته باشند و حتی باعث ناباروری شوند.

Image
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ براساس جدیدترین پژوهش ها، مصرف بیش از اندازه قند، شکر و خوراکی های شیرین علاوه برافزایش احتمال ابتلا به بیماری دیابت می تواند در زنان متاهل ایجاد نازایی کند.
کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند مصرف خوراکی ها و موادغذایی شیرین می تواند سبب ابتلای زنان به سندروم پلی کیستیک تخمدان شود که در اثر این بیماری تخمک ها پس از پایان قاعدگی آزاد نمی شوند و در بدنه رحم باقی می مانند در نتیجه دیگر تخمکی در دهانه رحم برای لقاح وجود ندارد و زن دچار ناباروری می شود.
از جمله علائم نازایی که بیشتر در زنان در سنین 25 الی 45 سال مشاهده می شود می توان قاعدگی نامنظم، رویش موهای زائد در بدن به ویژه بر روی صورت، پشت، کمر و حتی روی سینه، چاقی و اضافه وزن، آکنه صورت و ریزش موهای سر را نام برد.
بسیاری از زنان متاهل تنها پس از آگاهی از عدم توانایی شان برای فرزند آوری به پزشک متخصص مراجعه می کنند و متوجه بیماری سندروم تخمدان پلی کیستیک می شوند.
انواع مختلفی از روش های درمانی و تشخیصی برای این بیماری وجود دارد و استفاده از برخی دارو ها و در موارد خاص عمل جراحی می تواند به بهبود بیماری کمک کند که یکی از راه های درمان این بیماری و بالابردن شانس باروری در بانوان اجتناب از خوردن مواد غذایی حاوی قند و شکر است.
خوردن موادقندی باعث تولید انسولین مازاد دربدن شده که رابطه مستقیمی با ابتلا به سندروم پلی کیستیک دارد در همین راستا کارشناسان به بانوانی که تمایل به فرزند آوری دارند توصیه می کنند ورزش های منظم انجام داده و حتی الامکان از خوردن مواد غذایی شیرین خوددار ی کنند و با انجام آزمایش های دوره ای منظم همواره قند خون خود را کنترل کنند.
منبع:dailymail
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می شوند؟

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه نوامبر 11, 2017 12:50 pm

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می شوند؟


مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پیوند خورده اند، که از آن جمله می توان به توت فرنگی، گوجه فرنگی، و سبزیجات چلیپایی اشاره کرد.
ما می دانیم که رژیم غذایی یکی از عوامل اصلی تاثیرگذار در خطر ابتلا به سرطان محسوب می شود. در حقیقت، دانشمندان بر این باورند که ابتلا به 30 درصد از تمام سرطان ها می تواند از طریق تغذیه مناسب قابل پیشگیری باشد.

Image

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایزی هلث اپشنز"، نتایج پژوهش های بسیاری می توانند به شما در تشخیص عادات تغذیه ای نامناسب که به سرطان منجر می شوند، کمک کنند. مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پیوند خورده اند، که از آن جمله می توان به توت فرنگی، گوجه فرنگی، و سبزیجات چلیپایی اشاره کرد. در مقابل، برخی مواد غذایی مانند گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. برخی رژیم های غذایی نیز با کاهش خطر ابتلا به سرطان پیوند خورده اند که رژیم مدیترانه ای یکی از شناخته شده‌ترین نمونه ها است.

اما اگر تهیه فهرستی از هر ماده غذایی مرتبط با سرطان دلهره آور به نظر می رسد، روش موثر دیگری برای دنبال کردن یک رژیم غذایی ضد سرطان وجود دارد که تراکم انرژی هر چیز موجود در بشقاب شما را در نظر می گیرد.

مواد غذایی با تراکم انرژی پایین در برابر سرطان
تراکم انرژی مقیاسی از میزان کالری های موجود در هر گرم از غذای شما است. اگر گیج کننده به نظر می رسد این گونه آن را مد نظر قرار دهید...
غذاهایی که حاوی کالری زیادی در هر لقمه هستند، اما چندان مغذی محسوب نمی شوند (مانند پیتزا، سیب زمینی سرخ شده، بستنی، غیره) مواد غذایی با تراکم انرژی بالا بوده، در شرایطی که غذاهایی با محتوای مواد مغذی زیاد در هر لقمه و کالری کم (مانند سبزیجات، میوه ها، لوبیاها، غیره) مواد غذایی با تراکم انرژی پایین هستند.

برای ارائه تعریفی ساده‌تر، مواد غذایی با تراکم انرژی بالا به طور معمول غذاهای فرآوری شده هستند و مواد غذایی با تراکم انرژی کم به طور عمده مواد غذایی کامل هستند. تراکم انرژی غذای شما می تواند بر خطر ابتلا به سرطان تاثیرگذار باشد.

پژوهشگران دانشگاه آریزونا به تازگی مطالعه ای را در زمینه چگونگی تاثیر مصرف مواد غذایی با تراکم انرژی بالا بر خطر سرطان در زنان یائسه انجام داده و دریافتند که خطر سرطان تا 10 درصد افزایش می یابد. در شرایطی که 10 درصد ممکن است چندان زیاد به نظر نرسد، اما زمانی که موضوع سرطان مطرح می شود، کمترین مقادیر که خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهند، مهم هستند.

پژوهشگران طی این مطالعه که تجزیه و تحلیل داده های 90 هزار زن یائسه در دستور کار ان قرار داشت، دریافتند آنهایی که مواد غذایی با تراکم انرژی بالای بیشتری مصرف کرده اند 10 درصد احتمال بیشتری دارد به سرطان مرتبط با چاقی، مانند سرطان پستان، سرطان لوزالمعده، سرطان آندومتر، سرطان کبد، سرطان معده، غیره مبتلا شوند.
در نگاه نخست، ممکن است فکر کنید که منطقی به نظر می رسد، زیرا افرادی که مواد غذایی با تراکم انرژی بالا مصرف می کنند، احتمال بیشتری دارد اضافه وزن داشته یا چاق باشند. اما باید به این نکته توجه داشت که خطر افزایش یافته سرطان با وزن در ارتباط نبوده است و این شرایط تنها برای زنانی با وزن عادی که مواد غذایی با تراکم انرژی بالای بسیاری مصرف کرده بودند، صدق می کرد.
از این رو، شما الزاما نباید دارای اضافه وزن باشید تا در معرض خطر سرطان های مرتبط با چاقی قرار بگیرید، بلکه تنها باید یک رژیم غذایی ضعیف را دنبال کنید. این رژیم غذایی به عدم تعادل های متابولیک منجر می شود که خطر بالاتر ابتلا به سرطان را در پی دارد. حداقل، این چیزی است که پژوهشگران به آن مشکوک هستند.

دنبال کردن یک رژیم غذایی با تراکم انرژی پایین
اگر قصد دارید یک رژیم غذایی با تراکم انرژی پایین را برنامه ریزی کنید، در اینجا برخی از بهترین گزینه ها که به طور منظم باید مصرف شوند، ارائه شده اند:
سبزیجات برگدار تیره
مارچوبه
لوبیا سبز
بروکلی
کدو سبز
هویج
گوجه فرنگی
قارچ
خیار
فلفل دلمه ای
تربچه
میوه های خانواده مرکبات
ملون ها
توت ها
انگورها
سوپ های مبتنی بر آب گوشت
ماهی
سینه مرغ یا بوقلمون
لبنیات کم چرب
حبوبات
برنج قهوه ای
گندم کامل
جو دوسر

پرهیز همیشگی از مصرف مواد غذایی فرآوری شده با تراکم انرژی بالا می تواند دشوار باشد. گاهی اوقات ممکن است از خوردن یک تکه پیتزا یا مقداری بستنی لذت ببرید. اگر این گونه است، تلاش کنید از قانون 80/20 پیروی کنید که به معنای مصرف مواد غذایی کامل در 80 درصد مواقع و مصرف غذاهای کم ارزش در باقی مواقع است.

همچنین، هنگامی که عادات غذا خوردن کمتر سالم را دنبال می کنید، پس از خوشگذرانی خود نوشیدن یک فنجان چای سبز را کامبوچا را فراموش نکنید. مطالعه ای جدید نشان داده است که این کار می تواند مقداری از اثرات منفی غذا خوردن ناسالم، مانند مغز مه آلود و مقاومت به انسولین، را خنثی سازد.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تاتو ، سرطان زا است

پستتوسط najm134 » يکشنبه نوامبر 19, 2017 6:46 pm

تاتو، سرطان زا است


دانشمندان فرانسوی از سرطان زا بودن خالکوبی روی بدن خبر می دهند. وقتی کسی برای خالوبی (تاتو) به مکان‌هایی که این کار را انجام می‌دهند مراجعه می‌کند ،تصورمی‌کند که سوزن و وسایل به گرفته شده باید استریل باشد و با رعایت این موارد خطر دیگری سلامتی انسان را تهدید نمی‌کند. بسیاری دیگر نیز انجام تاتو را دارای ریشه تاریخی می‌دانند و عنوان می‌کنند که در قرن‌های گذشته و حتی دوران باستان نقوشی روی بدن به‌صورت خالکوبی کشیده می شده‌ که خطری برای سلامتی نداشته است اما دانشمندان فرانسوی با انجام تحقیقات جدید که مقاله آن در مجله معتبرعلمی ساینس به چاپ رسیده است ،ثابت کردند انجام تاتو روی بدن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
محققان برای بررسی بیشتر سراغ جوهرهای به‌کار رفته در خالکوبی رفتند و دریافتند که تمامی این جوهرها حاوی ذرات اکسید تیتانیوم و دیگر مواد سمی خطرناک هستند که در مرحله اول ایجاد التهاب در پوست بدن می کند و گاهی بیماری‌های پوستی ناخوشایندی را به وجود می‌آورد. در ادامه با کمک چهار داوطلبی که روی بدن آن‌ها تاتو انجام شده بود،تحقیقات وارد مرحله دقیق‌تری شد.
با نمونه‌برداری از پوست محل‌های خالکوبی و به کمک اشعه ایکس مشخص شد که ذرات رنگدانه های تاتو از داخل پوست نفوذ کرده‌اند.این ذرات نانویی به داخل سیستم لنفاوی نفوذ کرده و در میان غدد لنفاوی گسترش یافته‌اند و به تدریج باعث التهاب و تجمیع مولکول‌های شیمیایی فعال در بدن می‌شوند که بطور بالقوه سلامت انسان را به خطر می‌اندازد و او را به سرطان مبتلا می‌کند.

محققان پزشکی به علاقه‌مندان به خالکوبی هشدار می‌دهند که انجام این کار به منزله پیروی از یک مد و یا روش سنتی نیست بلکه عملی خطرناک برای ابتلای شخص به سرطان است که باید از آن جلوگیری شود.
منبع: ایسنا
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آنفلوآنزای مرغی شایع شده (بي سروصدا) اما جدید نیست!!!

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 26, 2017 10:41 pm

آنفلوآنزای مرغی شایع شده (بي سروصدا) اما جدید نیست!!!


رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که سویه جدیدی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گزارش نشده و همه گزارش‌های این بیماری طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته مربوط به سویه‌های تکراری و بومی شده سال‌های گذشته است.
آفتاب‌‌نیوز :
علیرضا رفیعی پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس ارزیابی‌های سالانه و جلسات هفتگی و ماهانه‌ای که در ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ملی و استانی سویه جدیدی از این بیماری به کشور وارد نشده و اگر گزارشی هم بوده مربوط به همان سویه‌های سال گذشته است.

وی افزود: هم‌اکنون در آغاز فصل مهاجرت پرندگان قرار داریم و امکان بروز و تشدید بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان وجود دارد و همه متولیان از وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست و به ویژه مرغداران به عنوان خط مقدم باید تمام تلاش خود را به کار بندیم تا با همکاری، ترویج و آموزش به سمتی حرکت کنیم تا بتوانیم که امسال مبارزه خوبی با عوامل بیماری‌زا داشته باشیم.

رییس سازمان دامپزشکی ادامه داد: سویه‌های تکراری سال‌های گذشته از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که در کشور بومی شده بود هم اکنون نیز وجود دارد و کم و بیش گزارش می‌شود اما تاکنون سویه جدیدی گزارش نشده است.

به گزارش ایسنا، سال گذشته نیز در اواخر آبان‌ماه و اوایل آذرماه سویه‌های جدید بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور شیوع پیدا کرد که عمدتا مرغداری‌های پرورش دهنده تخم مرغ را با خود درگیر کرده و از تهران، البرز و مازندران شروع شد و به حدود ۲۰ استان رسید.

در مصرف طيور احتياط كنيد / گوشت كبوتر تنها گوشت مقاوم در برابر اين ويروس است
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

90 درصد ایرانی ها کم تحرک هستند

پستتوسط najm134 » يکشنبه دسامبر 10, 2017 8:08 pm

90 درصد ایرانی ها کم تحرک هستند


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ٩٦ درصد زنان و ٨٤ درصد مردان و در مجموع ٩٠ درصد ایرانی ها کم تحرک هستند.

دکتر رضا ملک زاده در بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان در خصوص پیشرفت های طب أطفال و جایگاه علمی تحقیقات در زمینه طب أطفال در ایران، اظهارداشت: خوشبختانه طی ٤٠ سال گذشته امید به زندگی در ایرانیان افزایش داشته است و به مرز ٨٠ سال در زنان و ٧٦ سال در مردان رسیده است.

وی افزود: بخش عمده افزایش امید به زندگی در ایرانیان به کاهش مرگ و میر در کودکان بر می گردد.

ملک زاده با بیان اینکه مرگ و میر در بزرگسالان از عدد ٦٠ در ١٠ هزار به زیر ٢٠ رسیده است، خاطرنشان کرد: بیماری های مالاریا و إسهال که در کودکان شایع بود، کاهش چشمگیر داشته است و در مرگ و میر نوزادی نیز به شاخص های خوبی رسیدیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: مشکل اصلی ما بیماری های قلب و عروقی است که ریشه آن معمولا از دوران کودکی آغاز می شود و از طرفی بیماری های روانی و مصرف مواد مخدر در جوانان و همچنین دیابت نوع ٢ بیشترین مشکلاتی است که در کشور ما مطرح است.

وی ادامه داد: لاغری مفرط به ندرت مشاهده می شود و در عوض مشکل عمده مردم در کشور اضافه وزن است.

ملک زاده تصریح کرد: طی مطالعه ای در سال ١٩٧٠ که توسط فائو مطرح شد، سرانه مصرف روزانه کالری در ایرانی ها ٢ هزار کالری بود که در حال حاضر به ٣ هزار کالری در روز رسیده است.

وی گفت: ٣٠ درصد زنان ایرانی چاق هستند و در مجموع ٢٣ درصد ایرانیان BMI بیش از ٣٠ دارند.

ملک زاده با بیان اینکه ٣٠ درصد ایرانی ها پره دیابتیک هستند، یعنی در آستانه ابتلا به دیابت قرار دارند، ادامه داد: فشارخون شیوع زیادی دارد و حدود ٣٠ درصد افراد بالای ١٨ سال به فشارخون مبتلا هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: تحرک بدنی در ایرانی ها کم است و ٩٦ درصد زنان و ٨٤ درصد مردان و در مجموع ٩٠ درصد ایرانی ها کم تحرک هستند.

وی با اشاره بر اینکه در سال های اخیر در تولیدات علمی رشد خوبی داشتیم و به اهداف ١٤٠٤ نزدیک شده ایم، گفت: در بانک اسکوپوس رتبه جهانی ١٦ را داریم اما در رشته اطفال عقب مانده ایم چرا که رتبه ٢٤ ام را در جهان داریم و به طورکلی در منطقه اول هستیم اما در رشته أطفال سوم هستیم.

ملک زاده بیان کرد: عدد تولیدات علمی در ایران مناسب است اما در رشته اطفال از محققان میخواهیم تلاش بیشتری کنند.

وی در پایان تاکید کرد: محققان می توانند از موسسه نیماد گرند بگیرند تا در رشته اطفال کار کنند چرا که در این موسسه بودجه لازم پیش بینی شده است.
*مهر
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

یک میلیارد انسان در معرض ابتلا به اختلالات شنوایی

پستتوسط najm134 » سه شنبه دسامبر 19, 2017 3:49 pm

یک میلیارد انسان در معرض ابتلا به اختلالات شنوایی


رئیس هسته تحقیقات علوم اعصاب شنوایی گفت: ۵۰۰ میلیون نفر در دنیا مبتلا به اختلالات شنوایی هستند و حدود یک میلیارد نفر نیز در معرض ابتلا به این اختلالات قرار دارند.

دکتر سعید محمودیان در حاشیه چهارمین همایش نقشه‌برداری مغز ایران، اظهارداشت: آلودگی‌ها از دو جهت در شنوایی تاثیرگذارند. آلودگی صوتی و آلودگی ریزگردها که هر دو با هم مخرب‌ترین اثر را بر روی سیستم اعصاب و شنوایی می‌گذارند.

وی افزود:اولین علامت آسیب شنوایی وزوز گوش است که معمولا علاوه بر اینکه گوش فرد وزوز می‌کند، صدای دائمی در مغرش می‌شنود و زندگی فرد را مختل می‌کند. این صداها معمولا مانند صدای سوت و خش‌خش هستند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: صدای وزوز یک علامت است که از اختلال در سیستم عصب شنوایی خبر می‌دهد.

محمودیان گفت: حدود ۵۰۰ میلیون نفر در جهان مبتلا به اختلالات شنوایی هستند و بیش از یک میلیارد نفر نیز در معرض ابتلا به این اختلالات قرار دارند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: اصوات باید زیر ۸۰ دسی‌بل باشد و حد خطر استفاده از هدست و هندزفری آنجاست که اطرافیان صدای آن را بشنوند.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

مرگ وزیر بهداشت تونس هنكام دو ماراتن خوداعلام كرده

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه دسامبر 26, 2017 4:41 pm

مرگ وزیر بهداشت تونس هنكام دو ماراتن خوداعلام كرده


"سلیم شاکر" وزیر بهداشت 56 ساله تونس به دلیل سکته قلبی هنگام مشارکت در دو ماراتون کمپین مبارزه با سرطان درگذشت.

Image

در طب كهن؛ نرمش مفيد براى سلامتي عمومي است، و براى بيماران هم بايد با نظر طبيب باشد
اما ورزش سنگين؛ به عنوان مضر مطرح است و تنها براى افراد حرفه اى بعد از تمرين تدريجي مجاز است،
فلذا تاييد كلي مفيد بودن ورزش بطور مطلق كه توسط طب رايج مرتبا تكرار مي شود صحيح نبوده
خصوصا در اعلام برنام ههاى عمومي بايد بشدت دقت شود و اعلام دوماراتن بلكه حتى پيادروي عمومي صحيح نبوده و خطراتي براى برخي از مردم دارد.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بدن فست‌فود را همچون یک "عفونت" می‌بیند!

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه ژانويه 18, 2018 12:44 pm

بدن فست‌فود را همچون یک "عفونت" می‌بیند!


بررسی‌ها نشان می‌دهد سیستم ایمنی بدن انسان به فست‌فودها واکنشی همچون مقابله با عفونت باکتریایی نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مطالعه انجام گرفته روی موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد سیستم ایمنی بدن با رژیم غذایی حاوی فست‌فودها که با عنوان رژیم غذایی غربی شناخته می‌شود همچون عفونت باکتریایی برخورد می‌کند.

پزشکان آلمانی مشاهده کردند در موش‌هایی که از برنامه غذایی مشابه با رژیم غذایی غربی که سرشار از چربی‌ها، قند و نمک است، تغذیه شده‌اند تعداد سلول‌های ایمنی در خونشان افزایش پیدا کرده‌ است.

به گفته متخصصان آلمانی، رژیم غذایی ناسالم به افزایش غیرمنتظره تعداد سلول‌های ایمنی در خون موش‌ها منجر می‌شود. این گلبول‌های سفید متخصصان را متوجه ژن‌هایی کرد که حاوی سلول پروژنیتور است و با رژیم غذایی موش‌ها فعال می‌شود.

متخصصان معتقدند زمانیکه بدن به رژیم غذایی حاوی فست‌فودها واکنش نشان می‌دهد بازگشت به رژیم غذایی سالم برای بازگرداندن و جبران کامل تغییرات ایجاد شده کافی نیست و مشکلاتی را متوجه سلامت فرد می‌کند.

به گزارش ساینس الرت، به گفته متخصصان در واقع زمانیکه موش‌ها پس از گذشت یک ماه به رژیم غذایی سالم خود بازگشتند التهاب از بین رفت اما برنامه‌ریزی مجدد ژن‌ها که موش‌ها را در برابر حملات آتی حساس می‌کند از بین نمی‌رود.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

از بطری‌های پلاستیکی فقط یک بار استفاده کنید!

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه فبريه 22, 2018 12:51 pm

از بطری‌های پلاستیکی فقط یک بار استفاده کنید!


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گفت: از بطری‌های پلاستیکی فقط یک بار استفاده کنید.

عزیز قال در گفت و گو با ایسنا، افزود: بطری‌های آب معدنی با علامت اختصاری PET یا PETE (شماره 1) نسبتا بی خطر بوده ولی به دلیل نفوذ باکتری‌ها به درون بطری از استفاده مجدد این بطری ها خودداری شود.

وی با اشاره به علایم اختصاری موجود در ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف ظروف پلاستیکی تصریح کرد: ظروف پلاستیکی با علایم HDPE (با شماره 2) در داخل مثلث بدلیل اینکه با پلی اتیلن متراکم ساخته شده اند جزو پلاستیک‌های بی خطر بوده و یکی از بهترین گزینه ها برای بازیافت هستند.

قال با اشاره به اینکه ظروف یکبار مصرف و پلاستیکی که علامت (pvc شماره 3) در داخل مثلث دارند غیر قابل بازیافت هستند تصریح کرد: این قبیل از مواد پلاستیکی به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت گذاشته شوند. این موارد بخصوص در هنگام پخت غذا به وسیله گرما تحریک شده و باعث می‌شود که مواد شیمیایی درون pvc آزاد و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ پیدا کرده و باعث اختلالات هورمونی شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه با تاکید بر اینکه کیسه های نایلونی که متاسفانه در بین مردم متداول شده اند غیر قابل بازیافت هستند اظهار کرد:این کیسه ها از مواد پلی اتیلن با تراکم کم که علامت اختصاری LDPE با (شماره 4) دارند ساخته شده و جزو پلاستیک های بی خطر هستند ولی معمولا غیر بازیافت بوده به همین دلیل توصیه می شود سبد خرید و کیسه های پارچه‌ای جایگزین این کیسه‌ها شوند.

وی خاطر نشان کرد: PP (شماره 5) یک ماده پلاستیکی بسیار خوش بازیافت که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و جزو پلاستیک های بی خطر بوده و از این ماده پلاستیکی معمولا در ظرف ماست و ظروف مشابه که دهانه گشادی دارند استفاده می شود .

قال ادامه داد: ظروف پلاستیکی و یک بار مصرف با علامت اختصاری ps (شماره 6) دارای مواد سمی بالقوه بوده و بیشتر مواقع غیرقابل بازیافت هستند بنابراین تا جایی که امکان دارد از این ظروف استفاده نکنید.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبليبعدي

بازگشت به آلوده شناسى


Aelaa.Net