آگاهي طبي = خطرات

مدير انجمن: najm134

Re: آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژانويه 21, 2019 10:13 pm

شیوع آنفلوانزای خوکی در انگلیس 41 قربانی گرفت


آمار منتشرشده در انگلیس نشان می‌دهد که از مهرماه گذشته تا کنون 41 نفر در اثر ابتلا به آنفلوانزا عمدتاً از نوع خطرناک خوکی جان خود را از دست‌ داده‌اند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

Image

شیوع آنفلوانزای خوکی در انگلیس 41 قربانی گرفتاداره بهداشت عمومی انگلیس اعلام کرد که شیوع این بیماری در سراسر این کشور در یک هفته گذشته دو برابر افزایش داشته و اینک نزدیک به دو میلیون نفر به آنفلوانزا مبتلا هستند.

گزارش‌ها حاکی است که اکثر بیماران از علائمی همچون درد استخوان، تب و لرز و آب ریزش از بینی رنج می‌برند که اکنون در بیشتر مناطق انگلیس شایع شده است.
مقامات وزارت بهداشت انگلیس می‌گویند که با شروع فصل سرما، شیوع ویروس آنفلوانزا آغاز شده و هشدار های لازم برای تزریق واکسن به مردم داده می شود.
بررسی‌های صورت گرفته حاکی است که ابتلا به این بیماری در کل انگلیس 139 درصد افزایش داشته و در مناطق شمال شرق، شمال غرب و غرب انگلیس بیشتر شایع بوده است.
اداره بهداشت عمومی انگلیس می‌گوید که افزایش ابتلا به این بیماری فشار زیادی را بر مراکز درمانی، به‌ویژه بخش مراقبت‌های ویژه در این کشور گذاشته است. از مهرماه گذشته 666 نفر به دلیل ابتلا به آنفلوانزا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری‌شده اند که 205 نفر آن‌ها در یک هفته گذشته پذیرش‌شده‌اند.

در همین حال، دولت انگلیس برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، تزریق واکسن آن را برای دانش آموزان مقطع ابتدایی رایگان اعلام کرده است.
سال گذشته منابع انگلیسی گزارش دادند که آمار مرگ ‌و میر در اثر شیوع آنفلوانزا در این کشور به بالاترین حد در هشت سال گذشته رسیده و 120 تن کشته‌شدند.
با توجه به کسری بودجه بخش خدمات درمانی در انگلیس،بسیاری از بیمارستان‌ها ظرفیت رسیدگی به حجم بالای بیماران اورژانسی را ندارند و سال گذشته گزارش شد که 20 بیمار در انتظار برای ویزیت پزشک جان باختند.

پیش‌تر گزارش‌شده بود که سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس برای کاهش ازدحام و افزایش سرعت رسیدگی به بیماران از دانشجویان رشته پزشکی کمک گرفته بود.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژانويه 28, 2019 12:19 am

تا اطلاع ثانوی به گرجستان نروید


شنیده شد که وزارت امورخارجه کشورمان در پی شیوع آنفولانزای خوکی در کشور گرجستان، توصیه‌های مسافرتی به شهروندان ایرانی جهت سفر به این کشور ارائه کرد.

در اطلاعیه وزارت امور خارجه در این ارتباط آمده است: با توجه به اخبار مربوط به شیوع آنفولانزای خوکی در کشور گرجستان، به هموطنان عزیزی که قصد سفر به این کشور را دارند، توصیه می‌شود جز در موارد ضروری تا اطلاع ثانوی از سفر به گرجستان خودداری کنند.
تذكر: افرادي كه در معرض ارتباطات و تماسهاي شخصي و ترمينالهاي بين المللي هستند بشدت مراقبت كنند

ذيل كزارش لينك داده شود
به مطالب سابق الانتشار كه درباره نحوه طبيعي درمان و يا حفاظت در برابر انست
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه فبريه 07, 2019 5:26 pm

برنامه 40 ساله سوئد برای عقیم سازی زنان


تصوير
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه فبريه 26, 2019 10:47 pm

عوارض وحشتناک خوردن قرص بدون آب!


اگرپس از مصرف قرص احساس درد پشت جناغ سینه، سوزش، تهوع و استفراغ کردید به پزشک مراجعه کنید؛ احتمالا بعد از انجام آندوسکوپی شاهد ایجاد زخم‌هایی در مری خواهیم بود که نشان از آسیب ناشی از مصرف قرص‌هاست.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ یک متخصص گوارش گفت: باز شدن قرص داخل مری، پیش از رسیدن به معده باعث ایجاد اختلالاتی وحشتناک در مری و حتی سوراخ شدن آن می‌شود.

شهرام آگاه متخصص گوارش درباره عوارض خوردن قرص بدون آب و عوارض ناشی از آن اظهار کرد: قرصی پس از بلعیده شدن توسط تحرکات مری به سمت معده هدایت می‌شود؛ با توجه به اینکه قرص‌های مصرفی اغلب شکل مناسبی ندارند و عنصری سخت برای بلعیدن محسوب می‌شود؛ بدیهی است که برای سر خوردن و پایین رفتن از مری نیاز به همراه شدن با مایعاتی مانند آب دارد.

وی بیان کرد: برخی از قرص‌ها مانند قرص‌های آهن، قرص‌های پتاسیم، برخی آنتی بیوتیک‌ها، داروهای تتراسیاکلین و اتی سایکلین و همین طور برخی از داروهای درمان پوکی استخوان به مری آسیب می‌رسانند؛ خطر ایجاد آسیب ناشی از مصرف این داروها بسیار بالاست تا جایی که حتی پزشکان این حوزه به بیماران توصیه می‌کنند حتما این قرص‌ها را ایستاده، با شکم خالی و همراه با آب فراوان مصرف کنید؛ همچنین برخی از پزشکان توصیه می‌کنند یک خوردنی ساده مانند نان را پس از این دارو میل کنید تا از پایین رفتن قرص و باز نشدن آن در مری مطمئن شوید.

آگاه گفت: در بسیاری از موارد مصرف دارو < medicine>باعث ایجاد اختلالات مری می‌شود به‌طوری که می‌توان آن را یکی از عل شایع ناراحتی‌های مری دانست. برخی از قرص‌های خاص مانند مواردی که در بالا ذکر شد باعث زخم شدن مری می شوند؛ البته این اثرات منفی در بسیاری دیگر از قرص‌ها نیز وجود دارد اما هیچ‌کدام به شدت موارد ذکر شده نیست، به همین دلیل حتما باید با آب فراوان مصرف شوند.

علائم آسیب‌ دیدگی مری
این متخصص گوارش گفت: اگرپس از مصرف قرص احساس درد پشت جناغ سینه، سوزش، تهوع و استفراغ کردید به پزشک مراجعه کنید؛ احتمالا بعد از انجام آندوسکوپی شاهد ایجاد زخم‌هایی در مری خواهیم بود که نشان از آسیب ناشی از مصرف قرص‌هاست.

وی درباره راه‌های مقابله با این عارضه گفت: تنها راه مقابله با این عارضه این است که اطمینان پیدا کنیم داروی مصرف شده از مری گذشته و پایین رفته است؛ با توجه به شرایط بیمار عواملی مختلف منجر به گیر افتادن دارو در مری می‌شود؛ برای مثال معمولا کسانی که دیابت دارند با مشکل بلع مواجه می شوند و احتمال گیر افتادن دارو را در آن‌ها بیشتر است،‌ همچنین افرادی که کم تحرک و دراز کش هستند برای عبور دادن دارو از مری دچار مشکل می‌شوند؛ این افراد نیاز به مصرف بیشتر اب دارند یا بعد از دارویک خوردنی ساده داشته باشند تا از پایین رسیدن آن یه معده اطمینان پیدا کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

رابطه چای داغ با یک نوع سرطان

پستتوسط najm134 » يکشنبه آپريل 07, 2019 6:57 pm

رابطه چای داغ با یک نوع سرطان


محققان کشور موفق شدند دقیق‌ترین شواهد علمی از تأثیر دمای چای داغ بر افزایش ۹۰ درصدی شانس بروز سرطان مری را ارائه کنند.

به گزارش مشرق به نقل از پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، نتایج یک مطالعه وسیع آینده نگر مبتنی بر جمعیت که توسط محققان ایران و با همکاری جمعی از پژوهشگران بین المللی انجام شده، با اندازه گیری دقیق دمای چای سرو شده در درجات مختلف، برای نخستین بار در جهان، شواهد بی سابقه‌ای از ارتباط مصرف چای داغ در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد و بالای آن با افزایش ۹۰ درصدی خطر بروز سرطان سلول‌های سنگفرشی مری ارائه کرده اند.

این مطالعه با هدف شناسایی علل شیوع بالای سرطان به عنوان داغ‌ترین نقطه سرطان مری، بر روی بیش از ۵۰ هزار نمونه شرکت کننده در مطالعه به اجرا درآمد.

Image
این مطالعه جدید که یافته‌های ارزشمندی را ارائه کرده است، نتیجه ۱۰ سال پیگیری بیش از ۵۰ هزار فرد ۴۰ تا ۷۵ سال شرکت کننده در مطالعه بزرگ کوهورت گلستان در بازه زمانی (۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷) توسط دکتر فرهاد اسلامی و همکاران اوست که بر خلاف مطالعات قبلی، برای نخستین در جهان، با اندازه گیری دقیق دمای چای در درجات مختلف با روش‌های اعتبارسنجی، به شکل عینی، ارتباط نوشیدن چای داغ با بروز کارسینوم سلول سنگفرشی مری (ESCC) را اثبات کرده است. طی این دوره بررسی نمونه‌ها، ۳۱۷ مورد جدید سرطان مری ثبت شده است.

بر اساس نتایج مطالعه، نوشیدن ۷۰۰ میلی لیتر یا بیشتر از این مقدار چای (تقریباً دو لیوان) در روز با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد و بالاتر در مقایسه با نوشیدن کمتر از ۷۰۰ میلی لیتر چای در روز در دمای کمتر از ۶۰ درجه سانتیگراد، خطر بروز سرطان مری را تا ۹۰ درصد بیشتر افزایش می‌دهد.

اهمیت یافته‌های این مطالعه درحالی است که مطالعات قبلی - به جز سه مطالعه آینده نگر - همگی گذشته نگر بوده اند و ارتباط بین نوشیدن چای داغ و خطر بروز سرطان سلول سنگفرشی مری را با استفاده از اطلاعات ادراکی و ذهنی دریافتی از شرکت کنندگان گزارش کرده بودند.

همچنین به دلیل محدودیت شواهد جهت نتیجه گیری قطعی سرطان زایی نوشیدن چای داغ و متفاوت بودن تأثیر آن در دماهای مختلف، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، مصرف نوشیدنی‌هایی با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد را به عنوان «احتمالا سرطان زا» شناخته بود. اما یافته‌های دکتر فرهاد اسلامی و همکارانش برای نخستین بار، نتیجه نهایی این موضوع علمی را به طور دقیق مشخص کرده است.

آب و چای تنها نوشیدنی‌های مصرفی مردم استان گلستان است؛ جایی که افراد آن عادت به نوشیدن چای بسیار داغ دارند.

پیش از این، مطالعه بزرگ کوهورت گلستان نیز با مطالعه روی بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم این منطقه، مصرف نوشیدنی‌های داغ را نخستین عامل خطر برای سرطان مری اعلام کرده و این یافته مهم، با عنوان اثبات «تأثیر مصرف نوشیدنی‌های داغ بر ایجاد سرطان مری به عنوان یکی از دستاوردهای مهم مطالعه بزرگ کوهورت گلستان، توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی ثبت جهانی شد.

اکنون، پس از ۱۰ سال پیگیری شرکت کنندگان مطالعه کوهورت در (بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷)، دکتر فرهاد اسلامی در مطالعه خود، تأثیر مصرف چای داغ در بروز سرطان مری را با اندازه گیری دقیق دمای آن در درجات مختلف با روش‌های اعتبارسنجی اثبات کرده است.

متوسط مصرف روزانه چای سیاه و چای سبز در کل این مطالعه به ترتیب ۱۱۷۴ و ۴۲ میلی لیتر در روز بوده است.

در این مطالعه وضعیت اجتماعی و اقتصادی بیش از ۵۰ هزار فرد شرکت کننده، همچون سطح سواد، داشتن اتومبیل شخصی، موتورسیکلت، تلویزیون سیاه و سفید، تلویزیون رنگی، یخچال فریزر، یخچال معمولی، جاروبرقی، ماشین لباسشویی، مصرف سیگار، مصرف ناس، تریاک و الکل، در نظر گرفته شده است.

پژوهشگران در این مطالعه، در طول مصاحبه با شرکت کنندگان، چای را با دمای ۷۵ درجه سانتیگراد سرو می‌کردند و سپس از شرکت کنندگان می‌خواستند با نوشیدن آن بگویند آیا دمای آن به دمای مورد علاقه شأن برای نوشیدن چای نزدیک است یا خیر.

برای کسانی که دمای پایین‌تری را ترجیح می‌دادند، پژوهشگران اجازه می‌دادند دمای چای ۵ درجه دیگر کاهش یابد.

نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که کمتر از ۷۰۰ میلی لیتر (نزدیک دو لیوان) چای را با دمای بیش از ۶۰ درجه سانتیگراد می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای را در دمای پایین‌تری مصرف می‌کنند شانس ابتلاء به سرطان مری آنها دو برابر بیشتر است.

به گفته دکتر فرهاد اسلامی، محقق پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بسیاری از مردم، نوشیدن چای، قهوه و نوشیدنی گرم را دوست دارند اما چای داغ خطر بروز سرطان مری را به شدت افزایش می‌دهد.

این پژوهشگر انجمن سرطان آمریکا ( American Cancer Society) گفت: مردم باید توجه داشته باشند که نوشیدنی‌های داغ را ولرم شده مصرف کنند.

وی افزود: نتایج این مطالعه نشان داد که سالمندان، مردان، ساکنین مناطق روستایی، افراد سیگاری (افرادی که قبلاً سیگاری بوده اند یا در حال حاضر سیگار می کشند)، غیر ترکمن‌ها، افراد با سطح تحصیلات یا سطح مالی پایین‌تر، و مصرف کنندگان ناس، مخدر و الکل، چای را در دمای بالاتری می‌نوشند.

اسلامی خاطر نشان کرد: همچنین طبق این یافته‌ها، افرادی که میزان بیشتری چای سیاه می‌نوشیدند، با احتمال بالاتری چای با دمای ۶۵ درجه سانتیگراد یا بیشتر مصرف می‌کردند. تمامی متغیرهای مربوط به دمای چای که در این مطالعه در نظر گرفته شده بودند، با خطر بروز کارسینومای سلول‌های سنگفرشی مری در ارتباط بودند. در مدل‌های کامل تنظیم شده، نسبت خطر (HR) (درصد ۹۵ CI) برای نوشیدن چای با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد یا بیشتر، در مقایسه با چای با دمای کمتر از ۶۰ درجه سانتیگراد، ۱.۴۱(۱.۱۰-۱.۸۱) گزارش شد؛ همچنین نسبت‌های خطر برای نوشیدن چای با دمای ۶۰ تا ۶۴ درجه سانتیگراد و ۶۵ درجه سانتیگراد یا بیشتر، قابل مقایسه بودند.

وی بیان کرد: نکته جالب آن که نوشیدن چای بسیار داغ از نظر خود فرد نیز در مقایسه با نوشیدن چای سرد یا ولرم، با خطر بروز کارسینومای سلول‌های سنگفرشی مری در ارتباط بود.

پژوهشگر انجمن سرطان آمریکا عنوان کرد: بر اساس این یافته‌ها، فاصله زمانی کمتر بین ریختن چای در ظرف تا نوشیدن آن، با خطر ابتلای بیشتری در ارتباط بود اگرچه به نظر می‌رسد فقط فواصل زمانی کمتر از ۵ دقیقه گزارش شده توسط خود فرد با افزایش خطر بروز سرطان در ارتباط باشد.

وی با بیان اینکه یافته‌ها همچنین نشان داد مصرف بیشتر چای سیاه، چای سبز، و ترکیب چای سیاه و سبز نیز با خطر بروز کارسینومای سلول‌های سنگفرشی مری در ارتباط است، گفت: مصرف نوشیدنی‌ها و چای داغ باعث نفوذپذیری بیشتر مواد سرطانزا به داخل مجرای مری شده و افزایش احتمال ابتلاء به سرطان را به دنبال دارد.

به گفته این محقق، مصرف نوشیدنی‌های داغ از جمله چای در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد در امریکا و اروپا نیز رایج است اما در آمریکای جنوبی، ترکیه، ایران و روسیه بسیار معمول‌تر است.

بر اساس اعلام آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، سرطان مری هشتمین سرطان شایع در جهان است و سالانه ۴۰۰ هزار مرگ به بر اثر آسیب به مری بر اثر علل مختلف رخ می‌دهد

نتایج مطالعه تحت عنوان «A prospective study of tea drinking temperature and risk of esophageal squamous cell carcinoma » که توسط دکتر فرهاد اسلامی، محقق پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری تیمی از پژوهشگران ایرانی و بین المللی، انجام و ۲۰ مارس ۲۰۱۹ در مجله بین المللی معتبر سرطان، منتشر شده، از جمله مطالعات پیگیرانه حاصل از مطالعه بزرگ ۲۲ ساله کوهورت گلستان (۱۳۷۶ تا کنون)، بزرگترین مطالعه کوهورت خاورمیانه و شمال آفریقا در ایران است که به سرپرستی دکتر رضا ملک زاده، استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس پژوهشکده گوارش و کبد این دانشگاه، با همکاری جمع بزرگی از محققان علوم پزشکی ایران و محققان بین المللی در تعدادی از معتبرترین مراکز تحقیقاتی جهان، در منطقه شمال شرق ایران به نتیجه رسیده است.
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: آگاهي طبي = خطرات

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آپريل 27, 2019 1:08 pm

دختری پس از شکستن قولنج گردنش فلج شد


یک دختر لندنی بعد از اینکه قولنج گردن خود را شکست در سمت چپ بدنش احساس بی حسی کرد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از میرور، یک دختر 23 ساله ساکن لندن قبل از خواب تصمیم می گیرد که قولنج گردن خود را بشکند، او بعد از این کار صدای تق می شنود ولی آن را زیاد جدی نمی گیرد تا اینکه بعد از 15 دقیقه متوجه می شود که دیگر پای سمت چپ خود را حس نمی کند.

دختر به بیمارستان منتقل شد. پزشکان بعد از انجام توموگرافی کامپیوتری متوجه شدند که رگ گردن او به شدت آسیب دیده و این، به نوبه خود، منجر به تشکیل لخته خون در مغز و سکته مغزی شده است.

جراحان عملیاتی را برای باز کردن رگ بیمار انجام دادند تا لخته را از بین ببرند ولی با اینحال سمت چپ بدن بیمار فلج ماند.

از بدترین عوارض شکستن قولنج سکته است. اگرچه این حرکت بی‌ضرر به نظر می رسد اما مانع از خون‌رسانی به قسمتی ازمغز می‌شود. گفته می شود این حالت خطرناکی است که احتمال مرگ سلول‌های مغزرا در عرض 5 دقیقه براثر قطع جریان اکسیژن افزایش می دهد.
pejuhesh232
 
پست ها : 4083
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

یک ساعت نشستن می‌تواند مغز را از بین ببرد

پستتوسط najm134 » يکشنبه آگوست 04, 2019 4:16 pm

یک ساعت نشستن می‌تواند مغز را از بین ببرد


نتایج یک بررسی جدید که توسط محققان کالیفرنیا صورت گرفته نشان می‌دهد، یک ساعت نشستن مداوم می‌تواند سلول‌های مغز را از بین ببرد.

به گزارش مشرق، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، یک ساعت نشستن مداوم می‌تواند سلول‌های مغز را از بین ببرد.

محققان این پژوهش تأکید می‌کنند، نشستن به مدت طولانی احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد؛ افرادی که بیش از هشت ساعت در روز می‌نشینند لازم است به منظور دفع خطر مرگ، روزانه 60 تا 75 دقیقه ورزش ملایم انجام دهند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند:‌ «نشستن طولانی مدت دقیقا بر بخش‌هایی از مغز که مربوط به یادگیری است، تأثیر می‌گذارد و در درازمدت آلزایمر پدید می‌آورد».

مطالعات جدید همچنین حاکی از آن است که نشستن به مدت طولانی خطر ابتلا به دیابت، حملات قلبی عروقی و یا ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش می‌دهد.

بررسی‌ها همچنین نشان داده است، نشستن طولانی مدت موجب کاهش جریان خون و کاهش کالری سوزی ، گرفتگی عروق، فشار و کلسترول خون بالا، مشکلات گوارشی، بیماری قلبی عروقی و کبد چرب می‌شود.

این بررسی در دیلی‌میل منتشر شده است.

منبع: فارس
najm134
 
پست ها : 1946
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

قبلي

بازگشت به آلوده شناسى


Aelaa.Net