آگاهي طبي = خطرات

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

مصرف زیاد پروتئین حيواني​ بيشتر ا​ز کمبود کلسیم باعث پوکی اس

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه جولاي 23, 2014 5:54 pm

مصرف زیاد پروتئین حيواني​ بيشتر ا​ز کمبود کلسیم باعث پوکی استخوان می شود!

مطالعات اخير پزشكي نشان مي دهد مصرف بيش از حد پروتئين نیز باعث پوكي استخوان مي شود .
كمبود كلسيم نيز باعث پوكي استخوان مي شود.
ولي تحقيقات نشان داده مصرف خيلي زياد پروتئين بيشتر باعث پوكي استخوان مي شود تا كمبود كلسيم.

محققين آمريكايي طي يك مطالعه اعلام كردند. زنان پير و سالخورده اي كه به مقدار زياد گوشت مصرف كرده بودند، نسبت به افرادي كه بيشتر پروتئين گياهي خورده بودند، خيلي بيشتر دچار پوكي استخوان لگن و شكستگي آن شدند.
وقتي شما بيشتر از نياز بدن خود، پروتئين حيواني مصرف مي كنيد ،بدن قادر به ذخيره ي اين پروتئين اضافي نيست و نمي تواند فوراً آن را مصرف كند.


در نتيجه كبد واحدهاي پروتئيني ساخته شده بنام اسيد آمينه را به تركيبات ديگري بنام اسيدهاي آلي تبديل مي كند كه اين اسيدهاي آلي مي توانند صرف توليد انرژي شوند يا به چربي تبديل شوند و محيط جريان خون را اسيدي كنند. كليه ها براي خنثي كردن اين حالت اسيدي ، مقادير زيادي كلسيم را از استخوان ها برداشته و از طريق ادرار دفع مي كنند.

بيشترين غذاهاي اسيدي شامل؛ پنير، زرده تخم مرغ، گوشت، شير و پنیر و ماست و ساير منابع غني از پروتئين است.

شما مي توانيد به جاي مصرف زياد گوشت و غذاهاي اسيدي دررژيم غذايي خود، با خوردن مقادير زياد ميوه، سبزيجات، غلات كامل ، حبوبات ، آجيل و ساير دانه هاي خوراكي از مبتلا شدن به پوكي استخوان پيشگيري كنيد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نقش دوران حمل خوب در ضريب هوشي جنين

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه جولاي 24, 2014 7:32 pm

نقش دوران حمل خوب در ضريب هوشي جنين

Image
پرفشاری خون در دوران بارداری و اختلالات مربوط به آن مانند پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری) در 10 درصد بارداری ها مشاهده می شود.

فشارخون بالا در دوران بارداری موجب کاهش ضریب هوشی (IQ) کودک می شود.

مطالعات محققان فنلاندی نشان داد بالا بودن فشارخون مادر در دوران بارداری، اثرات منفی بر مهارت تفکر کودک دارد و این اختلال تا دوران بزرگسالی ادامه می یاید.

این محققان معتقدند که پرفشاری خون در دوران بارداری و اختلالات مربوط به آن مانند پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری) در 10 درصد بارداری ها مشاهده می شود و محیط رشد جنین در درون رحم را تحت تاثیر قرار می دهد. کاهش توانایی تفکر حتی در دوران سالمندی نیز ریشه در دوران جنینی دارد چرا که تکامل ساختار و عملکرد مغز در این دوران انجام می شود.

در این مطالعه تاریخچه پزشکی و فشارخون 398 مادر در دوران بارداری بررسی شد. پسران این مادران در بین سال های 1934 تا 1944 متولد شده بودند. مهارت تفکر این مردان در سن 20 سالگی و سپس در 69 سالگی مورد ارزیابی دوباره قرار گرفت. این ارزیابی ها شامل استدلال ریاضی، ارتباط چشمی و محیطی و مهارت های گفتاری بود.

بر اساس نتایج، در مردانی که مادرانشان مبتلا به پرفشاری خون در دوران بارداری بودند، نتیجه تست های مهارت تفکر در 20 و 69 سالگی، 3.46 نمره کمتر از سایر مردان بود. همچنین در این مردان روند کاهش نمره به ویژه در مورد تست های استدلال ریاضی، در فاصله 20 سالگی تا 69 سالگی بیشتر بود.

محققان این طور نتیجه گرفتند که پرفشاری خون در دوران بارداری موجب کاهش توانایی ادراک و شناخت در کودک شده و در این افراد با افزایش سن، کاهش قابلیت ادراک بیشتر از سایر افراد مشاهده می شود.

در حقیقت می توان این طور نتیجه گرفت که پایین بودن توانایی ادراک و کاهش این مهارت با افزایش سن، ریشه در دوران جنینی دارد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

24 میلیون نفر در ایران چاق هستند

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه آگوست 26, 2014 1:35 am

24 میلیون نفر در ایران چاق هستند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی در ایران گفت: هم اکنون 24 میلیون نفر در کشور دچار چاقی هستند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، ˈفریدون عزیزیˈ در حاشیه برگزاری نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی رضوی و دومین سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیا در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد افزود: در استانهایی مانند تهران، هرمزگان، سواحل دریای خزر و آذربایجان غربی و شرقی خطر ابتلا به چاقی بیشتر احساس می شود.

وی بیان کرد: برای درمان چاقی باید از همان اوایل کودکی اقدام کرد زیرا با افزایش وزن به مراتب مرگ و میر، سکته، صرع و مشکلات گوارشی در افراد چاق بیشتر می شود.

عزیزی با بیان اینکه میزان چاقی افراد ارتباط مستقیم با درآمد افراد جامعه و رژیم های غذایی آنان دارد، افزود: اکثر کشورهایی که تغذیه بهتری دارند خطر ابتلا به چاقی در افراد آن جامعه نیز بیشتر است.

رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی در ایران اظهار کرد: در شهر تهران میزان BMI (سنجش میزان چاقی) افزایش چشمگیری داشته است و این ابزار سنجش مناسبی برای اندازه گیری سلامت وزن افراد و علامت هشدار دهنده ای برای ما محسوب می شود.

وی با بیان اینکه 76 درصد افراد دیابتی از اضافه وزن رنج می برند، افزود: چاقی و افزایش دیابت رابطه مستقیم با یکدیگر دارند.

وی گفت: مطالعاتی که در سال های 2005 تا 2011 انجام شد، نشان داد که افراد چاق دچار بیماری دیابت در بزرگسالی می شوند.

عزیزی ادامه داد: شیوع چاقی بین سنین 5 تا 15 سال اتفاق می افتد و مشکل چاقی در خردسالان و نوجوانان دارای مراحلی است، در مراحل ابتدایی فرد از نظر ظاهر چاق تشخیص داده شده و در مراحل بعدی افراد دچار دیابت و کبد چرب می شوند.

وی با اشاره به عوامل چاقی در افراد گفت: رژیم های غذایی پر چرب و پر انرژی، رفتارهای غیر فعالانه، کم خوابی، کاهش فعالیت های فیزیکی، شهر نشینی، عوامل اجتماعی و فرهنگی، برنامه ها و عادات غذایی نامناسب از جمله عواملی است که موجب چاقی افراد می شود.

عزیزی مرگ و میر، سکته، صرع و مشکلات گوارشی را از جمله خطرات چاقی عنوان و بیان کرد: پیشگیری از چاقی باید از زمان جنینی و اوایل زندگی انجام شود و هر چقدر سن بالاتر رود تغییرات سخت تر و مشکلات و عوارض آن نیز بیشتر می شود.

وی افزود: نیازمند عزم ملی برای درمان و پیشگیری چاقی در سنین کودکی هستیم و باید قبل از ازدواج و در دوران بارداری به جوانان آموزش های لازم را ارائه دهیم.

نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا با حضور 500 نفر از متخصصان و پزشکان مطرح داخلی و خارجی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری برگزار شد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

رژیم غذایی و سرطان پروستات

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه سپتامبر 02, 2014 12:24 am

رژیم غذایی و سرطان پروستات

به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس،‌

دانشمندان انگلیسی دریافتند دو مؤلفه مربوط به رژیم غذایی با خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است
از جمله سلنیوم است که در غذاهایی محتوی آرد مانند نان و ماکارونی و کلسیم موجود در محصولات لبنی مانند شیر و پنیر یافت می‌شد.


تیم تحقیقاتی، رژیم غذایی و شیوه زندگی حدود 20 هزار مرد انگلیسی را بین سنین 50 و 69 مورد بررسی قرار دادند.

این تحقیقات همچنین نشان داد افرادی که در روز 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان در آنها در مقایسه با افرادی که دو وعده یا نیم یا کمتر مصرف کرده بودند 24 درصد با کاهش روبه‌رو بوده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بگذارید غذا درمان شما باشد

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه سپتامبر 14, 2014 12:48 am

دکتر برایان کلمنت از انستیتوی بهداشت بقراط: بگذارید غذا درمان شما باشد


کارمندان "مؤسسه سلامتی بقراط "در شهر پام بیچ غربی، فلوریدا و آمریکا به ایجاد سلامتی و امید در جمع زیادی از مردم، که با بیماری های کشنده و یا درمان ناپذیر مواجه بوده اند، یاری رسانده است. این مؤسسه توسط آن ویگمور، از افراد بصیر و بشر دوست، بنا نهاده شده است که به باور او، روشنایی حقیقی زندگی بر اساس سلامتی درخشان است. او در کمک به دیگران برای بهبود خودشان، از فلسفه پزشک باستانی یونانی، بقراط مشهور به " پدر علم پزشکی" کمک می گیرد که گفت: "غذا، بهترین داروی ماست."

Image

دکتر کلمنت و همسر ایشان که آنها نیز از مدیران مؤسسه اند، سنّت خوب مؤسسه را که توسط " آن ویگمور " بنا نهاده شده و قصد آن، کمک به دیگران در بهبود خود است، ادامه می دهند. دکتر برایان کلمنت، هم در رشته پزشکی طبیعی و هم علوم تغذیه، دارای مدارک دانشگاهی اند، و بالغ بر ۳۰ سال را به مطالعه خدمات درمانی طبیعی و بر اساس تغذیه سپری کرده اند. ایشان برای سخنرانی به سراسر جهان سفر کرده اند، و کتاب های زیادی در مورد درمان طبیعی نوشته اند که از جمله آنها کتاب پرفروش، "غذاهای زنده برای سلامت بهینه" می باشد.

فلسفه این مؤسسه، پیروی از رژیم های طبیعی و غنی از آنزیم، همراه با تفکر سازنده و درمان های غیر خشن می باشد که این ها عناصر حیاتی برای دستیابی به بهترین وضع سلامت هستند. بسیاری از افرادی که برنامه سم زدایی سه هفته ای او را اجرا کرده اند، در زمینه بهبود سلامت خویش به موفقیت های زیادی دست یافته اند.

برایان کلمنت در مورد بسیاری از خطرات مرتبط با مصرف زیاد و روزانه پروتئین حیوانی اینطور توضیح می دهد:
مشکلات بزرگ وقتی ایجاد شد که اقلیتی از انسانها، اما در بخش های بسیار به سوی رژیم غذایی حیوانی کشیده شدند.

تقریباً در سراسر جهان % ۶۰ از جمعیت، در اصل گیاهخوارند. مردم شناسان ردپاهایی پیدا کرده اند که می گویند ما عموماً گیاهخوار بودیم اما بعد به رژیم حیوانی روی آوردیم. حقیقت این است که ما وگان (گیاهخوار) بوده ایم و در برخی موارد گوشتخوار، بخش کمی از مردم کشورهای در حال توسعه نیز چنین بوده اند.
وقتی به تاریخ و علت و چگونگی این امر نگاه می کنیم، روند بسیار حساب شده ای در تجارت گوشت و لبنیات است که بسیاری از شما را مجاب کرده است. حتی در تحصیلات رسمی افراد را نیز متقاعد می کنندکه بدن ما بدون گوشت، از هم می پاشد، و تنها پروتئین واقعی، پروتئین منبع حیوانی است. این امر بسیار عجیب است چرا که هر قطره پروتئین در این سیاره، از طریق فرایند فتوسنتز می آید، وقتی برگ گیاه اشعه ماوراء بنفش را می گیرد، آن را به اسید آمینه تبدیل می کند. لذا هر قطره پروتئین در زمین، از فرایند فتوسنتز گیاه است. ما دوست داریم انسانها دریابند که اجسام انسانی ما، برای خوردن غذاهای وگان (گیاه) ساخته شده است.

دکتر برایان کلمنت به عنوان نماینده مدیر مؤسسه سلامت بقراط، سخن می گویند، کسی که بالغ بر ۲۵ سال، صدها هزار نفر از مردم سراسر جهان را وگان (گیاهخوار) کرده است. بسیاری از آنها هفته ها و ماه ها به عمرشان اضافه شد، که تعدادشان هم کم نیست.

Image

چطور مصرف زیاد گوشت بر بیوشیمی درونی ما اثر بد می گذارد؟

دکتر کلمنت توضیح می دهند: در حالی که مصرف زیاد گوشت اثری بسیار منفی بر بسیاری از بخش های بدن دارد، اثرات زیان آور آن به وضوح در خون ما پیداست. آنچه در خون می بینیم طوفان برف یا میزان زیادی از چربی اشباع شده حیوانی است که هر چقدر فرد بیشتر مصرف کند، این طوفان بیشتر می شود و سلول ها را بیشتر تخریب می کند.

به عنوان مثال دیابت که به طور شوک آوری در سراسر جهان رو به افزایش است، در اصل به خاطر شکر بوجود نیامده است، بلکه به خاطر چربی هایی است که سلول های سالم خون را خفه کرده اند. وقتی سلولهای قرمز نتوانند مواد غذایی و اکسیژن را جذب نمایند، عملکرد لوزالمعده نیز آسیب می بیند و بعد شکر در خون افزایش می یابد.
منظور از قند خون دقیقاً همان چیزی است که در نام آن بیان شده است، یعنی میزان شکر در خون نه در سلول که به عنوان سوخت از آن استفاده کند.

حتی یک رژیم گیاهی معمولی، امروزه مقدار زیادی شکر غیر معمول در خود دارد. حتی میوه ها نیز به خاطر پیوندهای مجدد در طول نسل ها، دارای مقداری شکر غیر عادی شده اند و این پیوندها به این منظور هستند تا میوه هایی شیرین تر و شیرین تر ایجاد کنند، که مسلماً در بازار بیشتر فروش دارد. لذا ما باید به نوع غذایی که می خوریم و چگونگی غذا خوردن خود توجه کنیم.

مصرف افراطی گوشت، علاوه بر ایجاد دیابت، به اندامهای داخلی ما نیز آسیب می رساند. سطح چربی اشباع شده، لیپیدهای چگال، سطوح کلسترول در بیشتر افراد گوشتخوار واقعاً به هم ریخته هستند. حدود % ۳۵ - ۴۰ از افرادی که گوشت زیاد و محصولات لبنی مصرف می کنند، دارای آنزیم های آسیب دیده کبدی و کیسه صفرا هستند. این درصد بسیار بالاست، با این چربی و مواد زائد، یک سوم یا تعداد بیشتری از مردم نه تنها به دیواره رگها یا سیستم اندام های خود آسیب می زنند، بلکه کبد که خون را تصفیه می کند، یا کیسه صفرا که چربی را تصفیه می کند نیز نابود می کنند.

به همین خاطر است که امروزه کیسه صفرا را نیز همچون دندان در می آورند، زیرا بسیاری از مردم بیش از حد غذاهای حیوانی خورده اند که بدن انسان هرگز برای مصرف آن ساخته نشده و قادر به این کار نیست، و به همین خاطر است که در این شرایط، و با این سیستم غذایی، کیسه صفرا پاره می شود یا کبد از کار می افتد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نوشیدن آب خیلی سرد عامل چرب شدن کبد

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه سپتامبر 17, 2014 8:09 pm

نوشیدن آب خیلی سرد عامل چرب شدن کبد


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو هیئت مدیره انجمن طب مهن و اسلامی ایران هشدار داد: مصرف آب خیلی سرد( همراه با یخ زیاد)، منجر به ضعیف شدن تدریجی کبد و در نهایت بروز کبد چرب می شود.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر مامک هاشمی ضمن اعلام این خبر گفت: در واقع از زمانی که یخچال های فریزر و استفاده از یخ افزایش یافت به همان میزان نیز ابتلا به کبد چرب هم بیشتر شد.

وی در خصوص دیگر مضرات آب خیلی سرد همراه با یخ زیاد گفت: مصرف آب خیلی سرد منجر به ناباروری و ضعف قوای جنسی می شود و بر اعصاب و روان نیز تأثیرات بدی می گذارد.

متخصص طب کهن و اسلامی با اشاره به این که آب باید به اندازه عطش نوشیده شود نه بیشتر گفت: برخی افراد که خود را مجبور به خوردن آب زیاد می کنند دچار ضعف در معده و دیگر اعضای بدن می شوند.

وی توصیه کرد: آب نباید ناشتا نوشیده شود زیرا بر خلاف تصور عموم، مضرات آن بیشتر از مزایای آن نیز می باشد.

هاشمی گفت: شب ها نباید آب به صورت ایستاده میل شود و در صورت تشنگی و بیدار شدن از خواب نیز به علت سردی بدن برای جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاه گوارش نباید حجم زیادی آب نوشید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مصرف لبنیات و ارتباط آن با ابتلا به سرطان پروستات، چاقی مفرط

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه سپتامبر 26, 2014 12:48 am

مصرف لبنیات و ارتباط آن با ابتلا به سرطان پروستات، چاقی مفرط، آکنه و مرگ و میر

Image

شیر کم چرب از چاقی مفرط در دوران کودکی جلوگیری نمی کند و آن را از بین نمی برد

برطبق نتایج جدید منتشر شده در آرشیو بیماریهای دوران کودکی، انتخاب شیر کم چرب نسبت به شیر پرچرب تاثیری بر کاهش نرخ چاقی مفرط در کودکان نخواهد داشت. محققان دو فاکتور میزان مصرف شیر و وزن بدن را در 10700 کودک سنین 2 و 4 سال به عنوان بخشی از بررسی طولی و گروهی اوایل دوران کودکی (-B ECLS) مورد مطالعه قرار دادند. آن دسته از کودکانی که شیر کم چرب 1 درصد یا شیر بی چربی مصرف کردند، بیشتر در احتمال معرض اضافه وزن یا چاقی مفرط بودند. به نظر می رسد توصیه های آکادمی امراض کودکان در آمریکا در خصوص تشویق کودکان به شیر کم چرب به عنوان راهی برای مدیریت وزن بی اثر بوده است. اگرچه شیر کم چرب در مقایسه با شیر کامل تا حدودی میزان کالری کمتری دارد، اما همچنان دارای کالری بسیار بالایی نظیر نوشابه های گازدار است. [1]
نویسندگان این مقاله خاطر نشان کردند که شیر نباید به عنوان تنها عامل مورد توجه در پیشگیری از چاقی پیشنهاد شود و دیگر عوامل خطرناک در شیوع چاقی کودکان را پیشنهاد کردند، عواملی مانند عدم راهنمایی والدین، رژیم های غذایی پر چرب و عدم ورزش، نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. [1]


ارتباط مصرف فراورده های لبنی پر چرب با مرگ و میر

بر اساس یک مطالعه جدید منتشر شده توسط موسسه ملی سرطان، در مدت 12 سال تحقیق، زنانی که بیشترین مصرف فرآورده های لبنی پر چرب را داشتند، در مقایسه با کسانی که کمترین مصرف را داشتند، با احتمال مرگ بیشتری روبرو بودند. محصولات لبنی مورد بررسی شامل شیر گاو، پنیر، دسرهای متشکل از لبنیات و ماست بودند. [2]
محققان بر روی 1893 زن که قبلا بخاطر سرطان پستان غیر پیشرفته بعنوان بخشی از مطالعه زندگی بعد از اپیدمیولوژی سرطان درمان شده بودند، بررسی نمودند. آنها دریافتند شرکت کنندگانی که یک یا چند وعده از محصولات لبنی پر چرب در روز مصرف می نمودند، در مقایسه با افرادی که اصلا و یا کمتر از نصف یک وعده مصرف داشتند، 64 درصد افزایش خطر مرگ و 44 درصد افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان پستان را بدنبال داشته اند. [2]

Image

فراورده های لبنی خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهند

بر اساس یک مطالعه جدید که در مجله تغذیه منتشر شده، محصولات لبنی می توانند خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهند. محققان از 21660 شرکت کننده در مطالعه سلامت پزشکان به مدت 28 سال اطلاعات جمع آوری کردند. کسانی که روزانه بیش از 2/5 وعده محصولات لبنی مصرف می کنند در مقایسه با کسانی که روزانه کمتر از نیم وعده محصولات لبنی را در سبد غذایی خود دارند، 12 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند. (یک وعده برابر با 226 گرم لیوان شیر یا 56 گرم پنیراست.) [3]
حتی مصرف شیر بدون چربی، مردان را در معرض افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مراحل اولیه قرار می دهد. مردانی هم که بیش از 1 لیوان در روز شیر با چربی کامل مصرف داشتند، در مقایسه با مردانی که مصرف کمتری داشتند، خطر ابتلا به سرطان پروستات کشنده در آنها 2 برابر بود. [3]
مطالعات قبلی نیز ارتباط مشابهی را بین محصولات لبنی و سرطان پروستات نشان داده اند [4] و نویسندگان این مقاله نتیجه گرفتند که این مطالعه هم به تاکید ارتباط بین مصرف لبنیات و سرطان پروستات می افزاید. [3]

Image

مصرف لبنیات با ایجاد آکنه نیز مرتبط است

بر طبق بررسی منتشر شده در شماره ماه مارچ مجله آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی، محصولات لبنی و غذاهای با شاخص قند خون بالا علل عمده آکنه هستند. محققان شواهد مبنی بر ارتباط بین آکنه و رژیم غذایی را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعات نشان داد که برخی از محصولات، به خصوص شیر گاو، منجر به تولید و تحریک هورمونهای مرتبط با آکنه می شوند. این ارتباط به نظر نمی رسد به محتوای چربی شیر بستگی داشته باشد، زیرا که شیر کم چرب نسبت به شیر پرچرب حتی ارتباط بیشتری با ایجاد آکنه نشان داده است. این مطالعه یافته های کمیته پزشکان برای طب پاسخگو (PCRM) مبنی بر ارتباط بین رژیم غذایی و آکنه را که در سال 2009 منتشر شده، تایید می کند. [5]

[1] Scharf RJ, Demmer RT, DeBoer MD. Longitudinal evaluation of milk type consumed and weight status in preschoolers.Arch Dis Child. 2013;0:1-6.
[2] Kroenke CH, Kwan ML, Sweeney C, Castillo A, Caan BJ. High- and low-fat dairy intake, recurrence, and mortatlity after breast cancer diagnosis. J Natl Cancer Inst. Published online March 14, 2013.
[3] Song Y, Chavarro JE, Cao Y, et al. Whole milk intake is associated with prostate cancer-specific mortality among U.S. male physicians. J Nutr. 2013;143(2):189-196.
[4] Chan JM, Stampfer MJ, Ma J, Gann PH, Gaziano JM, Giovannucci E. Dairy products, calcium, and prostate cancer risk in the Physicians' Health Study. Am J Clin Nutr. 2001;74(4):549-554.
[5] Burris J, Rietkerk W, Woolf K. Acne: the role of medical nutrition therapy. J Acad Nutr Diet. 2013;113:416-430.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

روغن ماهی از بیماری قلبی جلوگیری نمی کند

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه سپتامبر 26, 2014 10:38 pm

روغن ماهی از بیماری قلبی جلوگیری نمی کند

طبق یک تحقیق جدید که در آرشیو طب داخلی (Archives of Internal Medicine) منتشر شده است، افرادی که سابقه مشکلات قلبی دارند، مصرف روغن ماهی برای آنها هیچ فایده ای ندارد.

Image

محققان داده های 14 تحقیق را که در گذشته اثر روغن ماهی را بر بیماری قلبی ارزیابی کرده بودند، باهم ترکیب کردند. این تحقیقات بر روی 20485 بیمار انجام شده بود، که نتایج نشان دادند که روغن ماهی از بازگشت مشکلات قلبی جلوگیری نمی کند. اگرچه مکمل های روغن ماهی بطور گسترده به بیماران قلبی فروخته می شوند، اما شواهد نتوانستند مورد مصرف این مکمل ها را تایید کنند.


Kwak SM, Myung SK, Lee YJ. Efficacy of Omega-3 Fatty acid supplements (eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid) in the secondary prevention of cardiovascular disease: a meta-analysis of randomized, double-blind, placebo-controlled trials. Arch Intern Med. Published ahead of print, April 9, 2012.

http://www.pcrm.org/health/medNews/
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

دانشمندان هشدار می دهند که جمعیت دنیا باید به رژیم گیاهخواری

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه سپتامبر 26, 2014 10:45 pm

دانشمندان هشدار می دهند که جمعیت دنیا باید به رژیم گیاهخواری روی آورد

دانشمندان ارشد آب، یکی از جدی ترین هشدارهای خود درباره منابع جهانی غذا را منتشر کرده اند که می گوید ممکن است تا 40 سال آینده جمعیت جهان مجبور شود تقریبا بطور کامل به رژیم گیاهخواری روی بیاورد تا از قحطی های فاجعه آمیز جلوگیری کند.

Image

در حال حاضر انسان ها حدود 20 درصد از پروتئین خود را از محصولات حیوانی دریافت می کنند، اما بر طبق تخقیق انجام شده توسط دانشمندان، ممکن است این رویه به خاطر تغذیه 2 میلیارد نفر دیگری که انتظار می رود تا سال 2050 زنده باشند نیاز به کاهش تا 5 درصد را داشته باشد.

در گزارشی از سوی پروفسور مالیک فالکن مارک و همکارانش در موسسه بین المللی آب استکهلم آمده است که "اگر ما به روند کنونی و رژیم های غذایی رایج در کشورهای غربی ادامه بدهیم، برای تولید غذا برای جمعیت 9 میلیاردی پیش بینی شده در سال 2050 آب کافی در مزراع فعلی در دسترس نخواهد بود."

"اگر نسبت غذاهای حیوانی به 5 درصد از کل کالری محدود شود، آب کافی در دسترس خواهد بود و کمبود های قابل توجه آب در برخی مناطق می تواند توسط یک سیستم قابل اعتماد از تجارت غذا جبران شود."

هشدارهای وحشتناک کمبود آب و محدودیت تولید مواد غذایی از سوی "اکس فام" (Oxfam) باعث شده است که سازمان ملل خودش را برای دومین بحران احتمالی غذا در پنج سال آینده آماده کند. قیمت ها برای کالاهای عمده از قبیل ذرت و گندم در بازارهای جهانی از ماه ژوئن تا کنون نزدیک به 50 درصد افزایش داشته اند که ناشی از خشکسالی شدید در ایالات متحده آمریکا و روسیه و بارش ضعیف باران های موسمی در آسیا است. در حال حاضر بیش از 18 میلیون نفر با کبود جدی غذا در منطقه ساحل آفریقا مواجه هستند.
"اکس فام" پیش بینی کرده است که اوج قیمت در کشورهای در حال توسعه شامل بخش هایی از آمریکای لاتین، شمال آفریقا و خاورمیانه که وابستگی زیادی به واردات غذا دارند، تاثیر مخربی خواهد داشت. کمبود غذا در سال 2008 منجر به نا آرامی های مدنی در 28 کشور شد.

Image
Image

دانشمندان می گویند در دنیایی با آشفتگی های آب و هوایی روبه افزایش، یکی از گزینه ها برای افزایش مقدار آب موجود جهت کشت غذای بیشتر، اتخاذ رژیم گیاهخواری است. غذای غنی از پروتئین حیوانی، پنج تا ده برابر بیشتر از رژیم گیاهخواری آب مصرف می کند. یک سوم زمین های قابل کشت دنیا برای پرورش محصولات غذایی جهت تغذیه دام (خوراک دام) استفاده می شود. دیگر گزینه های تغذیه مردم، شامل حذف زباله و افزایش تجارت بین کشورهایی است که غذای اضافه و کمبود مواد غذایی دارند.

Image

آن ها می گویند "نه صد میلیون نفر در حال حاضر گرسنه هستند و با وجود این واقعیت که سرانه تولید مواد غذایی همچنان در حال افزایش است، دو میلیارد نفر دچار سوء تغذیه هستند. با صرف 70 درصد از تمام آب موجود در بخش کشاورزی، کشت غذای بیشتر برای تغذیه 2 میلیارد نفر اضافی تا سال 2050، فشار بیشتری بر آب و زمین وارد خواهد آمد."

Image

این گزارش در آغاز کنفرانس جهانی سالانه آب در استکهلم منتشر می شود که 2500 سیاست مدار، سازمان ها مرتبط با سازمان ملل، گروه های غیر دولتی و محققانی از 120 کشور در آن حضور می یابند تا مشکلات منابع آب جهانی را حل نمایند.

دانشمندان می گویند رقابت برای آب میان صنعت غذا و دیگر مصرف کننده ها بطور فزاینده ای بر منابع حیاتی آب فشار خواهد آورد. "سازمان ملل پیش بینی کرده ما باید تولید غذا را تا نیمه قرن حاضر تا 70 درصد افزایش بدهیم. در این گزارش آمده است که درست در زمانیکه ما برای ارضاء تقاضای انرژی در جهان (که انتظار می رود در مدت 30 سال آینده، تا 60 درصد افزایش یابد) و تولید برق برای 1/3 میلیارد نفر که در حال حاضر فاقد آن هستند، نیاز به تخصیص آب بیشتری داریم، این موضوع فشار مضاعفی را بر منابع آبی پر استرس کنونی وارد خواهد آورد.

پرخوری، سوء تغذیه و هدر دادن همگی در حال بالا رفتن هستند و تولید غذا که درحال افزایش است ممکن است در آینده بخاطر کمبود آب با محدودیت هایی مواجه شود.

ویرایشگر این گزارش آندرس جاگرس کوگ می گوید، "در آینده ما به یک دستور غذایی جدید برای تغذیه دنیا نیاز خواهیم داشت."

در گزارش جداگانه ای از سوی موسسه بین المللی مدیریت آب گفته شده که بهترین راه برای کشورها برای حفاظت از میلیون ها کشاورز در برابر ناامنی غذایی در کشورهای جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا، کمک به آنها به سرمایه گذاری در پمپ های کوچک و فن آوری ساده بجای توسعه پروژه های آبیاری پر هزینه در مقیاس بزرگ می باشد.

دکتر کالین کارترز مدیر کل این موسسه می گوید، "ما بارها و بارها شاهد این بوده ایم که چه بر سر فقرای جهان آمده است، اکثریت آن ها برای امرار معاش خود وابسته به بخش کشاورزی هستند و در حال حاضر از کمبود آب رنج می برند، زیرا آنها بازیچه دست سیستم جهانی و شکننده غذایی ما هستند."
"کشاورزان در سراسر دنیای در حال توسعه بطور فزاینده ای بر بهره گیری از راه حل های آبی در مقیاس کوچک و محلی تکیه دارند. این تکنیک ها می توانند بازدهی را تا 300 درصد افزایش دهند و ده ها میلیارد دلار را به درآمد خانواده ها در جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا اضافه کند."


http://www.climatecentral.org/news/food ... nism-14925
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

گوشت قرمز منبع آهن سالمی برای نوزادان نمی باشد

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه اکتبر 17, 2014 11:57 pm

گوشت قرمز منبع آهن سالمی برای نوزادان نمی باشد


Image

به تازگی تحقیقی از سوی دکتر اولکا آگاروال (1)، مدیر تحقیقات بالینی کمیته پزشکان (2) در مجله تغذیه نوزادان، اطفال و بزرگسالان (3) انتشار یافته است که دیدگاه مثبت رایج پیرامون تعذیه کودکان با گوشت قرمز را با چالش مواجه می سازد. بر طبق نتایج این تحقیق، تغذیه نوزادان با گوشت قرمز نه تنها غیرضروری، بلکه مضر نیز می تواند باشد.


تا پیش از این، بروز مواردی از کم خونی ناشی از فقر آهن در میان نوزادان، توصیه صاحبنظران را به استفاده از گوشت قرمز به عنوان یک غذای مکمل اولیه در نوزادان، در پی داشته بود. با این وجود بر پایه تحقیقات صورت پذیرفته، شیوع کم خونی ناشی از فقر آهن در اطفال و بزرگسالانی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند، بالاتر از همتایان خود که گوشت مصرف می کنند نبوده است.

بر طبق پیشنهاد دکتر آگاروال، بهتر است نوزادان را با غذاهای گیاهی غنی از آهن شامل گیاهان دارای برگ سبز، حبوبات و غلات سبوس دار مورد تغذیه قرار دهیم تا بدین ترتیب، عادات غذایی سالم و پایدار در آنها تثبیت شود.

این پژوهشگر حوزه تغذیه در پایان مقاله پژوهشی خود با نگاهی به اثرات سوء مصرف گوشت قرمز از قبیل سرطان، بیماری های قلبی و دیابت نوع دوم، خوانندگان خود را به پرهیز از مصرف گوشت قرمز ترغیب می نماید.

1. Ulka Agarwal, M.D
2. Physicians Committee
3. Infant, Child, & Adolescent Nutrition (ICAN)

منابع:

1. Agarwal U. Rethinking red meat as a prevention strategy for iron deficiency. Infant Child Adolesc Nutr. 2013. Published head of print June 4, 2013.
2. Physicians Committee for Responsible Medicine: http://www.pcrm.org/health/medNews/


مترجم: حامد صوفی (Pharm.D.)
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبليبعدي

بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net