آلودگی سرگرمی

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

آلودگی سرگرمی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 18, 2017 3:04 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بازی موبايلي «کلش آف کلنز» ۱۲ نماد شیطان‌پرستی دارد

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه آگوست 30, 2017 10:39 am

بازی موبايلي «کلش آف کلنز» ۱۲ نماد شیطان‌پرستی دارد


بازی موبايلي «کلش آف کلنز» ۱۲ نماد شیطان‌پرستی دارد که توسط «دشمن» طراحی شده و «در خانه‌ها و کنار پدر‌ها و مادر‌ها در حال منحرف کردن فرزندان و نسل جوان است.»
۲۲ مرداد ۱۳۹۶
یک محقق و پژوهشگر حوزوی قم می‌گوید این بازی نمادهای شیطان‌پرستی دارد و «دشمن» با آن قصد منحرف کردن نسل جوان را دارد.

اواخر سال گذشته، در حالی که بسیاری از کودکان و نوجوانان ایرانی مشغول بازی با «کلش آف کلنز» بودند، دادستان کل کشور از فیلتر شدن و ممنوعیت آن خبر داد. عبدالصمد خیرآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هم دلایل این فیلتر شدن را ترویج خشونت و جنگ دانست و گفت که خانواده‌ها از توجه بیش از حد کودکانشان به این بازی شکایت داشتند.
محمود واعظی‌ وزیر ارتباطات و فناوری دولت یازدهم هم در پی اعتراض شماری از کاربران این بازی در یکی از صفحات اجتماعی خود نوشت: «اعتراض‌هایی به اختلال بازی کلش از سوی دنبال کنندگان صفحه اجتماعی‌ام مطرح شده است که آن را به اطلاع کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خواهم رساند.»
ولی با این حال، بازی «کلش آف کلنز» در شمار بازی‌هایی چون «پوکمون» قرار گرفت که در ایران ممنوع شد.

«کلش آف کلنز» یک بازی در تلفن همراه است که توسط شرکت فنلاندی سوپر سل برای نخستین بار در سال ۲۰۱۲ برای سیستم‌عامل‌های شرکت اپل عرضه شد.
این بازی یکی از پرفروش‌ترین بازی‌ها موبایلی- اینترنتی دنیاست که طبق آمار اعلام شده از سوی این شرکت، روزانه ۶۵۴ هزار دلار برای گردانندگان آن درآمد دارد. این بازی میان جوانان ایران نیز با استقبال همراه شده و از محبوبیت زیادی برخوردار است.
حالا قم نیوز در گفت‌وگو با یک کارشناس آموزش و تربیت کودکان اعلام کرده که این بازی دارای ۱۲ نماد شیطان‌پرستی است که توسط «دشمن» طراحی شده و «در خانه‌ها و کنار پدر‌ها و مادر‌ها در حال منحرف کردن فرزندان و نسل جوان است.»

ابراهیم فرمانی محقق حوزه علمیه قم گفته که «باید به ساخت و تولید بازی‌ها و برنامه‌هایی که جذابیت بالایی دارند بپردازیم تا فرزندانمان بتوانند از این فضای ایجاد شده توسط دشمن جدا شوند.»
این استاد دانشگاه و حوزه گفته کسانی که در تربیت کودکان نقش دارند «باید از سواد کافی و بالا برخوردار باشد که در کشور ما به این موضوع بسیار کم بها داده می‌شود و برخی از معلمینی که در مقطع ابتدایی استخدام می‌شوند ضعیف هستند.»

وی بهترین روش برای آموزش همراه با تاثیرگذاری بیشتر را روش «القای غیر مستقیم» دانست و خاطرنشان کرد: «تمام اندیشمندان جهان بر آموزش غیر مستقیم به کودکان اتفاق نظر دارند و ما هم باید برای انتقال مفاهیم و آموزه‌های دینی به این سمت حرکت کرده و با ایجاد جذابیت، کودکان را به شکلی که در آموزه‌های اسلامی است تربیت کنیم.»
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

'نهنگ آبی' چیست و با خطر این بازی چه باید کرد؟

پستتوسط najm134 » يکشنبه دسامبر 10, 2017 8:06 pm


'نهنگ آبی' چیست و با خطر این بازی چه باید کرد؟

اشاره دارد که به مرگ آنها منجر می‌شود. دلیل این پدیده طبیعی هنوز به روشنی آشکار نشده است ز

رئیس پلیس اصفهان در مرکز ایران گفته است که دو دختر "تحت تاثیر بازی نهنگ آبی" خود را از پلی به پایین پرت کرده‌اند که یکی از آنها جان باخته و دیگری به شدت آسیب دیده است.
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات ایران یک ماه و نیم پیش گفته بود که دولت ایران مصمم است جلوی بازی خطرناک "نهنگ آبی" را بگیرد. پیش از او هم حسین اسدبیگی، رئیس اورژانس اجتماعی ایران در مورد انتشار اخبار و تصاویر مربوط به این بازی هشدار داده بود.
به این ترتیب به نظر می‌رسد که خطر ناشی از این بازی در ایران جدی تلقی شده است. اما "نهنگ آبی" چیست و پدر و مادرها چقدر باید نگران آن باشند؟
گزارش‌های مربوط به بازی "نهنگ آبی" از روسیه آغاز شد و به کشورهایی چون اوکراین، هند، اسپانیا، پرتغال، فرانسه، آمریکا، بریتانیا و حتی عربستان سعودی گسترش یافت.
خودکشی بعضی از نوجوانان در این کشورها به بازی "نهنگ آبی" مربوط دانسته شده، اما با توجه به پنهان‌کاری شدید که بخشی از ماهیت این بازی است، شواهد قطعی در این مورد وجود ندارد.
یک جوان ۲۲ ساله روس به نام فیلیپ بودکین ادعا کرده که این بازی ابتکار اوست و به اتهام تشویق تعدادی جوان و نوجوان به خودکشی به زندان محکوم شده، اما خود بازی متوقف نشده است.
بازی "نهنگ آبی" را می‌توان به طور خلاصه چنین توصیف کرد: برای هر شخصی که می‌خواهد وارد این بازی شود یک راهنما تعیین می‌شود. این راهنما به تدریج ۵۰ وظیفه برای بازیگر تعیین می‌کند که شامل آسیب زدن به خود است. این وظایف به تدریج خشن‌تر می‌شود و ممکن است در نهایت به خودکشی فرد بینجامد.
راهنماها هویت خود و ارتباطاتشان با بازیگران را که عمدتا نوجوان و از نظر روحی آسیب‌پذیر هستند به شدت پنهان

چطور می‌توان نشانه خطر را تشخیص داد؟
انجمن ملی مقابله با خشونت علیه کودکان در بریتانیا در یکی از راهنماهای خود نشانه‌هایی را فهرست کرده است که می‌تواند به شما کمک کند که تشخیص دهید یک نوجوان در دنیای مجازی و به طور پنهانی با کسانی ارتباط دارد و تحت تأثیر آنهاست.
اما باید توجه داشته باشید که دیدن هر یک از این نشانه‌ها لزوما به معنای وجود چنین رابطه‌ای نیست و ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد.
شایع‌ترین نشانه‌هایی که انجمن ملی مقابله با خشونت علیه کودکان فهرست کرده و نباید به آنها بی توجه بود، اینهاست:

چه باید کرد؟
اداره مقابله با سوءاستفاده از کودکان و حفاظت آنلاین در بریتانیا می‌گوید که تغییر رفتار نوجوانان گاهی عادی است و هشدار داده که نباید به آن واکنش شدید و خارج از اندازه نشان داد.
بهترین راه، برقرار کردن گفت‌وگوی آرام و باز با نوجوانان است. از طریق چنین گفت‌وگویی می توان عامل تغییر رفتار نوجوانان را شناخت و نگرانی آنها را برطرف کرد. حمایت روحی و عاطفی از نوجوان و اطمینان دادن به او از سوی والدین در چنین گفت‌‍وگویی اهمیت فوق‌العاده زیادی دارد.
باید به نوجوان اطمینان داد که حرف زدن در مورد مشکلات باعث تنبیه او نخواهد شد. تحقیقات نشان داده است که نوجوانان اگر احساس کنند حرف زدن در مورد یک مشکل باعث می‌شود اجازه استفاده از اینترنت یا گوشی تلفن همراه از آنها گرفته می‌شود، معمولا ترجیح می‌دهند که در مورد مشکل حرفی نزنند؛ و همین پنهانکاری است که آنها را آسیب‌پذیرتر می‌کند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

پرخوري كشنده

پستتوسط najm134 » سه شنبه فبريه 25, 2020 8:09 am

پرخوري كشنده


مرگ یک زن در مسابقه کیک‌خوری استرالیا

یک زن هنگام مسابقه کیک‌خوری "لامینگتون" در استرالیا جان باخت. او در این مسابقه که هرکس باید بیشتر و سریع‌تر کیک بخورد با دیگران رقابت می‌کرد. لامینگتون نوعی کیک سنتی استرالیایی است که از شکلات و نارگیل خشک درست می‌شود.

Image
گفته می‌شود این زن ۶۰ ساله طی این رویداد که به مناسبت تجلیل "روز استرالیا" برگزار می‌شود، روز یک‌شنبه در هتلی در کوئینزلند دچار حمله ناگهانی شد.

فیلم شرکت‌کنندگان در این مسابقه که در حال خوردن سریع کیک هستند، ضبط شده است.

به این زن در محل حادثه تنفس مصنوعی داده شد اما پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.

شاهدان گفتند این زن وقتی با سرعت یکی از کیک‌ها را به دهانش می‌انداخت، با مشکل روبرو شد.

تصاویر منتشر شده ویدیویی را نشان می‌دهد که قبل از حادثه، طرفداران در حال تشویق شرکت‌کنندگان‌ هستند که کنار دستشان یک لیوان آب است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net