آلودگی روانی

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

آلودگی روانی

پستتوسط najm134 » شنبه جولاي 29, 2017 11:57 pm

.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

۱۲ و نیم میلیون ایرانی نشانه‌هایی از اختلالات روانی را دارند

پستتوسط najm134 » يکشنبه آگوست 06, 2017 10:21 am

۱۲ و نیم میلیون ایرانی نشانه‌هایی از اختلالات روانی را دارند


طبق مطالعات رسمی سیمای سلامت ایرانیان در میان جمعیت ۸۰ میلیونی ایران حدود ۱۲ و نیم میلیون نفر نشانه‌های از اختلالات روانی را دارند که از این میان حداقل ۲میلیون و دویست هزار نفر در سال ۹۵ به مراکز روانشناسی مراجعه و درمان شدند.بر اساس این گزارش در بین جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال این میزان به ۲۳.۶ درصد رسیده که در آقایان نسبت به خانم‌ها این میزان کمتر است./خانه ملت
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

نامه روانشناسان مطرح آمریکایی برای عزل ترامپ

پستتوسط najm134 » شنبه اکتبر 21, 2017 10:29 am

نامه روانشناسان مطرح آمریکایی برای عزل ترامپ


چندین تن از روانشناسان برتر دانشگاه‌های مهم آمریکا در نامه‌ای سرگشاده‌ به کنگره خواستار عزل "قانونی" رئیس‌جمهوری آمریکا شدند.
به گزارش انتخاب، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پنج پروفسور سرشناس آمریکایی در نامه‌ای به کنگره تاکید کردند براساس آنچه آنها "انزوای ذهنی" ترامپ می‌دانند، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا برای حکومتداری "مناسب" نیست.
نامه آنها که به شدت بی‌پرده است، در هافینگتون پست به چاپ رسید.
در این نامه آمده است: قدرت ریاست جمهوری ناکامی‌های آقای ترامپ را با اثرات مخربی برجسته می‌کند. انزوای روانشناختی رئیس‌جمهوری آمریکا از جمله شامل روابط بسیار ضعیف آن با واقعیت، منجر به انزوای خطرناک ایالات متحده آمریکا از مابقی جهان شده است. قانون اساسی ما بندهایی درباره عزل هر رئیس‌جمهوری که قادر نیست وظایفش را در این سمت انجام دهد،‌ دارد.
این روانشناسان تاکید کردند: به خاطر کشورمان و جهان به نمایندگان منتخبمان تاکید می‌کنیم تا شجاعت به خرج دهند و گام‌های قانونی که می‌شود برای پایان ریاست جمهوری ترامپ انجام داد، بردارند.
براساس گزارش واشنگتن تایمز، این نامه به امضای جودیت ل. هرمان از هاروارد، رابرت جی لیفتون از دانشگاه کلمبیا، بندی اکس. لی از دانشگاه ییل و دی ماسبچر و نانت گارتل از دانشگاه کالیفرنیا رسیده است.
منبع: ایسنا
هشدار روانشناسان: ترامپ بیماری روانی خودشیفتگی دارد

Image
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا


روانشناسان هشدار داده‌اند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، همۀ نشانه‌های کلاسیک بیماری روانی خودشیفتگی را دارد.
روانشناسان اخیراً لب به سخن گشودند و علناً دربارۀ رفتارهای ترامپ هشدار داده‌اند. جان دی. گارتنر، اخیراً گفته است ترامپ «به‌طرز خطرناکی بیماری روانی دارد و از نظر رفتاری نمی‌تواند رئیس‌جمهور باشد.»
وی معتقد است که ترامپ نشانه‌های «خودشیفتگی بدخیم» دارد که بر اساس تعریف ذکرشده در فرهنگ لغت روان‌پزشکی کمپبل، ترکیبی از خودشیفتگی، اختلال شخصیت ضداجتماعی، تجاوزگری و سادیسم است.
دکتر جولی فاترل، روانشناس بالینی، در گفتگو با نیویورک دیلی‌نیوز گفت خودشیفتگی در حقیقت یکی از معمول‌ترین اختلالات روانی ترامپ است؛ «خودشیفتگی موجب اختلال در دیدن واقعیت خود می‌شود، درنتیجه نمی‌تواند از منطق برای متقاعد کردن شخص استفاده کند.»
وی افزود: «3 میلیون زن تظاهرات کردند؛ وی واکنشی نداشت. مشاوران گفتند که این سیاست جواب نمی‌دهد؛ اما وی اهمیتی نداد.»

گفتنی است، 3 استاد روان‌پزشک سرشناس امریکایی در ماه دسامبر نامه‌ای به باراک اوباما، رئیس‌جمهور وقت امریکا، نوشتند و در این نامه دربارۀ ثبات رفتاری ترامپ به‌شدت ابراز نگرانی کردند.
این اساتید دانشکدۀ پزشکی هاروارد و دانشگاه کالیفرنیا در این نامه نوشتند: «نشانه‌های عدم ثبات رفتاری وی از جمله پرطمطراقی، تکانشگری و حساسیت زیاد به نظرات یا انتقادات، و ناتوانی آشکار در تشخیص خیال و واقعیت منجر شده است که ما صلاحیت وی برای قبول مسئولیت‌های گسترده این پست را زیر سؤال ببریم.»
این اساتید از اوباما خواستند تا دستور «ارزیابی کامل پزشکی و عصبی» وی را صادر کند.
پس از انتخاب ترامپ، گروهی متشکل از هزاران روانشناس تشکیل شد و با اشاره به نشانه‌های رفتاری ترامپ، دربارۀ عملکرد وی هشدار دادند.
گفتنی است، هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری 2016 امریکا، نیز هشدار داده بود که ترامپ «از نظر رفتاری صلاحیت» فرماندهی نیروهای ارتش امریکا را ندارد.
شاید اکنون پس از روی کار آمدن ترامپ، بسیاری در سراسر جهان به همین نقطه‌نظر رسیده باشند.

ترامپ به چه اختلال روانی مبتلا است؟

Image
تمرکز وسواس‌گونه ترامپ روی خودش، ناتوانی غیرعادی در تحمل هر گونه انتقاد، رفتارهای کینه‌توزانه در برابر رقیبان، زورگویی و قلدرمأبی و توسل او به ناسزا برای تحقیر دیگران ظن ابتلای وی به اختلال روان‌شناختی را تقویت می‌کند.
به گزارش مشرق،اخیراً یک نماینده کنگره آمریکا با راه‌اندازی یک کمپین از روان‌شناسان بالینی خواسته سلامت روان «دونالد ترامپ»، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را مورد ارزیابی قرار دهند.
طوماری که خانم «کارن باس» چهارشنبه روی وب‌سایت change.org قرار داد مدعی است که اظهارات غلوآمیز «دونالد ترامپ» درباره میزان بزرگ و مهم بودن خود، خیالبافی‌های غیرواقعی درباره موفقیت نامحدود و مطالبه تأیید افراطی از دیگران وی را واجد ملاکهای تشخیصی برای «اختلال شخصیت خودشیفته» می‌کند.
خانم «باس» که قبلاً سابقه کار در زمینه‌های پزشکی دارد در این طومار نوشته است: «لازم است متخصصان سلامت روان، پا پیش گذاشته و از حزب جمهوری‌خواه بخواهند تا نامزد مورد نظرشان را برای بررسی صلاحیتش جهت به دست گرفتن این سمت، مورد ارزیابی قرار بدهند.»
در این طومار همچنین آمده است: «آقای ترامپ ظاهراً قادر به کنترل اعمال وسواس‌گونه‌اش نیست و واجد تمامی 9 معیار لازم برای تشخیص اختلال شخصیت خودشیفته است.»
اختلال شخصیت خودشیفته، چنانکه از نامش پیداست به الگوهای ثابت رفتاری و شخصیتی افرادی اشاره دارد که خود را بیش از اندازه با اهمیت می‌پندارند، به تحسین دیگران نیاز دارند و توانایی یا تمایلی به همدلی با دیگران ندارند.
غلو در میزان اهمیت خود؛ داشتن رفتارها و نگرش‌های پرنخوت و تکبر آمیز؛ نشان دادن رفتارهای استثمارگرانه در روابط بین فردی؛ داشتن مشغولیت‌های ذهنی افراطی درباره هوش، موفقیت، زیبایی و محبوبیت نامحدود؛ مشکل در همدلی با دیگران؛ نشان دادن حسادت به دیگران و احتیاج افراطی به تحسین دیگران، ملاک‌های تشخیصی اختلال شخصیت خودشیفته را تشکیل می‌دهند. البته، اکثر این ویژگی‌ها یا تمام آنها بایستی فراگیر بوده، در موقعیت‌های مختلف ظاهر شوند و در طول زمان ثابت بمانند تا واجد تشخیص این اختلال شوند.
بیمار مبتلا به شخصیت خودشیفته را البته با فرد دارای عزت نفس نباید اشتباه گرفت. عمده‌ترین تفاوت در اینجا است که زیربنای عزت نفس را حس ارزشمندی بر اساس دستاوردها، توانمندی‌ها و ارزش‌های قبلی تشکیل می‌دهد، حال آنکه خودشیفتگی، به گونه‌ای که ممکن است در ظاهر امر معلوم نباشد، اغلب ریشه در احساس ترس از شکست یا ضعف و نوعی حس عدم امنیت دارد و نمای متکبر بیرونی، در واقع تصویری ساختگی (به صورت ناخودآگاه) برای گریز از روبرو شدن با حقارت‌های ادراک‌شده درونی است.
تمرکز وسواس‌گونه ترامپ روی خودش، ناتوانی غیرعادی در تحمل هر گونه انتقاد، رفتارهای کینه‌توزانه در برابر رقیبان، توسل به زورگویی و قلدرمأبی و ناسزاگویی برای تحقیر دیگران برخی از ویژگی‌هایی است متخصصان روان‌شناسی را به سمت طرح احتمال ابتلای ترامپ به این اختلال سوق داده است.
مشكلات رواني مذكور در برخي از حكام كشورهاى خليج فارس نيز ديده مي شود = كفى الله المؤمنين شرهم
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

جايگاه رواج عصبانيت در ميان ایرانیان و مردم جهان

پستتوسط najm134 » چهارشنبه ژانويه 24, 2018 6:11 pm

جايگاه رواج عصبانيت در ميان ایرانیان و مردم جهان


به تازگی گزارشی از یک طرح نظرسنجی از سوی موسسه گالوپ منتشر شده که در آن ایرانیان را عصبانی‌ترین مردم دنیا معرفی کرده است. نتایج این نظرسنجی در روزهای اخیر بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های کشور داشته است.
Image
به گزارش مشرق، به تازگی گزارشی از یک طرح نظرسنجی از سوی موسسه گالوپ منتشر شده که در آن ایرانیان را عصبانی‌ترین مردم دنیا معرفی کرده است. نتایج این نظرسنجی در روزهای اخیر بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های کشور و خصوصاً فضای مجازی داشته است. در خصوص گزارش مذکور نکات ذیل قابل تأمل است:

الف)ارائه تصویری از گزارش گالوپ

1) عنوان این نظرسنجی، «سنجش جهانی احساسات» است که ظاهراً برای دوازدهمین سال متوالی اجرا می‌شود (از 2006).

2) در این نظرسنجی به‌طور متوسط از هر کشور حدود 1050 نفر و از ایران 1000 نفر (در ایران به‌صورت تلفنی) مورد پرسش قرار گرفته‌اند و افراد طی 10 سؤال، احساسات مثبت و منفی خود را اعلام کرده‌اند. در سؤالات مربوط به احساسات مثبت از مردم پرسیده شده: آیا در روز گذشته، احساس خوبی داشته‌اید؟ آیا رفتار احترام‌آمیز داشته‌اید؟ آیا لبخند بر لب داشته یا خندیده‌اید؟ آیا به آموزش یا کار مورد علاقه مشغول بوده‌اید؟ و آیا لذتی را تجربه کرده‌اید؟ در سؤالات مربوط به احساسات منفی هم طی پنج سؤال از مردم پرسیده شده: آیا در روز گذشته، تجربه‌ای از درد جسمی، نگرانی، غم، اضطراب و خشم داشته‌اید؟ سپس بر اساس درصد پاسخ‌های مثبت به این 10 سؤال، جوامع به لحاظ احساسات مثبت و منفی رتبه‌بندی شده‌اند.

3) بیش از 70 درصد مردم ایران (معادل میانگین مردم جهان) تجربه روزانه احساسات مثبت را داشته‌اند. بالاترین دامنه این احساسات با 84 درصد در پاراگوئه گزارش شده است و کمترین آن با 51 درصد در یمن. کشورهای آمریکای لاتین در بین بالاترین درصد مردم دارای احساسات مثبت گزارش شده و بین کشورها با کمترین احساسات مثبت نیز نام ترکیه، بلاروس، گرجستان، لیتوانی و اوکراین به‌چشم می‌خورد.

4) میانگین درصد مردم دارای احساسات منفی در جهان 28‌درصد گزارش شده است که در این میان مردم عراق با 58‌درصد بیشترین و مردم قرقیزستان با 12‌درصد کمترین تجربه احساسات بد را اعلام کرده‌اند. نکته قابل ذکر اینکه مردم عراق برای پنجمین سال متوالی در صدر فهرست مردم دارای بیشترین احساسات بد بوده‌اند. دومین کشور این فهرست سودان جنوبی است که طی یک سال گذشته احساسات بد مردم آن از 46‌درصد به 55‌درصد افزایش یافته است. بنابر تفسیر گالوپ، علت این افزایش، وقوع جنگ داخلی و به تبع آن نسل‌کشی و قحطی است. گالوپ در این گزارش تصریح می‌کند: در گزارش امسال و سال‌های قبل، بالاترین رتبه‌های مردم دارای احساسات منفی، همیشه در کشورهایی مشاهده شده که درگیر نوعی اغتشاش و درگیری بوده‌اند.

5) در پنج شاخص مربوط به احساسات بد (درد جسمی، نگرانی، غم، اضطراب و خشم) 50 درصد ایرانیان، «خشم» را در روز گذشته تجربه کرده‌اند که بالاترین درصد اعلام شده است؛ عراق (با 49‌درصد) و سودان جنوبی (با 47‌درصد) در رتبه‌های بعدی‌اند. در شاخص «اضطراب» یونان (با 67‌درصد) در رتبه نخست است، در شاخص «نگرانی» جمهوری آفریقای مرکزی (با 72‌درصد) بالاترین رتبه را دارد. مردم عراق به همراه جمهوری آفریقای مرکزی، سودان جنوبی و توگو (با 59‌درصد) بالاترین تجربه «درد جسمی» را دارند و در تجربه «غم» نیز عراقی‌ها و مردم لیبریا (با 55‌درصد) در رتبه نخست‌اند.
6) بنا بر جمع‌بندی گالوپ، ایران جزء 10 کشور نخست فهرست «عاطفی‌ترین جوامع» قرار دارد و کشورهای عضو جماهیر شوروی سابق، کمترین عواطف را اظهارداشته‌اند.

ب) نقد و بررسی
مردم مناطقی از دنیا (که بر حسب تصادف! خاورمیانه و آفریقا را شامل می‌شود) بیشترین «احساسات منفی» را گزارش کرده‌اند، اما سؤال این است: ریشه بروز «احساسات بد» چیست؟ آیا ژن و نژاد مردم خاورمیانه و آفریقا آنها را از دیگران متمایز کرده است؟ یا زمینه‌هایی چون جنگ، فقر، قحطی، گرسنگی، بیماری، ناامنی و تهدید، حال آنها را بد کرده است؟ سؤال بعدی این که مسوول اینگونه ناامنی‌ها، خشونت‌ها، جنگ و فقر در این مناطق کیست؟ چرا مردم «یمن» کمترین احساسات مثبت را دارند؟ و چرا مردم «عراق» بیشترین احساسات منفی؟ جنگ و ناامنی در این مناطق حاصل کدام سیاست‌هاست؟ فقر و گرسنگی در خاورمیانه و آفریقا از کجا نشأت گرفته است؟ سود حاصل از منابع و ثروت‌های طبیعی این مناطق، قرن‌هاست به حساب کدام کشورهای «شاد و خوشحال» واریز می‌شود؟ دولت‌های ناکارآمد و وابسته در اغلب این کشورها چگونه آسایش مردم خود را در قبال تدوام قدرت، با قدرتمندان عالم معامله کرده‌اند؟ چه کسانی با ده‌ها سال چپاول ثروت ملی، بروز هشت سال جنگ، تحریم همه‌جانبه، تهدید همه روزه، ترور، دشمن‌تراشی و ده‌ها جنایت دیگر موجبات فقر، گرسنگی و خشم ایرانیان را فراهم کرده و می‌کنند؟ شاید نیت «گالوپ» از تهیه این گزارش، تحقیر ملت‌های ستم‌دیده نباشد، اما بخشی از بازخورد طبیعی آن، احساس ضعف، یأس و عقب‌ماندگی در برخی مردم این مناطق خواهد بود. همین گزارش، می‌تواند محکم‌ترین سند برای محاکمه سلطه‌گران نظام بین‌الملل (و در رأس آنها آمریکا و انگلیس) باشد که سال‌هاست با سیاست‌های جنگ‌طلبانه، مداخله‌جویانه، نژادپرستانه و ضدمردمی خود، غم، خشم و اضطراب را به مظلومان تحمیل کرده‌اند.
منبع: صبح نو
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

ابتلای یک سوم ایرانی‌ها به اختلالات روانی

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 30, 2018 2:41 pm

ابتلای یک سوم ایرانی‌ها به اختلالات روانی
بیشتر بودن تعداد جنین‌های ناقص اطراف دکل‌های مخابراتی


طبق آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 22 تا 30 درصد افراد جامعه (از هر 10 نفر سه نفر) به درجاتی از اختلالات روانی مبتلا هستند که بر این اساس باید یک سوم بیمارستان‌های کشور به بیماری‌های روانی اختصاص یابد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا به نقل از رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران نوشت: طبق آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 22 تا 30 درصد افراد جامعه (از هر 10 نفر سه نفر) به درجاتی از اختلالات روانی مبتلا هستند که بر این اساس باید یک سوم بیمارستان‌های کشور به بیماری‌های روانی اختصاص یابد. كه البته در طب رايج درمان عوارض رواني غالبا درمان نبوده و بيشتر مسكن و خواب آور است.

دکتر ایرج خسرونیا روز یکشنبه در نشست خبری به مناسب برگزاری بیست و نهمین کنگره جامعه متخصصان داخلی ایران از 21 تا 24 اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی، اظهار کرد: در تهران آمار وضعیت بدتری دارد؛ به گونه ای که 30 تا 36 درصد به اختلالات روانی گرفتار هستند و در این بین زنان سهم 36 درصدی دارند.

وی با انتقاد از توجه اندک به بیماری های روانی و اختصاص ناچیز مراکز درمانی نسبت به شمار مبتلایان به این بیماری ها، گفت: ارایه این آمارها برای آگاهی مردم عادی نیست بلکه هشداری برای مسئولان و سیاستگذاران است که توجه بیشتری به این موارد داشته باشند؛ وقتی 30 درصد افراد جامعه بیماری روانی دارند باید 30 درصد از بیمارستان ها نیز به درمان این بیماران اختصاص یابد.

خسرونیا به تاثیر زیاد این قبیل اختلالات در زندگی روزمره افراد جامعه اشاره کرد و افزود: چند درصد از این افراد شاید بتوانند اختلالات روانی خود را پنهان یا کنترل کنند اما روزانه در سطح شهر شاهد هستیم که افراد به خاطر یک تصادف ساده با یکدیگر گلاویز شده و حتی در مواردی به قتل منجر می شود.

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران همچنین خاطرنشان کرد: در مطب ها شاهد هستیم که شمار زیادی از بیماران که از مشکلات جسمانی مانند ناراحتی های گوارشی یا قلبی گلایه می کنند، هیچ مشکل جسمی ندارند؛ پس از بررسی ها و آزمایش های پزشکی مشخص می شود که مشکل این افراد روانی است و باید تحت درمان های روانپزشکی قرار گیرند. و با توجه به اينكه درمان روانپزشكي رايج درمان واقعي نبوده و بيشتر تسكيني است فلذا بهتر است به درمانهاى واقعي مثل پاكزيستي و اصلاح رويه مصرف و مزاج روي بياورند

خسرونیا نبود فرهنگ مراجعه به روانپزشکان را از دیگر معضلات جامعه دانست و گفت: بسیاری از این بیماران زمانی که به آنها گفته می شود باید به روانپزشک مراجعه کنید برآشفته می شوند و ترجیح می دهند به جای مراجعه به متخصصان این رشته، درمان بیماری را از پزشک معالج خود دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید این ترس از مراجعه به روانپزشکان با ارتقای آگاهی مردم نسبت به بیماری های روانی برطرف شود، گفت: یکی از دلایل ترس از مراجعه به روانپزشکان، روش درماني روانپزشكان است كه هر گونه تفاوتهاى روحيه را با استانداردهاى لائيك بيماري رواني تعريف كرده در واقع ترس از انگ بیمار روانی بودن از سوی جامعه، خانواده و اطرافیان است که مانع از مراجعه بیماران به متخصصان این رشته می شود. همچنين در طب رايج درمان واقعي هم نداشته و بيشتر به مصرف كنند ه دائمي داروهاى رواني تبديل مي شود

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران با بیان اینکه شمار سالمندان در کشور ما رو به افزایش است و به تبع آن میزان مبتلایان به بیماری های مختلف ازجمله سرطان روند روبه رشد خواهد داشت، اظهار کرد: درحال حاضر هشت درصد جامعه را سالمندان (60 سال به بالا) تشکیل می دهند اما طی 10 سال آینده این رقم به 12 درصد می رسد؛ بنابراین لازم است به تناسب این افزایش، از هم اکنون تمهیدات لازم در سطح سیاستگذاری کلان حوزه سلامت کشور اندیشیده شود.

خسرونیا افزود: همانطور که متخصص کودکان داریم و کودکان به این متخصصان ارجاع داده می شوند، باید متخصصان سالمندان نیز تربیت شوند تا آمادگی لازم را برای چند سال آینده در مواجهه با بیماری ها به ویژه سرطان که از بیماری های وابسته به سن است، داشته باشیم.

وی یکی از علل اصلی ابتلا به سرطان در کنار افزایش سن را مصرف مواد مخدر از جمله تریاک و سیگار عنوان کرد و گفت: طبق آمار رسمی 2 میلیون نفر و طبق آمار غیررسمی پنج میلیون نفر در ایران تریاک مصرف می کنند؛ استعمال این مواد نقش قابل توجهی در بروز سرطان های پانکراس، ریه، مثانه و مری دارند.

خسرونیا درمورد اینکه آیا پارازیت ها نیز در بروز سرطان تاثیرگذار هستند، توضیح داد: اگر چه رسما هنوز این مساله ثابت شده اعلام نشده اما دیده شده است تعداد جنین های ناقص در خانواده هایی که در اطراف دکل های مخابراتی هستند، بیشتر است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مرگ خاموش سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ پزشک در آمریکا

پستتوسط najm134 » دوشنبه ژوئن 04, 2018 10:34 pm

مرگ خاموش سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ پزشک در آمریکا



طبق بررسی ارائه شده در نشست سالانه انجمن روانپزشکی آمریکا، سالانه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ پزشک در آمریکا خودکشی می‌کنند.

به گزارش مشرق، طبق بررسی ارائه شده در نشست سالانه انجمن روانپزشکی آمریکا، میزان خودکشی پزشکان با هر تخصص و تحصیلاتی دو برابر بیشتر از جمعیت عمومی است.

براساس داده‌های موجود، سالانه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ پزشک در آمریکا خودکشی می‌کنند؛ میزان خودکشی در پزشکان ایالات متحده بیش از هر شغل دیگری است.

پژوهش‌ها نشان داده است، این پزشکان مبتلا به مشکلات سوء مصرف مواد مخدر، اختلالات خلقی یا افسردگی بوده‌اند و قبل خودکشی هیچ اقدامی برای درمان نکرده‌اند.

تحقیقات جدید نشان داده است، میزان خودکشی در بین گروه‌های پرستای و پزشکی به شکل عجیبی رو به افزایش است.

دکتر «Deepika Tanwar» از برنامه روانپزشکی در مرکز بیمارستان هارلم در نیویورک و پژوهشگر این مطالعه می‌گوید: «بسیار شگفت آور است که میزان خودکشی در میان پزشکان از کسانی که در ارتش مشغول به کار هستند، بسیار بیشتر است».

در بین پزشکان مرد، میزان خودکشی ۱.۴۱ برابر بیشتر از جمعیت عمومی و در میان زنان پزشک، این میزان در مقایسه با جمعیت عمومی ۲.۲۷ برابر بیشتر است.

یک بررسی از ۲۱۰۰ پزشک متخصص زنان نشان داد، نیمی از زنان در معرض معیارهای اختلال روانی هستند اما به دنبال درمان نیستند؛ ترس از لغو مجوز پزشکی موجب شده است تا آنها به دنبال درمان نباشند.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به آلوده شناسى


Aelaa.Net