آلودگی بهداشتی

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

آلودگی بهداشتی

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 29, 2016 9:40 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کثیف ترین مرد اروپا درگذشت

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 31, 2016 12:33 pm

کثیف ترین مرد اروپا درگذشت


«لودویک دولیزال» به عنوان کثیف ترین مرد اروپا شناخته می شد. او بی خانمانی بود که در جمهوری چک زندگی می کرد و اخیرا در سن ۶۰ سالگی درگذشت. او درمیان خاکستر گرم می خوابید.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ این فرد بیش از چهارسال بود که کارش را رها کرده بود و در غاری در مزرعه ای قدیمی و متروک زندکی می کرد و برای گرم شدن در آن هر آن چه در اختیار داشت اتش می زد بجز یک دستگاه رادیو. گفته شده بود که او مبتلا به بیماری روان پریشی بوده است و بین آتش و خاکستر زندگی می کرد.

مزرعه در منطقه اسکریوانی در شمال جمهوری چک واقع شده بود. لاستیک و پلاستیک و هر وسیله دیگری که به دست او می رسید به آتش کشیده می شد و به خاکستر تبدیل می شد. او این خاکستر را به پوست خود می مالیده است.

"دولیزال" هر ماه مبلغی معادل 81 پوند کمک هزینه از دولت چک دریافت می کند، اما دولت تمامی این مبلغ را به او نمی داد از ترس آنکه آن را آتش بزند، و مسئولان بهتر دیدند تا بخشی از این مبلغ را به سوپری بدهند که "دولیزال" مواد غذایی خود را از آن می خرید. یک روز اما او برای خرید مواد غذایی به سوپر مراجعه نکرد و اهالی محل مشکوک شدند و به محل زندگی او رفتند و دیدند که او فوت کرده است.

Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

شيوع شپش در مدارس دخترانه (سطح بالاي) شمال تهران

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه ژانويه 14, 2017 9:16 pm

شيوع شپش در مدارس دخترانه (سطح بالاي) شمال تهران


معلمین سر کلاس عقب شپش می گردند
شپش زیر روسری و لای موی دختران مدارس تهران


Image

شپش در مدارس به یک نگرانی تبدیل شده است. با آن که برای نشان دادن رخنه شپش در مدارس عکس سر تراشیده و موی کوتاه پسران را خبرگزاری ها منتشر می کنند اما واقعیت اینست که زیر روسری دختران را معلمین برای یافتن شپش می گردند.

شپش سر در عرض 30 ثانیه از سر یک نفر به سر بغل دستی راه می یابد و این وضعی است که در نیمکت ها و صندلی های مدارس حاکم است.

شپش از راه تعویض شانه، برس، شال، روسری، کلاه و... منتقل می شود.

معاون سلامت آموزش و پرورش تهران درهمین ارتباط به خبرگزاریها گفته است: آموزش و پرورش متولی درمان نیست و اقدامات درمانی توسط شبکه بهداشت باید انجام شود. شناسایی، غربالگری و پایش مبتلایان به شپش سر از ابتدای سال تحصیلی و حداقل دو بار در سال و بیشتر در فصل زمستان در مدارس انجام می شود.اطلاعات و آمار شپش سر و تعداد مبتلایان به صورت سالانه جمع آوری شده و در اختیار دستگاه های مسئول قرار می گیرد.

بیش از یک میلیون و 200 هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در 4 هزار و 500 مدرسه تهران تحصیل می کنند.

با توجه به وجود مشكل در محيطهاى متمكن و مجهز؛ امكان وجود مشكل در محيطهاى بائين شهر و يا شهرستانها نيز شديدتر است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بعد از شيوع بيماري‌هاي فصلي، اين‌بار شيوع شپش به‌ويژه در مدارس دخترانه است كه والدين دانش‌آموزان را در مدارس و مناطقي كه انتظار مي‌رود، بالاترين سطح بهداشت را داشته باشند، نگران كرده است.

به گزارش انتخاب به نقل از اعتماد، در حال حاضر گزارش‌ها حاكي از شيوع شپش در مدارس شمالي پايتخت است. مسوولان مدارس شيوع اين بيماري را تا حدودي عادي و نهايتا در ارتباط با كمبود مربي بهداشت در مدارس مي‌دانند.

اما براي مردم شيوع اين بيماري در مدارس شمالي پايتخت نگراني از وضعيت مدارس حاشيه‌يي و جنوبي شهر و همچنين ديگر شهرستان‌ها را در پي داشته است. رسول پاپايي، كارشناس آموزش و پرورش وضعيت مدارس جنوبي و حاشيه‌يي شهر و همچنين شهرستان‌ها را به مراتب نگران‌كننده‌‌تر از مدارس شمالي شهر مي‌داند.

به اعتقاد او دليل اينكه هر سال شاهد رسانه‌يي شدن خبر شيوع شپش در مدارس از مناطق شمالي شهر هستيم، سطح بالاتر بهداشت و حساسيت و مراقبت بيشتر خانواده‌هاست كه باعث مي‌شود زودتر از شيوع اين بيماري در بين دانش‌آموزان مطلع شوند. معاون يكي از مدارس شمال پايتخت نيز به مشكل هميشگي مربي بهداشت در مدارس اشاره مي‌كند كه سبب شيوع بيماري شده كه با پايين‌ترين سطح مراقبت قابل پيشگيري است. آموزش و پرورش اما چندان پاسخگو نيست.

محمد چينيان، مديركل دفتر سلامت و امور تندرستي وزارت آموزش و پرورش در اين زمينه مي‌گويد اين بيماري مربوط به كشور ما نيست و در بسياري از كشورهاي پيشرفته نيز وجود دارد. او با بيان اينكه مدارس داراي تراكم جمعيتي زياد و در مكان‌هايي كه امكان شيوع پديكلوزيس سر وجود دارد، آموزش و پرورش آموزش‌هايي را براي مربيان بهداشت، والدين و دانش‌آموزان دارد، درباره راه‌هاي پيشگيري از اين بيماري مي‌گويد نگاه ما درباره طرح مبارزه با پديكلوزيس سر يا همان شپش، آموزشي است؛ به اين معني كه مربيان بهداشت و معلمان در دوره‌هاي آموزش‌هاي ضمن خدمت شركت مي‌كنند و با بحث‌هاي پيشگيرانه آن آشنا مي‌شوند.

او چندي پيش نيز در واكنش به خبر شيوع اين بيماري در مدارس پايتخت گفت طرح مبارزه با پديكلوزيس سر سال‌هاست كه در آموزش و پرورش در حال اجراست و امسال نيز دستورالعمل جديد را با همكاري وزارت بهداشت تهيه كرديم. به گفته او شپش سر يا بحث پديكلوزيس سر به مسائل اقتصادي و اجتماعي جامعه ربطي ندارد و طبق پروتكل جديد، پديكلوزيس سر به عنوان بيماري محسوب نمي‌شود.

اما در حالي كه بسياري از كارشناسان بهداشتي و متخصصان پوست و مو از مدارس به عنوان يكي از اصلي‌ترين مكان‌هاي شيوع اين بيماري صحبت مي‌كنند، اين مقام مسوول آموزش و پرورش مي‌گويد عوامل مختلفي منجر به ايجاد پديكلوزيس سر مي‌شود اما مطمئنا از مدرسه به پديكلوزيس سر مبتلا نمي‌شود بلكه ابتلا از سطح جامعه است كه بحث خود را مي‌طلبد.

دكتر «علي فرشچي» متخصص پوست و مو با تاكيد بر لزوم كنترل دانش‌آموزان در مدارس و مهدكودك‌ها توسط مربيان بهداشتي براي جلوگيري از اين بيماري، مي‌گويد: زماني فرد متوجه شپش سر مي‌شود كه دچار خارش‌هاي شديد شده‌ و چند ماه از بيماري‌اش گذشته و ده‌ها نفر را مبتلا كرده‌ است، لذا مشكلي كه در برخي مدارس مشاهده مي‌شود به همين علت است. به گفته او براي جلوگيري از شيوع بيماري‌ها در سطح گسترده بايد به مسائل بهداشتي دانش‌آموزان در خانواده و مدرسه توجه شود كه متاسفانه مسوولان ذي‌ربط نه‌تنها اين موضوع را در حاشيه قرار داده‌اند بلكه بروز چنين بيماري‌هاي ناقل در مدارس را جدي تلقي نكرده و به‌راحتي از كنار آن مي‌گذرند.

اين متخصص پوست تاكيد دارد بروز مشكلات و بيماري‌هايي مانند شپش در مدارس زنگ هشداري است براي مسوولان تا اهميت بهداشت مدارس را در برنامه‌ريزي‌هاي خود قرار دهند چرا كه در صورت ادامه اين روند صدمات جبران‌ناپذيري از نظر رواني و آموزشي در بين دانش‌آموزان باقي خواهد ماند.

نتيجه تحقيقات نگران‌كننده است

اگرچه مسوولان آموزش و پرورش چندان موضوع شيوع شپش سر در مدارس را جدي نمي‌دانند، اما نتايج تحقيقات بيانگر اين است كه مدارس كشور خصوصا مدارس شهرستان‌ها و مناطق حاشيه‌يي آمار بالايي از ميزان شيوع اين بيماري دارند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چرا شپش در مدارس بالا شهر تهران بیشتر است؟

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 26, 2017 10:56 pm

چرا شپش در مدارس بالا شهر تهران بیشتر است؟


خبر شیوع شپش در دبستان‌های مناطق شمال شهر تهران به سرعت در فضای مجازی منتشر شد. ماجرای ابتلا به شپش که معمولا در مناطق محروم شایع است، شیوع آن در میان جامعه مرفه بالاشهرنشین عجیب است.

خبر شیوع شپش در دبستان‌های مناطق شمال شهر تهران به سرعت در فضای مجازی منتشر شد. ماجرای ابتلا به شپش که معمولا در مناطق محروم شایع است، شیوع آن در میان جامعه مرفه بالاشهرنشین عجیب است. بعضی صفحه‌های منتشر‌کننده مدعی بودند که این بیماری به دلیل شپش سگ‌هایی است که توسط این خانواده‌ها نگهداری می‌شود؛ سگ‌هایی که در کنار کودکان دبستانی بزرگ می‌شوند. ﺣﺸﺮه‌ای ﺧﻮﻧﺨﻮار که سال‌ها میهمان مناطق جنوب‌شهر بوده، واقعا میهمان بچه پولدارها شده است؟ حشره‌ای که در فاصله زمانی کمی، از منبع به میهمان جدید منتقل می‌شود.

شپش از کجا می‌آید؟

شپش حشره‌ای است که به دنبال تماس‌های نزدیک بین‌فردی یا هنگامی که افراد خانواده در فصل زمستان برای تامین گرما لباس‌های بیشتری می‌پوشند و به صورت دسته‌جمعی زندگی می‌کنند، از شخصی به شخص دیگر منتقل می‌شود. شپش برای جامعه یا طبقه اجتماعی خاصی نیست و تمام افراد جامعه را (به‌خصوص در اپیدمی‌ها) مبتلا می‌کند. شپش پوست را می‌گزد و خون را خورده و ایجاد خارش و سوزش می‌کند، به دنبال خاراندن پوست عوارض گوناگونی مانند زرد زخم ایجاد می‌شود. شپش حشره‌ای کوچک، بدون بال و خونخوار است و می‌تواند سر، تن و ناحیه جنسی را در انسان آلوده کند. تخم شپش رشک نام دارد و بیضی‌شکل و سفید‌رنگ و به اندازه ته‌سنجاق است و بر حسب نوع به مو و درز لباس‌ها می‌چسبد. شپش سر و تخم‌های آن معمولا در لابه‌لای موها و روی پوست سر به‌خصوص در نواحی پشت گوش و پس سر دیده می‌شود اما در شرایط آلودگی شدید در تمام پوست سر و حتی محاسن و دیگر بخش‌های مودار بدن ممکن است دیده شود. رنگ شپش سر سفید خاکستری است. شپش خود را محکم به تارمو می‌چسباند و به خونخواری ادامه می‌دهد. شپش سر به ندرت به مناطق کم موی بدن مهاجرت می‌کند اما هرگز در ابرو و پلک تخم‌گذاری نمی‌کند. این شپش تخمش (رشک) را در ناحیه قاعده ساقه مو در محل خروج ساقه مو از فولیکول می‌چسباند.

پیشگیری و درمان

انتقال شپش سر عمدتا در اثر تماس با اشیای آلوده نظیر حوله، شانه، کلاه، روسری، متکا، لباس‌های خواب و... است که به‌طور مشترک استفاده می‌شوند. شپش می‌تواند به وسیله صندلی‌های سالن‌های اجتماعات، کلاس‌ها، وسایل نقلیه عمومی و کمدهای لباس حمام‌های عمومی و استخرها نیز منتقل شود. شپش سر ممکن است با شوره و پوسته‌ریزی اشتباه گرفته شود، به همین خاطر پیشنهاد می‌شود در صورت خارش شدید مو به پزشک یا درمانگر مراجعه شود. خارش شدید پوست به‌علت تلقیح ماده بزاقی و مواد دفعی شپش به زیر پوست، بروز عفونت‌های ثانویه باکتریال به‌دنبال خاراندن زیاد پوست مثل زرد زخم و از همه بدتر کلافگی و خستگی و بی‌خوابی به دنبال خارش زیاد از عوارض این بیماری است. شست‌وشوی مرتب سر با صابون و شامپو و آب گرم تعداد شپش‌های بالغ را کاهش می‌دهد. فرآورده پرمترین یک درصد به‌عنوان داروی انتخابی درمان توصیه می‌شود. این دارو به شکل شامپو، محلول سرشوی، پودر، لوسیون وکرم در بازار موجود است. برای استفاده از پرمترین ابتدا باید موها را با آب مرطوب و سپس با شامپو یا سرشوی یک‌درصد موها را کاملا آغشته کرد. برای اینکه دارو به کف سر و ساقه موها مالیده و ماساژ داده شود بهتر است از شانه‌های موجود در جعبه استفاده کرد و پس از 10 دقیقه سر و موها را با آب فراوان شست. کوتاه کردن موها برای تسهیل شانه کردن و رشک‌زدایی از تخم شپش بسیار موثر است.

چه کسانی سرشان بیشتر می‌خارد؟

سال 92 و پیش از آن هم اخبار شیوع شپش در مدارس شمال‌شهر تهران منتشر شد. البته مسئولان می‌گویند این شیوع به خاطر سفرهای زیادی است که خانواده‌های این دانش‌آموزان در تابستان می‌روند. در بررسی‌های عمومی شیوع شپش سر در کودکان (سنین مدارس ابتدایی) شایع‌تر است. به‌طور معمول شپش در جوامع فقیر و متراکم شایع‌تر است. در جوامع چند‌نژادی مشاهده شده که شپش سر در سفید‌پوستان شایع‌تر از سیاه‌پوستان است.

از نظر مکانی مدارس به‌ویژه مدارس دخترانه از مکان‌های با پتانسیل بالا در بروز همه‌گیری‌های شپش محسوب می‌شود. کارشناسان بهداشت معتقدند که یکی از دلایل شیوع پدیکلوز یا همان شپش سر، پنهان کردن آن توسط خانواده‌هاست. وقتی اولیا به مسئولان نگویند یا مسئول یک مدرسه از ترس بدنام شدن مدرسه‌اش پنهان‌کاری کند، انگل هم کار خودش را می‌کند. در مقاله‌ای تحت‌عنوان «شیوع شپش سر و عوامل موثر بر آن در دانش‌آموزان مدارس ابتدایی دخترانه مناطق روستایی استان قم» که در سال 92 منتشر شد، شیوع شپش با نداشتن مربی بهداشت در مدرسه، دسترسی ناکافی به خدمات بهداشتی درمانی و رعایت نکردن بهداشت فردی مرتبط بود.

گفتنی است تاکنون مقاله علمی درخصوص شیوع شپش سر در دبستان‌های نقاط مرفه اجتماعی مانند شمال شهر تهران منتشر نشده است؛ عامل پنهانی که ریشه‌یابی شپش در میان پولدارها را با چالش جدی روبه‌رو می‌کند.

شپش سگی

سال 89 خبر مشاهده شپش در سر یکی از دانش‌آموزان مدارس بالای شهر تهران همه را شگفت‌زده کرد. مادر آن دانش‌آموز معتقد بود که سگ خانگی آنها تنها عامل خارش سر دخترش است. هومن ملوک، دامپزشک در مورد احتمال ناقل بودن سگ‌ها برای بیماری شپش می‌گوید: «البته سگ‌ها هم دچار بیماری شپش می‌شوند و این احتمال وجود دارد که عامل انتقال این بیماری باشند اما به‌عنوان یک دامپزشک که روزانه با سگ‌هایی که در آپارتمان‌ها نگهداری می‌شوند، سروکار دارم تا حالا با چنین موردی برخورد نکرده‌ام.

پژوهشگران آمریکایی در سال 2013 اعلام کردند افرادی که از سگ‌‌های خانگی نگهداری می‌‌کنند به دلیل اینکه اغلب پس از تماس با حیوان دست‌‌های خود را نمی‌‌شویند یا ممکن است این حیوان به رختخواب صاحب خود نیز راه پیدا کند، در بیشتر موارد میکروب‌‌های سگ و حتی شپش به افراد منزل انتقال پیدا می‌کند.

سگ به دو گونه شپش‌ مبتلا می‌شود، شپش مکنده و گزنده؛ شپش سگ علاقه به زندگی در بدن سگ‌ها دارد و شپش انسان علاقه به زندگی در بدن انسان‌ها.

با این حال احتمال انتقال شپش سگ به انسان وجود دارد و علت آن تماس بیش از حد با سگ و دیگر حیوانات خانگی و بازی کردن آنها در رختخواب‌های کودکان است.» البته بعضی متخصصان معتقد هستند که شپش سرهای کودکان خانواده‌های مرفه دلایل دیگری هم دارد. مرضیه موذن‌زاده، متخصص پوست و مو معتقد است که این شپش‌ها گاهی ارمغان سفرهای خارجی است.

*قرهیختگان
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

برخی زلزله‌زدگان ۴۰ روز است حمام نرفته‌اند

پستتوسط najm134 » سه شنبه فبريه 06, 2018 11:40 pm


برخی زلزله‌زدگان ۴۰ روز است حمام نرفته‌اند

رئیس مرکز بهداشت کرمانشاه: برخی زلزله‌زدگان ۴۰ روز است حمام نرفته‌اند
رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه می‌گوید: «به دلیل کمبود دوش حمام در مناطق زلزله‌زده برخی برخی زلزله‌زدگان ۴۰ روز است حمام نرفته‌اند.» او نسبت به اپیدمی بیماری‌های پوستی و عفونی در سرپل‌ذهاب و سایر مناطق زلزله‌زده در غرب ایران هشدار داد.
به گزارش «آمدنیوز»، «ابراهیم شکیبا» درباره کمبود توالت در مناطق زلزله‌زده گفته است: «در حال حاضر در شهرستان سرپل ذهاب ۵۱۰ چشمه توالت در شهر و ۷۱۰ چشمه توالت در روستاها علاوه بر تعداد موجود نیاز است. همچنین در شهرستان ثلاث باباجانی نیز ۳۶۰ چشمه توالت دیگر مورد نیاز است.»
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه اعلام کرده که: «در سرپل‌ذهاب زلزله‌زدگان از کمبود ۶۵۰ دوش حمام و در ثلاث باباجانی از کمبود ۲۵۰ دوش حمام رنج می‌برند.به گفته ابراهیم شکیبا برخی از زلزله‌زدگان ۴۰ روز است که حمام نرفته‌اند.»
«شکیبا» به دفع غیر بهداشتی فاضلاب در برخی مناطق زلزله‌زده هم اشاره کرده و گفته است: «متأسفانه فاضلاب چشمه توالت‌های موجود در منطقه بهداشتی دفع نمی‌شود و این امر ممکن است اپیدمی بیماری‌های عفونی و واگیردار مانند وبا و هپاتیت را به دنبال داشته باشد. آب لوله‌کشی برخی روستاها هم به خاطر کم بودن کلر آب غیرقابل شرب است. از طرفی برخی روستاها اصلاً آب ندارند و این امر مشکلات بهداشتی ایجاد می‌کند.»
روز گذشته «شهاب نادری» نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر گفته بود: «تاکنون ۲۰ نفر از زلزله‌زدگان خودکشی کرده‌‌اند، ۴ نفر از سرما مرده‌‌اند، دانش‌آموزان ابتدایی در سرمای زمستان زیر چادر تحصیل می‌کنند و ساکنان روستاها هم بدون سرپناه در شرایط سختی زندگی می‌کنند.»
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: آلودگی بهداشتی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 09, 2019 3:59 pm

استخرها از "گاز کلر" استفاده نکنند


رئیس اداره آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به نقش گاز کلر در مسمومیت شناگران گفت: توصیه می‌شود استخرها از گاز کلر استفاده نکنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

Image

رئیس اداره آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به نقش گاز کلر در مسمومیت شناگران گفت: توصیه می‌شود استخرها از گاز کلر استفاده نکنند.

غلامرضا شقاقی در گفتگو با فارس در خصوص استانداردهای آب استخرها توضیح داد: آب استخر از جنبه‌های مختلف باید مورد بررسی قرار گیرد تا سلامت آ‌ن تأیید شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین نکات در زمینه سلامت آب استخر میزان کلر موجود در آب است، گفت: استاندارد میزان کل در آب بین یک الی ۳ میلی‌گرم در هر لیتر است.

شقاقی گفت: میزان کلر توسط متصدیان استخر و بازرسین وزارت بهداشت رسیدگی می‌شود و اگر استاندارد کلر کم یا زیاد باشد شاهد آلودگی‌های میکروبی یا سوزش چشم افراد خواهیم بود.

رئیس اداره آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به بحث PH آب توضیح داد: PH آب با اندازه کلر مرتبط است و میزان آن باید بین ۷.۲ الی ۸ دهم باشد. پایین بودن PH آب باعث می‌شود شناگران با سوزش چشم و بوی کلر در آب مواجه شوند.

وی ادامه داد: کدورت آب از جمله موارد مهمی است که باید متصدیان استخر و شناگران به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند و میزان آن باید در سطح استاندارد قرار داشته باشد اگر استخری دارای کدورت آب باشد ممکن است بیماری‌های میکروبی و مشکلاتی را برای شناگران ایجاد کند.

شقاقی با بیان اینکه آزمایش‌های میکروبی توسط بازرسان وزارت بهداشت از آب استخرها هر دو هفته یکبار انجام می‌شود، گفت: طی این آزمایش‌ها عوامل مختلف میکروبی و بیماری‌زا بررسی می‌شود.

رئیس اداره آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: استخرها از نظر بهداشتی درجه‌بندی نشده‌‌اند و همه آنها با شاخص‌های ذکر شده بررسی می‌شوند.

وی با بیان اینکه بیماران ریوی، افرادی که دارای بیماری‌های پوستی و گوارشی هستند باید تا بهبود کامل از مراجعه به استخر خودداری کنند توصیه کرد: افرادی که دارای بیماری‌های واگیردار هستند نیز تا زمان بهبود کامل نباید در استخرها شنا کنند.

شقاقی گفت: متأسفانه در برخی از مواقع مشاهده می‌کنیم که متصدیان استخر از ترکیب کلر و اسید استفاده کنند که این موضوع می‌تواند باعث آلودگی شیمیایی و مسمومیت شناگران می‌شود. همچنین توصیه می‌شود استخرها از گاز کلر استفاده نکنند.

رئیس اداره آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت در پایان گفت: مردم می‌توانند شکایات خود را در خصوص آلودگی استخرها به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net